80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldinnnn cnm ben eskilerden ama yeniyim sende sonradan aramıza katılmışsın demek ki aramıza da hoş geldin anladığım kadarıyla öğretmensin bi dönem burda kime elini atsan öğretmene değerdi çoğu zayıfladı gitti umarım sen,nde öyle olur ... arkadaşlarımız tabikide bişey demez burda iyi kötü hepimiz tecrübelerimizle yorum yapmaya çalışıyoruz belki biri işinize yarar diye ama herkesin yöntemi farklı tabiki çakışabiliyor karatay hakkında pek hatta hiç birşey bilmeyenlerdenim ben ama benim yöntemimde 3 ara 3 ana öğündür çok faydasını da görmüştüm zamanında ilk geldiğim yıllardaa çok zaman geçti ama :) listeme tam uyarak 13 14 kilo vermiştim yani demek istediğim vücudunu en iyi sen tanırsın zaten sana neyin iyi geldiğini sen bilirsin bize de düşen sadece seni desteklemek kalır

Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrrrrrr

Akşamlık yemeğimin adı kondu ( çoğu hazır bir tek köfteler pişecek yağsız tavada )
Yarın içinde yemeğin adını koydum şükür

Çamaşır yıkamıştım onları şimdi mecbur balkonun içine sereceğim malum hava hem uçuruyor hemde sık sık yağmur bastıyor
Aslında balkon içinde çamaşır kurutmayı sevmiyorum ve sermemem gerekiyor ( küçük kuzumun alerjisi olduğu için ) ama mecbur yoksa kokacak çamaşırlar sabaha bırakırsam
ARtık balkon kapısını devamlı kapalı tutup cimcimeyi balkona çıkarmayacağım kuruyana kadar

Aslında ben baya baya acıktım ama mecbur iki saat daha bekleyeceğimki eşim geldiğinde birlikte yiyelim
Neyse en azından iki saat fazladan leptin hormonu salgılanır sonuç eksi olarak dönsünde gerisi önemli değil o da geçer

cnm bu leftin hormonu ne işe yarıyor acaba

Tam ben kabaca anlatacaktım ki bizim elmaşekerimiz çok güzel alıntılamış daha güzel anlatılmazdı zaten

ayy canim benim yazdigin şeyler öyle iyi geliyor ki ne güzelmiş kiz öyle hamileyken zayiflamak ama yiyemeyincede insan güçsüz oluyor

inşallah canim benim insan ister istemez endişeleniyor

Canım sabahları en azından sana enerji verecek birşeyler yesen hem tok tutacak Yumurtadan tiksinmiyorsan ( hamilelikte bazı insan tiksinirmış ) haşlayıp onu yesen bari için daha rahat olur ve çabuk acıkmayacağından enerjin düşmez
Vitamin takviyesi zaten alıyorsundur

Canım ne demek kabul ederseniz
Biz herkesi olduğu gibi kabul ediyoruz kaçamaklarıylada olsa ki seninki ara öğün yani kötü birşeyde değil.
Aslında herkesin bünyesi varklı işte ben diyetisyenin verdiği listeyle 3 kg almıştım o yüzden banada karatay yaradı ancak onuda deneye deneye öğreniyor insan
Sana ne iyi geliyorsa onu yap canım yeterki yinede menülerini paylaş sonuçta herkes karatay yapmıyor üstelik yeni gelen arkadaşlarada değişik bir fikir olur

kimseler gelmemiş kızlar ne var ne yok ben de işten erken çıkıcam hastalık fena yaptı beni bide regl yim eve gidip yatıcam yoksa toparlanamıcam bu günlük kaçtım akşam uğrarım kızlar

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanırsın
Bende hala regl olmadım yaa cumaya kesin regl olmuş olurum neyse sabitte çıksam mutlu olurum bu hafta artık en azından bir sonraki hafta daha güzel bir sonuç göreceğime emin olmuş olurum

Canım boşuna sıkıntı ediyorsun, normal bir şey. Sen 4. ayından sonra gör kilo almayı Sen sağlıklı beslen gerisini de düşünme. Bebeğin bir şekilde beslenir. Yediklerinden bulamazsa senin depolarından kullanır, sonuçta o bir şekilde büyür. Sen beslenmene dikkat et ve kiloya çok fazla takılma...

Canım sen hiç sıkıntı yapma, bende diyetisyene gidiyorum ve hep diyetisyen listesi paylaşıyorum. Sadece diyetisyen listemde akşam 9 da olan meyvemi acıkmadıkça yemiyorum ki genelde o saatlerde bir şekerleme yaparım sonra saati geçer bende vazgeçerim yemekten. Son ara öğünün kaçta bilmiyorum ama mümkünse onu yedikten sonra en az iki saat yatma. Benim diyetisyenim öyle demişti. Son ara öğün 9 yatış saatin 11 demişti.

İste o tiksinenlerden biride benim canm yiyemiyorum yumurtanın hicbir halini
Ben düzgün besslenemedigim için endiseliyim canm
selam kızlar nasılsınızzz beni hatırlayanlar ve unutanlar parmak kaldırsın :)
kuzu mm sende hosgeldinnn bugün eski dostlari görmek ne guzel

ooo bebiş geliyo demek ne güzelllallah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşalllah :)))

meyvelerle aran nasıl kuzummm hamilelikde nasıl olur bilmiyorum da hem vitamin hem enerji verir gibi geliyorr

al beni vur sana çok çok beter durumdayım hayatımdaki enyüksek kilodayım 86 !!!
bende o kiloya çıktım biliyon muuu bende ilk kez görüm en fazla 84 e çıkmıştım iremmmmmmm k.bayramından sonraa söze gelecekler bugün annesi arayıp bedenimi sordu nasıl mahçup oldum bi değneğin filan yok mu yaaa el bana meleğimmm

ooo bebiş geliyo demek ne güzelllallah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşalllah :)))
amin canim inşallah bakalim Rabbim nasip ederse insallah

meyvelerle aran nasıl kuzummm hamilelikde nasıl olur bilmiyorum da hem vitamin hem enerji verir gibi geliyorr
yemeklere gore daha iyi kuzum onlarda olmasa zaten hic bisey yememekten halsiz olurdum

iremmmm geri gelll lütfennnn biz senle hep beraber ilerledik zatenn yine yapalımmm
canım bende başlamayı düşünüyorum kendimi sevmemeye başladım ben sevmessem kim sevsin beni biliyosundur belki nisanda 7. tüp bebek ttuttu ama yine düşük yaptım sonrasında da saldım gitttiiiiii pişman mıyım verilecek kiloları düşününce pişman oluyorum evet ama o dönem yedikçe unuttum sıkıldıkça yedim yine unuttum
ama bu topice gelmeye de pek yüzüm yok öölece bırakıp gittim herkesi yapamadım devam edemedim

amana da amannnn söze geliyolar haaaa askerlik de bitti dememkki hayat nasıl akıyor yaaaa
ben cuma günü benim ilk diyet listeme dönüş yapıyorum onunla çok güzel kilo vermiştim kısa sürede

yüzle hiç alakası yok gülümmm iyi de yaptın sefan olsunnn ama artık geçtiii şimdi silkinip kendine gelme zamanı bende gelmeden bi gün önce cecoya aynı şeyi söyledim yüzüm yok diyeee ama biz tek yapamıyoruz iremimmm kiii ben defalarca gittim geldimmm her seferinde kapınızı açtınız bana yargılamadan... evine geri dön ltfn : )

amana da amannnn söze geliyolar haaaa askerlik de bitti dememkki hayat nasıl akıyor yaaaa
ben cuma günü benim ilk diyet listeme dönüş yapıyorum onunla çok güzel kilo vermiştim kısa sürede
evetttt askerliği de atlattık yolladığım gün gelip burda ağlamıştım teselli etmiştiniz beni gerçekten hızı takip etmeye kalksan yetişemezsin evet nasıl vermiştin sen o zaman yaaa inş. yine olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…