80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evettt tüm geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadımm aklımda kalanları hemen yazayımm

Cecomm sen bu topiğin Güzin ablasısın hakikatennn tecrübelerinle hepimzie yardımcı oluyorsun cnm allah senden razı olsun adımsayarın seni teşvik etmesi çok güzel yarın tartının sana gülümseyeceğine eminim
kestane mevzusunu sormuşsun eddorasın dediği gibi cıslar arasında ama canın çok istedi diyelim o zaman erken saatlerde bir tane yiyebilirisn kuzum meyve konusuna gelirsek evet kahvaltıda 1 porsiyon meyvemiz var cnm tabii g.i. si düşüklerden fakat kendi tecrübemi paylaşayım meyve kilo verme hızını düşürüyor bitanem ne kadar az o kadar iyi semizotunu ben sarımsaklı yoğurtlu yapıyorum cnm içine de 3-4 tane közlenmiş kırmızı biber ve biraz ceviz atıyorum bol z yağı buda süper oluyor afiyetolsun menülerin süper cnmm

Daisycimm olurmu hiç cnm benim amacımız hepimizin sağlıklı zayıflaması diyetisyeninin verdiği listeye uyduğun sürece eminim çok güzel sağlıklı kilolar vereceksinn makres gibi inşallah

Esincimm stresten ve uyku düzensizliğinden kilo olayı farkediyor bitanemm bir de limonlu su iç kıyılmasını önlüyor biliyorsun ayrıca lütfen sabahları kahvaltıdan yarım saat önce çörekotunu deneyin kızlar

Siderolitess kayıplardasın kuzum benim gibi Ayyüzlüm sen de öyle bitanemmm çok gezmeye başladınnn

bizi ihmal etme bitanemmm

Elma şekerim ayağını sürtmekle çok iyi yaptın cnmmm kaptanımız İremimiz geldi şükür diğer kaçaklar da dönerse süper olacak melankoli kkmevsim beria 88 prenses minikeksper hepsi firarda inş dönerler

İremcimmm seni burda görmeyi çok isteriz kuzummm inş eskisi gibi dönersin aramıza

Efsaxcımmm paşamız geliyormuşş çok sevindim kuzummm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş yanılmıyorsam Edahafız da hamile yeğenler çoğalıyor

Eddorascımmm menüler güzel de bilinçli kaçamak yapıyorsan aşkolsun

Neslimmm sana hastalık yakışmıyor kuzummmm

burcu hoşgeldin aramıza canımm

İyi geceler cecom allah rahatlık versin bitanemmm seviyoruz seniiii ptsi gidersin o zaman cnmcımm ama artık son gün ptsi de ertelersen isyan bayrağını açarım bak

eylüll sılaaa

nasılsın arkadaşım,bakıyorum topik hareketlenmiş..
irem gelmiş sanırım ,banu nun yazdığından öyle anladım yanlş anlamadıysam..
bu arada yeğenler çoğalmış allah arttırsın işallah bebişlerimizi..edacıkda hamileymiş allah tamamına erdirsin işallah..

mervee oğluşunmu olucakkk.babasının aldığı hediye çok tatlı,allah giiydirmeyi nasip etsin işalah..ne zaman büyüdede cinsiyeti belli oldu bebişin..

hepinize iyi gecelerr kızlarr.yarın tartı günüymüş..ben tartıyla dargınım ama haftaya kilomu bildirmek için tartılmam lazım.işallah çok almamışımdır..........

zaten bu aralar çok hassasımmm valla gözlerim doldu desem yalan olmazzz yaa ben sizi çok seviyorummmmmmmm

Gecmiside bitirdim cok sukur.cepten cijly alinti yapamiyirum.cecim yatmak uzereydin iyi geceler.beyazcanim hos geldin dondun sahalara cok ozledik seni.elma sekerim sen swete dinle bence detoks falan baya gider insallah.iremle aze bi gorunup kactilar
ay valla harikasınız hepiniz ayrı ayrııı ben borcunuzu nasıl ödeyecem hemen yarın başlayacaktım da öbürgün sınav malum moral bozuk olacak denge şaşar diyee pazar günü yapmaya karar verdimmm inş. yapacam imdadıma yetişecek gibi bide onlar gelmeden 2 gün önce yapsam sanki olacak gibi yaaa neyse ayy cecomun dediği gibiii ufalsında cebime girsin olayı olursaaa önce onu sonra kendimi öldürürüm hiç gerek yok yani : )

Menüm Dünkü

sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu

Kahvaltı

KK

Öğle
1 bardak kefir

Akşam
semizotu salatası
1 biber dolması
nohut ve barbunya 1 er kaşık
Spor
sabah 3x5 tibet yogası
öğleden sonra yok
Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+ 1 kuru erik
1 bardak ayran
2 bardak çay
1 bardak süt
1 fincan biberiye
1 maden suyu

Menüm Bugünkü

sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu

Kahvaltı 06,00

1 pk süt 1 elma 7 ceviz

Öğle 13,00
2 bardak ayran 1 elma ceviz

Akşam 19,30

ezo gelin çorbası
ızgara köfte
salata

Spor
yok

Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
2 bardak ayran
1 bardak çay
1 pk süt
1 fincan hibisküs
1 maden suyu

Biz de seni seviyoruz şekercimm burası sihirli bir topic herkes çok samimi ve içten o yğzden burdan ayrılamıyorum baksanasınavını hayırlısıyla atlat sonra mutlaka çaresine bakarız kuzumm

evet meleğim iremimiz döndü şükür iyi geceler tatlımmm bu hafta tartıl haftaya bildirim yap kuzumm aldığını zannetmiyorum çünkü çok stresliydin

Yok canım benim ki iş stresi. Pasta ve kurabiye siparişi aldım. Allah alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.
Başarılar sana canım

Canım limonlu suyu deneyeceğim hiç içmedim ben kitapta okumuştum ama hiç denemedim

Merhabalar kaptanım .
Canım benim yine tektek herkesi yorumlamışsın.harikasın.
Bu aralar kendimi tanıyamıyorum swetcim.sebebinide biliyorum.
Bayrama kadar kendime hedef koymuştum 4-5kilo veririm diye.eh tabii benim bilinçli kaçamaklar ssyesinde yerimde sayıyorum.
Umutsuzluğa kapıldım sanırım.
Swetcim belinin geçmesine çok sevindim.
Annen kanser hastasımı canım.rabbim şifa versin inşallah.benim ablamda 5sene önce o hastalığa yakalanmıştı.çok şükür iyi şimdi.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri hepinize hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günde

Yine sabah 6da uyanıp güne çok dinç başladım
Aslında sırf her sabah balkondan güneşin doğuşunu izlemek için bile kalkılabilir her gün ayrı bir güzellik Rabbime binlerce şükür
Bir güzel kahvaltımıda yaptın artık çalışsın Leptinler

Hemen aklımdayken ilk bildirimde benden gelsin

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.3 kg
Giden; 500 gr ( regln ilk günü olmasına rağmen hemde )
Toplam giden; 6.2 kg
Şimdilik hedefim; 110 kg
( fazla yüksek tutmayayım ki verdikçe yeni hedefler koymanın motivasyonuyla tam gaz devam edeyim )

Spor;
1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme ( pazar alışverişiydi ama yavaş yürüme huyum yok o yüzden bana göre spor )

İnşallah herkese eksi bildirimler yaparda topikçe hedeflerimize bir tık daha yaklaşalım

İyi geceler cecom allah rahatlık versin bitanemmm seviyoruz seniiii ptsi gidersin o zaman cnmcımm ama artık son gün ptsi de ertelersen isyan bayrağını açarım bak

Yok yok adaşım bu sefer ertelemek yok
Hem gitmişken kuzuyuda bir göstereceğim doktora cimcime sanki hasta olacak gibi ufaktan başladı arada bir öksürmeye çok uzun zamandan sonra ilk ve ama şükür ateşi çıkmadı bir daha geçen geceden sonra

Bizde seni çooook seviyoruz güzelim
Bak bu ayran detoksunu verilmesi gereken kilo fazlaysa ayda iki kere yapabiliyormuşuz istersen bir an önce bir kere yap sonrada onlar gelmeden hemen öncede yaparsın ki en azından bir bedeni kurtaralım
Ne gerek var şimdi elini kana bulamaya
Hayır ölmezde sakat kalırsa başına kalır kız onun yerine biz totoşları sıkıp hep birlikte sporumuzu yapalım ki hem sen kuğu gibi ol hemde biz düğüne gelemesekte gıyabi düğün yapıp herkes evlerinde köbişleri atarken topikte çok daha zayıf olalım

Sorun anlaşıldı kızlar. Hasta oluyorum üşütmüşüm sanırım. Midem bulanıyo ve karnım da fena. Halsizlik de var tabi bide.

Çok geçmiş olsun canım
Bende sanki yakında yamulacakmışım gibi hissediyorum hiç üşümeyen ben dün üşüdüm ve bir kaç kere hapşırdim kendimi salmıyorum ki bayrama kadar temizliğimi yapabileyim Bayram sonrası yamulsamda olur

Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın...Aminnnnnnnnnn

Sende sakın umutsuzluğa kapılma unuttunu stres daha çok şişmemizi sağlıyor maalesef
Bak sende benim gibi Elmaşekerine destek kampanyasına katıl en az günde 1 kere 100 kere ip atlıyormuş gibi yapalım hem manevi destek oluruz gelinimize hemde spor yapmış oluruz
Ben kendi adıma günde 2 kereye çıkartıcağım inşallah o sayıyı
Eminim seninde yavaş yavaş gidecektir kilocuklar sabret yeter

dünki menumüde yazayım
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;omlet
Az köy peyniri
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;kellepaça çorbvası+2dilime yakın pide ekmeği :)
Aksam az karnıbahar+az mantı
antep fıstığı 1 avuç+1 brd kefir
Spor yok hastalıktan tüm gün yattım
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

hayırlısıyla bi atlatsaydımmmm bebeğim o zamandan sonra derdim 1 e düşecek daha fazla üstünde durabilirim o zaman, sihirli olduğu kesinlikle doğru benim bu 4. geri dönüşüm bağlama büyüsü yapıyoruz sanırım gelenlere : )

ayy evet söylemiştinnn cnmm yaparsın tatlım hiç panik olmaa inş. çook rahat olur yetişir çokda lezzetli olurrr

Sorun anlaşıldı kızlar. Hasta oluyorum üşütmüşüm sanırım. Midem bulanıyo ve karnım da fena. Halsizlik de var tabi bide.
eyvah eyvahh o olmasın işte bitki çayı takviyesi yap hemen canım zencefil, adaçayı iyi gelir
umutsuzluk yokkk o cıssss daha bayrama var 5 olmaz 2 olurrr önemli olan bir şekilde gitmesi cnm bayram süresincede dikkat edersen bayramda bile verirsin e bu daha harika olur o zaman söyle düşün sağlıklı beslenme dönemine girmemiş olsaydın ilk günki halinle bayram geçirecektin üstelik bayramda da almaya devam edecektin : ) gerçi kaç kilo verdin kaçla başladın tam bilmiyorum ama : )
ay doğru diyonn gelin olmadan katil olmak hiç hoş bir fikir değil vaz geçtim ben kilo vereyim :) o detoksu mutlaka yapacam çok aklıma yattı cidden araştırdığıma göre çoğunlukda yağmış giden tam bilmiyorum ama , cecommm harikası evet bana destek kampanyası hatta 1 haftalık verdiğiniz kilolar benden gitse ne var ki acil bi durum biliyorsunuz :)))
bu arada tbrklerrrrrrrrrrrr cecommmm bu döneme rağmen gitmiş ayakta alkışlıyorum sizi hanfendi : ) ben tartıya çıkmaya korkuyom iki saattir oyalanıyom hiç vermiş gibi hissetmiyorum
günaydın yoldaşlarım hastalığıma reglime ragmen bende mutluyum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77,5
Bu hafta 77,100
Giden 0,4
tbrk ederim canımmm sende bu döneme rağmen vermişsin bravooo

haklısın canım.tebrik ederim senide 500 gr süper.
çünki regldn sonra en az 2kilo eksi çıkarsın.
destek olurum tabi olmammı hiç.
bana spor de yeterki.

bende aynı durumdayım.tartımın pili bitmiş.
pillerini şarja koydum doluyor.
bende pek umutlu değilim bakalım.
çok haklısın canım.eski halimde olsam daha çok üzülürdüm.
başlangıç 82 kilo canım.

Kızlar bana müsaade

Kızın okuluna öğretmeniyle bir konu hakkında konuşmaya gidiyorum
Gelince sizede anlatırım Ceco yine iş başında

Hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…