- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hoşgeldin kuzen. menu nu yaz bakalım. bu arada arkadaşların menulerinede göz gezdir alışana kadar biraz sessiz kalacaksın ama tanıyınca herkesi merak etme sohbet için zaman yaratacaksin. birdahaki görüşmemizde ikimizde dal gibi olacağız hadi göreyim seni yavrummmkilo 87
boy1.66
şimdilik bukadar toplu menuyu akşam paylaşacagım :))))
zor bir durum olsa gerek hele ki ilk gebelikse daha ağırr ayyüzlüm sen nerdeydin canım yaa dün düşün düşün gelmedi aklıma ??? kızına da çok geçmiş olsun size de geldi haa daha yolculamak zaman alacak : ( umarım hemen iyileşir de başkası almadan atlatırsınızgünaydın kızlar. azıcık göründüm kaçtım oluyorum. ama o kadar yoğunum ki gezmekten pc ye elim değmiyorokul alışverişini bitirdim etiketler kaplar okula teslim tamam. geçen alışveriş bahanesine eve gelmeden arkadaşlarla gezdik. akşam eşim ne çok geziyorsun eve uğramıyorsun diye dalga geçiyor. dün de bir arkadaşım geldi kadın hamile sözde. sözde diyorum çünkü kanda hcg yüksek ama keseyi dr lar göremiyor. dün dr un biri dış gebelik kanser hastalarına verilecel ilaçla düşürecez demiş. diğer bir dr önce sanırım rahim kalınlaşması demiş öğleden sonra bozulmuş gebelik sanırım kürtaj yapacam demiş. kadın geldi nasıl ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum diye. sonra neti açtı bir kadının gebelik kesesi 9 aftada görünmüş onu okuyunca da umutlandı. bu gün elazığ tıp fakültesine gidecekler. inşallah hayırlısıyla gelirler. bu gün kızım hasta okula götürmedim. sabah sabah kalkıp makarna bile haşlamıştım beslenmesi için evin içine girdi grip bir türlü çıkmıyor yeniden başa döndü
Ben gelene kadar herkes gitmiskizim daha yeni iyilesmisti.aksam 7 de esimle disari ciktik hem yuruyus oksun diye hemde tablet alnak icin kizimi uyutup ablasina biraktik.abim araDi gelin sumeyye cok kusuyo atesi var diye saka sandum.buyuk kizim korkup abumi cagirmis ust kattan benin kiz evi batirmis heryer koktukar kusmuktu tam temizlemeye badladim babasinin kucanda yine badladi kusmaya ishalide basladi yine.nasil hastalik anlamadim.kustuktan sonra baya rahatladi yoksa acile gitcektik.ben bi badladim ortaligi temizlwmwye oldum yorgunluktan.zilli uyusa bende uyuycam simdi cok uykum
var
Eki Görüntüle 1251585 benim ki bu hesap : ) günaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar. azıcık göründüm kaçtım oluyorum. ama o kadar yoğunum ki gezmekten pc ye elim değmiyorokul alışverişini bitirdim etiketler kaplar okula teslim tamam. geçen alışveriş bahanesine eve gelmeden arkadaşlarla gezdik. akşam eşim ne çok geziyorsun eve uğramıyorsun diye dalga geçiyor. dün de bir arkadaşım geldi kadın hamile sözde. sözde diyorum çünkü kanda hcg yüksek ama keseyi dr lar göremiyor. dün dr un biri dış gebelik kanser hastalarına verilecel ilaçla düşürecez demiş. diğer bir dr önce sanırım rahim kalınlaşması demiş öğleden sonra bozulmuş gebelik sanırım kürtaj yapacam demiş. kadın geldi nasıl ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum diye. sonra neti açtı bir kadının gebelik kesesi 9 aftada görünmüş onu okuyunca da umutlandı. bu gün elazığ tıp fakültesine gidecekler. inşallah hayırlısıyla gelirler. bu gün kızım hasta okula götürmedim. sabah sabah kalkıp makarna bile haşlamıştım beslenmesi için evin içine girdi grip bir türlü çıkmıyor yeniden başa döndü
aminnnnnnnnnnn : ) ay senin bu cimcimeye bitiyorum ama ben ne kadar orjinal lafları var dilli düdük yaaa varyaaa insan bütün gün onunla oynayarak geçirir : )Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Yine sabahın 06:30dan beri ayaktayım
Kahvaltı falan derken cimcimeyle uğraştım ( neymiş istediği cizgi filmi açılmıyormuş internetten bul aç diye tutturduaksilik girdiğim bütün sitelerde de bozuk linkler vardı en sonunda başka birşeye ikna ettim )
Ondan sonrada bir güzel eve giriştim
Dün gece uyku bastırınca her yeri öyle bıraktım kaldıMutfakta tamam şükür bir tek süpürge açmam lazım
Komşu ablamda uzun zamandır annesinin yanında yazlıktaydı ve dün döndü hatta telefonla konuştuğumuzda bugün bana kahve içmeye geleceğini söyleyince mecbur evin işini hızlandırdım ki sizlerede fırsat bulup yazayım diye
Öğleden sonrada Annemle pazara gideceğiz
Anammm adım sayarımı sabahtan beri takmadımhemen takayım baride bugün pazardaki yürüyüşle birlikte bakalım kaç adım atacağım Sabahtan beri ancak 200 adım atmış olurdum diye farz eder akşamki rakama eklerim artık
Benim küçük cimcime arada aklına geldikçe anne bir bakayım adım sayan seni hatırlamışmı diyorhesapta ne kadar yürüdüğüme bakacak hatta gece eşime anlattım ya bir ara bir günlüğüne ona taksana bakalım bizim küçük cimcime kaç adım atıyor dedi hatta bir gün kendiside takacakmış sırayla herkesin ortalama attığı adıma bakacağız ailecek tabi büyük cadı haftasonu takacak okulda belli olurmuş sosyetesi sarsılır sonra
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha aynı şeyi yaşamazsınız
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda ...Aminnnnnnnnn
Salgın olduğunu sende duymuşsundur zaten ama yinede dikkat et en azından suyunu bol tut ki vucut susuz kalmasın
Sabah sabah güldürdün beni Allahda seni güldürsün emi
Canım sizlerede geçmiş olsun inşallah diloşa bulaşmaz
Bu arada arkadaşınada Allah yardımcı olsun inşallah hayırlısı neyse o olurRabbim onada sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder inşallah
aminnnnnnnnnnn : ) ay senin bu cimcimeye bitiyorum ama ben ne kadar orjinal lafları var dilli düdük yaaa varyaaa insan bütün gün onunla oynayarak geçirir : )
Eki Görüntüle 1251654 Eki Görüntüle 1251654 sabahki kahvaltim arada bi kac tane badem oglen corba aksamda firinda balik calistigim icin evde yemek yapamiyorum ama pazar oldugu gun illaki balik yapilcak esim baligi cok sevdigi icin kisin haftada bir yapmaya calisiyorum zaten bir senelik evliyiz toplasan bi ay evde yemek yememisizdir benim anliyasli kocam ya benden yemek istemiyo cok sukur
hmmm anladim cnm yani kahvaltiya bi seyler ekleyip ara ogunumu kaldirabilirim ee super ozamnKahvaltın gayet güzel pofuudukum
Hatta istersen bu tabağa biraz daha salatalık ve zeytinde ekleyebilirsinBİrde badem ( tabi kavrulmamış ) kahvaltıdada yiyebilirsin, ceviz, fındık hatta yer fıstığı bile olurmuş yeterki kavurlmamış olsun ( 1 çay bardağı kadara izin var ) inan ara öğün istemiyecek canın bile okadar tok tutuyor ara olarak sonradan acıkırsan şekersiz bir nescafe ( aslında filitre kahve olsaydı daha iyi olurdu ama benim yok kahve makinem şimdilik ) yada türk kahveside içebilirsin hem metabolizman hızlanır hemde leptin bozulmamış olur
günaydın cecooo.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Yine sabahın 06:30dan beri ayaktayım
Kahvaltı falan derken cimcimeyle uğraştım ( neymiş istediği cizgi filmi açılmıyormuş internetten bul aç diye tutturduaksilik girdiğim bütün sitelerde de bozuk linkler vardı en sonunda başka birşeye ikna ettim )
Ondan sonrada bir güzel eve giriştim
Dün gece uyku bastırınca her yeri öyle bıraktım kaldıMutfakta tamam şükür bir tek süpürge açmam lazım
Komşu ablamda uzun zamandır annesinin yanında yazlıktaydı ve dün döndü hatta telefonla konuştuğumuzda bugün bana kahve içmeye geleceğini söyleyince mecbur evin işini hızlandırdım ki sizlerede fırsat bulup yazayım diye
Öğleden sonrada Annemle pazara gideceğiz
Anammm adım sayarımı sabahtan beri takmadımhemen takayım baride bugün pazardaki yürüyüşle birlikte bakalım kaç adım atacağım Sabahtan beri ancak 200 adım atmış olurdum diye farz eder akşamki rakama eklerim artık
Benim küçük cimcime arada aklına geldikçe anne bir bakayım adım sayan seni hatırlamışmı diyorhesapta ne kadar yürüdüğüme bakacak hatta gece eşime anlattım ya bir ara bir günlüğüne ona taksana bakalım bizim küçük cimcime kaç adım atıyor dedi hatta bir gün kendiside takacakmış sırayla herkesin ortalama attığı adıma bakacağız ailecek tabi büyük cadı haftasonu takacak okulda belli olurmuş sosyetesi sarsılır sonra
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha aynı şeyi yaşamazsınız
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda ...Aminnnnnnnnn
Salgın olduğunu sende duymuşsundur zaten ama yinede dikkat et en azından suyunu bol tut ki vucut susuz kalmasın
Sabah sabah güldürdün beni Allahda seni güldürsün emi
Canım sizlerede geçmiş olsun inşallah diloşa bulaşmaz
Bu arada arkadaşınada Allah yardımcı olsun inşallah hayırlısı neyse o olurRabbim onada sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder inşallah
eyvah eyvahh daha yarın zor oturur o bide gidip gelip sorar anneee baksana kaç adım saymış diye : )))Sorma zaten eşim öyle diyince hemen başladı anneciğim bak tak bana adım sayanı ben nasıl koşucağım akşama kadar gör dedi
ARtık yarın takarsam kesin akşama kadar koşturur sonrada erkenden baygın düşer
kahvaltın çok güzel canımmm tbrk ederim , eşine de maşallah darısı başımıza olsun diyelim o zaman : )Eki Görüntüle 1251654 Eki Görüntüle 1251654 sabahki kahvaltim arada bi kac tane badem oglen corba aksamda firinda balik calistigim icin evde yemek yapamiyorum ama pazar oldugu gun illaki balik yapilcak esim baligi cok sevdigi icin kisin haftada bir yapmaya calisiyorum zaten bir senelik evliyiz toplasan bi ay evde yemek yememisizdir benim anliyasli kocam ya benden yemek istemiyo cok sukur
türk kahvesi de leptini etkiliyo öyle mi ben çok severim neyse kırk yılın başı iyi bişey yapmışım :)Kahvaltın gayet güzel pofuudukum
Hatta istersen bu tabağa biraz daha salatalık ve zeytinde ekleyebilirsinBİrde badem ( tabi kavrulmamış ) kahvaltıdada yiyebilirsin, ceviz, fındık hatta yer fıstığı bile olurmuş yeterki kavurlmamış olsun ( 1 çay bardağı kadara izin var ) inan ara öğün istemiyecek canın bile okadar tok tutuyor ara olarak sonradan acıkırsan şekersiz bir nescafe ( aslında filitre kahve olsaydı daha iyi olurdu ama benim yok kahve makinem şimdilik ) yada türk kahveside içebilirsin hem metabolizman hızlanır hemde leptin bozulmamış olur
buraya söyleyince vicdan azabın bi tık daha azalıyo dimi sanki buraya söyleyince yediklerin dökülüyomuş gibi ama o sorumluluk çok başka iyi kide öyle bugün telafi edersin hiç merak etme haftanın kaçamağı olsun oda bi daha yapmaya kalkarsan bu hafta kotamı doldurdum dersin kendinegünaydın cecooo.
bende dün saat 6 gibi uyanmıştım.
ama vaktimi boşa harcadım.erkenden kahvaltımı yaptım.
sonra geçtim bilgisayarın başına.eksik kalan dizilerim vardı.peşpeşe onları izledim.
ee pazarada gittim.geldim yemek hazırladım.fırına koydumki eşim geldi.
elinde birsürü poşet.pazara uğramış gelirken.en organiğinden meyveler almış.en büyük zevkidir zaten.
tabii benim korkulu rüyam kestanede gelmiş.
velhasıl onların yemeğini hazırladım.kendim en sona kaldım.fırında kızarmış patlıcanla musakka yapmıştım.yanına eşimle oğluma cacıkda yaptım.bende kendime salata falan yapamadım.musakkanın yanına 2kaşık pilav koydum yoğurtla yedim.
üstelik saat 8di.
yetmedi 2saat sonrada çayla kestane yedim.
oh be günah çıkarttım.nolcak benim halim ya.
iyice motivasyonumu kaybettim.
şimdi bugün 7de kalktım.erkende yemeği ocağa koycam.salatamıda malzemesini koymadan hazıtlayıp tuppera koycamki dünki gibi facia olmasın.
cecom bu arada ben günde 1-1.5 saat spor yaptığımda ancak oluyordu onbin adım.
bendemi taksam adımsayarımı ne
evet canım.öyle gerçektende.eyvah eyvahh daha yarın zor oturur o bide gidip gelip sorar anneee baksana kaç adım saymış diye : )))
kahvaltın çok güzel canımmm tbrk ederim , eşine de maşallah darısı başımıza olsun diyelim o zaman : )
türk kahvesi de leptini etkiliyo öyle mi ben çok severim neyse kırk yılın başı iyi bişey yapmışım :)
buraya söyleyince vicdan azabın bi tık daha azalıyo dimi sanki buraya söyleyince yediklerin dökülüyomuş gibi ama o sorumluluk çok başka iyi kide öyle bugün telafi edersin hiç merak etme haftanın kaçamağı olsun oda bi daha yapmaya kalkarsan bu hafta kotamı doldurdum dersin kendine
olur olur güzelim hiç merak etmeee kimse kaçamaksız atlatamıyor bu dönemi önemli olan telafi etmek insanız sonuçta nefsimiz var tek sorun alışkanlık olmaması vicdan azabı duymamaya başladığın zamandan kork bende artık bir yerden sonra yer ediyor alışkanlık oluyor sonra da pes ediyorumevet canım.öyle gerçektende.
zaten kaçamak yapmak gibi bir lüksümde yok zaten.
çünkü bayrama kadar ne kadar eksi olursam kardır diye düşünüyodum.
birde arkadaşların menülerini gördükçede utanıyorum kendimden.
ayyyy maşşallahhh tosunumuz mu olacakkk rabbim esirgesin korusunnnn nazarlardan belalardan inş.Kizlar günaydın simdi doktordan geldim gecen hafta kalp atislarini görmüştüm ama duymamistim bugün duydum o kadar gizli atiyorki kalbi inanamadim çok muhteşem bi duyguydu. Sonra doktor bebegin resmini büyüttü erkek ? Dedi kesin konusmadi ama cikintiyi gördüm dedi bu doktor çok ilgiliydi İstanbul da kilere göre çok ilgiliydi bi dünyada kan testi istedi pazartesi cikicak inş sonuçlar
maşallah canım.çok sevindim.Kizlar günaydın simdi doktordan geldim gecen hafta kalp atislarini görmüştüm ama duymamistim bugün duydum o kadar gizli atiyorki kalbi inanamadim çok muhteşem bi duyguydu. Sonra doktor bebegin resmini büyüttü erkek ? Dedi kesin konusmadi ama cikintiyi gördüm dedi bu doktor çok ilgiliydi İstanbul da kilere göre çok ilgiliydi bi dünyada kan testi istedi pazartesi cikicak inş sonuçlar
inşallah kuzum ayy bugün güne çok guzel basladim amin kuzum inşallahayyyy maşşallahhh tosunumuz mu olacakkk rabbim esirgesin korusunnnn nazarlardan belalardan inş.
Canim doktor ultrasonu baya bi büyüttü öyle bakti ense kalinligina falan bakarken sonra da erkek görünüyor dedi kipir kipirdi içerde bulantilarim hala devam ediyor canm 6 kilo verdim bu haftaya kadar canm istanbulda ki doktorlar hic ilgilenmiyordu ama bu doktor çok ilgiliydiCanim hayirli olsun daha cok erken deilmi cinsiyeti icin. Erkekler erken gosteriyormus. Bisi gorduyse kesin erkektir ozman. Cok sewindim. Bende gecen hafta kalp atislarini gordum henuz duymadim bende ☺ cinsiyetini cok merak ediyorum insallah banada soler doktorum. Hemen hemen ayniyiz. Bisi daha sorucam bulantilarin devam ediyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?