- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Taze arayisim suruyo ama bimde alternatif olur sonucta.kiz sen domatesi nasil yapmadin buzamana kadar fiyatlar cok artti 3 liraydi dun gordum sok oldumCanım valla ben BİMden aldım bir kaç kere hatta bugünde eşim aldı inan taze cevizhani tadından belli oluyor o
Taze bulabilirken alırızda artık kışın en kötü ihtimal sende oradan alırsın
Aynen canım artık salatalarımızı havuç, turp, beyazlahana hatta mor lahanayla yaparızhem tok tutar oda
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]77.4[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]2,9[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]%3,75[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]26,2[/TD]
[TD]%1,33[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]3 gün leslie ile 2 mil+15 dak.plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%1,19[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%0,93[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]64,4[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]24,6[/TD]
[TD]%0,92[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]83,[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]118,8[/TD]
[TD]118,3[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]6,2[/TD]
[TD]%0,42[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]kakule71[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]5,5[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]63,2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]%0,32[/TD]
[TD]koruma[/TD]
[TD]her gün 3*5 tibet yogası *
koşu bandında yürüyüş squat mekik plank tiffany twist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]%+0,13[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] gün aşırı 45 dak.yürüyüş 15 dak.bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
Bu taze ceviz bi benim yakinimdami yok.arastirmalarim suruyo.ama findigi 13 ten aldim ceviz daha pahali olur zannimca.inanmiycaksiniz ama ben kisi yemek olarak daha cok seviyorum.birsuru sebze oluyo yazin daha az.brokoli karnabahar lahana kereviz birsuru sebze dolu kisin.sebze sevdigim icin iyi oluyo buarada ben kerevizi ozledimBende genelde oraları tercih ediyorum
Eşimde Bakırköyde büyük beden satan yerler çok var al kızınıda git oraya bir bak dedi olmadı salı yada çarşamba oraya bakarım olmadı en kötü ihtimal yine LCW yada C&A dan mutlaka birşey bulurum
Benimde inşallah yavaş yavaş pantalonlarım dahada bol gelir
Azmimiz daim olsun Güzelim
Biz kocaman bir ailesyiz ve herşeyin üstesinden geleceğiz Allahın izniyle
Evettt tekrar iyi akşamlar güzellerr
buna üzüldüm şekercim hakında hayırlısı olsun bitanemm moral bozukluğuyla aklını veremedin bende dün sabah 6 da okumuştum sana
köy tavuğu bulabilmişsin süperrr afiyetolsun cnmmm
burda taze cevizler çıktı eylülümm 10 tl kilosu
sen elinden geleni yaptın şekercim gerisini tevekkül edeceğiz herşeyde bir hayır vardır ben öğretmen oldum ama mesleğimi yapamadım o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi bir sebebi varmış ben çalışsaydım annemle kim ilgilenecekti rabbim öyle büyük ki şu an bizim göremediğimiz hayırları belki de ileri de anlayacağız sıkma canını bitanemm ama iradeni kaybetmene kızdım açıkçasıneyseki cezanı çekmişsin
harikasınnn cecommm seninle gurur duyuyoruz bitanemmm irade sınavlarını başarıyla atlatıyrosun
enişte duymasın bu lafını eylülümmm
bende hepinizi çok seviyorummmmmhemen araya dalayım dimiii
meleğim hoşgeldin çok özledik biz de seni ellerine sağlık cnm rabbim afiyetle yemeyi ansip etsin inş prensesler güle güle giysin cicilerini
ilk geldiğinde 84,5 tun şekercimmm 1,5 kilo
elelrinize sağlık cnmmm kazancınız bereketli oslun hayırlı yerlerde harcayın inşbuğday serbest tabiki yiyebilirsin artıks en usta oldun tatlımmm neler seçebileceğini biliyrosun
Mısracım bulgur her ne kadar pirince göre masum olsa da 3 kaşığı geçmemeye çalış kuzum akşam mutlaka salata bulundur menünde
öncelikle herşeyi kendin için yapmalısın bitanem elalemi takmamayı zaman geçince öğreneceksin cecomun tavsiyelerine kulak ver ameliyat filan yoksağlıklı zayıflayacağız hep birlikte seni yaşamdan soğutanlara da kapak olacak
balık neden bozsunki diyetinizi kuzumm en sağlıklı menü diyetisyenin listesinde yoktu sanırımtbrk ederim vermişsin cnm az olsun öz olsun
afiyetoskun şekercim ben 2, günü yapamamıştım kahvesizlik ve çaysızlık beni öldürmüştüiyi dayanmışsın cnm
aynen bitanemm turpa teryeağı sürün ekmek gibi düşünün müthiş oluyor
rica ederim şekercimmmmsiz verdikçe büyük bir zevkle yapıyorum ben
Canım ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah her hafta dahada güzel sonuçlar alacağız
Bu hafta hem kendim için hemde elmaşekerim için çoook iddalıyım
Hadi bakalım kızlar göreyim sizleride
Taze arayisim suruyo ama bimde alternatif olur sonucta.kiz sen domatesi nasil yapmadin buzamana kadar fiyatlar cok artti 3 liraydi dun gordum sok oldum
bizim gelinimizin de sınavı vardı cnmm 5 dk geciktiği için almamışlar sınava perişan odlu üzüntüden bütün yıl buna hazırlanmıştı herşey nasip bundada vardır bir hayır dedik
ağzına sağlık canım benim çok çok çok tşk ederim o saatte benim için zaman ayırdın okudun allah razı olsun rabbim annede sanada sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş. geçti gitti artık dediğin gibi demek ki hayırlısı böyleymiş bugün ki sınav bayağı rahatmış söylenenlere göreee selfiyi filan sormuşlar :))) ben,m şanssızlığım tüm sınava girenlere sebep oldu başlarını yaktım yavrucakların :)))) iradesiz davranmama inan bende kızdımmm aslında birazda öğrenilmiş davranış terk etmek zor olacak hep bu yüzden böyle olduk çoğumuz sevindik kutlamak için yedik üzüldük acısını çıkarmak için yedik inş. değişecek bu durum , bura sayesinde 1.5 kilo gitti evet çok sevindim biraz ağır gidiyor ama gidiyor çok şükür :)sen öğretmendin ha canımmm nasip kısmet işte annen yanında başında sağlıklı olsun da , dün bende arkadaşa gittim ya ona dedim böyle oldu ama rabbim herşeyi birden vermiyo varsın olmasın annem sağ olsun başımda olsun o çok başka ya
Taze cevizmi 10 lira ben findigi 13 ten aldim ceviz daha pahali olur kesib.kocam duymasin ama yalanmi geneli odun okuz hep uzuyolar bizi
ayyy inanmıyorummmm çok üzüldümmmmbizim gelinimizin de sınavı vardı cnmm 5 dk geciktiği için almamışlar sınava perişan odlu üzüntüden bütün yıl buna hazırlanmıştı herşey nasip bundada vardır bir hayır dedik
ne demek bitanemm seve seve okudum deidğin gibi alışkanlıklar kolay değişmiyor kaçamak yapacağın zaman 1 bardak su iç 5 dk bekle baktın hala istiyorsun tekrar su iç yine geçmezse bizi aklına getir
ayyy inanmıyorummmm çok üzüldümmmm((( tüh yaaa nasıl bişey ama varyaaa tokaları bilmem neleri çıkarttırıyorlar 5 dk geç kalınca içeri almıyorlarrr ama nasıl hikmetse sorular içerden satılıyorrr ama 5 dk geç gelen giremiyor içeri allah bildiği gibi yapsın ne diyelim hakkında hayırşısı olsunnn ((
fark edilmek çok güzel bişey bişey cecommm gerçekten tetikliyorrr inşallah bu devede kulaak kalır eda taşpınar gibi at gibi kadınlar oluruzzz yaa şimdi kedi uzanamadığı ciğere hesabı diyeceksiniz belki ama ben çok zayıflığı sevmiyorum yaaa incecik olmayı hiç hayal etmedim balıketli kıvamı hoşuma gider benim belki obezite sınırları içindeyim ondan öyle geliyordurBu arada dün Kuzen beni Havaalanında görünce gözlerine inanamadı
Yengeciğim inanılmaz fark ediyorsun valla sen kesinlikle kilo vermişsin dedi
3 haftadır görmüyordu beni
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi onun o sözleriresmen havalandım
Dedim dur daha çok az gitti bunun devamıda gelicekben sana inanıyorum Yengeciğim zaten çok güzelsin dahada güzel olucaksın diyip bu haftanın gazınıda ondan aldım
Artık kim tutar beni
fark edilmek çok güzel bişey bişey cecommm gerçekten tetikliyorrr inşallah bu devede kulaak kalır eda taşpınar gibi at gibi kadınlar oluruzzz yaa şimdi kedi uzanamadığı ciğere hesabı diyeceksiniz belki ama ben çok zayıflığı sevmiyorum yaaa incecik olmayı hiç hayal etmedim balıketli kıvamı hoşuma gider benim belki obezite sınırları içindeyim ondan öyle geliyordur
elemsin ceco bence de katılmalı bşzden eksik kalır yanı yok :)))) inan bende o 3 lüyü beğenmem hele ebru şallı o ne öyle bee nasıl sıskaaa tek güzel yanı boyu :)Bak ben mesela Çağla Şİkeli, Demet Şeneri birde Ebru Şallıyı hiç beğenmem
Oldum olası bana itici gelmişlerdir ( Çağla sonradan eklendi)
Ama Sibel Can kilolu olmasına rağmen hep daha sempatik ve güzel gelmiştir
Onun çünkü zayıf olduğu zaman bile kıvrımları vardı ve gerçekten hoş görünüyorduşimdi onunda bize katılması farz ama yinede güzel hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?