- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
:))))))))))))))) harikasın yaaa hızır idi yunus idi süpersin yemin ederimValla bu TVlere çıkan doktorlar yüzünden iyice kafamız karışıyor
Biri Hıdır diyor öbürü Yunus diyor
Hıdır idi, Yunus idi diye diye horon tepesim geliyor
Benim okuduğumda çorba katı olarak geçiyor yemek olduğundancacık ve yoğurtta katılara giriyor.
Yani anlıyacağın su, ayran ve bilimum içecekler yemek esnasında tüketilmemeli ve mümkünse yarım saat öncesinde ve sonrasındada tüketilmemeli
Ben ilk başladığımda devamlı saati kolluyordum ama artık alıştığımdan hiçte zor gelmiyor bana
Aman sağlıklı olsunlarda varsın yapmasınlar bize iş
Tabi birde yaptığın banaysa öğrendiğin kendine olayıda var
Yok yok ümidimizi yitirmeyelim inşallah o günleride göreceğiz
Çok sağ ol Beyazcanım
İnan bu karatay beni acayip motive etti hatta her gün ufak uak eksileri görünce daha bir motive oluyorum
Canım aslında bir daha denesen inan okadar iyi hissedeceksin ki kendini iyiki başlamışım diyeceksin ve zaten senelerce beslenme şeklin o şekilde olacağı için inan diyet modunda olmayacaksın
Allah sana güç kuvvet versinde şu ev işlerinde bitsin sonra zaten herşey çok daha güzel olucak
Kim bilir belki eşin onlara Evin anahtarını falan vermedilerse onlarda Mutfak kapısından denemişlerdir girmeyiRabbim islah eylesin...Aminnnnnn
Ben mümkün olduğu kadar meyve yememeye çalışıyorum ( en azından bir müddet sadece haftada bir oda canım çekerse ) tabiki yersemde sadece kahvaltıdadediğin gibi geç saatte yenince bizlere eksi olarak dönüyor heleki bizim gibi insülin direnci olanlar ve şekere yatkınlığımız varken
:))))))))))))))) harikasın yaaa hızır idi yunus idi süpersin yemin ederim
aynen öyle olacak zaten deneme tahtasına döndüm ben heleki bu aralar :)))) çok doğru diyon kuaförler hep öyle yapar benimde gittiğim 3 kuaför vardır hangisinin o sefer kötü yaptığını fark etsem öbürüne giderim ilk zamanlar kaşını kim aldı dediğinde işte şu kuaför mahvetti derdim oda desteklerdi şimdi sorduklarında en son sen almıştın diyom aaa cidden mi diyolar :))Eee yalanmı güzelim daha bu gece bir tane ünlü kalp cerrahı TVde her gün bir yumurta yiyebilirsiniz iyi gelir dedi ( karatayın beslenmesini onayladı bir nevi ) ama geçmişte aynı doktor ilk karatay çıktığında başka 3 doktorla bir olup saçmalık her gün yumurta yenirse kolestrol fırlar yok karaciğer yağlanır tereyağ yenirse diye Karataya karşı karalama kampanyası düzenlemişti
Diyetisyen ve doktorlar kendi aralarında zaten hep tartışmalalı haldeler ama bu adam resmen kendiyle çelişti
Annemin her zaman dediği gibi bir Doktor başka bir doktorun teşhisini beğenmezhatta bu bütün meslekler için geçerlidir düşünsene bir kuaföre bile ilk gittiğinde saçına bakınca ne diyor ay bu saçını kim kesmiş maf olmuş resmen diye
Bizlerde artık deneme yanılma yöntemiyle kendi vucudumuzun neye nasıl tepki verdiğini görüp ona göre bir yol çizeceğiz kendimizetabi en sağlıklı yol olması tek şartımız
slm kızlar nasılsınızzzz
ilk diyet günümü ve menümü paylaşayım sizlerle yalnız benim bi sıkıntım var ben geceleri 2ye 3e kadar yatamıyorum öğlende 12 den önce kalkamıyorum sabah kahvaltım 12 de oluyor mecburen
düzenlesem düzenleyemiyorum eşim 1 de işten geliyor kahvaltı yapıyoruz neyse başlıyım ben
kahvaltı :12 de
domates salatalık
5 zeytin bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta 5 adet sucuk (yağsız )
1 parça peynir
ara 1 elma
akşam 3 kaşık pilav salata 3 kaşık yoğurt
sorma canım yaaa şimdi ben sabah kahvaltı yapsam saat birde gelince bi daha kahvaltı yapıcam bende çözemedim kiCanım valla işin zor ama şöyle birşey yapsan;
Hani önce bir müddet erken kalkmak için saat kursan ( 7, 8 yada en geç 9a )
Kalktığında şöyle güzel bir kahvaltı etsen ( krallara laik türdentereyağlı yumurtadan ceviz fındık fıstığa kadar Karataya uygun birşey hesabı )
Öğlen yemeğini 4 - 5 gibi yapsan ( hani öğlenle akşam bir gibi ) hem o arada vucut leptin üretir 2 - 3 saat kadar
Eğer çok acıkırsan 8- 9 gibi bir ayran içersen eminim eşin gelene kadar hiç acıkma hissi oluşmaz
Eşin geldiğinde de çok çok az birşey yesen ( aslında hiç yemesen çok daha iyi olur )
Anam valla ben bile deminden nasıl yapsak diye düşünürken gerildimGerçekten Allah yardımcın olsun işin çok çok zor
slm karabatak gulay geldi. nick i degistirsemmi acaba karabatak gulay olarak. ne halt ediyon kayboldun diyorsaniz. anam boguldum is guc cocuklar. diyet ne alem de diyosaniz. gecen hafta allah ne verdiyse saldim. tabi az cok getirisi oldu bu ozgurlugun. uc dort gunden beri. gunduz ne yersem yiyeyim tabiabartmamak kosuluyla aksam sekizden sonra agzima lokma girmiyor. henuz bise gitmedi kilo olarak hatta daha bir artidayim. ama vucutta odem cok az su iciyorum bu hatamin essek gibi de farkindayim. bide adetim yaklasti. kestiremiyom ne zaman olacagimi ama hissediyom cok yaklasti. son bes aydir o da kafayi yedi. once uc gun one geldi sonra dort sonra bes alti en son sekiz gun one geldi. bakalim bu sefer ne halt edecek. bari olacaksam hemen olayim da bayramda hava guzel olursa esim rize tarafina gezmeye goturecek bizi. minieksperle konustuk ta o da sansa samsuna gidecekmis. gorusemicez yani. hayirlisi. ben kendimi toplamaya calisiyorum. gunde en asagi bir saat yuruyus yapiyorum dilosla beraber. dua edinde bir an once toparlayip doneyim araniza
kendi krndime nazar degdirdim yaw. nadil midem kazindi hazirda ayran vardi bir bardak ictim aklima findik geldi. kavrulmustu malesef ve bes tane goturdum. aklima birde hobi cikolata geldu yemeden yataga gireyim en iyisi dedim. hepinize iyi geceler fistiklar
Off ya midem bulandı talcid aldım gitti leptin yaa
Selam kizlar takimi okuyup hallettim buraya gucum kalmadi.umarim herkes iyidir.sabah erkenden gecmis yapip selam vercem soz cecom kizmadan menulerimi yazip kacayim herkese iyi geceler
dunki
Menum
sabah domates salatalik zeytin peynir 1 milfoy
1kase corba 1tabak pirasa
az uzum
aksam mwrcimek koftesi ayran
2 bardak yesilcay
1 bardak biveriye
1 bardak kirazsapi
bugunki menum
kirmizi biberli sogan kavuemasi peynir zeytin donates 1 dilim ekmek 1 elma
oglen yesilmercimek salata
aksam fasulye kavurmasi ayran
3 bardak yesilcay
1 bardak biberiye
Bugün ki Menüm
Sabah : Kkk + Türk kahvesi
Akşam : Mercimek çorbası, Tavuk but, Ev makarnası 2-3 kaşık, Salata, Ayran, Yarımdan daha az yeşil elma
Yemekten hemen sonra: Omega 3 + Türk kahvesi
Kızlar karatay diyeti uygulamayan çok kişi var aramızda ama uygulamayanlar da bence akşam yemeğinden sonraki ararlarında meyve tüketmemeli. Çünkü akşam üzeri 5 den sonra yenen meyveler maalesef şeker olarak depolanıyor. Meyve tüketiminizi erken saatlere çekmeye çalışın.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam yemeğimide yedim ( tabi çok oldu) birazda çocuklarla ve eşimle iki sohbet edip kendimi buraya attım hazır eşim Tvde bir filme dalmışken rahatım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1257133 Eki Görüntüle 1257134
Kahvaltım zaten bariz ortadatarife gerek yok
Akşam yemeğimde 1 kase çorba, biraz beyaz lahana salatası ve ıspanaklı yumurta vardı
Yarına Allah kerimhenüz bir fikrim yok yarın için ama öbür gün kesin kuru fasülye yapacağım evde fasulyem yoktu o yüzden yarına yapamıyorum ama yerine bir şey bulurum nasılsa akşama kadar
cnm bu detoks sana çok iyi gelecek keşke 70li rakamları görsen bu hafta :)menümü vereyim bende
sabah: 1 dlm ekmek, 1.5 dlm peynir ( yarısı çökelek),domates, salatalık, yarım yumurta haşlama
ayran detoksuna devam ama 3 saat ara vererek devam ettim dışarı çıktım sonra komşu geldi filan aksadı
2 fincan yeşilçay, biberiye ve melisa çayı
1 fincan yeşilçay
suyu yine takip edemedim
detoksa zarar bişey yaptım bugün arkadaşla buluştuk kahve içtik şekersizdi ama arkadş ben telde konuşurken istemiş bulundu normalde hep onu içerim de :)))
slm kızlar nasılsınızzzz
ilk diyet günümü ve menümü paylaşayım sizlerle yalnız benim bi sıkıntım var ben geceleri 2ye 3e kadar yatamıyorum öğlende 12 den önce kalkamıyorum sabah kahvaltım 12 de oluyor mecburen
düzenlesem düzenleyemiyorum eşim 1 de işten geliyor kahvaltı yapıyoruz neyse başlıyım ben
kahvaltı :12 de
domates salatalık
5 zeytin bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta 5 adet sucuk (yağsız )
1 parça peynir
ara 1 elma
akşam 3 kaşık pilav salata 3 kaşık yoğurt
sorma canım yaaa şimdi ben sabah kahvaltı yapsam saat birde gelince bi daha kahvaltı yapıcam bende çözemedim ki
çok beğendim cnm ya.. buna yakın bir menüyle 5 ay da 23 kilo vermiştim :)merhabalar herkese,yoğunum misafirim var bi fırsat bulup geldim yatmadan:)
menümü yazayım hemen:
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 5 zeytin 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
arada 1 bardak süt
öğlen 4 kaşık sebze 1 çay bardağı yoğurt
ara 1 elma 1 çay bardağı süt
ara 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam bi kase tarhana çorbası 4 kaşık mantar tavuk kavurma salata
ara 1 erik 1 bardak süt
ve iyi gecelerrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?