80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese tek tek yazamıyorum şimdi ama geçmişi okudum. Çok işim var hemen menümü yazayım

Sabah: Kkk
Akşam: Çok az şehriye çorbası (hasta olduğum için tavuk sulu yaptım kendime) , Taze fasulye, Tavuk, Salata, Ayran

Bir fincan yeşilçay , Bir fincan nane limon , Bir fincan türk kahvesi

merhaba geçmiş olsun ben yeniyim :).ilk yorum benden menün güzel olmuş.herşeyden yeterli miktarda almış sın suda güzel.akşam biraz fazla gibi geldi ben okadar yemediğim içindir canım ama gün içinde zaten dengelemişsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese bol hareketli ama az kalorili bir gün diliyorum

Sabah yine şükür erkenden uyandım ve saat 7de kahvaltımı ettim
Küçük cimcimemde tabiki her zamanki gibi ben kalktıktan yarım saat sonra uyandı anam çocuk kendi yatağında da yatsa benim kalktığımı hissediyor sanırım erken kalkmaya başladığım günden beri oda erken kalkıyor eskiden ben 10lara kadar uyurkende kendi odasındanda olsa hissediyor du sanırım ve oda uyuyordu

teşekkürler ben biraz geçmişi okuyayım sizi tanıyabilmek için:)

Canım ben kendimi tanıtayım
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeride 4 yaşında iki tane cadının annesiyim
Evhanımıyım ve istanbulda yaşıyorum
52 kgyla evlenen ben maalesef ki seneler içinde depresyondu, sağlıksız beslenmeydi, hareketsizlik ve hormon bozukluğu yüzünden aşırı derece kilo aldım ikide hamilelik atlatınca en son 124.5 kg gördüm ( öncesinde defalarca kilo verip aldım maalesef ama hep yanlış beslenmeler sayesinde )
En son 7 hafta evvel karataya başladım ve o süre içinde 118.3 kgyu gördüm uzun bir aradan sonra ( daha aşağıları Allahın izniyle göreceğime adım gibi eminim o yüzden hiç motivasyonumu bozmuyorum ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum

günaydın kızlar bugün bende kilobildirimi yapacakmıyım?buarada gün içinde yediklerimizide akşam paylaşıyoruz anladığım kadarıyla

Bence sende ilk bildirimini yap ( yeni arkadaşlarımız 2.ci hafta giriyor listeye ki düzenli paylaşım yapıp yapmayacağı belli olsun )
Yediklerini günün hangi saati olursa paylaşabilirsin ( atıyorum akşam giremiyeceksen gündüzden bildirimini yapar akşamda şunu yiyeceğim diyebilirsin )
Olurda unutursan ertesi günde paylaşabilirsin o sorun olmuyor maksat düzenli paylaşım olsun ve sende bizlerin arasında sanki senelerdir varmışsın gibi olursun bir iki güne merak etme

Merhabalar dun hiç ugrayamadim kızlar. .. çok yoğun bir gündü yine 7saat ders ve nöbetçiydim acayip yoruldm.cikista hhavaalanından kardeşimi aldim geldim aksama nişanlısı da geldi. Iki gundur sular kesikti işler birikmiş yemek yok daldım işe tabii. Bu arada sabah tartildimm pazartesi diyetisyenin ölçümüden sonra 800 gr vermisim:))))) dunku menumu yazayim hemen
Cuma
Kahvaltı 2 dilim peynir domates salatalık 5 zeytin 2 dilim kepek ekmeği şekersiz cay
Arada 2grissini
Öğlen 1lahmcun aytan (mecburen yedim azaptayim)
Aralari kaçırdım
Aksam tarhanacorbasi 2kasik bezelye 1kasik pilav ekmek yok biraz yoğurt
Ara 1 bardak süt 1erik 1grissini

Eşimle kahvaltı yaptık ise gitti o.ben de lesliyle bulusayim şimdi:) kilo bildirimimi pazar yapicam belki bi kiloya tamamlarim :)

memnun oldum canım benim adımda mısra.4 aylık bir kızım var fazla emmediği için diyete başladım doğuma gittiğimde 115 kiloydum hamilelikten öncede 108 kiloydum.2 aydır yeme düzenimi değiştirdim 96 ya düştüm.maşallah senin çocuklarda büyümüş rahat rahat kilo verebilirsin biliyosun bizim kilomuz fazla olduğu için daha rahat ve hızlı verebiliriz canım.ben tüp mide ameliyatını bile düşündüm ama eşim izin vermeyince sıkı diyete giriştim allahın izniyle vereceğiz çünkü sağlıklı beslenmeyi ögrendik

günaydın arkadaşlar...çoktandır temizliğe üşeniyordum.dün hareket olsun diye 2 saate yakın temizlik yaptım..yavaş yavaş oldu ama açıldım.bugün kendimi daha dinç hissediyorum...yürüyüş yapmayı planlıyorum.pazar gününden itibaren.bu sabah tartıldım kilom 79.3

günaydın kızlar hiç geçmiş yapamıyorum az buçuk yani herkes iyidir umarım
yazamamıştım dünki menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;1 yumurta tereyağında
6 zeytin, peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
5 ceviz
Ogle ;et sote+patlıcan salatası
Aksam ciğer kavurma+salatalık
1 brd kefir+5 ceviz
Spor hastalıktan gene yok
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı

alanya fıstık cenneti dün aldım pazardan kabuklu 5tl iç fıstık 8tl idi. birde çetinceviz buldum bursa dan gelmiş tazeydi
ama sanırım biraz beklemiş küflenmiş çok üzüldüm hem parama hem o harika cevizin heba olmasına kilosuda çok uygundu 8tl idi. çetinceviz olunca tercih edilmiyor aslında yerli ceviz çetin olur elle kırılan ceviz ithal cevizdirki tüketmemek gerekir.

Tünaydın fıstıklar iyi tatiller hepinize

Afiyetolsun evrimcimm sabahları kahvaltına yumurta ekleyebilirsen daha çok tok kalırsın cnm araya ihtiyacın olmaz sanırım ara öğünlü diyet yapıyorsun tatlım gayet güzel menün fakat senden ricam az da olsa lütfen akşam meyve yemeyi iptal et kuzum

Afiyetolsun cnmmm çabuk iyileş inş sanırım kurbişlerşe uğraşıyorsun kolay gelsin cnm

günaydın kızlar bugün bende kilobildirimi yapacakmıyım?buarada gün içinde yediklerimizide akşam paylaşıyoruz anladığım kadarıyla

Tünaydın cnmmmm cecom cevaplamış sorularını ben de kendimi tanıtayım 6,takım kaptanıyım bu topiğin müdavimlerindenim 1 kasım da 88 kilo idim karatay sağlıklı beslenmesi ve spor ile mayıs sonu 65 olan hedefime ulaştım şu an 62,7 yim cnm
İzmirdenim müzmin bekarım yaş 40anneciğimle birlikte oturuyorum

Tünaydın cecommm afiyetolsun kuzum cimcime sensiz yapamıyor maşallah cimcime şimdi erken kalkar ilerde kalkmak istemez

elbette göreceksin cnm benim adımız gibi eminimmmm

afiyetolsun daisycimmmm yoğunluk dorukta anlaşılan susuzluk çok zor hem de misafirin varmış kolay gelsin bitanemm menün gayet güzel lahmacunun hamuru inceyse gayet sağlıklı bir menü kuzum800 gr gayet güzelll

İsmine bayıldımmm allah bağışlasın prensesini cnmm mısracım benim duamda hızlı değil kalıcı ve sağlıklı kilo vermenizden yana çünkü hızlı giden hızlı geliyor bitanemm mide ameliyatını cecom da düşünmüştü hem de pek çok kez neyse ki vazgeçti şimdi sağlıklı bir şekilde vermeye başladı
biraz dikkat biraz sporla mutlaka başarabilirsin cnm benim

Kilo Bildirimi

Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 75.6 kg
Bu haftaki kilo: 74.9 kg (27.09.2014)
Giden/Gelen: 700 kg
Toplam verielen kilo: 7.3 kg
Hedef : 65

tbrkler cnmmmm

bende kilo bildirimi yapayım bugün:95.6 hedef :85

haftaya bu rakamın küçüleceğinden eminim cnmmm kaydettim

Tünaydın cnmmm ellerine sağlık ev mis olmuştur

şu an bende üzüldüm cnmmm elle kırılan cevizi tercih etmiyorum bende ama almadan önce birkaç tanesinin içine neden bakmadın kuzum ben bakmadan asla almam burda 10 tl taze ceviz aldığın kişiyi biliyorsan en azından söyle inş çok almamışsındır

Başlangıç kilo: 88 kg
Geçen haftaki kilo: 63,2
Bu haftaki kilo: 63
Giden: 0,2
Toplam verielen kilo: 25 kg
Hedef :yok
Spor :tibet yogası her gün 3*5
koşu bandında yürüyüş squat mekik plank tiffany twist

teşekkür ederim çok iyi vermişsin darısı başımıza.yavaş kilo vermek en iyisi ama çok verincede motive oluyor insan.karatay diyetide güzel bazı kısıtlamalar var ama ceviz fındık tereyağı bol bol yeyin diyor ekmekle pilav yasak galiba

25 kiloyu nekadar sürede verdin çok iyi vermişsin maşallah

tşk ederim cnmm 1 kasımda kaçamaksız karataya başladım tatlım mayıs sonunda hedefime ulaşmıştım yaş 40 olunca biraz geç verdim ama kalıcı oldu 7 ayda ulaştım hedefime karatay da un ailesi ve şeker ailesi yasak cnmm bana göre sağlıklı beslenmenin tek şekli bitanemm tavsiye ederim

http://woto.com/oneriler *

https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul *

bu linklerden inceleyebilirsin cnm

merhabalar.
geçmişi okuyamadım henüz.
çarşıya gidicem az sonra.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
geçen hafta:79.5
bu hafta:79.6
gelen:100 gr.
spor.gün aşırı 45 dak.yürüyüş 15 dak.bisiklet

merhabalar.
geçmişi okuyamadım henüz.
çarşıya gidicem az sonra.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
geçen hafta:79.5
bu hafta:79.6
gelen:100 gr.
spor.gün aşırı 45 dak.yürüyüş 15 dak.bisiklet

slm cnmmm iyi alışverişler burda dolu yağıyor resmenn geçen neyseki az gelmiş bitanemm spor yapabilirsen gideceğine eminim

hayatımın en iğrenç günlerinden birini yaşıyorum sınavım berbat geçti 55 ya alırım ya almam çok kötü de beslendim yarın telafi edecem kızlarrr ama kendimi çok kötü hissediyorum

iyi akşamlar kızlar .. önerilerinizi dikkate alcam..
bügünki menüm
sabah peynir teytin yumurta domates salatalık biber yarım dilim tam buğday ekmegi...
arada yoğurt

öglen
mercimek çorbası taze fasulye salata haslanmış köy tavuğu..

aksam közlenmiş patlıcan salatası yoğurt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…