- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
aslında bide çoğu arkadaşımız başka bir grupta takım yarışmalarında sanırım oralarda daha çok zaman geçiriyorlar haklı olarak çok durağan kalmış kuzum ne yapsam faceden tek tek eskilerimi çağırsam :))) ben eski neşeli günlerimizi istiyorummmUzun zamandir boyle gibi canim hala yazin duraganligi var
Cecom selam canim..kisitli zamanda giriyorum en cokda senin yazilarini ve menu resimlerini takipteyim
cok sukur bende cocuklarimda bende iyiyim..trye hazirligim var hic diyet modunda degilim..simdilik takipteyim ama trden geleyim cok pis baslicam diyete..
sevgiler canim ..masallah kose yazari gibisin okumadan edemiyorum seni
buraya ne olmuş ama böyle yaaaaakimse olmasa 3 kişi illaki olurdu iki lafın belini kırardık şimdi ne gelen vaaaaaaarr ne giden bu durağanlık neden ki?
sen makale okuma bize yazz biz senin makalelerini okuyalım cecommm çatladım şurda ya : )Hepinizin iyi olmasına çok sevindim canım
Dediğin gibi bu ara yoğunluk normaldir, Türkiyeye geldiğinde de bir güzel keyif yap tabi fazla abartmadan ve full enerji yine aramıza dön ki daha da güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşalım
Sana kolay gelsin canım
Gitmeden uğrarsın sanırım ama olurda tekrar yazamazsan şimdiden sana hayırlı yolculuklar
Sağlıcakla git gel ve bize döndüğünde güzel güzel anıların olsun
Ay bende dalmışım
Haberleri netten okuyayım dedim oradan oraya derken dünya makale okumuşum farkında olmadanneyse okumak iyidir ama sizlerle sohbet daha iyi
sen makale okuma bize yazz biz senin makalelerini okuyalım cecommm çatladım şurda ya : )
ben yaptıydım onu varya ama insanın baldırı baseni çok ferci ağrıyo çok pis ter atıyon bi yerden sonra ayağın titremeye başlıyo :) hiç tavsiye etmem : ) asansör fikri çok güzel ama : ) biz bi ara arkadaşla düşündük bunu ama dedi ben çabuk yorulurum bi sefer asansör bi sefer merdiven bende tamam ekmek arasıda alayım asansörde sıkılmayalım dedim : ) senin kide sonu oraya bağlanmasın da ... ayrıca biz seni uzun yazılarınla seviyoruzzzzz sen böyle özel ve güzelsin bebemmmSorma bugün 8.takımda bir arkadaşa bir makale yazdım dillere destan resmen ansiklopedi olur
İnşallah o arkadaş okuduğunda biraz daha iyi hisseder kendini
Üşenmezsen gir oku diyeceğim ama baya uzun
Bu arada dün aldığım adım sayarı sabah uyanır uyanmaz taktım ve çok yoğun olmadığım halde 1839 adım atmışımaslında çok az ama düne nazaran daha iyi
Kadın birde bana günde 10 000 adım at zayıflamak için dediaz daha hönnnggg len beni maratonamı hazırlıyorsunuz ben okadar adım atsam zaten şimdiye kadar incecik olmuştum diyecektimde zor tuttum kendimi
Şimdi amacım her gün biraz daha fazla adım atmak olucakBelki bir iki hafta sonra en azından 3 000 adımı bulurum ( tabi kış geliyor o nasıl olacaksa )
Malum 4.cü katta oturuyorumbir ara ulen bir kaç kere aşağı yukarı mı yapsam diye düşündüm ama tabi toto yemeyince acaba aşağı koşsamda asansörle yukarı çıkıp tekrar tekrar insemmi diye düşündüm tabi zor olan çıkışta asansörü kullanarak hiç yoktan iyidir diye düşündüm sonra vazgeçtim biri deng gelirde ulen oyun mu oynuyorsun diye laf söyler diye ama yapabilirimde yani malum benim işim belli olmaz
ben yaptıydım onu varya ama insanın baldırı baseni çok ferci ağrıyo çok pis ter atıyon bi yerden sonra ayağın titremeye başlıyo :) hiç tavsiye etmem : ) asansör fikri çok güzel ama : ) biz bi ara arkadaşla düşündük bunu ama dedi ben çabuk yorulurum bi sefer asansör bi sefer merdiven bende tamam ekmek arasıda alayım asansörde sıkılmayalım dedim : ) senin kide sonu oraya bağlanmasın da ... ayrıca biz seni uzun yazılarınla seviyoruzzzzz sen böyle özel ve güzelsin bebemmm
: ))))) şu canan teyze nelere kadir nasıl korkuttuysa gözünü artık, bende o tatlı kısmını uygulasam bende olmaz mı: )Sağ ol datlum kıymatlum
Sizlerde benim için çok özelsiniz
Yok ben asansörle yukarı çıkarken yemem birşeyCanan teyzem duyarsa fırça atar
Facede de onların grubunu takip ediyorum bugün Canan teyzenin en eski uygulayıcılarından ( artık dostu olmuş tabi seneler içinde ) biri hamsi yapmış kendine akşam yemeğinde ama sırf kendine 1 kg hamsi yapmış ( ızgara tabi )Anammm dedim bu ne ama cidden hem gözüm doyması gerek hemde karnım yazmış birde yanında 1 kksundan az büyük bir parça helva yemiş anam bu ne yaman çelişki diye düşünürken bir yazı daha yayınlamış millet sorunca karataya uygunmu diye meğer balık yediğimizde mutlaka helva yememiz gerekiyormuş olurda balıkta bir bahatlık falan varsa zehirlemesin diye ve karatay ona müsaade ediyormuş sağlık acısından yendiğinden Kendim için istiyorsam namerdim moduna giren ben hemen eşime yapıştım haftasonu kesinlikle balık yapıyoruz diye
Hatta biri yazmış sırf o helvayı yiyebilmek için her gün balık yerim diyetabi okadarda değil ama fikir hoşuma gitti en azından haftada bir balık yersek az da olsa tatlı yiyebileceğiz ( tabi sadece helva için geçerli o tatlı izni )
: ))))) şu canan teyze nelere kadir nasıl korkuttuysa gözünü artık, bende o tatlı kısmını uygulasam bende olmaz mı: )
ben pek bilmem onu açıkcası toplasan yarım saat izlemişimdir onu parça parça ama cidden kadın çok mantıklı konuşuyorr bunu biliyorum senin kızı hatırlıyorum da canım benim geçen yıl az mı çektiniz oda sizdeee demek öyle haa ya bu şeker yüklemesi niye yapılıyo ki cecom???Öncesinde balık yersen olurama 1 kk kadar olması gerekiyor ona göre
Sorma bugün Zahidede yayınlanamayan bölümlerinide verdiler hatun diğer doktorları laflarıyla dövdü
Hamilelikte kesinlikle kimse şeker yüklemesi yaptırmasın çocuğun hastalıklı doğmasına sebep olur dedi ve hakikaten arayanların hepside alerjik astımlı, işte küvezde yapmış, ciğerleri gelişmemiş çocuklarımız var diye farklı farklı annelerdi ve hepside hamilelikte şeker yüklemesi yaptırmışlar
Benim iki kızımdada şeker yüklemesi yapıldı ve gerçekten ikisinde de sorun yaşadıkBeyzanurda ufakken ne kadar uysalda olsa sık sık hastalanırdı ama özellikle Buse Ceren tıpkı Canan hocanın dediği gibi ilk doğduğunda 4 gün küvezde kalmak zorunda kaldı üstelik alerjik astımı var.
Kadın üstüne basa basa dedi kesinlikle yaptırmayın çocuğunuza zarar verirsiniz diye
Bak şimdi düşününce kızkardeşimde şeker yüklemesi yaptırmıştı ve onunkilerde devamlı alerjik astımlı üstelik en ufak şeyde onlarınkiler hastanelik dahi oluyor
Şimdi bunları izleyip dikkat ettikce aaa hakikaten bizde de var bu durum dedikçe sıkıyorsa Canan Teyzemin dediğinin dışına çıkbirde öyle bir anlatıyorki her şeyi hani sanki hatun evde de ağzıma bir lokma atacağım zaman enseme şaplağı patlatıp len zıkkım yiyesice ben bunlardan uzak durun diye yırtmıyormuyum kendimi diye fırça atacak sanki
Bu arada mutlaka D Vitamini değerlerinize baktırın diye tembihlediD vitamini dışardan alınan birşey değil vucudun ürettiği birşey ama bunun için en önemlisi öğlende güneş görmek dedi daha bir sürü şey dedide benim burcum gibi balık hafızam bukadarını ancak kayıt etti
ben pek bilmem onu açıkcası toplasan yarım saat izlemişimdir onu parça parça ama cidden kadın çok mantıklı konuşuyorr bunu biliyorum senin kızı hatırlıyorum da canım benim geçen yıl az mı çektiniz oda sizdeee demek öyle haa ya bu şeker yüklemesi niye yapılıyo ki cecom???
bu insanlar da bi garip varya bi yeri yapayım derken öbür yeri katlediyorlarrr : ( dikkatli olmak lazımmm yarın merve de okusun bunu : )Ya benim bildiğim hamilelikte oluşabilecek şekerden dolayı o ölçüm yapılıyor hani vucut nasıl tepki veriyor birden şekerli suyu içince, bir saat sonra değerler ne kadar düştü ve en son 3 saat sonra toplamda ne kadar düşmüş diye bakılıyor ama sonradan bende okudum her hamilede zaten hamilelik şekeri diye birşey çıkıyormuş ve doğumdan sonra yok oluyormuşyani bir nevi boşuna şeker yüklemesi yapılmış oluyor üstelik ben kendimi o zaman çok kötü hissetmiştim hatta hemşireye galiba kusacağım çok kötü midem kalktı dediğimde hemşire aman sakın kusarsan testi tekrarlamak zorunda kalırız demişti de kendimi tutmuştum aynı işkenceyi tekrar yaşamak zorunda kalmıyayım diye
ceco yaaa aklıma bişey geldiii sorsam kızarmısın bilmem k.bakmazsan eğer soracam eşinin iş arkadaşı vardıya yalancıydı sanki ne oldu o ???
cecommmmmmmmmmm ben teşekkür ederim asıllll görüşürüz birtanemmm hayırlı geceler ay o kızada çok sevindimmm valla ne sen yorul ne o hoşş onun çenesi yoruluyomuşda yine neyse : ) maşşalhhh böyle devam etsin inş... yarın görüşmek üzereee..Anam bir soru sordun bir Roman çıktı
Aslında sana doyum olmaz ama canım bana müsaade benim uyku saatim geldiSabahın 6sında uykumu almış olarak uyanmam lazım birde alıştım ya erken yatmaya artık bu saatte başlıyorum deli gibi esnemeye
Şükür uykumda karatayla birlikte düzene girdi
HOş sohbetin için çooook teşekkür ederim canım
Bana müsaadesende fazla geç saate kadar oturma ki sabah erken güne merhaba de ve metabolizman daha erken çalışmaya başlasın
Hayırlı geceler canım
Allaha emanet ol Güzelim
Bak gitmeye basladi bile sekerim sen bizle kal gerisi gelurdün akşam evde değildim o yüzden menümü paylaşamadım zaten azcıkta kaçamak yaptım zaten dünde dünde kaldı : p ama bu sabah tartıldığımda yarım kilo daha vermiş olduğumu görünce çok sevindim yarım kiloda yarım kilodur sonuçta an itibari ile 84 oldum bi gün buna sevineceğimi hiç düşünmezdim : )
Ben emzirenler bile icebiliyo diye bikiyorum.ama fazlasi kansizli yapitomusOlsun canım aç kalmaktan iyidir. Aç kalınca vücut daha kötü sinyallar veriyor.
Bu ara menün güzel olmuş
Hibiskus bende içmek istiyorum ama çocuk düşünenerin içmesi tavsiye edilmiyormuş galiba
Hamilelerde de yasakmış kullanımı. Doğru mu biliyorum acaba ?
parmagim yukarda iremcim hosgeldin.habwrsiz kaybolmustun ama ozlemirtik seni elma sekeri ayagini surttude geldi galuba.herkes geri geliyi.sen bizim ex kaptanimizsin uzerimizde cok emegin var.bak elma sekeride senin gibi kilo almis burdan ayrilani kilolar kapiyo.buarada ben topige 89 la gelmistim simdi 65 im:)sanada gaz olsun diye soyedim.selam kızlar nasılsınızzz beni hatırlayanlar ve unutanlar parmak
kaldırsın :)
çoooooooooook geçmiş olsun canım ben,m nasıl içim sızladı varyaaaa : ((( canı nasıl yanmıştın kuzumun allah acil şifalar versin inş. bizde senin gibi inş. 65 leri görecez allahın izniyleee bu iradeyle nasıl göreceksem artık...Bak gitmeye basladi bile sekerim sen bizle kal gerisi gelur
Ben emzirenler bile icebiliyo diye bikiyorum.ama fazlasi kansizli yapitomus
parmagim yukarda iremcim hosgeldin.habwrsiz kaybolmustun ama ozlemirtik seni elma sekeri ayagini surttude geldi galuba.herkes geri geliyi.sen bizim ex kaptanimizsin uzerimizde cok emegin var.bak elma sekeride senin gibi kilo almis burdan ayrilani kilolar kapiyo.buarada ben topige 89 la gelmistim simdi 65 im:)sanada gaz olsun diye soyedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?