80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm cecom ..yine iyi kilo vermissin..masallah ins devami gelir..bende iki gundur karatay yapiyorum...elimden geldigince uymaya calisacagim..bu ara 10 gunluk orucu tutuyorum rabbim kabul ederse sahurda kkk iftarda karataya uygun..1 gunde bile kilom farkettirdi ..yoksa alip basimi gidiyorum..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hele şükür eve gelebildim
Çok şükür bugünü de hasarsıt atlattım zannımca
Çok fazla yürüyemedim ama inanılmaz ağrım var reglden dolayı birde annemler bir iki saat şu mantı faslıyla uğraşınca oturmaktanda belim ağrıdı ama neyse artık uzun süre birşey icat etmez sanırım annem
Edersede sorun değil nasılsa ben kendime menü hazırlıyacağım her zaman işime gelmeyen birşey olursa menüde

Bende memnun oldum canım
Kuzucuğunu Allah analı babalı büyütsün ....Aminnnnnnn
Valla sorma bende defalarca düşündüm o ameliyat işini hatta eşimide ikna etmiştim annem yapma etme desede yokk inadım inat gideceğim demiştim ama sonradan Allah razı olsun buradaki kızlar beni ikna ettiler bizim hatırımız için en azından bir kere daha dene Karatay belki fayda gösterir falan diye
Hatta doktorla görüşmek için randevu almıştım onu bile iptal ettim kızlara tekrar deneyeceğime dair söz verdiğim için iyikide beni ikna etmişler iyikide Karatayı denemişim
Eğer ameliyat olsaydık hem ameliyat masasında kalma riskiyle karşı karşıya kalacaktık hemde ameliyattan sonra çok çabuk kilo versekde ömrümüzün sonuna kadar kuş kadar yemek yiyecektik ve hiç bir zaman gittiğimiz ortamlardan zevk alamayacaktık
Ben Facebookda hatta onların gruplarını paylaşıyordum ve inan bir kaç tane sonradan tekrar kilolarını geri alıp bir ameliyat daha geçirmek zorunda olanları gördüm, yaz günü herkes terlerken ben üşüyorum diyip hırkayla gezeni, en ufak ağırlık kaldırmada göbek fıtığı çıkanı, Göğüs ağrısı ve kol uyuşması yaşayanı, kaçak yüzünden 4 ay yoğun bakımda yatanları.... vs vs bir sürü örnek okudum
Hee çok güzel kilolar verenler tabiki çoğunlukta ama neticede hepsi hep diken üzerinde Onlar mecburiyetten yemiyorlar biz istemediğimizden yani ileride özel bir günümüzde dilediğimizi yiyip bir sonraki iki günde dengelebilirken onlarda öyle bir şans yok ( yapanlarda ya kilo veremiyor yada geri alıyor )

O yüzden biz boşver burada ufak ufak hoş sohbetimizi edip güzel dostlar nezaretinde kilolarımızdan kurtuluruz nasılsa üstelik sen zaten zoru başarmış 2li hanelere geri dönmüşsün darısı benim başıma

Ohhh ellerine sağlık canım
Her yer mis gibi olmuştur
Bende bugün başlıyacaktım hesapta ama sağ olsun anam işimi bozdu
Neyse artık yarın ufak ufak başlarım zaten karar verdim normal dip köşe temizlik haricinde bir tek tülleri yıkayıp camları içten sileceğim ( istanbulda malum felaket yağmurlar yağıyor boşuna uğraşmıyayım )
Hem hazır eşimde evde onada bir iki iş kakalarımda daha çabuk biter

Ohhh ne güzel fıstıklar olsun ceviz olsun gayet uygun
Burada 14 lira falan tabi 12yede var ama onların ceviz olduğundan şüpheliyim içi boş çıkar yarasından çoğunun Annemin Amcakızı kendi bahçesinde geçen sene yer fıstığı yetiştirmişti hatta bizede getirmişti baya bir şey ama bu sene ne yaptı bilmiyorum inanılmaz lezzetliydi hatta bugün anneme tembihledim ceviz veya yerfıstığı verirse benim o diye yada satıyorsada sen al ben sana parasını vermem nasılsa dedim
Nasıl gülüyor kız kuru yemişle kilo mu verilir diye dedim Canan teyzemden iyimi bileceksin veriyoruz işte daha ne olsun

hayatımın en iğrenç günlerinden birini yaşıyorum sınavım berbat geçti 55 ya alırım ya almam çok kötü de beslendim yarın telafi edecem kızlarrr ama kendimi çok kötü hissediyorum

tabi gece gece kapış sevdiceğinle sonra sınav tabi kötü geçer
Yinede ümitsizliğe kapılma canım bellide olmaz o işler
Hadi ona birşey demiyoruz biraz bazı şeyler nasip kısmet ( ki ben yinede umutluyum ) ama şu yeme işi hiçççççççç hoşuma gitmedi
Kız biz seni kuğu gibi gelin edelim diyoruz sen gitmiş kim bilir neler yemişsin
Neyse artık bir 100 ip atlama cezasını hak ettin en azından yatmadan biraz metabolizman metabolizmanı hızlandıralım dimi ama
Hiççç bana öyle bakma kendin kaşındın Yedin kendini kötü hissediyorsun işte bari az zıplada kendini daha iyi hisset kuzummmm

Canım menün gayet güzel inşallah çok dahada güzel olucak ve patır patır kilolar gidecek
Kahvaltına ceviz, fındık, badem yada yer fıstığı eklersen emin ol daha tok tutarda ara öğüne ihtiyaç bile hissetmezsin ( tabi ara öğün olarak yoğurt süper bir tercih )

Süpersin canım
Karataya başlamana çok sevindim emin ol hiç pişman olmazsın
Ben inan çok alıştım ve hiç sıkıntı çekmiyorum artık ömrümün sonuna kadar devam Allahın izniyle

Selam kızlar, kurabiyelerim bitti pastanın da hazırlıklıkları bitti sabaha bitiyo bu stres inşallah.

Bugün ki menüm

Sabah : Kkk+ bir muz
Akşam : Şehriye çorba, taze fasulte,tavuk,ayran, 2 parça çiğ köfte

Selam kizlar nadilsiniz ben donuutorum.yagnurlardan hava baya sogudu bide kansizim usuyorum.corabin ustunde patik var hala ayaklarim usuyocecom 13 liraya cevizi iyi buluyosunuz.10 kilo findik aldim kilosu 13 liradan.busene findik baya pahali gwcen sene 8 liradan almistim.ceviz icinde beklemefeyim taze mahsul satani bulunca alicam insallah

gitti cecom işin yoksa 2 yıl daha bekleee yok kaderime yazılmamış sanırım bu memeurluk olmuyor olmuyor , onunlada ayrıldım zaten sonra annesi aradı az azarladı az teselli etti :))) barıştık gibi , inan çok üzgünüm ama ikisinin üst üste gelmesiyle kendimi bi yere atayım dedim arkadaşa attım oda sağolsun önüme yığarda yığar bi dlm kek yedim bide kuruyemiş yedim aferin bana dimi (( pis bennn eeee ben :) 150 kere atlayıp cezamı paşa paşa çektim cecommm yok yok ben olmayacam galiba hiç mi insan ar etmez

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım

Bugün yine malum Annemle çetin bir sınav verdim sayılır ama zararsız atlattım sayılır

Akşam yemeğinde malum annemlerde mantı sınavı vardı şükür sadece minik bir kaseye tadımlık yedim ( oda anamın ısrarı üzerine ) Bende kendime bir güzel salata yaptım üzerinede birkaç zeytin ve tavuk ekledim

İnşallah bu haftada eksileri görürüm

ah bebeğimm nerdeydin sen o kadar soğuk muuuora burda da bir yağmur bastırdı bildiğin bardaktan boşalırcasına şimdi elektrikler kesin gider burda yağmur yere değmeden elektrik gider de :) çok hassastır kendileri :)

menün yine harika gülümmm tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayrıca zorlu sınavı başardığın için iki katt alkışı hak ettin

Kiz sekercim neara ayrildin ne ara baristin.soz zamani yaklastiya strestendir canim.sen kilonu ve kpssyide takiyodun gerilmisundir farketmeden.jafani dinlemwye calis yanlis karar verme kac yilini verdin sevgi ve aliskNliklar unutulmuyo malesef.ayrica erkekler hep odun hep okuz anacim kabullencen.belki istisnasi vardir oda bizi bulmaz:)sinavin icinde hayirlisi olur insallah

Kiz sekercim neara ayrildin ne ara baristin.soz zamani yaklastiya strestendir canim.sen kilonu ve kpssyide takiyodun gerilmisundir farketmeden.jafani dinlemwye calis yanlis karar verme kac yilini verdin sevgi ve aliskNliklar unutulmuyo malesef.ayrica erkekler hep odun hep okuz anacim kabullencen.belki istisnasi vardir oda bizi bulmaz:)sinavin icinde hayirlisi olur insallah

birtanemmm yani varyaaa lafın cuk oturdu odun ve okuz kısmı yani :)))) evet bu iki günü biraz hızlı yaşadım , kpss yi çok takıyordum berbat ötesi geçti moralim çok bozuldu ama bi yük de kalktı en azından sorunum teke düştüüü şimdi kilo verip kıyafet ayarlamaya kaldı : ))))

Stresin azalir simdi kpss gectiya sen kilo vermek icin ugras biraz bak zaman azaldi sevdicegin alir gonlunu uzulme

Sorma canım bende regl olduğumdan mı bilmiyorum ama iki gündür bende üşüyorum ki benim üşüyorum dediğim duyulmamıştır bugün komşu ablam bile şaşırdı kız sen hiç üşümezdin diye
Bu kış çetin geçecek bence Rabbim sokaklarda olanların yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnnnn

Valla cevizin tazesini bulamazsak artık BİMden almaya devam edeceğim ( geçen senin ürünleri acımaya başlamıştır sonuçta ) İnan bahçem olmuş olsa kesinlikle ceviz ağacıda dikerim ( bir kaç sene sonrada olsa ürün verir nasılsa hatta yer fıstığı ve fındıkta ekerdim kesin )

Şimdiden düşünüyorum kış gelince kahvaltıda ne yiyeceğiz diye malum canan teyze herşeyi mevsiminde yiyin diyor domates salatalık olmadanda kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum ben

hıçççççççç kusura bakma artık sana pes etmeyide yasaklıyoruz
Sen kuğu gibi olda artık nasibinde ne varsa onu yaşayacasın zaten ama bari sağlıklı ol
İnan hepinizi çok seviyorum ve birimiz bile pes edecek gibi olsa ben çok üzülüyorum heleki sizin kilolarınız benimkilerden çok daha az ve inanıyorum çok çabuk hedeflerinize ulaşırsınız

Ya kuşum sende başlasan şu Karataya
Emin ol hiç kaçamak dahi istemiyor insanın canı en azından oradan yırtıp çok daha güzel kilolar verirsin

İlk cezanı aldın bak kaçamak yüzünden
Bir daha kaçamak yaparsan bu hafta o cezan iki misli olur ona göre
Fıstık gibi olucağını kendine devamlı hatırlat

Seni çooooooook seviyoruzzzzzzzzzz hayatım
İstesen şimdiye kadar hedefine çoktannnnnnnn ulaşmıştın bunu kendin için yap ve emin ol o zaman sana erkek arkadaşının tavırları bile değişecek ( ne kadar seni her halinle seviyorum modunda olsada erkekler az kilo ver totoşundan ayrılmıyorlar )
Sen zayıfla bak ondan sonra senle bir olup neler yapıyoruz ona
Parmağında oynatmazsan banada banu demesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…