80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ederim canım
Olsun sizin güzel yürekleriniz yeter be güzelim
İnan sırf sinir olduğum için anlattım yoksa hiç demeye niyetim yoktu

Üzülme bakarsın ilerde hepimizin durumu biraz daha iyi olduğunda bu seferde KK hatunları bizi okula gönder kampanyası yaparız Ya o okula yada bir başka okula ( nasılsa bir sürü o tip zorda olan okullar var ) bir araya gelmesekte adresleri alır herkes elinden geleni postalar olur biter
Niyet olsun yeterki

Evet canım, ama benim metabolizmam senden daha iyi çalışıyor demekki. Ben arkadaşımla birlikte başladım diyete, aynı diyetisyene gidiyoruz. Ben 93 kilo o 79 kiloydu. Şimdi ben 67 o 65. Üstelik de her gün düzenli sporunu yaptığı halde. Ben öyle spor yapabilseydim şimdiye hedefime ulaşmıştım. Demek istediğim metabolizma yavaşsa azar azar gidiyor. Sadece sabır gerek canım. Bitsin de bir sene sürsün hiç önemli değil.

kızlar bende şöyle kısacası bi kilo bildirimi yapıyım geçen hafta ilk kez tartılmıştım bide toktum öğleden sonra felen 77.4 sabahda ac karnına tartıldım kalkar kalkmaz 74.5 cıktı yani su anki kilom bu sekilde haftaya daha detaylı bi bildirim yaparım bu ilk hafta olduğu için pek şey yapmadım bakalım haftaya kadar kaç kilo verebilicem

ayyy evet inşallah cecom yaaaaa , dur kızzz katil olmak yoktu haniiii unut onuuuu biz kuğu olacak :) annem beni çirkin ördek yavrum diye sever :) bende dur sen kuğu olayımda gör derim :)

Çok iyi canım tebrikler

harikasın canım yaaa gerçekten süper bir sonuç maşallah
Allah nazardan saklasın sen bu gidişle gerçekten çok çabuk hedefine ulaşırsın inşallah

Darısı bizlerinde başına

Öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum...Bol bol eksiler gelir daha inşallah.
Ama baya eksiğimiz var sanırım. rumuzunu unuttum bi lise öğrencisi kardeşimiz vardı mesela nereler de ki o
İsmini hatırlayamadığım 2-3 kişi daha var..

Sağol canım..Bugün kendime yeşilçaylar ıhlamurlar yapıcam toparlanmam lazım. Sende direnmeye çalış hiç zamanı değil hasta olmanın valla
Bildirim için tebrikler çok güzel gitmiş regle rağmen.

günaydın yoldaşlarım hastalığıma reglime ragmen bende mutluyum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77,5
Bu hafta 77,100
Giden 0,4

Tebrikler

Bugün kendime iyi bakmaya karar verdim Bitki çayı dayıcam kendime
İnşallah canım sağol..Bi atlatalım

Tebrikler canım çok güzel gitmiş. O kadar kilo vermene rağmen duraklama da olmamış

Acıkır canım kendimden biliyorum. Stresliysem direkt midem ağırır açlık ağrısı mı yoksa başka bir ağrımıdır bilmiyorum ama yemek yeme ihtiyacı hissederim. Bazen zor frenliyorum kendimi

Ben frenleyemediiiiim Yedim valla gerçi masum şeyler yedim de olsun

canım menünde salata göremedim protein de yok, acıkırsın tabi. Akşam yemeğinde bol yeşil salata yesen, ara öğün olarak da yoğurt eminim acıkmazsın.

Sorma canım iki gündür yoğurt alcam unutuyorum artık bugün kociş alır. Eksikliğini hissetmedim değil.
Bu arada salatayı tamamen unutmuşuuum ben Hiç aklıma bile gelmedi. Midem bulanınca demekki bastırsın diye yemek tıkınmışım hemen

Sağol canım, duraklama yaşadım ramazandan sonra. 15 gün hiç kilo veremedim. Ama sonra diyetisyenim diyetimde biraz değişiklik yaptı yani sadece acı pul biber ve çörek otu ekledi. Sonra yine gitmeye başladı. Arada vücudu şaşırtmak da iyi geliyor aslında.

Canım menülerinde salata ağırlık olsun. Emin ol açlık hissetmezsin. Yoğurdu da her gün mutlaka yemeye çalış, ara verme bence, içine çörek otu ve acı pul biber koy öyle ye. Metabolizman hızlanır.

Çörek otunu Sweetimde söylemişti sanki. Memnunsanız demekki işe yarıyor. Pek sevmem ben çörekotunu ama denemek lazım heralde. Akşam yoğurtla beraber kocişe aldırayım
Evet arada şaşırtıp silkelemek lazım vücudu. Ben henüz duraklamadım ama duraklarsam spora başlıcam

harikasın canım yaaa gerçekten süper bir sonuç maşallah
Allah nazardan saklasın sen bu gidişle gerçekten çok çabuk hedefine ulaşırsın inşallah

Darısı bizlerinde başına
amin cnm inş bu sekilde devam ederim ama gerçekten fark ediyo yani düzenli beslenince eskiden abur cubur çok yiyiyordum artık yemiyorum bakalım inş böyle gideriz hep beraber yaza formda girelim

Komşu ablamla kahve faslıda tamamdır
Normalde 1 çay kaşığı kadar şeker atıyordum hani acılığını kırsın diye ama Canan hoca leptini şekersiz içersek bozmadığını yazmış bir yerde o yüzden artık şeker 0 ( zaten bir tek kahveye minicik kullanıyordum artık hiç kullanmam maksat leptini bozmamak )

Bu arada kızlar karataya başlamadan baya evvel eve şeker almıştım ve 2 aydan fazladır eve şeker almıyoruz sadece misafir için mecbur bulunduruyorum oda toz şeker malum küp şeker çok daha tehlikeli birleştirirken kullandıkları maddelerden dolayı
Hani utanmasam hiç almayacağım bitince ve gelen misafire gelirken herkes kendi şekerini kendi getirsin ben sizi zehirlemiyeyim hesabı ama okadarını yaparsam Banu iyice sıyırdı derler kesin

Çok teşekkür ederim canım
fazla bir şey yapamasakta en azından bir imzayla desteğimizi hissettirelim

kuzen ekmek yok menunde bravo sana tebrikler
kahvaltına 1 çay bardağı ceviz yada çiğ badem ekle karbonhidrattan yoksun olmaz böylece acıkmazsın hem. akşam da sedece çorbayla acıkabilirsin et türü sebze türü yemek eklesen iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…