80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba...arkadaşlar bugün misafirim var.kısaca sabah ne yedim yazayım.1 ince dilim kepekli ekmek 4 zeytin 1 haşlanmış yumurta az peynir.arada bi sütlü kahve içtim.birazdan kısır yapıcam ama çok az yiycem tabi..akşama yazarım inş...byess

valla kizlar ben dun tartildim 84 tu,bugun 86 cikti...anlamadim gitti..adete de yakin degilim aslinda ama...neyse yarin sabah tekrar tartilalim bakalim

merhaba alnagme chocolategirl eylülc nidam pafim selma nasılsınız bendiyetim hakında şöyle bişey söyliyeyim daha önce bana zayıfla dediklerinde ben zayıflayamam derdim diyetiz yene gittim diyetizyenin verdiğilisteye baktım mümkündeyil bendoyomam dedim oda olmadı ama şimdi öyle güzel bir porogram yaptım kendime haya tım boyunca yapa bileceğim şekilde evde yaptığım her yemekten daha önce büyük bitabak yemek yiyodum şimdi kendime kücük tabak sectim onunlayiyorum şimdilik cok güzel gidiyor bunu sizinle paylaşmak istedi

ben şimdi öğlen ki menümü yazayım,4-5 kaşık pirinç pilavı,1 kepçe çorba ve salata yanına da ayran gider hani.aslında diyette yoğurt yazıyo ama ayran daha az kaloriliymiş..öptüm canlarıımm..

haklısın canım bir ömür diyetle geçmez yağsız tuzsuz -tatlicadiarzu-nereye kadar herkesin bir ağız tadı var bunu bozmadan herşeyden az az yiyerek zayıflamak en iyisi

arkadaslar aslında su var ıstedıgın yıyecekten canınız ıstedıgınız kadar yıyın ama hamur işi tatlı ekmek şeker bunlardan uzak duruldugu zaman kılo kaybetmememız kacınılmaz..ben bunalrın yuzunden kılo alıyorum

bırde ben bısey soracagım..ben bu hafta basında regl oldum..acaba regl donemınde dahamı cok kılo alınıyor..

nidam benimde adetim 2 aydır oldu geçtiği.şiştim diyorum..bence adet olunca kilo alınmaz verilir diye biliyorum..keşke bende olsamda şu şişkinliğim son bulsa..

canım regl döneminde ve birkaç gün öncesinde 1-2 kilo fazlalık oluyor ama regli iken diyete devam edersen sonrasında farkı hemen görüyorsun

canım cok cıkolata ıstıyor ama ıstegımı mecbur bastırıyorum..ya kızlar boyle devam edersem ınsallah temmuz sonunda 52 kılo olucam..bır an once temmuz gelsın..bende zayıflayayım..

canlarım selam..ohooo hızınıza yetişilmiyo :)) grup gitgide kalabalıklaşıyo.hepiniz hoşgeldiniz.zeynep selma nerelerdesiniz göremiyorum sizi ..bu arada sabah yediklerimi yazayım.1 dilimkepek ekmeği üzerine krem peynir salatalık zeytin çay.

selam kızlar, herkes burda bir tek handerya yok, handeryacım nerelerdesin arkadaşım?

Burdayım canımmmm.. iki gündür evde değildim giremedim siz bayağı kaynatmışsınız oku oku bitmiyor:) ne güzel hep böyle olsun sayfamız gerçekten insan burayı takip edince yerken bile suçluluk duyuyor ben şimdi ne diycem,yazsam mı acep diye? Niye böyle dedim çünkü ilk kaçamak malesefff benden olsun dün bir porsiyon kabak tatlısı ve ufak bir milföy börek yedim misafirliğe gittik çok açtım mecburen bulduğumu yedim 2 ceza puanııııı!klava:klava:
bugün dikkatli olmaya çalışcam artık,üzgünüm..
Bu arada epey yeni arkadaş var umarım herkes devamlı olur listeye ekliyorum bi bakıyorum öbür hafta yok böyle olmasın emi,hep beraber tam gaz yola devam kızlar.. (yeniler cuma günü tekrar kilolarını ve kendilerini hatırlatsın arka sayfalarda aranmıyım ok )

ben geldim kızlar. Ben de ceren gibi kendime bir küçük çorba kasesi gibi bir kase yaptım. Tüm yiyeceklerimi o kaseye koyarak yedim ve bir tahta kaşığı koydum. Ekmek yemedim. Bol z.yağlı-limonlu salata yedim. Karnım taş gibi çok yemişimim gibi.. toptan yediklerimi akşama yazacağım. Ay bu haftada spor yapmıyorum diye veremezsem çok üzüleceğim..

canım ben dun yeni çıkan stickslerden yedim. 55 kalori. Ama acayip derecede şekerim düşmüştü. Ve nidam gibi benimde çikolataya aş erme dönemimdi. YEDİM..

flatliners nasıl oldun canım? Düzeldi mi miden? Eylülcem burdaymışsın görmedim seni naber arkadaşım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…