80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5 kilo vermişsin bile canım inanıyorum sen devamını da verirsin :) yolumuz ne kadar uzun olursa olsun bu yolda pes etmek yok :)
öyle tabiki güzelimmm başaracaz üstelik bura inan bana çok başka tam düşeceğin anda bazen yumuşak bazen sert bir şekilde çekip alıyorlar seni öyle birşey olduğunda sakın kişisel alma alınma canım inan bana sadece seni düşündüğümüzden anam bi ara ben menüleri çok gaddarca eleştiriyordum şimdi susuyom önce kendimi yola getirmem lazım :))) farklı bilgilelerin deneyimlerin olursa lütfen sende bizimle paylaşş

menün güzel kalorisi çok yüksek bir şey görmedim.bende aralarda neskafe içyorum ama türk kahvesi içsek daha iyi hem metebolizmayı hızlandırıyormuş
ben nescafeninde olumlu etkisi olduğunu duymuştum canım ama sütün içine kahve atılması gerekiyormuş ve şekersiz diğer şekilde ödem yaparmış

Kızlar sonunda totom yer gördü

Perdelerimi yıkadım birazdanda Tülleri atacağım tabi önce eşim gelip perdeleri asması lazım ki karşı apartamandan bizi dizi gibi izlemesinler
Hayır çok yakın değil karşı apartman ama yinede geçe ışığı yakıp oturunca görünebilir

Akşamlık menümde hazır eşimi bekliyoruz
Baya bir işe dalınca anlamadım ama şimdi oturunca açımmmmmmmm diye bağırasım geliyor
Neyseki adamcağız 15 dakikaya kadar gelicek

Yemekten sonra damlarım yine

''tam düşeceğin anda bazen yumuşak bazen sert bir şekilde çekip alıyorlar seni'' tamda bu yüzden buraya kaydoldum ben canım :)birbirimizi eleştricez tabii canım burası bir grup ve hepimiz kilo vermek istiyoruz hem bu sayede doğruyu yanlışı öğreneceğiz :)

Bugün ki menüm :)
Sabah : 2 çavdar ekmeği , azcık light peynir ,4 seytin , domates , salatalık ve şekersiz ıhlamur çayı
ara : 1 şeftali
öğlen :boll tavuklu salata 2 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt
ara: 1 bardak süt , 4 kuru kayısı
akşamdaha yemedim ama belli ne yiyeceğim ) 1 tabak kapuska 1.5 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt
ara : 2 mandalina :)

iyi akşamlar kızlarr

bi geldim ama yazma fırsatı bulamadım işten güçten..
malum 40 gün evi ter edince evin hali içler acısı,i üstüne bayram emizliğide gelince iyice karıştı ortalık..gerçi daha toplama işini iyice halledemedim,o bitse temizlik kolay,bu gün yatak odasını döktüm..asırlık gitsilerim vadı kyamadığım,hepsini ayıtrdım,eski ev ayakkabıları,modası geçmiş çantalar,kullanmıyorum yer işgal ediyor..çok şükür onlardan kurtuldum.s

sanırım bazı şeyleri hayatımdan çıkarmaya başladım,ilk iş eski giysiler oldu.işallah eski eşyalara sıra gelir sonrasında ev olur işallah..

yalnız canımı sıkan bişey oldu,mutfağı temizlerke mutfak kapımın 1fena halde zorlandığını gördüm.pimapen kapı resmen yontuk yontuk lmuş menteşesi bile kırılmış..ben yokken kapıyı zorla açmışlar belli.kapının hali içler acısı..

"
CECOM maşşallahın var ,allah nazardan saklasın,azmin daim olsun ne güzel oldu karatay sana..ben karatayı yapmadım malum nedenlerden,zaten diyet miyetde gümbürtüye gitti..ama sizin zminiz benide heveslendirdi açıkcası..
yarından itibaren sağlıklı beslenmeye başlıycam işallah.
qq

ELMAMŞEKERİMnişanmı var ufukdaaaa benmi yanlış anladım..
konya yolu göründü desene,allah hakkında hayırlısı nasip etsin canım benimm..

sınavada çok üzülme,kısmette ne varsa kaşıkda o çıkar canım,hayırlısı olsun benim kız kardersimde çok stresliydi.sanırım yine çok heyecan yaptı pek ümitli değil..

yeni kızlar gelmiş bayaa ,hepiniz hoşgeldinizzz

AYYÜZLÜYÜ göremiyorum hiçç..bilginiz varmı kızlar iyidir işallah,eylül arasıra geliyor görüyorum ama gülayı hiç görmedim..
hepinizi çok öptümm işler çok fazla hava kararmadan dışarı işlerini hallediyim az biraz..

ben nescafeninde olumlu etkisi olduğunu duymuştum canım ama sütün içine kahve atılması gerekiyormuş ve şekersiz diğer şekilde ödem yaparmış
anladım canım benim ödemle başım dertte zaten ayaklarım şişiyor arada
menün güzel dengeli yemişsin.kapuskayı pek sevmem sana afiyet olsun:)belli bir diyet mi uyguluyorsun yoksa kalori hesabı ile mi yiyorsun

hoşşşşşşşşş geldinn harikasın cecommm bu hareketin yarın tart
ıda kendini gösterecektir eminimmmm ellerine sağlıkkk bizimde mutfak bugün bitecek allahın izniylee kapısıyla çekmece gözü kaldı fide fayans çamaşır suyuyla temizlenecek oyyy çok da az kalmamıiş yazınca anladım :)))
çooooooook güzel cnm menünnnn kapuskan bulgurluysa eğer ekmeği azalt cnm değilse herşey dozunda

beyazım canımmmmmmm kolay gelsin allah yardımcın olsun en azından tek temizlik oldu bayram temizliği altında bi kerede pırıl pırıl yaparsın gülümmmm evet beyazcanım allah nasip ederse harekete geçiyoruz artık bayramdan sonra söz takacaz inş. kavuşmamıza azcık kaldı :)

anladım canım benim ödemle başım dertte zaten ayaklarım şişiyor arada

menün güzel dengeli yemişsin.kapuskayı pek sevmem sana afiyet olsun:)belli bir diyet mi uyguluyorsun yoksa kalori hesabı ile mi yiyorsun
tatlım yeşilçay tüketiyormusun ??? tüketiyorsanda düzenli içmeyi dene kuzum atıyorum saat 12 de bide 3 de düzene sokup içmeyi dene yani şey gibi çay değilde ilaç niyetine

menün güzel kalorisi çok yüksek bir şey görmedim.bende aralarda neskafe içyorum ama türk kahvesi içsek daha iyi hem metebolizmayı hızlandırıyormuş

Teşekkürler yorumlar için ana Türk Kahvesi hoc içemiyorum tadına bile bakmam. Çalışıyorum zaman geçmiyor işte çay kahve ancak öyle geçiyor.
Emziriyorum bitki çayı içemiyorum kahvede iyi değil ama onlara nazaran idare eder diye düşünmüştüm

Aksam ekmek yemesin çok iyi olur cnm. Bi de cnm herseyin doğal güzel peyniri light yemesen de olur. Zaten kuş kadar yiyoruz

Kızlar karatay diyeti uygulamayan çok kişi var aramızda ama uygulamayanlar da bence akşam yemeğinden sonraki ararlarında meyve tüketmemeli. Çünkü akşam üzeri 5 den sonra yenen meyveler maalesef şeker olarak depolanıyor. Meyve tüketiminizi erken saatlere çekmeye çalışın.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşam yemeğimide yedim ( tabi çok oldu ) birazda çocuklarla ve eşimle iki sohbet edip kendimi buraya attım hazır eşim Tvde bir filme dalmışken rahatım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Kahvaltım zaten bariz ortada tarife gerek yok

Akşam yemeğimde 1 kase çorba, biraz beyaz lahana salatası ve ıspanaklı yumurta vardı
Yarına Allah kerim henüz bir fikrim yok yarın için ama öbür gün kesin kuru fasülye yapacağım evde fasulyem yoktu o yüzden yarına yapamıyorum ama yerine bir şey bulurum nasılsa akşama kadar

menümü vereyim bende
sabah: 1 dlm ekmek, 1.5 dlm peynir ( yarısı çökelek),domates, salatalık, yarım yumurta haşlama
ayran detoksuna devam ama 3 saat ara vererek devam ettim dışarı çıktım sonra komşu geldi filan aksadı
2 fincan yeşilçay, biberiye ve melisa çayı
1 fincan yeşilçay
suyu yine takip edemedim
detoksa zarar bişey yaptım bugün arkadaşla buluştuk kahve içtik şekersizdi ama arkadş ben telde konuşurken istemiş bulundu normalde hep onu içerim de :)))

her zaman ki gibi süperrr canım yalnız dikkatimi bişey çekti kuzu pek yoğurt ayran filan yok bana mı denk gelmedi yoksa özel bir sebebi var mı???

Aman sağlıklı olsunlarda varsın yapmasınlar bize iş
Tabi birde yaptığın banaysa öğrendiğin kendine olayıda var
Yok yok ümidimizi yitirmeyelim inşallah o günleride göreceğiz

Çok sağ ol Beyazcanım
İnan bu karatay beni acayip motive etti hatta her gün ufak uak eksileri görünce daha bir motive oluyorum
Canım aslında bir daha denesen inan okadar iyi hissedeceksin ki kendini iyiki başlamışım diyeceksin ve zaten senelerce beslenme şeklin o şekilde olacağı için inan diyet modunda olmayacaksın
Allah sana güç kuvvet versinde şu ev işlerinde bitsin sonra zaten herşey çok daha güzel olucak
Kim bilir belki eşin onlara Evin anahtarını falan vermedilerse onlarda Mutfak kapısından denemişlerdir girmeyi Rabbim islah eylesin...Aminnnnnn

Ben mümkün olduğu kadar meyve yememeye çalışıyorum ( en azından bir müddet sadece haftada bir oda canım çekerse ) tabiki yersemde sadece kahvaltıda dediğin gibi geç saatte yenince bizlere eksi olarak dönüyor heleki bizim gibi insülin direnci olanlar ve şekere yatkınlığımız varken

her zaman ki gibi süperrr canım yalnız dikkatimi bişey çekti kuzu pek yoğurt ayran filan yok bana mı denk gelmedi yoksa özel bir sebebi var mı???

Canım yoğurt masada vardıda çekmeyi unuttum bir kaç kaşık yedim
Anaa senin haberin yoktu tabi ben artık katı sıvı ayrımıda yapıyorum
Bİr ara obezite ameliyatını düşündüğümde araştırmalarımda o ameliyatı olanların daha sonra ömür boyu katı ve sıvı ayırmaları gerektiğini okumuştum ve nedenini araştırdığımda öğrendiğim şey; eğer yemek esnasında su dahi içersek mide balon gibi olduğundan esner ve farkında olmadan daha fazla yemek yermişiz
Üstelik yemeklerden hemen önce ve sonrasında içilen suda aynı etkiyi yaptığı için tüp mide ameliyatı olanlara doktorlar yemekten yarım saat öncesinden yemekten sonrasına kadar su veya herhangi bir sıvıyı tüketmelerini yasaklıyormuş.

Bende bu bilgiden yola çıkarak Karataya başlamadan bir hafta önce aynı şeyi uygulamaya başladım ve yemek esnasında ayran hatta su dahi olsa içmiyorum ( dışarda yemek dahi yesem )
İnan yemeklerden sonra o eski şişliği hissetmiyorum ve sanki daha çabuk doyuyorum
İstersen bir sonraki bildirimden sonra sende dene canım belki bir faydası olur

Ameliyat olanlar ömür boyu bu kurala uymak zorunda ama biz arada bir yere davetli olduğumuzda yada 40 yılın başı dışarda bir yemek yediğimizde bu kuralı bozabiliriz ( tabi ben baya bir kilo vermeden bozmayı düşünmüyorum )

cecommm katı sıvı ayrımı değilde doktorların böyle dediğini duymuştum bende yemek arasında pek içmiyordumm zaten mide büyük daha da büyütmeyeyim diyee geçen ayça kaya yı izlerken dediki zaten suyu az içen bir milletiz yemek arasına filan bakmadan için suyunuzu bir haftadır bende gönül rahatlığıyla içtimmm ama varyaa bu uzmanlarda biri sağ diyo biri sol kafamız allak bullak oluyooo senin dediğinde mantıklı eğer yapabilirsem bende yapayım mesele çorba da mı aynı katagoride yoksa ayran su gibi düz içeçecekler mi

Valla bu TVlere çıkan doktorlar yüzünden iyice kafamız karışıyor
Biri Hıdır diyor öbürü Yunus diyor
Hıdır idi, Yunus idi diye diye horon tepesim geliyor

Benim okuduğumda çorba katı olarak geçiyor yemek olduğundan cacık ve yoğurtta katılara giriyor.
Yani anlıyacağın su, ayran ve bilimum içecekler yemek esnasında tüketilmemeli ve mümkünse yarım saat öncesinde ve sonrasındada tüketilmemeli
Ben ilk başladığımda devamlı saati kolluyordum ama artık alıştığımdan hiçte zor gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…