- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Oyyyyyyyy kuzucumm gelmissss hosgelmisssssdün akşam evde değildim o yüzden menümü paylaşamadım zaten azcıkta kaçamak yaptım zaten dünde dünde kaldı : p ama bu sabah tartıldığımda yarım kilo daha vermiş olduğumu görünce çok sevindim yarım kiloda yarım kilodur sonuçta an itibari ile 84 oldum bi gün buna sevineceğimi hiç düşünmezdim : )
hoş buldummmm dünyanınnn en melek yüzlü anne adayııı sende hoş geldinnnnnn , de yolunda gitmeyen birşeyler mi var gülümmm neden kilo veriyonnnn normalmi ki acaba doktorun ne diyor : (Oyyyyyyyy kuzucumm gelmissss hosgelmisssss
Cok gec oldu ancak firsat bulabildim ama menumu yazmadan uyuyamama :)
Sabah
2 yumurta
1domates
1 salatalik
2-3 yesil biber
Betaz peynir
4 zeytin
5 ceviz
2kuru kayisi
Oglen
1 kase tarhana corbasi
Aksam
1 kase tarhana corbasi
Sebzeli kofte
3 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran
Bugun biraz 8i geciyordu sofraya oturdugumda ve ben bu hafta spor yapmadimhic
Dunki Menum
sabah zeytin peynir domates salatalik 2 kepce tarhanA doymadim oyuzden
Oglen yesilmercimek ayran
aksam 2 bulgurlu biber dolmasi ayran salata
30 dk yuruyus 10 dk twister 200 up atlama
2 bardak yesilcay 2 bardak hibiskus
3 lt su
Kizlar nasilsiniz bu aralar giremiyorum okul basladi ders programı karmakarisik burada menüde paylasamiyorum doğru dürüst bisey yiyemiyorum ve her. Gün kilo vermeye devam bugün tartildim yine moralim bozuldu 80.6 olmuş yarin 79 görürsem sasmicam
Kizlar nasilsiniz bu aralar giremiyorum okul basladi ders programı karmakarisik burada menüde paylasamiyorum doğru dürüst bisey yiyemiyorum ve her. Gün kilo vermeye devam bugün tartildim yine moralim bozuldu 80.6 olmuş yarin 79 görürsem sasmicam
evet evet bende gördüm onuuu kadın hamilelikde verdi sen bu halde veremiyoın diye de fırça kaydım kendime bi güzel :)Kız ne güzel işte kilo veriyorsunİnan bugün yüzde 100 bilsem 9 ay hamilelikte kilo vereceğimi şerefsizim 3.cüyü doğururum
Zaten merak etme genelde son iki üç ay kilo alımı daha fazla olur üstelik daha geçen gün TVde bir kadını gösterdiler tüp bebekle hamile kalmış ve hamileliğini 14 kg vererek bitirmişbebekde maşallah 3.250 kg doğmuş düşün yani hatta doktoruda konuştu; kesinlikle hamilelikte şukadar kilo almak şart yada sabit kalmak için şunu yapın denmez çünkü bu her hamilelikte değişir önemli olan sağlıklı beslenmeye çalışmak oda tabi midenin kabul ettiği kadar Kadın benim kadarmış herhalde ki doğum sonrası bile kilolu görünüyordu ( ama tabi öyle çirkin bir görüntü değildi aksine bir 10 kilo verse tamamdır diye düşünmüştüm )
cnm bu leftin hormonu ne işe yarıyor acabaİyi akşamlar fıstıklarrrr
tatlım ne mutlu sana ki bizler gibi herhangi bir ilaçtan veya hastalıktan dolayı kilo almamışsın umarım ömür boyu böyle bir sorunun olmaz kilo alma topiklerine katılabilirsin metabolizman hızlı çalışıyor demekki şanslısın allah bağışlasın miniklerini
bitanem seni çok iyi anlıyorum annem de benim herşeyim onun yalnız kalacağı korkusu hep kısmetlerimi tepmeme neden oldu belki haya taptım bilmiyorum ama belki babamla boşanmamış olsaydı içim dah araht ederdi o yüzden en azından baban var yalnız kalmayacak öyle düşün kuzum
azim senden destek her zaman bizdennn
inşallah yapmışsındır sporunu canımcımmmerken kalkmak süper mutluluğun daim olsun inş
utanılacak ne var tatlım hepimiz o kiloları gördükk önemli olan hemen harekete geçmek
o takıntı ben de de var cnmm korkma değil de içim kalkar
ama neslim organik doğal yiyeceğiz diye kurt da yiyemeyizki kuzumm tamam haklısın kurtlu meyveleri şekilleri muntazam olmayan sebze ve meyveleri almaya çalışıyoruz ama kurtlu bölümü atıyoruz cnm benim
hoşgeldin evrimcimmm neslim biraz bahsetmişti bizimle birlikte sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilolarından kurtulmanı dilerim cnmm
pofudukum öncelikle geç kalkmıyoruz kuzum kahvaltımızı ne kadar erken yaparsak o kadar iyi sadece 2 cevizle leptin hormonunu bozmuşsun tatlım çok ihtiyaç duymuyorsan mümkün olduğunca çiğnenecek besinlerle ara yapmamaya çalış bitanem
spor göremiyorummm
rica ederim kuzummm
afiyetolsun cnmmm
yarım saat gecikmeli izlemeye başladım ama sporumu yaparken izledim çok tatlı sert Canan Hocamız bayılıyorum
hosbuldum kuzum benim ayy utandim ,cok şükür bebek iyi canm sadece 3 gün geriden geliyor o kadar ama herkes endişeli yiyemedigim için bebek beslenmiyo diye öğrendiğimde 86.5 -87 kiloydum 11 agustostan bu yana 80.6 ya düştümhoş buldummmm dünyanınnn en melek yüzlü anne adayııı sende hoş geldinnnnnn , de yolunda gitmeyen birşeyler mi var gülümmm neden kilo veriyonnnn normalmi ki acaba doktorun ne diyor : (
ayy canim benim yazdigin şeyler öyle iyi geliyor ki ne güzelmiş kiz öyle hamileyken zayiflamak ama yiyemeyincede insan güçsüz oluyorKız ne güzel işte kilo veriyorsunİnan bugün yüzde 100 bilsem 9 ay hamilelikte kilo vereceğimi şerefsizim 3.cüyü doğururum
Zaten merak etme genelde son iki üç ay kilo alımı daha fazla olur üstelik daha geçen gün TVde bir kadını gösterdiler tüp bebekle hamile kalmış ve hamileliğini 14 kg vererek bitirmişbebekde maşallah 3.250 kg doğmuş düşün yani hatta doktoruda konuştu; kesinlikle hamilelikte şukadar kilo almak şart yada sabit kalmak için şunu yapın denmez çünkü bu her hamilelikte değişir önemli olan sağlıklı beslenmeye çalışmak oda tabi midenin kabul ettiği kadar Kadın benim kadarmış herhalde ki doğum sonrası bile kilolu görünüyordu ( ama tabi öyle çirkin bir görüntü değildi aksine bir 10 kilo verse tamamdır diye düşünmüştüm )
inşallah canim benim insan ister istemez endişeleniyorCanım takma kafana bu kadar normal kilo da hamile kalınmadığı için bence normal şuan. Zaten bebeğin şuan senin depolarından besleniyor. Bu sebepten kilo verebilirsin. Bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra yediklerinden etkilenmeye başlıyor. Hemde fazla yiyemiyosun normal yani bunlar. Bebeğin daha 8 gr mış. Onun senin vücuduna bi ağırlık vermesi olanaksız zaten.
Merhabalar,
kaç gündür giremedim yoğun geçti haftasonumuz...dün akşam da diyetisyenimize gittik cok şükür...biraz geciktirdik kontrolü daha erke ngitseydik iyiydi biran önce toparlardık neyse zararın neresinden dönsek kar..
Bu arada sevindirici olan verdiğim 5kilonun nerdeyse tamamına yakını yağdan gitmişEşimin de öyle... şimdi 1+2 haftalık iki ayrı listemiz var çok sıkı ona uyacağız sporla desteklyip 3 hafta sonra ne olmuş bakacağız ve ona göre yılbaşı için bir hedef ve liste belirleyeceğiz...
Karataycı arkadaşlar yine kızacaklar ama menümüz ara öğünlerle falan gayet yoğun.kalorisine dikkat ediyoruz.Hiç kaçamaksız bu 3 haftayı tamamlamayı planlıyorum herşeyine harfiyen uyarak, çünkü listeme tam uyduğum sürede verdiğim kilo daha çok,sonra ara öğünleri atladıkça dengem şaştı. Yapabilenler itakdir ediyorum ben kısa bi süre denedim Karatay beslenmesini ama benim yumurta,et ve yağla problemim var çok zorlayarak yiyorum balık seviyorum allahtan, köfte yiyebiliyorum, mecburen tavuk ızgara falan... yıllarca et yumurta yemesem yiyeyim demem bir de kahvaltı problemim var çok zor geliyor sabahın köründe oturup yemekbu durum sorunlara neden oluyor tabii ,birincisi tansiyonum hep çok düşük ikincisi de kansızım...vücudumdaki demir depoları boşalacak düzeyde kansızım ve halsizim. Zorla yemeye çalışıyorum, 30 gramlık 3 köftem varsa inanaın küçüklte küçülte yarıya indiriyorum nerdeyse. Malum insülin direnci de var. E günüm de yoğun geçiyor, sabah 6.30da evden çıkmış oluyorum ara öğünleri almasam tansiyonum yerdin dibine düşüyor ve acillik oluyorum sınıfta ders anlatırken gözlerimin karardığı bayılma moduna girdiğim çok olmuştur.
Velhasıl, bu 3 haftalık süreyi diyetisyenimin listesine birebir uyarak tamamlamak istiyorum. Sizlerle yine menülerimi paylaşmak istiyorum ama ara öğünlerimle kabul edin beni :) olur mu :) motivasyonumu düşürmek istemiyorum burası iyi geliyor ama Karataycılar kızınca çekiniyorum bazenve ara öğünleri atlayıveriyorum .
3hafta direneceğim menüye harfiyen uyacağım ve her gün leslie ile ama 3 ama 5 mil yürüyeceğimayrıca adımölçerim hep yanımda benim on bin adımı bulmak çok zor olmuyor bir saatlik extra bir yürüyüşle tüm gününü hareketiyle tamamlanıyor ama gerçekten motive edici
Desteğiniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim ,iyi ki varsınız
hosbulduk tşklerHoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?