- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
merhaba hoşgeldiniz ben yeni sayılırım ama bir selam vereyim dedim :)pek sevilen biri olduğunuz belli cecodan :))Selamlar selamlar selamlar :) nasılsınız arkadaslar ne var ne yok :)
kuzucugumuz henüz çok küçük teyzesi rahatsız olmaz :) çok vefasızlık yaptım daha sık gelicem inş cecom :)Eminim hepsi daha sonra girdiklerinde sinir olacaklardırEdayı nasıl kaçırdık diye
Canım akşamları fırsatın olurmu bilmem ama sabah ve akşam daha fazla yoğunluk oluyor
Mutlaka sende eşlik et bize arada ( fazlada gir demiyorum hem taze gelin sayılırsın eniştemiz kıskanmasın hemde kuzucuğumuz fazla rahatsız olmasın)
merhaba hoşgeldiniz ben yeni sayılırım ama bir selam vereyim dedim :)pek sevilen biri olduğunuz belli cecodan :))
bebiş yoldaymış galiba sağlıkla alın inşallah kucağınıza :) ve yeni gelinmişsiniz Allah mutlululuğunuzu daim etsin :)
bu arada limonata içtim ben bikaç diyet bisküviyle menümün dışına çıktım pişmanım gerçekten pişmanım ama dayanamadımoldu bi kere napalım oldu...akşam yemeğinden biraz eksiltiriz bişeyler napalım
hoşbulduk canım sagolsunlar bende çok severim kendilerini :) sende hoşgeldin canım :) 3 aylık evli 6 haftalık hamileyim yaş 28 olunca hızlı olmak lazım dedim :)merhaba hoşgeldiniz ben yeni sayılırım ama bir selam vereyim dedim :)pek sevilen biri olduğunuz belli cecodan :))
bebiş yoldaymış galiba sağlıkla alın inşallah kucağınıza :) ve yeni gelinmişsiniz Allah mutlululuğunuzu daim etsin :)
çok sagol cecom inş daha sık gelicem bayram temizliği falan gündüzden halletmeye çalışıcam.. gerci kayınvalidem bütün camları silmiş bugün bende ona bayramda giymesi için hediye almayı düşünüyorum :)Aminnn canım
Evet canım Edamız eskilerden sayılırOda tıpkı senin ve diğer kızların gibi yüreği güzel bir arkadaşımız Eminim bundan sonra daha sık uğrar ve sizlerde çabucak kaynaşırsınız
hoşbulduk canım sagolsunlar bende çok severim kendilerini :) sende hoşgeldin canım :) 3 aylık evli 6 haftalık hamileyim yaş 28 olunca hızlı olmak lazım dedim :)
çok sagol cecom inş daha sık gelicem bayram temizliği falan gündüzden halletmeye çalışıcam.. gerci kayınvalidem bütün camları silmiş bugün bende ona bayramda giymesi için hediye almayı düşünüyorum :)
yengeç burcu anaç bi insanım.. Ögrencilerime bile öyle evlatlarımmış gibi davranırım yemeklerini uykularını ayaklarında çorap terlik olup olmadığını hastalarsa ilaçlarını kullanıp kullanmadıklarını takip ederim yani ruhumda var :) çok yorulmadan enerjimi kendi evladımada ayırmak istedim hep ondan sanırım bu acele :)hmm hızlıyız baya:) aslında ben de bi senelik evliyim üstelik yşaım 35 ama hiç öyle bir hızlı olma kaygısına düşemedim henüz:)) gezmek tozmak rahat iyi geliyor galiba.. Alalh hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah diyeyim:)
afiyet olsun cecom bende yemek hazırlamaya kalkıcam bekarlık günleri gibi free takılamıyorum artık :)Yüreği güzel insanne güzel düşünmüşsün eminim çok sevinir
Neyse canım az müsaade bana eşim geldi yemek yiyelim damlarım yine akşam
ben de öğretmenim canım,anaç bi tarafım var ama okulda baya tüketiyorum onu galiba:)) şaka bi yana güzel düşünmüşsün aslında genç anne olmak güzel her açıdan... Allah hayırlısını nasip etsin bana da :)yengeç burcu anaç bi insanım.. Ögrencilerime bile öyle evlatlarımmış gibi davranırım yemeklerini uykularını ayaklarında çorap terlik olup olmadığını hastalarsa ilaçlarını kullanıp kullanmadıklarını takip ederim yani ruhumda var :) çok yorulmadan enerjimi kendi evladımada ayırmak istedim hep ondan sanırım bu acele :)
hadi bakalım ben de sofrayı hazırlayım gelmeden eşim .görüşmek üzere :))afiyet olsun cecom bende yemek hazırlamaya kalkıcam bekarlık günleri gibi free takılamıyorum artık :)
Aslinda ben pek karatayciyim diyemem kitabini aldim.okuyorum ve cok mantikli buluyorum ama karataya diyet dememek lazim bence sagliklu beslenme sekli yapabilsek super ama bende pwk yapamiyorum malesef.karatay teyze bilgilerini kitaba cevirecegi zaman yayinci diyet kelimesini satisin yuksek olmasi icin sart kosmus diye biliyorum yoksa karatay diyet degil bence.kızlar biraz yazılanları okudumda yorum yapayım dedim.İlk önce meyve hakkında bence yanılıyorsunuz ben 2.5 aydır nerdeyse bütün araöğünlerimde yedim ve kilo almadım.Hem meyve kadar sağlıklı ne yiyebiliriz ki başka.Ayrıyeten dukan,karakay gibi diyetlerede pek inanmıyorum asıl önemli olan bence dengeli ve sağlıklı beslenmek yanı herş eyden az az yemek.
edacim hayirli olsun sende hamileymisin.allah kycagina almayi nasip etsin insallah.mervede seninle ayni donem wvlenmisti oda hamile hizli gelinler sizi:)hoşbulduk canım sagolsunlar bende çok severim kendilerini :) sende hoşgeldin canım :) 3 aylık evli 6 haftalık hamileyim yaş 28 olunca hızlı olmak lazım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?