- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Cecom masalah 10000 adima az kaldi hadi innsallah
mutlaka canim insanin her evladi bi başka oluyordur. Valla biz soyledik kuzum benim adam havaya bile girdi :))Maşallah, tarifsiz bir duygu değilmi, İlk olduğu için bu heyecan diye düşünme, ben hepsinde aynı heyecanı yaşadım çünkü. Doktor kesin söylemeden çevrendekilere söyleme cinsiyetini, ben eşime bile söylememiştin kesinleşene kadar.
kizlar babaya daha bi düşkün oluyorlar canim kiz 10.000 adimi bi ara bende yapiyordumda bazi günler 12-15 bin arasında bile oluyordu hatta burada topik bile acmistim duruyordur hala aynen kuzum saglikli olsun da Rabbim ister erkek versin ister kiz ikisinde canimizdan can bizim parcamizSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gezenti ceco geldiiiiiiiiiiii
Anam pazara çıktığım çok iyi oldu
Hem tazecik meyve sebzelerimi aldım hemde baya güzel yürüdüm
Şu ana kadar tam 5265 adım atmışım
Demekki ben bir 3 - 4 sokak daha dolansaydım herhalde bir 7 000 adım falan yapmış olurdum
10 000 adımı ben ancak bir iki hafta sonra yaparım sanırım ama kafaya koydum her gün aklıma geldikce yerimde 100 adım koşuyormuş gibi yapacağım en azındangünde 5 kere yapsam 500 adım fazladan atmış olurum en azından normal günlük hayatta attığım adımlara göre
Birazdan mutfağa atacağım kendimiNormalde bu saatte yemek yerdik ama tavuk istedi canım ve bulamadım gittiğim yerlerde. Eşime sipariş verdim oda 10 dakika sonra gelicek hemen hazırlar en geç 19:15de yemeğimizi yeriz nasılsa Canan teyzem en geç 20:00de demişti akşam yemeği için
Canım Rabbim sağlıklısını versinde kız erkek fark etmez
Hani olurda doktor yanılmış olursa ( ki emin olmasa ağzından çıkmaz erkek diye ) emin ol eşin kız olmuş olsa çok daha multu olur biraz daha büyüdükçe
İnan eşim hala bazen çocuk muhabbeti olunca 3.cüye niyetlenirsek yine kız olur inşallah diyor
Millet bari ikinci yada üçüncü erkek olsun der eşim tam tersitabi erkeğin eğitimiyle biraz daha babalar ilgileniyor ergenlik dönemi birde kızlar gibi sırnaşık olmuyor erkekler
Rabbim sağlıklı hayırlı versinde kız erkek fark etmez
Kız ben oynak başıyım unuttunmu
Fung Huuu öğretmeye kalkışırsam hiç şaşırmayın
sağol kuzum çoğunun içine erkek doguyordu doktor teyzesi bi değişiklik olmazsa erkek dedi :) biraz annemin zoruyla yemeğe basladim canimEfsaxcim hayiri olsun bebisinin kal atislari bangir bangirmis.ne yalan sotliyim icimden erkek olcak gibi geciyodu oyuzden sasirmadim.hayirlisiyla saglikli dogsunda yemek yemeyede basamisin
anlaştık o zaman kuzumSuper olur ben cok isterim tabi temmuzdan sonra :)
tabiki ankara kucuk zaten nereye gelsen bulurum ben seni :)
vur deyip öldürmek bu oluyor sanırım :)))) bende düşündüm son 2 3 gün detoks tarzı birşeyler yapayım sporlada destekleyince umarım sıkılaşır vücudum : )Kizlar gecde olsa geldim gecmisi bitirdim bugun fazla kaynatmisiniz.telefobdan giriyorum alinti beceremiyorum telden elmasekerim 2 beden cok kacmis sanki ama oksun hirslani verirsin korkma soze yakin detoksta yaoabilirsin bence
çok geçmiş olsun canım bugün yat dinlen meyvenin dibine vur yavrumGunaydin kizlar bugüne biraz hasta basladim bogazim sis ve grip oldum sanirim gece hic uyuyamadim sabahtan okula gidemedim
mutlaka canim insanin her evladi bi başka oluyordur. Valla biz soyledik kuzum benim adam havaya bile girdi :))
kizlar babaya daha bi düşkün oluyorlar canim kiz 10.000 adimi bi ara bende yapiyordumda bazi günler 12-15 bin arasında bile oluyordu hatta burada topik bile acmistim duruyordur hala aynen kuzum saglikli olsun da Rabbim ister erkek versin ister kiz ikisinde canimizdan can bizim parcamiz
sağol kuzum çoğunun içine erkek doguyordu doktor teyzesi bi değişiklik olmazsa erkek dedi :) biraz annemin zoruyla yemeğe basladim canim
Şekersiz olsun ama
Demek poğçayı hüplettin o zaman sana güzel bir ceza bulalım
Bu saatten sonra fırsatın olurmu bilmem ama yarın en kötü ihtimalle artık Leslie yaparsın bizler için bir yarım saat
Hatta bence bu ceza uygulamasını hepimiz için yürürlüğe koyalım
En azından belli cezalar koyarsak kaçamak yapmayı aklımızdan geçirmeyiz bile ne dersiniz topik ahalisi
Menumu yazayim yoksa listelere giremem :)
Sabah
kk
oglen
2 kase mercimek corbasi
aksam
1 pogaca
Gunaydin kizlar bugüne biraz hasta basladim bogazim sis ve grip oldum sanirim gece hic uyuyamadim sabahtan okula gidemedim
mutlaka canim insanin her evladi bi başka oluyordur. Valla biz soyledik kuzum benim adam havaya bile girdi :))
kizlar babaya daha bi düşkün oluyorlar canim kiz 10.000 adimi bi ara bende yapiyordumda bazi günler 12-15 bin arasında bile oluyordu hatta burada topik bile acmistim duruyordur hala aynen kuzum saglikli olsun da Rabbim ister erkek versin ister kiz ikisinde canimizdan can bizim parcamiz
sağol kuzum çoğunun içine erkek doguyordu doktor teyzesi bi değişiklik olmazsa erkek dedi :) biraz annemin zoruyla yemeğe basladim canim
Cananım Show tw de döktürüyo yine.. Yerim ben bu kadını ya
pili bitmek üzeredir cnm o zamanlarda böyle dengesi oluyorlar : )Kızlar tartım kafayı yedi
Arka arkaya iki kez çıkıyorum aynı yerde farklı tartıyo.
Başka bi yerde farklı tartıyo. Pilimi azaldı bunun acaba. Kızdırıyo beni haa
Kızlar tartım kafayı yedi
Arka arkaya iki kez çıkıyorum aynı yerde farklı tartıyo.
Başka bi yerde farklı tartıyo. Pilimi azaldı bunun acaba. Kızdırıyo beni haa
Bencede pili azalmıştır
Neyse fazla üzerine çıkıp iyice pilini bitirmede yarın sabah tartı gününde seni yüz üstü bırakmasın
Bu arada Elmaşekerimmmmmmmmmmmm kız ne güzel şeyler paylaşmışsın
Gerçekten çok ama çok faydalı bilgiler bunlar ellerine ve emeğine sağlık
Bende şükür işleri bitirdim bir tek süpürgem kaldı tutulacak
Sabah annem aradı öğlende kahve içmeye gelecekmiş öğle namazından sonrao gelmeden hallederim diye az mola verdim
Geçmiş olsun canım, güzelce dinlen bugün. Ihlamur içmeye çalışGunaydin kizlar bugüne biraz hasta basladim bogazim sis ve grip oldum sanirim gece hic uyuyamadim sabahtan okula gidemedim
Hadi bakalım işler de bitti, kız benim ev darmadağın, biraz yardım etsenSüpürgede tamam
Ay baya yoruldum ama bu adım sayar ata ata ancak 1274 adım attın diyorarada attığım adımları görmüyor bence birde mutfakta bir oraya bir buraya dönerken tek adım atıyorum ya onları saymıyor meret
Neyse en azından hareket ettiğimin farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?