80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünkü menüm

Sabah 1 incir+2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 1 elma

Öğle
Fırında tavuk + salata

Ara 2 kuru kayısı

Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye

Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)

su 3 litre
spor yapamadım, regldan dolayı sanırım sancım vardı.

Acıkır canım kendimden biliyorum. Stresliysem direkt midem ağırır açlık ağrısı mı yoksa başka bir ağrımıdır bilmiyorum ama yemek yeme ihtiyacı hissederim. Bazen zor frenliyorum kendimi

Hoş geldin canım, çok geçmiş olsun. İş olur acele etme dinlen sen, önce sağlığın. Sen iyi olacaksın ki çocuklar da iyi olsun. İnşallah bir dahaki gidişin kendi evine olur. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

Cok giremiyorum telasem var malum
dunku menum
salatalik detoksu
yani hicbisi yemedim :)
Kilo bildirimi
baslangic:82
Gecen hafta:76.8
Bu hafta:76.5
Giden:300gr
Toplam giden:5.5
Vaziyetten memnunum cunku bu hafta hic spor yapmadim regl donemim bi de duraklama donemine girdiğimi dusunuyorum bu hafta farkli bisiler yapip metabolizmayi sasirtmak lazim :) umarim sizlerin booool eksileri olmuştur :)

Bugün ki menüm
Sabah: Kkk
Aralarda : 2 mandalin
Akşamüstü 4 de : Pırasa
Akşam 7 de : Pırasa,bulgur

İşte böyle iki saat geçmiş acıkmışım off ya
canım menünde salata göremedim protein de yok, acıkırsın tabi. Akşam yemeğinde bol yeşil salata yesen, ara öğün olarak da yoğurt eminim acıkmazsın.

Canım senin şu adımsayarda bir sorun olmasın. Yada arada farkında olmadan resetliyor olabilmişin. Çünkü sabah evden çıkarken taktım işe geldim şu ana kadar 1880 adım olmuş. Gerçi ben bir 10 dak yürüdüm ama o da çok değil açıkçası.
Bir de leslie ile 2 mil yaparken taktım 4160 adım atmışım. Bence sende en az iki mil yürüsen çok iyi olur aslında.
Hele 5 mili tamamlasak 10000 adımı geçiyor zaten.

salatalık detoksunu nasıl yaptın canım.merak ettimde

Kızlar ben döndümmmmmmmm

Çabucak gittim geldim ama gitmeseydim iyidi
Müdür beni sinir etti iki dakikada

Size olayı baştan anlatayım
Bizim 8.ci takımdan bir öğretmen arkadaşımız var Kayserinin bir köyünde görev yapıyor ve 12 öğrenciye ortak sınıfta ders vermeye uğraşıyor ( yani 1 - 2 - 3 ve 4.cü sınıf öğrencileri aynı sınıfta ders görüyor )
Sınıftaki öğrencilerin çoğunun durumu yokmuş
Bende geçen gün eşime o çocuklar için birşeyler yapamazmıyız dedim ve kendi çapımda Ceco beni okula gönder kampanyası başlattım evde
Sağ olsun Öğretmen Arkadaşımız hatta dedi bir kaçının durumu diğerlerine nazaran biraz daha iyi diye ama ben bir kere hepsine niyetlendim Çocukları sonuçta ayırmak olmaz
Eşimde sağ olsun tabiki elimizden geleni yaparız dedi
Şirketteki benim çakma kankayada durumu izah ettik oda seve seve dedi
Annem ve kızkardeşimide dahil ettim hatta şimdi ilk fırsatta benim KVyide dahil edeceğim zorlada olsa bu kampanyama hayır deme fırsatı bile vermeyeceğim sonuçta kocasından maaş kaldı bari rahmetlinin ruhune hesabı birazda o destek olsun

Bayramdan sonra Rabbim nasip kısmet ederse o çocuklara birşeyler göndereceğiz ( Mont, BOt ve kırtasiye malzemesi gibi şeyler )
Hatta iki gündür toptancılar araştırdım ve montla botları alacağımız yeri belirledim bile ( panik ceco )

Kızımda bunları tabi bizimle birlikte yaşayınca Anneciğim ne olur gel bizim öğretmenlede konuş bari sınıfta duyuralımda herkes bir defter bir kalem alsa dünya malzeme toplanır göndeririz hem bizimde öğrenci kardeşlerimize bir katkımız olsun dedi

Neyse gittim öğretmenle konuştum kadın çok sevindi ama müdürün haberi olmadan ben duyuramam sonra başım derde girer dedi. Müdür izin vermezsede kızınız kendi arkadaşlarına sınıfta söylesin yine ben yardımcı olurum toparlama konusunda dedi sağ olsun.
Eşşek müdüre en kibar halimle gittim durumu izah ettim adam suratıma bile bakmadan başladı homurdanmaya; yok efendim asla izin vermem, işte bu okulda kalem alamayanlarda var, biz burada kupon dağıtıyoruz kırtasiye malzemelerini alabilsinler diye ( ki inanın bizim okulda fakirim diye muhtarlıktan fakir kağıdı çıkaran kadınların hepsi yeminle benden kokoş ne boyaları eksik olur ne giyimleri, müdürde biliyor aslında ama işte fakir kağıdı varmış )
Dedim tamam iyi diyorsunuz hoş diyorsunuzda büyük şehirlerdeki tüm okullara zaten yardım gidiyor kırtasiye bakımından ama bazı köy okullarına kitap bile zor gidiyor üstelik biz kıyafet işine bulaşın demiyoruz sadece bir ufak kolide olsa kırtasiye malzemesi ( hani okulun deposundan verse asla koymaz sonuçta zırt pırt bizden birşeyler isteniyor ) Hadi yardımcı olamıyorsun bari adam gibi konuş, yüzüme bak be öküz
Tövbe tövbe cuma günü beni günaha sokuyor ama tavrına sinir oldum üstelik odada bir sürüde öğretmende vardı
Bende en sonunda gayet soğuk bir tavırla tamam siz bilirsiniz dedim ve odadan çıkarken sizdende zaten ancak böyle bir tavır beklenirdi dedim ve arkama bile bakmadan çıktım

Hani buradada mutlaka gerçek fakirler vardır ama ben biliyorum mahallemizde bir mütahit var adamcağız Allah razı olsun her ay okula bağış yapıyor hemde öyle böyle değil üstelik müdüre tembihliyor ihtiyaç sahibi kimse bana gönder ben hallederim diye benim tanıdıklarımdan bir sürü insan gidip ihtiyacı olmadığı halde adamdan kışlık kıyafet parası bile almış ( sonradan duydum tabi ) üstelik okulun hesabında tam 4 adet okul yaptırabilecek kadar çok para varmış

Hani ben onun yerinde olsam yasal olarak buna izin veremiyorsam bile en azından kızın duyursun ama ben birşey bilmiyorum ayağına yatarım der sonrada 5 liralıkta olsa defter alıp verirdim

Eşime gelir gelmez telefon açıp durumu anlattım keşke gitmeseydin hiç dedi dedim kızın çok istedi sonuçta onu kıramazdım. Hatta eşimede dedim bir dahakine benden para istedikleri zaman bende madem ihtiyacınız var kupon karşılığında alın o zaman diyip vermeyeceğim dedim
Birde bana konuşurken tembihliyor kızın kendi bile duyurmayacak bunu sınıfta diye

Allahtan kızımın adını ve sınıfını söylemedim yoksa uyuz daha çok takabilirdi
Hadi o mezun olucak bu sene o okuldan ama seneye benim cimcime anaokuluna başlıyacak oraya İnşallah oda bir an önce gider o okuldanda bir daha muhattap olmak zorunda kalmam ( adam parkinson hastası ama hala çalışıyor nasıl birşeyse ) Yine Rabbim şifa versin ama adama fena uyuz oldum tavrından dolayı ( sonuçta yardım etmek zorunda değil tabi ama insan en azından ya yapmak istediğiniz güzel birşey ama işte bizde yasal olarak bunu yapamayız yada işte ne bileyim şuralardan izin alırda gelirseniz bir çaresine bakarız diyebilirdi )

Neyse Rabbim büyük ben nasılsa öylede böylede bu işi hallettim sayılır ( SEvaba ortak olmak istemiyorsa kendi keyfi )

Yaaa işte böyle
Kendi kendime kaşındım gerildim geldim ama olsun bugün hiç birşey canımı sıkamaz regl olduğum halde her zaman sıkan kotum bol gelmeye başlamış

çok güzel vermişsin canım bende aşayukarı yılbaşında 92 le başladım ama hala 77 lerde sürünüyom şimdiye hedefi görmem lazımdı karatayla geç tanışma bedeli oldu bu sanırım sen tam benim hedeftesin ne güzel darısı başıma

hayırlısı canım benim dualarına beni de katarsan çok sevinirim ama birbirini tanımayan ama iyi düşünen iyi dilekte bulunan insanların duası daha çok kabul olurmuş
Evet canım, bir kişinin arkasından onun haberi olmadan yapılan dualar geri çevrilmezmiş. Hepinize dua ediyorum.
Rabbim hepimizin hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin, Gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eylesin AMİNN.

ben anlamıyorum böyle insanları hayır amacı oradaki öğretmenlere hava atmakmıydı acaba bu na varya müdür olmuş ama adam olamamış lafı tam oturuyorrr , sen üstüne düşeni yaptın canım hiç keşke deme gitmeyipde keşke demen çok daha kötü olurdu senin vicdanın rahat o düşünsün artık bu arada çok güzel birşey yapıyorsun cecom yaa keşke çalışıyor olsaydım da az da olsa bende yardım edebilseydim maşallah sana çok çok sevindim gerçekten

hayırdır inş. bizimki hafiyeliğe mi soyundu ki acaba : ) önemli bişey olmasın da

yok yok hafiyelik bir durum oluşmadı çok şükür
Bende az daha katil olacaktım bugün
Müdür katili ama sonra düşündüm ulen daha kilolardan kurtulup fıstık gibi olup ortalarda salınmak var boşver deymez öldürmeyeyim dedim

Valla aynı şey benimde aklıma gelmedi değil çünkü arada ekranı kapanıyor sonra yine çıkıyor ekranda rakamlar
Eksikte olsa en azından her günü kıyaslarım diye düşündüm zaten önemli olan benim bir sonraki ay sağlık ocağına kontrole gittiğimde kilo vermiş olmam

Valla popişi kaldırabilirsem bugün hem temizlik hemde az spor yapacağım
Bİr yerlerden başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…