Evrimmmm kusura bakma canım esneye esneye ağzım yırtıldı uykum kaçmadan yatayım[/QUOTE ya ceco canım sizlerde kusura bakmayın ben siteye tam hakim deyilim bazen mesajları gec görüyorum okuyorum ama zamanla çok iyi bir takipci olacagıma inanıyorum))))
merhaba geçmiş olsun ben yeniyim :).ilk yorum bendenmenün güzel olmuş.herşeyden yeterli miktarda almış sın suda güzel.akşam biraz fazla gibi geldi ben okadar yemediğim içindir canım ama gün içinde zaten dengelemişsin
memnun oldum canım benim adımda mısra.4 aylık bir kızım var fazla emmediği için diyete başladım doğuma gittiğimde 115 kiloydum hamilelikten öncede 108 kiloydum.2 aydır yeme düzenimi değiştirdim 96 ya düştüm.maşallah senin çocuklarda büyümüş rahat rahat kilo verebilirsin biliyosun bizim kilomuz fazla olduğu için daha rahat ve hızlı verebiliriz canım.ben tüp mide ameliyatını bile düşündüm ama eşim izin vermeyince sıkı diyete giriştim allahın izniyle vereceğiz çünkü sağlıklı beslenmeyi ögrendik
günaydın arkadaşlar...çoktandır temizliğe üşeniyordum.dün hareket olsun diye 2 saate yakın temizlik yaptım..yavaş yavaş oldu ama açıldım.bugün kendimi daha dinç hissediyorum...yürüyüş yapmayı planlıyorum.pazar gününden itibaren.bu sabah tartıldım kilom 79.3
alanya fıstık cenneti dün aldım pazardan kabuklu 5tl iç fıstık 8tl idi. birde çetinceviz buldum bursa dan gelmiş tazeydi
ama sanırım biraz beklemiş küflenmiş çok üzüldüm hem parama hem o harika cevizin heba olmasına kilosuda çok uygundu 8tl idi. çetinceviz olunca tercih edilmiyor aslında yerli ceviz çetin olur elle kırılan ceviz ithal cevizdirki tüketmemek gerekir.
hayatımın en iğrenç günlerinden birini yaşıyorum sınavım berbat geçti 55 ya alırım ya almam çok kötü de beslendim yarın telafi edecem kızlarrr ama kendimi çok kötü hissediyorum
iyi akşamlar kızlar .. önerilerinizi dikkate alcam..
bügünki menüm
sabah peynir teytin yumurta domates salatalık biber yarım dilim tam buğday ekmegi...
arada yoğurt
öglen
mercimek çorbası taze fasulye salata haslanmış köy tavuğu..
aksam közlenmiş patlıcan salatası yoğurt..
Slm cecom ..yine iyi kilo vermissin..masallah ins devami gelir..bende iki gundur karatay yapiyorum...elimden geldigince uymaya calisacagim..bu ara 10 gunluk orucu tutuyorum rabbim kabul ederse sahurda kkk iftarda karataya uygun..1 gunde bile kilom farkettirdi ..yoksa alip basimi gidiyorum..
gitti cecom işin yoksa 2 yıl daha bekleee yok kaderime yazılmamış sanırım bu memeurluk olmuyor olmuyor , onunlada ayrıldım zaten sonra annesi aradı az azarladı az teselli etti :))) barıştık gibi , inan çok üzgünüm ama ikisinin üst üste gelmesiyle kendimi bi yere atayım dedim arkadaşa attım oda sağolsun önüme yığarda yığar bi dlm kek yedim bide kuruyemiş yedim aferin bana dimitabi gece gece kapış sevdiceğinle sonra sınav tabi kötü geçer
Yinede ümitsizliğe kapılma canım bellide olmaz o işler
Hadi ona birşey demiyoruz biraz bazı şeyler nasip kısmet ( ki ben yinede umutluyum ) ama şu yeme işi hiçççççççç hoşuma gitmedi
Kız biz seni kuğu gibi gelin edelim diyoruz sen gitmiş kim bilir neler yemişsin
Neyse artık bir 100 ip atlama cezasını hak ettinen azından yatmadan biraz metabolizman metabolizmanı hızlandıralım dimi ama
Hiççç bana öylebakma kendin kaşındın Yedin kendini kötü hissediyorsun işte bari az zıplada kendini daha iyi hisset kuzummmm
QUOTE]
ah bebeğimm nerdeydin sen o kadar soğuk muuuora burda da bir yağmur bastırdı bildiğin bardaktan boşalırcasına şimdi elektrikler kesin gider burda yağmur yere değmeden elektrik gider de :) çok hassastır kendileri :)Selam kizlar nadilsiniz ben donuutorum.yagnurlardan hava baya sogudu bide kansizim usuyorum.corabin ustunde patik var hala ayaklarim usuyocecom 13 liraya cevizi iyi buluyosunuz.10 kilo findik aldim kilosu 13 liradan.busene findik baya pahali gwcen sene 8 liradan almistim.ceviz icinde beklemefeyim taze mahsul satani bulunca alicam insallah
menün yine harika gülümmm tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayrıca zorlu sınavı başardığın için iki katt alkışı hak ettinBende aklımdayken yediklerimi paylaşayım
Bugün yine malum Annemle çetin bir sınav verdim sayılır ama zararsız atlattım sayılır
Eki Görüntüle 1255093 Eki Görüntüle 1255094
Akşam yemeğinde malum annemlerde mantı sınavı vardışükür sadece minik bir kaseye tadımlık yedim ( oda anamın ısrarı üzerine ) Bende kendime bir güzel salata yaptım üzerinede birkaç zeytin ve tavuk ekledim
İnşallah bu haftada eksileri görürüm
Kiz sekercim neara ayrildin ne ara baristin.soz zamani yaklastiya strestendir canim.sen kilonu ve kpssyide takiyodun gerilmisundir farketmeden.jafani dinlemwye calis yanlis karar verme kac yilini verdin sevgi ve aliskNliklar unutulmuyo malesef.ayrica erkekler hep odun hep okuz anacim kabullencen.belki istisnasi vardir oda bizi bulmaz:)sinavin icinde hayirlisi olur insallahgitti cecom işin yoksa 2 yıl daha bekleee yok kaderime yazılmamış sanırım bu memeurluk olmuyor olmuyor , onunlada ayrıldım zaten sonra annesi aradı az azarladı az teselli etti :))) barıştık gibi , inan çok üzgünüm ama ikisinin üst üste gelmesiyle kendimi bi yere atayım dedim arkadaşa attım oda sağolsun önüme yığarda yığar bi dlm kek yedim bide kuruyemiş yedim aferin bana dimi(( pis bennn eeee ben :) 150 kere atlayıp cezamı paşa paşa çektim cecommm yok yok ben olmayacam galiba hiç mi insan ar etmez
Kiz sekercim neara ayrildin ne ara baristin.soz zamani yaklastiya strestendir canim.sen kilonu ve kpssyide takiyodun gerilmisundir farketmeden.jafani dinlemwye calis yanlis karar verme kac yilini verdin sevgi ve aliskNliklar unutulmuyo malesef.ayrica erkekler hep odun hep okuz anacim kabullencen.belki istisnasi vardir oda bizi bulmaz:)sinavin icinde hayirlisi olur insallahgitti cecom işin yoksa 2 yıl daha bekleee yok kaderime yazılmamış sanırım bu memeurluk olmuyor olmuyor , onunlada ayrıldım zaten sonra annesi aradı az azarladı az teselli etti :))) barıştık gibi , inan çok üzgünüm ama ikisinin üst üste gelmesiyle kendimi bi yere atayım dedim arkadaşa attım oda sağolsun önüme yığarda yığar bi dlm kek yedim bide kuruyemiş yedim aferin bana dimi(( pis bennn eeee ben :) 150 kere atlayıp cezamı paşa paşa çektim cecommm yok yok ben olmayacam galiba hiç mi insan ar etmez
birtanemmm yani varyaaa lafın cuk oturdu odun ve okuz kısmı yani :)))) evet bu iki günü biraz hızlı yaşadım , kpss yi çok takıyordum berbat ötesi geçti moralim çok bozuldu ama bi yük de kalktı en azından sorunum teke düştüüü şimdi kilo verip kıyafet ayarlamaya kaldı : ))))Kiz sekercim neara ayrildin ne ara baristin.soz zamani yaklastiya strestendir canim.sen kilonu ve kpssyide takiyodun gerilmisundir farketmeden.jafani dinlemwye calis yanlis karar verme kac yilini verdin sevgi ve aliskNliklar unutulmuyo malesef.ayrica erkekler hep odun hep okuz anacim kabullencen.belki istisnasi vardir oda bizi bulmaz:)sinavin icinde hayirlisi olur insallah
Stresin azalir simdi kpss gectiya sen kilo vermek icin ugras biraz bak zaman azaldi sevdicegin alir gonlunu uzulmebirtanemmm yani varyaaa lafın cuk oturdu odun ve okuz kısmı yani :)))) evet bu iki günü biraz hızlı yaşadım , kpss yi çok takıyordum berbat ötesi geçti moralim çok bozuldu ama bi yük de kalktı en azından sorunum teke düştüüü şimdi kilo verip kıyafet ayarlamaya kaldı : ))))
Selam kizlar nadilsiniz ben donuutorum.yagnurlardan hava baya sogudu bide kansizim usuyorum.corabin ustunde patik var hala ayaklarim usuyocecom 13 liraya cevizi iyi buluyosunuz.10 kilo findik aldim kilosu 13 liradan.busene findik baya pahali gwcen sene 8 liradan almistim.ceviz icinde beklemefeyim taze mahsul satani bulunca alicam insallah
gitti cecom işin yoksa 2 yıl daha bekleee yok kaderime yazılmamış sanırım bu memeurluk olmuyor olmuyor , onunlada ayrıldım zaten sonra annesi aradı az azarladı az teselli etti :))) barıştık gibi , inan çok üzgünüm ama ikisinin üst üste gelmesiyle kendimi bi yere atayım dedim arkadaşa attım oda sağolsun önüme yığarda yığar bi dlm kek yedim bide kuruyemiş yedim aferin bana dimi(( pis bennn eeee ben :) 150 kere atlayıp cezamı paşa paşa çektim cecommm yok yok ben olmayacam galiba hiç mi insan ar etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?