- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
tebrikler ceco bizde 6 senedir evde durum böyle küp şekere düşmanlık var toz şeker oda gerekince kullanılıyor hatta ben agave şurubu kullanıyorum çocuklara şeker yerineKomşu ablamla kahve faslıda tamamdır
Normalde 1 çay kaşığı kadar şeker atıyordum hani acılığını kırsın diye ama Canan hoca leptini şekersiz içersek bozmadığını yazmış bir yerde o yüzden artık şeker 0 ( zaten bir tek kahveye minicik kullanıyordum artık hiç kullanmam maksat leptini bozmamak)
Bu arada kızlar karataya başlamadan baya evvel eve şeker almıştım ve 2 aydan fazladır eve şeker almıyoruzsadece misafir için mecbur bulunduruyorum oda toz şeker malum küp şeker çok daha tehlikeli birleştirirken kullandıkları maddelerden dolayı
Hani utanmasam hiç almayacağım bitince ve gelen misafire gelirken herkes kendi şekerini kendi getirsin ben sizi zehirlemiyeyim hesabıama okadarını yaparsam Banu iyice sıyırdı derler kesin
Çok teşekkür ederim canım
fazla bir şey yapamasakta en azından bir imzayla desteğimizi hissettirelim
Çörek otunu yoğurda kat ye ben öyle yapıyorum. Swett sabah aç karnına yiyor ben denedim de zor yuttum. İstersen önce öyle dene olmadı yoğurda katarsın.Çörek otunu Sweetimde söylemişti sanki. Memnunsanız demekki işe yarıyor. Pek sevmem ben çörekotunu ama denemek lazım heralde. Akşam yoğurtla beraber kocişe aldırayım
Evet arada şaşırtıp silkelemek lazım vücudu. Ben henüz duraklamadım ama duraklarsam spora başlıcam
Çörek otunu yoğurda kat ye ben öyle yapıyorum. Swett sabah aç karnına yiyor ben denedim de zor yuttum. İstersen önce öyle dene olmadı yoğurda katarsın.
Kizlar bugun benim icin buyuk gun dua edin lutfen :)
umarım herşey çok güzel gider canımmm bi aksilik olmaz herkes memnun bir şekilde günü bitirirsinizKizlar bugun benim icin buyuk gun dua edin lutfen :)
canım bildiğim kadarıyla olumsuz etkisi yokBen acıkmadım bugün ama midem çok bulanıyo kızlar ya. İlaç içmek istemiyorum dün mide bulantısı ilacı içmiştim kesilmişti. Çok halsizim acil toparlanmam lazım.
Nane limon leptini bozar mı acaba bilen var mı ?
kuzen sayfayı çözemedi bi türlü kızlar sizde yardımcı olun motive olması için sağolun
tebrikler ceco bizde 6 senedir evde durum böyle küp şekere düşmanlık var toz şeker oda gerekince kullanılıyor hatta ben agave şurubu kullanıyorum çocuklara şeker yerine
Ben acıkmadım bugün ama midem çok bulanıyo kızlar ya. İlaç içmek istemiyorum dün mide bulantısı ilacı içmiştim kesilmişti. Çok halsizim acil toparlanmam lazım.
Nane limon leptini bozar mı acaba bilen var mı ?
Kizlar bugun benim icin buyuk gun dua edin lutfen :)
artık diyet moduna girmenin zamanı geldi bu sefer canım hala istemiyor ama eşimle spor salonuna gitme kararı aldık belki o beni motive eder
yarın gidip spor salonlarına bakıcaz ben havuzlu varsa ööle istiyorum ama biraz pahalıya patlayabilir 2 kişi kararsızım
spor olmayınca da fikre alışamyıcam sanırım
canım bildiğim kadarıyla olumsuz etkisi yok
Elmaşekerimmmm bugünki 100 kere ip atlama işlemide tamamBaya yoruldum ama olsun sanada banada değer
Şimdide bol limonlu yeşil çayımı içiyorum
Canım seve seve yardımcı oluruz tabiki
Kafasınada takılan birşey olduğunda çekinmeden sorsun kimse olmasa bile ben kesin burada olurumdemirbaş ceco
Canım ben evde tamamen şekeri yasakladım
Eşim ilk zamanlar tuz olsun şeker olsun istiyordu ama artık oda alıştı ( adam yeşil çayı bile şekerli içiyordu)
Benim büyük kız hala direniyor ama ufaklığı daha doğduğundan beri alıştırdığım için arada benim çayım soğuduğunda anne bu soğmuş ben içeyim mi der ve şekersiz içer
HAtta poklu tiryaki bu ara Türk kahvesine de ortak oluyor ( cezvede kalanı koydum fincana )
Geçen gün kendime yaptığımda ille anneciğim banada yapsana dedi baktım cezvede fazla kaldı onada koydum inan bacak bacak üstüne atıp öyle keyifle içtiki acı kahveyi koptum resmen
Canım benim bildiğim kadarıylada bozmuyor ( bitkisel çaylar, normal çay, filitre kahve yada şekersiz türk kahvesi )
Su zaten bozmuyor
Bence hemen en kötü ihtimal limonlu bir yeşil çay iç inanılmaz tıkıyor ve bulantım olduğunda anında kesiyor
Bütün dualarımız seninle
İnşallah herşey çooook güzel olur
çok iyi olur kuzum birbirini tetikler ikisi bu sefer daha hazır gördüm seni cnm geçen sefer gelecem ama bi ara mesajı vardı bu sefer gelecem mesajı var :)artık diyet moduna girmenin zamanı geldi bu sefer canım hala istemiyor ama eşimle spor salonuna gitme kararı aldık belki o beni motive eder
yarın gidip spor salonlarına bakıcaz ben havuzlu varsa ööle istiyorum ama biraz pahalıya patlayabilir 2 kişi kararsızım
spor olmayınca da fikre alışamyıcam sanırım
cecommmm süpersinnn bende atladım ama bugünden itibaren 150 ye çıkarayım diyorum zaman kalmadıya benim ne dersin?Elmaşekerimmmm bugünki 100 kere ip atlama işlemide tamamBaya yoruldum ama olsun sanada banada değer
Şimdide bol limonlu yeşil çayımı içiyorum
Canım seve seve yardımcı oluruz tabiki
Kafasınada takılan birşey olduğunda çekinmeden sorsun kimse olmasa bile ben kesin burada olurumdemirbaş ceco
Canım ben evde tamamen şekeri yasakladım
Eşim ilk zamanlar tuz olsun şeker olsun istiyordu ama artık oda alıştı ( adam yeşil çayı bile şekerli içiyordu)
Benim büyük kız hala direniyor ama ufaklığı daha doğduğundan beri alıştırdığım için arada benim çayım soğuduğunda anne bu soğmuş ben içeyim mi der ve şekersiz içer
HAtta poklu tiryaki bu ara Türk kahvesine de ortak oluyor ( cezvede kalanı koydum fincana )
Geçen gün kendime yaptığımda ille anneciğim banada yapsana dedi baktım cezvede fazla kaldı onada koydum inan bacak bacak üstüne atıp öyle keyifle içtiki acı kahveyi koptum resmen
Canım benim bildiğim kadarıylada bozmuyor ( bitkisel çaylar, normal çay, filitre kahve yada şekersiz türk kahvesi )
Su zaten bozmuyor
Bence hemen en kötü ihtimal limonlu bir yeşil çay iç inanılmaz tıkıyor ve bulantım olduğunda anında kesiyor
Bütün dualarımız seninle
İnşallah herşey çooook güzel olur
yeşil çay fikrin de iyimiş bak canım istedi yapayım da içeyim :)çok iyi olur kuzum birbirini tetikler ikisi bu sefer daha hazır gördüm seni cnm geçen sefer gelecem ama bi ara mesajı vardı bu sefer gelecem mesajı var :)
cecommmm süpersinnn bende atladım ama bugünden itibaren 150 ye çıkarayım diyorum zaman kalmadıya benim ne dersin?
malesef canım burda belediyelerin bi etkisi yok ööle çalışmalrı da yok çok çok geri kalmış burası.. tek gelişen şey kumarhaneler..Canım belediyeye ait varsa öyle bir yere yazılın hem iki kişi kayıt olunca genelde indirimde yapıyorlar
Birde bu spor salonları kesinlikle ticaret hane gibi çalışıyor maalesefsıkı pazarlık yapın inan çok daha güzel teklif sunuyorlar o zaman maksat müşteri kaybetmemek
nasıl iremim büyük mü oraaa , sahi sen eşinin yanına nasıl gittin okulun ne oldu???malesef canım burda belediyelerin bi etkisi yok ööle çalışmalrı da yok çok çok geri kalmış burası.. tek gelişen şey kumarhaneler..
yollar hastaneler 20 yıl önceki türkiye resmen
otellleri bu tarz yerleri var hoca araştırdık biz en iyi hocalar arkadaş tavsiyeleri ile bulduk ama bakalım kaça patlayacaklar :)
ben şu an ücretsiz izindeyim canım şubattan beri evdeyim depresyondayım burada abana iş buluyolar ama her an tekrar sınav açılır mı girdiğim işyerine ayıp olmasın mantığıyla oturuyorum habirenasıl iremim büyük mü oraaa , sahi sen eşinin yanına nasıl gittin okulun ne oldu???
çok iyi olur kuzum birbirini tetikler ikisi bu sefer daha hazır gördüm seni cnm geçen sefer gelecem ama bi ara mesajı vardı bu sefer gelecem mesajı var :)
cecommmm süpersinnn bende atladım ama bugünden itibaren 150 ye çıkarayım diyorum zaman kalmadıya benim ne dersin?
merhaba arkadaşlar evlendikten sonra çok kilo aldım.aşılama tedavisi,stres bide masabaşı iş derkn tam 20 kilo aldım ve 80 kiloya ulaştım.kolay kilo veremiyorum..tedavi gördüğüm için hafif egsersiz dışında bişey yapamıyorum hamile olabilirim diye yavaş hareeket ediyorum.bana ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?