80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar buda benden size ufak bir motivasyon
Ben değişimlere bayıldım demekki insan isteyince kesinlikle oluyormuş

http://www.bodytr.com/2014/09/zayiflamadan-once-ve-sonra-72-kisi.html
anammmmmmmmmmmmm

cecommmm darısı hepimizin başına.

.ben kilomu miloyu unuttum resmen.ev dışındayken kilo almadım vermedim ama 4,5 gündür evde ağırlaştım resmen.

.sanırım stres etkiledi beni..hani annemlerde babannemlerde çokmu rahattım,yoooo ama sanırım alışmışım o ortama
kalabalığa eve gelip çın çın küçük kızla yanlız kalınca çok sıkıldım..birde uyduların frenkası değişmiş tv de yok nette kesilmiş..çatadımmm..neti açtırdım tv yide amcam halletti sağolsunda evde ses seda oldu..

hoşbuldum cecommm
çokk özledim sizi..tık tık yazarım şimdi gelişmeleri..

ELMAM ŞEKERİM gelmişşş..hoşgeldin şeker nasılsın ...
beyazım canımmmmmmm hoş geldinnnnnnn gözlerim yollarda seni bekliyordum bendeee

köklü değişiklikler yapmışsın canım hayatın daaa umarım hayırlı olur herşeyyy ama yapman gerekiyordu artık herkesi herşeyi sen kaldırır olmuştun umarım bundan sonra hayatın yaşadıklarının aksine çooooook güzel giderrrr kuzum

Kizlar selam iyiden hastayim bu gun kotuledim oksuruk basladi tum gun yattim ise gidemedim. Geçmişi okuyamiyorum. ihmal ettim yeni arkadaşlar var hepsine selam ettim. Menu yarin yazacagim hic halim keyfim yok hoscakalin
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

ayyyyyyy sınav stresimi yoksaaa : ( benimde c.tesi sınav varrr ölüyom korkudan heyecandan : (

Iyi akşamlar arkadaßlar.
Menümü yazayımda gece kızımı yatırınca geçmişe bakarım.koca bebek benimkiler.
Bugünkü menüm
Sabah:kkk
Öğle:türlü
Az musakka
Çok az bulgur pilavı cacık salata
Akşam:çay kavrulmamış kaju günkurusu kayısı
Spor:yeğenimle telefonla konuşaraktan 1saat pedal çevirmece.
Bu saate kadarda 3700 adım attım.
Bisiklette az adım sayıyo.koşubandında dahafazla.
Gece gelirim tekrar

bende menümü vereyim
sabah: 2 dlm ekmek, 2 dlm peynir, domates salatalık
öğle: 1 avuç çerez, 2 minik lokum ( misafirlikteydim de yoğun istek üzerine oldu valla)
akşam: yarım kase yoğurt, 1 servis kaşığı bulgur pilavı , 1 s.k kuru fasulye

2 fincan melisa ve biberiye çayı karışımı
2 fncan tük kahvesi şekersiz
2.5 lt su
100 ip atladım

Slm fıstıklarrrrrr iyi akşamlar hepinize dün teyzemler geldi memleketten onları garajdan aldım kuru patlıcan kabuklarımızı getirmişler sağolsunlar sonra ege ünv ne gittik 6 ay önce bir araba çarpmıştı teyzeme hastahaneden rapor istemiş sigorta şirketi .ameliyat olması gerekiyor onu aldık sonra eve onları bıraktım tapuya ve pazara gittim dün böyle geçti 11 gibi yattılar girecektim fakat bu sabah erken kalkacağım için giremedim özür bugün de sabah 6 dan 15,30 a dek hastahanedeydik annemin sintigrafisi çekildi ne uzun bir işlemmiş turlamadığım yer kalmadı ama sonunda pes ettim turlamaktan bende kitabımı bitirdim gelince biraz şekerleme yaptım o yüzdne bugün tüm geçmişi bitireceğim inşşiki günde özledim sizleriiii

meleğimm

allah yardım etsin sana, çok yorulmuşsundur hastanede..anne geçmiş olsun canım..
belin nasıl olsu iyileşme varmı biraz ..

şekerimm
yinemi sınavvv,,işallah herşey gönlünce olur dilaram..benim kardeşimde girecek sınava ve çokkkkk stresli..patlamaya hazır bomba gibi..
amamm ne bu canım sürekli sınav sınavvv,biz bile sınav lafından bıktık usandık..

benim hayatımda ne değişti ne değişmedi tam olarak bilemiyorum açıkcası..
işallah bundan sonra eskisi gibi olmaz bazı şeyler.kocam aynı koca olarak duruyor ama, hayırlısı artık....

Misafirlerimi gönderip kendimi yine buraya attım
Bugün nasıl bir yoğunluk yaşadıysam farkında olmadan 2 725 adım atmışım

Akşam yemeğimi 5 gibi yediğim için şu an açım ama normaldır sonuçta kaç saat geçti üzerinden
Artık bol bol su ve bir sütlü kahveyle dindirmeye çalışacağım açlığımı maksat leptin bozulmasın

Keyif yaparım diyordum ama kızım ingilizce ödevini yapmama yardım etsene diye yapıştı
Neyse artık bu gece böyle oldu en azından sabah inşallah ufaklık geç uyanırda biraz kendime vakit ayırabilirim

Oyyy adaşım sende iki gündür baya yoğunmuşsun
Hadi inşallah annenin sonuçlarıda güzel çıkarda daha da bir rahatlarsın

Bende az da olsa bakayım dedim yoksa aklımda kalırdı kızlar acaba ne kaynattılar diye
Ufak ufak uykum gelmeye başladı bir an önce sabah olsunda kahvaltımı edeyim
Anaaaa şimdi aklıma geldi yarın kan vermek için sağlık ocağına gitsemmi diyordum ama ne yapsam acaba şimdi sağlık ocağına aç karnına gitmek lazım eee doktorda 9dan önce gelmiyor, benden öncede gelen olmuş olursa birde sıra beklemek var; ben o arada kesin ölürüm açlıktan

Merhabalar,kaç gündür bi yoğunluk..giremedim menüleri de veremedim.. hemen yazayım...
çarşamba
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 5zeytin 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada yarım paket diyet bisküvi
öğle patlıcan yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 1 meyve 1 çay bardağı süt
akşam tavuk ızgara salata 1 dilim kepek ekmeği
yatmadan 1 bardak süt 1 erik

Perşembe
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada 2 grissini
öğlen patlıcan yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 çay bardağı süt 1 elma
ara 1/4 dilim su böreği (ikramdı ve israrlara dayanamadım
akşam ıspanak, et ızgara yoğurt ,yeşil salata
ara 1 şeftali 1 bardak süt
ve gün biter :))
dün ve bugün leslie ile yürüyemedim çünkü eve gece geldik hep nasıl telafi edicem bakalım
Herkese iyi geceler...

cecom gideceksen sabah 4 bardak su içmen lazım aç karnına 12 saatten fazla da aç olman gerekiyor sabah su içeyi unutma kuzum

yatarsın diye geçmişi bırakıp atladım hemen çok tşkler bitanemm evet yoğundum hakikaten yek annem iyi olsunda elbet dinleniriz

meleğim asıl sen hoşgeldin çok sevindim yeni gelişmelere cecomun deidkleirne katılıyorum sakın yumuşama yeni kankileri eltin yapıversin görümcenin işlerini inş yakında iyi haberlerini alırız cnmm yeni evine dair

annem için tşkler cnmm salıya kadat hast yok şimdilik sonuçlar belli olacak o gün benim belim iyi meleğim turp gibi oldum şükür dayım belimi çekti iyileştim

hoş geldinnn canımmm yoğun bir gün olmuş bellikii tek güzel yanııı kitabını bitirmen olmuş : ) umarım annenin sonuçlarıda güzel çıkar canım hayırlı haberler olsun inş. o dediğini de ilk kez duydum ne için çekilir bilmiyorum ama önemli değildir inş.

offf sorma beyazım cnaım ömrüm sınavla geçtii bi halt olduğuda yok doğru dürüst hazırlanamadım da onun gerginliği stresi daha kötü hayırlısıyla bi atlatalım inş. oda bende yüksek puanlar alıp yerleşiriz

hoş geldin cecommmm maşallah yaaa senin bu azmin varya beni de tetikliyooo rabbimm böyle devam ettirsin inş.... sanada banada tüm isteyenlere de irade versinnn bi kerede kurtulalım

Hoşgeldin daisycimm menülerin gayet güzel cnmm afiyetolsun fırstaın olunca yaparsın kuzum sıkma canını ama yatmadan önce yerinde 10 dk zıpla öyle yat metan çalışır vaziyette yatağa girersin ben spor yapamadığım zaman öyle yapıyorum 2 gündür bende yapamadım cnm

]Dunki menum
sabah menemen 1 dilim eekmek zeytin peynir 1 elma

oglen corba salata

aksam 1 kase tarhana zeytinyagli fasulye yogurt
2 bardak yesilcay
2 bardak biberiye
1 bardak hibiskus
30 dk yuruyus
suyumu hesaolamiyirum ama 3 lt az olmadindan emunim

bugunki menum

sabah soganli yumurta peynir zeytin kizimin pigacasinin dortte biri

oglen 1kase mercimek corbasi 1 bardak ayran
aksam mercumek corbasi yesilmercimekli karisuk salata 2 bardak ayran
100 up atlama 1saat yuruyus
2 bardak yesilcay
1 bardak biberiye

hoşbuldum şekercimmm evet bu ara hep böyle haklısın kitap okumak için süper oluyor geçmiş yartım kaldı attım kendimi hemen senin de sınavında başarılar dilerim cnmm ben arapça bilmiyorum genelde latince den okuyorum kabul edersen elbette okurum fetih suresini kuzum ayrıca pozitif düşünki sonuç güzel olsun cnm bir de 2 günlük ayran detoksu yapsan şekercim senin için zaman önemli 1,5 2 kilo ondan gider 15 gün sonra tekrar yapsan nasıl olur ekmeklerini de 1 er dilim azaltsan

kemik sintigrafisi kemiklere o illet hastalık bulaştımı bulaşmadımı diye bakılıyor bitanem

tek kelimeyle harika evrimcimmm özellikle meyvelerle süt yoğurt tüketmene bayıldımmm

ayyy okuyabilirsen o kadar sevinirim ki canım benim çok tşk ederim , ayran detoksu güzel fikirmiş ben bi onu kurcalayayım, yaa şimdi hem yapıyon hem yiyon diyecen de ben doymmuyom hiç : ) ama çok haklısın o güne kadar ekmeğide azaltacam çok sağol canım benim yaaa , inş. güzel sonuçlar olsun canımmm hayırlı haberlerle inş.

okurum tabiki bitanemm en azından 1 e düşür yanında bol salata yap kuzummm zamanın kısıtlı çünkü

amin kuzum inşşş

Kızlar bu arada bugün 100 kere ip atlıyormuş gibi yerimde zıpladım

Artık her gün ufak ufak çoğaltırım 10ar 10arda olsa

Neyse size doyum olmaz ama ben ufaktan yatayım uykum kaçmadan
Sabah inşallah herkes için bol eksili bir bildirim günü olur

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar

Sağ olasın canım ama sanırım yarın gitmem çünkü cuma çok kalabalık oluyor üstelik şimdiden acıktım düzenimide bozmak istemiyorum artık pazartesi gider kan veririm nasılsa vitamin değerlerime bakıcak sağlık ocağı
Diğer yeri ( sağlık ocağının bana verdiği numarayı ) yarın arayacağım regl oldum en azından hormonlara bakacaksa pazartesiye randevu alır ikinsi bir aradan çıkartırım iki gün üst üste düzenim bozulmasın

hoş geldin cecommmm maşallah yaaa senin bu azmin varya beni de tetikliyooo rabbimm böyle devam ettirsin inş.... sanada banada tüm isteyenlere de irade versinnn bi kerede kurtulalım

Canım bu zincirleme bir şey bence
Farkındaysanız birimiz pes edecek gibi olunca bir kaç kişi daha dökülüyor o yüzden bende oynak başı olarak sağlam durmam lazım ki sizlerdende sağlamlık bekleyeyim
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp yaza burada ffıstık gibi olduk diye halaylar çekip yeni alacağımız cicilerden bahsedeceğiz
Ben inanıyorum yaza kadar hepimizde çok büyük farklar olucak
Özellikle sen kesinlikle sıkılaşmak için hemen başlıyorsun işlemlere ki şu KVye kafadan ay bedenini ufak söylemiş ufalsında cebime girsin düşüncesi olurturmayalım
Sana baktıkça maşallah kızıma kuğu gibi dedirteceğiz biz ona
Kız sırf sen ip atlıyorum dedin diye bende seni yanlız bırakmamak için ip atalacağım ( ipsizde olsa ) her gün

Ay kendimi bir an yavrum acaba yemeğini yedimi diye düşünen yaşlı teyzeler gibi hissettim
Hani oğlu yada kızı evlenince evde ayrıldığını kabul edemeyenlerden ( benim anam bile ilk zamanlar benim sevdiğim yemekleri yapmamış oda yiyebiliyormu acaba neyse yapmıyayım bari dercesine )
Sen acı çekersen bende çekerim şekerim

Neyse bu sefer kesin kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…