80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün çok başarılı cnm ilk günden çok bilinçli ilerlemişsin tbrk ederim

Olsun moral bozmak yok sonuçta hiç bir şey bir günden bir güne değişmez
Yavaş yavaş herşeyi düzene oturtacağız Allahın izniyle
Dün yediğin kestanenin karatayda yeri nedir bilmiyorum ama hemen araştırmaya başlıyorum
Olmadı artık bu haftalık kaçamak hakkın yerine sayar cumaya kadar çok daha dikkatli olursun olur biter

Bakalım bende birazdan hazırlanıp pazara çıkacağım herhalde pazara çıkınca 10 000 adıma yaklaşırım diye düşünüyorum çünkü anamla pazara bir girdiğimiz an en az 2 saat sürüyor neredeyse çıkmamız hatun önce bütün pazarı baştan sona dolaşır dönüştede nerede ne ucuzsa ona göre alışveriş yaparız

Valla varsa adım sayarın tak bencede en azından insan az daha adım atmış olmak için yerinde de olsa arada koşuyor ben biraz evvel komşu ablam kahve içmeye geldiğinde mutfakta o görmeden öyle yaptım 100 adımda olsa kardır hesabı

eyvah eyvahh daha yarın zor oturur o bide gidip gelip sorar anneee baksana kaç adım saymış diye : )))

Valla takarsam dediğin gibi 2 dakika arayla sorar bak bakalım beni tanımışmı diye
Bakalım yarın olmazsa cuma denerim Buse Cerenin üzerinde Yarın eşimin halası gelecek akşam üzere bizim cadı kesin ona gösterir o zamanda halası kız kendine takacağına çocuğamı taktın adımları tamamlasın diye der şakasına

ayyyy alemsin yaaa ne güldüm yaaaa :))))) fena fikir değil aslında zorda kaldıkca tak çocuğa :)

Kaçırdığım mesajlar olmuş ama benden kaçmaz

Canım çoook sevindim
Rabbim nazarlardan saklasın paşamızı Anammm topiğimizin ilk erkeği sanırım
Normalde topiğe erkek almazdık heleki bamyası ortada olanı asla ama neyse Teteleri göz yumarlar nasılsa
Şaka bir yana ama Rabbim sağlıklı ve hayırlı olarak kuçağına almayı nasip etsinde kız erkek fark etmez

gayet güzel bir menü
Senide hemen listeye dahil ettim bundan sonra her gün menü bekliyoruz senden
İnşallah bundan sonrada hep böyle devam ederde çok güzel kilolar veririz birlikte

Bu arada kızlar yahu ben regl olmam gerekirdi ama hala tık yok bende Anam sinir oluyorum bir yandan ama diğer yandanda ay bide onlamı uğraşacağım diyorum
İnşallah yarın yada öbür gün olurumda kurtulurum bir an önce

Adaşımmmmmm belki sen bilirsin Karatayda Kestane durumu nedir hayır bende pek severim ama internette okadar arattım ama net birşey bulamadım. Karataycıların facedeki sayfasınada sordum ama henüz cevap yok

Hani şimdi daha erken ama bir kaç hafta sonra kestaneler iyice her yerde gözümüze gözümüze girince ne yapacağımızı bilelim

amin cnm Rabbim herkesin gonlune gore versin

eğer doktorumuz 2-3 hafta sonra karar degistirmezse aramiza sizan bi erkek olcak teyzelerinin pasasina göz yumarlar artik :)) Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin inşallah da doktor bugün su priz olarak cinsiyetimizi söyledi bakalim babamiz şimdiden havaya girdi oğlusun demeye basladik :)))

ben biliçli kaçamak yapıyorum cecom.
kestanenin kalorisi fazla.
3 kestane 1 dilim ekmek.
ben bazen öğün yerine yiyordum kestaneyi ama pek iyi gelmiyor bünyeye.
hocamız kestaneye ne diyormuş bilmiyorum.
dur bir bakayım kitaba

amana da amannnn söze geliyolar haaaa askerlik de bitti dememkki hayat nasıl akıyor yaaaa
ben cuma günü benim ilk diyet listeme dönüş yapıyorum onunla çok güzel kilo vermiştim kısa sürede
Canım hiç sıkma canını, psikolojik olarak düzeldiysen yine başlar yine verirsin. Buradan ayrılma yeter.

Geçmiş olsun canım, benimki de aynı boğazı iyileşti sabah öksürüyordu, burun akıntısı da başladı, hastalık geçimiyor ki, evrim geçirip yenisi geliyor

Maşallah, tarifsiz bir duygu değilmi, İlk olduğu için bu heyecan diye düşünme, ben hepsinde aynı heyecanı yaşadım çünkü. Doktor kesin söylemeden çevrendekilere söyleme cinsiyetini, ben eşime bile söylememiştin kesinleşene kadar.

Kuzen menu baslangic icin super. Karatay kitabini okumani istemistim onuda okursan ilerlememen icin bir sebep kalmayacak cnm tig okacagiz yaza herkes sasiracak hadi bakalim. Menune sporunuda yazmayi unutma hergun 20 mekikle basla 50 mekik cekmeye calis cnm
Birde kaptan leslii sporun linkini ekler onuda evde yapabilirsin harika bir spor dans gibi
Swetdimple kaptan
Topik yardimcisi da ceco
Okiş

ay kızlar bugün çok yoğunduuum uzun bi aradan sonra.
Kurabiye siparişim vardı. Zor yetiştirdim. Bide internet sitelerine metin yazarlığı yapıyorum. Bugün hiç yazı da yazamadım.
Aksine bugünde burası kıpır kıpır olmuş ne güzel ama ben kaçırdım.
Haftasonunda kadar yoğun geçecek galiba haftasonu pasta siparişim var. Benim minik meleğimin ( kardeşimin bebişi ) diş hediği var
Sanırım pek giremicem girsemde yazamıcam öyle görünüyo.
Menümü de yazayım

Bugün ki menüm

Sabah: Kkk
Ara: aralarda hep bişeyler atıştırdım çok yoruldum halsizleştim yani bugün leptin yalan oldu.
Akşam : Pırasa, bulgur

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gezenti ceco geldiiiiiiiiiiii

Anam pazara çıktığım çok iyi oldu
Hem tazecik meyve sebzelerimi aldım hemde baya güzel yürüdüm
Şu ana kadar tam 5265 adım atmışım
Demekki ben bir 3 - 4 sokak daha dolansaydım herhalde bir 7 000 adım falan yapmış olurdum
10 000 adımı ben ancak bir iki hafta sonra yaparım sanırım ama kafaya koydum her gün aklıma geldikce yerimde 100 adım koşuyormuş gibi yapacağım en azından günde 5 kere yapsam 500 adım fazladan atmış olurum en azından normal günlük hayatta attığım adımlara göre

Birazdan mutfağa atacağım kendimi Normalde bu saatte yemek yerdik ama tavuk istedi canım ve bulamadım gittiğim yerlerde. Eşime sipariş verdim oda 10 dakika sonra gelicek hemen hazırlar en geç 19:15de yemeğimizi yeriz nasılsa Canan teyzem en geç 20:00de demişti akşam yemeği için

Canım Rabbim sağlıklısını versinde kız erkek fark etmez
Hani olurda doktor yanılmış olursa ( ki emin olmasa ağzından çıkmaz erkek diye ) emin ol eşin kız olmuş olsa çok daha multu olur biraz daha büyüdükçe
İnan eşim hala bazen çocuk muhabbeti olunca 3.cüye niyetlenirsek yine kız olur inşallah diyor
Millet bari ikinci yada üçüncü erkek olsun der eşim tam tersi tabi erkeğin eğitimiyle biraz daha babalar ilgileniyor ergenlik dönemi birde kızlar gibi sırnaşık olmuyor erkekler
Rabbim sağlıklı hayırlı versinde kız erkek fark etmez

Kız ben oynak başıyım unuttunmu
Fung Huuu öğretmeye kalkışırsam hiç şaşırmayın

hoş geldinnnn ohh alışverişini de sporunuda yaptın harikasın canım benimm

menümm
sabah: 1.5 dlm ekmek (siyah), 1.5 dlm peynir ( 1 dlm kibrit kutusu yarısı kadar), 1 yumurta haşlama,domates salatalık
öğle: 2 dolma ( patlıcan biber), yarım kase yoğurt
akşam: 2 kase çorba, yarım kase yoğurt,roka

2.5 lt su
1 fincan türk kahvesi
2 fincan adaçayı
100 de ip atladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…