80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilmezmiyim şekercim hepimiz yaptık aynı hataları önemli olan hatalarımızı farketmek bundan sonra az gitsin öz gitsin kalıcı olsun seni görmeye gelmelerini bir atlatalım hayırlısıyla sonra yavaş yavaş verirsin inş

ayyyy aynen öylee güzelimmm kendi dilimle kendi başıma iş aştımmm ama diyemedim hoşş dilimle değil ağzımla aştım o kadar yemeyeydim onuda demek zorunda kalmazdım nerden tutsam elimde kalıyo DD

ayyyy aynen öylee güzelimmm kendi dilimle kendi başıma iş aştımmm ama diyemedim hoşş dilimle değil ağzımla aştım o kadar yemeyeydim onuda demek zorunda kalmazdım nerden tutsam elimde kalıyo DD

kalmaz kalmaz olumlu düşün bu kez başaracağız bak cecom başladı sen de başlayacaksın istikrarlı vermeye kuzumm olmuşla ölmüşe çare yok değilmi önümüze bakalım tatlım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ay iki saattır nette arıza vardı fit oldum
Şükür geldide damlayabildim

salatam yoktu cnm ondan yiyemedim bugun inş alırım tamm cnm yarın kahvaltıma cevizde ekliyecegim söz veriyorum sana

harikasın canım emin ol çok daha güzel tok tutacak seni o kahvaltı
Veee bir haftanın sonunda patır patır gitmeye başlıyacak kilolar

cecommm önemli olan nefsimize sahip çıkabilmek her yerde böyle cıslar karşımıza mutlaka çıkacakk

tadımlık ve çok geçe kalmadan yersen sorun yok yanına kendine uygun birşeyler yaparsın cnmm

Canım eşimede dedim anam suikastci bak yarın ille mantı diyor diye
Sağ olsun oda öyle bir alıştı ki benim düzenimi bozmadan ilerlememe hemen aşkım o zaman yarın senin menün köfte ve salata olucak ve minicik bir kaseye bir kaç tane mantı tadımlık alırsan birşey olmaz dedi
Artık eşimde de o aman bir kereden birşey olmaz mantığı yok oldu
Birde eşim karataya başladığımızdan beri 4 kg vermiş
Büyük kızım hele rekor kırmış 7 kg vererek Özellikle ona çok ama çok sevindim inşallah mezuniyet balosuna kadar fıstık gibi olucak ( kilo verdikçe çocuğun öz güveni yerine geldi eskiden elbiseden nefret eden kız şimdi önümüzdeki ay doğum günü için elbise istiyor
Bir 8 kg daha verirse dedesi söz verdiği laptobu alacak ona üstelik yılbaşına kadar diye anlaşmışlardı ve bu hızla yılbaşına kadar rahat verir o kiloyuda

aleyküms elam cecom hoşgeldin kuzummm eniştenin çözümü süper zaten sırf bu yüzden büyük çantaları tercih ediyorum artık nereye gitsem erzagım yanımda

harika haberler cecom maşallah e nişteye de cimcimey de ailece karatay sağlıklı beslenmesi uygulamanın faydaları mezuniyette göz kamaştıracak inş dedesi de laptopu alır süper çok sevindim kuzumm

Menüm

sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu

Kahvaltı
sütlü soğanlı omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim peynir
1 tabak salata
8 zeytin
1 fincan çay
1 çilkim üzüm yarım armut

Öğle
1 bardak kefir

Akşam

türlü
salata
1 kase yoğurt

Spor

sabah 3x5 tibet yogası
100 ip atlama 10 dk tiffany 50 mekik 70 squat plank
Sıvı

2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 fincan çay
1 fincan biberiye
1 fincan süt

afiyetolsun cecommm kahvaltıda bişeylerden pintilik yapmışız yine

Yok annemmmm pintilikden değil yokluktan
Benim küçük cimcime benden beter karataycı oldu ha bire anne ben sağlıklı beslenmem lazım büyümek için diye diye gece benim cevizleri bir güzel bitirmiş sabah bende kırıntılarınla idare ettim

Bu gece eşime yer fıstığı aldırdım ( facedeki sayfada ceviz yerine badem, fındık ve yer fıstığıda yenilebileceği yazıyordu ) bende aslında severim fıstığı ( kabuklu yani ) bari değişiklik olsun dedim ama eşim sağ olsun bayatlamasın diye fazla almamış inan onu bile kahvaltılık kendime zor kurtardım
Sağlıklı besleniyorum diye diye yedi bitirdi beni
Bir ara TVde danino gördü ( ki zaten israil malıı diye almıyordum uzun zamandır ) aaa biz nasıl besleniyorduk diyince hemen ay tamam tamam unutmuşum biz sağlıklı besleniyoruz dedi

tahmin ettim cecommm ailece karatay yapınca haklısın allahım yerim o cimcimeyi ben ne güzel sağlıklı beslenmeye alışarak büyüyecek evet cecom çiğ yerfıstığı da olur kuzum ama kavrulmamış zor bulabiliyorum ben o yüzden ceviz tercihim bir de benim kafa hastalığına ceviz iyi geldiği için

bir de taz ecevizler şimdi ucuz kızlar şimdiden depolayın kışa çok pahalı olacakmış bu sene ceviz yokmuş ağaçlarda minik bir dipnot ekleyeyim dedim

kızlar çok alakasız biliyorum ama içimi dökmem lazım biz kavga ettik çok önemli değildi ama basit değildi olsun küs kapattık bi kaç kere aradı sonra bıraktı üstelik benim ne kadar gergin stresli olduğumu da biliyor bana destek olması lazımken yaptığına bak ben yol yakınken adıda konmamışken ayrılsam mı ya bugün bunu yapan yarın nasılsa yüzüğüde takdım der her haltı yapar offff moralim çok bozuk

Sorma birde ben sadece kahvaltıda yerim benim minik karataycı estikçe canı birşeyler istedikçe az alayımmı beyine iyi geliyor diyor
Ablası pek sevmez cevizi oda ablası yemeyince ıııgggghhh yemem diyince bende bak ama bu beyne benziyor üstelik bunları yiyen çok akıllı oluyormuş çok uzun oluyormuş diyince yedi ve Allahtan sevdi
Aklına geldikçe ablasına ohhh canıma deysin sana yok ceviz sen aptal kal ben çok akıllı olucağım dimi anneciğim diyor tabi ablası kovalamaya başlayınca evde bağrışmalar başlıyor

Benim kızda senin gibi kafaya iyi geliyor modunda

Annem Almanyadayken hep toplamış hatta yarım çuvaldan fazla ceviz varmış hala almanyadaki kilerinde dedim kışın gittiğinde kesinlikle getiriyorsun onları aylarca hiç birşey olmuyor nasıl birşeyse
Artık olmadı mecbur BİMden falan idare edeceğiz ama dediğin gibi tazesi daha makbul

hoşbuldum bende 89 kiloyum 160 boy 24 yaşındayım

Gazan mübarek olsun o zaman
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

sayfa kurallarınız neler bildirim gününüz nezaman.geçmişi daha okuyamadım

Canım her gün yediklerimizi paylaşmak tek kuralımız diyebiliriz birde cumadan cumaya bildirim günü yapıyoruz onuda sweetdimple adaşım yapıyor
Yeni gelen arkadaşlar 2i bildirimden sonra listeye dahil olabilir ama menü paylaşımını ben takip ediyorum ve çok fazla eksik varsa artık listeye girmene Kaptanımız Sweetdimple karar verir
Tabi ben eminim düzenli paylaşımda bulunursun

Bu arada nasıl bir beslenmeyi uyguluyorsun

sayfa kurallarınız neler bildirim gününüz nezaman.geçmişi daha okuyamadım

günlük menülerini yazıyorsun cnmm cuma ctsi en geç pazar 18 e dek kilo bildirimini her hafta yapıyorsun haftalık ve aylık listemiz var tatlım

hoşbuldum bende 89 kiloyum 160 boy 24 yaşındayım

ne güzel genceciksin bitanemmm eminim sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vereceksin uyguladığın herhangi bir diyet varmı cnmm

burda biz herşeyi paylaşıyoruz şekercimmm neden alakasız olsunki ama tam senin için önemli olan bir sınav öncesi bunu yapmamalıydı ayrılma konusunu bilemem kuzum sen iyi sen karar vereceksin düşünme şimdi bunu senin hayatın için önemli bir sınavın var toparla kendini lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…