- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ne demek canım benim faydalı olabiliyorsam ne mutlu banaBencede pili azalmıştır
Neyse fazla üzerine çıkıp iyice pilini bitirmede yarın sabah tartı gününde seni yüz üstü bırakmasın
Bu arada Elmaşekerimmmmmmmmmmmm kız ne güzel şeyler paylaşmışsın
Gerçekten çok ama çok faydalı bilgiler bunlar ellerine ve emeğine sağlık
Bende şükür işleri bitirdim bir tek süpürgem kaldı tutulacak
Sabah annem aradı öğlende kahve içmeye gelecekmiş öğle namazından sonrao gelmeden hallederim diye az mola verdim
kesinlikle acıkırrrr ben bizzat yaşıyorum o durumu : )Selam bayanlar.. Benim bir sıkıntım var. İki gündür çok acıkıyorum öğünler arasında. Aynı kahvaltıyı yapıyorum kaç haftadır. Hiç bi değişiklik yok ama iki gündür açlığa dayanamıyorum. Bugünde şimdi yemek yedim gerçi doymadım ama
Bir sorun var ama ne?
Bi kaç gündür yoğunum, stresliyim. Stresden acıkır mı insan ?
anlaştık o zaman kuzum
vur deyip öldürmek bu oluyor sanırım :)))) bende düşündüm son 2 3 gün detoks tarzı birşeyler yapayım sporlada destekleyince umarım sıkılaşır vücudum : )
çok geçmiş olsun canım bugün yat dinlen meyvenin dibine vur yavrum
Canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir iki güne kadar toparlanırsınbugün hiç yorma kendini bir güzel dinlen canım
Asabi masabi ama gerçekten doğru söylüyorzaten böyle olmasa herhalde yapmazdık biz bu beslenmeyi kadının gölgesi bile beni kaçamaktan alı koymaya yetiyor
sağol kizlar sabaha gore daha iyiyim ihlamurdu zencefildi falan iyi geliyor gibiGeçmiş olsun canım, güzelce dinlen bugün. Ihlamur içmeye çalış
bebeğim bitki çayı çok tüketmemeye bakkk allah esirgesin limon bal portakal suyu takviyesi alİ
sağol kizlar sabaha gore daha iyiyim ihlamurdu zencefildi falan iyi geliyor gibi
Hadi bakalım işler de bitti, kız benim ev darmadağın, biraz yardım etsenşaka bir yana ben yetişemiyorum artık eve yaa. Ne olacak böyle bilmem. Haftaya izin alırım diyordum bayram temizliğimi yaparım ama olmayacak gibi. Bayramdan sonraki 3 gün izin alırım belki. Oğlum bakıcıdayken temizliğimi yaparım yoksa hiçbirşey yaptırmıyor bana. Eve gidince hep kucağımda yanımda, bırakınca ağlıyor bende yetiştiremiyorum böyle olunca. Büyüklerin dersi de var şimdi kaça bölsem kendimi bilemiyorum
Selam bayanlar.. Benim bir sıkıntım var. İki gündür çok acıkıyorum öğünler arasında. Aynı kahvaltıyı yapıyorum kaç haftadır. Hiç bi değişiklik yok ama iki gündür açlığa dayanamıyorum. Bugünde şimdi yemek yedim gerçi doymadım ama
Bir sorun var ama ne?
Bi kaç gündür yoğunum, stresliyim. Stresden acıkır mı insan ?
kızlarr yardımınıza ihtiyacım varrrr kuran okumayı bilen var mı aranızda?
ama cecommm 1 gün daha dayanaydın ya : ) şaka şaka oldun sonunda ya kpss için fetih süresi rica edecektim c.tesi ya sınavSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam yemeğimide yedim geldim
Öğlende annem baktım gelmiyor telefon açtım len yatıyamı geleceksin nerede kaldın diye
Meğer kızkardeşimide çağırmış ( ben çağırmıştım ya şimdi okadar yolu gelemem demişti) Baya ısrar edince hadi tamam bende gelirim demiş ve annemde meğer onu bekliyormuş
Dedim yolu biliyor sen gel oda gelir nasılsadaha kadıncağız apartmandan çıkmış kızkardeşimle karşılaşmışlar
Birlikte oturup şekersiz sütlü kahvelerimizi içip bol bol sohbet ettik 2 saat
Biraz daha otururlardı da okuldan aradılar ikizlerden kız olan hafif altına kaçırmışhemen benim kızımın kıyafetlerinden verdim ve gittiler
Hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim nasılsa eşim geç kalacak eşimin halaları gelmeden o fasılıda bitireyim dedim
Artık mutfakta kapandı yatana kadar sadece bol su ve şekersiz çay içerim
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çalışan anne olmak çok daha zor
Ben evdeyken bile bazen yetişemiyorum ( o benim biraz ruhhalime bağlı)
Bu ara kendimi çok dinç hissediyorum şükürde her işimi yetiştirip kendime bile vakit ayırabiliyorum ama eminim çalışıyor olsaydım kesin bende yetişemezdım
Canım yediklerin acaba az mı geliyor
Ben sabah 7de kahvaltı ettiğim halde akşam 4 - 5e kadar çok fazla açlık hissetmiyorum
Dediğin gibi stresden dolayıdır bence çünkü geçmişte stresli olduğumda sırf can sıkıntısından ne yesem diye düşünüyordum hani insanın beyni aç derler ya gerçekten öyle
Ayranla açlığını bastırmayı denesenen azından kalori bakımından daha fazla zarar görmemiş olursun
Valla ben biliyorum ama regl olmaya başlamışımhani acil okunacak birşey değilse bitince seve seve okurum
ama cecommm 1 gün daha dayanaydın ya : ) şaka şaka oldun sonunda ya kpss için fetih süresi rica edecektim c.tesi ya sınav
inşallah canım benim allah razı olsunnn çoook tşk ederimOlmasaydım seve seve okurdum canım ama hep dualarımda olucaksın
İnşallah çok güzel geçer sınavında bize güzel haberler verirsin sonuçlar açıklandığında
selamün aleyküm kızlarrr
hepinizi çokkkkkkkk özledimm..
pazartesi evime geldim zar zor...hem alabileceğimi aldım daha fazla çocukları sıkıntıda koymayım eve gideyim dedim ,hemde yeni gelin gibi yollarda ağlaya zırlaya zoraki eve geldim..herifinde burnun geldim..güya hatun razı oldu eve gitmeye diye sevinçliydi,nerden bilsin benim arabaya biner binmez ağlamaya başlıycamı..
daha bu gün eve alışabildim..çok soğumuşum evden..geldiim günden beride hastayım ..bu güne kadar midem tuttu bu günde vertigom azdı..sabah ev fırıll fırıll dönüyordu,zor ayaklandım,halada sallıyor gerçi..
evv zaten bomb düşmüş gibiydi..hastada olunca ve sıkıntılı elim işe güce zor varıyor.
.zarr zor bi toparlandım..daha çamaşırın bile kökünü kurutamadım..bahçeye bakmak bile istemiyorum..giderken dışarda kalan herşey aynı vaziyette duruyor..40 gündür yağmur güneş altında minderlerim halım rezil olmuş..
neyse olan olmuş artık..benim az çok amacıma ulaşmış olmam önemli olan..
işallah kocam bundan sonrada söz verdiği gibi davranır..
aminnnnnnnnnnCanım çok geçmiş olsun sana
Rabbim bir daha ancak kendi evine o evden çıkmayı nasip etsin...aminnnnnnnnn
Hİç kafana takma nasılsa yavaş yavaş toparlarsın sen olan işleri
Bİr kaç gün daha dinlen nasılsa bayrama daha çok var da sende o zamana kadar herşeyi yoluna koymuş olursun nasılsa
KV yada görümcen göründülermi sanaama onlar utanmaz sanırım hiç birşey yokmuş gibi davranmışlardır
Sakın taviz verme güzelim sonuçta önemli olan çocuklarının geleceği ve senin sağlığın
Şu an hasta olman bile onların yüzünden sonuçta kimse evinden keyfinden uzaklaşmaz
Bundan sonra sakın eskisi gibi onların emektarı pozisyonuna girmemadem eltin sen gidince çok iyi oldu artık o koşsun herşeylerine
Eşinide sakın boş bırakmaiyi geçin ama çaktırmadan sohbet esnasında da gerekeni söyle nasılsa ödü kopar artık bir daha gidersen dönüşü olmadığını bildiğinden Allah korusun tabi
Ha gayret Bacım ben inanıyorum çok yakında sen bize müjde vereceksin ev bakıyoruz diye
Kizlar selam iyiden hastayim bu gun kotuledim oksuruk basladi tum gun yattim ise gidemedim. Geçmişi okuyamiyorum. ihmal ettim yeni arkadaşlar var hepsine selam ettim. Menu yarin yazacagim hic halim keyfim yok hoscakalin
aminnnnnnnnnn
işallahh cecommmm..
nasılda çözmüşşün bizimkileri aynen tahmin ettiğin gibi sanki dizi flmin diğer bölümünü yaşıyr gibi bıraktığım yerden hiç bişey olmamış gibi hayata devam modunlalar..
ben 3 gün burnumu bile çıkarmadım evden..hatta akşam ışıkları bile yakmadım farketmesinler eve geldiğimi diye..ama benim görümce kapıda bacada biyerden görmüş yada anlamış..yinede gelmiyor kapıyor.sonra hanım evin anahtarını vde unutmuş..üst katın kapısını kırdı nereyse..açtıramayınca bana geldi zile basıyor..bende ölü numarası yaptım çıkmadım..
madem evde olduğumu biliyor.öncesinde gelmiyor ..sonraki gün telefon açtı annem gelicek çocuğu sevmeye diye dedi hanım..bende çarşıya gidicem şimdi sonra gelsin dedim kapattım..geldiğimde görümce herşey normalmiş gibi şunu aldım bunu yaptım misafir çağıracam falan diyor..misafiride araya sıkıştırıyor hemen..dedim sen bilirsin istersn çağır ben karışmöam..
kv baya üzülmüş..kucakladı öptü sarıldı falan..üzüldüm kadının haline ,işte dua ederim sana allah razı olsun senden sende olmadsan kimse bakmaz diye söyledi durdu..anladıysa yeter ..
ne demek canım benim faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
kesinlikle acıkırrrr ben bizzat yaşıyorum o durumu : )
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam yemeğimide yedim geldim
Öğlende annem baktım gelmiyor telefon açtım len yatıyamı geleceksin nerede kaldın diye
Meğer kızkardeşimide çağırmış ( ben çağırmıştım ya şimdi okadar yolu gelemem demişti) Baya ısrar edince hadi tamam bende gelirim demiş ve annemde meğer onu bekliyormuş
Dedim yolu biliyor sen gel oda gelir nasılsadaha kadıncağız apartmandan çıkmış kızkardeşimle karşılaşmışlar
Birlikte oturup şekersiz sütlü kahvelerimizi içip bol bol sohbet ettik 2 saat
Biraz daha otururlardı da okuldan aradılar ikizlerden kız olan hafif altına kaçırmışhemen benim kızımın kıyafetlerinden verdim ve gittiler
Hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim nasılsa eşim geç kalacak eşimin halaları gelmeden o fasılıda bitireyim dedim
Artık mutfakta kapandı yatana kadar sadece bol su ve şekersiz çay içerim
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çalışan anne olmak çok daha zor
Ben evdeyken bile bazen yetişemiyorum ( o benim biraz ruhhalime bağlı)
Bu ara kendimi çok dinç hissediyorum şükürde her işimi yetiştirip kendime bile vakit ayırabiliyorum ama eminim çalışıyor olsaydım kesin bende yetişemezdım
Canım yediklerin acaba az mı geliyor
Ben sabah 7de kahvaltı ettiğim halde akşam 4 - 5e kadar çok fazla açlık hissetmiyorum
Dediğin gibi stresden dolayıdır bence çünkü geçmişte stresli olduğumda sırf can sıkıntısından ne yesem diye düşünüyordum hani insanın beyni aç derler ya gerçekten öyle
Ayranla açlığını bastırmayı denesenen azından kalori bakımından daha fazla zarar görmemiş olursun
Valla ben biliyorum ama regl olmaya başlamışımhani acil okunacak birşey değilse bitince seve seve okurum
selamün aleyküm kızlarrr
hepinizi çokkkkkkkk özledimm..
pazartesi evime geldim zar zor...hem alabileceğimi aldım daha fazla çocukları sıkıntıda koymayım eve gideyim dedim ,hemde yeni gelin gibi yollarda ağlaya zırlaya zoraki eve geldim..herifinde burnun geldim..güya hatun razı oldu eve gitmeye diye sevinçliydi,nerden bilsin benim arabaya biner binmez ağlamaya başlıycamı..
daha bu gün eve alışabildim..çok soğumuşum evden..geldiim günden beride hastayım ..bu güne kadar midem tuttu bu günde vertigom azdı..sabah ev fırıll fırıll dönüyordu,zor ayaklandım,halada sallıyor gerçi..
evv zaten bomb düşmüş gibiydi..hastada olunca ve sıkıntılı elim işe güce zor varıyor.
.zarr zor bi toparlandım..daha çamaşırın bile kökünü kurutamadım..bahçeye bakmak bile istemiyorum..giderken dışarda kalan herşey aynı vaziyette duruyor..40 gündür yağmur güneş altında minderlerim halım rezil olmuş..
neyse olan olmuş artık..benim az çok amacıma ulaşmış olmam önemli olan..
işallah kocam bundan sonrada söz verdiği gibi davranır..
Kizlar selam iyiden hastayim bu gun kotuledim oksuruk basladi tum gun yattim ise gidemedim. Geçmişi okuyamiyorum. ihmal ettim yeni arkadaşlar var hepsine selam ettim. Menu yarin yazacagim hic halim keyfim yok hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?