- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
bence çok güzel olmuş menün çok beğendim cnm da sende mi karatay yapıyorsun??
aralar yok olunca öyle düşündüm..
günaydın....
sabah 100 gr vermiş olarak uyandım
olsun günde 100 gr versem 2 ayda 60 kilo olurum :)
Evet canım bende Karatay yapıyorum
Ben inan çok şey denedim hatta en son devlet hastanesinde diyetisyene gittim ve adamın bana verdiği listeyle bir ayda 3 kg almayı başardım
Hani bazı doktorlar derler ya önce siz kendi vucudunuzu tanıyacaksınız diyeBenim bünye ara öğün yapınca ters tepiyor o yüzden şu anda günde 2 öğünle çok mutluyum
Hem hep hafif dolaşıyorum hemde hiç acıkmıyorum üstünede regl olduğum hafta bile kilo vermeye devam ediyorum
süpersin canım
Bence hiç azımsama sonuçta her gün 100 gr gitse bir haftada 700 gr garanti olur
Ayda 2.8 kg eder ve bu sağlıklı zayıflama acısından ideal olanı
Zaten yolun çok fazla uzun değil o yüzden bence kesin 2 ay sonra hedefine ulaşırsın
ewt cnm insn kendini çok iyi biliyor. ben ara öğün olmazsa sapıtırım mesela :)
beni baya tok tutuyor ara öğünler.
senin adına sevindim umarım her hafta eksileri gösterir tartın.
ewt yolum uzun değil cnm ama uzunken daha bir iradeliymişim:)
umarım bu defa irademi kaybetmeden bitiririm şu işi hep birlikte bitiririz inş..
günaydın kızlar sohbet koyu maşallah. yeni arkadaşlarla şenlendik
dünki
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;haşlanmış yumurta
6 zeytin.1/2 avakado, peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4ceviz
Ogle ;az makarna+etli bezelye
Aksam sebzeli bulgur pilav az+taze fasulye+yoğurt
Spor öğlen 30dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı
Aynen canım
Ben canı gönülden inanıyorum bu yaz bu topikte herkes çok güzel yollar kat etmiş olucak ve bir çoğu hedeflerine ulaşmış olucak ( sonuçta çok fazla kilosu olmayanlarda var)
Şu anda kendimi diyet modunda hissetmediğimden bende ilk kez bukadar rahatım
Şimdi benim çakma eltiyle mesajlaştık ona bile elli kere tembihledim aman gözünü seveyim sakın birşey hazırlama ben sadece kahve içeceğim diyeeskiden olsa gitmeden düşünmeye başlardım aaaa ev sahibi acaba kısırmı yaptı yoksa başka birşeymi diye
Harikasın caım
Menün harika birde sporunda eksik olmuyor
Bu arada senin kuzen çalışıyormudünde görünmedi hani onunlada kaynaşalım diyorum ama yok hatun meydanda
Sende fırsat buldukça gel güzelim sohbetimize ortak ol
hehehe :) bir de etraftaki tehlikelerden kaçmak olmasa iyi olur di mi??
millet olarak çok ısrarcıyızdır.
bizim memlekette ölümü göre kadar gider mevzu :)
ama sen önünü almışsın iyi olmuş cnm..
kuzen çalışmıyor canım ama şehir değiştirdi ev taşıdı yoğun biraz bende söylüyom ama sanırım kullanmaktada zorlanıyor topiği alışamadı bi türlüAynen canım
Ben canı gönülden inanıyorum bu yaz bu topikte herkes çok güzel yollar kat etmiş olucak ve bir çoğu hedeflerine ulaşmış olucak ( sonuçta çok fazla kilosu olmayanlarda var)
Şu anda kendimi diyet modunda hissetmediğimden bende ilk kez bukadar rahatım
Şimdi benim çakma eltiyle mesajlaştık ona bile elli kere tembihledim aman gözünü seveyim sakın birşey hazırlama ben sadece kahve içeceğim diyeeskiden olsa gitmeden düşünmeye başlardım aaaa ev sahibi acaba kısırmı yaptı yoksa başka birşeymi diye
Harikasın caım
Menün harika birde sporunda eksik olmuyor
Bu arada senin kuzen çalışıyormudünde görünmedi hani onunlada kaynaşalım diyorum ama yok hatun meydanda
Sende fırsat buldukça gel güzelim sohbetimize ortak ol
Çok şükür benimkiler ölümü gör kısmına gelmiyorlar ben baştan böyle yapınca
Geçen hafta bir akrabada mevlüt vardı pilav tavuk verdiler ama ben mutfağa girip kafadan ben kendi tabağımı kendim hazırlayacağım sakın pilav ye diyip düzenimi bozmayın dedim ve o gün sadece ufak bir kaseye tavuk aldım birde ayran içtimtabi diğerleri görmesin diye mutfakta yedim sonradan salona geçtim
Mİllet alışkın benim mutfaktan çıkmamama o yüzden soran bile olmadı kız neredeydin diyeGittiğim her yerde mutfağa el koyuyor ve eve gidene kadar o mutfak benden sorulur sonuçta küçükler dururken büyüklere bırakamam mutfak işlerini
Bugün benim çakma eltiyede ( eşimin amca gelini ) Karatayı izah edeceğim
Geçen görüştüğümüzde ay bir gün bana geldiğinde anlatsana banada vereyim şu kilocukları dediki aslında 5 kg verse yeter çünkü sadece hafif fazlası var
Millet bana kız yavaş yavaş fark oluyor dedikçe kıskandımı ne
ayyy ne güzel bir dilek o canım benim inş.... detoks işe yaramadı desem yalan olur hafta sonuna kadar koruyup biraz daha fark açabilirsem benim için şahane olur yapanlarda 2 gidiyormuş bende 1 gitti olsunnn zaten bu sonucu bekliyordummm çok ağır ilerliyor artık vücudum kız bidee yetişmem gereken bir beden var ondan böyle tutuştum söze gelecekler ya bedenimi sordular utandım küçük verdim :))) dün arkadaşıma söyledim inş. 38 filan dememişsindir diyo :))))cnm herhangi bir diyet mi yapıyorsun bilemedim. karatay, dukan vs gibi..
ama öyle değilse klasik diyetlere göre aralar yok öğlen yok. metabolizma öyle zor çalışır gibi.
cnm ben buna çok inanmıyorum. karatay meyveye düşman. sabah kahvaltıda yiyin sadece diyor. ömür boyu yemicek miyiz?? hani meyve faydalıydı..
aslında ben hala faydalı olduğunu düşünüyorum. ben 5 ayda 23 kilo verdim ve hergün hatta akşam 1 meyve yedim.
kilomu aldım ama hamilelikten dolayı 7 kiloyu aldım. hatta 3 yılda ancak aldım ama hala meyve yerim olmazsa olmaz bence..
cnm bu detoks sana çok iyi gelecek keşke 70li rakamları görsen bu hafta :)
bence sen erkenden kalk cnm gece yatamasan da. sporunu yap kahvaltını yap bir güzel. sonra ara öğünde yap. eşinle de atıştır o da öğlen yemeği gibi olur. sende tecrübelisin biliyorsun zaten metabolizmayı hızlandırmak gerek..
çok beğendim cnm ya.. buna yakın bir menüyle 5 ay da 23 kilo vermiştim :)
tbrk ederim canım benimmmm ne gitse karr küçük büyük bakmayacazzz inş. 2 ayda noktayı koyarsın gülümgünaydın....
sabah 100 gr vermiş olarak uyandım
olsun günde 100 gr versem 2 ayda 60 kilo olurum :)
ayyy bizdede varrr yemezsen konuşmam hayır yani konuşmayıp ne yapacaksan evinde misafirim :)))) lütfen yee hadi yee ya sen neden yemiyon sonra işin sömürü kısmı beğenmedin dimi inan temiz yaptımmm aldığım yerler güvenilir :)))) en son nokta ölümü gör :)hehehe :) bir de etraftaki tehlikelerden kaçmak olmasa iyi olur di mi??
millet olarak çok ısrarcıyızdır.
bizim memlekette ölümü göre kadar gider mevzu :)
ama sen önünü almışsın iyi olmuş cnm..
seninde mi çakman var cecom ismide kendide lazım bi ablam vardıya onunda vardııı :))) bu çakma olayı da yeni trend oldu anacımmmÇok şükür benimkiler ölümü gör kısmına gelmiyorlar ben baştan böyle yapınca
Geçen hafta bir akrabada mevlüt vardı pilav tavuk verdiler ama ben mutfağa girip kafadan ben kendi tabağımı kendim hazırlayacağım sakın pilav ye diyip düzenimi bozmayın dedim ve o gün sadece ufak bir kaseye tavuk aldım birde ayran içtimtabi diğerleri görmesin diye mutfakta yedim sonradan salona geçtim
Mİllet alışkın benim mutfaktan çıkmamama o yüzden soran bile olmadı kız neredeydin diyeGittiğim her yerde mutfağa el koyuyor ve eve gidene kadar o mutfak benden sorulur sonuçta küçükler dururken büyüklere bırakamam mutfak işlerini
Bugün benim çakma eltiyede ( eşimin amca gelini ) Karatayı izah edeceğim
Geçen görüştüğümüzde ay bir gün bana geldiğinde anlatsana banada vereyim şu kilocukları dediki aslında 5 kg verse yeter çünkü sadece hafif fazlası var
Millet bana kız yavaş yavaş fark oluyor dedikçe kıskandımı ne
ayyy ne güzel bir dilek o canım benim inş.... detoks işe yaramadı desem yalan olur hafta sonuna kadar koruyup biraz daha fark açabilirsem benim için şahane olur yapanlarda 2 gidiyormuş bende 1 gitti olsunnn zaten bu sonucu bekliyordummm çok ağır ilerliyor artık vücudum kız bidee yetişmem gereken bir beden var ondan böyle tutuştum söze gelecekler ya bedenimi sordular utandım küçük verdim :))) dün arkadaşıma söyledim inş. 38 filan dememişsindir diyo :))))
tbrk ederim canım benimmmm ne gitse karr küçük büyük bakmayacazzz inş. 2 ayda noktayı koyarsın gülüm
ayyy bizdede varrr yemezsen konuşmam hayır yani konuşmayıp ne yapacaksan evinde misafirim :)))) lütfen yee hadi yee ya sen neden yemiyon sonra işin sömürü kısmı beğenmedin dimi inan temiz yaptımmm aldığım yerler güvenilir :)))) en son nokta ölümü gör :)
seninde mi çakman var cecom ismide kendide lazım bi ablam vardıya onunda vardııı :))) bu çakma olayı da yeni trend oldu anacımmm
çooook sağol canım benimmm bu artık kaçtı toplaya bildiğim kadar toplayacam nişanla düğünde allah nasip ederse tabi bari doğru düzgün olsun dediğin gibi utanıyo sıkılıyo insan ömür boyuda hatırlıyor yapışın enseme ne olurrrr sizlere herzamankinden çok ihtiyacım var ayran detoksunu da swettcimle cecom dedi zatennn tam bir kurtarıcı oldu onlar gelmeden 2 gün öncede yaparım diyorum ama ayran detoksundan mı iki gündür çok çalışıyorum malum bayram demizliği ondan mı başım çok döndü gözüm karardıooo demek bir gelin vereceğiz hımm.
çok sevindim cnm Allah hayırlı uğurlu etsin inş. lütfen zayıfla. 1 kilo da çok iyi sonuç.
nişanlandığım gün geldi aklıma dün ağladım. aynı beden sorunum olduğu için önceden gidip kendim aldım kıyafetimi
niye kimsesiz gibi kendim aldım kimse gibi alışverişe çıkamadım diye çok üzüldüm. aklıma bir arkadaşla konuştuk ordan geldi. 3 yıl oldu ama unutamadım.
şişmanlık ne kötüymüş yahu sakın bozma diyetini ensendeyim şekerim :)
hee o ölümü görleri de dinlemeyeceğiz. Allah ın verdiğini Allah alır yani
çok güldüm ev sahibi tacizlerini güzel anlatmışsın :)
Selamün Aleyküm kızçelerrrrrrr
Yine erkenden güneşini doğuşunu izledim ve bir güzel kahvaltımıda yaptım hatta üzerinden 1.5 saat geçti bile
Şu andada sabahın ilk yeşil çayını aldım önüme ( içinede limon sıktım bolcana ) keyif yapıyorum hazır işimde yokken( zaten bir sabah bir akşam içiyorum ki genelde akşamları unuttuğum oluyor )
Daha doğrusu çok az yatak odasında işim var ama bugün keyifle iş yapacağım nasılsa çok az kaldı yatak odasında yapılacak
Bir tek öğleden sonra bir ara benim çakma eltiye kahve içmeye gideceğim
Daha doğrusu kızın bende bir sürü kabı var onları geri vereceğim1 ay evvel son gittiğimiz piknikte bütün kapları bana doldurmuş eşim tabi hepsini yıkamakta bana kalmıştı sonradan ne zaman vaktim olduğunda bizim çakmayı arasam ( hani evdeyse kız geliyorum demek için ) hep dışarda deng geliyordum ( gezenti elti )
En sonunda dün aradığımda yine dışardayım diyince itiraf ettim onada kız kaç haftadır ne zaman arasam dışardasın hani sana gelmeyi düşünüyordum bile diyemiyorum dedim nasıl gülüyor aşk olsun eltim sen desene bana kahveye gelmek istiyorum diye ona göre bir sonraki gün gelirdin hani o an dışardaysam yada yakınsam zaten atlar gelirim evime dediama işte kimsenin keyfini bozmak istemedim sonuçta zaten kuzuyla uğraşıyor ev içinde bari dışarı çıkmışken hadi gel sana geliyorum demek bana ters geldi
Canımcım tahmin etmiştim aslında
Aman gözünü seveyim abartıpta sonradan daha beter sinir olma
Bak sana bayram sonrasına kadar müsaade bizdeno arada iyi değerlendir ama yiyerek değil tabi
Kendini psikolojik hazırla Gülayım ondan sonra sıfırdan Karataya başlıyorsun benimle birlikte
Yaza kadar çok uzun bir süre var önümüzde ve ne olursa olsun bu yaz fıstık gibi olacağız
İtiraz istemiyorum canımın içi çünkü malum diyet değil hayat biçimi bizler için Karatay
Zaten senin çok çok az vermen bile yeterli olucak o yüzden yiyerek kendinede yazık etme bizide üzmedön artık yuvana özledik yeminle
Son demlerin bunlar ona göre
İyi bari çikolatayı yememişsinBirde almayın şu çikoları eve be güzelim
İnan benim küçük cadı evde canım birşey istedi dediği an hemen salatalık, ceviz ve meyve veriyorumbazen beğenmiyor tabi tatlı birşey yokmu diyor bende kız biz nasıl besleniyorduk dediğim an Tamammmm Anneciğimmmmm biz sağlıklı besleniyoruz tatlı yooook diyor isteksizde olsa
Eminim evde bulunsa benimde aklım onda kalırdıama artık hiç olmadığından hiç aklıma gelmiyor ki ilk kez hayatımda iki kere üst üste regl olduğum zamanlarda canım gram tatlı istemedi ki normalde daha bir hafta önce başlardım tatlıııııııııııı diye kendimi yırtmaya
Üzülme canım sonuçta sabaha kadar leptinler çok güzel çalışmıştır
Midenle ilgili sorun varsa doktora danışsana canım belki mide koruyucusu verirde hemen akşam yemeğiyle birlikte içersinmidende hem ağrımamış olur hemde leptin bozulmamış olur
Ben karataya başladığımdan beri Glukofenimide bıraktım
Normalde onu içmediğimde hem kilo vermem olmuyordu hemde yemekten hemen sonra kafamı kaldıramayıp paso uyukluyordumama karataya başladığımdan beri hiç ihtiyaç duymuyorum
süpersin canım gerçekten
Çok güzel menüler tabi bitkisel çaylarınıda ihmal etmemişsin
Eminim bu cuma süper bir sonuç göreceğiz sendendeBizim için bu Arife bizim erken Bayram kutlamamız olucak Allahın izniyle
cnm herhangi bir diyet mi yapıyorsun bilemedim. karatay, dukan vs gibi..
ama öyle değilse klasik diyetlere göre aralar yok öğlen yok. metabolizma öyle zor çalışır gibi.
cnm ben buna çok inanmıyorum. karatay meyveye düşman. sabah kahvaltıda yiyin sadece diyor. ömür boyu yemicek miyiz?? hani meyve faydalıydı..
aslında ben hala faydalı olduğunu düşünüyorum. ben 5 ayda 23 kilo verdim ve hergün hatta akşam 1 meyve yedim.
kilomu aldım ama hamilelikten dolayı 7 kiloyu aldım. hatta 3 yılda ancak aldım ama hala meyve yerim olmazsa olmaz bence..
cnm bu detoks sana çok iyi gelecek keşke 70li rakamları görsen bu hafta :)
bence sen erkenden kalk cnm gece yatamasan da. sporunu yap kahvaltını yap bir güzel. sonra ara öğünde yap. eşinle de atıştır o da öğlen yemeği gibi olur. sende tecrübelisin biliyorsun zaten metabolizmayı hızlandırmak gerek..
çok beğendim cnm ya.. buna yakın bir menüyle 5 ay da 23 kilo vermiştim :)
çooook sağol canım benimmm bu artık kaçtı toplaya bildiğim kadar toplayacam nişanla düğünde allah nasip ederse tabi bari doğru düzgün olsun dediğin gibi utanıyo sıkılıyo insan ömür boyuda hatırlıyor yapışın enseme ne olurrrr sizlere herzamankinden çok ihtiyacım var ayran detoksunu da swettcimle cecom dedi zatennn tam bir kurtarıcı oldu onlar gelmeden 2 gün öncede yaparım diyorum ama ayran detoksundan mı iki gündür çok çalışıyorum malum bayram demizliği ondan mı başım çok döndü gözüm karardı
İnşallah çalışmıtır nazlı hormonCanım öncesinde reflü problemim vardı da ilaç kullandım geçti. Ağrı falan yok midem bulanıyo sadece. Aklıma pis pis fikirler geliyor Bugün test yapıp rahatlayacağım. Gerçi pek imkanı yok gibi ama içim rahatlasın.
Canım bende bir çok diyet denedim hiç birinde bu kadar kolay zayıflamadım. Meyve eskiden faydalıydı evet katkı maddeleri yokken. Şuan sırf şeker denebilir. Ama bulabiliyorsanız tanıdığınız bir bahçeden falan hala sağlıklıdır tabiki. Karatayda yaptığın kahvaltıyla akşama kadar acıkman pek mümkün olmuyor o yüzden metobolizma yavaşlamıyor. Kahvaltımızla 4-5 km koşmuş gibi oluyoruz
iyi yapmışsın cnm toparlarsın bence de detoksla. bence hem detokstan hem de yorgunluktan böyle oldun.
aman sağlığa dikkat et. detoks yapmadığın zamanlar yap bence tmizliği.
aslında ewt doğru söylüyorsun hiçbir şey doğal değil. ama napalım mecburiyetten yiyoruz. yine de meyvesiz bir hayat ben yapamam.
cecoylada konuşmuştuk herkes kendini çok iyi tanıyor cnm. demekki senin bünyede karataya cevap veriyor. zaten önemli olanda hedeflerimize ulaşmak.
inş hepimiz ulaşırız cnm o küçük rakamlara :)
kuzen çalışmıyor canım ama şehir değiştirdi ev taşıdı yoğun biraz bende söylüyom ama sanırım kullanmaktada zorlanıyor topiği alışamadı bi türlü
süper oluyormuş seninki. bildiğimizi okumak iyidir.
ben 82 kiloyken yemicem diyordum ikramları dalga geçer gibi bakıyorlardı bu mu başaracak diye sonunda iradem onlara gösterdi dalga geçmeyi..
ayy ben bi yere gidince 2 hamle yaparım otururum bir de kalkar giderim.
arkamdan neler diyorlardır kimbilir :)
seninde mi çakman var cecom ismide kendide lazım bi ablam vardıya onunda vardııı :))) bu çakma olayı da yeni trend oldu anacımmm
çooook sağol canım benimmm bu artık kaçtı toplaya bildiğim kadar toplayacam nişanla düğünde allah nasip ederse tabi bari doğru düzgün olsun dediğin gibi utanıyo sıkılıyo insan ömür boyuda hatırlıyor yapışın enseme ne olurrrr sizlere herzamankinden çok ihtiyacım var ayran detoksunu da swettcimle cecom dedi zatennn tam bir kurtarıcı oldu onlar gelmeden 2 gün öncede yaparım diyorum ama ayran detoksundan mı iki gündür çok çalışıyorum malum bayram demizliği ondan mı başım çok döndü gözüm karardı
İnşallah hayatımın en güzel zamanlarını kilolu geçirdim biran önce zayıflamak istiyorum yaş geçmeden şöyle rahat rahat giyinmek bizimde hakkımızÖyle canım herkesin bünyesi farklı tabiki. Bunca sene sonra öğrenebildim kendim için iyi olanı
bende meyvesiz asla diyenlerdenim valla çok severim sütle beraber tüketince zararıda kalmıyormuş zaten yada benim tesellim :) ama o dönem gittiğim diyetisyende öyle derdi bilmiyorum ki artıkıniyi yapmışsın cnm toparlarsın bence de detoksla. bence hem detokstan hem de yorgunluktan böyle oldun.
aman sağlığa dikkat et. detoks yapmadığın zamanlar yap bence tmizliği.
aslında ewt doğru söylüyorsun hiçbir şey doğal değil. ama napalım mecburiyetten yiyoruz. yine de meyvesiz bir hayat ben yapamam.
cecoylada konuşmuştuk herkes kendini çok iyi tanıyor cnm. demekki senin bünyede karataya cevap veriyor. zaten önemli olanda hedeflerimize ulaşmak.
inş hepimiz ulaşırız cnm o küçük rakamlara :)
maşallah yaaa bende gittiğim evde çok kalkmam açıkcası tembellik var galiba biraz :))) ben bana gelende yapsın istemem hani misafirliğe gelmiş önüne servisi çayı hak ediyor kadın zaten evinde yeterince yoruluyorrr ee bende bi gün tatil vermişim hizmetim görülsün derim ne bencilim :)))) servise yardım ederim toplamaya ederim ama bulaşığa aslaaa şu hayatta en nefret ettiğim şey bulaşık yıkamak zaten benim bi arkadaşım vardı sağolsun bize geldiğinde hiç bulaşık yıkatmazdı bana zaten kardeşim gibiydi bende ona gitsem sen sevmezsin çekil ben yıkarım derdi bana böyle arkadaşlıklar gelsin :))) cecommm sende sık sık gel bana emi :))Neyse canım yerleşsin iyice yine gelir nasılsa
Eminim biraz vakit geçirip iyice alışınca oda vazgeçemeyecek bizlerden
Valla ben evlendiğimden beri öyle ( bekardende aynıydık tabi o zaman annem evden çıkmadan tembihlerdi genç kızsınız küp gibi oturupta kendinizi ayıplatmayın diyetabi o zamanlar anamın zoruyla yapardık )
Şimdi öyle alıştım ki inan rahatsız oluyorum ama birine gıçık olursam hayatta kalkmam bende
Eşimin ailesiyle gün yapıyoruz bir kaç senedir ( henüz tekrar başlamadık ) ve her defasında ben ev sahibini mutfaktan kovalar kendim dalarımhatta hep derler ay bizim bu banu birtane diye
Benim KVde pek sever ya benibenim olmadığım bir zaman ablası ve ablasının kızıyla bir aradayken benden laf açılınca Eşimin teyzesi benim için ay çok hamarat hiç durmuyor gittiği yerde de diyince sevgili KVm; ay ne bakıyorsunuz onun ortada dolandığında sırf gösteriş yapıyor, işte bana gelince yerinde kalkmaz falan demiş tabi benim kulağıma gelince baştan sinirlendim ama sonra neyse konuşsun dedim Allaha havale ettim
Ki normalde ona bile gittiğimizde eşimin hatrına yapıyordum ama tabi o laftan sonra yapmayaya başladım
Hee birde küçük görümcemde hiç yerimden kalkmam
Gıcıkla defalarca tartıştık ( ki sinsi devamlı laf sokardı ) en son ben küçük kuzuma hamileyken anasını babasını gaza getirip üzerime hepsi bir olup saldırınca ( ki o gece üzüntüden düşük tehlikesi atlattık ) eşime asla hiç birşey eskisi gibi olmaycak dedimUzun bir müddet hiç görüşmedim hatta doğumdan sonra geldiğinde yüzüne bile bakmadım sonraları eşim çok yalvardı diye onun hatrına selam vermeye başladım. Evime gelene niye geldin demem hizmetimide yaparım ama asla eskisi gibi olamaz ve ben ona gittiğimde 1 bardak su dahi gidip almam getirsin ayağıma uyuz
Eşimin amca gelini nişanlıyken ay sende benim eltim sayılırsın falan dediğinde ben hee çakmada olsa eltin sayılırım dedim ve o günden sonra hep elticiğim der duru bana
Şimdi gerçekten eltisi var ama hala beni daha fazla elti olarak kabul ederbenimkide çakma elti oldu işte
Canım kesinlikle çok yorulduğundan öyle olmuştur
Ben genelde eskiden o detoksu işimin olmadığı iki gün yapardım hani halsizlik yaşamıyayım diye
Sözden evvel temizlik faslınızı ona göre ayarla öyle yap tekrareminim bir beden kesin kurtaracağız elbise bakarkende kalıbı dar diye numaradan triplere girersin olur biter
Amin cnm.. zararın neresinden dönsek kardır. bekarken hep güzel giyinmeye çalışırdım ee kilo olunca yakışmazdı. nikahı yaptım düğüne kadar zayıfladım sonrada kocam giyindirtmiyor. bari karışmadığı ölücüde şık giyinmeyi başarabileyim. kilo olunca zor kıyafet bulmak. hem de pahalı oluyor valla. incecik kızlar 5 liralık bluzu giyiyor yine yakışıyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?