80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen kuuzm anneme verdikleri liste de dosyada duruyor öyle şu adımsayarı bir tecrübe et bakalım evdemi dışardamı çok adım atıyorsun ona göre hareket edersin bu cuma güzel bir bildirim yapacaksın eminim bugün bile kaçamak yapmadığın için artık güvenim tam sana

Hehhh hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Babamın doğum günü münasebetiyle annem Milföyden börek ve kısır yaptı, kızkardeşimde hem amerikan salatası yapmış hemde babam için Tiramisu ama ben sadece kısır ve peynirle fındık yedim ( sağ olsun adaşım fikir verdi kısırın yanına ilave bakımından )

Gün içinde 2 litre içildi ( bugün şişeyle içmeyince zoraki 2litre içtim ama şimdi eve gelince şişemi doldurdum ve yatana kadar en az 750 mllik şişe bir kere biter )
Bİr büyük fincanda sütlü kahve şekersiz

Yarın sıvı olayı çok daha güzel olucak inşallah

Son düzenleme:

Evettt canım inan ben bile kendime şaşdım
Kızkardeşim kızım ince bir dilim ye dedi ben asla işim olmaz benim düzenimi bozamazsın dedim
Hatta onada beduaa edercesine ; Löp löp et olsun popişine dolsun dedim
Ulen çatalın ucuyla bile tadına bakmadın ya helal olsun sana dediler en son
Demekki isteyince oluyormuş ( eskiden birşeyi canım istediğinde resmen krize girmiş gibi ulen sızladı bir yerlerim çok canım çekti diye yerdim bir kereden birşey olmaz diye ama anladım ki bir kereden de olsa çok şey oluyormuş o yüzden kaçamaklar benden uzak dursun

Merhabalar.
Cecom gördüm seni aşağıda.
Naber canım.
Gerçekten erken kalkınca gün nasıl bereketli oluyor anladım.
Sporumuda yaptım .
40 dak.bantta yürüdüm.
Cecom önceki sene ben tezhip kursuna gittim.özellikle kurs yerini uzak mrsafe seçtim.günlük yürüyüşümü yapmış olurum doye.nettende adımsaysr almştm.yaklaşık 1.5 saat yürüyodum hergün.12bin adım olmuştu admsyrm.
Gelgörelim nerdeyse gram veremedim diyebilirim.
O yüzden adımsayardanda soğudum.
Ama insan onbin adımı tamamlamak için iyo gaza geliyor oda ayrı.
Birde dağlık ocakları negüzel hizmet veriyormuş.helal olsun valla.

Harikasın gerçekten
İstersen bugün düne nazaran bir yarım saat daha evvel yat ( ben genelde 23:30 en geç 23:45 de yatıyorum malum uyumakta zaman alıyor ) ve saatini gerekirse bir 15 dakika öncesine kur emin ol o 15 dakika bile inanılmaz fark ediyor
İlk gün zoraki uyanan ben artık saat çalmadan uyanıyorum ve o balkona çıkıp derin derin nefes almak bile okadar iyi geliyorki hazır arabalar bile tek tük sokaklardayken

Bakalım adımsayarıda bir kaç ay denerim baktım fark pek olmuyor o zaman alın len alaatınızı diyip geri iade ederim

Mutlaka faydası olur canım.olmazmı hiç.sen bana bakma.benim bünyeyi halen çözemedim ben.neyse cecomda gitmiş.kendi kendime konuşuyor gibi oldum.iyi geceleeer.

Mutlaka faydası olur canım.olmazmı hiç.sen bana bakma.benim bünyeyi halen çözemedim ben.neyse cecomda gitmiş.kendi kendime konuşuyor gibi oldum.iyi geceleeer.

Aslında buralardayım ama bende ufaktan kaçayım
Birazda eşimle oturup sohbet edeyim yarım saat sonra en geç yatarım bende malum bize gün erken başlıyacak

Herkese iyi geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

SAbah görüşürüz inşallah yine

cecomm hakikaten bu kez çok kararlısın ve başaracaksınn üstelik zorlanmadan dediğin gibi o minicik kaçamaklar o kadar etkiliki
eddorascım spora başlamışsın daim olsun inş erken kalkmak spor yapmak erken yatmak ne güzelll
mutluluk veriyor insana bin adım süpermişşş

Cok gec oldu ancak firsat bulabildim ama menumu yazmadan uyuyamama :)
Sabah
2 yumurta
1domates
1 salatalik
2-3 yesil biber
Betaz peynir
4 zeytin
5 ceviz
2kuru kayisi
Oglen
1 kase tarhana corbasi
Aksam
1 kase tarhana corbasi
Sebzeli kofte
3 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran

Bugun biraz 8i geciyordu sofraya oturdugumda ve ben bu hafta spor yapmadimhic

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine sabahın 6sında uyandım
Bu sabah İstanbulda yağmur yağıyor ama yinede hava çok hoşuma gitti
Biraz işim var ama henüz çok erken olduğundan ses çıkarmamak için biraz keyif yapacağım
Küçük cimcimemde uyandı ( normalde süt verirdim ona ve tekrar yatardı ama dün almayayı unutmuşum oda sağ olsun inat etti uyumayacağım cizgi film aç diye )

Şu anda birlikte cizgi film izliyoruz
Normalde haberleri izlerdim ama cadı zaten süt yok diye bozuldu şimdi birde cizgi film açmasam yine beş karış surat yapıp oturacaktı

Dunki Menum
sabah zeytin peynir domates salatalik 2 kepce tarhanA doymadim oyuzden
Oglen yesilmercimek ayran
aksam 2 bulgurlu biber dolmasi ayran salata
30 dk yuruyus 10 dk twister 200 up atlama
2 bardak yesilcay 2 bardak hibiskus
3 lt su

Gunaydin cecom bende 7 ye geliyodu uyandim takimi bitirdim size bakmaya geldim.bizdede felaket yagmur var gece 4 de badladi insallah barajlarimiz dolar

selam kizlar dün uğrayamadım
dünki menumü yazayım
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;melemen
Az köy peyniri
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;1 brd kefir 2 köfte
Aksam 2 dlm ekmek , mercimek çorbası+az balık
Spor öğle 20 dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

Cecom ben hic sevmem haber izlemeyi ama sabahlari bisey olmadigindan bakiniyorum icim karardi sabah sabah.en guzeli cizgi filn bosver izle kizinla

Ay sorma canım yaa demin izlerken nasıl sıkıcı geldi bana bir tanesi Buse Cerende ille anne sen uzan koltuğa ben üzerine oturcağım dedi az daha derin uykuya dalacakmışım hemen kalktım koltuktan şekerleme yaptığımı fark edince

Canım hayırlı olsun adımsyarın. Ben diyete başladığımda hepsiburada dan almıştım step tahtasıyla birlikte. İlk başlarda çok taktım ama şimdi ihmal ediyorum iyiki hatırlattın bende takayım arada.

Duydum hımmm Her diyetisyen benimkisi gibi değil ki. Yoksa gidemiydi 26 kilo. Ben de değişiyorum bazen listeyi ama. Mesela akşam 9 da da ara öğün meyvem var ama hiç yemiyorum. İlk başlarda yiyordum sonra burda sen yaza yaza kestim bende ne yapalım

sende uzağa gittin ha kuzummmm : ( bi yerden sonra illahi alışıyorsundur tabi allah acılarını göstermesinnn sağlıklı olduklarını bilelim de , maşallah sana umarım bende senin kilola ulaşır başarırım canımmm idolümdün idolümsün : )
kız varyaa ben çok severim çizgifilm seyretmeyi bizim zamanımızdakiler daha güzeldi bence ama şimdiler de de pepe çok keyifli bazen açıp oturuü izlerim ben : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…