80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keşkeee irem yaaaa allah yardımcın olsun zor zamanlar atlattın az daha yolun kaldı sabret gülüm sonu çok güzel olacak allahın izniyleee burada iyiydin seviyordun dostların vardı destekcin olurlar dı hatta biz bile tanışırdık ben sürekli sana gelirdim yalnız ben alışınca çok pis oluyom hergün damlaya bilirdim bursaya gitmen iyi olmuş sanırım :))) ama kayfe içerdik fal bakardık daha çok yaşayacağımız şey varmış baksana

mate benim favori bitkilerimdendirr ben severim ama onu herkes içemez bi kerede aşka gelip çok alma az al bi dene önceden bide bitkiyi alsan daha güzel olur kuzum evde var benimde hatta bu sabah dedim haftaya da mate yemi geçsem diye beraber geçeriz cecom :) aslında bende diyodum sabah 100 akşam 50 yaparımmm sen 100 100 diyorsan öyle yaparım artıkın bende

hoşgeldin
İnşallah Rabbim sana en kısa zamanda mucizesini göndermiş olur sen yinede dediğin gibi dikkatli davran ama tabi inşallah hamile değilsende hamile kalana kadar bir 10 kilo daha verirsen çok daha güzel geçer hamileliğin
Bizler hepimiz değişik değişik beslenmeleri takip ediyoruz ( karataycılarda var diyetisyenlere gidenlerde hatta kafasına göre takılıp çok güzel kilolarda var önemli olan sağlıklı beslenmek )

Sen şu anda acaba nasıl birşeyler yapıyorsun beslenme olarak
Birde biz her gün yediklerimizi paylaşıp birbirimizi eksik yada fazla birşey varsa uyarıyoruz motive olacağına eminim ve istesende kaçamak yapamayacaksın
Spor şimdilik emin olmadan yapma ama değilsende kendini fazla zorlamayacak birşeyler yaparsaın ( plates gibi )[/QUOTE]

ççoook teşekkür ediyorum canım çok ağol inşallah amin diyorum bu içten,bu güzel duana...
sabah maalesef poğçayla güne başlıyorum,öğlende ev yemekleri yapılıyor burda,akşamda eve gidip ben yemek pişiriyorum.tabi hepsinden afiyetle yiyorum ama porisyonlarım küçük olduğu halde bana yarıyor.bişeyi yanlış yapıyorum ama neyi bilmiyorum...

ççoook teşekkür ediyorum canım çok ağol inşallah amin diyorum bu içten,bu güzel duana...
sabah maalesef poğçayla güne başlıyorum,öğlende ev yemekleri yapılıyor iş yerimde ,akşamda eve gidip ben yemek pişiriyorum.tabi hepsinden afiyetle yiyorum ama porisyonlarım küçük olduğu halde bana yarıyor.bişeyi yanlış yapıyorum ama neyi bilmiyorum...[/QUOTE]

harikasın canım
Eminim patır patır gidecektir kilolar
Valla yeşil çayada zor alışmıştım artık bol limon sıkıp alışacağım inşallah faydasını göreyimde tadına nasılsa elbet alışırım
Eskiden yeşil çaydan midem bulanırken artık zevkle içiyorum

Canım yazdıklarından çalıştığını anladım
Bak şimdi darılmaca yok ama sen zaten sabah o poğçayı ( ne kadar yağlı gelmesede sana ) yediğin an 1 - 0 güne yenik başlıyorsun maalesef
Senin gerekirse yarım saat erken kalkıp güzel bir kahvaltı etmen şart Emin ol kahvaltın sağlıklı olduğu an çok daha enerjik güne başlıyorsun
Karatay diyetiyle ilgili bir fikrin varmı bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim
Bende hem PKO hemde insülin direnci olduğu halde hiç spor yapmadığıma rağmen 2 ayda 7 kgya yakın kilo verdim
Günde 2 öğün besleniyorum ve aralarda inan hiç acıkmıyorum
İlk başladığında 3 öğünde yapabilirsin ama inan ihtiyaç hissetmeyeceksin

İstersen bize saat kaçta kalktığını, kaçta işe gittiğini ve kaçta döndüğünü yaz bizde sana elimizden geldiğince bir plan oluşturalım ne dersin
En azından bir hafta dene ve emin ol sonra istesende bırakamazsın

Kızlar Ankaranın suyuna bakın yaa. Babam çekmiş evde. Bu suyla yemek falan pişirilmezki
Artistlik yapcağına doğru dürüst açıklama da yapmıyo pis..Eki Görüntüle 1253930

Abowwwwww birde adam dediğin gibi artistlik yapıyor suyu biz içiyoruz falan diye
Anam bütün politikacıların hepsi yalancı zaten ama bu kadarda göz göre görede yalan olmazki
Dediğin gibi bu suyla asla yemek yapılmaz öncesinde kaynatsa bile insan yine mide kabul etmez

Allah yardımcınız olsun canım
En kötü ihtimalle mecbur evine arıtma taktıracaksın yoksa bu suyla hiç bir şey olmaz

ustam harikada ondannn :) yok ben çok severim bitki çaylarını bu avantaj olsa gerek içmekle yetinmeyip bide gittim okulunu okudum :)

Kızlar Ankaranın suyuna bakın yaa. Babam çekmiş evde. Bu suyla yemek falan pişirilmezki
Artistlik yapcağına doğru dürüst açıklama da yapmıyo pis..Eki Görüntüle 1253930
ıyyyyyyyy hani temizdi sularrrrr içilebilirdi ??? nerde bu devlet diye haykırasım var :)

cecom el attıysa xyzxyz cim başladın demektir zaten işe başlamakda bitirmenin yarısı olduğuna göreee kaçarın yok artık uy cecoya kurtul kilolarından :)))

Yok hiç bir açıklama çalışma vs bişey yok yani. Başkaları paylaşıyordu inanmamıştım da kendi başına gelince insan anlıyomuş. Ankara da insanlar hastalıktan kırılıyo teyzemler,annem, kardeşim, minicik tombiğim yeğenim hep; ishal,idrar yolu,mide bulantısı. Napcaz bilmiyorum ya. Kahrolasiceler..

ben ordayken niye yapmamşız ki çekiniyoinsan bazen demmekki

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce herkes şifa bulur
Peki ispatlama şansınız yokmu sudan dolayı olduğuna Öyle bir olasılık varsa ben olsam kesin mahkemeye veririm belediyeyi zaten eşim hep diyor sen inanılmaz muhalefetsin diye muhalefetle alakalı değil ama işte haksızlığa gelemiyorum ve resmen o anlarda çıldırıyorum ve beni zor tutuyor
İyiki burada üniversiteye gitmemişim Emin ol nerede haksızlık orada Ceco olurdu yemek yerine gaz yerdim o zamanda

Şaka bir yana ama buna bir çare şart böyle nereye kadar idare edeceksiniz ki temiz suyada para dayanmazki yemeklerede çayada fazladan alırım desen

Annem aradı şimdi

Senelerdir bana kızım sağlığın için zayıfla, yok efendim az ye be evladım ( veremiyordum ya ) falan diye sözler söyleyen kadın yarın gelde mantı yapalım demezmi

Kadın resmen sanki bana suikast düzenliyor
Canan teyzem kızar bak ne güzel 7 haftadır hiç kaçamak yapmıyorum dedim bu seferde ay nerden duyacak Canan karatay hem bir kereden birşey olmaz dedi

Bu kadın beni öldürcek
Tamam bakarız dedim kapattım ama şimdi ne yapsam diye düşünüyorum
Kendimiz yapacağız ama sonuçta hamur yani ve karataya ters

cecom kaç kilosun şimdi

Canım sen gittikten sonraydı sanırım bir ara 124.5 kgya kadar çıktım
Tam 7 hafta evvel karataya başladım ve bu sabah 118.3 kgyu gördüm

İnşallah haftayada 117leri görüceğim ( bugün reglmin ilk günü )

al bnden de o kadar :)
:))) böyle otururuz işte yerimizde kaldı işte kahvelerimiz ocakta fallarımız fincanda :)

gitmeeeeeeee gidersne yersin çok güzel gidiyorsunnnnn maşalllahhh :)
Neyse salatamıda yapıp soframıda kurayım eşim gelir gelmez yeriz
ohhh afiyetin olsunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…