- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kız komşuyuz. ben muş tayım ya ay komşu deyince kahve aklıma geldi gel beeraber içelimzor bir durum olsa gerek hele ki ilk gebelikse daha ağırr ayyüzlüm sen nerdeydin canım yaa dün düşün düşün gelmedi aklıma ??? kızına da çok geçmiş olsun size de geldi haa daha yolculamak zaman alacak : ( umarım hemen iyileşir de başkası almadan atlatırsınız
ayy evet yakındın da nereydi işte tam çıkaramadım bir türlü : )) ay nerdeee keşke keşke bide fal kapatırdıkkk ohhh değme keyfimize : )kız komşuyuz. ben muş tayım ya ay komşu deyince kahve aklıma geldi gel beeraber içelim
evet bebemmmmm kayfe yapam mıııııElmaşekerim yine kaldık baş başa
evet bebemmmmm kayfe yapam mııııı
Ben bugun yaramazlik yaptimmmbi tane pogaca yedim cezam neyse cekmeye hazirim :)
Şekersiz olsun ama
Demek poğçayı hüplettin o zaman sana güzel bir ceza bulalım
Bu saatten sonra fırsatın olurmu bilmem ama yarın en kötü ihtimalle artık Leslie yaparsın bizler için bir yarım saat
Hatta bence bu ceza uygulamasını hepimiz için yürürlüğe koyalım
En azından belli cezalar koyarsak kaçamak yapmayı aklımızdan geçirmeyiz bile ne dersiniz topik ahalisi
Ben bugun yaramazlik yaptimmmbi tane pogaca yedim cezam neyse cekmeye hazirim :)
biz koymuştuk onu bi ara ilk 1 gün uyguladık hatta ilk cezayıda duyum bana vermişti : ))) ama yapılırsa bence çok güzel bir caydırıcı olur bu saatten sonra leslie yapamazsa bile bence 100 kere ip atlasın ip yoksada atlamış gibi zıplasın derim ben : ))) tabisi de şekersizzz şekerliyi hiç sevmem zaten senide içersen karataylar kovalar : )))şu hayyatt kendim için yaptığım tek iyi şey var çayıda kahveyide şekersiz içerim oda öyle sevdiğimden bu halle onlarıda tatlı sevsem halim ne olurdu acaaba : )
Şekersiz olsun ama
Demek poğçayı hüplettin o zaman sana güzel bir ceza bulalım
Bu saatten sonra fırsatın olurmu bilmem ama yarın en kötü ihtimalle artık Leslie yaparsın bizler için bir yarım saat
Hatta bence bu ceza uygulamasını hepimiz için yürürlüğe koyalım
En azından belli cezalar koyarsak kaçamak yapmayı aklımızdan geçirmeyiz bile ne dersiniz topik ahalisi
Simdi sacimo boyadim suan kipirdamadan oturuyorum :) yarin soz hem dee leslie 4 mil :)
biz koymuştuk onu bi ara ilk 1 gün uyguladık hatta ilk cezayıda duyum bana vermişti : ))) ama yapılırsa bence çok güzel bir caydırıcı olur bu saatten sonra leslie yapamazsa bile bence 100 kere ip atlasın ip yoksada atlamış gibi zıplasın derim ben : ))) tabisi de şekersizzz şekerliyi hiç sevmem zaten senide içersen karataylar kovalar : )))şu hayyatt kendim için yaptığım tek iyi şey var çayıda kahveyide şekersiz içerim oda öyle sevdiğimden bu halle onlarıda tatlı sevsem halim ne olurdu acaaba : )
cecom varya bi acıktım bi acıktımmm sayfayı da her yenilediğimde senin menü resimleri çıkıyoooo şu sayfayı bi doldurum öteki sayfaya geçsek ne iyi olacak : )
Harikasın ben milini belirtmedim ama sen adını tam koydun
BEnde önümüzdeki hafta bir ara kuaföre kaçmam lazım yoksa bayrama bir iki gün kala saatlerce beklerim
Allahtan kuaför komşumda gitmeden müsait olduğu zamanı öğrenebiliyorum
Aslında düz boyatıyorum bende iki renk karıştırıp ama cesaret edemiyorum saçlarda uzun olunca düzgün yediremem diye
İyi günlerde kullanmı denir ne denir bilemedim şimdi
ayyyy maşallahhh maşşalhhh ben bugün çok acıktım aslında açlık değilde acayip stres altındayım 2 gün sonra sınavvv hiç bilgim yok bayramdan sonra göksellerr bide ben bi halt ettim cecooo annesi bedenimi sorduya küçük söyledim benn : ) bide onun gerginliğiiii önce strese girdikçe yemek yerdimmm sanırım midem onu hatırlıyo bu şartlarlaBence güzel fikir
Atıyorum ufak bir kaçamakta 100 kere ip atlama ( ille ip olması şart değil nasılsa)
Kaçamak biraz daha büyüdükçe daha büyük bir ceza hatta 1 hafta içinde ikinci kaçamağı yapanada iki misli ceza uygularız
Emin ol cezayı bir kere yiyen sırf tekrar yaparsa misliyle ceza yememe düşüncesiyle ikinci kaçamağı yapmaz
Dur bakalım yarın kızlar fikrimizi okuyunca ne diyecekler
Kız ben gram acıkmadım dahasanırım 3 tane acık şekersiz çay içmiş olmakta etkiliyor
ahhhhh kuzummmmm maşallahhhh o kelebeklerrr benimde midemde yediklerimi yiyor : )Tesekkur ederim :) Annem olmasa hayatta beceremem ben de :) cuma gunu sevdicegim geliyor tanismaya bizimkilerle :) benim midemde kelebekler ucusuyor heyecandan :)
Ahaha :) aynen daha bi aclik geliyor :)ayyyy maşallahhh maşşalhhh ben bugün çok acıktım aslında açlık değilde acayip stres altındayım 2 gün sonra sınavvv hiç bilgim yok bayramdan sonra göksellerr bide ben bi halt ettim cecooo annesi bedenimi sorduya küçük söyledim benn : ) bide onun gerginliğiiii önce strese girdikçe yemek yerdimmm sanırım midem onu hatırlıyo bu şartlarla
ahhhhh kuzummmmm maşallahhhh o kelebeklerrr benimde midemde yediklerimi yiyor : )
yaş kaç canım nerdensin ne yapar ne edersin???Ahaha dimi :) in
Ahaha :) aynen daha bi aclik geliyor :)
Tesekkur ederim :) Annem olmasa hayatta beceremem ben de :) cuma gunu sevdicegim geliyor tanismaya bizimkilerle :) benim midemde kelebekler ucusuyor heyecandan :)
ayyyy maşallahhh maşşalhhh ben bugün çok acıktım aslında açlık değilde acayip stres altındayım 2 gün sonra sınavvv hiç bilgim yok bayramdan sonra göksellerr bide ben bi halt ettim cecooo annesi bedenimi sorduya küçük söyledim benn : ) bide onun gerginliğiiii önce strese girdikçe yemek yerdimmm sanırım midem onu hatırlıyo bu şartlarla
ahhhhh kuzummmmm maşallahhhh o kelebeklerrr benimde midemde yediklerimi yiyor : )
şöyle söyleyeyim normal beden 44 son felaketten sonra 46 çıktım sıkı durr söylediğim 42 : ) ayyy bide o varrr gelinlikde de böyle yavru fil olursam gelinliği nerden bulacam zaten daha sözünkinede bişey bakmaya başlamadımmm bu bedene nerden nasıl güzel bişey bulacam : (olmadı fatihe gelecez bi bahaneyle ne yapalımmm şey derim adağım vardı benimm cecoyu görmeden evlenemem yoksa uğursuz olur düğün :))) oraya gelirim hallederiz haa : )Oooo hayırlı olsun canım
Rabbim tamamına erdirsin...Aminnnnnnnnnn
Hadi bakalım bu cuma hem bildirim hem tanışma faslı senin için çoook daha özel kılacak o günü
İnşallah herşey gönlünüzce olurda sende evlenene kadar kuğu gibi olursun
Kız sen ne ettinbir bedenmi ufak söyledin yoksa daha mı fazla
Hayır bir bedense onu hallederiz bol bol leslie ve platesle ( eeee akılsız başın cezasını ayakklar çeker atasözü şu ana çuk oturdu)
Şaka bir yana ama çok büyük fark söylemediysen sen onu kesin halledersin
Kız gelinliği nereden almayı düşünüyorsunhenüz biraz erken ama varmı bir fikrin
Eskiden millet sırf Fatihten gelip gelinlik alırdıhalada öyle ama tabi sizin o taraftada vardır eminim gelinlikcilerin bol olduğu bir yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?