- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
keşkeee irem yaaaa allah yardımcın olsun zor zamanlar atlattın az daha yolun kaldı sabret gülüm sonu çok güzel olacak allahın izniyleee burada iyiydin seviyordun dostların vardı destekcin olurlar dı hatta biz bile tanışırdık ben sürekli sana gelirdim yalnız ben alışınca çok pis oluyom hergün damlaya bilirdim bursaya gitmen iyi olmuş sanırım :))) ama kayfe içerdik fal bakardık daha çok yaşayacağımız şey varmış baksanaben şu an ücretsiz izindeyim canım şubattan beri evdeyim depresyondayım burada abana iş buluyolar ama her an tekrar sınav açılır mı girdiğim işyerine ayıp olmasın mantığıyla oturuyorum habire
bir söylentiye göre kasımda duyuru açılacakmış duyuru açıldıktan sonra en geç 1 ay içinde göreve başlamam gerekiyo bursada
sonra sınava giricem sınav açıklanaıncaya kadar 1 ay geçer
geçersem ki işalllah bu sefer geçerim 1 ay 2 ay sonra mülakat oluyor ondan sonrada seminerler filan derken ben yine 6 ay filan türkiyede tek beşıma takılacam demek oluyor
keşke görev yerim diyarbakır olsaydı bursaya dönmeyi hiç istemiyoum
mate benim favori bitkilerimdendirr ben severim ama onu herkes içemez bi kerede aşka gelip çok alma az al bi dene önceden bide bitkiyi alsan daha güzel olur kuzum evde var benimde hatta bu sabah dedim haftaya da mate yemi geçsem diye beraber geçeriz cecom :) aslında bende diyodum sabah 100 akşam 50 yaparımmm sen 100 100 diyorsan öyle yaparım artıkın bendeCanım bence bir kerede 150ye çıkarma ama günde 2 kere 100er atlayış yaparsan hem fazla yorulmamış olursun bir kerede hemde sabah akşam yaparsan yatmadan evvelde azda olsa metabolizman hızlanır diye düşünüyorum
Birde bugün İnstagramda takip ettiğim bir diyetisyen Mate çayını önermiş
Tam olarak şöyle yazmış;
Mate Çayı tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılmaktadır. Vücutta yağ emilimini engelliyor, yağların hızlı yakılmasını sağlıyor ve vücuttan su atılımını kolaylaştırıyor
Bende yarın inşallah alacağım kendime şimdi eşime desem gider yanlış alır
Şu hazır poşetlerden bile kullanılabiliyormuşuzyeşil çayla takviye edersek belki daha çabuk şu kilolardan kurtuluruz
Aramıza hoşgeldin
İnşallah Rabbim sana en kısa zamanda mucizesini göndermiş olur sen yinede dediğin gibi dikkatli davranama tabi inşallah hamile değilsende hamile kalana kadar bir 10 kilo daha verirsen çok daha güzel geçer hamileliğin
Bizler hepimiz değişik değişik beslenmeleri takip ediyoruz ( karataycılarda var diyetisyenlere gidenlerde hatta kafasına göre takılıp çok güzel kilolarda varönemli olan sağlıklı beslenmek )
Sen şu anda acaba nasıl birşeyler yapıyorsunbeslenme olarak
Birde biz her gün yediklerimizi paylaşıp birbirimizi eksik yada fazla birşey varsa uyarıyoruzmotive olacağına eminim ve istesende kaçamak yapamayacaksın
Spor şimdilik emin olmadan yapma ama değilsende kendini fazla zorlamayacak birşeyler yaparsaın ( plates gibi )
Canım bence bir kerede 150ye çıkarma ama günde 2 kere 100er atlayış yaparsan hem fazla yorulmamış olursun bir kerede hemde sabah akşam yaparsan yatmadan evvelde azda olsa metabolizman hızlanır diye düşünüyorum
Birde bugün İnstagramda takip ettiğim bir diyetisyen Mate çayını önermiş
Tam olarak şöyle yazmış;
Mate Çayı tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılmaktadır. Vücutta yağ emilimini engelliyor, yağların hızlı yakılmasını sağlıyor ve vücuttan su atılımını kolaylaştırıyor
Bende yarın inşallah alacağım kendime şimdi eşime desem gider yanlış alır
Şu hazır poşetlerden bile kullanılabiliyormuşuzyeşil çayla takviye edersek belki daha çabuk şu kilolardan kurtuluruz
Aramıza hoşgeldin
İnşallah Rabbim sana en kısa zamanda mucizesini göndermiş olur sen yinede dediğin gibi dikkatli davranama tabi inşallah hamile değilsende hamile kalana kadar bir 10 kilo daha verirsen çok daha güzel geçer hamileliğin
Bizler hepimiz değişik değişik beslenmeleri takip ediyoruz ( karataycılarda var diyetisyenlere gidenlerde hatta kafasına göre takılıp çok güzel kilolarda varönemli olan sağlıklı beslenmek )
Birde biz her gün yediklerimizi paylaşıp birbirimizi eksik yada fazla birşey varsa uyarıyoruzmotive olacağına eminim ve istesende kaçamak yapamayacaksın
Spor şimdilik emin olmadan yapma ama değilsende kendini fazla zorlamayacak birşeyler yaparsaın ( plates gibi )
hoşgeldin
mate benim favori bitkilerimdendirr ben severim ama onu herkes içemez bi kerede aşka gelip çok alma az al bi dene önceden bide bitkiyi alsan daha güzel olur kuzum evde var benimde hatta bu sabah dedim haftaya da mate yemi geçsem diye beraber geçeriz cecom :) aslında bende diyodum sabah 100 akşam 50 yaparımmm sen 100 100 diyorsan öyle yaparım artıkın bende
ççoook teşekkür ediyorum canım çok ağol inşallah amin diyorum bu içten,bu güzel duana...
sabah maalesef poğçayla güne başlıyorum,öğlende ev yemekleri yapılıyor burda,akşamda eve gidip ben yemek pişiriyorum.tabi hepsinden afiyetle yiyorum ama porisyonlarım küçük olduğu halde bana yarıyor.bişeyi yanlış yapıyorum ama neyi bilmiyorum...
Kızlar Ankaranın suyuna bakın yaa. Babam çekmiş evde. Bu suyla yemek falan pişirilmezki
Artistlik yapcağına doğru dürüst açıklama da yapmıyo pis..Eki Görüntüle 1253930
ustam harikada ondannn :) yok ben çok severim bitki çaylarını bu avantaj olsa gerek içmekle yetinmeyip bide gittim okulunu okudum :)harikasın canım
Eminim patır patır gidecektir kilolar
Valla yeşil çayada zor alışmıştım artık bol limon sıkıp alışacağım inşallahfaydasını göreyimde tadına nasılsa elbet alışırım
Eskiden yeşil çaydan midem bulanırken artık zevkle içiyorum
ıyyyyyyyy hani temizdi sularrrrr içilebilirdi ??? nerde bu devlet diye haykırasım var :)Kızlar Ankaranın suyuna bakın yaa. Babam çekmiş evde. Bu suyla yemek falan pişirilmezki
Artistlik yapcağına doğru dürüst açıklama da yapmıyo pis..Eki Görüntüle 1253930
cecom el attıysa xyzxyz cim başladın demektir zaten işe başlamakda bitirmenin yarısı olduğuna göreee kaçarın yok artık uy cecoya kurtul kilolarından :)))Canım yazdıklarından çalıştığını anladım
Bak şimdi darılmaca yok ama sen zaten sabah o poğçayı ( ne kadar yağlı gelmesede sana ) yediğin an 1 - 0 güne yenik başlıyorsun maalesef
Senin gerekirse yarım saat erken kalkıp güzel bir kahvaltı etmen şartEmin ol kahvaltın sağlıklı olduğu an çok daha enerjik güne başlıyorsun
Karatay diyetiyle ilgili bir fikrin varmı bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim
Bende hem PKO hemde insülin direnci olduğu halde hiç spor yapmadığıma rağmen 2 ayda 7 kgya yakın kilo verdim
Günde 2 öğün besleniyorum ve aralarda inan hiç acıkmıyorum
İlk başladığında 3 öğünde yapabilirsin ama inan ihtiyaç hissetmeyeceksin
İstersen bize saat kaçta kalktığını, kaçta işe gittiğini ve kaçta döndüğünü yaz bizde sana elimizden geldiğince bir plan oluşturalım ne dersin
En azından bir hafta dene ve emin ol sonra istesende bırakamazsın
Abowwwwww birde adam dediğin gibi artistlik yapıyor suyu biz içiyoruz falan diye
Anam bütün politikacıların hepsi yalancı zaten ama bu kadarda göz göre görede yalan olmazki
Dediğin gibi bu suyla asla yemek yapılmaz öncesinde kaynatsa bile insan yine mide kabul etmez
Allah yardımcınız olsun canım
En kötü ihtimalle mecbur evine arıtma taktıracaksın yoksa bu suyla hiç bir şey olmaz
ustam harikada ondannn :) yok ben çok severim bitki çaylarını bu avantaj olsa gerek içmekle yetinmeyip bide gittim okulunu okudum :)
ıyyyyyyyy hani temizdi sularrrrr içilebilirdi ??? nerde bu devlet diye haykırasım var :)
cecom el attıysa xyzxyz cim başladın demektir zaten işe başlamakda bitirmenin yarısı olduğuna göreee kaçarın yok artık uy cecoya kurtul kilolarından :)))
ben ordayken niye yapmamşız ki çekiniyoinsan bazen demmekkikeşkeee irem yaaaa allah yardımcın olsun zor zamanlar atlattın az daha yolun kaldı sabret gülüm sonu çok güzel olacak allahın izniyleee burada iyiydin seviyordun dostların vardı destekcin olurlar dı hatta biz bile tanışırdık ben sürekli sana gelirdim yalnız ben alışınca çok pis oluyom hergün damlaya bilirdim bursaya gitmen iyi olmuş sanırım :))) ama kayfe içerdik fal bakardık daha çok yaşayacağımız şey varmış baksana
Yok hiç bir açıklama çalışma vs bişey yok yani. Başkaları paylaşıyordu inanmamıştım da kendi başına gelince insan anlıyomuş. Ankara da insanlar hastalıktan kırılıyo teyzemler,annem, kardeşim, minicik tombiğim yeğenim hep; ishal,idrar yolu,mide bulantısı. Napcaz bilmiyorum ya. Kahrolasiceler..
evettt ben çekiniyodummm biraz kilo verip karşısına çıkacam diyodum ben vermeeden sen gittin :)))ben ordayken niye yapmamşız ki çekiniyoinsan bazen demmekki
cecom kaç kilosun şimdiNeyse salatamıda yapıp soframıda kurayım eşim gelir gelmez yeriz
cecom kaç kilosun şimdi
:))) böyle otururuz işte yerimizde kaldı işte kahvelerimiz ocakta fallarımız fincanda :)al bnden de o kadar :)
gitmeeeeeeee gidersne yersin çok güzel gidiyorsunnnnn maşalllahhh :)Annem aradı şimdi
Senelerdir bana kızım sağlığın için zayıfla, yok efendim az ye be evladım ( veremiyordum ya ) falan diye sözler söyleyen kadın yarın gelde mantı yapalım demezmi
Kadın resmen sanki bana suikast düzenliyor
Canan teyzem kızar bak ne güzel 7 haftadır hiç kaçamak yapmıyorum dedim bu seferde ay nerden duyacak Canan karatay hem bir kereden birşey olmaz dedi
Bu kadın beni öldürcek
Tamam bakarız dedim kapattım ama şimdi ne yapsam diye düşünüyorum
Kendimiz yapacağız ama sonuçta hamur yani ve karataya ters
ohhh afiyetin olsunnnnnnnnNeyse salatamıda yapıp soframıda kurayım eşim gelir gelmez yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?