80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine bu sabah erkenden uyanıp kahvaltımıda ettim
Küçük kuzumun dünden beri ufak ufak ateşi var sanırım bizde hastalanıcağız
Hemen vitamin takviyesi niyetine ona sabah sabah mandaline ve erik verdim aslında hiç bir şey yemek istemedi ama çizgi filmi kapatır öğlende de tableti bir saatliğine de olsa vermem diyince peki anneciğim diyip yedi meyvelerini

Bu akşam eşimin halası gelicek çaya. Kızı şu an benim büyük görümcenin yanında Londrada ve internetleri olmadığı için skype den görüşemiyorlar. Bize gelmişken kızıyla görüşecek zaten az kaldı Pazar gecesi gidip onu havaalanından alacaklar eşimle birlikte

Biraz temizlik yapıp akşam yemeğini erken yeriz yine ( eşim arkadaşına uğrayacak diye gelmeyince bende bari yemeği erkene çekeyim dedim )
Çok şükür fazla işim yok ama şu anda yıkanan çamaşırları asmam lazım hazır havada güzelken

Cecom masalah 10000 adima az kaldi hadi innsallah

Canım evde olduğumda 2 000 adım ancak oluyor ama dışarı atarsam kendimi çok daha fazla oluyor doğal olarak Bugün çıkamam ama yarın kesin yine bir bahaneyle kendimi dışarı atarım Hem sağlık ocağına gidip kan veririm hemde kızı parka götürür onunla birlikte oynarken olmazsa kovalamaca oynar gibi yapıp çaktırmadan fazladan koştururum parkta

Günaydın kızlar

Dünkü menüm
Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su

Sabah 8:00
1 su bardağı süt
1 Elma+ 2 erik

Ara 10:30
2 kayısı+4 badem+1 ceviz+1 su bardağı limonlu yeşilçay

Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı ve bol limonlu)

Ara 15:30
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü

Akşam 19:00
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı ve bol limonlu)
3 kaşık bulgur pilavı

su 3 litre, spor yapamadım maalesef kv gelmişti

Gunaydin kizlar bugüne biraz hasta basladim bogazim sis ve grip oldum sanirim gece hic uyuyamadim sabahtan okula gidemedim
mutlaka canim insanin her evladi bi başka oluyordur. Valla biz soyledik kuzum benim adam havaya bile girdi :))

kizlar babaya daha bi düşkün oluyorlar canim kiz 10.000 adimi bi ara bende yapiyordumda bazi günler 12-15 bin arasında bile oluyordu hatta burada topik bile acmistim duruyordur hala aynen kuzum saglikli olsun da Rabbim ister erkek versin ister kiz ikisinde canimizdan can bizim parcamiz

Efsaxcim hayiri olsun bebisinin kal atislari bangir bangirmis.ne yalan sotliyim icimden erkek olcak gibi geciyodu oyuzden sasirmadim.hayirlisiyla saglikli dogsunda yemek yemeyede basamisin
sağol kuzum çoğunun içine erkek doguyordu doktor teyzesi bi değişiklik olmazsa erkek dedi :) biraz annemin zoruyla yemeğe basladim canim

Super olur ben cok isterim tabi temmuzdan sonra :)

tabiki ankara kucuk zaten nereye gelsen bulurum ben seni :)
anlaştık o zaman kuzum
Kizlar gecde olsa geldim gecmisi bitirdim bugun fazla kaynatmisiniz.telefobdan giriyorum alinti beceremiyorum telden elmasekerim 2 beden cok kacmis sanki ama oksun hirslani verirsin korkma soze yakin detoksta yaoabilirsin bence
vur deyip öldürmek bu oluyor sanırım :)))) bende düşündüm son 2 3 gün detoks tarzı birşeyler yapayım sporlada destekleyince umarım sıkılaşır vücudum : )

çok geçmiş olsun canım bugün yat dinlen meyvenin dibine vur yavrum

Katıldım gitti sana canım. Bence çok mantıklı

Menumu yazayim yoksa listelere giremem :)
Sabah
kk
oglen
2 kase mercimek corbasi
aksam
1 pogaca

Hemde akşam yemiş amanın Neyse cezanı almışsın

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir iki güne kadar toparlanırsın bugün hiç yorma kendini bir güzel dinlen canım

Cananım Show tw de döktürüyo yine.. Yerim ben bu kadını ya

Asabi masabi ama gerçekten doğru söylüyor zaten böyle olmasa herhalde yapmazdık biz bu beslenmeyi kadının gölgesi bile beni kaçamaktan alı koymaya yetiyor

Diyetin 15 Ana Düşmanı...
Hayatınızın yarısı çikolatalara imrenerek bakmakla mı geçti ya da her tatlı yediğiniz bir gün için üç gün pişmanlık duyduğunuz halde yine de değil bir kilo bir gram bile vermiyorsanız bu duruma bir son vermenin vakti geldi demektir. Diyetlerinizin işe yaramadığını düşünerek beslenme düzeninizi değiştirmeden önce derinlemesine bir araştırma yapmalı yanlışın nerede olduğunu öğrenmelisiniz....
İşte Diyetinizi Sabote Edecek 15 Neden:
Hızlı yemek
Hızlı yemek yemek kilo almanıza neden olur bu nedenle yavaş yemelisiniz. Yiyecekleri uzun süre çiğnedikten sonra yutmak, beynin vücuda giren besinleri kaydetmesine zaman tanımak anlamına geliyor. Bu şekilde tat alma duyusu da tatmin oluyor. Böylece doyduğunuzu anlamanızla, yemeye son vermeniz arasındaki zaman kısalıyor.
Teknoloji
Diyetlerinizin bir işe yaramamasının en büyük etkenlerinden biri hareketsiz yaşamdır. Eskiden bir arkadaşınızla görüşmek için belki de 10 ya da 15 dakika yürürken şimdi sadece mailleşerek görüşmüş kadar oluyor ya da internet üzerinden sohbet edebiliyorsunuz. Böyle olunca da hareket yerine oturmayı seçiyorsunuz.
Tatlandırıcılar
Kilo almamak için sürekli şeker yerine tatlandırıcı kullanıyor olabilirsiniz. Fakat yapılan araştırmalar yapay tatlandırıcıların alınan doğal kalori alımı konusunda vücudu kandırdığını ve bu nedenle de daha fazla şeker kullanma isteğini ortaya çıkardığını gösteriyor.
Sebzeler
Sebzelerinizi ve salata malzemelerinizi iyi yıkadığınızdan emin olmalı ve organik olarak yetiştirilmiş olanları seçmelisiniz. Hormonlu sebze ve meyvelerden uzak durmalısınız.
Yağ oranı düşük yiyecekler
Yağ oranı yüksek ve düşük yiyecekler arasında aslında sanıldığı kadar çok fark yoktur. Yoğurt, süt ya da peynirde bu oran önemliyken yağ oranı düşük bir kek yemekle yağ oranı yüksek olanı yemek arasında hiçbir fark yoktur.
Stres
Beyin, vücutta enerjinin azaldığını fark eder etmez açlık hissetmemize yol açan kimyasal maddeler salgılar. Bu kimyasal maddeleri salgılayan kısmı, aynı zamanda duyguları da kontrol eder ve sıkıldığımız veya kendimizi kötü hissettiğimizde hemen buzdolabına koşmamızın başlıca sebebi de budur.
Öğün atlamak
Her yemek yediğinizde metabolik hızınız iki saat içinde yüzde 20 - 30 artar fakat öğünleri atlarsanız metabolizmanız yavaşlar. Özellikle de kahvaltı yapmamak en büyük problemdir ve gece boyunca yüzde 5 yavaşlayan metabolik hızınız bir daha yemek yiyene kadar aynı hızda kalır.
Meyve suları
Früktoz seviyesi yüksek olan meyve suları iştahınızı açar. Bu nedenle taze meyve suyu içmek ya da meyve yemek çok daha yararlıdır.
Toksinler
Karaciğer vücudun yağ yakan organıdır ve eğer alkol gibi toksinlerle doluysa yakma işlemi için daha yoğun çalışarak çok enerji harcar ve yorulur. Bu nedenle içki içerken yağ ya da şekeri çok fazla tüketmemeye dikkat etmelisiniz.
Salata
Diyet yaptığınız için salata yemeyi tercih edebilirsiniz fakat salatayı dışarıda yiyecekseniz soslu bir salata yememelisiniz. Çünkü özel soslarla yapılan bu salataların kalori bakımında bir hamburgerden çok da farkı yoktur.
Doğumgününüz
Kış mevsiminde doğduysanız baştan kaybetmiş olma ihtimaliniz yüksek çünkü yapılan araştırmalar kış bebeklerinin obeziteye daha yatkın olduklarını gösteriyor. Bunun sebebi ise daha yavaş çalışan bir metabolizmaya sahip olmaları.
Doğum kontrol
Kadınların en büyük sorunlarından biri de doğum kontrol yöntemleri nedeniyle alınan kilolardır. Özellikle doğum kontrol hapları bazı kadınlarda iştah açarlar.
Uyku düzeni
Yapılan araştırmalara göre geceleri dört saatten az uyuyan kişiler daha çok uyuyanlara oranla daha fazla kilo alırlar. Çünkü yorgun bir vücut, normal günde yakılan enerjiyi yakamaz ve metabolizması yavaşlar. Bunun için her gün uykunuzu düzenli almaya dikkat etmelisiniz.
Evlilik
Yeni evli çiftler hep evlendikten sonra kilo aldıklarından şikâyet ederler. Bunun nedeni ise birlikte bir yaşam paylaşma sonucu herşeyi aynı anda yapma isteğidir. Fakat sözkonusu yemek olunca bu yanlıştır eşinizle aynı miktarda ya da aynı şeyleri yemeden de mutlu bir evliliğe sahip olabilirsiniz.
Tiroid sorunu
Sürekli yorgun hissediyorsanız, kilo almaya başladıysanız ve sürekli üşüyorsanız tiroidiniz tembelleşmiş olabilir. Bu da metabolizmanızın daha yavaş çalışmasına neden olur. Bunun için bir uzmana başvurun ve balık, fındık gibi yararlı besinler almaya dikkat etmelisiniz.

NEDEN İLLAKİ KAHVALTI
Kahvaltının Kilo Vermeye Yardımcı Yönleri....
Sağlıklı kilonuzu korumanızı sağlar
Pek çok araştırma, sabahları kahvaltı eden kişilerin daha zayıf olduklarını kanıtlamıştır. Sabah sağlıklı ve doğru bir kahvaltı yapmak, gün içinde, büyük oranlarda yemenizi engeller.
Daha iyi hissetmenizi sağlar...
Kahvaltı etmek, size kendinizi daha enerjik, daha üretken hissettirir.
Metabolizmanızı güçlendirir
Sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlamak, metabolizmanızın gün boyu hareketli olmasını sağlar.
Moralinizi düzeltir
Kahvaltı etmek ve kan şekerinizi dengelemek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.
Aşırı yemenizi önler
Kahvaltı edenlerin, etmeyenlere oranla, gün boyu daha az yiyecek tükettikleri araştırmalarca kanıtlanmıştır. Kahvaltı, gün içindeki acıkmanızın ölçülü olmasını sağlar ve bu, aşırı yemenin önüne geçer.
İnsülin seviyenizi dengeler
Dengeli, sağlıklı bir kahvaltı, insülin seviyenizi dengeler ve bu, kilo vermeniz için önemlidir.
Kahvaltıyı atlamayın. Her sabah mutlaka sağlıklı bir kahvaltı yapmanızı tavsiye ederiz!

Kızlar tartım kafayı yedi
Arka arkaya iki kez çıkıyorum aynı yerde farklı tartıyo.
Başka bi yerde farklı tartıyo. Pilimi azaldı bunun acaba. Kızdırıyo beni haa

Bencede pili azalmıştır
Neyse fazla üzerine çıkıp iyice pilini bitirmede yarın sabah tartı gününde seni yüz üstü bırakmasın

Bu arada Elmaşekerimmmmmmmmmmmm kız ne güzel şeyler paylaşmışsın
Gerçekten çok ama çok faydalı bilgiler bunlar ellerine ve emeğine sağlık

Bende şükür işleri bitirdim bir tek süpürgem kaldı tutulacak
Sabah annem aradı öğlende kahve içmeye gelecekmiş öğle namazından sonra o gelmeden hallederim diye az mola verdim

Haklısın kız Bak öyle düşünmemiştim hiç ben.

Süpürgede tamam
Ay baya yoruldum ama bu adım sayar ata ata ancak 1274 adım attın diyor arada attığım adımları görmüyor bence birde mutfakta bir oraya bir buraya dönerken tek adım atıyorum ya onları saymıyor meret
Neyse en azından hareket ettiğimin farkındayım

Geçmiş olsun canım, güzelce dinlen bugün. Ihlamur içmeye çalış

Hadi bakalım işler de bitti, kız benim ev darmadağın, biraz yardım etsen şaka bir yana ben yetişemiyorum artık eve yaa. Ne olacak böyle bilmem. Haftaya izin alırım diyordum bayram temizliğimi yaparım ama olmayacak gibi. Bayramdan sonraki 3 gün izin alırım belki. Oğlum bakıcıdayken temizliğimi yaparım yoksa hiçbirşey yaptırmıyor bana. Eve gidince hep kucağımda yanımda, bırakınca ağlıyor bende yetiştiremiyorum böyle olunca. Büyüklerin dersi de var şimdi kaça bölsem kendimi bilemiyorum

Selam bayanlar.. Benim bir sıkıntım var. İki gündür çok acıkıyorum öğünler arasında. Aynı kahvaltıyı yapıyorum kaç haftadır. Hiç bi değişiklik yok ama iki gündür açlığa dayanamıyorum. Bugünde şimdi yemek yedim gerçi doymadım ama
Bir sorun var ama ne?
Bi kaç gündür yoğunum, stresliyim. Stresden acıkır mı insan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…