- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ben anlamıyorum böyle insanları hayır amacı oradaki öğretmenlere hava atmakmıydı acaba bu na varya müdür olmuş ama adam olamamış lafı tam oturuyorrr , sen üstüne düşeni yaptın canım hiç keşke deme gitmeyipde keşke demen çok daha kötü olurdu senin vicdanın rahat o düşünsün artık bu arada çok güzel birşey yapıyorsun cecom yaa keşke çalışıyor olsaydım da az da olsa bende yardım edebilseydim maşallah sana çok çok sevindim gerçekten
Evet canım, ama benim metabolizmam senden daha iyi çalışıyor demekki. Ben arkadaşımla birlikte başladım diyete, aynı diyetisyene gidiyoruz. Ben 93 kilo o 79 kiloydu. Şimdi ben 67 o 65. Üstelik de her gün düzenli sporunu yaptığı halde. Ben öyle spor yapabilseydim şimdiye hedefime ulaşmıştım. Demek istediğim metabolizma yavaşsa azar azar gidiyor. Sadece sabır gerek canım. Bitsin de bir sene sürsün hiç önemli değil.çok güzel vermişsin canım bende aşayukarı yılbaşında 92 le başladım ama hala 77 lerde sürünüyom şimdiye hedefi görmem lazımdı karatayla geç tanışma bedeli oldu bu sanırım sen tam benim hedeftesin ne güzel darısı başıma
ayyy evet inşallah cecom yaaaaa , dur kızzz katil olmak yoktu haniiii unut onuuuu biz kuğu olacak :) annem beni çirkin ördek yavrum diye sever :) bende dur sen kuğu olayımda gör derim :)Çok teşekkür ederim canım
Olsun sizin güzel yürekleriniz yeter be güzelim
İnan sırf sinir olduğum için anlattım yoksa hiç demeye niyetim yoktu
Üzülme bakarsın ilerde hepimizin durumu biraz daha iyi olduğunda bu seferde KK hatunları bizi okula gönder kampanyası yaparızYa o okula yada bir başka okula ( nasılsa bir sürü o tip zorda olan okullar var ) bir araya gelmesekte adresleri alır herkes elinden geleni postalar olur biter
Niyet olsun yeterki
Çok iyi canım tebriklerkızlar bende şöyle kısacası bi kilo bildirimi yapıyım geçen hafta ilk kez tartılmıştım bide toktum öğleden sonra felen 77.4 sabahda ac karnına tartıldım kalkar kalkmaz 74.5 cıktı yani su anki kilom bu sekilde haftaya daha detaylı bi bildirim yaparım bu ilk hafta olduğu için pek şey yapmadım bakalım haftaya kadar kaç kilo verebilicem
kızlar bende şöyle kısacası bi kilo bildirimi yapıyım geçen hafta ilk kez tartılmıştım bide toktum öğleden sonra felen 77.4 sabahda ac karnına tartıldım kalkar kalkmaz 74.5 cıktı yani su anki kilom bu sekilde haftaya daha detaylı bi bildirim yaparım bu ilk hafta olduğu için pek şey yapmadım bakalım haftaya kadar kaç kilo verebilicem
tamamdır : )Kızlarrrrrrrrrrr şu kampanyaya bakıp imza atarsanız sevinirim
http://chn.ge/XsKBuz?share_id=BpnRfPgrUX
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri hepinize hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günde
Yine sabah 6da uyanıp güne çok dinç başladım
Aslında sırf her sabah balkondan güneşin doğuşunu izlemek için bile kalkılabilirher gün ayrı bir güzellik Rabbime binlerce şükür
Bir güzel kahvaltımıda yaptın artık çalışsın Leptinler
Hemen aklımdayken ilk bildirimde benden gelsin
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.3 kg
Giden; 500 gr( regln ilk günü olmasına rağmen hemde )
Toplam giden; 6.2 kg
Şimdilik hedefim; 110 kg
( fazla yüksek tutmayayım ki verdikçe yeni hedefler koymanın motivasyonuyla tam gaz devam edeyim)
Spor;
1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme ( pazar alışverişiydi ama yavaş yürüme huyum yok o yüzden bana göre spor)
İnşallah herkese eksi bildirimler yaparda topikçe hedeflerimize bir tık daha yaklaşalım
Yok yok adaşım bu sefer ertelemek yok
Hem gitmişken kuzuyuda bir göstereceğim doktoracimcime sanki hasta olacak gibi ufaktan başladı arada bir öksürmeye çok uzun zamandan sonra ilk ve ama şükür ateşi çıkmadı bir daha geçen geceden sonra
Bizde seni çooook seviyoruz güzelim
Bak bu ayran detoksunu verilmesi gereken kilo fazlaysa ayda iki kere yapabiliyormuşuzistersen bir an önce bir kere yap sonrada onlar gelmeden hemen öncede yaparsın ki en azından bir bedeni kurtaralım
Ne gerek var şimdi elini kana bulamaya
Hayır ölmezde sakat kalırsa başına kalır kızonun yerine biz totoşları sıkıp hep birlikte sporumuzu yapalım ki hem sen kuğu gibi ol hemde biz düğüne gelemesekte gıyabi düğün yapıp herkes evlerinde köbişleri atarken topikte çok daha zayıf olalım
Çok geçmiş olsun canım
Bende sanki yakında yamulacakmışım gibi hissediyorumhiç üşümeyen ben dün üşüdüm ve bir kaç kere hapşırdim kendimi salmıyorum ki bayrama kadar temizliğimi yapabileyim Bayram sonrası yamulsamda olur
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın...Aminnnnnnnnnn
Sende sakın umutsuzluğa kapılma unuttunu stres daha çok şişmemizi sağlıyor maalesef
Bak sende benim gibi Elmaşekerine destek kampanyasına katılen az günde 1 kere 100 kere ip atlıyormuş gibi yapalım hem manevi destek oluruz gelinimize hemde spor yapmış oluruz
Ben kendi adıma günde 2 kereye çıkartıcağım inşallah o sayıyı
Eminim seninde yavaş yavaş gidecektir kilocuklar sabret yeter
günaydın yoldaşlarım hastalığıma reglime ragmen bende mutluyum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77,5
Bu hafta 77,100
Giden 0,4
hayırlısıyla bi atlatsaydımmmm bebeğim o zamandan sonra derdim 1 e düşecek daha fazla üstünde durabilirim o zaman, sihirli olduğu kesinlikle doğru benim bu 4. geri dönüşüm bağlama büyüsü yapıyoruz sanırım gelenlere : )
ayy evet söylemiştinnn cnmm yaparsın tatlım hiç panik olmaa inş. çook rahat olur yetişir çokda lezzetli olurrr
eyvah eyvahh o olmasın işte bitki çayı takviyesi yap hemen canım zencefil, adaçayı iyi gelir
umutsuzluk yokkk o cıssss daha bayrama var 5 olmaz 2 olurrr önemli olan bir şekilde gitmesi cnm bayram süresincede dikkat edersen bayramda bile verirsin e bu daha harika olur o zaman söyle düşün sağlıklı beslenme dönemine girmemiş olsaydın ilk günki halinle bayram geçirecektin üstelik bayramda da almaya devam edecektin : ) gerçi kaç kilo verdin kaçla başladın tam bilmiyorum ama : )
ay doğru diyonn gelin olmadan katil olmak hiç hoş bir fikir değil vaz geçtim ben kilo vereyim :) o detoksu mutlaka yapacam çok aklıma yattı cidden araştırdığıma göre çoğunlukda yağmış giden tam bilmiyorum ama , cecommm harikası evet bana destek kampanyası hatta 1 haftalık verdiğiniz kilolar benden gitse ne var ki acil bi durum biliyorsunuz :)))
bu arada tbrklerrrrrrrrrrrr cecommmm bu döneme rağmen gitmiş ayakta alkışlıyorum sizi hanfendi : ) ben tartıya çıkmaya korkuyom iki saattir oyalanıyom hiç vermiş gibi hissetmiyorum
tbrk ederim canımmm sende bu döneme rağmen vermişsin bravooo
Günaydın herkese
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 16.02.2014
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 67,8
bu hafta: 66,9
giden: 0,9
toplam giden: 26,2
spor 3 gün leslie ile 2 mil+15 dak.plates
Acıkır canım kendimden biliyorum. Stresliysem direkt midem ağırır açlık ağrısı mı yoksa başka bir ağrımıdır bilmiyorum ama yemek yeme ihtiyacı hissederim. Bazen zor frenliyorum kendimi
canım menünde salata göremedim protein de yok, acıkırsın tabi. Akşam yemeğinde bol yeşil salata yesen, ara öğün olarak da yoğurt eminim acıkmazsın.
Sağol canım, duraklama yaşadım ramazandan sonra. 15 gün hiç kilo veremedim. Ama sonra diyetisyenim diyetimde biraz değişiklik yaptı yani sadece acı pul biber ve çörek otu ekledi. Sonra yine gitmeye başladı. Arada vücudu şaşırtmak da iyi geliyor aslında.Öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum...Bol bol eksiler gelir daha inşallah.
Ama baya eksiğimiz var sanırım. rumuzunu unuttum bi lise öğrencisi kardeşimiz vardı mesela nereler de ki o
İsmini hatırlayamadığım 2-3 kişi daha var..
Sağol canım..Bugün kendime yeşilçaylar ıhlamurlar yapıcam toparlanmam lazım. Sende direnmeye çalış hiç zamanı değil hasta olmanın valla
Bildirim için tebrikler çok güzel gitmiş regle rağmen.
Tebrikler
Bugün kendime iyi bakmaya karar verdimBitki çayı dayıcam kendime
İnşallah canım sağol..Bi atlatalım
Tebrikler canım çok güzel gitmiş. O kadar kilo vermene rağmen duraklama da olmamış
Ben frenleyemediiiiimYedim valla gerçi masum şeyler yedim de olsun
Sorma canım iki gündür yoğurt alcam unutuyorum artık bugün kociş alır. Eksikliğini hissetmedim değil.
Bu arada salatayı tamamen unutmuşuuum benHiç aklıma bile gelmedi. Midem bulanınca demekki bastırsın diye yemek tıkınmışım hemen
Sağol canım, duraklama yaşadım ramazandan sonra. 15 gün hiç kilo veremedim. Ama sonra diyetisyenim diyetimde biraz değişiklik yaptı yani sadece acı pul biber ve çörek otu ekledi. Sonra yine gitmeye başladı. Arada vücudu şaşırtmak da iyi geliyor aslında.
Canım menülerinde salata ağırlık olsun. Emin ol açlık hissetmezsin. Yoğurdu da her gün mutlaka yemeye çalış, ara verme bence, içine çörek otu ve acı pul biber koy öyle ye. Metabolizman hızlanır.
teşekkür ederim cnmÇok iyi canım tebrikler
amin cnmharikasın canım yaaa gerçekten süper bir sonuç maşallah
Allah nazardan saklasın sen bu gidişle gerçekten çok çabuk hedefine ulaşırsın inşallah
Darısı bizlerinde başına
Gunboyu sinirsiz salatalik 5-6 hurma yiyorsun 2-3 yesil cay iciyorsun ben ilk yaptigimda 2 kilo vermistim simdi bi ise yaramadi :)salatalık detoksunu nasıl yaptın canım.merak ettimde
tamamdır : )
kuzen ekmek yok menunde bravo sana tebriklerbende vereyim menümü))
peynir teytin yumurta domates yesil biber..
ara mandalina sağsız süt
öglen barbunya salata..
arada yoğurt elma.
akşam yayla çorbası salata..
günlük 1 saat yürüyüşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?