- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Stresin azalir simdi kpss gectiya sen kilo vermek icin ugras biraz bak zaman azaldi sevdicegin alir gonlunu uzulme
inanın bende sizi çoooooooook seviyorum iyiki varsınız iyiki hayatıma dahil olmuşsunuz çok şükür rabbime bi yerden alsada başka yerden veriyorrrr karatayı bilmiyom ki kuzum ama öğrenmek istiyorum kafamda şimdi şey var söze kadar elimden geleni yapacam detoksla vs. ondan sonra karatayı sayeni,zde öğrenip onunla artık beslenme şeklimi tam anlamıyola oturtmak istiyorum detoks demişken yarın ayran detoksuna başlayayım iyi hatırladım :)))Sorma canım bende regl olduğumdan mı bilmiyorum ama iki gündür bende üşüyorumki benim üşüyorum dediğim duyulmamıştır bugün komşu ablam bile şaşırdı kız sen hiç üşümezdin diye
Bu kış çetin geçecek benceRabbim sokaklarda olanların yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnnnn
Valla cevizin tazesini bulamazsak artık BİMden almaya devam edeceğim ( geçen senin ürünleri acımaya başlamıştır sonuçta ) İnan bahçem olmuş olsa kesinlikle ceviz ağacıda dikerim ( bir kaç sene sonrada olsa ürün verir nasılsahatta yer fıstığı ve fındıkta ekerdim kesin )
Şimdiden düşünüyorum kış gelince kahvaltıda ne yiyeceğiz diyemalum canan teyze herşeyi mevsiminde yiyin diyor domates salatalık olmadanda kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum ben
hıçççççççç kusura bakma artık sana pes etmeyide yasaklıyoruz
Sen kuğu gibi olda artık nasibinde ne varsa onu yaşayacasın zaten ama bari sağlıklı ol
İnan hepinizi çok seviyorum ve birimiz bile pes edecek gibi olsa ben çok üzülüyorumheleki sizin kilolarınız benimkilerden çok daha az ve inanıyorum çok çabuk hedeflerinize ulaşırsınız
Ya kuşum sende başlasan şu Karataya
Emin ol hiç kaçamak dahi istemiyor insanın canıen azından oradan yırtıp çok daha güzel kilolar verirsin
İlk cezanı aldın bak kaçamak yüzünden
Bir daha kaçamak yaparsan bu hafta o cezan iki misli olur ona göre
Fıstık gibi olucağını kendine devamlı hatırlat
Seni çooooooook seviyoruzzzzzzzzzz hayatım
İstesen şimdiye kadar hedefine çoktannnnnnnn ulaşmıştınbunu kendin için yap ve emin ol o zaman sana erkek arkadaşının tavırları bile değişecek ( ne kadar seni her halinle seviyorum modunda olsada erkekler az kilo ver totoşundan ayrılmıyorlar )
Sen zayıfla bak ondan sonra senle bir olup neler yapıyoruz ona
Parmağında oynatmazsan banada banu demesinler
menün yine harika gülümmm tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayrıca zorlu sınavı başardığın için iki katt alkışı hak ettin
nasıl kızlar biraz demode gibi ama bu tarz bişey nasıl olur???
doğru diyon gülümmmm bu modellerde çok güzel çoooook tşk ederim yavru ceylanımmm offf keşke telde netim olsaydı gittiğim yerlerde resim çeker fikrini alırdım : ) neyse aynı gül alınmaz zaten :) sağol gülümmÇok sağ ol canım hep sizlerin sayesinde
Her gece buraya hesap vereceğim için sizleri hayal kırıklığına uğratmak istemediğimi bir an bile olsa aklımdan çıkarmıyorum ve inan hiç aklıma gelmiyor ulen bir gece salayım kendimi demek
Zaten bir kere salınca toparlanmam uzun sürüyor
Canım yine sen bilirsin ama o model biraz kilolu göstermezmi seni
Hani aslında denemek lazım sonuçta aynada sen kendini beğendikten sonra annenin nişanlığını bile giysen olurBen nişanımda çok istedim ( hatununda duruyordu nişanlığı ve tam oluyordu bana ) ama neymiş kvm ayıplarmış diye annem izin vermemişti çokta güzeldi bence ama kısmet olmadı
Eki Görüntüle 1255158 Eki Görüntüle 1255159 Eki Görüntüle 1255160 Eki Görüntüle 1255161 Eki Görüntüle 1255162
Bak ben seni daha zayıf göstereceğini düşündüğüm bir kaç model buldum( kaynana ceco karışmasa olmaz )
Birinci ve 4.cü türbanada uygun ( hani kapalıdada güzel durur acıktada )
Ben şahsen şu anda sözlenecek olsam kesinlikle 2.ci tarzı birşey seçerdim yada çok zayıf olsam son resimdeki gibi ama tabi renk kesinlikle mor yada koyu mavi olurdu
inşallah canım sen çok iyi araştırmışsın bende korkuyordum zaten ameliyattan.eşimde sağolsun hiç destek olmuyor böyle iyisin deyip duruyor nerem iyiyseSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür eve gelebildim
Çok şükür bugünü de hasarsıt atlattım zannımca
Çok fazla yürüyemedim ama inanılmaz ağrım var reglden dolayıbirde annemler bir iki saat şu mantı faslıyla uğraşınca oturmaktanda belim ağrıdı ama neyse artık uzun süre birşey icat etmez sanırım annem
Edersede sorun değil nasılsa ben kendime menü hazırlıyacağım her zaman işime gelmeyen birşey olursa menüde
Bende memnun oldum canım
Kuzucuğunu Allah analı babalı büyütsün ....Aminnnnnnn
Valla sorma bende defalarca düşündüm o ameliyat işini hatta eşimide ikna etmiştimannem yapma etme desede yokk inadım inat gideceğim demiştim ama sonradan Allah razı olsun buradaki kızlar beni ikna ettiler bizim hatırımız için en azından bir kere daha dene Karatay belki fayda gösterir falan diye
Hatta doktorla görüşmek için randevu almıştım onu bile iptal ettim kızlara tekrar deneyeceğime dair söz verdiğim içiniyikide beni ikna etmişler iyikide Karatayı denemişim
Eğer ameliyat olsaydık hem ameliyat masasında kalma riskiyle karşı karşıya kalacaktık hemde ameliyattan sonra çok çabuk kilo versekde ömrümüzün sonuna kadar kuş kadar yemek yiyecektik ve hiç bir zaman gittiğimiz ortamlardan zevk alamayacaktık
Ben Facebookda hatta onların gruplarını paylaşıyordum ve inan bir kaç tane sonradan tekrar kilolarını geri alıp bir ameliyat daha geçirmek zorunda olanları gördüm, yaz günü herkes terlerken ben üşüyorum diyip hırkayla gezeni, en ufak ağırlık kaldırmada göbek fıtığı çıkanı, Göğüs ağrısı ve kol uyuşması yaşayanı, kaçak yüzünden 4 ay yoğun bakımda yatanları.... vs vs bir sürü örnek okudum
Hee çok güzel kilolar verenler tabiki çoğunlukta ama neticede hepsi hep diken üzerindeOnlar mecburiyetten yemiyorlar biz istemediğimizden yani ileride özel bir günümüzde dilediğimizi yiyip bir sonraki iki günde dengelebilirken onlarda öyle bir şans yok ( yapanlarda ya kilo veremiyor yada geri alıyor )
O yüzden biz boşver burada ufak ufak hoş sohbetimizi edip güzel dostlar nezaretinde kilolarımızdan kurtuluruz nasılsaüstelik sen zaten zoru başarmış 2li hanelere geri dönmüşsün darısı benim başıma
Ohhh ellerine sağlık canım
Her yer mis gibi olmuştur
Bende bugün başlıyacaktım hesapta ama sağ olsun anam işimi bozdu
Neyse artık yarın ufak ufak başlarım zaten karar verdim normal dip köşe temizlik haricinde bir tek tülleri yıkayıp camları içten sileceğim ( istanbulda malum felaket yağmurlar yağıyor boşuna uğraşmıyayım)
Hem hazır eşimde evde onada bir iki iş kakalarımda daha çabuk biter
Ohhh ne güzel fıstıklar olsun ceviz olsun gayet uygun
Burada 14 lira falan tabi 12yede var ama onların ceviz olduğundan şüpheliyimiçi boş çıkar yarasından çoğunun Annemin Amcakızı kendi bahçesinde geçen sene yer fıstığı yetiştirmişti hatta bizede getirmişti baya bir şey ama bu sene ne yaptı bilmiyorum inanılmaz lezzetliydi hatta bugün anneme tembihledim ceviz veya yerfıstığı verirse benim o diye yada satıyorsada sen al ben sana parasını vermem nasılsa dedim
Nasıl gülüyorkız kuru yemişle kilo mu verilir diye dedim Canan teyzemden iyimi bileceksin veriyoruz işte daha ne olsun
tabi gece gece kapış sevdiceğinle sonra sınav tabi kötü geçer
Yinede ümitsizliğe kapılma canım bellide olmaz o işler
Hadi ona birşey demiyoruz biraz bazı şeyler nasip kısmet ( ki ben yinede umutluyum ) ama şu yeme işi hiçççççççç hoşuma gitmedi
Kız biz seni kuğu gibi gelin edelim diyoruz sen gitmiş kim bilir neler yemişsin
Neyse artık bir 100 ip atlama cezasını hak ettinen azından yatmadan biraz metabolizman metabolizmanı hızlandıralım dimi ama
Hiççç bana öylebakma kendin kaşındın Yedin kendini kötü hissediyorsun işte bari az zıplada kendini daha iyi hisset kuzummmm
Canım menün gayet güzel inşallah çok dahada güzel olucak ve patır patır kilolar gidecek
Kahvaltına ceviz, fındık, badem yada yer fıstığı eklersen emin ol daha tok tutarda ara öğüne ihtiyaç bile hissetmezsin( tabi ara öğün olarak yoğurt süper bir tercih )
iyi geceler kızlarrr
gelmek istesemde işler beni bırakmıyor kk ya gelmem için..
dün akşama kadar çarşı pazar işim vardı,akşamda kış için kahvaltılık domates sosu yaptım ..
bu gün gelyim size dedim. annanem çağırdı oraya gittim,akşamda kızlara bayramlık aldık.yeni geldik eve sizleri özledim bi geçmiş yaptım ama cecomu kaçırdım maalesef..
işallah yarın görüşebiliriz..
doğru diyon gülümmmm bu modellerde çok güzel çoooook tşk ederim yavru ceylanımmm offf keşke telde netim olsaydı gittiğim yerlerde resim çeker fikrini alırdım : ) neyse aynı gül alınmaz zaten :) sağol gülümm
bu arada 83 olmulşummmmmm yaşasın 1 kilom daha gittiiii
Günaydın kızlar. Pastayı ve kurabiyeleri teslim ettim. Üstümden büyük bi yük kalktı vallahi. Nasıl stres beğenirlermi acaba diye. Neyseki beğendiler. Kazasız belasız atlattık şükür.
Bugün benim minnoşumun( yeğenim) diş buğdayı var annemlerde. Oraya gitcez. Neler yaptılar bilmiyorum ama buğdaydan yiyebiliyoruz abartmadan yerim. Belki yaprak sarma falan vardır pirinçlidir ama iki tane falan yerim dayanamam sanırım
inşallah canım sen çok iyi araştırmışsın bende korkuyordum zaten ameliyattan.eşimde sağolsun hiç destek olmuyor böyle iyisin deyip duruyor nerem iyiysetelevizyona çıkarıyolar ameliyatla incecik olmuş kadınları bende hevesleniyorum tabi ama kimse sormuyo onlara ne sıkıntı çektin zararları ne diye.ben sırf çevre için vermek istiyorum evleneli daha yeni 1 sene oldu evlenmeden önce daha kiloluydum eşim öyle gördü beğendi hamileyken en üst kiloma geldim onda bile çok güzel oldugumu düşünürdü öyle hissettirirdi ama şu çevre yok mu lafları zehir gibi yaşamaktan soğutuyorlar insanı
çooooooooook tşk ederim cecom yaaaa acayip moral veriyorsunnnn inş dediğin gibi olurr evet kaç gündür veremiyordum bugün vermiş görünce moral oldu temizliğe giriştik murfağı döktük oda hareket olacak bide ipime devam ederim azcık daha hızlanır sanırım inşallah yani sen ne yaptın dün atladın mı ipiniSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
BOl eksili az kalorili bir gün olur inşallah herkes için
Gece yarım saat geç yatmam nasılsa anında etkiledi beni anlatamam
Sabah yine 6da uyandım ama hem hava, hem regl hemde yarım saat eksik uyumak bile beni maf etti
Yine 7de kahvaltımı tek başına ettim malum ev halkı o sırada fosur fosur uyuyordu
Saat 10 gibi felaket uyku bastırdı birde reglden dolayı belim de çok ağrıyınca az uzanayım dedim anam uyumuşum2 saat hemde kendime çok kızdım bir yandan ama öbür türlüde akşamı yapamazdım
Neyse buda benim Pazar keyfim olmuş olsun
Bir sürü ütüm var bugün onları ayarlayacağım inşallah
Eşim akşamlık balık yaparız diyince heh dedim yemek faslındanda yırttım ( sağ olsun balık oldumu bana elletmez ben sadece salatayla uğraşırım ) Yanınada çok az helva yiyebileceğim bugünCanan Hoca balıktan sonra 1 kkdan az fazlasına müsaade etmiş ( balık zehirlenmesinden de korkuyormuş sonrasında yenen helva hani kendim için yiyorsam namerdim hesabı
Felaket soğuk bugün ama tabiki daha kombiyi yakacak kadar değil ( yakılmaya yakılırda kışın nasılsa bol bol ödeyeceğiz bari ne kadar geç kullanmaya başlarsam kardır)
Canım seni gördüğüme sevindim
Ohhh hamarat hatun ben kış gelicek henüz kışlık domates yapmadım ( yapsam süper olur malum CAnan Karatay herşeyi mevsiminde yiyin diyor eee kışında bari domatesli sos tarzı şeylerde yeriz)
Bende senle uzun uzun sohbet etmeyi özledim hatta dün arayacaktımda baktım geç olmuş hadi neyse haftasonu rahatsız etmim dedim
Eminim sen kendine çooook yakışacak birşey bulursun
Güzelim hatun güzel elbise nasıl olursa olsun o gece geldiğinde eminim çooook güzel olucaksın
Harikasınnnnnnnnnnnn
İşte bu güzelimsen söze kadar bence kesin 7li haneleride görürsün
Şu spor işini ihmal etme yeterçok daha zayıf görüneceksin ve senin KVyle kıyafet almaya gidene kadar en azından bir beden daha ufalmış olucaksın
Hadi gözün aydınHayırlısıyla o streside bitirdin Ellerine sağlık.
Bugün kendine müsaade et ama tabi sakın abartmasonuçta o kadar emek veriyoruz kilo vereceğiz diye bari sonradan tekrar fazladan çaba gerekmesin
Ne güzel işte önemli olan senin ve eşinin düşüncesi
İnan o laf sokan insanlardan bende de çok fazla vardı hatta benim büyük görümcemin bir arkadaşı ( 42 yaşlarında, hiç evlenmemiş ve dengesizin önde gideni ) beni nerde görse her defasında laf sokuyordu
Yok efendim sen bu kiloda koca bulduysan ben hayli hayli bulurum diyordu devamlıİlk zamanlar hadi görümcemin arkadaşı diye ses etmedim ama en sonunda bana benim KPnin ( kayınpeder ) ölümünün 7sinde gelip birde mevlütte herkesin içinde ay sen bu kiloyla hamile kalabildiysen benim için geç sayılmaz diyince ( ki benden az zayıftır yani oda baya kilolu ) dayanamadım ve herkesin içinde gülümseyerek canım sen önce kocayı bulda hamile kalmak bir yana dursun dedim sen bulduysan ben hayli hayli bulurum diyince de güzelim ben kocayı 52kgla buldum onu ne yapacağız şimdi dedim İnanılmaz bozuldu ve tabi birde eşimin beni çok seven akrabaları biz banuyu fiziğinden dolayı sevmedik sadece yüreğini sevdik dediler ondan sonra beni bir sonraki görüşünde hiç bana laf sokmadı
Benim KV ( kayınvalide ) aslında beni günahı kadar sevmez ( sanki ben ona bayılıyorum) ve geçmişte inan çok kötü zamanlar geçirdik hatta bir keresinde bana tartışma esnasında ( kendi sayıyordu bende sadece dinliyordum ) bana oğlumun yanına yakışmıyorsun, anası gibi duruyorsun yok işte neyini beğendi gibi laflar bile etmişti inan o zaman çok canım yandı ama sadece eşimin hatrına tek bir kötü kelimeyle karşılık vermedim ( ki o dönem biz eşimle boşanmanın eşiğindeydik )
Sonradan onada tavrımı koydum tabiki ama yine eşimin hatrına ne zaman başı sıkışsa yardımcı oldum elimden geldiğince, bir sıkıntısı olduğunda dürüstce fikrimi söyledim tabi onu kırmadan ve üzerinden bir kaç sene geçince oda görünüşte pişman oldu söylediklerine
Geçen hafta eşimin anannesine gittiğimizde oda oradaydı tabi bakan olduğundanlaf kilodan açıldığında ki ben kendim açtım o konuyu hemen laf arasında ben ameliyat bile olmayı düşündüm şurada 3 ay öncesine kadar dediğimde benim geçmişte beni oğlundan boşatmak için elinden gelen kV resmen aaa kızım sakın öyle birşeyi aklından bile geçirme senin ameliyatlık bir kilon yok dedi
İnan kulaklarıma inanamadım ama cidden kadın öyle dedi
Hani boşver sen o insanları konuşur ve zamanla fikirleri bile değişebilir ( benim kvninki öleceksin deseler bile değişmezdi hesapta)
Bizler kilo vererek en güzel cevabı onlara vereceğiz inşallah
Pes etmek yok yaza bile bizi gördüklerindeböyle modda bize bakacaklarını bir an bile olsa aklından çıkarma
çooooooooook tşk ederim cecom yaaaa acayip moral veriyorsunnnn inş dediğin gibi olurr evet kaç gündür veremiyordum bugün vermiş görünce moral oldu temizliğe giriştik murfağı döktük oda hareket olacak bide ipime devam ederim azcık daha hızlanır sanırım inşallah yani sen ne yaptın dün atladın mı ipini
kolay gelsin canımmm benimmm ben valla çok yoruldummm ama daha çok işimiz var galiba yarına da sarkacakDün sadece 1 kere ip atlarmış gibi 100 yaptım malum regl olunca bel ağrısından zor oluyor
Bende şimdi yatak odasına girişeceğimütülerim yatak odasında beni bekliyor hemen ayıklıyacağım ütülenmeyecekleri dolaplara yerleştirip
Bugün o iş bitsinki yarında silip süpüreyim ve tüllerimi halledeyim ( bugün yıkıyacaktım hesapta tülleri ama onlar sonraya da kalsa olur sonuçta ütüler yatak odasında göz zevkimi bozuyor)
kolay gelsin canımmm benimmm ben valla çok yoruldummm ama daha çok işimiz var galiba yarına da sarkacak
cecommmmmmmmmmm menün şahane görünüyorr ellerinize sağlıkkk afiyetiniz olsunnnn , offf ütünde byağıymış kuzummm , bizimde bitmedi üst dolaplar anca bitti ama pırıl pırıl oldu valla :)) içli dışlı bulaşıklarıylaa mis gibi oldu akşam da devam edecexz halimiz kalırsa çok yorulduk ama o temiz manzarayı görünce değdi be diyosun :) dur işimi bitireyim sana da gelirim kızz ne kadar çok hareket o kadar erken zayıflama dip köşe dalarız beraber :)))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Akşam yemeğimizide erkenden yedik ve ben hazır eşim uyuklarken bir bakayım dedim
Adamı ben ne kadar karataya uyması konusunda uyardıysamda bugün çikolata yedi çocuklarla birlikteyine kan şekerin yükselecek bak görürsün dediysemde bukadarcıktan birşey olmaz dedi ve dediğim oldu şu anda yemeğide yedikten sonra üzerine birde mandalina yiyince uyukluyor
Eminim bir daha bozmaz düzenini çünkü bu şekilde olmak onuda rahatsız etti
Neyse bende hazır aklımdayken yediklerimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1255711 Eki Görüntüle 1255712
Sabah kahvaltımı bir güzel hazırladım ve resmini çektiğimi sanıp bir güzel hüpletmeye başladım
Sonradan jeton düşünce yinede çekeyim dedimYumurtanın yarısını hüpletmiştim, peynirinde öyle, salatalıktan 3 dilim domatesdende 2 dilim eksikti
Akşamlıkta hamsi buğlama vardı, bol kırmızı soğan, roka ve salatayla birlikte bir güzel hüplettildi
Hamsi çok gibi görünsede altında bol soğan vardı ve onlar yemedim ( çiğ yiyebiliyorum ama hamsi buğlamada nedense sevmiyorum)
Çok sağ ol canım bende çoğunu bitirdimkalanını bende yarına bıraktım tam 32 parça ütülenecek eşya var birde bir kaç parça yerleştirilecek ( yerleştirmeyi birazdan bitiririm ama ütülerimin kalanını yarın inşallah yaparım Bayrama az kaldı istesemde daha fazla kıvırma şansım yok
cecommmmmmmmmmm menün şahane görünüyorr ellerinize sağlıkkk afiyetiniz olsunnnn , offf ütünde byağıymış kuzummm , bizimde bitmedi üst dolaplar anca bitti ama pırıl pırıl oldu valla :)) içli dışlı bulaşıklarıylaa mis gibi oldu akşam da devam edecexz halimiz kalırsa çok yorulduk ama o temiz manzarayı görünce değdi be diyosun :) dur işimi bitireyim sana da gelirim kızz ne kadar çok hareket o kadar erken zayıflama dip köşe dalarız beraber :)))
menümü bende vereyim ayran detoksuna başladım bugün çok şükür
sabah: 1 dlm ekmek, 1 dlm peynir, domates, salatalık
saat 12 den sonrada 2 saiat arayla çorbamdan içtim
suyumu takip edemedim bugün
2 fincan biberiye ve yeşilçay içtim
2 fincanda melisa ve yeşilçay içecem
ip atlamaya fırsatım olmadı hala ama atlayacam cecommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?