Neyse canım yerleşsin iyice yine gelir nasılsa
Eminim biraz vakit geçirip iyice alışınca oda vazgeçemeyecek bizlerden
Valla ben evlendiğimden beri öyle ( bekardende aynıydık tabi o zaman annem evden çıkmadan tembihlerdi genç kızsınız küp gibi oturupta kendinizi ayıplatmayın diyetabi o zamanlar anamın zoruyla yapardık )
Şimdi öyle alıştım ki inan rahatsız oluyorum ama birine gıçık olursam hayatta kalkmam bende
Eşimin ailesiyle gün yapıyoruz bir kaç senedir ( henüz tekrar başlamadık ) ve her defasında ben ev sahibini mutfaktan kovalar kendim dalarımhatta hep derler ay bizim bu banu birtane diye
Benim KVde pek sever ya benibenim olmadığım bir zaman ablası ve ablasının kızıyla bir aradayken benden laf açılınca Eşimin teyzesi benim için ay çok hamarat hiç durmuyor gittiği yerde de diyince sevgili KVm; ay ne bakıyorsunuz onun ortada dolandığında sırf gösteriş yapıyor, işte bana gelince yerinde kalkmaz falan demiş tabi benim kulağıma gelince baştan sinirlendim ama sonra neyse konuşsun dedim Allaha havale ettim
Ki normalde ona bile gittiğimizde eşimin hatrına yapıyordum ama tabi o laftan sonra yapmayaya başladım
Hee birde küçük görümcemde hiç yerimden kalkmam
Gıcıkla defalarca tartıştık ( ki sinsi devamlı laf sokardı ) en son ben küçük kuzuma hamileyken anasını babasını gaza getirip üzerime hepsi bir olup saldırınca ( ki o gece üzüntüden düşük tehlikesi atlattık ) eşime asla hiç birşey eskisi gibi olmaycak dedimUzun bir müddet hiç görüşmedim hatta doğumdan sonra geldiğinde yüzüne bile bakmadım sonraları eşim çok yalvardı diye onun hatrına selam vermeye başladım. Evime gelene niye geldin demem hizmetimide yaparım ama asla eskisi gibi olamaz ve ben ona gittiğimde 1 bardak su dahi gidip almam getirsin ayağıma uyuz
Eşimin amca gelini nişanlıyken ay sende benim eltim sayılırsın falan dediğinde ben hee çakmada olsa eltin sayılırım dedim ve o günden sonra hep elticiğim der duru bana
Şimdi gerçekten eltisi var ama hala beni daha fazla elti olarak kabul ederbenimkide çakma elti oldu işte
Canım kesinlikle çok yorulduğundan öyle olmuştur
Ben genelde eskiden o detoksu işimin olmadığı iki gün yapardım hani halsizlik yaşamıyayım diye
Sözden evvel temizlik faslınızı ona göre ayarla öyle yap tekrareminim bir beden kesin kurtaracağız elbise bakarkende kalıbı dar diye numaradan triplere girersin olur biter
bende meyvesiz asla diyenlerdenim valla çok severim sütle beraber tüketince zararıda kalmıyormuş zaten yada benim tesellim :) ama o dönem gittiğim diyetisyende öyle derdi bilmiyorum ki artıkın
maşallah yaaa bende gittiğim evde çok kalkmam açıkcası tembellik var galiba biraz :))) ben bana gelende yapsın istemem hani misafirliğe gelmiş önüne servisi çayı hak ediyor kadın zaten evinde yeterince yoruluyorrr ee bende bi gün tatil vermişim hizmetim görülsün derim ne bencilim :)))) servise yardım ederim toplamaya ederim ama bulaşığa aslaaa şu hayatta en nefret ettiğim şey bulaşık yıkamak zaten benim bi arkadaşım vardı sağolsun bize geldiğinde hiç bulaşık yıkatmazdı bana zaten kardeşim gibiydi bende ona gitsem sen sevmezsin çekil ben yıkarım derdi bana böyle arkadaşlıklar gelsin :))) cecommm sende sık sık gel bana emi :))
Azcık geç yatsam leptinin şaftı kayıyo resmen
74 içerisinde bi aşağı bi yukarı gidiyorum hayırlısı cumartesiye kadar
slm cnm evet hergunumu böyle hafif geçirmeye özen gösteriyorum :)selam menün güzel hafif şeylerle geçirmişsin akşamda hafif yersen sabah kilo vermiş uyanırsın bence:)
maşallah sana ben çok tembelim çok :) ayrıca ne güzel affedebilmişsin. ay ben çok da kinciyim.
elle tutulur hiç iyi huyum yokmuş ya hu yüzleştim kendimle :)
şaka bi yana ben çok sessiz bir insnaım bana dokunmayan yılan bin yaşasın. burda çene yapıyorum ama aile içinde 10 cümle kurmam özellikle eşimin ailesiyleyken bana bir sus geliyor.
e bu kadar sessiz halimlede bana sataşan olursa affedemem de konuşamamda.
bu huyda kötü işte cnm.
aynen şekerim benim mantığım. her zaman evsahibi ev sahipliğini yapsın misafirde misafirliğini tarzım var.
gittiğimde yapılsın istiyorum. gelince de özel bir durumum yoksa (hastalık gibi) otursun ben herşeyi yaparım.
meyveye devam cnm. nasıl olsa biz denedik kilo vermemize etki etmiyor bizim..
sen o leptin olayına takma cnm. yoksa her geç yattığında psikolojik olarak etkilenip kilo artışı yaşarsın.
mesela ben hergün tartılırken tartım az yesemde artı gösterebiliyor.
bazen annemlerde kalıyorum o zaman birkaç gün sonra tartılıyorum ne kadar yersem yiyim (tabbi belli sınırlar içinde :) ) tartı eksiye düşmüş oluyor. sende leptini rahat bırak cnm :)
kızlar bugünkü menüm sabh domates, salatalık ,zeytın, peynir , 2 yumurta öğlen çorba 1 dilm kepek akşam pırasa ve yoğurt
canım doktorum ekmeği kesme 1.5 dilimdende az yeme dedi :) light peynir bildiğim kadarıyla normal peynirlerden daha sağlıklıymış kalsiyum miktarı fln çok yüksekmiş hem zaten alııştım light yemeyeAksam ekmek yemesin çok iyi olur cnm. Bi de cnm herseyin doğal güzel peyniri light yemesen de olur. Zaten kuş kadar yiyoruz
yok burgurlu değildi canım :)çooooooook güzel cnm menünnnn kapuskan bulgurluysa eğer ekmeği azalt cnm değilse herşey dozunda
canım doktorum ekmeği kesme 1.5 dilimdende az yeme dedi :) light peynir bildiğim kadarıyla normal peynirlerden daha sağlıklıymış kalsiyum miktarı fln çok yüksekmiş hem zaten alııştım light yemeye
utandımKızlarrrrrrrrrr nerelere kayboldunuz
Bakın kim geliyor
maşallah sana ben çok tembelim çok :) ayrıca ne güzel affedebilmişsin. ay ben çok da kinciyim.
elle tutulur hiç iyi huyum yokmuş ya hu yüzleştim kendimle :)
şaka bi yana ben çok sessiz bir insnaım bana dokunmayan yılan bin yaşasın. burda çene yapıyorum ama aile içinde 10 cümle kurmam özellikle eşimin ailesiyleyken bana bir sus geliyor.
e bu kadar sessiz halimlede bana sataşan olursa affedemem de konuşamamda.
bu huyda kötü işte cnm.
Selamlar selamlar selamlar :) nasılsınız arkadaslar ne var ne yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?