- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
şöyle söyleyeyim normal beden 44 son felaketten sonra 46 çıktım sıkı durr söylediğim 42 : ) ayyy bide o varrr gelinlikde de böyle yavru fil olursam gelinliği nerden bulacam zaten daha sözünkinede bişey bakmaya başlamadımmm bu bedene nerden nasıl güzel bişey bulacam : (olmadı fatihe gelecez bi bahaneyle ne yapalımmm şey derim adağım vardı benimm cecoyu görmeden evlenemem yoksa uğursuz olur düğün :))) oraya gelirim hallederiz haa : )
yaaa yemin ediyorummm şahane bir hatunsun sennn dert bizde derman sendee bundan sonra senin adını derman abla bırakıyorummmmmm herşeye bir çözümün var : )O zaman canım acilen plates ve leslieye başlıyorsun mecbur
Bir beden nasılsa kesin sıkılaşırsın birde kıyafet hafif dar gelirse hemen çamura yatarsın ay bunun kalıbı çok darmış nasıl olur 42 giyiyorum normalde diyeesneyen bir kumaşdan alırsa zaten sorun olmaz
Kız umutsuzluğa kapılmak yok kesinlikle sen düğüne kadar çok güzel kilolar vereceksin ben inanıyorum
Olurda Fatihe bakacaksanız gelinlik olmadı sizi bizim gelinlikçiye yollarımhatta ben bile damlarım bakarsın oraya Fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama sıkı bir pazarlık yapar en azından güzel bir indirim yaptırırız hatuna nasılsa fazla kira vermiyor az bir kıyağını görelim hatunun dimi ama
Oooo hayırlı olsun canım
Rabbim tamamına erdirsin...Aminnnnnnnnnn
Hadi bakalım bu cuma hem bildirim hem tanışma faslı senin için çoook daha özel kılacak o günü
İnşallah herşey gönlünüzce olurda sende evlenene kadar kuğu gibi olursun
tesekkur ederim ceco abla :) insallah oyle olur bu hafta hic spor yapamadim o yuzden korkuyorum tartidan bi de malum donemdeyim
bu arada ben de istanbula gelin gelcem :)
Kız sen ne ettinbir bedenmi ufak söyledin yoksa daha mı fazla
Hayır bir bedense onu hallederiz bol bol leslie ve platesle ( eeee akılsız başın cezasını ayakklar çeker atasözü şu ana çuk oturdu)
Şaka bir yana ama çok büyük fark söylemediysen sen onu kesin halledersin
Kız gelinliği nereden almayı düşünüyorsunhenüz biraz erken ama varmı bir fikrin
Eskiden millet sırf Fatihten gelip gelinlik alırdıhalada öyle ama tabi sizin o taraftada vardır eminim gelinlikcilerin bol olduğu bir yerler
ben abiye baktim canim psikolojim bozuldu ve diktirmeye karar verdim hele bi de sevgilimle ailesiyle o elbiselere bakmaya gitseydim ne yapardim bilmiyorum simdi rahatladim :)şöyle söyleyeyim normal beden 44 son felaketten sonra 46 çıktım sıkı durr söylediğim 42 : ) ayyy bide o varrr gelinlikde de böyle yavru fil olursam gelinliği nerden bulacam zaten daha sözünkinede bişey bakmaya başlamadımmm bu bedene nerden nasıl güzel bişey bulacam : (olmadı fatihe gelecez bi bahaneyle ne yapalımmm şey derim adağım vardı benimm cecoyu görmeden evlenemem yoksa uğursuz olur düğün :))) oraya gelirim hallederiz haa : )
yaaa yemin ediyorummm şahane bir hatunsun sennn dert bizde derman sendee bundan sonra senin adını derman abla bırakıyorummmmmm herşeye bir çözümün var : )
26 yasindayim adim Ela :)yaş kaç canım nerdensin ne yapar ne edersin???
Ya yazdim ama cikmamis cok tesekkur ederim ceco abla :) bu hafta hic spor yapamadim o yuzden korkuyorum tartidan bi de malum gunumdeyim
bir de ben istanbula gelin geleceğim :)
Evet gelin aliyorsunuz :) cok isterim ne de guzel olur suan bahcelievler tarafinda oturuyor sanirim o taraflarda otururuz biz de sen yakin misin en azindan ayni yaka mi :)Anaaa gelin alıyoruz desene
Evlenince nerelerde oturma ihtimalin varinşallah çok uzak bir yer değildir de belki düğünden sonra senlede bir araya gelip bir kahve içme şansımız olur
Elmaşekerimmmmmm kızzzzzzz sen neredeydinsenlede evlenmeden görüşmek lazım aslında
ohhh en güzeli bulamazsam bende öyle yapacam artık ne yapayım hem istediğin model oluyor daha güzelben abiye baktim canim psikolojim bozuldu ve diktirmeye karar verdim hele bi de sevgilimle ailesiyle o elbiselere bakmaya gitseydim ne yapardim bilmiyorum simdi rahatladim :)
cansın sen caaaaaaaaaan iyi geceler gülümmm
Ufacık bir katkım olabilirse ne mutlu bana güzelim
Neyse buradaki sohbete doyum olmaz ama ben ufaktan yatıyorum
Malum sabah erken güne başlıyorum
Sizlerde çok geçe kalmayın ki Leptinlerden faydalanabilin
Kocaman öpüyorum herkesi
Allaha emanet olun canlar
İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende 25 canımmm ziraat teknikeri sayılırım : )) alanımda iş bulamadım da bi türlü : )d.bakırdanım kuzum ismim de dilara çoooooook memnun oldum26 yasindayim adim Ela :)
ingilizce ogretmeniyim Ankarada yasiyorum ya sen :)
çooook yakınız kız çık dışarı at adımını çal kapıyı bennnnnnnn : ))) d.bakır danımmm inş istanbula gelecem yıl içinde öyle bir planımız var olursaaa seni kesin görecem cecommm piyerloti de bi kahve içecez : ) yanlış hatırlamıyorsam çok uzak değildi sanaAnaaa gelin alıyoruz desene
Evlenince nerelerde oturma ihtimalin varinşallah çok uzak bir yer değildir de belki düğünden sonra senlede bir araya gelip bir kahve içme şansımız olur
Elmaşekerimmmmmm kızzzzzzz sen neredeydinsenlede evlenmeden görüşmek lazım aslında
Evet gelin aliyorsunuz :) cok isterim ne de guzel olur suan bahcelievler tarafinda oturuyor sanirim o taraflarda otururuz biz de sen yakin misin en azindan ayni yaka mi :)
kasım da da ankara ya gelebilirimmm senle de kahve içelim mi canım : )Evet gelin aliyorsunuz :) cok isterim ne de guzel olur suan bahcelievler tarafinda oturuyor sanirim o taraflarda otururuz biz de sen yakin misin en azindan ayni yaka mi :)
Ben de cok memnun oldumohhh en güzeli bulamazsam bende öyle yapacam artık ne yapayım hem istediğin model oluyor daha güzel
bende 25 canımmm ziraat teknikeri sayılırım : )) alanımda iş bulamadım da bi türlü : )d.bakırdanım kuzum ismim de dilara çoooooook memnun oldum
çooook yakınız kız çık dışarı at adımını çal kapıyı bennnnnnnn : ))) d.bakır danımmm inş istanbula gelecem yıl içinde öyle bir planımız var olursaaa seni kesin görecem cecommm piyerloti de bi kahve içecez : ) yanlış hatırlamıyorsam çok uzak değildi sana
ohhh en güzeli bulamazsam bende öyle yapacam artık ne yapayım hem istediğin model oluyor daha güzel
bende 25 canımmm ziraat teknikeri sayılırım : )) alanımda iş bulamadım da bi türlü : )d.bakırdanım kuzum ismim de dilara çoooooook memnun oldum
çooook yakınız kız çık dışarı at adımını çal kapıyı bennnnnnnn : ))) d.bakır danımmm inş istanbula gelecem yıl içinde öyle bir planımız var olursaaa seni kesin görecem cecommm piyerloti de bi kahve içecez : ) yanlış hatırlamıyorsam çok uzak değildi sana
: ))))) alemsin yaaaa iyi geceler kuzuKızz Pierre Lotiye gelirsen bana haber verirsin 5 dakikada orada olurumkoştur koştur gelen bir dombik görürsen o benim şaka bir yana ama bu tarafa yolun düşerse haberim olsun kesinlikle
Neyse bu sefer kesin kaçtım
Kocaman öptüm sizi kızlar
Super olur ben cok isterim tabi temmuzdan sonra :)Evet canım aynı yaka ve çokta uzak sayılmaz
Eşimin teyzesi eskiden Bahçelievlerde oturuyordu ve arada nasılsa arabam altımda diye kaçardım ona
Kısmet olursa ortak bir yerde buluşup görüşme imkanı olur inşallah
tabiki ankara kucuk zaten nereye gelsen bulurum ben seni :)kasım da da ankara ya gelebilirimmm senle de kahve içelim mi canım : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?