80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınızzz beni hatırlayanlar ve unutanlar parmak kaldırsın :)

al beni vur sana çok çok beter durumdayım hayatımdaki enyüksek kilodayım 86 !!!

HOşgeldin canımmmmmmm
Seni gördüğüme çok sevindim Kİlo almana sevinmedim tabiki ama bizler birlikte çoook güzel kilolar veririz nasılsa
Yeni gelen kilolar malum çabuk gidiyor o yüzden bayrama kadar bir iki kilo gitse bile asıl maraton bayramdan sonra başlıyacak ve yaza hepimiz fıstık gibi gireceğiz ( benim ki biraz kalın fıstık olur ama olsun fıstık fıstıktır )

Ohhhh dünyaaaa varmış
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin...Aminnnnn

Yemeğimide yedim artık sabaha kadar tükkan kapandı

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Akşam yemeğindeki yoğurtlu biberden sadece 3 - 4 çatal aldım biraz fazla kavurmuşum sanırım biraz acımcı olmuştu

bende menümü vereyim
sabah: 2 dlm ekmek, 1.5 dlm peynir, domates, salatalık
öğle: 2 dlm ekmek , 5 yk kaşığı güveç
akşam: 2 dolma biber patlıcan), yoğurt (yarım kase)
1 lt su içtim o kadar da içtim niye öyle az oldu ya :)
2 fincan melisa ve biberiye çayı
1 fincan türk kahvesi
100 de ip atladım

suyum 2 lt miş pardon : )

Bugün ki menüm

Sabah : Kkk + Bir mandalina
Akşama doğru : 7-8 badem (Acıktım ama leptin kahvaltıdan sonra 5 saat çalıştı :)
Akşam : Pırasa , Bulgur pilavı , Salata , Ayran

2 litreden fazla su
Bi fincan yeşilçay
Sabah bir türk kahvesi
Şimdi akşam yemeğinden sonra da içerim ben :)

Heee hesapta yiyecektim ama bir tanesini zor kurtarım benim küçük cadıdan ben önce köftelerimi yerken o kendininkileri bitirip benimkilere salça oldu
Tam tadımlık oldu
ohhhh çok güzel olmuş : ) aslında çok da güzel olmamışda kuzum o nugetler çok güzel çok lezzetli ama hem ağır hemde yapılış şekilleri çok kötü ben internet haberinde gördükten sonra tamamen kestim eve almayı

nasıl da ön yargılıyım ev de mi yapmıştın :)))) evdeyse hepsini unut : )

Aslında bende uzun zamandır almıyordum ama benim büyük cadı çok sever onu hatta ben onu yağsız tavada yapıyorum yada fırında ( daha hafif oluyor öyle )
Gerçi kızkardeşim bana Karadenizden mısır unu getirmişti kendimde yapabilirdim ama buzlukta acil durumlar için duran o paketi bitirelim dedim
Canan Teyzem duymasın valla daşla kovalar beni ama söz kesinlikle bir daha alınmayacak onlardan ( zaten kıza alırken bu son diye almıştım )

: )))) neyse o zaman güzel oldu bak buuu evde kendin yaparsın ohh misss bende gelirim beraber yeriz ne var ki :)

iyi akşamlar herkese 2 günlük menümi paylaşayım hemen eksik kalmayım:))

pazartesi
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada yarım paket diyet bisküvi
öğle bir enginar 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 1 meyve 1 çay bardağı süt
akşam...kayınvalidem ciğer kakvurdu ona gittik yedik salata ve 1 dilimi biraz geçen ekmek:)))

Bugün
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada 2 grissini
öğlen patlıcan yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 çay bardağı süt 1 armut
ara 1 dilim kepek ekmeği ve 1 dilim peynir
akşam kabak karnıyarık, bi parça tavuk tavada yağsız çevrilmiş,yeşil salata
ara 1 meyve 1 bardak süt
2griisini ya da yarım paket diyet bisküvi yemem gerekiyor

ayrıca 5 mil leslie tamamdır ve 2 litre su da tamam

Cecom selam canim..kisitli zamanda giriyorum en cokda senin yazilarini ve menu resimlerini takipteyim
cok sukur bende cocuklarimda bende iyiyim..trye hazirligim var hic diyet modunda degilim..simdilik takipteyim ama trden geleyim cok pis baslicam diyete..
sevgiler canim ..masallah kose yazari gibisin okumadan edemiyorum seni

BİLGİ SAFARİSİ
* Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.
* Domateste kalpte olduğu gibi dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.
* Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve
kan canlandırıcı bir gıda olduğunu gösterm...iştir.
* Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır.
* Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.
* Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.
* Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.
* İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.
* Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.
* Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.
* Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.
* Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…