- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Eki Görüntüle 1254034 Eki Görüntüle 1254035 kizlar bugunki menu bikdirimim sabah kahvaltida iki haslanmis yumurta 5 zeytin 1 domates peynir ve sekersiz cay arada bikactane badem oglen corba aksam fasulye ve yogurt suda 1 litre ictim (ne kadar cok icmisim)
hatırlayan var mı bunu şimdi face gezerken denk geldimmm beni aldı taaaaaaaaaa nerelere götürdüüü ne severdim be bu diziyi hastaydım bu kadına
bende anneme dedim akşam tarçınlı sütle meyve mi yesem diye canım bi istedimişdi ki ama acıktıkca o istek geçti yemek mi yasem bilemedimKahvaltısını sağlam yapan birinin metabolizması daha sabahtan %20 daha hızlı çalışıyormuş
Bİrde tarçınlı süt %25 hızlandırıyormuş metabolizmayı( bugün İGde bir diyetisyen yazmış bende ihtiyaç hissetmediğimden içmiyordum tarçınlı süt ama denemeye değer )
salatam yoktu cnm ondan yiyemedim bugun inş alırım tamm cnm yarın kahvaltıma cevizde ekliyecegim söz veriyorum sanaCanım gayet güzel bir menü ama o 5 zeytini bence 10a çıkarkahvaltıya birde salatalık ekleyebilirsin birde bademleri mutlaka kahvaltıda ye ( badem olmazsa ceviz, fındık yada yer fıstığı tabi kavrulmamış )
Emin ol öğle yemeğine kadar kesinlikle acıkmazsın
Yok canım benim ki iş stresi. Pasta ve kurabiye siparişi aldım. Allah alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.
Başarılar sana canım
Canım limonlu suyu deneyeceğim hiç içmedim ben kitapta okumuştum ama hiç denemedim
Sorun anlaşıldı kızlar. Hasta oluyorum üşütmüşüm sanırım. Midem bulanıyo ve karnım da fena. Halsizlik de var tabi bide.
Merhabalar kaptanım .
Canım benim yine tektek herkesi yorumlamışsın.harikasın.
Bu aralar kendimi tanıyamıyorum swetcim.sebebinide biliyorum.
Bayrama kadar kendime hedef koymuştum 4-5kilo veririm diye.eh tabii benim bilinçli kaçamaklar ssyesinde yerimde sayıyorum.
Umutsuzluğa kapıldım sanırım.
Swetcim belinin geçmesine çok sevindim.
Annen kanser hastasımı canım.rabbim şifa versin inşallah.benim ablamda 5sene önce o hastalığa yakalanmıştı.çok şükür iyi şimdi.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri hepinize hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günde
Yine sabah 6da uyanıp güne çok dinç başladım
Aslında sırf her sabah balkondan güneşin doğuşunu izlemek için bile kalkılabilirher gün ayrı bir güzellik Rabbime binlerce şükür
Bir güzel kahvaltımıda yaptın artık çalışsın Leptinler
Hemen aklımdayken ilk bildirimde benden gelsin
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.3 kg
Giden; 500 gr( regln ilk günü olmasına rağmen hemde )
Toplam giden; 6.2 kg
Şimdilik hedefim; 110 kg
( fazla yüksek tutmayayım ki verdikçe yeni hedefler koymanın motivasyonuyla tam gaz devam edeyim)
Spor;
1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme ( pazar alışverişiydi ama yavaş yürüme huyum yok o yüzden bana göre spor)
İnşallah herkese eksi bildirimler yaparda topikçe hedeflerimize bir tık daha yaklaşalım
Yok yok adaşım bu sefer ertelemek yok
Hem gitmişken kuzuyuda bir göstereceğim doktoracimcime sanki hasta olacak gibi ufaktan başladı arada bir öksürmeye çok uzun zamandan sonra ilk ve ama şükür ateşi çıkmadı bir daha geçen geceden sonra
Bizde seni çooook seviyoruz güzelim
Bak bu ayran detoksunu verilmesi gereken kilo fazlaysa ayda iki kere yapabiliyormuşuzistersen bir an önce bir kere yap sonrada onlar gelmeden hemen öncede yaparsın ki en azından bir bedeni kurtaralım
Ne gerek var şimdi elini kana bulamaya
Hayır ölmezde sakat kalırsa başına kalır kızonun yerine biz totoşları sıkıp hep birlikte sporumuzu yapalım ki hem sen kuğu gibi ol hemde biz düğüne gelemesekte gıyabi düğün yapıp herkes evlerinde köbişleri atarken topikte çok daha zayıf olalım
Çok geçmiş olsun canım
Bende sanki yakında yamulacakmışım gibi hissediyorumhiç üşümeyen ben dün üşüdüm ve bir kaç kere hapşırdim kendimi salmıyorum ki bayrama kadar temizliğimi yapabileyim Bayram sonrası yamulsamda olur
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın...Aminnnnnnnnnn
Sende sakın umutsuzluğa kapılma unuttunu stres daha çok şişmemizi sağlıyor maalesef
Bak sende benim gibi Elmaşekerine destek kampanyasına katılen az günde 1 kere 100 kere ip atlıyormuş gibi yapalım hem manevi destek oluruz gelinimize hemde spor yapmış oluruz
Ben kendi adıma günde 2 kereye çıkartıcağım inşallah o sayıyı
Eminim seninde yavaş yavaş gidecektir kilocuklar sabret yeter
hayırlısıyla bi atlatsaydımmmm bebeğim o zamandan sonra derdim 1 e düşecek daha fazla üstünde durabilirim o zaman, sihirli olduğu kesinlikle doğru benim bu 4. geri dönüşüm bağlama büyüsü yapıyoruz sanırım gelenlere : )
ayy evet söylemiştinnn cnmm yaparsın tatlım hiç panik olmaa inş. çook rahat olur yetişir çokda lezzetli olurrr
eyvah eyvahh o olmasın işte bitki çayı takviyesi yap hemen canım zencefil, adaçayı iyi gelir
umutsuzluk yokkk o cıssss daha bayrama var 5 olmaz 2 olurrr önemli olan bir şekilde gitmesi cnm bayram süresincede dikkat edersen bayramda bile verirsin e bu daha harika olur o zaman söyle düşün sağlıklı beslenme dönemine girmemiş olsaydın ilk günki halinle bayram geçirecektin üstelik bayramda da almaya devam edecektin : ) gerçi kaç kilo verdin kaçla başladın tam bilmiyorum ama : )
ay doğru diyonn gelin olmadan katil olmak hiç hoş bir fikir değil vaz geçtim ben kilo vereyim :) o detoksu mutlaka yapacam çok aklıma yattı cidden araştırdığıma göre çoğunlukda yağmış giden tam bilmiyorum ama , cecommm harikası evet bana destek kampanyası hatta 1 haftalık verdiğiniz kilolar benden gitse ne var ki acil bi durum biliyorsunuz :)))
bu arada tbrklerrrrrrrrrrrr cecommmm bu döneme rağmen gitmiş ayakta alkışlıyorum sizi hanfendi : ) ben tartıya çıkmaya korkuyom iki saattir oyalanıyom hiç vermiş gibi hissetmiyorum
tbrk ederim canımmm sende bu döneme rağmen vermişsin bravooo
Cok giremiyorum telasem var malum
dunku menum
salatalik detoksu
yani hicbisi yemedim :)
Kilo bildirimi
baslangic:82
Gecen hafta:76.8
Bu hafta:76.5
Giden:300gr
Toplam giden:5.5
Vaziyetten memnunum cunku bu hafta hic spor yapmadim regl donemim bi de duraklama donemine girdiğimi dusunuyorum bu hafta farkli bisiler yapip metabolizmayi sasirtmak lazim :) umarim sizlerin booool eksileri olmuştur :)
Süpermiş hepsi yaa, hayal değil bunlar canım, sadece sabır gerek, o da bizde var dimi
Kızlar ben döndümmmmmmmm
Çabucak gittim geldim ama gitmeseydim iyidi
Müdür beni sinir etti iki dakikada
Size olayı baştan anlatayım
Bizim 8.ci takımdan bir öğretmen arkadaşımız var Kayserinin bir köyünde görev yapıyor ve 12 öğrenciye ortak sınıfta ders vermeye uğraşıyor ( yani 1 - 2 - 3 ve 4.cü sınıf öğrencileri aynı sınıfta ders görüyor )
Sınıftaki öğrencilerin çoğunun durumu yokmuş
Bende geçen gün eşime o çocuklar için birşeyler yapamazmıyız dedim ve kendi çapımda Ceco beni okula gönder kampanyası başlattım evde
Sağ olsun Öğretmen Arkadaşımız hatta dedi bir kaçının durumu diğerlerine nazaran biraz daha iyi diye ama ben bir kere hepsine niyetlendimÇocukları sonuçta ayırmak olmaz
Eşimde sağ olsun tabiki elimizden geleni yaparız dedi
Şirketteki benim çakma kankayada durumu izah ettik oda seve seve dedi
Annem ve kızkardeşimide dahil ettim hatta şimdi ilk fırsatta benim KVyide dahil edeceğim zorlada olsa bu kampanyamahayır deme fırsatı bile vermeyeceğim sonuçta kocasından maaş kaldı bari rahmetlinin ruhune hesabı birazda o destek olsun
Bayramdan sonra Rabbim nasip kısmet ederse o çocuklara birşeyler göndereceğiz ( Mont, BOt ve kırtasiye malzemesi gibi şeyler )
Hatta iki gündür toptancılar araştırdım ve montla botları alacağımız yeri belirledim bile( panik ceco )
Kızımda bunları tabi bizimle birlikte yaşayınca Anneciğim ne olur gel bizim öğretmenlede konuş bari sınıfta duyuralımda herkes bir defter bir kalem alsa dünya malzeme toplanır göndeririz hem bizimde öğrenci kardeşlerimize bir katkımız olsun dedi
Neyse gittim öğretmenle konuştum kadın çok sevindi ama müdürün haberi olmadan ben duyuramam sonra başım derde girer dedi. Müdür izin vermezsede kızınız kendi arkadaşlarına sınıfta söylesin yine ben yardımcı olurum toparlama konusunda dedi sağ olsun.
Eşşek müdüre en kibar halimle gittim durumu izah ettim adam suratıma bile bakmadan başladı homurdanmaya; yok efendim asla izin vermem, işte bu okulda kalem alamayanlarda var, biz burada kupon dağıtıyoruz kırtasiye malzemelerini alabilsinler diye ( ki inanın bizim okulda fakirim diye muhtarlıktan fakir kağıdı çıkaran kadınların hepsi yeminle benden kokoş ne boyaları eksik olur ne giyimleri, müdürde biliyor aslında ama işte fakir kağıdı varmış)
Dedim tamam iyi diyorsunuz hoş diyorsunuzda büyük şehirlerdeki tüm okullara zaten yardım gidiyor kırtasiye bakımından ama bazı köy okullarına kitap bile zor gidiyorüstelik biz kıyafet işine bulaşın demiyoruz sadece bir ufak kolide olsa kırtasiye malzemesi ( hani okulun deposundan verse asla koymaz sonuçta zırt pırt bizden birşeyler isteniyor ) Hadi yardımcı olamıyorsun bari adam gibi konuş, yüzüme bak be öküz
Tövbe tövbe cuma günü beni günaha sokuyor ama tavrına sinir oldum üstelik odada bir sürüde öğretmende vardı
Bende en sonunda gayet soğuk bir tavırla tamam siz bilirsiniz dedim ve odadan çıkarken sizdende zaten ancak böyle bir tavır beklenirdi dedim ve arkama bile bakmadan çıktım
Hani buradada mutlaka gerçek fakirler vardır ama ben biliyorum mahallemizde bir mütahit var adamcağız Allah razı olsun her ay okula bağış yapıyor hemde öyle böyle değil üstelik müdüre tembihliyor ihtiyaç sahibi kimse bana gönder ben hallederim diyebenim tanıdıklarımdan bir sürü insan gidip ihtiyacı olmadığı halde adamdan kışlık kıyafet parası bile almış ( sonradan duydum tabi ) üstelik okulun hesabında tam 4 adet okul yaptırabilecek kadar çok para varmış
Hani ben onun yerinde olsam yasal olarak buna izin veremiyorsam bile en azından kızın duyursun ama ben birşey bilmiyorum ayağına yatarım der sonrada 5 liralıkta olsa defter alıp verirdim
Eşime gelir gelmez telefon açıp durumu anlattım keşke gitmeseydin hiç dedidedim kızın çok istedi sonuçta onu kıramazdım. Hatta eşimede dedim bir dahakine benden para istedikleri zaman bende madem ihtiyacınız var kupon karşılığında alın o zaman diyip vermeyeceğim dedim
Birde bana konuşurken tembihliyor kızın kendi bile duyurmayacak bunu sınıfta diye
Allahtan kızımın adını ve sınıfını söylemedimyoksa uyuz daha çok takabilirdi
Hadi o mezun olucak bu sene o okuldan ama seneye benim cimcime anaokuluna başlıyacak orayaİnşallah oda bir an önce gider o okuldanda bir daha muhattap olmak zorunda kalmam ( adam parkinson hastası ama hala çalışıyor nasıl birşeyse ) Yine Rabbim şifa versin ama adama fena uyuz oldum tavrından dolayı ( sonuçta yardım etmek zorunda değil tabi ama insan en azından ya yapmak istediğiniz güzel birşey ama işte bizde yasal olarak bunu yapamayız yada işte ne bileyim şuralardan izin alırda gelirseniz bir çaresine bakarız diyebilirdi )
Neyse Rabbim büyük ben nasılsa öylede böylede bu işi hallettim sayılır ( SEvaba ortak olmak istemiyorsa kendi keyfi)
Yaaa işte böyle
Kendi kendime kaşındım gerildim geldim ama olsun bugün hiç birşey canımı sıkamazregl olduğum halde her zaman sıkan kotum bol gelmeye başlamış
kızlar bende şöyle kısacası bi kilo bildirimi yapıyım geçen hafta ilk kez tartılmıştım bide toktum öğleden sonra felen 77.4 sabahda ac karnına tartıldım kalkar kalkmaz 74.5 cıktı yani su anki kilom bu sekilde haftaya daha detaylı bi bildirim yaparım bu ilk hafta olduğu için pek şey yapmadım bakalım haftaya kadar kaç kilo verebilicem
Kızlarrrrrrrrrrr şu kampanyaya bakıp imza atarsanız sevinirim
http://chn.ge/XsKBuz?share_id=BpnRfPgrUX
Öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum...Bol bol eksiler gelir daha inşallah.
Ama baya eksiğimiz var sanırım. rumuzunu unuttum bi lise öğrencisi kardeşimiz vardı mesela nereler de ki o
İsmini hatırlayamadığım 2-3 kişi daha var..
Sağol canım..Bugün kendime yeşilçaylar ıhlamurlar yapıcam toparlanmam lazım. Sende direnmeye çalış hiç zamanı değil hasta olmanın valla
Bildirim için tebrikler çok güzel gitmiş regle rağmen.
Tebrikler
Bugün kendime iyi bakmaya karar verdimBitki çayı dayıcam kendime
İnşallah canım sağol..Bi atlatalım
Tebrikler canım çok güzel gitmiş. O kadar kilo vermene rağmen duraklama da olmamış
Ben frenleyemediiiiimYedim valla gerçi masum şeyler yedim de olsun
Sorma canım iki gündür yoğurt alcam unutuyorum artık bugün kociş alır. Eksikliğini hissetmedim değil.
Bu arada salatayı tamamen unutmuşuuum benHiç aklıma bile gelmedi. Midem bulanınca demekki bastırsın diye yemek tıkınmışım hemen
Çörek otunu Sweetimde söylemişti sanki. Memnunsanız demekki işe yarıyor. Pek sevmem ben çörekotunu ama denemek lazım heralde. Akşam yoğurtla beraber kocişe aldırayım
Evet arada şaşırtıp silkelemek lazım vücudu. Ben henüz duraklamadım ama duraklarsam spora başlıcam
Komşu ablamla kahve faslıda tamamdır
Normalde 1 çay kaşığı kadar şeker atıyordum hani acılığını kırsın diye ama Canan hoca leptini şekersiz içersek bozmadığını yazmış bir yerde o yüzden artık şeker 0 ( zaten bir tek kahveye minicik kullanıyordum artık hiç kullanmam maksat leptini bozmamak)
Bu arada kızlar karataya başlamadan baya evvel eve şeker almıştım ve 2 aydan fazladır eve şeker almıyoruzsadece misafir için mecbur bulunduruyorum oda toz şeker malum küp şeker çok daha tehlikeli birleştirirken kullandıkları maddelerden dolayı
Hani utanmasam hiç almayacağım bitince ve gelen misafire gelirken herkes kendi şekerini kendi getirsin ben sizi zehirlemiyeyim hesabıama okadarını yaparsam Banu iyice sıyırdı derler kesin
Çok teşekkür ederim canım
fazla bir şey yapamasakta en azından bir imzayla desteğimizi hissettirelim
elbette yardımcı oluruz neslim de ben mi denk gelemedimkikuzen sayfayı çözemedi bi türlü kızlar sizde yardımcı olun motive olması için sağolun
Çörek otunu yoğurda kat ye ben öyle yapıyorum. Swett sabah aç karnına yiyor ben denedim de zor yuttum. İstersen önce öyle dene olmadı yoğurda katarsın.
Ben acıkmadım bugün ama midem çok bulanıyo kızlar ya. İlaç içmek istemiyorum dün mide bulantısı ilacı içmiştim kesilmişti. Çok halsizim acil toparlanmam lazım.
Nane limon leptini bozar mı acaba bilen var mı ?
artık diyet moduna girmenin zamanı geldi bu sefer canım hala istemiyor ama eşimle spor salonuna gitme kararı aldık belki o beni motive eder
yarın gidip spor salonlarına bakıcaz ben havuzlu varsa ööle istiyorum ama biraz pahalıya patlayabilir 2 kişi kararsızım
spor olmayınca da fikre alışamyıcam sanırım
hoşgeldin aramıza bitanemmm bence egzersiz olarak sadece yürüyüş yapabilirsen süper olurrrmerhaba arkadaşlar evlendikten sonra çok kilo aldım.aşılama tedavisi,stres bide masabaşı iş derkn tam 20 kilo aldım ve 80 kiloya ulaştım.kolay kilo veremiyorum..tedavi gördüğüm için hafif egsersiz dışında bişey yapamıyorum hamile olabilirim diye yavaş hareeket ediyorum.bana ne önerirsiniz ?
ben şu an ücretsiz izindeyim canım şubattan beri evdeyim depresyondayım burada abana iş buluyolar ama her an tekrar sınav açılır mı girdiğim işyerine ayıp olmasın mantığıyla oturuyorum habire
bir söylentiye göre kasımda duyuru açılacakmış duyuru açıldıktan sonra en geç 1 ay içinde göreve başlamam gerekiyo bursada
sonra sınava giricem sınav açıklanaıncaya kadar 1 ay geçer
geçersem ki işalllah bu sefer geçerim 1 ay 2 ay sonra mülakat oluyor ondan sonrada seminerler filan derken ben yine 6 ay filan türkiyede tek beşıma takılacam demek oluyor
keşke görev yerim diyarbakır olsaydı bursaya dönmeyi hiç istemiyoum
mate benim favori bitkilerimdendirr ben severim ama onu herkes içemez bi kerede aşka gelip çok alma az al bi dene önceden bide bitkiyi alsan daha güzel olur kuzum evde var benimde hatta bu sabah dedim haftaya da mate yemi geçsem diye beraber geçeriz cecom :) aslında bende diyodum sabah 100 akşam 50 yaparımmm sen 100 100 diyorsan öyle yaparım artıkın bende
Yok hiç bir açıklama çalışma vs bişey yok yani. Başkaları paylaşıyordu inanmamıştım da kendi başına gelince insan anlıyomuş. Ankara da insanlar hastalıktan kırılıyo teyzemler,annem, kardeşim, minicik tombiğim yeğenim hep; ishal,idrar yolu,mide bulantısı. Napcaz bilmiyorum ya. Kahrolasiceler..
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce herkes şifa bulur
Peki ispatlama şansınız yokmu sudan dolayı olduğunaÖyle bir olasılık varsa ben olsam kesin mahkemeye veririm belediyeyi zaten eşim hep diyor sen inanılmaz muhalefetsin diye muhalefetle alakalı değil ama işte haksızlığa gelemiyorum ve resmen o anlarda çıldırıyorum ve beni zor tutuyor
İyiki burada üniversiteye gitmemişimEmin ol nerede haksızlık orada Ceco olurdu yemek yerine gaz yerdim o zamanda
Şaka bir yana ama buna bir çare şart böyle nereye kadar idare edeceksiniz kitemiz suyada para dayanmazki yemeklerede çayada fazladan alırım desen
hatırlayan var mı bunu şimdi face gezerken denk geldimmm beni aldı taaaaaaaaaa nerelere götürdüüü ne severdim be bu diziyi hastaydım bu kadına
maşallah canım yaa herkese teker teker harikasınnn bende soracaktım uyumadan önce yapmam artı olurmu diye sağol güzelimSlm fıstıklar hayırlı cumalarrr sabahtan beri yetişemiyorum hızınıza
elelrinize sağlık tatlım rabbim bol kazanç versin inş
herkes dökülüyo kuzum dikkat et bitanemmm geçmiş olsun
tşkler tatlımmm geçti şükür annem kanser hastası değil göğsünde kitle vardı alındı fakat yenileyen türdenmiş o yüzden kapsamlı incelemeye aldılar bitanemmm umutsuzluk diye bir kelime yok bizim lugatımızda
tbrkler cecommmmmolacak bu işşş seneye yaz umreden bizlere dua edeceksin inş
evet ihmal etme adaşım tahliller önemliii
atlatacaksın rabbimin izniyle şekercim sen gönlünü ferah tut dualarımız seninle
regle rağmen gitmesi güzel elacımmmhemöde sporsuz bence çok güzel
olmazmı elbette varrrr
ne güzel düşümnmüşsün cecommm allah razı olsun kuzummm ama dediğin gibi müdür hakikaten eşşekmiş
süpersin pofudukummm tbrk ederimmm tatlımmm
duyarlılığından ötürü tşk ederim cecommm hayvanlar en hassas noktam abimin adına annemin adına kendi adıma hemen imzaladım bitanesinn
evet opscooll cnm sanırım dersleri yoğun inş dikkat ediyordur salatasız olmaz en sağlıklı karbonhidrat salata ben salatasız doyamıyorum nedense
ben kahvaltıyı hazırlamaya başlamadan yutuyorum kuzum hazır olana dek çiğnemem sürüyor zaten öğütmeden çiğnemek daha faydalıymış alıştım artık çene kaslarım gelişti bağırsakları kayganlaştırarak müshil etkisi yapıyor be iştahı kapıyor kuzum herkese tavsiye ederim
karataya karşı pahalı diyenler hakikaten bunları hesap etmiyor eve şeker ıvıs zıvır girmiyor bence çok hesaplı
elbette yardımcı oluruz neslim de ben mi denk gelemedimki
yoğurda öğüterekmi koyuyorsun kuzummm
bozmaz bitanem şekersiz hiçbir içecek bozmazsadece ayran ve süt biraz engelliyor ama yine de leptin çalışmaya devam ediyor
uygun bulabilirseniz süper olur İremcimmm
hoşgeldin aramıza bitanemmm bence egzersiz olarak sadece yürüyüş yapabilirsen süper olurrr
hakkında hayırlısı olsun kuzummm
şekercim gün içinde fırsat buldukça yap cnmm ama yatmadan önce yapabilirsen süper olur
metabolizma çalışır haldeyken yatarsın ve sabaha dek yağ yakmaya devam edersin
hakikaten işiniz zor bitanemm hangi birini sirkede bekleteceksin sebze meyvelerin ama tek çözüm o gibi görünüyor
hadi yaaa :) benimde geçen aklıma geldi şu dertleri atlatayım da oturup başdan izleyeyim diye bugün görünce de bi garip oldum okuldan koşa koşa gelir izlerdim bide arkadaşlarla ssaatlerce konuşurudk sanki izlememişiz gibi bu böyle oldu gördün mü o onu yaptı gibilerinden :)Canım işte bir kaç milletvekili uğraşıyorda adam laf yetiştirmekten işini yapmıyor ki
Kullanmıyo kimse bu suyu..Diş fırçalarken bile hazır su kullanılıyo burda.
Geçen gün face de paylaşmıştım hatta son bölümünü izledim oturup. Çok seviyodum yaa keşşke yayınlansa da izlesek
Annem aradı şimdi
Senelerdir bana kızım sağlığın için zayıfla, yok efendim az ye be evladım ( veremiyordum ya ) falan diye sözler söyleyen kadın yarın gelde mantı yapalım demezmi
Kadın resmen sanki bana suikast düzenliyor
Canan teyzem kızar bak ne güzel 7 haftadır hiç kaçamak yapmıyorum dedim bu seferde ay nerden duyacak Canan karatay hem bir kereden birşey olmaz dedi
Bu kadın beni öldürcek
Tamam bakarız dedim kapattım ama şimdi ne yapsam diye düşünüyorum
Kendimiz yapacağız ama sonuçta hamur yani ve karataya ters
salatam yoktu cnm ondan yiyemedim bugun inş alırım tamm cnm yarın kahvaltıma cevizde ekliyecegim söz veriyorum sana
maşallah canım yaa herkese teker teker harikasınnn bende soracaktım uyumadan önce yapmam artı olurmu diye sağol güzelim
hadi yaaa :) benimde geçen aklıma geldi şu dertleri atlatayım da oturup başdan izleyeyim diye bugün görünce de bi garip oldum okuldan koşa koşa gelir izlerdim bide arkadaşlarla ssaatlerce konuşurudk sanki izlememişiz gibi bu böyle oldu gördün mü o onu yaptı gibilerinden :)
ooo süper gidiyosunnn harikaaa 118 leri görmeyeli de uzun olmuştu sen başaracaksın bu sefer bu işi tam destekcinimmmCanım sen gittikten sonraydı sanırım bir ara 124.5 kgya kadar çıktım
Tam 7 hafta evvel karataya başladım ve bu sabah 118.3 kgyu gördüm
İnşallah haftayada 117leri görüceğim ( bugün reglmin ilk günü )
ya maaleseffffffff:))) böyle otururuz işte yerimizde kaldı işte kahvelerimiz ocakta fallarımız fincanda :)
menüm
sabah: 2 dlm peynir ( yarısı çökelek peynirdi), 1 dlm ekmek, domates, salatalık
öğle: yarım kase yoğurt, 1 kase çorba
akşam: yarım kase cacık, bollll salata yeşillik, 1 kaseden az k. fasulye
2lt su
2 fincan biberiye melisa çayı
2 fincan melisa yeşilçay
evettt unuttum bebeğim pardonnn 100 atladım 100 de gece atlayacam sabahları sirkeli içiyordum ama bugün babam aldı limonumu bütün gün içtiğimin hepsine mi damlatayım gülüm???afiyetolsun şekercimmm ip atlamayı yazmayı unuttunmu kuzummmiçtiğin suyun içine limon da damlat bitanemmm
evettt unuttum bebeğim pardonnn 100 atladım 100 de gece atlayacam sabahları sirkeli içiyordum ama bugün babam aldı limonumu bütün gün içtiğimin hepsine mi damlatayım gülüm???
tamamdır kuzuuum öyle yaparım o zaman yetmiş tane yöntem deneyecem biri yaramazsa biri yarar herhalde :)ama yarın da sınavın var kuzum fazla geç kalma sabahları sirkeli su içke diyet efsanesiymiş kuzum boşuna midene işkence yapma ama içeceğin suya 1 limon kabuklarıyla doğrarsan hem alkali hale getirmiş olursun hem de iç kıyılmalarını önler sindirimi yavaşlatarak geç acıkmanı sağlar tatlım 2,5 lt ye 1 limon doğrayabilirsin
tamamdır kuzuuum öyle yaparım o zaman yetmiş tane yöntem deneyecem biri yaramazsa biri yarar herhalde :)
çok tşk ederim canım benim öyle tabiki ama benim son zamanlarda son zaman dediğim de 3 yılda sürekli kilo verip tekrar almamdan ötürü artık iyice yavaşladı çok hatalar yaptım çooookk verdim geri aldım verdim aldımmm ilk buraya geldiğimde 84 le geldim ve ilk hafta da 3 kilo vermiştim şimdi 1.5 haftada 1 kilo vermişim bakıyorum daben kendi uyguladıklarımı ve fayda gördüklerimi söylüyorum kuzummmherkesin bünyesi metabolizması farklı o yüzden sana en çok yarayan yöntemi sen keşfedeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?