Eline sağlık canımAylık Kilo Verme Listesi[TR][TR][TABLE="class: grid, width: 860"][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]Topic başlangıç kilosu / Tarih[/TD]
[TD]Yaş/Boy[/TD]
[TD]1.Hafta / Fark / KiloYüzdesi[/TD]
[TD]2.Hafta / Fark / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]3.Hafta / Fark / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]4.Hafta / Fark / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo / Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5/01/05/2014[/TD]
[TD]32/1,64 cm.[/TD]
[TD]79,7/0,2/%0,25[/TD]
[TD]80/+0,3/+%0,38[/TD]
[TD]79,6/0,4/%0,5[/TD]
[TD]-/-/-[/TD]
[TD]0,3/%0,38[/TD]
[TD]13,9[/TD]
[TD]%14,9[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5/28,06,2014[/TD]
[TD]34/1,54 cm[/TD]
[TD]120,5/0,8/%0,66[/TD]
[TD]119,4/1,1/%0,91[/TD]
[TD]119,4/0/%0,0[/TD]
[TD]118,8/0,8/0,67[/TD]
[TD]2,7/%2,22[/TD]
[TD]5,7[/TD]
[TD]%4,58[/TD]
[TD]110[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89/06/06/2014[/TD]
[TD]35/1.55cm.[/TD]
[TD]-/-/-[/TD]
[TD]83.8/0,2/%0,24[/TD]
[TD]83,6/0,2/%0,24[/TD]
[TD]83,5/0,1/%0,12[/TD]
[TD]0,5/%0,60[/TD]
[TD]5,5[/TD]
[TD]%6,18[/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]45/1.60 cm.[/TD]
[TD]79,9/+0,2/%+0,25[/TD]
[TD]79,8/0,1/%0,13[/TD]
[TD]79,4/0,4/%0,50[/TD]
[TD]79,5/+0,1/%+0,12[/TD]
[TD]0,4/0,50[/TD]
[TD]2,5[/TD]
[TD]%3,05[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsax[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]24/cm[/TD]
[TD]83,2/?/?[/TD]
[TD]83/0,2/%0,24[/TD]
[TD]82,5/0,5/%60[/TD]
[TD]-/-/-[/TD]
[TD]0,7/%0,84[/TD]
[TD]20,7[/TD]
[TD]%20,06[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82.2[/TD]
[TD]25/cm.[/TD]
[TD]77/1,7/%2,16[/TD]
[TD]78/+1/%+1,30[/TD]
[TD]76,3/1,7/%2,07[/TD]
[TD]75,6/0,7/0,92[/TD]
[TD]3,1/%3,94[/TD]
[TD]6,6[/TD]
[TD]%8,03[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD]89/17.11.2013[/TD]
[TD]31/1.57cm.[/TD]
[TD]66/0,4/%0,60[/TD]
[TD]65,5/0,5/%0,76[/TD]
[TD]65/0,5/%0,76[/TD]
[TD]65/0/%0,0[/TD]
[TD]1,4/%2,11[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]%26,97[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kakule71[/TD]
[TD]82/02.09.2014[/TD]
[TD]26/ cm.[/TD]
[TD]79,8/2,2/%2,68[/TD]
[TD]79,1/0,7/%0,88[/TD]
[TD]78,5/0,6/%0,76[/TD]
[TD]76,8/1,7/%2,17[/TD]
[TD]5,2/%6,34[/TD]
[TD]5,2[/TD]
[TD]%6,34[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres76[/TD]
[TD].93.1/16.02.2014[/TD]
[TD]38/cm.[/TD]
[TD]69,5/1/%1,42[/TD]
[TD]69/0,5/%0,72[/TD]
[TD]68,7/0,3/%0,43[/TD]
[TD]67,8/0,9/%1,31[/TD]
[TD]2,7/%3,83[/TD]
[TD]25,3[/TD]
[TD]%27,18[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meltemkrk[/TD]
[TD]86/09.09.2014[/TD]
[TD]29/1.63 cm[/TD]
[TD]68,9/-/-[/TD]
[TD]67.9/1/%1,45[/TD]
[TD]66,7/1,2/%1,77[/TD]
[TD]-/-/-[/TD]
[TD]2,2/%3,19[/TD]
[TD]17,1[/TD]
[TD]%19,88[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]90/01,03,2014[/TD]
[TD]38/1,70 cm.[/TD]
[TD]78,8/0,1/%0,13[/TD]
[TD]79,4/+0,6/+%0,76[/TD]
[TD]78,8/0,6/%0,76[/TD]
[TD]77,5/1,3/%1,65[/TD]
[TD]1,4/%1,77[/TD]
[TD]12,5[/TD]
[TD]%13,9[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]opscool[/TD]
[TD]86,8/26,08/2014[/TD]
[TD]15/1,66cm[/TD]
[TD]83,8/3/%3.46[/TD]
[TD]81/2,8/%3,34[/TD]
[TD]80,8/0,2/0,25[/TD]
[TD]-/-/-[/TD]
[TD]6/%6,91[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%6,91[/TD]
[TD]68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siderolites[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]29/1.63cm.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]79/1/%1,25[/TD]
[TD]79/0/%0[/TD]
[TD]-/-/-[/TD]
[TD]1/%1,25[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]%0,48[/TD]
[TD]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD]88/01.10.2013[/TD]
[TD]40/1,68 cm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]62,9/0,8/%1,26[/TD]
[TD]62,9/0/%0[/TD]
[TD]63,2/+0,3/%+0,48[/TD]
[TD]0,5/%0,78[/TD]
[TD]24,8[/TD]
[TD]%28,19[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TR]
[/TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr]
[TR][TR][/tr][/tr]
[/tr][/tr]
menu başarılıda ondan tebrikler harikasınCok guzel olmus gercekten ellerinize saglik :)
ben de menumu yazayim artik :)
Sabah
1 yumurta
1 domates
5zeytin
biraz peynir
2 kayisi kurusu
5ceviz
Oglen
ayran
aksam
1 porsiyon yesil fasulye yemegi
1 kase yogurt
bugun cok guzel doydumm mutluyumm :) bi de birinci olmusum ona da ayri bi mutluyum :)
Hoş geldin canım. Biraz kendini tanıtırmısın?selam arkadaşlar ben yeni üyenizim neslihanın kuzeni:))
Tekrar hoş geldin yuvaya. İsteyince yapılmayacak bir şey yok, kiloyu önce beyinde bitirmek lazım sonra kendiliğinden gidiyor.aynen öyle kuzummm ahh ahhh orda başlamış olsaydımm 1 ayda bayağı yol alırdım gülümmm kız 1 günlüğüne fiziklerimizi değişsek ya ne olur sanki :)
hoş geldin canım aramıza umarım en kısa zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsınselam arkadaşlar ben yeni üyenizim neslihanın kuzeni:))
hoş buldummm canım öyle tabiki umarım bitirmişimdir beynimde ben hazırım da beynimi bilmem : )Tekrar hoş geldin yuvaya. İsteyince yapılmayacak bir şey yok, kiloyu önce beyinde bitirmek lazım sonra kendiliğinden gidiyor.
doğru diyorsun o para hiç kolay kazanılmıyor umarım paranızı geri alabilirsiniz , titiz hatun seni : ) yok yokkk inş. bi yerden bişey çıkmaz cnm panik yapmaa hemn atmışsın zaten
kızlarrrr abartmayın kurt demek doğal demek. ben kurdun yemediği elmayı yemiyorum misal. doğanın dengesinden bu kadar korkup çekinmeyin tiksinmeyinde. keşke atmadan önce sorsaydın aldığın kişiye tatlım.
bugünkü menün sabah ğec kalktığım için kahvaltımı yapamadım öğlen: mercimek çorbası , 2 dilim ekmek arada : 2 ceviz akşamda : tavuk ve salata yiyeceğim kısmetse :)
Hosgeldin evrim insallah istikrarli bisekilde devam edersin kurtulursun kilolardan 3 cocuk annesisun kilo kacinilmaz ama verip kurtulcaz insallah hep beraberselam arkadaşlar ben yeni üyenizim neslihanın kuzeni:))
selam arkadaşlar ben yeni üyenizim neslihanın kuzeni:))
bu kiloları nasıl alıyorsunuz hakikaten merak ediyorum..bende biraz kilo almak istiyorum..yaşım 46 30 yıldır 56 kilodayım..3 doğum yaptım bir gram almadım hep aynı hep aynı..biraz değişmek istiyorum..yemekten olduğunu sanmıyorum..ben çok yerim..ama olmuyor..şöyle 60-70 arası olsam iyi olur..
doğru diyon güzelim bende aklıma onu getirmeye çalışıyom evlenip gidenleri yada başka yerden gelen arkadaşlarımı ne bileyim tek çocuk olmanın en kötü yanı tek arkadaşım dostum annem bide hasta artık iyice içim acıyo biraz gerçi daha onları düşünmeyede çok varda işte evhamlıyım biraz :))) daha isteme söz olacak hayırlısıyla tamam canım liste veririm inş bir ayda azda olsa toparlarım sağol bitanemmmm burda aradığım desteği yardımı bulacağımdan çok emindim zaten :)
bu konuyla ilgili topikler var zaten oraya bakabilirsin bura gelmendeki manayı çözemedim bende onu çok merak ettim bak şimdi : ) kolay gelsin umarım istediğin kiloya ulaşırsın
ayyyyyyyyyyyyyy kuzummm maşallah sana yaaaaaaa allah nazarlardan saklasınnnn ben gittiğimde sanırım 70lerdeydinn her türlü tbriği hak ediyorsun darısı başıma inşallahhhhh , melankoli nereye gitti yaaa oda bayağı müdavin di döner oda benim gibi kürkçü dükkanına , doğru diyorsun bu özel günlerr kaç kere olur kiii bişeyler yapmam lazım azcık verdim ama devede kulakk eylülüm sılam hiç bu kiloya çıkmamışdım(((( işten ayrıldım zaten kilo birazda ondan geldii stresden sürekli yedim çalışıp eve kapanmak çok zor geliyor oyalanacak birşeyler aradım tek teselli abur cuburda oldu iyi halt ettim işte :)
günaydın arkadaşlar.
cecom bende erkenciyim bugün.
o kadar mutluyumki.
inşallah tüm günüm güzel geçecek.
akşamda bebekler gibi uyurum erkenden.
şimdi gidip kahvaltımı edeyim.
bir sürü iş beni bekler.
sporda yapabilirsem harika olur.
utanıyommmmmm söylemeye çoooooookkkkkkkk utanıyommm( 87 olmuştum dün 84.5 dum en son
evet ya her işe girişimde benim sonum böyle oluyorrrrrrrrrr
öyle olacak allah nasip edere gülüm, çok zor olacak onu biliyorum da nasıl olacak onu bilemiyorum : ) , evetttt merveden haberim var face gördüm çoooooooooook sevindim ama maşallah yaaaa darısı tümmmmmmm isteyenlerin başına olsun inş..
cecom maşallahun var yaaaa harikasınnnn
Canım zaten ben malum diyetten yiyemiyordum da 100 tl miydi neydi yani yazık günah oldu. Bide bende takıntı var şimdi bi yerden kurt falan çıkcak diye panik içindeyim inan. Dün görünc kaşına kaşına bi hal oldum
kızlarrrr abartmayın kurt demek doğal demek. ben kurdun yemediği elmayı yemiyorum misal. doğanın dengesinden bu kadar korkup çekinmeyin tiksinmeyinde. keşke atmadan önce sorsaydın aldığın kişiye tatlım.
bugünkü menün sabah ğec kalktığım için kahvaltımı yapamadım öğlen: mercimek çorbası , 2 dilim ekmek arada : 2 ceviz akşamda : tavuk ve salata yiyeceğim kısmetse :)
rica ederim kuzummmEline sağlık canım
Bugün ki Menü
Sabah : Bolca peynir, 5-6 zeytin, bol bol domates-salatalık-biber, bir tane muz, yarım elma, bir avuç badem, kahvaltıdan sonra türk kahvesi ( Bugün yumurtasız kahvaltı yaptım :) )
Akşam : Kabaklı pizza , ayran, bulgur pilavı, salata ( Sular kesik gelirse mantar sote yapacağım bide)
Bugün Atv de Zahide Yetiş de Canan hocamız var. Saat 4 de başlıyor program. Kaçırmayın derim :)
günaydın arkadaşlar.
cecom bende erkenciyim bugün.
o kadar mutluyumki.
inşallah tüm günüm güzel geçecek.
akşamda bebekler gibi uyurum erkenden.
şimdi gidip kahvaltımı edeyim.
bir sürü iş beni bekler.
sporda yapabilirsem harika olur.
Canım zaten ben malum diyetten yiyemiyordum da 100 tl miydi neydi yani yazık günah oldu. Bide bende takıntı var şimdi bi yerden kurt falan çıkcak diye panik içindeyim inan. Dün görünc kaşına kaşına bi hal oldum
kuzen hoşgeldin
müsait olunca bilgilerini paylaş bizimle.yaş,boy,kilo, çoluk çocuk vssss.
hergün menu yazacaksın buraya ve kızları tanımak için mesajları takip et
kızlar evrim amasyada yaşıyor benim dayı kızı. onunda kilo sorunu var işallah bizimle oda kilolarından kurtulacak yıllar sonra
Bugün Atv de Zahide Yetiş de Canan hocamız var. Saat 4 de başlıyor program. Kaçırmayın derim :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür annemden dönebildim
Dün kafaya koymuştum ya adım sayarı
Bugün sağlık ocağını arayıp sordum hatunda var diyince öğlende gittim almaya
Hatun telefonda adımı verince tanımadı ama gidince aaa Buse Cerenin annesiydin sen dimi dediÇok sık gitmesek bile kendini cimcime nasıl sevdirdiyse Banu yerine Busenin Cerenin annesi olarak hatırlanıyorum
Hatun hemen ölçülerimi ve kilomuda aldığı bir dosya açtı bana ( adımsayarı vermek için şartmış)
Bizim sağlık ocağı artık Halk sağlığı merkezi gibi bir yere bağlıymış ( söyledide ben aklımda tutamadım)
Bana yerini tarif etti ve telefon numarasıda verdi ( adım sayarı alanlara ücretsiz diyetisyen desteğide veriyorlarmış tabi öncesinde bütün hormon tahlillerini de yapıyorlarmışarayıp oradan randevu almam gerekiyormuş )
Vitamin değerlerim içinde doktor Perşembe gel hallederiz dedi
ARtık ne eksiğim varsa gereken takviyeleride yazar sanırım tabi devlet karşılıyormu ondan emin değilim
Bu arada birde reglm olup bittikten sonra gel bir de smear alalım senden ne olur ne olmaz dedi
Gerçekten çok güzel ilgilendiler ve adım sayarımı alıp direk anneme geçtim
Bu arada hiç doğru dürüst hareket etmediğim bir gündü bugün benim içinsağlık ocağındana arabayla döndüm 2 kat anneme çıktım ve dönenene kadar çok fazla hareket etmedim şu ana kadar sadece 2 - 3 kere lavaboya ve mutfağa kalktığım için 1095 adım atmış oldum
Bakalım yarında normal gündelik hayattımda kaç adım attıyormuşum ona göre hemen kendime güzel bir program yapmam şart çünkü günde 10 000 adımı geçmem şartmış zayıflamak içingerekirse evin içinde yerimde koşuyormuş gibi yapacağım ( yani hareket etmiş olmak için ) hatta ip atlarım
ARtık her ay sağlık ocağınada gidip hesap vermek zorundayımyani kaçamak riski dahada azaldı
Karatay yaptığımı söyledim hatta 6 hafta bitti 5.7 kg gitti diyince süper aynen devam et dediO söyledikleri yeri bir arayıp diyetisyenle görüşeceğim ve acıkca diyeceğim ben listeye gelemem karataya devam ona göre bir liste vermene bile gerek yok diye çok istiyorsada ona uygun bir şey versin o zaman
Süpersin canım inşallah yavaş yavaş daha erkende uyanmaya başlarsın
Emin ol gün okadar uzuyor ki işler bitiyor kendimize bile vakit kalıyor ve çokta dinç hissediyor insan kendini
Ay bende de felaket takıntı var heleki pit muhabbeti geçsin kesinlikle felaket kaşınıyorum
ARamıza hoşgeldin canım
Tam doğru yere gelmişsininşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Merak etme dayı kızı emin ellerdesenin kuzen bizimde kuzen sayılır
Ben inanıyorum bu yaz hepimizin devrimi olucak
Banada sağ olsun adaşım haber verdi ama babam ille film izliyorum diyip o kanalı açmadı ama tabi bir ara mecbur lavaboya gidince anında kumandaya el koydum geldiğinde de hiç ses edemeden izledi
Bizde kimse kimseden kumanda istemez ama boşta bıraktığın an kesin biri kapar
İyi akşamlar fıstıklarrrr
tatlım ne mutlu sana ki bizler gibi herhangi bir ilaçtan veya hastalıktan dolayı kilo almamışsın umarım ömür boyu böyle bir sorunun olmaz kilo alma topiklerine katılabilirsin metabolizman hızlı çalışıyor demekki şanslısın allah bağışlasın miniklerini
bitanem seni çok iyi anlıyorum annem de benim herşeyim onun yalnız kalacağı korkusu hep kısmetlerimi tepmeme neden oldu belki haya taptım bilmiyorum ama belki babamla boşanmamış olsaydı içim dah araht ederdi o yüzden en azından baban var yalnız kalmayacak öyle düşün kuzum
azim senden destek her zaman bizdennn
inşallah yapmışsındır sporunu canımcımmmerken kalkmak süper mutluluğun daim olsun inş
utanılacak ne var tatlım hepimiz o kiloları gördükk önemli olan hemen harekete geçmek
o takıntı ben de de var cnmm korkma değil de içim kalkar
ama neslim organik doğal yiyeceğiz diye kurt da yiyemeyizki kuzumm tamam haklısın kurtlu meyveleri şekilleri muntazam olmayan sebze ve meyveleri almaya çalışıyoruz ama kurtlu bölümü atıyoruz cnm benim
hoşgeldin evrimcimmm neslim biraz bahsetmişti bizimle birlikte sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilolarından kurtulmanı dilerim cnmm
pofudukum öncelikle geç kalkmıyoruz kuzum kahvaltımızı ne kadar erken yaparsak o kadar iyi sadece 2 cevizle leptin hormonunu bozmuşsun tatlım çok ihtiyaç duymuyorsan mümkün olduğunca çiğnenecek besinlerle ara yapmamaya çalış bitanem
spor göremiyorummm
rica ederim kuzummm
afiyetolsun cnmmm
yarım saat gecikmeli izlemeye başladım ama sporumu yaparken izledim çok tatlı sert Canan Hocamız bayılıyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür annemden dönebildim
Dün kafaya koymuştum ya adım sayarı
Bugün sağlık ocağını arayıp sordum hatunda var diyince öğlende gittim almaya
Hatun telefonda adımı verince tanımadı ama gidince aaa Buse Cerenin annesiydin sen dimi dediÇok sık gitmesek bile kendini cimcime nasıl sevdirdiyse Banu yerine Busenin Cerenin annesi olarak hatırlanıyorum
Hatun hemen ölçülerimi ve kilomuda aldığı bir dosya açtı bana ( adımsayarı vermek için şartmış)
Bizim sağlık ocağı artık Halk sağlığı merkezi gibi bir yere bağlıymış ( söyledide ben aklımda tutamadım)
Bana yerini tarif etti ve telefon numarasıda verdi ( adım sayarı alanlara ücretsiz diyetisyen desteğide veriyorlarmış tabi öncesinde bütün hormon tahlillerini de yapıyorlarmışarayıp oradan randevu almam gerekiyormuş )
Vitamin değerlerim içinde doktor Perşembe gel hallederiz dedi
ARtık ne eksiğim varsa gereken takviyeleride yazar sanırım tabi devlet karşılıyormu ondan emin değilim
Bu arada birde reglm olup bittikten sonra gel bir de smear alalım senden ne olur ne olmaz dedi
Gerçekten çok güzel ilgilendiler ve adım sayarımı alıp direk anneme geçtim
Bu arada hiç doğru dürüst hareket etmediğim bir gündü bugün benim içinsağlık ocağındana arabayla döndüm 2 kat anneme çıktım ve dönenene kadar çok fazla hareket etmedim şu ana kadar sadece 2 - 3 kere lavaboya ve mutfağa kalktığım için 1095 adım atmış oldum
Bakalım yarında normal gündelik hayattımda kaç adım attıyormuşum ona göre hemen kendime güzel bir program yapmam şart çünkü günde 10 000 adımı geçmem şartmış zayıflamak içingerekirse evin içinde yerimde koşuyormuş gibi yapacağım ( yani hareket etmiş olmak için ) hatta ip atlarım
ARtık her ay sağlık ocağınada gidip hesap vermek zorundayımyani kaçamak riski dahada azaldı
Karatay yaptığımı söyledim hatta 6 hafta bitti 5.7 kg gitti diyince süper aynen devam et dediO söyledikleri yeri bir arayıp diyetisyenle görüşeceğim ve acıkca diyeceğim ben listeye gelemem karataya devam ona göre bir liste vermene bile gerek yok diye çok istiyorsada ona uygun bir şey versin o zaman
Süpersin canım inşallah yavaş yavaş daha erkende uyanmaya başlarsın
Emin ol gün okadar uzuyor ki işler bitiyor kendimize bile vakit kalıyor ve çokta dinç hissediyor insan kendini
Ay bende de felaket takıntı var heleki pit muhabbeti geçsin kesinlikle felaket kaşınıyorum
ARamıza hoşgeldin canım
Tam doğru yere gelmişsininşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Merak etme dayı kızı emin ellerdesenin kuzen bizimde kuzen sayılır
Ben inanıyorum bu yaz hepimizin devrimi olucak
Banada sağ olsun adaşım haber verdi ama babam ille film izliyorum diyip o kanalı açmadı ama tabi bir ara mecbur lavaboya gidince anında kumandaya el koydum geldiğinde de hiç ses edemeden izledi
Bizde kimse kimseden kumanda istemez ama boşta bıraktığın an kesin biri kapar
Aleyküm selam cecoşummm hoşgeldinn güle güle kullan adımsayarını çok güzel bir teşvik olacak snein için tatlım perşembe tahlil sonuçların da gelsinn bakalım ne var ne yok artık tüm tahlilleri yapacaklarmı cecomm d vitamini vs inş yaparlar ayrıca dosya açmaları da süper olmuş
karataya devam kuzumm boşver diyetisyen listelerini makres duymasın
Ay çok seviyorum kadını ya... Sarılasım geldi. Güzel fırça çekti herkese de orda :) Ağzına sağlık.
Benimde öyle konuşunca kaşıntım tutar
İyi yapmışsın canım çok keyifliydi program. Kadının dilinde tüğ bitti aynı şeyleri sorup duruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?