- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Kızlar bu arada bugün 100 kere ip atlıyormuş gibi yerimde zıpladım
Artık her gün ufak ufak çoğaltırım 10ar 10arda olsa
Neyse size doyum olmaz ama ben ufaktan yatayım uykum kaçmadan
Sabah inşallah herkes için bol eksili bir bildirim günü olur
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar
Sağ olasın canım ama sanırım yarın gitmem çünkü cuma çok kalabalık oluyorüstelik şimdiden acıktım düzenimide bozmak istemiyorum artık pazartesi gider kan veririm nasılsa vitamin değerlerime bakıcak sağlık ocağı
Diğer yeri ( sağlık ocağının bana verdiği numarayı ) yarın arayacağım regl oldum en azından hormonlara bakacaksa pazartesiye randevu alır ikinsi bir aradan çıkartırımiki gün üst üste düzenim bozulmasın
Canım bu zincirleme bir şey bence
Farkındaysanız birimiz pes edecek gibi olunca bir kaç kişi daha dökülüyoro yüzden bende oynak başı olarak sağlam durmam lazım ki sizlerdende sağlamlık bekleyeyim
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp yaza burada ffıstık gibi olduk diye halaylar çekip yeni alacağımız cicilerden bahsedeceğiz
Ben inanıyorum yaza kadar hepimizde çok büyük farklar olucak
Özellikle sen kesinlikle sıkılaşmak için hemen başlıyorsun işlemlere ki şu KVye kafadan ay bedenini ufak söylemiş ufalsında cebime girsin düşüncesi olurturmayalım
Sana baktıkça maşallah kızıma kuğu gibi dedirteceğiz biz ona
Kız sırf sen ip atlıyorum dedin diye bende seni yanlız bırakmamak için ip atalacağım ( ipsizde olsa ) her gün
Ay kendimi bir an yavrum acaba yemeğini yedimi diye düşünen yaşlı teyzeler gibi hissettim
Hani oğlu yada kızı evlenince evde ayrıldığını kabul edemeyenlerden( benim anam bile ilk zamanlar benim sevdiğim yemekleri yapmamış oda yiyebiliyormu acaba neyse yapmıyayım bari dercesine )
Sen acı çekersen bende çekerim şekerim
Neyse bu sefer kesin kaçtım
zaten bu aralar çok hassasımmm valla gözlerim doldu desem yalan olmazzz yaa ben sizi çok seviyorummmmmmmmKızlar bu arada bugün 100 kere ip atlıyormuş gibi yerimde zıpladım
Artık her gün ufak ufak çoğaltırım 10ar 10arda olsa
Neyse size doyum olmaz ama ben ufaktan yatayım uykum kaçmadan
Sabah inşallah herkes için bol eksili bir bildirim günü olur
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar
Sağ olasın canım ama sanırım yarın gitmem çünkü cuma çok kalabalık oluyorüstelik şimdiden acıktım düzenimide bozmak istemiyorum artık pazartesi gider kan veririm nasılsa vitamin değerlerime bakıcak sağlık ocağı
Diğer yeri ( sağlık ocağının bana verdiği numarayı ) yarın arayacağım regl oldum en azından hormonlara bakacaksa pazartesiye randevu alır ikinsi bir aradan çıkartırımiki gün üst üste düzenim bozulmasın
Canım bu zincirleme bir şey bence
Farkındaysanız birimiz pes edecek gibi olunca bir kaç kişi daha dökülüyoro yüzden bende oynak başı olarak sağlam durmam lazım ki sizlerdende sağlamlık bekleyeyim
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp yaza burada ffıstık gibi olduk diye halaylar çekip yeni alacağımız cicilerden bahsedeceğiz
Ben inanıyorum yaza kadar hepimizde çok büyük farklar olucak
Özellikle sen kesinlikle sıkılaşmak için hemen başlıyorsun işlemlere ki şu KVye kafadan ay bedenini ufak söylemiş ufalsında cebime girsin düşüncesi olurturmayalım
Sana baktıkça maşallah kızıma kuğu gibi dedirteceğiz biz ona
Kız sırf sen ip atlıyorum dedin diye bende seni yanlız bırakmamak için ip atalacağım ( ipsizde olsa ) her gün
Ay kendimi bir an yavrum acaba yemeğini yedimi diye düşünen yaşlı teyzeler gibi hissettim
Hani oğlu yada kızı evlenince evde ayrıldığını kabul edemeyenlerden( benim anam bile ilk zamanlar benim sevdiğim yemekleri yapmamış oda yiyebiliyormu acaba neyse yapmıyayım bari dercesine )
Sen acı çekersen bende çekerim şekerim
Neyse bu sefer kesin kaçtım
ay valla harikasınız hepiniz ayrı ayrııı ben borcunuzu nasıl ödeyecem hemen yarın başlayacaktım da öbürgün sınav malum moral bozuk olacak denge şaşar diyee pazar günü yapmaya karar verdimmm inş. yapacam imdadıma yetişecek gibi bide onlar gelmeden 2 gün önce yapsam sanki olacak gibi yaaa neyse ayy cecomun dediği gibiii ufalsında cebime girsin olayı olursaaa önce onu sonra kendimi öldürürüm hiç gerek yok yani : )Gecmiside bitirdim cok sukur.cepten cijly alinti yapamiyirum.cecim yatmak uzereydin iyi geceler.beyazcanim hos geldin dondun sahalara cok ozledik seni.elma sekerim sen swete dinle bence detoks falan baya gider insallah.iremle aze bi gorunup kactilar
zaten bu aralar çok hassasımmm valla gözlerim doldu desem yalan olmazzz yaa ben sizi çok seviyorummmmmmmm
ay valla harikasınız hepiniz ayrı ayrııı ben borcunuzu nasıl ödeyecem hemen yarın başlayacaktım da öbürgün sınav malum moral bozuk olacak denge şaşar diyee pazar günü yapmaya karar verdimmm inş. yapacam imdadıma yetişecek gibi bide onlar gelmeden 2 gün önce yapsam sanki olacak gibi yaaa neyse ayy cecomun dediği gibiii ufalsında cebime girsin olayı olursaaa önce onu sonra kendimi öldürürüm hiç gerek yok yani : )
eylüll sılaaa
nasılsın arkadaşım,bakıyorum topik hareketlenmiş..
irem gelmiş sanırım ,banu nun yazdığından öyle anladım yanlş anlamadıysam..
bu arada yeğenler çoğalmış allah arttırsın işallah bebişlerimizi..edacıkda hamileymiş allah tamamına erdirsin işallah..
mervee oğluşunmu olucakkk.babasının aldığı hediye çok tatlı,allah giiydirmeyi nasip etsin işalah..ne zaman büyüdede cinsiyeti belli oldu bebişin..
hepinize iyi gecelerr kızlarr.yarın tartı günüymüş..ben tartıyla dargınım ama haftaya kilomu bildirmek için tartılmam lazım.işallah çok almamışımdır..........
beyazım canımmmmmmm hoş geldinnnnnnn gözlerim yollarda seni bekliyordum bendeee
köklü değişiklikler yapmışsın canım hayatın daaa umarım hayırlı olur herşeyyy ama yapman gerekiyordu artık herkesi herşeyi sen kaldırır olmuştun umarım bundan sonra hayatın yaşadıklarının aksine çooooook güzel giderrrr kuzum
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
ayyyyyyy sınav stresimi yoksaaa : ( benimde c.tesi sınav varrr ölüyom korkudan heyecandan : (
Evettt tüm geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadımm aklımda kalanları hemen yazayımm
Cecomm sen bu topiğin Güzin ablasısın hakikatennn tecrübelerinle hepimzie yardımcı oluyorsun cnm allah senden razı olsun adımsayarın seni teşvik etmesi çok güzel yarın tartının sana gülümseyeceğine eminim
kestane mevzusunu sormuşsun eddorasın dediği gibi cıslar arasında ama canın çok istedi diyelim o zaman erken saatlerde bir tane yiyebilirisn kuzum meyve konusuna gelirsek evet kahvaltıda 1 porsiyon meyvemiz var cnm tabii g.i. si düşüklerden fakat kendi tecrübemi paylaşayım meyve kilo verme hızını düşürüyor bitanem ne kadar az o kadar iyisemizotunu ben sarımsaklı yoğurtlu yapıyorum cnm içine de 3-4 tane közlenmiş kırmızı biber ve biraz ceviz atıyorum bol z yağı buda süper oluyor afiyetolsun menülerin süper cnmm
Daisycimm olurmu hiç cnm benim amacımız hepimizin sağlıklı zayıflaması diyetisyeninin verdiği listeye uyduğun sürece eminim çok güzel sağlıklı kilolar vereceksinn makres gibi inşallah
Esincimm stresten ve uyku düzensizliğinden kilo olayı farkediyor bitanemm bir de limonlu su iç kıyılmasını önlüyor biliyorsun ayrıca lütfen sabahları kahvaltıdan yarım saat önce çörekotunu deneyin kızlar
Siderolitess kayıplardasın kuzum benim gibiAyyüzlüm sen de öyle bitanemmm çok gezmeye başladınnn
bizi ihmal etme bitanemmm
Elma şekerim ayağını sürtmekle çok iyi yaptın cnmmm kaptanımız İremimiz geldi şükür diğer kaçaklar da dönerse süper olacak melankoli kkmevsim beria 88 prenses minikeksper hepsi firarda inş dönerler
İremcimmm seni burda görmeyi çok isteriz kuzummm inş eskisi gibi dönersin aramıza
Efsaxcımmm paşamız geliyormuşş çok sevindim kuzummmrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş yanılmıyorsam Edahafız da hamile yeğenler çoğalıyor
Eddorascımmm menüler güzel de bilinçli kaçamak yapıyorsan aşkolsun
Neslimmm sana hastalık yakışmıyor kuzummmm
burcu hoşgeldin aramıza canımm
Merhabalar kaptanım .Evettt tüm geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadımm aklımda kalanları hemen yazayımm
Cecomm sen bu topiğin Güzin ablasısın hakikatennn tecrübelerinle hepimzie yardımcı oluyorsun cnm allah senden razı olsun adımsayarın seni teşvik etmesi çok güzel yarın tartının sana gülümseyeceğine eminim
kestane mevzusunu sormuşsun eddorasın dediği gibi cıslar arasında ama canın çok istedi diyelim o zaman erken saatlerde bir tane yiyebilirisn kuzum meyve konusuna gelirsek evet kahvaltıda 1 porsiyon meyvemiz var cnm tabii g.i. si düşüklerden fakat kendi tecrübemi paylaşayım meyve kilo verme hızını düşürüyor bitanem ne kadar az o kadar iyisemizotunu ben sarımsaklı yoğurtlu yapıyorum cnm içine de 3-4 tane közlenmiş kırmızı biber ve biraz ceviz atıyorum bol z yağı buda süper oluyor afiyetolsun menülerin süper cnmm
Daisycimm olurmu hiç cnm benim amacımız hepimizin sağlıklı zayıflaması diyetisyeninin verdiği listeye uyduğun sürece eminim çok güzel sağlıklı kilolar vereceksinn makres gibi inşallah
Esincimm stresten ve uyku düzensizliğinden kilo olayı farkediyor bitanemm bir de limonlu su iç kıyılmasını önlüyor biliyorsun ayrıca lütfen sabahları kahvaltıdan yarım saat önce çörekotunu deneyin kızlar
Siderolitess kayıplardasın kuzum benim gibiAyyüzlüm sen de öyle bitanemmm çok gezmeye başladınnn
bizi ihmal etme bitanemmm
Elma şekerim ayağını sürtmekle çok iyi yaptın cnmmm kaptanımız İremimiz geldi şükür diğer kaçaklar da dönerse süper olacak melankoli kkmevsim beria 88 prenses minikeksper hepsi firarda inş dönerler
İremcimmm seni burda görmeyi çok isteriz kuzummm inş eskisi gibi dönersin aramıza
Efsaxcımmm paşamız geliyormuşş çok sevindim kuzummmrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş yanılmıyorsam Edahafız da hamile yeğenler çoğalıyor
Eddorascımmm menüler güzel de bilinçli kaçamak yapıyorsan aşkolsun
Neslimmm sana hastalık yakışmıyor kuzummmm
burcu hoşgeldin aramıza canımm
İyi geceler cecom allah rahatlık versin bitanemmm seviyoruz seniiii ptsi gidersin o zaman cnmcımm ama artık son gün ptsi de ertelersen isyan bayrağını açarım bak
zaten bu aralar çok hassasımmm valla gözlerim doldu desem yalan olmazzz yaa ben sizi çok seviyorummmmmmmm
ay valla harikasınız hepiniz ayrı ayrııı ben borcunuzu nasıl ödeyecem hemen yarın başlayacaktım da öbürgün sınav malum moral bozuk olacak denge şaşar diyee pazar günü yapmaya karar verdimmm inş. yapacam imdadıma yetişecek gibi bide onlar gelmeden 2 gün önce yapsam sanki olacak gibi yaaa neyse ayy cecomun dediği gibiii ufalsında cebime girsin olayı olursaaa önce onu sonra kendimi öldürürüm hiç gerek yok yani : )
Sorun anlaşıldı kızlar. Hasta oluyorum üşütmüşüm sanırım. Midem bulanıyo ve karnım da fena. Halsizlik de var tabi bide.
Merhabalar kaptanım .
Canım benim yine tektek herkesi yorumlamışsın.harikasın.
Bu aralar kendimi tanıyamıyorum swetcim.sebebinide biliyorum.
Bayrama kadar kendime hedef koymuştum 4-5kilo veririm diye.eh tabii benim bilinçli kaçamaklar ssyesinde yerimde sayıyorum.
Umutsuzluğa kapıldım sanırım.
Swetcim belinin geçmesine çok sevindim.
Annen kanser hastasımı canım.rabbim şifa versin inşallah.benim ablamda 5sene önce o hastalığa yakalanmıştı.çok şükür iyi şimdi.
hayırlısıyla bi atlatsaydımmmm bebeğim o zamandan sonra derdim 1 e düşecek daha fazla üstünde durabilirim o zaman, sihirli olduğu kesinlikle doğru benim bu 4. geri dönüşüm bağlama büyüsü yapıyoruz sanırım gelenlere : )
Biz de seni seviyoruz şekercimmburası sihirli bir topic herkes çok samimi ve içten o yğzden burdan ayrılamıyorum baksana sınavını hayırlısıyla atlat sonra mutlaka çaresine bakarız kuzumm
evet meleğim iremimiz döndü şüküriyi geceler tatlımmm bu hafta tartıl haftaya bildirim yap kuzumm aldığını zannetmiyorum çünkü çok stresliydin
ayy evet söylemiştinnn cnmm yaparsın tatlım hiç panik olmaa inş. çook rahat olur yetişir çokda lezzetli olurrrYok canım benim ki iş stresi. Pasta ve kurabiye siparişi aldım. Allah alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.
Başarılar sana canım
Canım limonlu suyu deneyeceğim hiç içmedim ben kitapta okumuştum ama hiç denemedim
eyvah eyvahh o olmasın işte bitki çayı takviyesi yap hemen canım zencefil, adaçayı iyi gelirSorun anlaşıldı kızlar. Hasta oluyorum üşütmüşüm sanırım. Midem bulanıyo ve karnım da fena. Halsizlik de var tabi bide.
umutsuzluk yokkk o cıssss daha bayrama var 5 olmaz 2 olurrr önemli olan bir şekilde gitmesi cnm bayram süresincede dikkat edersen bayramda bile verirsin e bu daha harika olur o zaman söyle düşün sağlıklı beslenme dönemine girmemiş olsaydın ilk günki halinle bayram geçirecektin üstelik bayramda da almaya devam edecektin : ) gerçi kaç kilo verdin kaçla başladın tam bilmiyorum ama : )Merhabalar kaptanım .
Canım benim yine tektek herkesi yorumlamışsın.harikasın.
Bu aralar kendimi tanıyamıyorum swetcim.sebebinide biliyorum.
Bayrama kadar kendime hedef koymuştum 4-5kilo veririm diye.eh tabii benim bilinçli kaçamaklar ssyesinde yerimde sayıyorum.
Umutsuzluğa kapıldım sanırım.
Swetcim belinin geçmesine çok sevindim.
Annen kanser hastasımı canım.rabbim şifa versin inşallah.benim ablamda 5sene önce o hastalığa yakalanmıştı.çok şükür iyi şimdi.
ay doğru diyonn gelin olmadan katil olmak hiç hoş bir fikir değil vaz geçtim ben kilo vereyim :) o detoksu mutlaka yapacam çok aklıma yattı cidden araştırdığıma göre çoğunlukda yağmış giden tam bilmiyorum ama , cecommm harikası evet bana destek kampanyası hatta 1 haftalık verdiğiniz kilolar benden gitse ne var ki acil bi durum biliyorsunuz :)))Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri hepinize hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günde
Yine sabah 6da uyanıp güne çok dinç başladım
Aslında sırf her sabah balkondan güneşin doğuşunu izlemek için bile kalkılabilirher gün ayrı bir güzellik Rabbime binlerce şükür
Bir güzel kahvaltımıda yaptın artık çalışsın Leptinler
Hemen aklımdayken ilk bildirimde benden gelsin
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.3 kg
Giden; 500 gr( regln ilk günü olmasına rağmen hemde )
Toplam giden; 6.2 kg
Şimdilik hedefim; 110 kg
( fazla yüksek tutmayayım ki verdikçe yeni hedefler koymanın motivasyonuyla tam gaz devam edeyim)
Spor;
1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme ( pazar alışverişiydi ama yavaş yürüme huyum yok o yüzden bana göre spor)
İnşallah herkese eksi bildirimler yaparda topikçe hedeflerimize bir tık daha yaklaşalım
Yok yok adaşım bu sefer ertelemek yok
Hem gitmişken kuzuyuda bir göstereceğim doktoracimcime sanki hasta olacak gibi ufaktan başladı arada bir öksürmeye çok uzun zamandan sonra ilk ve ama şükür ateşi çıkmadı bir daha geçen geceden sonra
Bizde seni çooook seviyoruz güzelim
Bak bu ayran detoksunu verilmesi gereken kilo fazlaysa ayda iki kere yapabiliyormuşuzistersen bir an önce bir kere yap sonrada onlar gelmeden hemen öncede yaparsın ki en azından bir bedeni kurtaralım
Ne gerek var şimdi elini kana bulamaya
Hayır ölmezde sakat kalırsa başına kalır kızonun yerine biz totoşları sıkıp hep birlikte sporumuzu yapalım ki hem sen kuğu gibi ol hemde biz düğüne gelemesekte gıyabi düğün yapıp herkes evlerinde köbişleri atarken topikte çok daha zayıf olalım
Çok geçmiş olsun canım
Bende sanki yakında yamulacakmışım gibi hissediyorumhiç üşümeyen ben dün üşüdüm ve bir kaç kere hapşırdim kendimi salmıyorum ki bayrama kadar temizliğimi yapabileyim Bayram sonrası yamulsamda olur
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın...Aminnnnnnnnnn
Sende sakın umutsuzluğa kapılma unuttunu stres daha çok şişmemizi sağlıyor maalesef
Bak sende benim gibi Elmaşekerine destek kampanyasına katılen az günde 1 kere 100 kere ip atlıyormuş gibi yapalım hem manevi destek oluruz gelinimize hemde spor yapmış oluruz
Ben kendi adıma günde 2 kereye çıkartıcağım inşallah o sayıyı
Eminim seninde yavaş yavaş gidecektir kilocuklar sabret yeter
tbrk ederim canımmm sende bu döneme rağmen vermişsin bravooogünaydın yoldaşlarım hastalığıma reglime ragmen bende mutluyum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77,5
Bu hafta 77,100
Giden 0,4
haklısın canım.tebrik ederim senide 500 gr süper.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri hepinize hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günde
Yine sabah 6da uyanıp güne çok dinç başladım
Aslında sırf her sabah balkondan güneşin doğuşunu izlemek için bile kalkılabilirher gün ayrı bir güzellik Rabbime binlerce şükür
Bir güzel kahvaltımıda yaptın artık çalışsın Leptinler
Hemen aklımdayken ilk bildirimde benden gelsin
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.3 kg
Giden; 500 gr( regln ilk günü olmasına rağmen hemde )
Toplam giden; 6.2 kg
Şimdilik hedefim; 110 kg
( fazla yüksek tutmayayım ki verdikçe yeni hedefler koymanın motivasyonuyla tam gaz devam edeyim)
Spor;
1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme ( pazar alışverişiydi ama yavaş yürüme huyum yok o yüzden bana göre spor)
İnşallah herkese eksi bildirimler yaparda topikçe hedeflerimize bir tık daha yaklaşalım
Yok yok adaşım bu sefer ertelemek yok
Hem gitmişken kuzuyuda bir göstereceğim doktoracimcime sanki hasta olacak gibi ufaktan başladı arada bir öksürmeye çok uzun zamandan sonra ilk ve ama şükür ateşi çıkmadı bir daha geçen geceden sonra
Bizde seni çooook seviyoruz güzelim
Bak bu ayran detoksunu verilmesi gereken kilo fazlaysa ayda iki kere yapabiliyormuşuzistersen bir an önce bir kere yap sonrada onlar gelmeden hemen öncede yaparsın ki en azından bir bedeni kurtaralım
Ne gerek var şimdi elini kana bulamaya
Hayır ölmezde sakat kalırsa başına kalır kızonun yerine biz totoşları sıkıp hep birlikte sporumuzu yapalım ki hem sen kuğu gibi ol hemde biz düğüne gelemesekte gıyabi düğün yapıp herkes evlerinde köbişleri atarken topikte çok daha zayıf olalım
Çok geçmiş olsun canım
Bende sanki yakında yamulacakmışım gibi hissediyorumhiç üşümeyen ben dün üşüdüm ve bir kaç kere hapşırdim kendimi salmıyorum ki bayrama kadar temizliğimi yapabileyim Bayram sonrası yamulsamda olur
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın...Aminnnnnnnnnn
Sende sakın umutsuzluğa kapılma unuttunu stres daha çok şişmemizi sağlıyor maalesef
Bak sende benim gibi Elmaşekerine destek kampanyasına katılen az günde 1 kere 100 kere ip atlıyormuş gibi yapalım hem manevi destek oluruz gelinimize hemde spor yapmış oluruz
Ben kendi adıma günde 2 kereye çıkartıcağım inşallah o sayıyı
Eminim seninde yavaş yavaş gidecektir kilocuklar sabret yeter
bende aynı durumdayım.tartımın pili bitmiş.hayırlısıyla bi atlatsaydımmmm bebeğim o zamandan sonra derdim 1 e düşecek daha fazla üstünde durabilirim o zaman, sihirli olduğu kesinlikle doğru benim bu 4. geri dönüşüm bağlama büyüsü yapıyoruz sanırım gelenlere : )
ayy evet söylemiştinnn cnmm yaparsın tatlım hiç panik olmaa inş. çook rahat olur yetişir çokda lezzetli olurrr
eyvah eyvahh o olmasın işte bitki çayı takviyesi yap hemen canım zencefil, adaçayı iyi gelir
umutsuzluk yokkk o cıssss daha bayrama var 5 olmaz 2 olurrr önemli olan bir şekilde gitmesi cnm bayram süresincede dikkat edersen bayramda bile verirsin e bu daha harika olur o zaman söyle düşün sağlıklı beslenme dönemine girmemiş olsaydın ilk günki halinle bayram geçirecektin üstelik bayramda da almaya devam edecektin : ) gerçi kaç kilo verdin kaçla başladın tam bilmiyorum ama : )
ay doğru diyonn gelin olmadan katil olmak hiç hoş bir fikir değil vaz geçtim ben kilo vereyim :) o detoksu mutlaka yapacam çok aklıma yattı cidden araştırdığıma göre çoğunlukda yağmış giden tam bilmiyorum ama , cecommm harikası evet bana destek kampanyası hatta 1 haftalık verdiğiniz kilolar benden gitse ne var ki acil bi durum biliyorsunuz :)))
bu arada tbrklerrrrrrrrrrrr cecommmm bu döneme rağmen gitmiş ayakta alkışlıyorum sizi hanfendi : ) ben tartıya çıkmaya korkuyom iki saattir oyalanıyom hiç vermiş gibi hissetmiyorum
tbrk ederim canımmm sende bu döneme rağmen vermişsin bravooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?