80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne demek canım benim faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana

kesinlikle acıkırrrr ben bizzat yaşıyorum o durumu : )

İ

Geçmiş olsun canım, güzelce dinlen bugün. Ihlamur içmeye çalış
sağol kizlar sabaha gore daha iyiyim ihlamurdu zencefildi falan iyi geliyor gibi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşam yemeğimide yedim geldim

Öğlende annem baktım gelmiyor telefon açtım len yatıyamı geleceksin nerede kaldın diye
Meğer kızkardeşimide çağırmış ( ben çağırmıştım ya şimdi okadar yolu gelemem demişti ) Baya ısrar edince hadi tamam bende gelirim demiş ve annemde meğer onu bekliyormuş
Dedim yolu biliyor sen gel oda gelir nasılsa daha kadıncağız apartmandan çıkmış kızkardeşimle karşılaşmışlar

Birlikte oturup şekersiz sütlü kahvelerimizi içip bol bol sohbet ettik 2 saat
Biraz daha otururlardı da okuldan aradılar ikizlerden kız olan hafif altına kaçırmış hemen benim kızımın kıyafetlerinden verdim ve gittiler

Hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim nasılsa eşim geç kalacak eşimin halaları gelmeden o fasılıda bitireyim dedim

Artık mutfakta kapandı yatana kadar sadece bol su ve şekersiz çay içerim

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çalışan anne olmak çok daha zor
Ben evdeyken bile bazen yetişemiyorum ( o benim biraz ruhhalime bağlı )
Bu ara kendimi çok dinç hissediyorum şükürde her işimi yetiştirip kendime bile vakit ayırabiliyorum ama eminim çalışıyor olsaydım kesin bende yetişemezdım

Canım yediklerin acaba az mı geliyor
Ben sabah 7de kahvaltı ettiğim halde akşam 4 - 5e kadar çok fazla açlık hissetmiyorum
Dediğin gibi stresden dolayıdır bence çünkü geçmişte stresli olduğumda sırf can sıkıntısından ne yesem diye düşünüyordum hani insanın beyni aç derler ya gerçekten öyle
Ayranla açlığını bastırmayı denesen en azından kalori bakımından daha fazla zarar görmemiş olursun

kızlarr yardımınıza ihtiyacım varrrr kuran okumayı bilen var mı aranızda?

Valla ben biliyorum ama regl olmaya başlamışım hani acil okunacak birşey değilse bitince seve seve okurum

ama cecommm 1 gün daha dayanaydın ya : ) şaka şaka oldun sonunda ya kpss için fetih süresi rica edecektim c.tesi ya sınav

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım eşimin halası geldiği an kaçarım sonra unutmayayım

Sabah kahvaltısında kendimde bol baharatlı bir omlet yaptım bugüne özelde 2 adet erik ekledim ( karataycılara danıştım haftada bir en fazla iki kere meyve yiyebilirmişim çok canım isterse )

Akşam yemeğimde de kendime çılbır yaptım üzerine yoğurt ve tereyağ yaktım
Birde kızkardeşimin tarifi semizotu salatası yaptım bugün normalde hep sarımsaklı yoğurtla yerdim ama ona Samsuna gittiklerinde bir evde bunu yapmışlar bayılmış gerçektende inanılmaz lezzetli birşey oldu hiç pişirmeyle uğraştığına deymez İçinde soğan, domates ve salata var üzerine hakiki zeytinyağ ve bol limon
Kesinlikle tavsiye ederim şu an hem çok tokum hemde hiç şişlik hissetmiyorum

İnşallah yarın tartıdada güzel bir sonuç alır kendimi çok daha iyi hissederim

ama cecommm 1 gün daha dayanaydın ya : ) şaka şaka oldun sonunda ya kpss için fetih süresi rica edecektim c.tesi ya sınav

Olmasaydım seve seve okurdum canım ama hep dualarımda olucaksın
İnşallah çok güzel geçer sınavında bize güzel haberler verirsin sonuçlar açıklandığında

Evet kızlarrrrrrr kaç gündür paylaşım oluyor diye hatırlatmaya gerek duymadım ama şu menülerde kaytaranlar var

Yarın bildirim günü görelim menüleri

selamün aleyküm kızlarrr

hepinizi çokkkkkkkk özledimm..
pazartesi evime geldim zar zor...hem alabileceğimi aldım daha fazla çocukları sıkıntıda koymayım eve gideyim dedim ,hemde yeni gelin gibi yollarda ağlaya zırlaya zoraki eve geldim..herifinde burnun geldim..güya hatun razı oldu eve gitmeye diye sevinçliydi,nerden bilsin benim arabaya biner binmez ağlamaya başlıycamı..

daha bu gün eve alışabildim..çok soğumuşum evden..geldiim günden beride hastayım ..bu güne kadar midem tuttu bu günde vertigom azdı..sabah ev fırıll fırıll dönüyordu,zor ayaklandım,halada sallıyor gerçi..
evv zaten bomb düşmüş gibiydi..hastada olunca ve sıkıntılı elim işe güce zor varıyor.

.zarr zor bi toparlandım..daha çamaşırın bile kökünü kurutamadım..bahçeye bakmak bile istemiyorum..giderken dışarda kalan herşey aynı vaziyette duruyor..40 gündür yağmur güneş altında minderlerim halım rezil olmuş..

neyse olan olmuş artık..benim az çok amacıma ulaşmış olmam önemli olan..

işallah kocam bundan sonrada söz verdiği gibi davranır..

Canım çok geçmiş olsun sana
Rabbim bir daha ancak kendi evine o evden çıkmayı nasip etsin...aminnnnnnnnn

Hİç kafana takma nasılsa yavaş yavaş toparlarsın sen olan işleri
Bİr kaç gün daha dinlen nasılsa bayrama daha çok var da sende o zamana kadar herşeyi yoluna koymuş olursun nasılsa

KV yada görümcen göründülermi sana ama onlar utanmaz sanırım hiç birşey yokmuş gibi davranmışlardır
Sakın taviz verme güzelim sonuçta önemli olan çocuklarının geleceği ve senin sağlığın
Şu an hasta olman bile onların yüzünden sonuçta kimse evinden keyfinden uzaklaşmaz
Bundan sonra sakın eskisi gibi onların emektarı pozisyonuna girme madem eltin sen gidince çok iyi oldu artık o koşsun herşeylerine
Eşinide sakın boş bırakma iyi geçin ama çaktırmadan sohbet esnasında da gerekeni söyle nasılsa ödü kopar artık bir daha gidersen dönüşü olmadığını bildiğinden Allah korusun tabi

Ha gayret Bacım ben inanıyorum çok yakında sen bize müjde vereceksin ev bakıyoruz diye

aminnnnnnnnnn

işallahh cecommmm..

nasılda çözmüşşün bizimkileri aynen tahmin ettiğin gibi sanki dizi flmin diğer bölümünü yaşıyr gibi bıraktığım yerden hiç bişey olmamış gibi hayata devam modunlalar..
ben 3 gün burnumu bile çıkarmadım evden..hatta akşam ışıkları bile yakmadım farketmesinler eve geldiğimi diye..ama benim görümce kapıda bacada biyerden görmüş yada anlamış..yinede gelmiyor kapıyor.sonra hanım evin anahtarını vde unutmuş..üst katın kapısını kırdı nereyse..açtıramayınca bana geldi zile basıyor..bende ölü numarası yaptım çıkmadım..
madem evde olduğumu b

aminnnnnnnnnn

işallahh cecommmm..

nasılda çözmüşşün bizimkileri aynen tahmin ettiğin gibi sanki dizi flmin diğer bölümünü yaşıyr gibi bıraktığım yerden hiç bişey olmamış gibi hayata devam modunlalar..
ben 3 gün burnumu bile çıkarmadım evden..hatta akşam ışıkları bile yakmadım farketmesinler eve geldiğimi diye..ama benim görümce kapıda bacada biyerden görmüş yada anlamış..yinede gelmiyor kapıyor.sonra hanım evin anahtarını vde unutmuş..üst katın kapısını kırdı nereyse..açtıramayınca bana geldi zile basıyor..bende ölü numarası yaptım çıkmadım..
madem evde olduğumu biliyor.öncesinde gelmiyor ..sonraki gün telefon açtı annem gelicek çocuğu sevmeye diye dedi hanım..bende çarşıya gidicem şimdi sonra gelsin dedim kapattım..geldiğimde görümce herşey normalmiş gibi şunu aldım bunu yaptım misafir çağıracam falan diyor..misafiride araya sıkıştırıyor hemen..dedim sen bilirsin istersn çağır ben karışmöam..

kv baya üzülmüş..kucakladı öptü sarıldı falan..üzüldüm kadının haline ,işte dua ederim sana allah razı olsun senden sende olmadsan kimse bakmaz diye söyledi durdu..anladıysa yeter ..

Kizlar selam iyiden hastayim bu gun kotuledim oksuruk basladi tum gun yattim ise gidemedim. Geçmişi okuyamiyorum. ihmal ettim yeni arkadaşlar var hepsine selam ettim. Menu yarin yazacagim hic halim keyfim yok hoscakalin

Tamam canım dert etme sen menüyü sonuçta hastasın
Çok çok geçmiş olsun biraz vitamin falan almaya çalışki daha çabuk toparlanırsın
RAbbim acil şifalar versin güzelim

Ohhhh içimin yağları eridi kız

Helal kız sana
Bunlara ancak bu şekilde muamele edilir
Dediğin gibi KVnin anlamış olması bile güzel ama yüz vermeyede gelmez
Görümcene hele süper yapmışsın insan kaç gündür geldiğini biliyor bir kere uğrar en azından ağız yapar birşeye ihtiyacın varmı diye ama nerde onlarda o düşünce

Aynen böyle devam et canım en azından seni o görümcen kullanmasın Gerekirse arada KVni çağır çocukları hem doya doya sevsin hemde gönlü olsun ama görümceni boşver
Bak bizimkide kızlarım en iyisine laik kızlarım en güzelini hak ediyor diyip duruyordu şimdi ne desem sen bilirsin kızım nasıl isteren kızım modunda tabi anladı geçte olsa benden başkasından hayır görmeyeceğini sonuçta biri yurtdışında diğeri iş olduğunda kara kayıp

Bir daha sana Görümcen misafir çağıracağım dediğinde iyi çağır eltimi nasılsa kanka moduna girmişsiniz o sana yardım eder eminim de

Ay kız valla iyiki komşu değiliz hee ben o görümcüne herhalde paso laf sokardım ya beni yolar yada bunla görüşmeyeceksiniz diye eşine gaz verirdi

DAhada güzel ve mutlu haberlerini alırız inşalllahhhhhhhhhhhhhhh ...Aminnnnnnnnn

ne demek canım benim faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana

kesinlikle acıkırrrr ben bizzat yaşıyorum o durumu : )

O zaman kesinlikle stresten Pazara kadar böyle yandık demekki.

Yediklerim aynı canımcım dün ve bugün böyle oldu nedense. Pazar bitiyo işlerim rahatlarım herlade.
Ayranla idare etcem bugünleri artık su gibi ayran içiyim napıyım

Canım inşallah düzelir artık. koca da sıkıntı oldumu hiç çekilmez valla evlilik falan.

Kizlar selam iyiden hastayim bu gun kotuledim oksuruk basladi tum gun yattim ise gidemedim. Geçmişi okuyamiyorum. ihmal ettim yeni arkadaşlar var hepsine selam ettim. Menu yarin yazacagim hic halim keyfim yok hoscakalin

Geçmiş olsun canım. Herkeste var salgın heralde yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…