- 16 Ağustos 2014
- 77
- 142
- 28
- 36
anladım ben kalori hesabı yapmaya çalışıyorum.bi ara isveç diyeti yapmıştım verdiğim kiloları almadım şimdi günlük1200 kalori civarı alıyorumSorma birde ben sadece kahvaltıda yerim benim minik karataycı estikçe canı birşeyler istedikçe az alayımmı beyine iyi geliyor diyor
Ablası pek sevmez cevizi oda ablası yemeyince ıııgggghhh yemem diyince bende bak ama bu beyne benziyor üstelik bunları yiyen çok akıllı oluyormuş çok uzun oluyormuş diyince yedi ve Allahtan sevdi
Aklına geldikçe ablasına ohhh canıma deysin sana yok ceviz sen aptal kal ben çok akıllı olucağım dimi anneciğim diyortabi ablası kovalamaya başlayınca evde bağrışmalar başlıyor
Benim kızda senin gibi kafaya iyi geliyor modunda
Annem Almanyadayken hep toplamış hatta yarım çuvaldan fazla ceviz varmış hala almanyadaki kilerindededim kışın gittiğinde kesinlikle getiriyorsun onları aylarca hiç birşey olmuyor nasıl birşeyse
Artık olmadı mecbur BİMden falan idare edeceğiz ama dediğin gibi tazesi daha makbul
Gazan mübarek olsun o zaman
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Canım her gün yediklerimizi paylaşmak tek kuralımız diyebilirizbirde cumadan cumaya bildirim günü yapıyoruz onuda sweetdimple adaşım yapıyor
Yeni gelen arkadaşlar 2i bildirimden sonra listeye dahil olabilir ama menü paylaşımını ben takip ediyorum ve çok fazla eksik varsa artık listeye girmene Kaptanımız Sweetdimple karar verir
Tabi ben eminim düzenli paylaşımda bulunursun
Bu arada nasıl bir beslenmeyi uyguluyorsun
sağol bi tanemmm evet yapmamalıydı bunu ne unutacam ne unutturacam zaten kopmuştum iyice dağıldım çok tşk ederim gülüm ben uyumaya çalışayım iyisimi hadi iyi gecelerrr
günlük menülerini yazıyorsun cnmm cuma ctsi en geç pazar 18 e dek kilo bildirimini her hafta yapıyorsun haftalık ve aylık listemiz var tatlım
ne güzel genceciksin bitanemmm eminim sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vereceksin uyguladığın herhangi bir diyet varmı cnmm
burda biz herşeyi paylaşıyoruz şekercimmm neden alakasız olsunkiama tam senin için önemli olan bir sınav öncesi bunu yapmamalıydı ayrılma konusunu bilemem kuzum sen iyi sen karar vereceksin düşünme şimdi bunu senin hayatın için önemli bir sınavın var toparla kendini lütfen
sayfada 89 üzeri varmı?
kızlar çok alakasız biliyorum ama içimi dökmem lazım biz kavga ettik çok önemli değildi ama basit değildi olsun küs kapattık bi kaç kere aradı sonra bıraktı üstelik benim ne kadar gergin stresli olduğumu da biliyor bana destek olması lazımken yaptığına bak ben yol yakınken adıda konmamışken ayrılsam mı ya bugün bunu yapan yarın nasılsa yüzüğüde takdım der her haltı yapar offff moralim çok bozuk
Sorma birde ben sadece kahvaltıda yerim benim minik karataycı estikçe canı birşeyler istedikçe az alayımmı beyine iyi geliyor diyor
Ablası pek sevmez cevizi oda ablası yemeyince ıııgggghhh yemem diyince bende bak ama bu beyne benziyor üstelik bunları yiyen çok akıllı oluyormuş çok uzun oluyormuş diyince yedi ve Allahtan sevdi
Aklına geldikçe ablasına ohhh canıma deysin sana yok ceviz sen aptal kal ben çok akıllı olucağım dimi anneciğim diyortabi ablası kovalamaya başlayınca evde bağrışmalar başlıyor
Benim kızda senin gibi kafaya iyi geliyor modunda
Annem Almanyadayken hep toplamış hatta yarım çuvaldan fazla ceviz varmış hala almanyadaki kilerindededim kışın gittiğinde kesinlikle getiriyorsun onları aylarca hiç birşey olmuyor nasıl birşeyse
Artık olmadı mecbur BİMden falan idare edeceğiz ama dediğin gibi tazesi daha makbul
Gazan mübarek olsun o zaman
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Canım her gün yediklerimizi paylaşmak tek kuralımız diyebilirizbirde cumadan cumaya bildirim günü yapıyoruz onuda sweetdimple adaşım yapıyor
Yeni gelen arkadaşlar 2i bildirimden sonra listeye dahil olabilir ama menü paylaşımını ben takip ediyorum ve çok fazla eksik varsa artık listeye girmene Kaptanımız Sweetdimple karar verir
Tabi ben eminim düzenli paylaşımda bulunursun
Bu arada nasıl bir beslenmeyi uyguluyorsun
sağol bi tanemmm evet yapmamalıydı bunu ne unutacam ne unutturacam zaten kopmuştum iyice dağıldım çok tşk ederim gülüm ben uyumaya çalışayım iyisimi hadi iyi gecelerrr
sevindim diyeceğimde ayıp olacak canım bende 89 üstü sayfaya gelemiyor sandım oh be kusura bakmayın bende 96 kiloyum sayfaya almasınız diye öyle yazdımOlmazmı ben varım başta demir baş olarakhatta topiğin en ağır Topu benim
7 hafta evvel 124.5 kgyla karataya başladım ve şu anda 118.3 kgıminşallah yavaş yavaşda sizlere yaklaşacağım
Canım bence ikinizde iş ciddiye bindiği için gerildiniz
Bak böyle yapıpta kendinizi yıpratmayınSeni bir kaç kere arka arkaya aradığına göre sen telefonu yüzüne kapattın dimi ( kendimden biliyorum ben kapattığım an defalarca arar sonrada aramayı keser siniri geçsin diye ama yarım saat sonra tekrar dayanamaz arar )
Bence ona bir mesaj at aşkım şu an çok gerginim bütün bu telaş yüzünden, bana biraz müsaade az sinirim geçsin sakin kafayla konuşuruz diye
Kız kaç aydır ben sana birşey öğretemedimmiadamı parmağında oynatman için baştan aşkım cicim yapacaksın ki evlendikten sonra bir dediğini iki etmesin
Okadar taktiklerimi kullancaktın hesaptaSen bilirsin aşkım diyip kuzu moduna gireceksin ki adamda vicdan yapsın ay aşkım peki dedi ama kızcağız üzüldü yaa diye sonrad neyse aşkım senin dediğin olsun desin
Unutma evlilikte her zaman erkekler son cümleyi söyler oda ; Peki karıcığım
:))) yokk meşgule almadım çaldı çaldı durdu:)) normalde arardı yüzük konusu oldu ya daha bu resmileşti ayrılamaz artık rahatlığına girdi ama çok yanılıyorrr kız ceco o kadar ders aldım bi uygulayamadım dur ayrılmazsam eğer uygulayacam :)))) o kadar kızgın ve kırgınım ki anlatamam herşeyi geç çok üzgün olduğumu biliyorduOlmazmı ben varım başta demir baş olarakhatta topiğin en ağır Topu benim
7 hafta evvel 124.5 kgyla karataya başladım ve şu anda 118.3 kgıminşallah yavaş yavaşda sizlere yaklaşacağım
Canım bence ikinizde iş ciddiye bindiği için gerildiniz
Bak böyle yapıpta kendinizi yıpratmayınSeni bir kaç kere arka arkaya aradığına göre sen telefonu yüzüne kapattın dimi ( kendimden biliyorum ben kapattığım an defalarca arar sonrada aramayı keser siniri geçsin diye ama yarım saat sonra tekrar dayanamaz arar )
Bence ona bir mesaj at aşkım şu an çok gerginim bütün bu telaş yüzünden, bana biraz müsaade az sinirim geçsin sakin kafayla konuşuruz diye
Kız kaç aydır ben sana birşey öğretemedimmiadamı parmağında oynatman için baştan aşkım cicim yapacaksın ki evlendikten sonra bir dediğini iki etmesin
Okadar taktiklerimi kullancaktın hesaptaSen bilirsin aşkım diyip kuzu moduna gireceksin ki adamda vicdan yapsın ay aşkım peki dedi ama kızcağız üzüldü yaa diye sonrad neyse aşkım senin dediğin olsun desin
Unutma evlilikte her zaman erkekler son cümleyi söyler oda ; Peki karıcığım
sevindim diyeceğimde ayıp olacak canım bende 89 üstü sayfaya gelemiyor sandım oh be kusura bakmayın bende 96 kiloyum sayfaya almasınız diye öyle yazdım
olur mu hiç canım kapımız herkese açık hiç tereddüt etmeyin başlangıç ne olursa olsun hedef bir incecik hatunlar olacaz inş.sevindim diyeceğimde ayıp olacak canım bende 89 üstü sayfaya gelemiyor sandım oh be kusura bakmayın bende 96 kiloyum sayfaya almasınız diye öyle yazdım
sevindim diyeceğimde ayıp olacak canım bende 89 üstü sayfaya gelemiyor sandım oh be kusura bakmayın bende 96 kiloyum sayfaya almasınız diye öyle yazdım
teşekkür ederimmmbizim kapımız herkese açık kuzummmm
resmen üçümüzün mesajı birbirimizin kopyası bu kadar olur artık ben boşuna sevmiyorum burayı :)))Alemsin yaa gece gece güldürdün beni
Ne demek almazsınız biz herkesi seve seve kabul ediyoruzİnan bizim için kilo önemli değil yüreği güzel olsun ve samimiyeti hissettirsin yeter
Nasılsa kilo verilebilecek birşey ve hepimiz farklı kilolardada olsak aynı hedeflere odaklandık ( sağlıklı olmaya )
Alemsin yaa gece gece güldürdün beni
Ne demek almazsınız biz herkesi seve seve kabul ediyoruzİnan bizim için kilo önemli değil yüreği güzel olsun ve samimiyeti hissettirsin yeter
Nasılsa kilo verilebilecek birşey ve hepimiz farklı kilolardada olsak aynı hedeflere odaklandık ( sağlıklı olmaya )
evet canım haklısın bende sayfaları gezdim pek samimiyet bulamadım daha doğrusu bazı yerler grup oluşturmuş yeni olduğum için kendimi dışlanmış hissettim
teşekkürler ben biraz geçmişi okuyayım sizi tanıyabilmek için:)
Bu topicte öyle birşey imkansız cnmmm birkaç gün sonra sen de farkedeceksinnn yeni eski hiç farketmiyor burda yeter ki sohbetimize katıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?