anammmmmmmmmmmmmKızlar buda benden size ufak bir motivasyon
Ben değişimlere bayıldım demekki insan isteyince kesinlikle oluyormuş
http://www.bodytr.com/2014/09/zayiflamadan-once-ve-sonra-72-kisi.html
beyazım canımmmmmmm hoş geldinnnnnnn gözlerim yollarda seni bekliyordum bendeeehoşbuldum cecommm
çokk özledim sizi..tık tık yazarım şimdi gelişmeleri..
ELMAM ŞEKERİM gelmişşş..hoşgeldin şeker nasılsın...
selamün aleyküm kızlarrr
hepinizi çokkkkkkkk özledimm..
pazartesi evime geldim zar zor...hem alabileceğimi aldım daha fazla çocukları sıkıntıda koymayım eve gideyim dedim ,hemde yeni gelin gibi yollarda ağlaya zırlaya zoraki eve geldim..herifinde burnun geldim..güya hatun razı oldu eve gitmeye diye sevinçliydi,nerden bilsin benim arabaya biner binmez ağlamaya başlıycamı..
daha bu gün eve alışabildim..çok soğumuşum evden..geldiim günden beride hastayım ..bu güne kadar midem tuttu bu günde vertigom azdı..sabah ev fırıll fırıll dönüyordu,zor ayaklandım,halada sallıyor gerçi..
evv zaten bomb düşmüş gibiydi..hastada olunca ve sıkıntılı elim işe güce zor varıyor.
.zarr zor bi toparlandım..daha çamaşırın bile kökünü kurutamadım..bahçeye bakmak bile istemiyorum..giderken dışarda kalan herşey aynı vaziyette duruyor..40 gündür yağmur güneş altında minderlerim halım rezil olmuş..
neyse olan olmuş artık..benim az çok amacıma ulaşmış olmam önemli olan..
işallah kocam bundan sonrada söz verdiği gibi davranır..
köklü değişiklikler yapmışsın canım hayatın daaa umarım hayırlı olur herşeyyy ama yapman gerekiyordu artık herkesi herşeyi sen kaldırır olmuştun umarım bundan sonra hayatın yaşadıklarının aksine çooooook güzel giderrrr kuzumaminnnnnnnnnn
işallahh cecommmm..
nasılda çözmüşşün bizimkileri aynen tahmin ettiğin gibi sanki dizi flmin diğer bölümünü yaşıyr gibi bıraktığım yerden hiç bişey olmamış gibi hayata devam modunlalar..
ben 3 gün burnumu bile çıkarmadım evden..hatta akşam ışıkları bile yakmadım farketmesinler eve geldiğimi diye..ama benim görümce kapıda bacada biyerden görmüş yada anlamış..yinede gelmiyor kapıyor.sonra hanım evin anahtarını vde unutmuş..üst katın kapısını kırdı nereyse..açtıramayınca bana geldi zile basıyor..bende ölü numarası yaptım çıkmadım..
madem evde olduğumu b
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versinKizlar selam iyiden hastayim bu gun kotuledim oksuruk basladi tum gun yattim ise gidemedim. Geçmişi okuyamiyorum. ihmal ettim yeni arkadaşlar var hepsine selam ettim. Menu yarin yazacagim hic halim keyfim yok hoscakalin
ayyyyyyy sınav stresimi yoksaaa : ( benimde c.tesi sınav varrr ölüyom korkudan heyecandan : (O zaman kesinlikle strestenPazara kadar böyle yandık demekki.
Yediklerim aynı canımcım dün ve bugün böyle oldu nedense. Pazar bitiyo işlerim rahatlarım herlade.
Ayranla idare etcem bugünleri artık su gibi ayran içiyim napıyım
Canım inşallah düzelir artık. koca da sıkıntı oldumu hiç çekilmez valla evlilik falan.
Geçmiş olsun canım. Herkeste var salgın heralde yine
Slm fıstıklarrrrrr iyi akşamlar hepinizedün teyzemler geldi memleketten onları garajdan aldım kuru patlıcan kabuklarımızı getirmişler sağolsunlar sonra ege ünv ne gittik 6 ay önce bir araba çarpmıştı teyzeme hastahaneden rapor istemiş sigorta şirketi .ameliyat olması gerekiyor onu aldık sonra eve onları bıraktım tapuya ve pazara gittim dün böyle geçti 11 gibi yattılar girecektim fakat bu sabah erken kalkacağım için giremedim özür bugün de sabah 6 dan 15,30 a dek hastahanedeydik annemin sintigrafisi çekildi ne uzun bir işlemmiş turlamadığım yer kalmadı ama sonunda pes ettim turlamaktan bende kitabımı bitirdim gelince biraz şekerleme yaptım o yüzdne bugün tüm geçmişi bitireceğim inşş iki günde özledim sizleriiii
beyazım canımmmmmmm hoş geldinnnnnnn gözlerim yollarda seni bekliyordum bendeee
köklü değişiklikler yapmışsın canım hayatın daaa umarım hayırlı olur herşeyyy ama yapman gerekiyordu artık herkesi herşeyi sen kaldırır olmuştun umarım bundan sonra hayatın yaşadıklarının aksine çooooook güzel giderrrr kuzum
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
ayyyyyyy sınav stresimi yoksaaa : ( benimde c.tesi sınav varrr ölüyom korkudan heyecandan : (
Slm fıstıklarrrrrr iyi akşamlar hepinizedün teyzemler geldi memleketten onları garajdan aldım kuru patlıcan kabuklarımızı getirmişler sağolsunlar sonra ege ünv ne gittik 6 ay önce bir araba çarpmıştı teyzeme hastahaneden rapor istemiş sigorta şirketi .ameliyat olması gerekiyor onu aldık sonra eve onları bıraktım tapuya ve pazara gittim dün böyle geçti 11 gibi yattılar girecektim fakat bu sabah erken kalkacağım için giremedim özür bugün de sabah 6 dan 15,30 a dek hastahanedeydik annemin sintigrafisi çekildi ne uzun bir işlemmiş turlamadığım yer kalmadı ama sonunda pes ettim turlamaktan bende kitabımı bitirdim gelince biraz şekerleme yaptım o yüzdne bugün tüm geçmişi bitireceğim inşş iki günde özledim sizleriiii
Misafirlerimi gönderip kendimi yine buraya attım
Bugün nasıl bir yoğunluk yaşadıysam farkında olmadan 2 725 adım atmışım
Akşam yemeğimi 5 gibi yediğim için şu an açımama normaldır sonuçta kaç saat geçti üzerinden
Artık bol bol su ve bir sütlü kahveyle dindirmeye çalışacağım açlığımı maksat leptin bozulmasın
Keyif yaparım diyordum ama kızım ingilizce ödevini yapmama yardım etsene diye yapıştı
Neyse artık bu gece böyle oldu en azından sabah inşallah ufaklık geç uyanırda biraz kendime vakit ayırabilirim
Oyyy adaşım sende iki gündür baya yoğunmuşsun
Hadi inşallah annenin sonuçlarıda güzel çıkarda daha da bir rahatlarsın
Bende az da olsa bakayım dedim yoksa aklımda kalırdı kızlar acaba ne kaynattılar diye
Ufak ufak uykum gelmeye başladıbir an önce sabah olsunda kahvaltımı edeyim
Anaaaa şimdi aklıma geldi yarın kan vermek için sağlık ocağına gitsemmi diyordum ama ne yapsam acabaşimdi sağlık ocağına aç karnına gitmek lazım eee doktorda 9dan önce gelmiyor, benden öncede gelen olmuş olursa birde sıra beklemek var; ben o arada kesin ölürüm açlıktan
meleğimm
allah yardım etsin sana, çok yorulmuşsundur hastanede..anne geçmiş olsun canım..
belin nasıl olsu iyileşme varmı biraz ..
şekerimm
yinemi sınavvv,,işallah herşey gönlünce olur dilaram..benim kardeşimde girecek sınava ve çokkkkk stresli..patlamaya hazır bomba gibi..
amamm ne bu canım sürekli sınav sınavvv,biz bile sınav lafından bıktık usandık..
benim hayatımda ne değişti ne değişmedi tam olarak bilemiyorum açıkcası..
işallah bundan sonra eskisi gibi olmaz bazı şeyler.kocam aynı koca olarak duruyor ama, hayırlısı artık....
hoş geldinnn canımmm yoğun bir gün olmuş bellikii tek güzel yanııı kitabını bitirmen olmuş : ) umarım annenin sonuçlarıda güzel çıkar canım hayırlı haberler olsun inş. o dediğini de ilk kez duydum ne için çekilir bilmiyorum ama önemli değildir inş.Slm fıstıklarrrrrr iyi akşamlar hepinizedün teyzemler geldi memleketten onları garajdan aldım kuru patlıcan kabuklarımızı getirmişler sağolsunlar sonra ege ünv ne gittik 6 ay önce bir araba çarpmıştı teyzeme hastahaneden rapor istemiş sigorta şirketi .ameliyat olması gerekiyor onu aldık sonra eve onları bıraktım tapuya ve pazara gittim dün böyle geçti 11 gibi yattılar girecektim fakat bu sabah erken kalkacağım için giremedim özür bugün de sabah 6 dan 15,30 a dek hastahanedeydik annemin sintigrafisi çekildi ne uzun bir işlemmiş turlamadığım yer kalmadı ama sonunda pes ettim turlamaktan bende kitabımı bitirdim gelince biraz şekerleme yaptım o yüzdne bugün tüm geçmişi bitireceğim inşş iki günde özledim sizleriiii
offf sorma beyazım cnaım ömrüm sınavla geçtii bi halt olduğuda yok doğru dürüst hazırlanamadım da onun gerginliği stresi daha kötü hayırlısıyla bi atlatalım inş. oda bende yüksek puanlar alıp yerleşirizmeleğimm
allah yardım etsin sana, çok yorulmuşsundur hastanede..anne geçmiş olsun canım..
belin nasıl olsu iyileşme varmı biraz ..
şekerimm
yinemi sınavvv,,işallah herşey gönlünce olur dilaram..benim kardeşimde girecek sınava ve çokkkkk stresli..patlamaya hazır bomba gibi..
amamm ne bu canım sürekli sınav sınavvv,biz bile sınav lafından bıktık usandık..
benim hayatımda ne değişti ne değişmedi tam olarak bilemiyorum açıkcası..
işallah bundan sonra eskisi gibi olmaz bazı şeyler.kocam aynı koca olarak duruyor ama, hayırlısı artık....
hoş geldin cecommmm maşallah yaaa senin bu azmin varya beni de tetikliyooo rabbimm böyle devam ettirsin inş.... sanada banada tüm isteyenlere de irade versinnn bi kerede kurtulalımMisafirlerimi gönderip kendimi yine buraya attım
Bugün nasıl bir yoğunluk yaşadıysam farkında olmadan 2 725 adım atmışım
Akşam yemeğimi 5 gibi yediğim için şu an açımama normaldır sonuçta kaç saat geçti üzerinden
Artık bol bol su ve bir sütlü kahveyle dindirmeye çalışacağım açlığımı maksat leptin bozulmasın
Keyif yaparım diyordum ama kızım ingilizce ödevini yapmama yardım etsene diye yapıştı
Neyse artık bu gece böyle oldu en azından sabah inşallah ufaklık geç uyanırda biraz kendime vakit ayırabilirim
Oyyy adaşım sende iki gündür baya yoğunmuşsun
Hadi inşallah annenin sonuçlarıda güzel çıkarda daha da bir rahatlarsın
Bende az da olsa bakayım dedim yoksa aklımda kalırdı kızlar acaba ne kaynattılar diye
Ufak ufak uykum gelmeye başladıbir an önce sabah olsunda kahvaltımı edeyim
Anaaaa şimdi aklıma geldi yarın kan vermek için sağlık ocağına gitsemmi diyordum ama ne yapsam acabaşimdi sağlık ocağına aç karnına gitmek lazım eee doktorda 9dan önce gelmiyor, benden öncede gelen olmuş olursa birde sıra beklemek var; ben o arada kesin ölürüm açlıktan
Merhabalar,kaç gündür bi yoğunluk..giremedim menüleri de veremedim.. hemen yazayım...
çarşamba
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 5zeytin 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada yarım paket diyet bisküvi
öğle patlıcan yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 1 meyve 1 çay bardağı süt
akşam tavuk ızgara salata 1 dilim kepek ekmeği
yatmadan 1 bardak süt 1 erik
Perşembe
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada 2 grissini
öğlen patlıcan yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 çay bardağı süt 1 elma
ara 1/4 dilim su böreği (ikramdı ve israrlara dayanamadım
akşam ıspanak, et ızgara yoğurt ,yeşil salata
ara 1 şeftali 1 bardak süt
ve gün biter :))
dün ve bugün leslie ile yürüyemedim çünkü eve gece geldik hepnasıl telafi edicem bakalım
Herkese iyi geceler...
hoş geldinnn canımmm yoğun bir gün olmuş bellikii tek güzel yanııı kitabını bitirmen olmuş : ) umarım annenin sonuçlarıda güzel çıkar canım hayırlı haberler olsun inş. o dediğini de ilk kez duydum ne için çekilir bilmiyorum ama önemli değildir inş.
offf sorma beyazım cnaım ömrüm sınavla geçtii bi halt olduğuda yok doğru dürüst hazırlanamadım da onun gerginliği stresi daha kötü hayırlısıyla bi atlatalım inş. oda bende yüksek puanlar alıp yerleşiriz
hoş geldin cecommmm maşallah yaaa senin bu azmin varya beni de tetikliyooo rabbimm böyle devam ettirsin inş.... sanada banada tüm isteyenlere de irade versinnn bi kerede kurtulalım
bende vereyim menümü))
peynir teytin yumurta domates yesil biber..
ara mandalina sağsız süt
öglen barbunya salata..
arada yoğurt elma.
akşam yayla çorbası salata..
günlük 1 saat yürüyüşş...
ayyy okuyabilirsen o kadar sevinirim ki canım benim çok tşk ederim , ayran detoksu güzel fikirmiş ben bi onu kurcalayayım, yaa şimdi hem yapıyon hem yiyon diyecen de ben doymmuyom hiç : ) ama çok haklısın o güne kadar ekmeğide azaltacam çok sağol canım benim yaaa , inş. güzel sonuçlar olsun canımmm hayırlı haberlerle inş.
hoşbuldum şekercimmm evet bu ara hep böyle haklısın kitap okumak için süper oluyor geçmiş yartım kaldı attım kendimi hemen senin de sınavında başarılar dilerim cnmm ben arapça bilmiyorum genelde latince den okuyorum kabul edersen elbette okurum fetih suresini kuzumayrıca pozitif düşünki sonuç güzel olsun cnm bir de 2 günlük ayran detoksu yapsan şekercim senin için zaman önemli 1,5 2 kilo ondan gider 15 gün sonra tekrar yapsan nasıl olur ekmeklerini de 1 er dilim azaltsan
kemik sintigrafisi kemiklere o illet hastalık bulaştımı bulaşmadımı diye bakılıyor bitanem
ayyy okuyabilirsen o kadar sevinirim ki canım benim çok tşk ederim , ayran detoksu güzel fikirmiş ben bi onu kurcalayayım, yaa şimdi hem yapıyon hem yiyon diyecen de ben doymmuyom hiç : ) ama çok haklısın o güne kadar ekmeğide azaltacam çok sağol canım benim yaaa , inş. güzel sonuçlar olsun canımmm hayırlı haberlerle inş.
cecom gideceksen sabah 4 bardak su içmen lazım aç karnına 12 saatten fazla da aç olman gerekiyor sabah su içeyi unutma kuzum
yatarsın diye geçmişi bırakıp atladım hemen çok tşkler bitanemm evet yoğundum hakikaten yek annem iyi olsunda elbet dinleniriz
hoş geldin cecommmm maşallah yaaa senin bu azmin varya beni de tetikliyooo rabbimm böyle devam ettirsin inş.... sanada banada tüm isteyenlere de irade versinnn bi kerede kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?