- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
elemsin ceco bence de katılmalı bşzden eksik kalır yanı yok :)))) inan bende o 3 lüyü beğenmem hele ebru şallı o ne öyle bee nasıl sıskaaa tek güzel yanı boyu :)
merabalar.... elma şekerim gelmişsin yine bende bu sefer yine diyete başladım 5. günüm ve iyi gidiyor şimdilik:)
beni de tekrardan aranıza alır mısınız :)
hedefim :60
saol cnm. hoşbuldum. ewt başlangıç en zoru şükür o kısmı atlattım. umarım devamını da getiririm de hedefime ulaşmadan bırakmam..Aramıza tekrar hoşgeldin
Ne güzel başlangıçı yapmışsın artık devamıda gelir ve inşallah çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
şakaaaaaaaaaaa aaa bilmiyodum ben çok uzun geliyodu gözümeee çok sıskaya demek ondan :)YOk kız bakma TVDe okadar uzun göründüklerindeMankenlik yaptıkları dönem Ebru Şallı hepsinin içinde en kısa boylusuydu he benim yanımda tabi uzundur da
hoş geldinnnnnnnnnnn canım kız geçen aklıma geldin sen benimmm varyaa nick s ile başlıyoduda neydiki diye düşündüm durdum :) ayy ne güzelll eski arkadaşlarımızla yine kavuşuyoruz tabi kilo almamız güzel değil ama yanlış anlamayın :)merabalar.... elma şekerim gelmişsin yine bende bu sefer yine diyete başladım 5. günüm ve iyi gidiyor şimdilik:)
beni de tekrardan aranıza alır mısınız :)
hedefim :60
cnm benim saolasın. inan benimde aklıma geliyorsunuz.. olsun kilo aldık ama kavuştuk :) birlikte tekrardan veririz napalım.şakaaaaaaaaaaa aaa bilmiyodum ben çok uzun geliyodu gözümeee çok sıskaya demek ondan :)
hoş geldinnnnnnnnnnn canım kız geçen aklıma geldin sen benimmm varyaa nick s ile başlıyoduda neydiki diye düşündüm durdum :) ayy ne güzelll eski arkadaşlarımızla yine kavuşuyoruz tabi kilo almamız güzel değil ama yanlış anlamayın :)
ay sibel cana bayılırım kendimi bildim bileliBak ben mesela Çağla Şİkeli, Demet Şeneri birde Ebru Şallıyı hiç beğenmem
Oldum olası bana itici gelmişlerdir ( Çağla sonradan eklendi)
Ama Sibel Can kilolu olmasına rağmen hep daha sempatik ve güzel gelmiştir
Onun çünkü zayıf olduğu zaman bile kıvrımları vardı ve gerçekten hoş görünüyorduşimdi onunda bize katılması farz ama yinede güzel hatun
kaça çıktın canım çok aldığını zannetmiyorum ben benim halimi gördün mücnm benim saolasın. inan benimde aklıma geliyorsunuz.. olsun kilo aldık ama kavuştuk :) birlikte tekrardan veririz napalım.
zaten bizim gibi insanların bir ömür fit kalması imkansız gibi bişey. bu bünye olduktan sonra bizde..
kaça çıktın canım çok aldığını zannetmiyorum ben benim halimi gördün mü((
maşallahhhh çocuğun mu oldu seninnnn allah analı babalı büyütsün evet sonradan da sen benim idolüm olmuştunnn şort hayalimi de hatırladınnn ağzım kulaklarım da nasıl mutlu ettin beniii canım benim yaa çok oldummm gülümmm 87 ye kadar çıktım ilk kez kendimi orada gördüm şimdi 83 e düştüm inşallah yine o günlere döner yanına varırım çok iyi yapmışsın canım erken davranmaklaaa önlem almazsan alıp başını gidiyor kızımız mı var oğlumuz mu :))cnm sana hemen kilo özgeçmişimi yapayım.
60 la ayrılmıştım burdan
evlendim oldum 64
hamile kaldım çocuktan sonra bugün itibariyle 67 kiloyum.
7 kilo fazlam var. eğer tutmazsam daha da gider baya meyilliyim almaya.
cnm sen benim idolümdün biliyorsun. 82 kiloyken senin kilo çizelgene bakıp bakıp ahh ben de 71 olacak mıyım derdim.
sen çok azimlisin cnm. şort hayalini de unutmadım ayrıca. :)
kışın şortlar külotlu çorapla bir harika duruyor cnm. ocağa kadar giyersin ne dersin??
sen kaç kilo oldun şekerim?
maşallahhhh çocuğun mu oldu seninnnn allah analı babalı büyütsün evet sonradan da sen benim idolüm olmuştunnn şort hayalimi de hatırladınnn ağzım kulaklarım da nasıl mutlu ettin beniii canım benim yaa çok oldummm gülümmm 87 ye kadar çıktım ilk kez kendimi orada gördüm şimdi 83 e düştüm inşallah yine o günlere döner yanına varırım çok iyi yapmışsın canım erken davranmaklaaa önlem almazsan alıp başını gidiyor kızımız mı var oğlumuz mu :))
oyyy maşalllahhhh adıyla yaşasın ismide çok güzelmişşş benim yerime öp olur muuu , inşallah desteklerinizle yapacam güzelimmm senin yolun kısa zaten sende yine ineceksin canım önceki kilonaunutur muyum cnm. kimseyi unutmadım burda. gerçek hayatta yüzleşemediğimiz herşeyi burda paylaştık. ee tabi şortu da unutmadım, suesue di sanırım onun tayt tunik hayalini de hatırlıyorum cnm.
olsun varsın 87 olsun cnm. sonuçta farkına varıp bi yerden başlaman en önemlisi. daha önce de 80 lerden inmiştin-inmiştim. yine olur yeter ki. bu sefer kopmayalım inş.
ewt ablası bi oğlumuz oldu. 10 aylık. Metehan adımızda..
cnm sana hemen kilo özgeçmişimi yapayım.
60 la ayrılmıştım burdan
evlendim oldum 64
hamile kaldım çocuktan sonra bugün itibariyle 67 kiloyum.
7 kilo fazlam var. eğer tutmazsam daha da gider baya meyilliyim almaya.
cnm sen benim idolümdün biliyorsun. 82 kiloyken senin kilo çizelgene bakıp bakıp ahh ben de 71 olacak mıyım derdim.
sen çok azimlisin cnm. şort hayalini de unutmadım ayrıca. :)
kışın şortlar külotlu çorapla bir harika duruyor cnm. ocağa kadar giyersin ne dersin??
sen kaç kilo oldun şekerim?
oyyy maşalllahhhh adıyla yaşasın ismide çok güzelmişşş benim yerime öp olur muuu , inşallah desteklerinizle yapacam güzelimmm senin yolun kısa zaten sende yine ineceksin canım önceki kilona
Allah analı babalı büyütsün kuzunu
Maşallah çok fazla kilon yoko kalan 7 kilocuğuda inşallah en kısa zamanda verirsin yine
İnşallah Rabbim bana o kilolarıda göremeyi nasip edecek ...Aminnnnnnnnnnnnn
hoş geldin canımmm tabiki isterizzz zatenn zoru başarmışsınnn nerelerden gelmişsin kalanıda inş. beraber verecez kolay gelsinarkadaşlar merhaba . Biraz geç olsa da bende aranıza katılabilir miyim ? boyum 1.63 kilom 88.7 :) 2.5 ay önce diyete başladım 103.2'den buraya kadar geldim.Bu kilodan sonrasını bu forumda vermek istiyorum tabii sizde isterseniz :)
hoş geldin bende burda yeniyim çok iyi vermişsin ben 95 kiloyum 8lere düşmek istiyorum şimdilik.sen nasıl kilo verdinarkadaşlar merhaba . Biraz geç olsa da bende aranıza katılabilir miyim ? boyum 1.63 kilom 88.7 :) 2.5 ay önce diyete başladım 103.2'den buraya kadar geldim.Bu kilodan sonrasını bu forumda vermek istiyorum tabii sizde isterseniz :)
merhabalar arkadaşlar.
hem yoğunum hem hüzünlüyüm.
iki yıl oldu annemi kaybedeli.
ama hala küçük çocuk gibi üzgünüm bayramlarda.elimde değil.
az öncede amcamın kızı faceye topluluk halinde aile resmimizi koymuş.
annemde var resimde.daha doğrusu benim 21 yıl önceki söz resmim.
çok kötü oldum.baya bi ağladım.
şimdide arkadaşlarımla paylaşayım dedim.
bayramda düzceye gidicez nasip olursa.
abim ablam yeğenlerim var.
aile bağlarımız çok kuvvetli rabbime şükürler olsun.
rabbim onların acısını göstermesin inşallah.
bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
maşaallah hepinize.
banada yuuuh.bir tek ben artıdayım yaa.
gerçi 100 gr.cık ama olsun.
bugünde erken kalktım.
akşama menümü ve sporumu yazarım.
ilk defada hedef koyuyorum.
bayrama 78.5.inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?