- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
hoş geldinnnn cnm ben eskilerden ama yeniyim sende sonradan aramıza katılmışsın demek ki aramıza da hoş geldin anladığım kadarıyla öğretmensin bi dönem burda kime elini atsan öğretmene değerdi çoğu zayıfladı gitti umarım sen,nde öyle olur ... arkadaşlarımız tabikide bişey demez burda iyi kötü hepimiz tecrübelerimizle yorum yapmaya çalışıyoruz belki biri işinize yarar diye ama herkesin yöntemi farklı tabiki çakışabiliyor karatay hakkında pek hatta hiç birşey bilmeyenlerdenim ben ama benim yöntemimde 3 ara 3 ana öğündür çok faydasını da görmüştüm zamanında ilk geldiğim yıllardaa çok zaman geçti ama :) listeme tam uyarak 13 14 kilo vermiştim yani demek istediğim vücudunu en iyi sen tanırsın zaten sana neyin iyi geldiğini sen bilirsin bize de düşen sadece seni desteklemek kalırMerhabalar,
kaç gündür giremedim yoğun geçti haftasonumuz...dün akşam da diyetisyenimize gittik cok şükür...biraz geciktirdik kontrolü daha erke ngitseydik iyiydi biran önce toparlardık neyse zararın neresinden dönsek kar..
Bu arada sevindirici olan verdiğim 5kilonun nerdeyse tamamına yakını yağdan gitmişEşimin de öyle... şimdi 1+2 haftalık iki ayrı listemiz var çok sıkı ona uyacağız sporla desteklyip 3 hafta sonra ne olmuş bakacağız ve ona göre yılbaşı için bir hedef ve liste belirleyeceğiz...
Karataycı arkadaşlar yine kızacaklar ama menümüz ara öğünlerle falan gayet yoğun.kalorisine dikkat ediyoruz.Hiç kaçamaksız bu 3 haftayı tamamlamayı planlıyorum herşeyine harfiyen uyarak, çünkü listeme tam uyduğum sürede verdiğim kilo daha çok,sonra ara öğünleri atladıkça dengem şaştı. Yapabilenler itakdir ediyorum ben kısa bi süre denedim Karatay beslenmesini ama benim yumurta,et ve yağla problemim var çok zorlayarak yiyorum balık seviyorum allahtan, köfte yiyebiliyorum, mecburen tavuk ızgara falan... yıllarca et yumurta yemesem yiyeyim demem bir de kahvaltı problemim var çok zor geliyor sabahın köründe oturup yemekbu durum sorunlara neden oluyor tabii ,birincisi tansiyonum hep çok düşük ikincisi de kansızım...vücudumdaki demir depoları boşalacak düzeyde kansızım ve halsizim. Zorla yemeye çalışıyorum, 30 gramlık 3 köftem varsa inanaın küçüklte küçülte yarıya indiriyorum nerdeyse. Malum insülin direnci de var. E günüm de yoğun geçiyor, sabah 6.30da evden çıkmış oluyorum ara öğünleri almasam tansiyonum yerdin dibine düşüyor ve acillik oluyorum sınıfta ders anlatırken gözlerimin karardığı bayılma moduna girdiğim çok olmuştur.
Velhasıl, bu 3 haftalık süreyi diyetisyenimin listesine birebir uyarak tamamlamak istiyorum. Sizlerle yine menülerimi paylaşmak istiyorum ama ara öğünlerimle kabul edin beni :) olur mu :) motivasyonumu düşürmek istemiyorum burası iyi geliyor ama Karataycılar kızınca çekiniyorum bazenve ara öğünleri atlayıveriyorum .
3hafta direneceğim menüye harfiyen uyacağım ve her gün leslie ile ama 3 ama 5 mil yürüyeceğimayrıca adımölçerim hep yanımda benim on bin adımı bulmak çok zor olmuyor bir saatlik extra bir yürüyüşle tüm gününü hareketiyle tamamlanıyor ama gerçekten motive edici
Desteğiniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim ,iyi ki varsınız
cnm bu leftin hormonu ne işe yarıyor acaba
ayy canim benim yazdigin şeyler öyle iyi geliyor ki ne güzelmiş kiz öyle hamileyken zayiflamak ama yiyemeyincede insan güçsüz oluyor
inşallah canim benim insan ister istemez endişeleniyor
Merhabalar,
kaç gündür giremedim yoğun geçti haftasonumuz...dün akşam da diyetisyenimize gittik cok şükür...biraz geciktirdik kontrolü daha erke ngitseydik iyiydi biran önce toparlardık neyse zararın neresinden dönsek kar..
Bu arada sevindirici olan verdiğim 5kilonun nerdeyse tamamına yakını yağdan gitmişEşimin de öyle... şimdi 1+2 haftalık iki ayrı listemiz var çok sıkı ona uyacağız sporla desteklyip 3 hafta sonra ne olmuş bakacağız ve ona göre yılbaşı için bir hedef ve liste belirleyeceğiz...
Karataycı arkadaşlar yine kızacaklar ama menümüz ara öğünlerle falan gayet yoğun.kalorisine dikkat ediyoruz.Hiç kaçamaksız bu 3 haftayı tamamlamayı planlıyorum herşeyine harfiyen uyarak, çünkü listeme tam uyduğum sürede verdiğim kilo daha çok,sonra ara öğünleri atladıkça dengem şaştı. Yapabilenler itakdir ediyorum ben kısa bi süre denedim Karatay beslenmesini ama benim yumurta,et ve yağla problemim var çok zorlayarak yiyorum balık seviyorum allahtan, köfte yiyebiliyorum, mecburen tavuk ızgara falan... yıllarca et yumurta yemesem yiyeyim demem bir de kahvaltı problemim var çok zor geliyor sabahın köründe oturup yemekbu durum sorunlara neden oluyor tabii ,birincisi tansiyonum hep çok düşük ikincisi de kansızım...vücudumdaki demir depoları boşalacak düzeyde kansızım ve halsizim. Zorla yemeye çalışıyorum, 30 gramlık 3 köftem varsa inanaın küçüklte küçülte yarıya indiriyorum nerdeyse. Malum insülin direnci de var. E günüm de yoğun geçiyor, sabah 6.30da evden çıkmış oluyorum ara öğünleri almasam tansiyonum yerdin dibine düşüyor ve acillik oluyorum sınıfta ders anlatırken gözlerimin karardığı bayılma moduna girdiğim çok olmuştur.
Velhasıl, bu 3 haftalık süreyi diyetisyenimin listesine birebir uyarak tamamlamak istiyorum. Sizlerle yine menülerimi paylaşmak istiyorum ama ara öğünlerimle kabul edin beni :) olur mu :) motivasyonumu düşürmek istemiyorum burası iyi geliyor ama Karataycılar kızınca çekiniyorum bazenve ara öğünleri atlayıveriyorum .
3hafta direneceğim menüye harfiyen uyacağım ve her gün leslie ile ama 3 ama 5 mil yürüyeceğimayrıca adımölçerim hep yanımda benim on bin adımı bulmak çok zor olmuyor bir saatlik extra bir yürüyüşle tüm gününü hareketiyle tamamlanıyor ama gerçekten motive edici
kimseler gelmemiş kızlar ne var ne yok ben de işten erken çıkıcam hastalık fena yaptı beni bide regl yim eve gidip yatıcam yoksa toparlanamıcam bu günlük kaçtım akşam uğrarım kızlar
Canım boşuna sıkıntı ediyorsun, normal bir şey. Sen 4. ayından sonra gör kilo almayıKizlar nasilsiniz bu aralar giremiyorum okul basladi ders programı karmakarisik burada menüde paylasamiyorum doğru dürüst bisey yiyemiyorum ve her. Gün kilo vermeye devam bugün tartildim yine moralim bozuldu 80.6 olmuş yarin 79 görürsem sasmicam
Canım sen hiç sıkıntı yapma, bende diyetisyene gidiyorum ve hep diyetisyen listesi paylaşıyorum. Sadece diyetisyen listemde akşam 9 da olan meyvemi acıkmadıkça yemiyorum ki genelde o saatlerde bir şekerleme yaparım sonra saati geçer bende vazgeçerim yemekten. Son ara öğünün kaçta bilmiyorum ama mümkünse onu yedikten sonra en az iki saat yatma. Benim diyetisyenim öyle demişti. Son ara öğün 9 yatış saatin 11 demişti.Merhabalar,
iremimmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnn unutulurmusun hiç sen canım benimselam kızlar nasılsınızzz beni hatırlayanlar ve unutanlar parmak kaldırsın :)
İste o tiksinenlerden biride benim canm yiyemiyorum yumurtanın hicbir haliniSelamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrrrrrr
Akşamlık yemeğimin adı kondu ( çoğu hazır bir tek köfteler pişecek yağsız tavada)
Yarın içinde yemeğin adını koydum şükür
Çamaşır yıkamıştım onları şimdi mecbur balkonun içine sereceğim malum hava hem uçuruyor hemde sık sık yağmur bastıyor
Aslında balkon içinde çamaşır kurutmayı sevmiyorum ve sermemem gerekiyor ( küçük kuzumun alerjisi olduğu için ) ama mecbur yoksa kokacak çamaşırlar sabaha bırakırsam
ARtık balkon kapısını devamlı kapalı tutup cimcimeyi balkona çıkarmayacağım kuruyana kadar
Aslında ben baya baya acıktımama mecbur iki saat daha bekleyeceğimki eşim geldiğinde birlikte yiyelim
Neyse en azından iki saat fazladan leptin hormonu salgılanırsonuç eksi olarak dönsünde gerisi önemli değil o da geçer
Tam ben kabaca anlatacaktım ki bizim elmaşekerimiz çok güzel alıntılamışdaha güzel anlatılmazdı zaten
Canım sabahları en azından sana enerji verecek birşeyler yesen hem tok tutacakYumurtadan tiksinmiyorsan ( hamilelikte bazı insan tiksinirmış ) haşlayıp onu yesen bari için daha rahat olur ve çabuk acıkmayacağından enerjin düşmez
Vitamin takviyesi zaten alıyorsundur
Canım ne demek kabul ederseniz
Biz herkesi olduğu gibi kabul ediyoruz kaçamaklarıylada olsaki seninki ara öğün yani kötü birşeyde değil.
Aslında herkesin bünyesi varklı işteben diyetisyenin verdiği listeyle 3 kg almıştım o yüzden banada karatay yaradı ancak onuda deneye deneye öğreniyor insan
Sana ne iyi geliyorsa onu yap canım yeterki yinede menülerini paylaş sonuçta herkes karatay yapmıyor üstelik yeni gelen arkadaşlarada değişik bir fikir olur
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanırsın
Bende hala regl olmadım yaacumaya kesin regl olmuş olurum neyse sabitte çıksam mutlu olurum bu hafta artık en azından bir sonraki hafta daha güzel bir sonuç göreceğime emin olmuş olurum
Ben düzgün besslenemedigim için endiseliyim canmCanım boşuna sıkıntı ediyorsun, normal bir şey. Sen 4. ayından sonra gör kilo almayıSen sağlıklı beslen gerisini de düşünme. Bebeğin bir şekilde beslenir. Yediklerinden bulamazsa senin depolarından kullanır, sonuçta o bir şekilde büyür. Sen beslenmene dikkat et ve kiloya çok fazla takılma...
kuzu mm sende hosgeldinnn bugün eski dostlari görmek ne guzelselam kızlar nasılsınızzz beni hatırlayanlar ve unutanlar parmak kaldırsın :)
canımmmm sen buralardamısınnn nasıl gidiyorrriremimmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnn unutulurmusun hiç sen canım benim
ooo bebiş geliyo demek ne güzelllallah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşalllah :)))İste o tiksinenlerden biride benim canm yiyemiyorum yumurtanın hicbir halini
Ben düzgün besslenemedigim için endiseliyim canm
kuzu mm sende hosgeldinnn bugün eski dostlari görmek ne guzel
evettt yeni geldim bendeee iremmmm durum çok vahimmmm acayip aldımmm nasıl verecem bilmiyorummm sende durumlar nasıl???canımmmm sen buralardamısınnn nasıl gidiyorrr
meyvelerle aran nasıl kuzummm hamilelikde nasıl olur bilmiyorum da hem vitamin hem enerji verir gibi geliyorrİste o tiksinenlerden biride benim canm yiyemiyorum yumurtanın hicbir halini
Ben düzgün besslenemedigim için endiseliyim canm
kuzu mm sende hosgeldinnn bugün eski dostlari görmek ne guzel
al beni vur sana çok çok beter durumdayım hayatımdaki enyüksek kilodayım 86 !!!evettt yeni geldim bendeee iremmmm durum çok vahimmmm acayip aldımmm nasıl verecem bilmiyorummm sende durumlar nasıl???
bende o kiloya çıktım biliyon muuu bende ilk kez görüm en fazla 84 e çıkmıştım iremmmmmmm k.bayramından sonraa söze gelecekler bugün annesi arayıp bedenimi sordu nasıl mahçup oldum bi değneğin filan yok mu yaaa el bana meleğimmmal beni vur sana çok çok beter durumdayım hayatımdaki enyüksek kilodayım 86 !!!
amin canim inşallah bakalim Rabbim nasip ederse insallahooo bebiş geliyo demek ne güzelllallah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inşalllah :)))
yemeklere gore daha iyi kuzum onlarda olmasa zaten hic bisey yememekten halsiz olurdummeyvelerle aran nasıl kuzummm hamilelikde nasıl olur bilmiyorum da hem vitamin hem enerji verir gibi geliyorr
canım bende başlamayı düşünüyorum kendimi sevmemeye başladım ben sevmessem kim sevsin beni biliyosundur belki nisanda 7. tüp bebek ttuttu ama yine düşük yaptım sonrasında da saldım gitttiiiiii pişman mıyım verilecek kiloları düşününce pişman oluyorum evet ama o dönem yedikçe unuttum sıkıldıkça yedim yine unuttumiremmmm geri gelll lütfennnn biz senle hep beraber ilerledik zatenn yine yapalımmm
amana da amannnn söze geliyolar haaaa askerlik de bitti dememkki hayat nasıl akıyor yaaaabende o kiloya çıktım biliyon muuu bende ilk kez görüm en fazla 84 e çıkmıştım iremmmmmmm k.bayramından sonraa söze gelecekler bugün annesi arayıp bedenimi sordu nasıl mahçup oldum bi değneğin filan yok mu yaaa el bana meleğimmm
yüzle hiç alakası yok gülümmm iyi de yaptın sefan olsunnn ama artık geçtiii şimdi silkinip kendine gelme zamanı bende gelmeden bi gün önce cecoya aynı şeyi söyledim yüzüm yok diyeee ama biz tek yapamıyoruz iremimmm kiii ben defalarca gittim geldimmm her seferinde kapınızı açtınız bana yargılamadan... evine geri dön ltfn : )canım bende başlamayı düşünüyorum kendimi sevmemeye başladım ben sevmessem kim sevsin beni biliyosundur belki nisanda 7. tüp bebek ttuttu ama yine düşük yaptım sonrasında da saldım gitttiiiiii pişman mıyım verilecek kiloları düşününce pişman oluyorum evet ama o dönem yedikçe unuttum sıkıldıkça yedim yine unuttum
ama bu topice gelmeye de pek yüzüm yok öölece bırakıp gittim herkesiyapamadım devam edemedim
evetttt askerliği de atlattık yolladığım gün gelip burda ağlamıştım teselli etmiştiniz beni gerçekten hızı takip etmeye kalksan yetişemezsin evet nasıl vermiştin sen o zaman yaaa inş. yine olacakamana da amannnn söze geliyolar haaaa askerlik de bitti dememkki hayat nasıl akıyor yaaaa
ben cuma günü benim ilk diyet listeme dönüş yapıyorum onunla çok güzel kilo vermiştim kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?