80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım gayet güzel bir menü ama o 5 zeytini bence 10a çıkar kahvaltıya birde salatalık ekleyebilirsin birde bademleri mutlaka kahvaltıda ye ( badem olmazsa ceviz, fındık yada yer fıstığı tabi kavrulmamış )
Emin ol öğle yemeğine kadar kesinlikle acıkmazsın

Kahvaltısını sağlam yapan birinin metabolizması daha sabahtan %20 daha hızlı çalışıyormuş
Bİrde tarçınlı süt %25 hızlandırıyormuş metabolizmayı ( bugün İGde bir diyetisyen yazmış bende ihtiyaç hissetmediğimden içmiyordum tarçınlı süt ama denemeye değer )

Eşim annesiyle kurbanlık bakmaya gitmiş
Ulen yemeğimizi yiyip öyle gitseydin yada haber verseydinde ben 17:00de yerdim yemeğimi o zaman dedim hemen kıvırıyor işte dün söylemiştim ( yemekten sonra sandım ben tabi )
Yarım saat sonra en geç gelmiş olacakmış neyse suya devam

bende anneme dedim akşam tarçınlı sütle meyve mi yesem diye canım bi istedimişdi ki ama acıktıkca o istek geçti yemek mi yasem bilemedim

salatam yoktu cnm ondan yiyemedim bugun inş alırım tamm cnm yarın kahvaltıma cevizde ekliyecegim söz veriyorum sana

Slm fıstıklar hayırlı cumalarrr sabahtan beri yetişemiyorum hızınıza

elelrinize sağlık tatlım rabbim bol kazanç versin inş

Sorun anlaşıldı kızlar. Hasta oluyorum üşütmüşüm sanırım. Midem bulanıyo ve karnım da fena. Halsizlik de var tabi bide.

herkes dökülüyo kuzum dikkat et bitanemmm geçmiş olsun

tşkler tatlımmm geçti şükür annem kanser hastası değil göğsünde kitle vardı alındı fakat yenileyen türdenmiş o yüzden kapsamlı incelemeye aldılar bitanemmm umutsuzluk diye bir kelime yok bizim lugatımızda

tbrkler cecommmmm olacak bu işşş seneye yaz umreden bizlere dua edeceksin inş

evet ihmal etme adaşım tahliller önemliii

atlatacaksın rabbimin izniyle şekercim sen gönlünü ferah tut dualarımız seninle

regle rağmen gitmesi güzel elacımmm hemöde sporsuz bence çok güzel

Süpermiş hepsi yaa, hayal değil bunlar canım, sadece sabır gerek, o da bizde var dimi

olmazmı elbette varrrr

ne güzel düşümnmüşsün cecommm allah razı olsun kuzummm ama dediğin gibi müdür hakikaten eşşekmiş

süpersin pofudukummm tbrk ederimmm tatlımmm

Kızlarrrrrrrrrrr şu kampanyaya bakıp imza atarsanız sevinirim

http://chn.ge/XsKBuz?share_id=BpnRfPgrUX

duyarlılığından ötürü tşk ederim cecommm hayvanlar en hassas noktam abimin adına annemin adına kendi adıma hemen imzaladım bitanesinn

evet opscooll cnm sanırım dersleri yoğun inş dikkat ediyordur salatasız olmaz en sağlıklı karbonhidrat salata ben salatasız doyamıyorum nedense

ben kahvaltıyı hazırlamaya başlamadan yutuyorum kuzum hazır olana dek çiğnemem sürüyor zaten öğütmeden çiğnemek daha faydalıymış alıştım artık çene kaslarım gelişti bağırsakları kayganlaştırarak müshil etkisi yapıyor be iştahı kapıyor kuzum herkese tavsiye ederim

karataya karşı pahalı diyenler hakikaten bunları hesap etmiyor eve şeker ıvıs zıvır girmiyor bence çok hesaplı

kuzen sayfayı çözemedi bi türlü kızlar sizde yardımcı olun motive olması için sağolun
elbette yardımcı oluruz neslim de ben mi denk gelemedimki

Çörek otunu yoğurda kat ye ben öyle yapıyorum. Swett sabah aç karnına yiyor ben denedim de zor yuttum. İstersen önce öyle dene olmadı yoğurda katarsın.

yoğurda öğüterekmi koyuyorsun kuzummm

bozmaz bitanem şekersiz hiçbir içecek bozmazsadece ayran ve süt biraz engelliyor ama yine de leptin çalışmaya devam ediyor

uygun bulabilirseniz süper olur İremcimmm

hoşgeldin aramıza bitanemmm bence egzersiz olarak sadece yürüyüş yapabilirsen süper olurrr

hakkında hayırlısı olsun kuzummm

şekercim gün içinde fırsat buldukça yap cnmm ama yatmadan önce yapabilirsen süper olur
metabolizma çalışır haldeyken yatarsın ve sabaha dek yağ yakmaya devam edersin

hakikaten işiniz zor bitanemm hangi birini sirkede bekleteceksin sebze meyvelerin ama tek çözüm o gibi görünüyor

Canım işte bir kaç milletvekili uğraşıyorda adam laf yetiştirmekten işini yapmıyor ki
Kullanmıyo kimse bu suyu..Diş fırçalarken bile hazır su kullanılıyo burda.

hatırlayan var mı bunu şimdi face gezerken denk geldimmm beni aldı taaaaaaaaaa nerelere götürdüüü ne severdim be bu diziyi hastaydım bu kadına

Geçen gün face de paylaşmıştım hatta son bölümünü izledim oturup. Çok seviyodum yaa keşşke yayınlansa da izlesek

maşallah canım yaa herkese teker teker harikasınnn bende soracaktım uyumadan önce yapmam artı olurmu diye sağol güzelim
hadi yaaa :) benimde geçen aklıma geldi şu dertleri atlatayım da oturup başdan izleyeyim diye bugün görünce de bi garip oldum okuldan koşa koşa gelir izlerdim bide arkadaşlarla ssaatlerce konuşurudk sanki izlememişiz gibi bu böyle oldu gördün mü o onu yaptı gibilerinden :)

cecommm önemli olan nefsimize sahip çıkabilmek her yerde böyle cıslar karşımıza mutlaka çıkacakk

tadımlık ve çok geçe kalmadan yersen sorun yok yanına kendine uygun birşeyler yaparsın cnmm

salatam yoktu cnm ondan yiyemedim bugun inş alırım tamm cnm yarın kahvaltıma cevizde ekliyecegim söz veriyorum sana

bayıldım kuzummmm afiyetolsun cecomun dedikleirne ilaveten biraz da suyu artırırsan harika olacak

sende sağol kuzummm

ooo süper gidiyosunnn harikaaa 118 leri görmeyeli de uzun olmuştu sen başaracaksın bu sefer bu işi tam destekcinimmm
yarın anana da gitme :)))
:))) böyle otururuz işte yerimizde kaldı işte kahvelerimiz ocakta fallarımız fincanda :)
ya maaleseffffffff

menüm
sabah: 2 dlm peynir ( yarısı çökelek peynirdi), 1 dlm ekmek, domates, salatalık
öğle: yarım kase yoğurt, 1 kase çorba
akşam: yarım kase cacık, bollll salata yeşillik, 1 kaseden az k. fasulye
2lt su
2 fincan biberiye melisa çayı
2 fincan melisa yeşilçay

afiyetolsun şekercimmm ip atlamayı yazmayı unuttunmu kuzummmiçtiğin suyun içine limon da damlat bitanemmm

afiyetolsun şekercimmm ip atlamayı yazmayı unuttunmu kuzummmiçtiğin suyun içine limon da damlat bitanemmm
evettt unuttum bebeğim pardonnn 100 atladım 100 de gece atlayacam sabahları sirkeli içiyordum ama bugün babam aldı limonumu bütün gün içtiğimin hepsine mi damlatayım gülüm???

evettt unuttum bebeğim pardonnn 100 atladım 100 de gece atlayacam sabahları sirkeli içiyordum ama bugün babam aldı limonumu bütün gün içtiğimin hepsine mi damlatayım gülüm???

ama yarın da sınavın var kuzum fazla geç kalma sabahları sirkeli su içke diyet efsanesiymiş kuzum boşuna midene işkence yapma ama içeceğin suya 1 limon kabuklarıyla doğrarsan hem alkali hale getirmiş olursun hem de iç kıyılmalarını önler sindirimi yavaşlatarak geç acıkmanı sağlar tatlım 2,5 lt ye 1 limon doğrayabilirsin

tamamdır kuzuuum öyle yaparım o zaman yetmiş tane yöntem deneyecem biri yaramazsa biri yarar herhalde :)

ben kendi uyguladıklarımı ve fayda gördüklerimi söylüyorum kuzummm herkesin bünyesi metabolizması farklı o yüzden sana en çok yarayan yöntemi sen keşfedeceksin
çok tşk ederim canım benim öyle tabiki ama benim son zamanlarda son zaman dediğim de 3 yılda sürekli kilo verip tekrar almamdan ötürü artık iyice yavaşladı çok hatalar yaptım çooookk verdim geri aldım verdim aldımmm ilk buraya geldiğimde 84 le geldim ve ilk hafta da 3 kilo vermiştim şimdi 1.5 haftada 1 kilo vermişim bakıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…