sağol canim benim amin insallahmaşallah canım.çok sevindim.
umarım herşey yolunda gider
menün çok başarılı cnm ilk günden çok bilinçli ilerlemişsin tbrk ederimselam kızlar dün kilo ve boyumu paylaştım. dünki menum..
sabah yumurta peynir teyzın domates biber bir ince dilim tam buğday ekmegi
arada bi mandalina
öglen iki tane biber dolması bulğurlu yagsız az tuzlu salata
arada bir bardak yagsız süt bir elma
akşam yoğurtlu semiz otu yemegi bir ince dilim tam bugday ekmegi yagsız tuzsuz salata
yatmanan 2 saat öncede meyvalı yoğurt..
günaydın cecooo.
bende dün saat 6 gibi uyanmıştım.
ama vaktimi boşa harcadım.erkenden kahvaltımı yaptım.
sonra geçtim bilgisayarın başına.eksik kalan dizilerim vardı.peşpeşe onları izledim.
ee pazarada gittim.geldim yemek hazırladım.fırına koydumki eşim geldi.
elinde birsürü poşet.pazara uğramış gelirken.en organiğinden meyveler almış.en büyük zevkidir zaten.
tabii benim korkulu rüyam kestanede gelmiş.
velhasıl onların yemeğini hazırladım.kendim en sona kaldım.fırında kızarmış patlıcanla musakka yapmıştım.yanına eşimle oğluma cacıkda yaptım.bende kendime salata falan yapamadım.musakkanın yanına 2kaşık pilav koydum yoğurtla yedim.
üstelik saat 8di.
yetmedi 2saat sonrada çayla kestane yedim.
oh be günah çıkarttım.nolcak benim halim ya.
iyice motivasyonumu kaybettim.
şimdi bugün 7de kalktım.erkende yemeği ocağa koycam.salatamıda malzemesini koymadan hazıtlayıp tuppera koycamki dünki gibi facia olmasın.
cecom bu arada ben günde 1-1.5 saat spor yaptığımda ancak oluyordu onbin adım.
bendemi taksam adımsayarımı ne
eyvah eyvahh daha yarın zor oturur o bide gidip gelip sorar anneee baksana kaç adım saymış diye : )))
ayyyy alemsin yaaa ne güldüm yaaaa :))))) fena fikir değil aslında zorda kaldıkca tak çocuğa :)Olsun moral bozmak yoksonuçta hiç bir şey bir günden bir güne değişmez
Yavaş yavaş herşeyi düzene oturtacağız Allahın izniyle
Dün yediğin kestanenin karatayda yeri nedir bilmiyorum ama hemen araştırmaya başlıyorum
Olmadı artık bu haftalık kaçamak hakkın yerine sayar cumaya kadar çok daha dikkatli olursun olur biter
Bakalım bende birazdan hazırlanıp pazara çıkacağımherhalde pazara çıkınca 10 000 adıma yaklaşırım diye düşünüyorum çünkü anamla pazara bir girdiğimiz an en az 2 saat sürüyor neredeyse çıkmamız hatun önce bütün pazarı baştan sona dolaşır dönüştede nerede ne ucuzsa ona göre alışveriş yaparız
Valla varsa adım sayarın tak bencedeen azından insan az daha adım atmış olmak için yerinde de olsa arada koşuyor ben biraz evvel komşu ablam kahve içmeye geldiğinde mutfakta o görmeden öyle yaptım 100 adımda olsa kardır hesabı
Valla takarsam dediğin gibi 2 dakika arayla sorar bak bakalım beni tanımışmı diye
Bakalım yarın olmazsa cuma denerim Buse Cerenin üzerindeYarın eşimin halası gelecek akşam üzere bizim cadı kesin ona gösterir o zamanda halası kız kendine takacağına çocuğamı taktın adımları tamamlasın diye der şakasına
Kizlar günaydın simdi doktordan geldim gecen hafta kalp atislarini görmüştüm ama duymamistim bugün duydum o kadar gizli atiyorki kalbi inanamadim çok muhteşem bi duyguydu. Sonra doktor bebegin resmini büyüttü erkek ? Dedi kesin konusmadi ama cikintiyi gördüm dedi bu doktor çok ilgiliydi İstanbul da kilere göre çok ilgiliydi bi dünyada kan testi istedi pazartesi cikicak inş sonuçlar
selam kızlar dün kilo ve boyumu paylaştım. dünki menum..
arada bi mandalina
akşam yoğurtlu semiz otu yemegi bir ince dilim tam bugday ekmegi yagsız tuzsuz salata
amin cnm Rabbim herkesin gonlune gore versineyvah eyvahh daha yarın zor oturur o bide gidip gelip sorar anneee baksana kaç adım saymış diye : )))
kahvaltın çok güzel canımmm tbrk ederim , eşine de maşallah darısı başımıza olsun diyelim o zaman : )
türk kahvesi de leptini etkiliyo öyle mi ben çok severim neyse kırk yılın başı iyi bişey yapmışım :)
buraya söyleyince vicdan azabın bi tık daha azalıyo dimi sanki buraya söyleyince yediklerin dökülüyomuş gibi ama o sorumluluk çok başka iyi kide öyle bugün telafi edersin hiç merak etme haftanın kaçamağı olsun oda bi daha yapmaya kalkarsan bu hafta kotamı doldurdum dersin kendine
eğer doktorumuz 2-3 hafta sonra karar degistirmezse aramiza sizan bi erkek olcak teyzelerinin pasasina göz yumarlar artik :)) Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin inşallah da doktor bugün su priz olarak cinsiyetimizi söyledi bakalim babamiz şimdiden havaya girdi oğlusun demeye basladik :)))Kaçırdığım mesajlar olmuşama benden kaçmaz
Canım çoook sevindim
Rabbim nazarlardan saklasın paşamızıAnammm topiğimizin ilk erkeği sanırım
Normalde topiğe erkek almazdık heleki bamyası ortada olanı aslaama neyse Teteleri göz yumarlar nasılsa
Şaka bir yana ama Rabbim sağlıklı ve hayırlı olarak kuçağına almayı nasip etsinde kız erkek fark etmez
gayet güzel bir menü
Senide hemen listeye dahil ettim bundan sonra her gün menü bekliyoruz senden
İnşallah bundan sonrada hep böyle devam ederde çok güzel kilolar veririz birlikte
Bu arada kızlar yahu ben regl olmam gerekirdi ama hala tık yok bendeAnam sinir oluyorum bir yandan ama diğer yandanda ay bide onlamı uğraşacağım diyorum
İnşallah yarın yada öbür gün olurumda kurtulurum bir an önce
ben biliçli kaçamak yapıyorum cecom.Olsun moral bozmak yoksonuçta hiç bir şey bir günden bir güne değişmez
Yavaş yavaş herşeyi düzene oturtacağız Allahın izniyle
Dün yediğin kestanenin karatayda yeri nedir bilmiyorum ama hemen araştırmaya başlıyorum
Olmadı artık bu haftalık kaçamak hakkın yerine sayar cumaya kadar çok daha dikkatli olursun olur biter
Bakalım bende birazdan hazırlanıp pazara çıkacağımherhalde pazara çıkınca 10 000 adıma yaklaşırım diye düşünüyorum çünkü anamla pazara bir girdiğimiz an en az 2 saat sürüyor neredeyse çıkmamız hatun önce bütün pazarı baştan sona dolaşır dönüştede nerede ne ucuzsa ona göre alışveriş yaparız
Valla varsa adım sayarın tak bencedeen azından insan az daha adım atmış olmak için yerinde de olsa arada koşuyor ben biraz evvel komşu ablam kahve içmeye geldiğinde mutfakta o görmeden öyle yaptım 100 adımda olsa kardır hesabı
Valla takarsam dediğin gibi 2 dakika arayla sorar bak bakalım beni tanımışmı diye
Bakalım yarın olmazsa cuma denerim Buse Cerenin üzerindeYarın eşimin halası gelecek akşam üzere bizim cadı kesin ona gösterir o zamanda halası kız kendine takacağına çocuğamı taktın adımları tamamlasın diye der şakasına
Hoş geldin canım nasılsın nerelerdeydin, inşallah herşey yolundadırselam kızlar nasılsınızzz beni hatırlayanlar ve unutanlar parmak kaldırsın :)
Canım hiç sıkma canını, psikolojik olarak düzeldiysen yine başlar yine verirsin. Buradan ayrılma yeter.amana da amannnn söze geliyolar haaaa askerlik de bitti dememkki hayat nasıl akıyor yaaaa
ben cuma günü benim ilk diyet listeme dönüş yapıyorum onunla çok güzel kilo vermiştim kısa sürede
Geçmiş olsun canım, benimki de aynı boğazı iyileşti sabah öksürüyordu, burun akıntısı da başladı, hastalık geçimiyor ki, evrim geçirip yenisi geliyorgünaydın kızlar. azıcık göründüm kaçtım oluyorum. ama o kadar yoğunum ki gezmekten pc ye elim değmiyorokul alışverişini bitirdim etiketler kaplar okula teslim tamam. geçen alışveriş bahanesine eve gelmeden arkadaşlarla gezdik. akşam eşim ne çok geziyorsun eve uğramıyorsun diye dalga geçiyor. dün de bir arkadaşım geldi kadın hamile sözde. sözde diyorum çünkü kanda hcg yüksek ama keseyi dr lar göremiyor. dün dr un biri dış gebelik kanser hastalarına verilecel ilaçla düşürecez demiş. diğer bir dr önce sanırım rahim kalınlaşması demiş öğleden sonra bozulmuş gebelik sanırım kürtaj yapacam demiş. kadın geldi nasıl ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum diye. sonra neti açtı bir kadının gebelik kesesi 9 aftada görünmüş onu okuyunca da umutlandı. bu gün elazığ tıp fakültesine gidecekler. inşallah hayırlısıyla gelirler. bu gün kızım hasta okula götürmedim. sabah sabah kalkıp makarna bile haşlamıştım beslenmesi için evin içine girdi grip bir türlü çıkmıyor yeniden başa döndü
Maşallah, tarifsiz bir duygu değilmi, İlk olduğu için bu heyecan diye düşünme, ben hepsinde aynı heyecanı yaşadım çünkü. Doktor kesin söylemeden çevrendekilere söyleme cinsiyetini, ben eşime bile söylememiştin kesinleşene kadar.Kizlar günaydın simdi doktordan geldim gecen hafta kalp atislarini görmüştüm ama duymamistim bugün duydum o kadar gizli atiyorki kalbi inanamadim çok muhteşem bi duyguydu. Sonra doktor bebegin resmini büyüttü erkek ? Dedi kesin konusmadi ama cikintiyi gördüm dedi bu doktor çok ilgiliydi İstanbul da kilere göre çok ilgiliydi bi dünyada kan testi istedi pazartesi cikicak inş sonuçlar
Kuzen menu baslangic icin super. Karatay kitabini okumani istemistim onuda okursan ilerlememen icin bir sebep kalmayacak cnm tig okacagiz yaza herkes sasiracak hadi bakalim. Menune sporunuda yazmayi unutma hergun 20 mekikle basla 50 mekik cekmeye calis cnmselam kızlar dün kilo ve boyumu paylaştım. dünki menum..
arada bi mandalina
eğer doktorumuz 2-3 hafta sonra karar degistirmezse aramiza sizan bi erkek olcak teyzelerinin pasasina göz yumarlar artik :)) Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin inşallah da doktor bugün su priz olarak cinsiyetimizi söyledi bakalim babamiz şimdiden havaya girdi oğlusun demeye basladik :)))
Kuzen menu baslangic icin super. Karatay kitabini okumani istemistim onuda okursan ilerlememen icin bir sebep kalmayacak cnm tig okacagiz yaza herkes sasiracak hadi bakalim. Menune sporunuda yazmayi unutma hergun 20 mekikle basla 50 mekik cekmeye calis cnm
Birde kaptan leslii sporun linkini ekler onuda evde yapabilirsin harika bir spor dans gibi
Swetdimple kaptan
Topik yardimcisi da ceco
Okiş
hoş geldinnnn ohh alışverişini de sporunuda yaptın harikasın canım benimmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gezenti ceco geldiiiiiiiiiiii
Anam pazara çıktığım çok iyi oldu
Hem tazecik meyve sebzelerimi aldım hemde baya güzel yürüdüm
Şu ana kadar tam 5265 adım atmışım
Demekki ben bir 3 - 4 sokak daha dolansaydım herhalde bir 7 000 adım falan yapmış olurdum
10 000 adımı ben ancak bir iki hafta sonra yaparım sanırım ama kafaya koydum her gün aklıma geldikce yerimde 100 adım koşuyormuş gibi yapacağım en azındangünde 5 kere yapsam 500 adım fazladan atmış olurum en azından normal günlük hayatta attığım adımlara göre
Birazdan mutfağa atacağım kendimiNormalde bu saatte yemek yerdik ama tavuk istedi canım ve bulamadım gittiğim yerlerde. Eşime sipariş verdim oda 10 dakika sonra gelicek hemen hazırlar en geç 19:15de yemeğimizi yeriz nasılsa Canan teyzem en geç 20:00de demişti akşam yemeği için
Canım Rabbim sağlıklısını versinde kız erkek fark etmez
Hani olurda doktor yanılmış olursa ( ki emin olmasa ağzından çıkmaz erkek diye ) emin ol eşin kız olmuş olsa çok daha multu olur biraz daha büyüdükçe
İnan eşim hala bazen çocuk muhabbeti olunca 3.cüye niyetlenirsek yine kız olur inşallah diyor
Millet bari ikinci yada üçüncü erkek olsun der eşim tam tersitabi erkeğin eğitimiyle biraz daha babalar ilgileniyor ergenlik dönemi birde kızlar gibi sırnaşık olmuyor erkekler
Rabbim sağlıklı hayırlı versinde kız erkek fark etmez
Kız ben oynak başıyım unuttunmu
Fung Huuu öğretmeye kalkışırsam hiç şaşırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?