80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eminim hepsi daha sonra girdiklerinde sinir olacaklardır Edayı nasıl kaçırdık diye

Canım akşamları fırsatın olurmu bilmem ama sabah ve akşam daha fazla yoğunluk oluyor
Mutlaka sende eşlik et bize arada ( fazlada gir demiyorum hem taze gelin sayılırsın eniştemiz kıskanmasın hemde kuzucuğumuz fazla rahatsız olmasın )
 
Selamlar selamlar selamlar :) nasılsınız arkadaslar ne var ne yok :)
merhaba hoşgeldiniz ben yeni sayılırım ama bir selam vereyim dedim :)pek sevilen biri olduğunuz belli cecodan :))
bebiş yoldaymış galiba sağlıkla alın inşallah kucağınıza :) ve yeni gelinmişsiniz Allah mutlululuğunuzu daim etsin :)
 
kuzucugumuz henüz çok küçük teyzesi rahatsız olmaz :) çok vefasızlık yaptım daha sık gelicem inş cecom :)
 

Aminnn canım
Evet canım Edamız eskilerden sayılır Oda tıpkı senin ve diğer kızların gibi yüreği güzel bir arkadaşımız Eminim bundan sonra daha sık uğrar ve sizlerde çabucak kaynaşırsınız
 

dert etme canım eminim dengelersin sen
Fazla geçe kalmazsan yemekle zaten birşey olmaz ama tabi bir daha olmasın
 
hoşbulduk canım sagolsunlar bende çok severim kendilerini :) sende hoşgeldin canım :) 3 aylık evli 6 haftalık hamileyim yaş 28 olunca hızlı olmak lazım dedim :)
 
çok sagol cecom inş daha sık gelicem bayram temizliği falan gündüzden halletmeye çalışıcam.. gerci kayınvalidem bütün camları silmiş bugün bende ona bayramda giymesi için hediye almayı düşünüyorum :)
 
Edacığım Merveyi hatırlarsın hani aşağı yukarı aynı zamanda evlenmiştiniz
İnternet paketi sadece facei kapsadığından buraya gelemiyormuş ama seni duyunca çok sevindi
Rabbim sağlıcakla kuçağına almayı nasip etsin dedi

Bu arada oda hamile haberin varmı bilmiyorum
 
hoşbulduk canım sagolsunlar bende çok severim kendilerini :) sende hoşgeldin canım :) 3 aylık evli 6 haftalık hamileyim yaş 28 olunca hızlı olmak lazım dedim :)


hmm hızlıyız baya:) aslında ben de bi senelik evliyim üstelik yşaım 35 ama hiç öyle bir hızlı olma kaygısına düşemedim henüz:)) gezmek tozmak rahat iyi geliyor galiba.. Alalh hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah diyeyim:)
 

Yüreği güzel insan ne güzel düşünmüşsün eminim çok sevinir


Neyse canım az müsaade bana eşim geldi yemek yiyelim damlarım yine akşam
 
yengeç burcu anaç bi insanım.. Ögrencilerime bile öyle evlatlarımmış gibi davranırım yemeklerini uykularını ayaklarında çorap terlik olup olmadığını hastalarsa ilaçlarını kullanıp kullanmadıklarını takip ederim yani ruhumda var :) çok yorulmadan enerjimi kendi evladımada ayırmak istedim hep ondan sanırım bu acele :)
 
Yüreği güzel insan ne güzel düşünmüşsün eminim çok sevinir


Neyse canım az müsaade bana eşim geldi yemek yiyelim damlarım yine akşam
afiyet olsun cecom bende yemek hazırlamaya kalkıcam bekarlık günleri gibi free takılamıyorum artık :)
 
ben de öğretmenim canım,anaç bi tarafım var ama okulda baya tüketiyorum onu galiba:)) şaka bi yana güzel düşünmüşsün aslında genç anne olmak güzel her açıdan... Allah hayırlısını nasip etsin bana da :)
 
Yemeğimide yedim artık tükkan kapandı

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugün sabah 07:00de uyandım ve kahvaltımı yaptım;



Akşam yemeğimin resmini çekemedim maalesef çünkü çok acıkmıştım ve eşimde tekrar dışarı çıkacağı için biraz acele etti ama onlarıda hemen sıralıyorum ;

1/2 tavuk göğüsü ( 1 tane ufak vardı yarısını ben yemişimdir )
5 - 6 adet marul yaprağı
4 adet çiğ köfte ( karatayda sınırlıda olsa izin var diye eşime aldırdım büyük kız bayadır istiyordu diye )
1 bardak ayran ( normalde yemekle içmiyordum ama bu seferlik içmek istedim )

Aslında bana göre fena değildi günüm ama daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum
Yarın için kuru fasülye ıslatacağım birazdan en azından sabah nasılsa erkenden uyanıyorum öğlene kadar akşamlık yemeğimide pişirmiş olursam geldiğimde ne pişireceğim derdi olmaz
 
Kizlar srlam menu yszip geçmiş yapiyim bi
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;haşlanmış yumurta
6 zeytin.1/2 avakado, peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4ceviz
Ogle ;az makarna+etli bezelye
Aksam sebzeli bulgur pilav az+taze fasulye+yoğurt
Spor öğlen 30dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı
 
Bugün ki Menüm
Sabah : Kkk
Aralar: Mandalina ve minik bir hazır kurabiye ( Misafirim vardı ona meyve çıkarınca yedim bende)
Akşam: 3 kepçe mercimek çorbası, Salata, Ayran, 3 kaşık ev makarnası ( Biber salçası sosu ile )

Markete gittim ne tavuk vaar ne sebze vaar kaldım ortada yine makarnaya. Daha da 2 hafta bulgur ve makarna türü birşey yemem.
 
Kızlar bana müsaade

Biraz küçük kuzumla oynamam gerekiyormuş hanim öyle diyor
Eşimle birlikte çay faslıda yapar biraz şu seccademi işliyeyim
Eğer çakma eltim bana şu boncuk işini ayarlarsa fırsatım olmaz tekrar onu bitirmeye bari sürünmesin

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Fırsatım olursa yine kaçarım buraya olmadı sabah kesin erkenden damlarım
 
Aslinda ben pek karatayciyim diyemem kitabini aldim.okuyorum ve cok mantikli buluyorum ama karataya diyet dememek lazim bence sagliklu beslenme sekli yapabilsek super ama bende pwk yapamiyorum malesef.karatay teyze bilgilerini kitaba cevirecegi zaman yayinci diyet kelimesini satisin yuksek olmasi icin sart kosmus diye biliyorum yoksa karatay diyet degil bence.
hoşbulduk canım sagolsunlar bende çok severim kendilerini :) sende hoşgeldin canım :) 3 aylık evli 6 haftalık hamileyim yaş 28 olunca hızlı olmak lazım dedim :)
edacim hayirli olsun sende hamileymisin.allah kycagina almayi nasip etsin insallah.mervede seninle ayni donem wvlenmisti oda hamile hizli gelinler sizi:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…