80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))))))))))))))) harikasın yaaa hızır idi yunus idi süpersin yemin ederim

Bende öyle yapmaya çalışıyorum genellikle. Biliyorum geç saate yenmeyecek hatta biz karataycılar olarak dediğin gibi haftada bir falan yemeli.

:))))))))))))))) harikasın yaaa hızır idi yunus idi süpersin yemin ederim

Eee yalanmı güzelim daha bu gece bir tane ünlü kalp cerrahı TVde her gün bir yumurta yiyebilirsiniz iyi gelir dedi ( karatayın beslenmesini onayladı bir nevi ) ama geçmişte aynı doktor ilk karatay çıktığında başka 3 doktorla bir olup saçmalık her gün yumurta yenirse kolestrol fırlar yok karaciğer yağlanır tereyağ yenirse diye Karataya karşı karalama kampanyası düzenlemişti
Diyetisyen ve doktorlar kendi aralarında zaten hep tartışmalalı haldeler ama bu adam resmen kendiyle çelişti

Annemin her zaman dediği gibi bir Doktor başka bir doktorun teşhisini beğenmez hatta bu bütün meslekler için geçerlidir düşünsene bir kuaföre bile ilk gittiğinde saçına bakınca ne diyor ay bu saçını kim kesmiş maf olmuş resmen diye

Bizlerde artık deneme yanılma yöntemiyle kendi vucudumuzun neye nasıl tepki verdiğini görüp ona göre bir yol çizeceğiz kendimize tabi en sağlıklı yol olması tek şartımız

slm kızlar nasılsınızzzz
ilk diyet günümü ve menümü paylaşayım sizlerle yalnız benim bi sıkıntım var ben geceleri 2ye 3e kadar yatamıyorum öğlende 12 den önce kalkamıyorum sabah kahvaltım 12 de oluyor mecburen
düzenlesem düzenleyemiyorum eşim 1 de işten geliyor kahvaltı yapıyoruz neyse başlıyım ben
kahvaltı :12 de
domates salatalık
5 zeytin bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta 5 adet sucuk (yağsız )
1 parça peynir
ara 1 elma
akşam 3 kaşık pilav salata 3 kaşık yoğurt

Son düzenleme:
aynen öyle olacak zaten deneme tahtasına döndüm ben heleki bu aralar :)))) çok doğru diyon kuaförler hep öyle yapar benimde gittiğim 3 kuaför vardır hangisinin o sefer kötü yaptığını fark etsem öbürüne giderim ilk zamanlar kaşını kim aldı dediğinde işte şu kuaför mahvetti derdim oda desteklerdi şimdi sorduklarında en son sen almıştın diyom aaa cidden mi diyolar :))

Canım valla işin zor ama şöyle birşey yapsan;

Hani önce bir müddet erken kalkmak için saat kursan ( 7, 8 yada en geç 9a )
Kalktığında şöyle güzel bir kahvaltı etsen ( krallara laik türden tereyağlı yumurtadan ceviz fındık fıstığa kadar Karataya uygun birşey hesabı )
Öğlen yemeğini 4 - 5 gibi yapsan ( hani öğlenle akşam bir gibi ) hem o arada vucut leptin üretir 2 - 3 saat kadar
Eğer çok acıkırsan 8- 9 gibi bir ayran içersen eminim eşin gelene kadar hiç acıkma hissi oluşmaz
Eşin geldiğinde de çok çok az birşey yesen ( aslında hiç yemesen çok daha iyi olur )

Anam valla ben bile deminden nasıl yapsak diye düşünürken gerildim Gerçekten Allah yardımcın olsun işin çok çok zor

Neyse kızlar ben inanılmaz yoruldum bu gece o yüzden biraz erken kaçayım

Şu küçük cadıyı bir uyutabilirsem inşallah bende erkenden yatacağım

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Kocaman öpüldünüz

sorma canım yaaa şimdi ben sabah kahvaltı yapsam saat birde gelince bi daha kahvaltı yapıcam bende çözemedim ki

slm karabatak gulay geldi. nick i degistirsemmi acaba karabatak gulay olarak. ne halt ediyon kayboldun diyorsaniz. anam boguldum is guc cocuklar. diyet ne alem de diyosaniz. gecen hafta allah ne verdiyse saldim. tabi az cok getirisi oldu bu ozgurlugun. uc dort gunden beri. gunduz ne yersem yiyeyim tabiabartmamak kosuluyla aksam sekizden sonra agzima lokma girmiyor. henuz bise gitmedi kilo olarak hatta daha bir artidayim. ama vucutta odem cok az su iciyorum bu hatamin essek gibi de farkindayim. bide adetim yaklasti. kestiremiyom ne zaman olacagimi ama hissediyom cok yaklasti. son bes aydir o da kafayi yedi. once uc gun one geldi sonra dort sonra bes alti en son sekiz gun one geldi. bakalim bu sefer ne halt edecek. bari olacaksam hemen olayim da bayramda hava guzel olursa esim rize tarafina gezmeye goturecek bizi. minieksperle konustuk ta o da sansa samsuna gidecekmis. gorusemicez yani. hayirlisi. ben kendimi toplamaya calisiyorum. gunde en asagi bir saat yuruyus yapiyorum dilosla beraber. dua edinde bir an once toparlayip doneyim araniza

slm karabatak gulay geldi. nick i degistirsemmi acaba karabatak gulay olarak. ne halt ediyon kayboldun diyorsaniz. anam boguldum is guc cocuklar. diyet ne alem de diyosaniz. gecen hafta allah ne verdiyse saldim. tabi az cok getirisi oldu bu ozgurlugun. uc dort gunden beri. gunduz ne yersem yiyeyim tabiabartmamak kosuluyla aksam sekizden sonra agzima lokma girmiyor. henuz bise gitmedi kilo olarak hatta daha bir artidayim. ama vucutta odem cok az su iciyorum bu hatamin essek gibi de farkindayim. bide adetim yaklasti. kestiremiyom ne zaman olacagimi ama hissediyom cok yaklasti. son bes aydir o da kafayi yedi. once uc gun one geldi sonra dort sonra bes alti en son sekiz gun one geldi. bakalim bu sefer ne halt edecek. bari olacaksam hemen olayim da bayramda hava guzel olursa esim rize tarafina gezmeye goturecek bizi. minieksperle konustuk ta o da sansa samsuna gidecekmis. gorusemicez yani. hayirlisi. ben kendimi toplamaya calisiyorum. gunde en asagi bir saat yuruyus yapiyorum dilosla beraber. dua edinde bir an once toparlayip doneyim araniza

merhabalar herkese,yoğunum misafirim var bi fırsat bulup geldim yatmadan:)
menümü yazayım hemen:
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 5 zeytin 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
arada 1 bardak süt
öğlen 4 kaşık sebze 1 çay bardağı yoğurt
ara 1 elma 1 çay bardağı süt
ara 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam bi kase tarhana çorbası 4 kaşık mantar tavuk kavurma salata
ara 1 erik 1 bardak süt
ve iyi gecelerrr :)))

Selam kizlar takimi okuyup hallettim buraya gucum kalmadi.umarim herkes iyidir.sabah erkenden gecmis yapip selam vercem soz cecom kizmadan menulerimi yazip kacayim herkese iyi geceler
dunki
Menum
sabah domates salatalik zeytin peynir 1 milfoy
1kase corba 1tabak pirasa
az uzum
aksam mwrcimek koftesi ayran

2 bardak yesilcay
1 bardak biveriye
1 bardak kirazsapi

bugunki menum
kirmizi biberli sogan kavuemasi peynir zeytin donates 1 dilim ekmek 1 elma
oglen yesilmercimek salata
aksam fasulye kavurmasi ayran

3 bardak yesilcay
1 bardak biberiye

Selamün Aleyküm kızçelerrrrrrr

Yine erkenden güneşini doğuşunu izledim ve bir güzel kahvaltımıda yaptım hatta üzerinden 1.5 saat geçti bile
Şu andada sabahın ilk yeşil çayını aldım önüme ( içinede limon sıktım bolcana ) keyif yapıyorum hazır işimde yokken ( zaten bir sabah bir akşam içiyorum ki genelde akşamları unuttuğum oluyor )
Daha doğrusu çok az yatak odasında işim var ama bugün keyifle iş yapacağım nasılsa çok az kaldı yatak odasında yapılacak

Bir tek öğleden sonra bir ara benim çakma eltiye kahve içmeye gideceğim
Daha doğrusu kızın bende bir sürü kabı var onları geri vereceğim 1 ay evvel son gittiğimiz piknikte bütün kapları bana doldurmuş eşim tabi hepsini yıkamakta bana kalmıştı sonradan ne zaman vaktim olduğunda bizim çakmayı arasam ( hani evdeyse kız geliyorum demek için ) hep dışarda deng geliyordum ( gezenti elti )
En sonunda dün aradığımda yine dışardayım diyince itiraf ettim onada kız kaç haftadır ne zaman arasam dışardasın hani sana gelmeyi düşünüyordum bile diyemiyorum dedim nasıl gülüyor aşk olsun eltim sen desene bana kahveye gelmek istiyorum diye ona göre bir sonraki gün gelirdin hani o an dışardaysam yada yakınsam zaten atlar gelirim evime dedi ama işte kimsenin keyfini bozmak istemedim sonuçta zaten kuzuyla uğraşıyor ev içinde bari dışarı çıkmışken hadi gel sana geliyorum demek bana ters geldi

Canımcım tahmin etmiştim aslında
Aman gözünü seveyim abartıpta sonradan daha beter sinir olma
Bak sana bayram sonrasına kadar müsaade bizden o arada iyi değerlendir ama yiyerek değil tabi
Kendini psikolojik hazırla Gülayım ondan sonra sıfırdan Karataya başlıyorsun benimle birlikte
Yaza kadar çok uzun bir süre var önümüzde ve ne olursa olsun bu yaz fıstık gibi olacağız
İtiraz istemiyorum canımın içi çünkü malum diyet değil hayat biçimi bizler için Karatay
Zaten senin çok çok az vermen bile yeterli olucak o yüzden yiyerek kendinede yazık etme bizide üzme dön artık yuvana özledik yeminle

Son demlerin bunlar ona göre
İyi bari çikolatayı yememişsin Birde almayın şu çikoları eve be güzelim
İnan benim küçük cadı evde canım birşey istedi dediği an hemen salatalık, ceviz ve meyve veriyorum bazen beğenmiyor tabi tatlı birşey yokmu diyor bende kız biz nasıl besleniyorduk dediğim an Tamammmm Anneciğimmmmm biz sağlıklı besleniyoruz tatlı yooook diyor isteksizde olsa
Eminim evde bulunsa benimde aklım onda kalırdı ama artık hiç olmadığından hiç aklıma gelmiyor ki ilk kez hayatımda iki kere üst üste regl olduğum zamanlarda canım gram tatlı istemedi ki normalde daha bir hafta önce başlardım tatlıııııııııııı diye kendimi yırtmaya

Off ya midem bulandı talcid aldım gitti leptin yaa

Üzülme canım sonuçta sabaha kadar leptinler çok güzel çalışmıştır
Midenle ilgili sorun varsa doktora danışsana canım belki mide koruyucusu verirde hemen akşam yemeğiyle birlikte içersin midende hem ağrımamış olur hemde leptin bozulmamış olur

Ben karataya başladığımdan beri Glukofenimide bıraktım
Normalde onu içmediğimde hem kilo vermem olmuyordu hemde yemekten hemen sonra kafamı kaldıramayıp paso uyukluyordum ama karataya başladığımdan beri hiç ihtiyaç duymuyorum

süpersin canım gerçekten
Çok güzel menüler tabi bitkisel çaylarınıda ihmal etmemişsin
Eminim bu cuma süper bir sonuç göreceğiz sendende Bizim için bu Arife bizim erken Bayram kutlamamız olucak Allahın izniyle

Bugün ki Menüm

Sabah : Kkk + Türk kahvesi
Akşam : Mercimek çorbası, Tavuk but, Ev makarnası 2-3 kaşık, Salata, Ayran, Yarımdan daha az yeşil elma
Yemekten hemen sonra: Omega 3 + Türk kahvesi

cnm herhangi bir diyet mi yapıyorsun bilemedim. karatay, dukan vs gibi..
ama öyle değilse klasik diyetlere göre aralar yok öğlen yok. metabolizma öyle zor çalışır gibi.

cnm ben buna çok inanmıyorum. karatay meyveye düşman. sabah kahvaltıda yiyin sadece diyor. ömür boyu yemicek miyiz?? hani meyve faydalıydı..
aslında ben hala faydalı olduğunu düşünüyorum. ben 5 ayda 23 kilo verdim ve hergün hatta akşam 1 meyve yedim.
kilomu aldım ama hamilelikten dolayı 7 kiloyu aldım. hatta 3 yılda ancak aldım ama hala meyve yerim olmazsa olmaz bence..

bence çok güzel olmuş menün çok beğendim cnm da sende mi karatay yapıyorsun??
aralar yok olunca öyle düşündüm..

cnm bu detoks sana çok iyi gelecek keşke 70li rakamları görsen bu hafta :)

sorma canım yaaa şimdi ben sabah kahvaltı yapsam saat birde gelince bi daha kahvaltı yapıcam bende çözemedim ki

bence sen erkenden kalk cnm gece yatamasan da. sporunu yap kahvaltını yap bir güzel. sonra ara öğünde yap. eşinle de atıştır o da öğlen yemeği gibi olur. sende tecrübelisin biliyorsun zaten metabolizmayı hızlandırmak gerek..

çok beğendim cnm ya.. buna yakın bir menüyle 5 ay da 23 kilo vermiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…