80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım ben kalori hesabı yapmaya çalışıyorum.bi ara isveç diyeti yapmıştım verdiğim kiloları almadım şimdi günlük1200 kalori civarı alıyorum

sağol bi tanemmm evet yapmamalıydı bunu ne unutacam ne unutturacam zaten kopmuştum iyice dağıldım çok tşk ederim gülüm ben uyumaya çalışayım iyisimi hadi iyi gecelerrr

sayfada 89 üzeri varmı?

Olmazmı ben varım başta demir baş olarak hatta topiğin en ağır Topu benim
7 hafta evvel 124.5 kgyla karataya başladım ve şu anda 118.3 kgım inşallah yavaş yavaşda sizlere yaklaşacağım

Canım bence ikinizde iş ciddiye bindiği için gerildiniz
Bak böyle yapıpta kendinizi yıpratmayın Seni bir kaç kere arka arkaya aradığına göre sen telefonu yüzüne kapattın dimi ( kendimden biliyorum ben kapattığım an defalarca arar sonrada aramayı keser siniri geçsin diye ama yarım saat sonra tekrar dayanamaz arar )
Bence ona bir mesaj at aşkım şu an çok gerginim bütün bu telaş yüzünden, bana biraz müsaade az sinirim geçsin sakin kafayla konuşuruz diye
Kız kaç aydır ben sana birşey öğretemedimmi adamı parmağında oynatman için baştan aşkım cicim yapacaksın ki evlendikten sonra bir dediğini iki etmesin
Okadar taktiklerimi kullancaktın hesapta Sen bilirsin aşkım diyip kuzu moduna gireceksin ki adamda vicdan yapsın ay aşkım peki dedi ama kızcağız üzüldü yaa diye sonrad neyse aşkım senin dediğin olsun desin

Unutma evlilikte her zaman erkekler son cümleyi söyler oda ; Peki karıcığım

ay allahım iyi bulmuş yöntemi cimcime yesin kuzum hakikaten çok faydalı getirsin tabiii ne olacak o cevizlerrr
cecom kaptanımız döndü artıkkkk

sevindim diyeceğimde ayıp olacak canım bende 89 üstü sayfaya gelemiyor sandım oh be kusura bakmayın bende 96 kiloyum sayfaya almasınız diye öyle yazdım

:))) yokk meşgule almadım çaldı çaldı durdu:)) normalde arardı yüzük konusu oldu ya daha bu resmileşti ayrılamaz artık rahatlığına girdi ama çok yanılıyorrr kız ceco o kadar ders aldım bi uygulayamadım dur ayrılmazsam eğer uygulayacam :)))) o kadar kızgın ve kırgınım ki anlatamam herşeyi geç çok üzgün olduğumu biliyordu

sevindim diyeceğimde ayıp olacak canım bende 89 üstü sayfaya gelemiyor sandım oh be kusura bakmayın bende 96 kiloyum sayfaya almasınız diye öyle yazdım
olur mu hiç canım kapımız herkese açık hiç tereddüt etmeyin başlangıç ne olursa olsun hedef bir incecik hatunlar olacaz inş.

Alemsin yaa gece gece güldürdün beni
Ne demek almazsınız biz herkesi seve seve kabul ediyoruz İnan bizim için kilo önemli değil yüreği güzel olsun ve samimiyeti hissettirsin yeter
Nasılsa kilo verilebilecek birşey ve hepimiz farklı kilolardada olsak aynı hedeflere odaklandık ( sağlıklı olmaya )

resmen üçümüzün mesajı birbirimizin kopyası bu kadar olur artık ben boşuna sevmiyorum burayı :)))

evet canım haklısın bende sayfaları gezdim pek samimiyet bulamadım daha doğrusu bazı yerler grup oluşturmuş yeni olduğum için kendimi dışlanmış hissettim

evet canım haklısın bende sayfaları gezdim pek samimiyet bulamadım daha doğrusu bazı yerler grup oluşturmuş yeni olduğum için kendimi dışlanmış hissettim

Bu topicte öyle birşey imkansız cnmmm birkaç gün sonra sen de farkedeceksinnn yeni eski hiç farketmiyor burda yeter ki sohbetimize katıl

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama bana müsaade

Haftasonuda olsa düzenimi bozmuyorum ve hemen yatıyorum
Sabah yine inşallah 6da kalkacağım malum metabolizmayı ne kadar erken çalıştırmaya başlarsam okadar güzel sonuç alıyorum

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Allaha emanet olun

iyi geceler kızlar.. uyumadan bügünki menümü yazayım..
sabah peynir zeytin domates biber maydonoz nane..
arada ..
bir tane elma..

öglen şeyriye çorbası bol salata yagsız az tuzlu bir ince dilim tam buğday ekmegi...

arada ceviz..

akşam 4 tane köfte yayla çorbası taze fasulye salata ..

sonrasında çok az meyva..

yaklaşık 3 litrede su ..

fırsat buldukca menümü paylaşıyorum.. varsa yanlış giden bişeyler varsa yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…