80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Taze arayisim suruyo ama bimde alternatif olur sonucta.kiz sen domatesi nasil yapmadin buzamana kadar fiyatlar cok artti 3 liraydi dun gordum sok oldum

Bu taze ceviz bi benim yakinimdami yok.arastirmalarim suruyo.ama findigi 13 ten aldim ceviz daha pahali olur zannimca.inanmiycaksiniz ama ben kisi yemek olarak daha cok seviyorum.birsuru sebze oluyo yazin daha az.brokoli karnabahar lahana kereviz birsuru sebze dolu kisin.sebze sevdigim icin iyi oluyo buarada ben kerevizi ozledim

rica ederimmm cecommm size canım feda

başka şansı varmı ki

,

rica ederim kuzum bu hafta hastaydın spor yapamadın iyileşince üst sıralara yükseleceğinnden eminim neslim

tatlım 1 aşık pirinç =1 kaşık şeker mümkün olduğunca az tüketmeye çalışırsan iyi olur kuzum
[/QUOTE]
Taze cevizmi 10 lira ben findigi 13 ten aldim ceviz daha pahali olur kesib.kocam duymasin ama yalanmi geneli odun okuz hep uzuyolar bizi

Kızlar bana müsaade

Eşimin yeğeni geliyor birazdan Londradan
ONu havaalnına karşılamaya gidiyorum bende eşimle
Halasıyla gidecekti ama o gelemeyince bari ben takılaym peşine dedim

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Taze arayisim suruyo ama bimde alternatif olur sonucta.kiz sen domatesi nasil yapmadin buzamana kadar fiyatlar cok artti 3 liraydi dun gordum sok oldum

Sorma canım birazda eşimin yüzünden
Geçen sene hiç yaptırmadı bir önceki seneninki ona göre tuhaf olmuş muş bu senede yaw boşver zaten kışın çok canın çekerse iki üç tane alırsın olur biter falan yaptı
Bakalım pazarda özellikle kışlık için ayrı satılıyor bizde hafif yumuşamışları daha uyguna veriyorlar ama anında yapmak lazım

bizim gelinimizin de sınavı vardı cnmm 5 dk geciktiği için almamışlar sınava perişan odlu üzüntüden bütün yıl buna hazırlanmıştı herşey nasip bundada vardır bir hayır dedik
ne demek bitanemm seve seve okudum deidğin gibi alışkanlıklar kolay değişmiyor kaçamak yapacağın zaman 1 bardak su iç 5 dk bekle baktın hala istiyorsun tekrar su iç yine geçmezse bizi aklına getir

ayyy inanmıyorummmm çok üzüldümmmm ((( tüh yaaa nasıl bişey ama varyaaa tokaları bilmem neleri çıkarttırıyorlar 5 dk geç kalınca içeri almıyorlarrr ama nasıl hikmetse sorular içerden satılıyorrr ama 5 dk geç gelen giremiyor içeri allah bildiği gibi yapsın ne diyelim hakkında hayırşısı olsunnn ((

Hepimiz çok üzüldük çünkü hakikaten çok emek harcamıştı ama teselli etmemiz lazımdı dediğin gibi en güzeli allaha havale etmek öyle çok haksızlık varki

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Gece eşimin yeğeni Londradan döndü şükür
Son anda bende eşimin peşine takıldım uzun zamandır Havaalanına gitmemiştim özlemişim
Oradaki bekleyen insanların heycanı ve kavuşma anları oldum olası çok hoşuma gitmişti

Uçak çok fazla geçikmedi Allahtan ama tabi Yurtdışından gelen çok olunca kızcağız tabi ancak çıktı
Eşimle hatta yolda 3.cü kızımızı almaya gidiyor dedi
Kuzenin çıkmasını beklerken Havaalanında Ünlü akını vardı EDA TAŞPINAR, BARBAROS ŞANSAL birde ALİ Taran

Anam Eda Taşpınarla Ali Taran birlikte çıktılar hatta şöyle baya baya inceledim hatunu hakikaten gram makyaj yoktu yüzünde, çokta sade giyinmişti ve gayet mütevazi bir şekilde harket ediyordu
Birde Hatun hiçte öyle çok çok ince değildi ( kıskanç ceco ) Tamam zayıf ama hani okadarda değil hani at gibi kadın derler ya erkekler bazı kadınlar için heh oda at gibi

Gece çok geç yatmama rağmen yine sabah 06:30da uyandım ve sabah 07:20de kahvaltımı ettim
Kızı okula, eşimide işe uğurlayınca küçük kuşum uyurken sizlerede bir Günaydın diyeyim dedim

Bu arada dün Kuzen beni Havaalanında görünce gözlerine inanamadı

Yengeciğim inanılmaz fark ediyorsun valla sen kesinlikle kilo vermişsin dedi
3 haftadır görmüyordu beni
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi onun o sözleri resmen havalandım
Dedim dur daha çok az gitti bunun devamıda gelicek ben sana inanıyorum Yengeciğim zaten çok güzelsin dahada güzel olucaksın diyip bu haftanın gazınıda ondan aldım
Artık kim tutar beni

kızlar günaydın öksürük haricinde gayet iyiyim sanırım bu öksürük viral bişi yoksa şimdiye gecerdi onca çabama rağmen
neyseki gribi atlattım sayılır. bu hafta artık 75 i görmek istiyorum zaten bu akşam rüyamda tartıda gördüm işaretmi bu ne dersiniz.
bu arada akşam bi gelişme oldu sanırım çarşamba amasya ya gideceğiz kurbanı orda keselim annemide alıp gelelim diyoruz ama bakalım hayırlısı.çarşambadan gidersem cuma ya tartıda ne görürüm bilemem sağlık olsun artık ne yapalım. ben tüm pantolonlarımı terziye vermek zorunda kaldım artık kemerde kar etmeyince daraltayım bi sürede öyle idare edeyim dedim umarım daraltmak iyi olur modelleri bozulmaz hepside geçen kış alınmıştı :)yazık olmasın
bu gün en azından yürüyüşüme başlamayı umut ediyorum plan bu kısmetse
beyazcan hoşgeldin canım keyifler nasıl

fark edilmek çok güzel bişey bişey cecommm gerçekten tetikliyorrr inşallah bu devede kulaak kalır eda taşpınar gibi at gibi kadınlar oluruzzz yaa şimdi kedi uzanamadığı ciğere hesabı diyeceksiniz belki ama ben çok zayıflığı sevmiyorum yaaa incecik olmayı hiç hayal etmedim balıketli kıvamı hoşuma gider benim belki obezite sınırları içindeyim ondan öyle geliyordur

Bende aynı senin gibiyim canım
Kadın dediğin hafif kıvrımlı olucak İnan ben hiç bir zaman için 45 kg falan olayım derdinde değildim hatta eşim ben 52 kgken hep derdi çok zayıfsın ille biraz kilo al diye
Şimdi bile diyor 80 bile olsan bence süper olursun diye hatta 75in altına sakın düşme diyor bana
Bekarken bile hep at gibi hatunlar daha çok hoşuma giderdi hatta hatırlarmısın bilmem Pınar Altuğun Güzellik kraliçesi olduğu yarışmayı biz o zamanlar tabi çocukken canlı izlemiştik TVden ve bütün adaylar ilk çıktığında herkes favorisini söylediğinde ben Pınar Altuğ demiştim
Kızkardeşimde zayıflık takıntısı olduğundan o dönem başka birini favori göstermişti ve seçilen Pınar oluncada yuh yaa dombili hatunu seçtiler resmen demişti at gibi kadın ne olucak demişti ama gerçektende benim çok hoşuma gidiyordu halada bence çok hoş bir hatun

Bak ben mesela Çağla Şİkeli, Demet Şeneri birde Ebru Şallıyı hiç beğenmem
Oldum olası bana itici gelmişlerdir ( Çağla sonradan eklendi )
Ama Sibel Can kilolu olmasına rağmen hep daha sempatik ve güzel gelmiştir
Onun çünkü zayıf olduğu zaman bile kıvrımları vardı ve gerçekten hoş görünüyordu şimdi onunda bize katılması farz ama yinede güzel hatun

elemsin ceco bence de katılmalı bşzden eksik kalır yanı yok :)))) inan bende o 3 lüyü beğenmem hele ebru şallı o ne öyle bee nasıl sıskaaa tek güzel yanı boyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…