80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Stresin azalir simdi kpss gectiya sen kilo vermek icin ugras biraz bak zaman azaldi sevdicegin alir gonlunu uzulme

inanın bende sizi çoooooooook seviyorum iyiki varsınız iyiki hayatıma dahil olmuşsunuz çok şükür rabbime bi yerden alsada başka yerden veriyorrrr karatayı bilmiyom ki kuzum ama öğrenmek istiyorum kafamda şimdi şey var söze kadar elimden geleni yapacam detoksla vs. ondan sonra karatayı sayeni,zde öğrenip onunla artık beslenme şeklimi tam anlamıyola oturtmak istiyorum detoks demişken yarın ayran detoksuna başlayayım iyi hatırladım :)))

menün yine harika gülümmm tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayrıca zorlu sınavı başardığın için iki katt alkışı hak ettin

Çok sağ ol canım hep sizlerin sayesinde
Her gece buraya hesap vereceğim için sizleri hayal kırıklığına uğratmak istemediğimi bir an bile olsa aklımdan çıkarmıyorum ve inan hiç aklıma gelmiyor ulen bir gece salayım kendimi demek
Zaten bir kere salınca toparlanmam uzun sürüyor

nasıl kızlar biraz demode gibi ama bu tarz bişey nasıl olur???

Canım yine sen bilirsin ama o model biraz kilolu göstermezmi seni
Hani aslında denemek lazım sonuçta aynada sen kendini beğendikten sonra annenin nişanlığını bile giysen olur Ben nişanımda çok istedim ( hatununda duruyordu nişanlığı ve tam oluyordu bana ) ama neymiş kvm ayıplarmış diye annem izin vermemişti çokta güzeldi bence ama kısmet olmadı

Bak ben seni daha zayıf göstereceğini düşündüğüm bir kaç model buldum ( kaynana ceco karışmasa olmaz )
Birinci ve 4.cü türbanada uygun ( hani kapalıdada güzel durur acıktada )
Ben şahsen şu anda sözlenecek olsam kesinlikle 2.ci tarzı birşey seçerdim yada çok zayıf olsam son resimdeki gibi ama tabi renk kesinlikle mor yada koyu mavi olurdu

Anammmmmmm 12yi yapmışım

Kızlar size doyum olmaz ama ben yatıyorum hemen
Sabah pazarda olsa yine erkenden kalkmak istiyorum ( iyi geldi valla )
ufak ufakda temizliye girişirim inşallah yarın

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler canlar

Allaha emanet olun

iyi geceler kızlarrr

gelmek istesemde işler beni bırakmıyor kk ya gelmem için..

dün akşama kadar çarşı pazar işim vardı,akşamda kış için kahvaltılık domates sosu yaptım ..

bu gün gelyim size dedim. annanem çağırdı oraya gittim,akşamda kızlara bayramlık aldık.yeni geldik eve sizleri özledim bi geçmiş yaptım ama cecomu kaçırdım maalesef..

işallah yarın görüşebiliriz..

doğru diyon gülümmmm bu modellerde çok güzel çoooook tşk ederim yavru ceylanımmm offf keşke telde netim olsaydı gittiğim yerlerde resim çeker fikrini alırdım : ) neyse aynı gül alınmaz zaten :) sağol gülümm

Günaydın kızlar. Pastayı ve kurabiyeleri teslim ettim. Üstümden büyük bi yük kalktı vallahi. Nasıl stres beğenirlermi acaba diye. Neyseki beğendiler. Kazasız belasız atlattık şükür.
Bugün benim minnoşumun( yeğenim) diş buğdayı var annemlerde. Oraya gitcez. Neler yaptılar bilmiyorum ama buğdaydan yiyebiliyoruz abartmadan yerim. Belki yaprak sarma falan vardır pirinçlidir ama iki tane falan yerim dayanamam sanırım

günaydın kızlar dünden beri yazamıyorum kusura bakmayın hafta sonum yoğun geçiyor
dünkü menüm
sabah eynir , yumurta ,domates 1 dilim tam buğday ekmegi
arada sütlü kahve
ögle:
tavuk haşlama,4 kaşık bulgur pilavı,1 kase cacık
aksam :mercimek çorbası,5 kaşık mantar sote,4 kaşık bulgur pilavı Arada ice tea şekersiz

inşallah canım sen çok iyi araştırmışsın bende korkuyordum zaten ameliyattan.eşimde sağolsun hiç destek olmuyor böyle iyisin deyip duruyor nerem iyiyse televizyona çıkarıyolar ameliyatla incecik olmuş kadınları bende hevesleniyorum tabi ama kimse sormuyo onlara ne sıkıntı çektin zararları ne diye.ben sırf çevre için vermek istiyorum evleneli daha yeni 1 sene oldu evlenmeden önce daha kiloluydum eşim öyle gördü beğendi hamileyken en üst kiloma geldim onda bile çok güzel oldugumu düşünürdü öyle hissettirirdi ama şu çevre yok mu lafları zehir gibi yaşamaktan soğutuyorlar insanı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar
BOl eksili az kalorili bir gün olur inşallah herkes için

Gece yarım saat geç yatmam nasılsa anında etkiledi beni anlatamam
Sabah yine 6da uyandım ama hem hava, hem regl hemde yarım saat eksik uyumak bile beni maf etti
Yine 7de kahvaltımı tek başına ettim malum ev halkı o sırada fosur fosur uyuyordu
Saat 10 gibi felaket uyku bastırdı birde reglden dolayı belim de çok ağrıyınca az uzanayım dedim anam uyumuşum 2 saat hemde kendime çok kızdım bir yandan ama öbür türlüde akşamı yapamazdım
Neyse buda benim Pazar keyfim olmuş olsun

Bir sürü ütüm var bugün onları ayarlayacağım inşallah
Eşim akşamlık balık yaparız diyince heh dedim yemek faslındanda yırttım ( sağ olsun balık oldumu bana elletmez ben sadece salatayla uğraşırım ) Yanınada çok az helva yiyebileceğim bugün Canan Hoca balıktan sonra 1 kkdan az fazlasına müsaade etmiş ( balık zehirlenmesinden de korkuyormuş sonrasında yenen helva hani kendim için yiyorsam namerdim hesabı

Felaket soğuk bugün ama tabiki daha kombiyi yakacak kadar değil ( yakılmaya yakılırda kışın nasılsa bol bol ödeyeceğiz bari ne kadar geç kullanmaya başlarsam kardır )

Canım seni gördüğüme sevindim
Ohhh hamarat hatun ben kış gelicek henüz kışlık domates yapmadım ( yapsam süper olur malum CAnan Karatay herşeyi mevsiminde yiyin diyor eee kışında bari domatesli sos tarzı şeylerde yeriz )
Bende senle uzun uzun sohbet etmeyi özledim hatta dün arayacaktımda baktım geç olmuş hadi neyse haftasonu rahatsız etmim dedim

Eminim sen kendine çooook yakışacak birşey bulursun
Güzelim hatun güzel elbise nasıl olursa olsun o gece geldiğinde eminim çooook güzel olucaksın

bu arada 83 olmulşummmmmm yaşasın 1 kilom daha gittiiii

Harikasınnnnnnnnnnnn
İşte bu güzelim sen söze kadar bence kesin 7li haneleride görürsün
Şu spor işini ihmal etme yeter çok daha zayıf görüneceksin ve senin KVyle kıyafet almaya gidene kadar en azından bir beden daha ufalmış olucaksın

Hadi gözün aydın Hayırlısıyla o streside bitirdin Ellerine sağlık.
Bugün kendine müsaade et ama tabi sakın abartma sonuçta o kadar emek veriyoruz kilo vereceğiz diye bari sonradan tekrar fazladan çaba gerekmesin

Ne güzel işte önemli olan senin ve eşinin düşüncesi
İnan o laf sokan insanlardan bende de çok fazla vardı hatta benim büyük görümcemin bir arkadaşı ( 42 yaşlarında, hiç evlenmemiş ve dengesizin önde gideni ) beni nerde görse her defasında laf sokuyordu
Yok efendim sen bu kiloda koca bulduysan ben hayli hayli bulurum diyordu devamlı İlk zamanlar hadi görümcemin arkadaşı diye ses etmedim ama en sonunda bana benim KPnin ( kayınpeder ) ölümünün 7sinde gelip birde mevlütte herkesin içinde ay sen bu kiloyla hamile kalabildiysen benim için geç sayılmaz diyince ( ki benden az zayıftır yani oda baya kilolu ) dayanamadım ve herkesin içinde gülümseyerek canım sen önce kocayı bulda hamile kalmak bir yana dursun dedim sen bulduysan ben hayli hayli bulurum diyince de güzelim ben kocayı 52kgla buldum onu ne yapacağız şimdi dedim İnanılmaz bozuldu ve tabi birde eşimin beni çok seven akrabaları biz banuyu fiziğinden dolayı sevmedik sadece yüreğini sevdik dediler ondan sonra beni bir sonraki görüşünde hiç bana laf sokmadı
Benim KV ( kayınvalide ) aslında beni günahı kadar sevmez ( sanki ben ona bayılıyorum ) ve geçmişte inan çok kötü zamanlar geçirdik hatta bir keresinde bana tartışma esnasında ( kendi sayıyordu bende sadece dinliyordum ) bana oğlumun yanına yakışmıyorsun, anası gibi duruyorsun yok işte neyini beğendi gibi laflar bile etmişti inan o zaman çok canım yandı ama sadece eşimin hatrına tek bir kötü kelimeyle karşılık vermedim ( ki o dönem biz eşimle boşanmanın eşiğindeydik )
Sonradan onada tavrımı koydum tabiki ama yine eşimin hatrına ne zaman başı sıkışsa yardımcı oldum elimden geldiğince, bir sıkıntısı olduğunda dürüstce fikrimi söyledim tabi onu kırmadan ve üzerinden bir kaç sene geçince oda görünüşte pişman oldu söylediklerine
Geçen hafta eşimin anannesine gittiğimizde oda oradaydı tabi bakan olduğundan laf kilodan açıldığında ki ben kendim açtım o konuyu hemen laf arasında ben ameliyat bile olmayı düşündüm şurada 3 ay öncesine kadar dediğimde benim geçmişte beni oğlundan boşatmak için elinden gelen kV resmen aaa kızım sakın öyle birşeyi aklından bile geçirme senin ameliyatlık bir kilon yok dedi
İnan kulaklarıma inanamadım ama cidden kadın öyle dedi
Hani boşver sen o insanları konuşur ve zamanla fikirleri bile değişebilir ( benim kvninki öleceksin deseler bile değişmezdi hesapta )
Bizler kilo vererek en güzel cevabı onlara vereceğiz inşallah
Pes etmek yok yaza bile bizi gördüklerinde böyle modda bize bakacaklarını bir an bile olsa aklından çıkarma

çooooooooook tşk ederim cecom yaaaa acayip moral veriyorsunnnn inş dediğin gibi olurr evet kaç gündür veremiyordum bugün vermiş görünce moral oldu temizliğe giriştik murfağı döktük oda hareket olacak bide ipime devam ederim azcık daha hızlanır sanırım inşallah yani sen ne yaptın dün atladın mı ipini

Dün sadece 1 kere ip atlarmış gibi 100 yaptım malum regl olunca bel ağrısından zor oluyor
Bende şimdi yatak odasına girişeceğim ütülerim yatak odasında beni bekliyor hemen ayıklıyacağım ütülenmeyecekleri dolaplara yerleştirip
Bugün o iş bitsinki yarında silip süpüreyim ve tüllerimi halledeyim ( bugün yıkıyacaktım hesapta tülleri ama onlar sonraya da kalsa olur sonuçta ütüler yatak odasında göz zevkimi bozuyor )

kolay gelsin canımmm benimmm ben valla çok yoruldummm ama daha çok işimiz var galiba yarına da sarkacak

merhabalar..bi fırsat buldum hemen gireyim dedim..birazdan çıkıcaz akşam da fırsat bulamam.
Ctesi menüm:
kahvaltı domates salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 grissini
öğlen 4 kaşık patlıcan 1 çay bardağı yoğurt salata 1 dilim kepek emeği
araları atladım
akşam tuzla balıkçısında balık balık balık...herkese tavsiye ederim diyetimizi bozdu biraz ama müthiş lezzetli:)))

bugün
kahvaltı menemen 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
aralar yok kahvaltı yoğun olunca öğlenle birleştirdik
bi meyve bi süt şimdi akşama da bezelye salata
bi süt bi meyve ile kapatır günü yatarız.

ve bu arada regl oldum şiştim fecii...bildirimimde çok gelişme yok

başlangıc 89
geçen hafta 83,5
bu hafta 83,0
toplamda giden 6kg
sevgiler..görüşmek üzere..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Akşam yemeğimizide erkenden yedik ve ben hazır eşim uyuklarken bir bakayım dedim
Adamı ben ne kadar karataya uyması konusunda uyardıysamda bugün çikolata yedi çocuklarla birlikte yine kan şekerin yükselecek bak görürsün dediysemde bukadarcıktan birşey olmaz dedi ve dediğim oldu şu anda yemeğide yedikten sonra üzerine birde mandalina yiyince uyukluyor
Eminim bir daha bozmaz düzenini çünkü bu şekilde olmak onuda rahatsız etti

Neyse bende hazır aklımdayken yediklerimi paylaşayım

Sabah kahvaltımı bir güzel hazırladım ve resmini çektiğimi sanıp bir güzel hüpletmeye başladım
Sonradan jeton düşünce yinede çekeyim dedim Yumurtanın yarısını hüpletmiştim, peynirinde öyle, salatalıktan 3 dilim domatesdende 2 dilim eksikti

Akşamlıkta hamsi buğlama vardı, bol kırmızı soğan, roka ve salatayla birlikte bir güzel hüplettildi
Hamsi çok gibi görünsede altında bol soğan vardı ve onlar yemedim ( çiğ yiyebiliyorum ama hamsi buğlamada nedense sevmiyorum )

kolay gelsin canımmm benimmm ben valla çok yoruldummm ama daha çok işimiz var galiba yarına da sarkacak

Çok sağ ol canım bende çoğunu bitirdim kalanını bende yarına bıraktım tam 32 parça ütülenecek eşya var birde bir kaç parça yerleştirilecek ( yerleştirmeyi birazdan bitiririm ama ütülerimin kalanını yarın inşallah yaparım Bayrama az kaldı istesemde daha fazla kıvırma şansım yok

cecommmmmmmmmmm menün şahane görünüyorr ellerinize sağlıkkk afiyetiniz olsunnnn , offf ütünde byağıymış kuzummm , bizimde bitmedi üst dolaplar anca bitti ama pırıl pırıl oldu valla :)) içli dışlı bulaşıklarıylaa mis gibi oldu akşam da devam edecexz halimiz kalırsa çok yorulduk ama o temiz manzarayı görünce değdi be diyosun :) dur işimi bitireyim sana da gelirim kızz ne kadar çok hareket o kadar erken zayıflama dip köşe dalarız beraber :)))

menümü bende vereyim ayran detoksuna başladım bugün çok şükür
sabah: 1 dlm ekmek, 1 dlm peynir, domates, salatalık
saat 12 den sonrada 2 saiat arayla çorbamdan içtim
suyumu takip edemedim bugün
2 fincan biberiye ve yeşilçay içtim
2 fincanda melisa ve yeşilçay içecem
ip atlamaya fırsatım olmadı hala ama atlayacam cecommm

Ohhh mis gibi olmuş ellerinize sağlık
Aslında sayı olarak ütü fazla gibi ama bir arada ancak bir sepet yani başlasam en fazla 1 saatimi alır ama işte ütüyü sevmiyorum neyse yarın kaçarım yok çünkü bir yandan yine yıkanacak birşeyler çıkıyor sonra hiç başa çıkamam
Valla bu hafta senden çok ümitliyim canım
Kesinlikle çok güzel bir bildirim yapacaksın

Ohhh süpersin canım
İp atlamayıda bende daha yapmadım ama bilerek gece yatmadan hemen önce yapmayı düşünüyorum metabolizmam hareketlensin ki sabaha kadar fazladan çalışsın Geçen şu İnstagramda takip ettiğim diyetisyenlerden biri yazmıştı yatacağınıza yakın yaparsanız sabaha kadar metabolizma çalışır diye ( spor yazmış ama benden ancak ip atlama çıkar şimdilik )

Birinci ve ikinci belli 3.cü kim diyeceğiz ikimizde bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…