80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yorgun bir ben geldimmmmmmmmmmm ben gelene kadar herkes ka.mış ama aslında pek kaçamak da yapmadım sanki ama neden se çok şiş hissediyorum kendimi menümü vereyim bende
sabah: 1.5 dlm ekmek, 2 dlm peynir, domatesi,salatalık, biberli yumurta az ama
öğle: 1 kase çorba
arada mandalina yedim süt içmeye fırsatım olmadı
akşam: 1 s.kaşığı patates ezme, yarım kase çorba, 3 4 kaşık yoğurt

şekercim akşam akşam patates de neyin nesi hemde 1 servis kaşığı ezme yerine salata yapsaydın kuzum ip atlayamadınmı bugün

Sagol canım benim..daha çok yeni ya moda giremedim henüz :) 30 dan önce anne olmak istiyorum :))

afiyetolsun cecommm menün şahane bu sefer kusur bulamadımmmm gözünyadın adaşım prensesimiz gelmiş okudum da yazamadım şimdi geçmişe doğru gidiyorum aklıma geldikçe yazaraım artık

ama yemek yoktuuu çok mu kötü bişey yaptım ben şimdi büütn gün çalıştım valla kuzum uyumadan atlayacam inş.

şekercimm aslında benden güzel biliyorsun hata olduğunu özellikle akşam yemek olmayabilir evde salata yapacak mutlaka birşey vardır bitanemmm patatesin g.i.si yüksek gerçi soğuyunca düşüyormuş ama bana yine de mantıklı gelmiyor bu birkaç hafta senin için çok önemli o yüzden didikliyorum ip atlarsan süper olur cnm

bugün misafir odasını döktük cam kapı dolap duvar koltuk derken bayağı yorulduk ama değdiii sizdede bittikden sonra sürekli gidip bakma isteği oluyo mu :)))
Olmazmi sekerim insan baktikca emeguni goruyor.amasen annene yardim ediyon biz yalniz yapiyoruz

en azından akşam dan sonra yapmamışsın dasycimmm telafi edersen sorun olmaz diyetisyeninin telini rica edeyim ispiyonlayayım seni

en azından akşam dan sonra yapmamışsın dasycimmm telafi edersen sorun olmaz diyetisyeninin telini rica edeyim ispiyonlayayım seni
vicdan azabı kötü şey:) şekersiz limonata ve bikaç diyet bisküvi..ama oturdu işte mideme de içime de:)))) akşam meyvesini atlarım olur biter di mi:))

Hoşgeldiniz aramıza kusurabakmayın biraz geç oldu umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız

canım hepimizin metabolizması farklı ben karataydan çok memnunum ben kendim bizzat denedim 1 hafta meyveli karatay 1 hafta meyvesiz karatay yaptım ki ben de meyvesiz yapamayanlardanım fakat gördümki meyve yemediğim hafta kilo vermem hızlandı meyve kilo vermeyi yavaşlatıyor bu bir gerçek bir arkadaşımız da aynı sonucu aldı

vermemiz gereken kilo olunca bence dikkat etmek lazım en azından 15.00 ten önce ve yanında mutlaka proteinle birlikte yenmeli meyve diye düşünüyorum şu an kahvaltılarımda meyve tüketiyorum hedefime ulaştığım için sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…