80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Turp havuuc yiycez cecom kisin tadlari olmuyp zaten hormonlu yemiycez.bimden hic almadim ceviz guzel oluyomu

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]77.4[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]2,9[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]%3,75[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]26,2[/TD]
[TD]%1,33[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]3 gün leslie ile 2 mil+15 dak.plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%1,19[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%0,93[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]64,4[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]24,6[/TD]
[TD]%0,92[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]83,[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. [/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. [/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]118,8[/TD]
[TD]118,3[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]6,2[/TD]
[TD]%0,42[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]kakule71[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]5,5[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]63,2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]%0,32[/TD]
[TD]koruma[/TD]
[TD]her gün 3*5 tibet yogası *
koşu bandında yürüyüş squat mekik plank tiffany twist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]%+0,13[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] gün aşırı 45 dak.yürüyüş 15 dak.bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Son düzenleme:
Turp havuuc yiycez cecom kisin tadlari olmuyp zaten hormonlu yemiycez.bimden hic almadim ceviz guzel oluyomu

Canım valla ben BİMden aldım bir kaç kere hatta bugünde eşim aldı inan taze ceviz hani tadından belli oluyor o
Taze bulabilirken alırızda artık kışın en kötü ihtimal sende oradan alırsın
Aynen canım artık salatalarımızı havuç, turp, beyazlahana hatta mor lahanayla yaparız hem tok tutar oda

ben ütü severim kızzz annemde bu huyumu sever oda sen gibi nefret eder tek koşulum vardır şaban o olsun onu izleye izleye yaparım :))) bende dün gece yatmadan atladım kız ip deyip geçme bayağı yararı var bence bide sayaçlısı çıkmış bunların nette gördüydüm alanlar oldukca da cüzzi bir miktara 4 tl ye filan almışlar denk gelseydi bizde alırdık

ellerine sağlıkk bebeğimmmm nasıl emek vermişsinnn

[TR]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr]​
[TR][/tr][/QUOTE]

Canım ellerine ve emeğine sağlık

İnşallah her hafta dahada güzel sonuçlar alacağız
Bu hafta hem kendim için hemde elmaşekerim için çoook iddalıyım
Hadi bakalım kızlar göreyim sizleride

Bende kuzen kayboldu diyordum icimden daha cok katikim bekliyoz cnm

Kizlar solladi beni arkadan takipteyim kizlar
Ellerine saglik kaptan

süpersin canım çok haklısın bende çok merak ediyorum suratlarındaki ifadeyi.benim ablamın kayınvalidesi var kadın okadar düşüncesizki beni hamileyken herkesin içinde ağlatmıştı tabi herkes kadını pişman etti kendiside söylediğine pişman oldu.bana da sana dedikleri gibi sen nasıl hamile kaldın bu kiloyla nasıl hakettin anne olmayı dedi çok moralim bozuldu ağladım zaten her gelmesinde almamış olsam bile sen kilo almışsın deyip laf sokardı o olay son oldu eşim kadının üzerine yürüdü sen kim oluyorsunda hamile eşimi ağlatıyorsun dedi birinin ona ağzının payını vermesi gerekiyordu.aman anlatsam roman olur derler ya öyle yani daha ne laflar yemedimki şimdi biraz verdimde laf sokamıyorlar.annemin komşusuda yeni doğum yaptığımda geldi daha lohusayım bana diyoki bu koca cüsseyle bu bebeğimi doğurdun dedi nekadar düşüncesiz ya.hiç tanımadığımm kişilerden biri laf duydum.tezgahtarlara okadar gıcıktımki imalı imalı bakıp size göre bedenimiz yok diyorladı yeni yeni rahat sayılırım beni üzenlerde kul hakkım varsa hepsini haram ediyorum.yine aklıma geldi moralim bozuldu canım allah yardımcımız olsun bizede kilo vermeyi nasip etsin inşallah

Menum eksik kalmis
Dun
Sabah kk kahvaltii
Ogke kefir
Aksam pirasa ve taze fasulye
1 avyc cekirdek 3 hurma
Spor yok
Pazar menum
Sabah kk kahvaltisi
Ogle az ispanak kavurma
Aksam uzgara tavuk kofte salata 1 bardak bira 1 avuc cekirdek
Spor yok yarin baslicam

Aminnnnnn inşallah dediğin gibi herkesin ağzının payını vereceğiz
Dediğin gibi özellikle tezgahtarlar adamı hasta ediyorlar
Ulen ne malum belki bir akrabama bakıyorum hediyelik birşey ne biliyorsunda daha mağazaya girer girmez size göre bedenimiz yok diyorsun
İnan sırf o tür laflar yüzünden uzun bir müddet alışverişe çıkmadım ama işte insan mecbur kalıyor o zamanda gidiyorum insanın üzerine atlayan tezgahtarların olmadığı mağazalardan alışveriş yapıyorum
Hatta bu hafta içi bir gün yine alışverişe çıkmam lazım malum bayram yaklaşıyor
Bayramda eşimin bir arkadaşı bizi memleketi Çoruma davet etti eşimde büyük ihtimalle gideriz diyor eee iki gecede kalsak en azından bir pantalon alayım kendime dedim
Evde bana olan iki adet kotum var biride garson boylardan üstelik çok uzun zaman oldu alalı ( artık bacak arası erimeye başlamış kilolu olmanın bir dezavantajı daha )
Birininde beli düşük olduğu için göbişim pörtlüyor
Şöyle güzel siyah bir pantalon alayım kendimde de hem bayramda giyerim hemde Çoruma gidersek diğer pantalonumu yedek alırım yanıma
Bu son alacağım büyük beden olur inşallah ( dolapta daha ufak bedenler var zayıfladıkça onlarla idare ederim son hedefime ulaşana kadar )

bende bugünkü menümü yazayım kızlar misafir geldi benim diyet biraz patladı maalesef

sabah:1 dilim k.ekmeği,1 yumurta,2 dilim peynir
arada :sütlü kahve
öglen :yarım porsiyon pirinç pilavı,2 parça et haşlama,yoğurtlu havuç salatası,yeşil salata
geç yediğim için akşamla birleşmiş oldu akşam yemedim Arada 3 ceviz 3 badem yedim

inşallah canım benim pantolonu ben en rahat LCW de birde CA da buluyorum hem üstüne atlayan tezgahtarlarda yok oralarda.ben bayram için bir şey almayacağım eski bol gelenleri giyeceğim hoşuma gidiyor

[TR]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr]​
[TR][/tr]

Hadi bakalım kızlar göreyim sizleride [/QUOTE]oyyyyyyyyyyyy ben bu güveni nasıl boşa çıkarayımm tamam cecom bu hafta beraber hareket edecezz beraberrr yükseklere bi rezerve yapacazzzz bende sana çok inanıyorumm gülümm sende bu azim varken tığ gibi oluruz :))))

Bak oluyo neguzel sen yine birakip gitme bizi dugune kadar incecik olcan
valla öyleee gülüm yaa sizsizlik gelmiyo bana inşallah eylülüm sılam hep beraber sayenizdeee harikasınız hep destek tam destek ekibi :))

Evettt tekrar iyi akşamlar güzellerr

hayatımın en iğrenç günlerinden birini yaşıyorum sınavım berbat geçti 55 ya alırım ya almam çok kötü de beslendim yarın telafi edecem kızlarrr ama kendimi çok kötü hissediyorum

buna üzüldüm şekercim hakında hayırlısı olsun bitanemm moral bozukluğuyla aklını veremedin bende dün sabah 6 da okumuştum sana

köy tavuğu bulabilmişsin süperrr afiyetolsun cnmmm

burda taze cevizler çıktı eylülümm 10 tl kilosu

sen elinden geleni yaptın şekercim gerisini tevekkül edeceğiz herşeyde bir hayır vardır ben öğretmen oldum ama mesleğimi yapamadım o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi bir sebebi varmış ben çalışsaydım annemle kim ilgilenecekti rabbim öyle büyük ki şu an bizim göremediğimiz hayırları belki de ileri de anlayacağız sıkma canını bitanemm ama iradeni kaybetmene kızdım açıkçası neyseki cezanı çekmişsin

harikasınnn cecommm seninle gurur duyuyoruz bitanemmm irade sınavlarını başarıyla atlatıyrosun

enişte duymasın bu lafını eylülümmm

bende hepinizi çok seviyorummmmm hemen araya dalayım dimiii

meleğim hoşgeldin çok özledik biz de seni ellerine sağlık cnm rabbim afiyetle yemeyi ansip etsin inş prensesler güle güle giysin cicilerini

bu arada 83 olmulşummmmmm yaşasın 1 kilom daha gittiiii

ilk geldiğinde 84,5 tun şekercimmm 1,5 kilo

elelrinize sağlık cnmmm kazancınız bereketli oslun hayırlı yerlerde harcayın inş buğday serbest tabiki yiyebilirsin artıks en usta oldun tatlımmm neler seçebileceğini biliyrosun

Mısracım bulgur her ne kadar pirince göre masum olsa da 3 kaşığı geçmemeye çalış kuzum akşam mutlaka salata bulundur menünde

öncelikle herşeyi kendin için yapmalısın bitanem elalemi takmamayı zaman geçince öğreneceksin cecomun tavsiyelerine kulak ver ameliyat filan yok sağlıklı zayıflayacağız hep birlikte seni yaşamdan soğutanlara da kapak olacak

balık neden bozsunki diyetinizi kuzumm en sağlıklı menü diyetisyenin listesinde yoktu sanırım tbrk ederim vermişsin cnm az olsun öz olsun

afiyetoskun şekercim ben 2, günü yapamamıştım kahvesizlik ve çaysızlık beni öldürmüştü iyi dayanmışsın cnm

aynen bitanemm turpa teryeağı sürün ekmek gibi düşünün müthiş oluyor

ellerine sağlıkk bebeğimmmm nasıl emek vermişsinnn

rica ederim şekercimmmm siz verdikçe büyük bir zevkle yapıyorum ben

[TR]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/tr]

Hadi bakalım kızlar göreyim sizleride [/QUOTE]

rica ederimmm cecommm size canım feda

Bak oluyo neguzel sen yine birakip gitme bizi dugune kadar incecik olcan
başka şansı varmı ki

Kizlar solladi beni arkadan takipteyim kizlar
Ellerine saglik kaptan
,

rica ederim kuzum bu hafta hastaydın spor yapamadın iyileşince üst sıralara yükseleceğinnden eminim neslim

tatlım 1 aşık pirinç =1 kaşık şeker mümkün olduğunca az tüketmeye çalışırsan iyi olur kuzum

inşallah canım benim pantolonu ben en rahat LCW de birde CA da buluyorum hem üstüne atlayan tezgahtarlarda yok oralarda.ben bayram için bir şey almayacağım eski bol gelenleri giyeceğim hoşuma gidiyor

Bende genelde oraları tercih ediyorum
Eşimde Bakırköyde büyük beden satan yerler çok var al kızınıda git oraya bir bak dedi olmadı salı yada çarşamba oraya bakarım olmadı en kötü ihtimal yine LCW yada C&A dan mutlaka birşey bulurum
Benimde inşallah yavaş yavaş pantalonlarım dahada bol gelir

Azmimiz daim olsun Güzelim
Biz kocaman bir ailesyiz ve herşeyin üstesinden geleceğiz Allahın izniyle

rica ederimmm cecommm size canım feda

başka şansı varmı ki

,

rica ederim kuzum bu hafta hastaydın spor yapamadın iyileşince üst sıralara yükseleceğinnden eminim neslim

tatlım 1 aşık pirinç =1 kaşık şeker mümkün olduğunca az tüketmeye çalışırsan iyi olur kuzum
[/QUOTE]ağzına sağlık canım benim çok çok çok tşk ederim o saatte benim için zaman ayırdın okudun allah razı olsun rabbim annede sanada sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş. geçti gitti artık dediğin gibi demek ki hayırlısı böyleymiş bugün ki sınav bayağı rahatmış söylenenlere göreee selfiyi filan sormuşlar :))) ben,m şanssızlığım tüm sınava girenlere sebep oldu başlarını yaktım yavrucakların :)))) iradesiz davranmama inan bende kızdımmm aslında birazda öğrenilmiş davranış terk etmek zor olacak hep bu yüzden böyle olduk çoğumuz sevindik kutlamak için yedik üzüldük acısını çıkarmak için yedik inş. değişecek bu durum , bura sayesinde 1.5 kilo gitti evet çok sevindim biraz ağır gidiyor ama gidiyor çok şükür :)sen öğretmendin ha canımmm nasip kısmet işte annen yanında başında sağlıklı olsun da , dün bende arkadaşa gittim ya ona dedim böyle oldu ama rabbim herşeyi birden vermiyo varsın olmasın annem sağ olsun başımda olsun o çok başka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…