- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ayağımı sürttüm de geldimmmmmm :)))Slm fıstıklarGeçmişe dalmadan hemen atlayacağım İremcimmm hoşgeldinnn kuzummmmm
şükür kaçaklar dönüyor geçmişi okuyim hemen dönerim kaçma bir yere
selam kızlar nasılsınızzz beni hatırlayanlar ve unutanlar parmak kaldırsın :)
al beni vur sana çok çok beter durumdayım hayatımdaki enyüksek kilodayım 86 !!!
nuget mi gördüm ben oradaaaaaaaaaaOhhhh dünyaaaa varmış
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin...Aminnnnn
Yemeğimide yedim artık sabaha kadar tükkan kapandı
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1251108 Eki Görüntüle 1251109
Akşam yemeğindeki yoğurtlu biberden sadece 3 - 4 çatal aldımbiraz fazla kavurmuşum sanırım biraz acımcı olmuştu
suyum 2 lt miş pardon : )bende menümü vereyim
sabah: 2 dlm ekmek, 1.5 dlm peynir, domates, salatalık
öğle: 2 dlm ekmek , 5 yk kaşığı güveç
akşam: 2 dolma biber patlıcan), yoğurt (yarım kase)
1 lt su içtim o kadar da içtim niye öyle az oldu ya :)
2 fincan melisa ve biberiye çayı
1 fincan türk kahvesi
100 de ip atladım
nuget mi gördüm ben oradaaaaaaaaaa
ohhhh çok güzel olmuş : ) aslında çok da güzel olmamışda kuzum o nugetler çok güzel çok lezzetli ama hem ağır hemde yapılış şekilleri çok kötü ben internet haberinde gördükten sonra tamamen kestim eve almayıHeeehesapta yiyecektim ama bir tanesini zor kurtarım benim küçük cadıdan ben önce köftelerimi yerken o kendininkileri bitirip benimkilere salça oldu
Tam tadımlık oldu
nasıl da ön yargılıyım ev de mi yapmıştın :)))) evdeyse hepsini unut : )ohhhh çok güzel olmuş : ) aslında çok da güzel olmamışda kuzum o nugetler çok güzel çok lezzetli ama hem ağır hemde yapılış şekilleri çok kötü ben internet haberinde gördükten sonra tamamen kestim eve almayı
ohhhh çok güzel olmuş : ) aslında çok da güzel olmamışda kuzum o nugetler çok güzel çok lezzetli ama hem ağır hemde yapılış şekilleri çok kötü ben internet haberinde gördükten sonra tamamen kestim eve almayı
: )))) neyse o zaman güzel oldu bak buuu evde kendin yaparsın ohh misss bende gelirim beraber yeriz ne var ki :)Aslında bende uzun zamandır almıyordum ama benim büyük cadı çok sever onu hatta ben onu yağsız tavada yapıyorum yada fırında ( daha hafif oluyor öyle )
Gerçi kızkardeşim bana Karadenizden mısır unu getirmişti kendimde yapabilirdim ama buzlukta acil durumlar için duran o paketi bitirelim dedim
Canan Teyzem duymasın valla daşla kovalar beniama söz kesinlikle bir daha alınmayacak onlardan ( zaten kıza alırken bu son diye almıştım )
Uzun zamandir boyle gibi canim hala yazin duraganligi varburaya ne olmuş ama böyle yaaaaakimse olmasa 3 kişi illaki olurdu iki lafın belini kırardık şimdi ne gelen vaaaaaaarr ne giden bu durağanlık neden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?