80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beni kaptılar gerçekten de kuzummm :)))) ne yapacam hiç bilmiyorum öyle bi tutuşdum ki :))) sen ne yaptın canım gittimi bayağı inş. gitmiştirrrr

melankoli ne oldu kızlar oda mı bıraktı tatilde mi???
Ben 65 kiloyum canim gitti cok sukur cogu topige 89 kuloyla katilmistim.hefefimi 58 e cektim onunicin ugrasiyorum ama cogu gittiya kalanlar yavas gidiyo gitsinde yavas olsun.melankolide firarda ugramiyo.duyum da yok insallah gelirler

doğru diyon güzelim bende aklıma onu getirmeye çalışıyom evlenip gidenleri yada başka yerden gelen arkadaşlarımı ne bileyim tek çocuk olmanın en kötü yanı tek arkadaşım dostum annem bide hasta artık iyice içim acıyo biraz gerçi daha onları düşünmeyede çok varda işte evhamlıyım biraz :))) daha isteme söz olacak hayırlısıyla tamam canım liste veririm inş bir ayda azda olsa toparlarım sağol bitanemmmm burda aradığım desteği yardımı bulacağımdan çok emindim zaten :)

bu konuyla ilgili topikler var zaten oraya bakabilirsin bura gelmendeki manayı çözemedim bende onu çok merak ettim bak şimdi : ) kolay gelsin umarım istediğin kiloya ulaşırsın
Melankoliyi sormustun oda firarda gidenler cok ama biz demirbas olduk burda:)

Ben 65 kiloyum canim gitti cok sukur cogu topige 89 kuloyla katilmistim.hefefimi 58 e cektim onunicin ugrasiyorum ama cogu gittiya kalanlar yavas gidiyo gitsinde yavas olsun.melankolide firarda ugramiyo.duyum da yok insallah gelirler
ayyyyyyyyyyyyyy kuzummm maşallah sana yaaaaaaa allah nazarlardan saklasınnnn ben gittiğimde sanırım 70lerdeydinn her türlü tbriği hak ediyorsun darısı başıma inşallahhhhh , melankoli nereye gitti yaaa oda bayağı müdavin di döner oda benim gibi kürkçü dükkanına , doğru diyorsun bu özel günlerr kaç kere olur kiii bişeyler yapmam lazım azcık verdim ama devede kulakk eylülüm sılam hiç bu kiloya çıkmamışdım (((( işten ayrıldım zaten kilo birazda ondan geldii stresden sürekli yedim çalışıp eve kapanmak çok zor geliyor oyalanacak birşeyler aradım tek teselli abur cuburda oldu iyi halt ettim işte :)

Kac kilosun simdi

Demek sen beyazcanin memlekete gelin gitcen.tek cocuk olunca zor getcekten.annen boslyga duscek yalniz kalcak ama teknoloji ilerledi hergun kamerayla gorusursunuz.sen anne olunca ozlemin hafifliycek.efsax vardi hatirliyomusun evlendi 1aylik falan evliydi hamile kaldi oda buralarda ama haftasonu gexmelere gitti heralde yok

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinize bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Ben yine bu sabah 06:30da uyandım ( aslında 05:30da uyanmıştımda hadi bir yarım saat daha uyuyayım dedim ama 1 saat oldu )
Bir güzel kahvaltımı hazırladım ve sabah kahvaltı keyfimi yaptım
Şimdi eşimi işe göndermek için uyandıracağım sonrada sanırım ütülerimi yaparım

Kac kilosun simdi
utanıyommmmmm söylemeye çoooooookkkkkkkk utanıyommm ( 87 olmuştum dün 84.5 dum en son
Sana ise girmeyi yasakliyoruz elma sekeri stresten uzak kal
evet ya her işe girişimde benim sonum böyle oluyorrrrrrrrrr

öyle olacak allah nasip edere gülüm, çok zor olacak onu biliyorum da nasıl olacak onu bilemiyorum : ) , evetttt merveden haberim var face gördüm çoooooooooook sevindim ama maşallah yaaaa darısı tümmmmmmm isteyenlerin başına olsun inş..
cecom maşallahun var yaaaa harikasınnnn

Kızlar evde doğal balımız vardı köyden geldi. Balın kurtlandığıını ilk kez görüyorum bi açtıkki kelebekler ölmüş balın her yeri yumurta kolonisi Bal güvelenir mi Allahaşkına ?
ALINTI BİLGİ

Bazı arıcılar - bazen müşterisinin de arzusuna uyarak - santrafü makinesi önüne konulan bal süzgeçlerinde biriken balmumu sırlarını, süzülmüş bala karıştırarak, yoğrulmuş petekli mumlu bal diye satışa arz edeler. Bu mum kırıntıları içinde, petek gözlerinden çıkan polen yumakları da bulunacağından, güve kurtlarının üremesi için çok müsait ortam yaratılmış olur. Güve kelebeklerinin yumurta atması için en cazip bir karışım olur. Saf balmumu, polen ve bal karışımıdır bu.
Zaten müşteri de, mide rahatsızlan için, suni peteksiz saf balmumu diye böyle balı ister.
İşte bu kabil ballar ağzı açık kaplarda bırakılırsa, petek güvesi kelebeği bir defa bıraktığı yüzlerce yumurtayı bu balın üzerine püskürtür. Balın bulunduğu yerin ısı durumuna göre 1 hafta ile 1 ay arasında, bu yumurtalardan çıkan kurtçuklar, bu bal içinde beslenerek büyürler. Örümcek ağı gibi galeriler açarlar ve daha sonra da ipekböceği gibi koza örüp istihaleye geçerek yine kelebek olur çıkar ve bu devri daimle zararlarını sürdürürler.
Bu gibi ballar buzdolabında saklanırsa güvenin yumurtası da, kurdu da, kelebeği de yaşam bulamaz. Yalnız bal buzdolabında 10-15 derecelik kısımda çok çabuk şekerlenir sertleşir.
Böyle kurtlanmaya başlamış ballar, buzdolabının buzluk kısmında sıfır dereceden aşağıda 24-36 saat bırakılırsa, sonradan dışarı çıkarılsa bile güvelenmezler ağızları kapalı tutulursa.
Bileşiminde veya petek hücreleri dibinde polen ihtiva eden petekli ballar da, güve kelebeklerinin yumurta atması için en cazip yerdir. Bu nedenle petekli ballı petekler de güvelenebilir. 3-5 kiloluk teneke kutularda petekli bal alan bazı üreticilerin, ballarının kurtlandığından yakınması bu nedenlerledir.
Petekli çam ballarında bu hale pek rastlanmaz. Çünkü çan ballarında polenin eseri bile yoktur.
Mumsuz ve polensiz süzme ballarda kurtlanma olmaz. Süzme bal ve polen karışımı olarak hazırlanmış şifalı süzme ballarda da buzdolabında saklanmazsa kurtlanır ve bozulur.

günaydın arkadaşlar.
cecom bende erkenciyim bugün.
o kadar mutluyumki.
inşallah tüm günüm güzel geçecek.
akşamda bebekler gibi uyurum erkenden.
şimdi gidip kahvaltımı edeyim.
bir sürü iş beni bekler.
sporda yapabilirsem harika olur.

Tesekkur ederim canim ogrenmis olduk biz dolapta saklamadik dolapta olmaz dediler.
Aldigimiz yerde koy yani kv kendi koyunden tanidigi komsudan almisti arayip soyleyecek ama bize de hala.atmasaydiniz keske diyor. oyle nasil yenecekse yuzlerce yumurta vardi ustunde. kelebekler de cikmisti bi kac tane. ama kati kivam oldugundan ucamamislar yapismis olmusler orda.

Biraz cokmus hakikaten.neyse 2.5 kilo gitmis onada sukur.ben seni 77 lerde hatirliyodum sanki emun degilim ama.neyse sen istedikten sonra yine gider kilolar

Biraz cokmus hakikaten.neyse 2.5 kilo gitmis onada sukur.ben seni 77 lerde hatirliyodum sanki emun degilim ama.neyse sen istedikten sonra yine gider kilolar
aynen öyle kuzummm ahh ahhh orda başlamış olsaydımm 1 ayda bayağı yol alırdım gülümmm kız 1 günlüğüne fiziklerimizi değişsek ya ne olur sanki :)

çok kötü bir manzara olsa gerek uzun süre bal da yiyemezsiniz : ( bende öyle olurdu en azından

çok kötü bir manzara olsa gerek uzun süre bal da yiyemezsiniz : ( bende öyle olurdu en azından

Canım zaten ben malum diyetten yiyemiyordum da 100 tl miydi neydi yani yazık günah oldu. Bide bende takıntı var şimdi bi yerden kurt falan çıkcak diye panik içindeyim inan. Dün görünc kaşına kaşına bi hal oldum

doğru diyorsun o para hiç kolay kazanılmıyor umarım paranızı geri alabilirsiniz , titiz hatun seni : ) yok yokkk inş. bi yerden bişey çıkmaz cnm panik yapmaa hemn atmışsın zaten

kızlarrrr abartmayın kurt demek doğal demek. ben kurdun yemediği elmayı yemiyorum misal. doğanın dengesinden bu kadar korkup çekinmeyin tiksinmeyinde. keşke atmadan önce sorsaydın aldığın kişiye tatlım.

selam arkadaşlar ben yeni üyenizim neslihanın kuzeni:))
kuzen hoşgeldin
müsait olunca bilgilerini paylaş bizimle.yaş,boy,kilo, çoluk çocuk vssss.
hergün menu yazacaksın buraya ve kızları tanımak için mesajları takip et

kızlar evrim amasyada yaşıyor benim dayı kızı. onunda kilo sorunu var işallah bizimle oda kilolarından kurtulacak yıllar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…