80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah sana ben çok tembelim çok :) ayrıca ne güzel affedebilmişsin. ay ben çok da kinciyim.
elle tutulur hiç iyi huyum yokmuş ya hu yüzleştim kendimle :)
şaka bi yana ben çok sessiz bir insnaım bana dokunmayan yılan bin yaşasın. burda çene yapıyorum ama aile içinde 10 cümle kurmam özellikle eşimin ailesiyleyken bana bir sus geliyor.
e bu kadar sessiz halimlede bana sataşan olursa affedemem de konuşamamda.
bu huyda kötü işte cnm.

aynen şekerim benim mantığım. her zaman evsahibi ev sahipliğini yapsın misafirde misafirliğini tarzım var.
gittiğimde yapılsın istiyorum. gelince de özel bir durumum yoksa (hastalık gibi) otursun ben herşeyi yaparım.
meyveye devam cnm. nasıl olsa biz denedik kilo vermemize etki etmiyor bizim..
Azcık geç yatsam leptinin şaftı kayıyo resmen
74 içerisinde bi aşağı bi yukarı gidiyorum hayırlısı cumartesiye kadar

sen o leptin olayına takma cnm. yoksa her geç yattığında psikolojik olarak etkilenip kilo artışı yaşarsın.
mesela ben hergün tartılırken tartım az yesemde artı gösterebiliyor.
bazen annemlerde kalıyorum o zaman birkaç gün sonra tartılıyorum ne kadar yersem yiyim (tabbi belli sınırlar içinde :) ) tartı eksiye düşmüş oluyor. sende leptini rahat bırak cnm :)

Öyle yapıyım artık gerçekten bazen bilgisayarda çalışırken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Bi bakmışım saat 1 e 2ye gelmiş. Dikkat edicem ama kafaya takmamak konusunda haklısın

bende yazayım bugünkü menümü de az bir kaçamakla kapatayım..

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
peynir birkaç parça
1 haşlama yumurta
1 erik

ara
2 kuru kayısı
1 armut

öğlen
3 tane mercimekli köfte
3 kaşık yoğurt
tere

ara
1 nescafe (şekersiz)
1 kağıt helva (bu kaçtı olmamalıydı)

akşam
1 tavuk but (derisi alınmış ızgara)
salata 1 bardak ayran

kızlar bugünkü menüm sabh domates, salatalık ,zeytın, peynir , 2 yumurta öğlen çorba 1 dilm kepek akşam pırasa ve yoğurt

öğlen ayran yoğurt salata ekleyebilirdin aslında cnm.
hem daha tok tutardı hem de sağlıklı zayıflama oluyor. çok kısınca saçın falan dökülür Allah korusun..

menün güzel dengeli yemişsin.kapuskayı pek sevmem sana afiyet olsun:)belli bir diyet mi uyguluyorsun yoksa kalori hesabı ile mi yiyorsun[/QUOTE]
bende sevmezdim zaten bu 2.yemem ama sağlıklı olduğu için kendimi zorlamaya çalışıyorum :) diyetisyenimin verdiği diyeti uyguluyorum 3+3 sistemiyle :) kalori hesabı, dukan , karatay hiç bana göre değil zaten

Aksam ekmek yemesin çok iyi olur cnm. Bi de cnm herseyin doğal güzel peyniri light yemesen de olur. Zaten kuş kadar yiyoruz
canım doktorum ekmeği kesme 1.5 dilimdende az yeme dedi :) light peynir bildiğim kadarıyla normal peynirlerden daha sağlıklıymış kalsiyum miktarı fln çok yüksekmiş hem zaten alııştım light yemeye

merhabalar :)
günlerdir bi yoğunluk ..bi türlü girip şööööyle bir tadını çıkaramadım yahu. neyse misafirlerim gitti, çamaşırları yıkadım ve hala yıkıyorum:))
bugün bayram için birkaç şey( bizim yiyemeyeceğimiz ikramlık birşeyler :)) yapayım diyorum ama yine kolum fena kızlar,ne tendon zedelenmesiymiş arkadaş nasıl zedelediysem artık geçmedi bi aylardır... zorlamamam lazım ama ev okul iş güç olmuyor işte
yarın temizlik günü ... Allahtan temizliğe gelen biri var çok şükür yoksa ben bi başıma bu kolla hiçbirşey yapamazdım,yine de oturulmuyo tabii onunla birlikte sen yine yoruluyosun,okuldan gelince iş başı yapıcaz yine evde :) bu kadınların işi gücü hiç bitmez değil mi:))
Bu arada misafirdi falan filan lesliyle yürüyüşlerim yalan oldu geçen hafta bi ctesi yapabildim pazar pazartesi kaynadı hemen telafi etmem lazım!!!
menümü de yazayım ve sonra biraz geçmiş okuyayım ben yokken neler olmuş göreyim :)))
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği 1 domates 2 dilim peynir şekersiz çay
ara 1 bardak süt
öğlen hiç bi yemek istemedi canım 1 domates 1 salatalık 1dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir yedim kahvaltı gibi oldu
ara 1 elma 1 çay bardağı süt...
17.30 gibi 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam bezelye var onu bitirelim artık bugün,biraz pilav var misafirlerden kalan ikişer kaşık alsak biraz daha azalır:) yoğurt ve salata
ara meyve süt ve 2 grissini yemem gerekiyor bakalım göreceğiz:))

kızlar biraz yazılanları okudumda yorum yapayım dedim.İlk önce meyve hakkında bence yanılıyorsunuz ben 2.5 aydır nerdeyse bütün araöğünlerimde yedim ve kilo almadım.Hem meyve kadar sağlıklı ne yiyebiliriz ki başka.Ayrıyeten dukan,karakay gibi diyetlerede pek inanmıyorum asıl önemli olan bence dengeli ve sağlıklı beslenmek yanı herş eyden az az yemek.

Bugünkü menüm:
sabah:2.dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin, biraz peynir,boll salata,ıhlamur çayı
ara:2 mandalina
öğlen :türlü,1.5 dilim çavdar ekmeği,1 kase yoğurt,bol salata
ara:1 bardak süt,10 çiğ fındık
akşam:1 tavuk but ,1 kase mercimek çorbası,bol salata
ara:2 mandalina
Akşam yemeğini daha yemedim ama yazayım dedim. :)

Ben de meyvesiz yaşayamam sanırım :))) sütle birlikte tüketmek gerekiyor annem de şeker hastası ona da öyle önermişti doktoru,şekerin ani inip çıkmasını dellenmesini önlüyor süt...
ayrıca meyve yeemzsem çoooook tehlikeli başka şeylere yönelebilirim, tatlılar minik atıştırmalıklar gibi...hiç istemem..o yüzden meyve+süt candır diyorum :)))

canım doktorum ekmeği kesme 1.5 dilimdende az yeme dedi :) light peynir bildiğim kadarıyla normal peynirlerden daha sağlıklıymış kalsiyum miktarı fln çok yüksekmiş hem zaten alııştım light yemeye

Ben de o light işine pek inanmıyorum açıkcası. Bi arkadaşım vardı bilinen bir markada çalışan onnunla konuşmuştuk da ya işte yok organik yok light yok bilmem ne cidden nasıl oluyor nasıl ayırıorsunuz nasıl üretiliyor demiştim de gülmüştü ayırıyoruz ama paketlerken demişti :)) yani bunu duymuş olma ama çok da itibar etme demişti... zaten bizim İstanbulda öyle çok yağlı peynirler sütler yoğurtlar bulma şansımız yok zaten yağı alınıp kullanılıyor başka ürünlere o nedenle light ürün almıyorum ben.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür eve gelebildim
Çakma eltimle sohbete dalınca bu saate kaldım
Bu arada benim çakma elti boncuk işi yapmaya başlamış hatta banada yapmak istermisin dedi ( para karşılığı kolyeler yapıyor ve denedim gerçekten çok basit ve zevkli )
Nasip olursa bende yapacağım hem harçlığım çıkar hemde eve bir katkım olur nasılsa kışın pek dışarı çıkma şansım olmayacak heleki karlar yağdığında

Eşim akşamları bende yaparım ne olucak dedi

Yarında nasipse öğlende Annem ve kızkardeşimle Bakırköye Alışverişe gideceğim
Kendim şöyle güzel düz siyah bir pantalon alayım ( bari verdiğim kilolar daha çok belli olsun )
Geçenlerde annem bir Tshirt almıştı bana olmadı onu üzerine giyerim diye düşündüm ama hava soğuk olursa artık uzun kollu birşey bakarım kendime ( tabi uygun birşey deng gelirsem )
Perşembe günüde ufak tefek tekrar evin üzerinden geçerim ki arife günü rahat olurum

Bu arada kızlar Arifeye iş bırakmayın
O gün Hacdakiler Arafata çıkıp toplu halde dua edecekleri için Dua Kapıları tamamen açılıyormuş ve edilen dualar kabul olurmuş
Bugün çakma eltim anlattı bana hatta kaynağınıda söylemişti ama ben balık hafızalı unuttum
Ben kendi adıma o güne iş bırakmayıp duşumu alıp öğle saati Allah nasip kısmet ederse Kuran okumayı düşünüyorum Tabi her zaman olduğu gibi dualarımda sizlerde olacaksınız

Canım bende 5-6 sene öncesine kadar hep öyleydim hatta okadar psikolojim bozulmuştu ki artık ölsemde kurtulsam moduna girmiştim. Eşimle boşanmanın eşiğinden döndük daha doğrusu ben ya çekip gideceğim yada boşanacağım diye düşünmeye başlayınca boşanmak istiyorum diye yırttım kendimi
Allahtan eşim benim halimi anladı ve ben seni asla bırakmam aşığım diye kalbimi kazanmak için günlerce dil döktü ( şimdi komik geliyor ikimizede ama o zamanlar tabi kötüydük ikimizde )
Boşanmaktan vazgeçmem için tüm şartlarımı kabul etti ve o gün eşimede dedim bundan sonra herşey çok farklı olucak diye. Gerçekten de o günden sonra herkese hak ettiği kadarını verdim
KV ve Görümceme halada diyorum ben Allaha havale ettim yapılan iyiliğide unutmam kötülüğüde diye ( artık dahada anlamıyorlarsa kendileri bilir )
KV benden başkasından hayır görmeyeceğini anlayınca eskiye nazaran daha iyi ( artık en azından laf soktuğunda anında cevabını saygılı bir şekilde verdiğimden laf sokmaktan vazgeçti )
Küçük görümceme bir tek fazlasıyla kızgınım ve eşimede diyorum hadi Annen seni doğurduğu için Allah korusun elden ayaktan düşse elimden geleni yaparım ama görümcem ölüyorum dese inan dönüp bakmam
Bir tek o düşüncemi değiştiremiyorum arada kendime kızsamda ama inan onun yüzünden bebeğimi kaybedecektim az daha ve o korkuyu Allah kimseye yaşatmasın

Selamlar selamlar selamlar :) nasılsınız arkadaslar ne var ne yok :)

Aleyküm selam canım hoşgeldin sefalar getirdin
Bizde herkes çok şükür iyi inşallah sende fırsat buldukça aramıza katılırsan dahada iyi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…