80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eline sağlık canım

menu başarılıda ondan tebrikler harikasın

aynen öyle kuzummm ahh ahhh orda başlamış olsaydımm 1 ayda bayağı yol alırdım gülümmm kız 1 günlüğüne fiziklerimizi değişsek ya ne olur sanki :)
Tekrar hoş geldin yuvaya. İsteyince yapılmayacak bir şey yok, kiloyu önce beyinde bitirmek lazım sonra kendiliğinden gidiyor.

selam arkadaşlar ben yeni üyenizim neslihanın kuzeni:))
hoş geldin canım aramıza umarım en kısa zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın

Tekrar hoş geldin yuvaya. İsteyince yapılmayacak bir şey yok, kiloyu önce beyinde bitirmek lazım sonra kendiliğinden gidiyor.
hoş buldummm canım öyle tabiki umarım bitirmişimdir beynimde ben hazırım da beynimi bilmem : )

doğru diyorsun o para hiç kolay kazanılmıyor umarım paranızı geri alabilirsiniz , titiz hatun seni : ) yok yokkk inş. bi yerden bişey çıkmaz cnm panik yapmaa hemn atmışsın zaten

İnşallah çıkmaz ben öldüremem bile haşereleri O kadar yaklaşamıyorum yani

kızlarrrr abartmayın kurt demek doğal demek. ben kurdun yemediği elmayı yemiyorum misal. doğanın dengesinden bu kadar korkup çekinmeyin tiksinmeyinde. keşke atmadan önce sorsaydın aldığın kişiye tatlım.

Canım sorun kurt olması değil de ben her türlü uçan, sürünen şeyden huylanıyorum. Bahsederken bile tüylerim ürperiyo

bugünkü menün sabah ğec kalktığım için kahvaltımı yapamadım öğlen: mercimek çorbası , 2 dilim ekmek arada : 2 ceviz akşamda : tavuk ve salata yiyeceğim kısmetse :)

Kahvaltıyı aksatmamaya çalışmalısın. Kahvaltısız zayıflamak çok zor

Bugün ki Menü

Sabah : Bolca peynir, 5-6 zeytin, bol bol domates-salatalık-biber, bir tane muz, yarım elma, bir avuç badem, kahvaltıdan sonra türk kahvesi ( Bugün yumurtasız kahvaltı yaptım :) )

Akşam : Kabaklı pizza , ayran, bulgur pilavı, salata ( Sular kesik gelirse mantar sote yapacağım bide)

İyi akşamlar fıstıklarrrr

tatlım ne mutlu sana ki bizler gibi herhangi bir ilaçtan veya hastalıktan dolayı kilo almamışsın umarım ömür boyu böyle bir sorunun olmaz kilo alma topiklerine katılabilirsin metabolizman hızlı çalışıyor demekki şanslısın allah bağışlasın miniklerini

bitanem seni çok iyi anlıyorum annem de benim herşeyim onun yalnız kalacağı korkusu hep kısmetlerimi tepmeme neden oldu belki haya taptım bilmiyorum ama belki babamla boşanmamış olsaydı içim dah araht ederdi o yüzden en azından baban var yalnız kalmayacak öyle düşün kuzum

azim senden destek her zaman bizdennn

inşallah yapmışsındır sporunu canımcımmm erken kalkmak süper mutluluğun daim olsun inş

utanılacak ne var tatlım hepimiz o kiloları gördükk önemli olan hemen harekete geçmek

o takıntı ben de de var cnmm korkma değil de içim kalkar

kızlarrrr abartmayın kurt demek doğal demek. ben kurdun yemediği elmayı yemiyorum misal. doğanın dengesinden bu kadar korkup çekinmeyin tiksinmeyinde. keşke atmadan önce sorsaydın aldığın kişiye tatlım.

ama neslim organik doğal yiyeceğiz diye kurt da yiyemeyizki kuzumm tamam haklısın kurtlu meyveleri şekilleri muntazam olmayan sebze ve meyveleri almaya çalışıyoruz ama kurtlu bölümü atıyoruz cnm benim

hoşgeldin evrimcimmm neslim biraz bahsetmişti bizimle birlikte sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilolarından kurtulmanı dilerim cnmm

bugünkü menün sabah ğec kalktığım için kahvaltımı yapamadım öğlen: mercimek çorbası , 2 dilim ekmek arada : 2 ceviz akşamda : tavuk ve salata yiyeceğim kısmetse :)

pofudukum öncelikle geç kalkmıyoruz kuzum kahvaltımızı ne kadar erken yaparsak o kadar iyi sadece 2 cevizle leptin hormonunu bozmuşsun tatlım çok ihtiyaç duymuyorsan mümkün olduğunca çiğnenecek besinlerle ara yapmamaya çalış bitanem
spor göremiyorummm

Eline sağlık canım
rica ederim kuzummm

afiyetolsun cnmmm

Bugün Atv de Zahide Yetiş de Canan hocamız var. Saat 4 de başlıyor program. Kaçırmayın derim :)

yarım saat gecikmeli izlemeye başladım ama sporumu yaparken izledim çok tatlı sert Canan Hocamız bayılıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür annemden dönebildim

Dün kafaya koymuştum ya adım sayarı
Bugün sağlık ocağını arayıp sordum hatunda var diyince öğlende gittim almaya
Hatun telefonda adımı verince tanımadı ama gidince aaa Buse Cerenin annesiydin sen dimi dedi Çok sık gitmesek bile kendini cimcime nasıl sevdirdiyse Banu yerine Busenin Cerenin annesi olarak hatırlanıyorum
Hatun hemen ölçülerimi ve kilomuda aldığı bir dosya açtı bana ( adımsayarı vermek için şartmış )
Bizim sağlık ocağı artık Halk sağlığı merkezi gibi bir yere bağlıymış ( söyledide ben aklımda tutamadım )
Bana yerini tarif etti ve telefon numarasıda verdi ( adım sayarı alanlara ücretsiz diyetisyen desteğide veriyorlarmış tabi öncesinde bütün hormon tahlillerini de yapıyorlarmış arayıp oradan randevu almam gerekiyormuş )

Vitamin değerlerim içinde doktor Perşembe gel hallederiz dedi
ARtık ne eksiğim varsa gereken takviyeleride yazar sanırım tabi devlet karşılıyormu ondan emin değilim
Bu arada birde reglm olup bittikten sonra gel bir de smear alalım senden ne olur ne olmaz dedi
Gerçekten çok güzel ilgilendiler ve adım sayarımı alıp direk anneme geçtim

Bu arada hiç doğru dürüst hareket etmediğim bir gündü bugün benim için sağlık ocağındana arabayla döndüm 2 kat anneme çıktım ve dönenene kadar çok fazla hareket etmedim şu ana kadar sadece 2 - 3 kere lavaboya ve mutfağa kalktığım için 1095 adım atmış oldum
Bakalım yarında normal gündelik hayattımda kaç adım attıyormuşum ona göre hemen kendime güzel bir program yapmam şart çünkü günde 10 000 adımı geçmem şartmış zayıflamak için gerekirse evin içinde yerimde koşuyormuş gibi yapacağım ( yani hareket etmiş olmak için ) hatta ip atlarım

ARtık her ay sağlık ocağınada gidip hesap vermek zorundayım yani kaçamak riski dahada azaldı
Karatay yaptığımı söyledim hatta 6 hafta bitti 5.7 kg gitti diyince süper aynen devam et dedi O söyledikleri yeri bir arayıp diyetisyenle görüşeceğim ve acıkca diyeceğim ben listeye gelemem karataya devam ona göre bir liste vermene bile gerek yok diye çok istiyorsada ona uygun bir şey versin o zaman

Süpersin canım inşallah yavaş yavaş daha erkende uyanmaya başlarsın
Emin ol gün okadar uzuyor ki işler bitiyor kendimize bile vakit kalıyor ve çokta dinç hissediyor insan kendini

Ay bende de felaket takıntı var heleki pit muhabbeti geçsin kesinlikle felaket kaşınıyorum

ARamıza hoşgeldin canım
Tam doğru yere gelmişsin inşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz

Merak etme dayı kızı emin ellerde senin kuzen bizimde kuzen sayılır
Ben inanıyorum bu yaz hepimizin devrimi olucak

Bugün Atv de Zahide Yetiş de Canan hocamız var. Saat 4 de başlıyor program. Kaçırmayın derim :)

Banada sağ olsun adaşım haber verdi ama babam ille film izliyorum diyip o kanalı açmadı ama tabi bir ara mecbur lavaboya gidince anında kumandaya el koydum geldiğinde de hiç ses edemeden izledi
Bizde kimse kimseden kumanda istemez ama boşta bıraktığın an kesin biri kapar

Cebimin şarjı bitik şimdi şarja taktım az şarj olsunda şu akşam yemeğimide İGde paylaşıp sonrada hemen farklı kayıt edip burada menümü paylaşayım öbür türlü direk bilgisayara atamıyorum maalesef benim takozdan dolayı

Menüm dünkü

sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu

Kahvaltı
kayısısız kk + yarım armut 2 erik

Öğle
1 bardak kefir

Akşam
yayla çorbası
fırında kabak mücver
bol salata
1 bardak ayran

Spor
sabah 3x5 tibet yogası
Öğleden sonra

300 ip atlama 30 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany
5 dk twsit 5 dk penguen
50 mekik 55 squat plank 20 sn

Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 bardak süt
1 bardak çay
1 fincan hibisküs

Menüm bugünkü
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu
Kahvaltı
1 muz 7 ceviz 1 bardak süt

Öğle
1 bardak ayran
2 ceviz

Akşam
fırında balık
bol salata
pişmiş soğan

Spor
sabah 3x5 tibet yogası
Öğleden sonra

300 ip atlama 25 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany
5 dk twsit 5 dk penguen dansı
50 mekik 60 squat plank 20 sn
Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 bardak süt
1 ayran
2 bardak çay
1 fincan hibisküs

Aleyküm selam cecoşummm hoşgeldinn güle güle kullan adımsayarını çok güzel bir teşvik olacak snein için tatlım perşembe tahlil sonuçların da gelsinn bakalım ne var ne yok artık tüm tahlilleri yapacaklarmı cecomm d vitamini vs inş yaparlar ayrıca dosya açmaları da süper olmuş

karataya devam kuzumm boşver diyetisyen listelerini makres duymasın

Ay çok seviyorum kadını ya... Sarılasım geldi. Güzel fırça çekti herkese de orda :) Ağzına sağlık.

Benimde öyle konuşunca kaşıntım tutar
İyi yapmışsın canım çok keyifliydi program. Kadının dilinde tüğ bitti aynı şeyleri sorup duruyolar

Ya eğer mecbursam o diyetisyene gitmeye artık dediği zaman giderim ama ben karatay yapmaya devam ederim Bana boşuna liste vermiş olur ama neyse
Ben gayet memnunum halimden İnşallah cuma günüde yine güzel bir bildirimle karşınıza çıkarım

Şimdi ilk işim şu adımları her gün 10 000e çıkarmak olucak ama tabi ilk etapta okadar zor olur bakalım yarınki sonuç kaç adım çıkacak evdeki koşturmaca bakımdan çarşamba günüde kendimi dışarı atacağım bakalım dışarı çıktığımda kaç adım atıyorum ondan sonra ona göre bir plan yaparım

Aynen cnmm çok seviyorum onu öyle diyoruz kuzum da karatay sağlıklı beslenmesini diyet olarak algılayan pek çok kişi var hala o yüzden hocamıza allah sabır versin tatlı sertte olsa mutlaka cevaplıyor soruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…