- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Turp havuuc yiycez cecom kisin tadlari olmuyp zaten hormonlu yemiycez.bimden hic almadim ceviz guzel oluyomuSorma canım bende regl olduğumdan mı bilmiyorum ama iki gündür bende üşüyorumki benim üşüyorum dediğim duyulmamıştır bugün komşu ablam bile şaşırdı kız sen hiç üşümezdin diye
Bu kış çetin geçecek benceRabbim sokaklarda olanların yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnnnn
Valla cevizin tazesini bulamazsak artık BİMden almaya devam edeceğim ( geçen senin ürünleri acımaya başlamıştır sonuçta ) İnan bahçem olmuş olsa kesinlikle ceviz ağacıda dikerim ( bir kaç sene sonrada olsa ürün verir nasılsahatta yer fıstığı ve fındıkta ekerdim kesin )
Şimdiden düşünüyorum kış gelince kahvaltıda ne yiyeceğiz diyemalum canan teyze herşeyi mevsiminde yiyin diyor domates salatalık olmadanda kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum ben
hıçççççççç kusura bakma artık sana pes etmeyide yasaklıyoruz
Sen kuğu gibi olda artık nasibinde ne varsa onu yaşayacasın zaten ama bari sağlıklı ol
İnan hepinizi çok seviyorum ve birimiz bile pes edecek gibi olsa ben çok üzülüyorumheleki sizin kilolarınız benimkilerden çok daha az ve inanıyorum çok çabuk hedeflerinize ulaşırsınız
Ya kuşum sende başlasan şu Karataya
Emin ol hiç kaçamak dahi istemiyor insanın canıen azından oradan yırtıp çok daha güzel kilolar verirsin
İlk cezanı aldın bak kaçamak yüzünden
Bir daha kaçamak yaparsan bu hafta o cezan iki misli olur ona göre
Fıstık gibi olucağını kendine devamlı hatırlat
Seni çooooooook seviyoruzzzzzzzzzz hayatım
İstesen şimdiye kadar hedefine çoktannnnnnnn ulaşmıştınbunu kendin için yap ve emin ol o zaman sana erkek arkadaşının tavırları bile değişecek ( ne kadar seni her halinle seviyorum modunda olsada erkekler az kilo ver totoşundan ayrılmıyorlar )
Sen zayıfla bak ondan sonra senle bir olup neler yapıyoruz ona
Parmağında oynatmazsan banada banu demesinler
Turp havuuc yiycez cecom kisin tadlari olmuyp zaten hormonlu yemiycez.bimden hic almadim ceviz guzel oluyomu
ben ütü severim kızzz annemde bu huyumu sever oda sen gibi nefret eder tek koşulum vardır şaban o olsun onu izleye izleye yaparım :))) bende dün gece yatmadan atladım kız ip deyip geçme bayağı yararı var bence bide sayaçlısı çıkmış bunların nette gördüydüm alanlar oldukca da cüzzi bir miktara 4 tl ye filan almışlar denk gelseydi bizde alırdıkOhhh mis gibi olmuş ellerinize sağlık
Aslında sayı olarak ütü fazla gibi ama bir arada ancak bir sepetyani başlasam en fazla 1 saatimi alır ama işte ütüyü sevmiyorum neyse yarın kaçarım yok çünkü bir yandan yine yıkanacak birşeyler çıkıyor sonra hiç başa çıkamam
Valla bu hafta senden çok ümitliyim canım
Kesinlikle çok güzel bir bildirim yapacaksın
Ohhh süpersin canım
İp atlamayıda bende daha yapmadım ama bilerekgece yatmadan hemen önce yapmayı düşünüyorum metabolizmam hareketlensin ki sabaha kadar fazladan çalışsın Geçen şu İnstagramda takip ettiğim diyetisyenlerden biri yazmıştı yatacağınıza yakın yaparsanız sabaha kadar metabolizma çalışır diye ( spor yazmış ama benden ancak ip atlama çıkar şimdilik )
Birinci ve ikinci belli 3.cü kim diyeceğiz ikimizde bu hafta
ellerine sağlıkk bebeğimmmm nasıl emek vermişsinnnHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]77.4[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]2,9[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]%3,75[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]26,2[/TD]
[TD]%1,33[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]3 gün leslie ile 2 mil+15 dak.plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%1,19[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%0,93[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]64,4[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]24,6[/TD]
[TD]%0,92[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]83,[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]118,8[/TD]
[TD]118,3[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]6,2[/TD]
[TD]%0,42[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]kakule71[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]5,5[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]63,2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]%0,32[/TD]
[TD]koruma[/TD]
[TD]her gün 3*5 tibet yogası *
koşu bandında yürüyüş squat mekik plank tiffany twist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]%+0,13[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] gün aşırı 45 dak.yürüyüş 15 dak.bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR]Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]77.4[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]2,9[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]%3,75[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]26,2[/TD]
[TD]%1,33[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%1,19[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%0,93[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]64,4[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]24,6[/TD]
[TD]%0,92[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]83,[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]118,8[/TD]
[TD]118,3[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]6,2[/TD]
[TD]%0,42[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]1 x 100 ip atlama,
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]kakule71[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]5,5[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]63,2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]%0,32[/TD]
[TD]koruma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]%+0,13[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[/tr]
Bak oluyo neguzel sen yine birakip gitme bizi dugune kadar incecik olcanbu arada 83 olmulşummmmmm yaşasın 1 kilom daha gittiiii
Bende kuzen kayboldu diyordum icimden daha cok katikim bekliyoz cnmiyi geceler kızlar.. uyumadan bügünki menümü yazayım..
sabah peynir zeytin domates biber maydonoz nane..
arada ..
bir tane elma..
öglen şeyriye çorbası bol salata yagsız az tuzlu bir ince dilim tam buğday ekmegi...
arada ceviz..
akşam 4 tane köfte yayla çorbası taze fasulye salata ..
sonrasında çok az meyva..
yaklaşık 3 litrede su ..
fırsat buldukca menümü paylaşıyorum.. varsa yanlış giden bişeyler varsa yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum:))))
Kizlar solladi beni arkadan takipteyim kizlarHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]77.4[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]2,9[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]%3,75[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]26,2[/TD]
[TD]%1,33[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%1,19[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%0,93[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]64,4[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]24,6[/TD]
[TD]%0,92[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]83,[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]118,8[/TD]
[TD]118,3[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]6,2[/TD]
[TD]%0,42[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]1 x 100 ip atlama,
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]kakule71[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]5,5[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]63,2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]%0,32[/TD]
[TD]koruma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]%+0,13[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
süpersin canım çok haklısın bende çok merak ediyorum suratlarındaki ifadeyi.benim ablamın kayınvalidesi var kadın okadar düşüncesizki beni hamileyken herkesin içinde ağlatmıştı tabi herkes kadını pişman etti kendiside söylediğine pişman oldu.bana da sana dedikleri gibi sen nasıl hamile kaldın bu kiloyla nasıl hakettin anne olmayı dedi çok moralim bozuldu ağladım zaten her gelmesinde almamış olsam bile sen kilo almışsın deyip laf sokardı o olay son oldu eşim kadının üzerine yürüdü sen kim oluyorsunda hamile eşimi ağlatıyorsun dedi birinin ona ağzının payını vermesi gerekiyordu.aman anlatsam roman olur derler ya öyle yani daha ne laflar yemedimki şimdi biraz verdimde laf sokamıyorlar.annemin komşusuda yeni doğum yaptığımda geldi daha lohusayım bana diyoki bu koca cüsseyle bu bebeğimi doğurdun dedi nekadar düşüncesiz ya.hiç tanımadığımm kişilerden biri laf duydum.tezgahtarlara okadar gıcıktımki imalı imalı bakıp size göre bedenimiz yok diyorladı yeni yeni rahat sayılırım beni üzenlerde kul hakkım varsa hepsini haram ediyorum.yine aklıma geldi moralim bozuldu canım allah yardımcımız olsun bizede kilo vermeyi nasip etsin inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
BOl eksili az kalorili bir gün olur inşallah herkes için
Gece yarım saat geç yatmam nasılsa anında etkiledi beni anlatamam
Sabah yine 6da uyandım ama hem hava, hem regl hemde yarım saat eksik uyumak bile beni maf etti
Yine 7de kahvaltımı tek başına ettim malum ev halkı o sırada fosur fosur uyuyordu
Saat 10 gibi felaket uyku bastırdı birde reglden dolayı belim de çok ağrıyınca az uzanayım dedim anam uyumuşum2 saat hemde kendime çok kızdım bir yandan ama öbür türlüde akşamı yapamazdım
Neyse buda benim Pazar keyfim olmuş olsun
Bir sürü ütüm var bugün onları ayarlayacağım inşallah
Eşim akşamlık balık yaparız diyince heh dedim yemek faslındanda yırttım ( sağ olsun balık oldumu bana elletmez ben sadece salatayla uğraşırım ) Yanınada çok az helva yiyebileceğim bugünCanan Hoca balıktan sonra 1 kkdan az fazlasına müsaade etmiş ( balık zehirlenmesinden de korkuyormuş sonrasında yenen helva hani kendim için yiyorsam namerdim hesabı
Felaket soğuk bugün ama tabiki daha kombiyi yakacak kadar değil ( yakılmaya yakılırda kışın nasılsa bol bol ödeyeceğiz bari ne kadar geç kullanmaya başlarsam kardır)
Canım seni gördüğüme sevindim
Ohhh hamarat hatun ben kış gelicek henüz kışlık domates yapmadım ( yapsam süper olur malum CAnan Karatay herşeyi mevsiminde yiyin diyor eee kışında bari domatesli sos tarzı şeylerde yeriz)
Bende senle uzun uzun sohbet etmeyi özledim hatta dün arayacaktımda baktım geç olmuş hadi neyse haftasonu rahatsız etmim dedim
Eminim sen kendine çooook yakışacak birşey bulursun
Güzelim hatun güzel elbise nasıl olursa olsun o gece geldiğinde eminim çooook güzel olucaksın
Harikasınnnnnnnnnnnn
İşte bu güzelimsen söze kadar bence kesin 7li haneleride görürsün
Şu spor işini ihmal etme yeterçok daha zayıf görüneceksin ve senin KVyle kıyafet almaya gidene kadar en azından bir beden daha ufalmış olucaksın
Hadi gözün aydınHayırlısıyla o streside bitirdin Ellerine sağlık.
Bugün kendine müsaade et ama tabi sakın abartmasonuçta o kadar emek veriyoruz kilo vereceğiz diye bari sonradan tekrar fazladan çaba gerekmesin
Ne güzel işte önemli olan senin ve eşinin düşüncesi
İnan o laf sokan insanlardan bende de çok fazla vardı hatta benim büyük görümcemin bir arkadaşı ( 42 yaşlarında, hiç evlenmemiş ve dengesizin önde gideni ) beni nerde görse her defasında laf sokuyordu
Yok efendim sen bu kiloda koca bulduysan ben hayli hayli bulurum diyordu devamlıİlk zamanlar hadi görümcemin arkadaşı diye ses etmedim ama en sonunda bana benim KPnin ( kayınpeder ) ölümünün 7sinde gelip birde mevlütte herkesin içinde ay sen bu kiloyla hamile kalabildiysen benim için geç sayılmaz diyince ( ki benden az zayıftır yani oda baya kilolu ) dayanamadım ve herkesin içinde gülümseyerek canım sen önce kocayı bulda hamile kalmak bir yana dursun dedim sen bulduysan ben hayli hayli bulurum diyince de güzelim ben kocayı 52kgla buldum onu ne yapacağız şimdi dedim İnanılmaz bozuldu ve tabi birde eşimin beni çok seven akrabaları biz banuyu fiziğinden dolayı sevmedik sadece yüreğini sevdik dediler ondan sonra beni bir sonraki görüşünde hiç bana laf sokmadı
Benim KV ( kayınvalide ) aslında beni günahı kadar sevmez ( sanki ben ona bayılıyorum) ve geçmişte inan çok kötü zamanlar geçirdik hatta bir keresinde bana tartışma esnasında ( kendi sayıyordu bende sadece dinliyordum ) bana oğlumun yanına yakışmıyorsun, anası gibi duruyorsun yok işte neyini beğendi gibi laflar bile etmişti inan o zaman çok canım yandı ama sadece eşimin hatrına tek bir kötü kelimeyle karşılık vermedim ( ki o dönem biz eşimle boşanmanın eşiğindeydik )
Sonradan onada tavrımı koydum tabiki ama yine eşimin hatrına ne zaman başı sıkışsa yardımcı oldum elimden geldiğince, bir sıkıntısı olduğunda dürüstce fikrimi söyledim tabi onu kırmadan ve üzerinden bir kaç sene geçince oda görünüşte pişman oldu söylediklerine
Geçen hafta eşimin anannesine gittiğimizde oda oradaydı tabi bakan olduğundanlaf kilodan açıldığında ki ben kendim açtım o konuyu hemen laf arasında ben ameliyat bile olmayı düşündüm şurada 3 ay öncesine kadar dediğimde benim geçmişte beni oğlundan boşatmak için elinden gelen kV resmen aaa kızım sakın öyle birşeyi aklından bile geçirme senin ameliyatlık bir kilon yok dedi
İnan kulaklarıma inanamadım ama cidden kadın öyle dedi
Hani boşver sen o insanları konuşur ve zamanla fikirleri bile değişebilir ( benim kvninki öleceksin deseler bile değişmezdi hesapta)
Bizler kilo vererek en güzel cevabı onlara vereceğiz inşallah
Pes etmek yok yaza bile bizi gördüklerindeböyle modda bize bakacaklarını bir an bile olsa aklından çıkarma
süpersin canım çok haklısın bende çok merak ediyorum suratlarındaki ifadeyi.benim ablamın kayınvalidesi var kadın okadar düşüncesizki beni hamileyken herkesin içinde ağlatmıştı tabi herkes kadını pişman etti kendiside söylediğine pişman oldu.bana da sana dedikleri gibi sen nasıl hamile kaldın bu kiloyla nasıl hakettin anne olmayı dedi çok moralim bozuldu ağladım zaten her gelmesinde almamış olsam bile sen kilo almışsın deyip laf sokardı o olay son oldu eşim kadının üzerine yürüdü sen kim oluyorsunda hamile eşimi ağlatıyorsun dedi birinin ona ağzının payını vermesi gerekiyordu.aman anlatsam roman olur derler ya öyle yani daha ne laflar yemedimki şimdi biraz verdimde laf sokamıyorlar.annemin komşusuda yeni doğum yaptığımda geldi daha lohusayım bana diyoki bu koca cüsseyle bu bebeğimi doğurdun dedi nekadar düşüncesiz ya.hiç tanımadığımm kişilerden biri laf duydum.tezgahtarlara okadar gıcıktımki imalı imalı bakıp size göre bedenimiz yok diyorladı yeni yeni rahat sayılırım beni üzenlerde kul hakkım varsa hepsini haram ediyorum.yine aklıma geldi moralim bozuldu canım allah yardımcımız olsun bizede kilo vermeyi nasip etsin inşallah
inşallah canım benim pantolonu ben en rahat LCW de birde CA da buluyorum hem üstüne atlayan tezgahtarlarda yok oralarda.ben bayram için bir şey almayacağım eski bol gelenleri giyeceğim hoşuma gidiyorAminnnnnn inşallah dediğin gibi herkesin ağzının payını vereceğiz
Dediğin gibi özellikle tezgahtarlar adamı hasta ediyorlar
Ulen ne malum belki bir akrabama bakıyorum hediyelik birşey ne biliyorsunda daha mağazaya girer girmez size göre bedenimiz yok diyorsun
İnan sırf o tür laflar yüzünden uzun bir müddet alışverişe çıkmadım ama işte insan mecbur kalıyor o zamanda gidiyorum insanın üzerine atlayan tezgahtarların olmadığı mağazalardan alışveriş yapıyorum
Hatta bu hafta içi bir gün yine alışverişe çıkmam lazımmalum bayram yaklaşıyor
Bayramda eşimin bir arkadaşı bizi memleketi Çoruma davet etti eşimde büyük ihtimalle gideriz diyoreee iki gecede kalsak en azından bir pantalon alayım kendime dedim
Evde bana olan iki adet kotum var biride garson boylardan üstelik çok uzun zaman oldu alalı ( artık bacak arası erimeye başlamışkilolu olmanın bir dezavantajı daha )
Birininde beli düşük olduğu için göbişim pörtlüyor
Şöyle güzel siyah bir pantalon alayım kendimde de hem bayramda giyerim hemde Çoruma gidersek diğer pantalonumu yedek alırım yanıma
Bu son alacağım büyük beden olur inşallah ( dolapta daha ufak bedenler var zayıfladıkça onlarla idare ederim son hedefime ulaşana kadar)
[TR]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
valla öyleee gülüm yaa sizsizlik gelmiyo bana inşallah eylülüm sılam hep beraber sayenizdeee harikasınız hep destek tam destek ekibi :))Bak oluyo neguzel sen yine birakip gitme bizi dugune kadar incecik olcan
hayatımın en iğrenç günlerinden birini yaşıyorum sınavım berbat geçti 55 ya alırım ya almam çok kötü de beslendim yarın telafi edecem kızlarrr ama kendimi çok kötü hissediyorum
iyi akşamlar kızlar .. önerilerinizi dikkate alcam..
bügünki menüm
sabah peynir teytin yumurta domates salatalık biber yarım dilim tam buğday ekmegi...
arada yoğurt
öglen
mercimek çorbası taze fasulye salata haslanmış köy tavuğu..
aksam közlenmiş patlıcan salatası yoğurt..
Selam kizlar nadilsiniz ben donuutorum.yagnurlardan hava baya sogudu bide kansizim usuyorum.corabin ustunde patik var hala ayaklarim usuyocecom 13 liraya cevizi iyi buluyosunuz.10 kilo findik aldim kilosu 13 liradan.busene findik baya pahali gwcen sene 8 liradan almistim.ceviz icinde beklemefeyim taze mahsul satani bulunca alicam insallah
gitti cecom işin yoksa 2 yıl daha bekleee yok kaderime yazılmamış sanırım bu memeurluk olmuyor olmuyor , onunlada ayrıldım zaten sonra annesi aradı az azarladı az teselli etti :))) barıştık gibi , inan çok üzgünüm ama ikisinin üst üste gelmesiyle kendimi bi yere atayım dedim arkadaşa attım oda sağolsun önüme yığarda yığar bi dlm kek yedim bide kuruyemiş yedim aferin bana dimi(( pis bennn eeee ben :) 150 kere atlayıp cezamı paşa paşa çektim cecommm yok yok ben olmayacam galiba hiç mi insan ar etmez
Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım
Bugün yine malum Annemle çetin bir sınav verdim sayılır ama zararsız atlattım sayılır
Eki Görüntüle 1255093 Eki Görüntüle 1255094
Akşam yemeğinde malum annemlerde mantı sınavı vardışükür sadece minik bir kaseye tadımlık yedim ( oda anamın ısrarı üzerine ) Bende kendime bir güzel salata yaptım üzerinede birkaç zeytin ve tavuk ekledim
İnşallah bu haftada eksileri görürüm
Kiz sekercim neara ayrildin ne ara baristin.soz zamani yaklastiya strestendir canim.sen kilonu ve kpssyide takiyodun gerilmisundir farketmeden.jafani dinlemwye calis yanlis karar verme kac yilini verdin sevgi ve aliskNliklar unutulmuyo malesef.ayrica erkekler hep odun hep okuz anacim kabullencen.belki istisnasi vardir oda bizi bulmaz:)sinavin icinde hayirlisi olur insallah
bende hepinizi çok seviyorummmmminanın bende sizi çoooooooook seviyorum iyiki varsınız iyiki hayatıma dahil olmuşsunuz çok şükür rabbime bi yerden alsada başka yerden veriyorrrr karatayı bilmiyom ki kuzum ama öğrenmek istiyorum kafamda şimdi şey var söze kadar elimden geleni yapacam detoksla vs. ondan sonra karatayı sayeni,zde öğrenip onunla artık beslenme şeklimi tam anlamıyola oturtmak istiyorum detoks demişken yarın ayran detoksuna başlayayım iyi hatırladım :)))
iyi geceler kızlarrr
gelmek istesemde işler beni bırakmıyor kk ya gelmem için..
dün akşama kadar çarşı pazar işim vardı,akşamda kış için kahvaltılık domates sosu yaptım ..
bu gün gelyim size dedim. annanem çağırdı oraya gittim,akşamda kızlara bayramlık aldık.yeni geldik eve sizleri özledim bi geçmiş yaptım ama cecomu kaçırdım maalesef..
işallah yarın görüşebiliriz..
bu arada 83 olmulşummmmmm yaşasın 1 kilom daha gittiiii
Günaydın kızlar. Pastayı ve kurabiyeleri teslim ettim. Üstümden büyük bi yük kalktı vallahi. Nasıl stres beğenirlermi acaba diye. Neyseki beğendiler. Kazasız belasız atlattık şükür.
Bugün benim minnoşumun( yeğenim) diş buğdayı var annemlerde. Oraya gitcez. Neler yaptılar bilmiyorum ama buğdaydan yiyebiliyoruz abartmadan yerim. Belki yaprak sarma falan vardır pirinçlidir ama iki tane falan yerim dayanamam sanırım
günaydın kızlar dünden beri yazamıyorum kusura bakmayın hafta sonum yoğun geçiyor
dünkü menüm
sabaheynir , yumurta ,domates 1 dilim tam buğday ekmegi
arada sütlü kahve
ögle:
tavuk haşlama,4 kaşık bulgur pilavı,1 kase cacık
aksam :mercimek çorbası,5 kaşık mantar sote,4 kaşık bulgur pilavı Arada ice tea şekersiz
inşallah canım sen çok iyi araştırmışsın bende korkuyordum zaten ameliyattan.eşimde sağolsun hiç destek olmuyor böyle iyisin deyip duruyor nerem iyiysetelevizyona çıkarıyolar ameliyatla incecik olmuş kadınları bende hevesleniyorum tabi ama kimse sormuyo onlara ne sıkıntı çektin zararları ne diye.ben sırf çevre için vermek istiyorum evleneli daha yeni 1 sene oldu evlenmeden önce daha kiloluydum eşim öyle gördü beğendi hamileyken en üst kiloma geldim onda bile çok güzel oldugumu düşünürdü öyle hissettirirdi ama şu çevre yok mu lafları zehir gibi yaşamaktan soğutuyorlar insanı
merhabalar..bi fırsat buldum hemen gireyim dedim..birazdan çıkıcaz akşam da fırsat bulamam.
Ctesi menüm:
kahvaltı domates salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 grissini
öğlen 4 kaşık patlıcan 1 çay bardağı yoğurt salata 1 dilim kepek emeği
araları atladım
akşam tuzla balıkçısında balık balık balık...herkese tavsiye ederim diyetimizi bozdu biraz ama müthiş lezzetli:)))
bugün
kahvaltı menemen 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
aralar yok kahvaltı yoğun olunca öğlenle birleştirdik
bi meyve bi süt şimdi akşama da bezelye salata
bi süt bi meyve ile kapatır günü yatarız.
ve bu arada regl oldum şiştim fecii...bildirimimde çok gelişme yok
başlangıc 89
geçen hafta 83,5
bu hafta 83,0
toplamda giden 6kg
sevgiler..görüşmek üzere..
menümü bende vereyim ayran detoksuna başladım bugün çok şükür
sabah: 1 dlm ekmek, 1 dlm peynir, domates, salatalık
saat 12 den sonrada 2 saiat arayla çorbamdan içtim
suyumu takip edemedim bugün
2 fincan biberiye ve yeşilçay içtim
2 fincanda melisa ve yeşilçay içecem
ip atlamaya fırsatım olmadı hala ama atlayacam cecommm
Turp havuuc yiycez cecom kisin tadlari olmuyp zaten hormonlu yemiycez.bimden hic almadim ceviz guzel oluyomu
ellerine sağlıkk bebeğimmmm nasıl emek vermişsinnn
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
başka şansı varmı kiBak oluyo neguzel sen yine birakip gitme bizi dugune kadar incecik olcan
,Kizlar solladi beni arkadan takipteyim kizlar
Ellerine saglik kaptan
bende bugünkü menümü yazayım kızlar misafir geldi benim diyet biraz patladı maalesef
sabah:1 dilim k.ekmeği,1 yumurta,2 dilim peynir
arada :sütlü kahve
öglen :yarım porsiyon pirinç pilavı,2 parça et haşlama,yoğurtlu havuç salatası,yeşil salata
geç yediğim için akşamla birleşmiş oldu akşam yemedim Arada 3 ceviz 3 badem yedim
inşallah canım benim pantolonu ben en rahat LCW de birde CA da buluyorum hem üstüne atlayan tezgahtarlarda yok oralarda.ben bayram için bir şey almayacağım eski bol gelenleri giyeceğim hoşuma gidiyor
oyyyyyyyyyyyy ben bu güveni nasıl boşa çıkarayımm tamam cecom bu hafta beraber hareket edecezz beraberrr yükseklere bi rezerve yapacazzzz bende sana çok inanıyorumm gülümm sende bu azim varken tığ gibi oluruz :))))
valla öyleee gülüm yaa sizsizlik gelmiyo bana inşallah eylülüm sılam hep beraber sayenizdeee harikasınız hep destek tam destek ekibi :))
Evettt tekrar iyi akşamlar güzellerr
buna üzüldüm şekercim hakında hayırlısı olsun bitanemm moral bozukluğuyla aklını veremedin bende dün sabah 6 da okumuştum sana
köy tavuğu bulabilmişsin süperrr afiyetolsun cnmmm
burda taze cevizler çıktı eylülümm 10 tl kilosu
sen elinden geleni yaptın şekercim gerisini tevekkül edeceğiz herşeyde bir hayır vardır ben öğretmen oldum ama mesleğimi yapamadım o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi bir sebebi varmış ben çalışsaydım annemle kim ilgilenecekti rabbim öyle büyük ki şu an bizim göremediğimiz hayırları belki de ileri de anlayacağız sıkma canını bitanemm ama iradeni kaybetmene kızdım açıkçasıneyseki cezanı çekmişsin
harikasınnn cecommm seninle gurur duyuyoruz bitanemmm irade sınavlarını başarıyla atlatıyrosun
enişte duymasın bu lafını eylülümmm
bende hepinizi çok seviyorummmmmhemen araya dalayım dimiii
meleğim hoşgeldin çok özledik biz de seni ellerine sağlık cnm rabbim afiyetle yemeyi ansip etsin inş prensesler güle güle giysin cicilerini
ilk geldiğinde 84,5 tun şekercimmm 1,5 kilo
elelrinize sağlık cnmmm kazancınız bereketli oslun hayırlı yerlerde harcayın inşbuğday serbest tabiki yiyebilirsin artıks en usta oldun tatlımmm neler seçebileceğini biliyrosun
Mısracım bulgur her ne kadar pirince göre masum olsa da 3 kaşığı geçmemeye çalış kuzum akşam mutlaka salata bulundur menünde
öncelikle herşeyi kendin için yapmalısın bitanem elalemi takmamayı zaman geçince öğreneceksin cecomun tavsiyelerine kulak ver ameliyat filan yoksağlıklı zayıflayacağız hep birlikte seni yaşamdan soğutanlara da kapak olacak
balık neden bozsunki diyetinizi kuzumm en sağlıklı menü diyetisyenin listesinde yoktu sanırımtbrk ederim vermişsin cnm az olsun öz olsun
afiyetoskun şekercim ben 2, günü yapamamıştım kahvesizlik ve çaysızlık beni öldürmüştüiyi dayanmışsın cnm
aynen bitanemm turpa teryeağı sürün ekmek gibi düşünün müthiş oluyor
rica ederim şekercimmmmsiz verdikçe büyük bir zevkle yapıyorum ben
Canım ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah her hafta dahada güzel sonuçlar alacağız
Bu hafta hem kendim için hemde elmaşekerim için çoook iddalıyım
Hadi bakalım kızlar göreyim sizleride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?