80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım motive ediyorlar daha çok diyete sarılası geliyor insanın

Kızlar bu arada omega-3 üm geldi. Teyzem paraya kıymış Gnc almış. Ama üzerinde epa dha su kadar içerir yazmıyo. İkis birlikte 300 mg yazıyo. Kaç adet almam lazım akşam yemeklerinde alıcam

selam menün güzel hafif şeylerle geçirmişsin akşamda hafif yersen sabah kilo vermiş uyanırsın bence:)

hoş geldin canımmm tabiki isterizzz zatenn zoru başarmışsınnn nerelerden gelmişsin kalanıda inş. beraber verecez kolay gelsin
hoşbuldum canım :) inş kalan kilolarımızı hepbirlikte vereceğiz :) bu arada sen kaç kilosun boyun kaç? (sayfayı fazla okuma fırsatım olmadı da kusura bakmazsın inş cnm :) )

hoş geldin bende burda yeniyim çok iyi vermişsin ben 95 kiloyum 8lere düşmek istiyorum şimdilik.sen nasıl kilo verdin
istersen gerçekten inanırsan sende 80'leri görürsün canım. Ben ilk önce diyetisyene gittim çünkü tek başıma ne yapabilceğimi bilmiyordum.Fırsatın varsa seninde gitmeni öneririm.Gidemem diyorsan ilk yapman gerekenin yediklerinin farkına varman ve akşam yemeklerini en hafif şekilde geçirmeye çalışman.Bİ de çayda şekeri salatada tuzu kesersen çok rahatlıkla kilo verirsin cnm :)

ilk menümü yazayım da sonra sapıtmayayım :)
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
birkaç parça peynir
2 kuru kayısı

ara
1 şekersiz nescafe

öğlen
4 adet et köfte
birkaç parça patates (evden işe getirdim o yüzden başka bişey yok yanına salata, yoğurt gibi)

ara
1 armut (birazcık büyüktü :) )

akşam
2 mercimekli köfte
1 kase çorba

ara
meyve yada nescafe olabilir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bizim evde sonunda geneleksel bayram temizliği şenlikleri başlamış bulunuyor
Geberdim yorgunluktan ama balkon ve salon bitti
Makinedeki çamaşırlarım durduğu an Tüllerimide atacağım makineye

Bu arada Tülleri beyazlatacak bir püf noktası olan verebilir
Bayadır yıkamamıştım nasılsa evin içinde sigara falan içilmiyor diye ama yinede üst kısımları baya bir grileşmiş

Balkonada çamaşırları serdikten sonra banyoya girişirim
Henüz ütülere başlayamadım bile ama onları akşam kesin hallederim önce bir şu temizlik faslı bitsinde
Mutfağımı zaten dün hallettim ( daha evvel dip köşe yapmıştım zaten ama tekrar üstünden geçtim oranında bir tek yerleri silinecek )
Kızın odasını ellemiyorum ( protesto ediyorum cadıyı daha geçen gün çiçek gibi yaptım yine dağıtmış eşşek ama kendi daha ben birşey demeden odasını gördüğümde böyle olunca tamam tamam anneciğim sen birşey deme ben yarın temizliyeceğim dedi ) bugün hanım arkadaşının doğum günü partisi varmış oraya gitti
Tamda temizliğe deng geldi diyince nasıl kaçarcasına gitti söz gelince iş kalırsa yardım ederim diye

Ufaklık deseniz ayrı bir dert
Ben tam salon bitti oh dedim bir baktım elindeki kaseyi düşürüp kırdı ve her yer helve kırıntıları oldu
Ablası biraz tahin helva koymuş bir kaseye sonra ben mutfağa dalınca dolaba koymuş ( odaya girmesem götürecek helvayı ) tabi benim ufaklık görünce ille ben yiyeceğim dedi ama kaseyide kırdı, helvalarıda yere döktü
Oda hemen Anneciğim sen üzülme ben toplarım kazayla oldu moduna girdi ama ona sakın elini sürme otur koltuktan inme dedimde ayağımın altında dolanmıyor o andan beri

Allahtan akşamlık yemeğimide geceden yapmıştım rahat rahat işimi yaparım diye

Aramıza hoşgeldin
Gerçekte 2.5 ayda çok güzel bilo vermişsin Darısı benimde başıma 2li hanelere bile baya yolum var ama inanıyorum Allahın izniyle başaracağım ve bir daha verdiğim kiloyu almayacağım

Kızlar bu arada omega-3 üm geldi. Teyzem paraya kıymış Gnc almış. Ama üzerinde epa dha su kadar içerir yazmıyo. İkis birlikte 300 mg yazıyo. Kaç adet almam lazım akşam yemeklerinde alıcam

Çok sağ ol canım gerçekten uygunmuş
Bakalım bizim burada bir Alışveriş merkesinde GNCnin dükkanı var orayada bir bakayım bazen bir alana ikinci %50 indirimli falan gibi kampanyaları oluyor olmadı buradan alırım bende
Benim daha yarım paketim var hatta bende sabah akşam 1er tane içiyorum sanırım doğrudur

taşekkür ederim canım öyle yapmaya çalışıyorum bende kilo verdim ama inşallah devam edeceğim.diyetsyne gidecek vaktim yok zaten doğum iznim 2 ay sonra bitecek evdeyken kendimi düzene sokmaya çalışıyorum

ellerine sağlık canım iki çocuk büyütmek zor galiba ben bebiş daha yürüyemediği halde zor baş ediyorum temizliğide doğru düzgün yapamıyorum geçen hafta banyonun musluğu bozulmuş gece farketmemişiz evi su bastı tüm halılarım ıslandı bebeğim var diye evi sermiştim hepsini tekrar yıkamaya vermek zorunda kaldım ev boş havalarda soğudu daha yıkamamışlar benimde temizlik yapasım gelmiyor halılar olmayınca ama mecbur yarın detaylı yapacağım

Allah yardımcın olsun canım bebekle daha zor en azından benimkiler artık büyüdü ( büyük 14 küçük 4 yaşında ) artık dur oturdan anlıyorlar ( aslında dağıttıkları an müdahale etsem dağıtmayacaklarda hadi diyorum engellemiyeyim ki rahat olsunlar )
Büyük zaten ergen ona git öte demeye gelmez arada bir sesini yükseltiyor kardeşine karşı ( bir ara banada denedide yemedi sonra ) hemen kükreyiveriyorum lennnn bu evde bir tane anne var onun terbiyesi sana kalmadı diye
Aslında canları istedimi inan çok güzel toparlıyorlar evi ama işte biri okula gidiyor ufaklıkta ablası yapmayınca hemen benimde bacağım ağrıyor diye numara yapıyor ( anası kılıklı ) iş bitincede atlaya zıplaya dolanıyor
Eşim hep der iki kızında senden almış herşeyi diye
Biri fazla dobra hatta cılkını çıkartır ( ben kalp kırmamaya çalışırım ama o okadar ince düşünmez )
Diğeri tam senin gibi numaracı diyor ( bende işime gelmeyen birşey oldumu hastayım ayağına yatarım arada ama nasıl rol yapıyorsam adam resmen diyor ulen numaramı ciddimi bilmiyorum o yüzden mecbur senin istediğin olucak der )
Ufaklık hele daha çok bana benzer anası gibi sırnaşık kedi sık sık sevildiğini duymak ister, kendide günde en az 20 kere seni çot seviyorum anneciğim der

Heee temizlik konusundada analarına çekmişler
Temizlik yapmayı sevmezler ama yapıncada anasını ağlatır her köşeyi düzeltirler

Bazen diyorum ay benim elimde kahveyle oturup sizlerin abla kardeş evi temizlediğinizide görecekmiyim diye hemen benim büyük atlar; olduuu bizi evi temizliyelim diyemi doğurdun benim okulum daha önemli hem ben üniversiteyi şehir dışında okursam küçük kızına kalacaksın oda zaten yapmaz diye
Tabi ben ona oda bana takılıyor çünkü Allah razı olsun ne zaman kendimi kötü hissetsem hemen der sen uzan ben hallederim işleri diye

Doğum yaptığımda büyük 10 yaşındaydı ve ben tabi uyuya kalmışım bir gün; bizimki o arada mutfağa girip bana çorba yapmış ( hazır pakette olsa ), etrafı toparlamış ve kardeşi o arada altını pisletince yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmiş Bebek acıkınca mecbur uyandırmış beni hani memede ortada olsa çocuğu alıp kedi yavrusu gibi göğsüme tutacakmış

hoşbuldum canım :) inş kalan kilolarımızı hepbirlikte vereceğiz :) bu arada sen kaç kilosun boyun kaç? (sayfayı fazla okuma fırsatım olmadı da kusura bakmazsın inş cnm :) )
boyumu ne sen sor ne ben söyleyeyim canım oldukça kısayım :)) kilom da 87 ile başladım 83 deyim şimdi canım ilk hedefim 75 sonra daha çok yolum var ama şimdilik acilen o kiloya düşmem lazım :))))

Nescafe çok içmiyormusunuz ? Neticede kilo aldıran bişey kilo vermenizi yavaşlatabilir. Hemde çok sağlıksız onun yerine şekersiz türk kahvesi içseniz daha doğru olabilir. Tabi benim fikrim bu yine de siz bilirsiniz.

Canım günlük ne kadar almamız gerekiyor bende tam bilmiyorum ama 1000mg diye hatırlıyorum ben. Hiç olmazsa iki tablet alıp 600 yapıyım dedim

kızlar topikte yuzler bayabi değişti yeni kızlar heyecan renk kattı. vallahi yetişemez oldum hızımıza

Öyle oldu geçrekten. Normalde yazın olurdu bu işler. Böyle çok daha iyi oldu hem bayramda hem kışın yiyip yiyip şişmeyiz motive oluruz hepimiz burda

[
ay canım benim ya arada yaş farkı çok olunca böyle oluyor demekki annede ne gördüyse onu uyguluyor.ben hep kızım olsun istedim allahta gönlüme göre verdi.ileride arkadaş gibi olacağız inşallah.belki benimkide annem çalışıyor yorgundur deyip temizlik yaparşaka bir yana sağlıklı olsunlarda başka bişey istediğimiz yok

menün güzel kalorisi çok yüksek bir şey görmedim.bende aralarda neskafe içyorum ama türk kahvesi içsek daha iyi hem metebolizmayı hızlandırıyormuş

boyumu ne sen sor ne ben söyleyeyim canım oldukça kısayım :)) kilom da 87 ile başladım 83 deyim şimdi canım ilk hedefim 75 sonra daha çok yolum var ama şimdilik acilen o kiloya düşmem lazım :))))
5 kilo vermişsin bile canım inanıyorum sen devamını da verirsin :) yolumuz ne kadar uzun olursa olsun bu yolda pes etmek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…