- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
hoş geldin fıstıkımmmmmmmmmmmmİyi akşamlar güzellerrriki gündür uğrayamadım affedin ne olur tam geçmiş yapacakken yarım kalıyor çıkmak zorunda kalıyorum
yorgun bir ben geldimmmmmmmmmmm ben gelene kadar herkes ka.mış ama aslında pek kaçamak da yapmadım sanki ama neden se çok şiş hissediyorum kendimi menümü vereyim bende
sabah: 1.5 dlm ekmek, 2 dlm peynir, domatesi,salatalık, biberli yumurta az ama
öğle: 1 kase çorba
arada mandalina yedim süt içmeye fırsatım olmadı
akşam: 1 s.kaşığı patates ezme, yarım kase çorba, 3 4 kaşık yoğurt
Sagol canım benim..daha çok yeni ya moda giremedim henüz :) 30 dan önce anne olmak istiyorum :))Aslinda ben pek karatayciyim diyemem kitabini aldim.okuyorum ve cok mantikli buluyorum ama karataya diyet dememek lazim bence sagliklu beslenme sekli yapabilsek super ama bende pwk yapamiyorum malesef.karatay teyze bilgilerini kitaba cevirecegi zaman yayinci diyet kelimesini satisin yuksek olmasi icin sart kosmus diye biliyorum yoksa karatay diyet degil bence.
edacim hayirli olsun sende hamileymisin.allah kycagina almayi nasip etsin insallah.mervede seninle ayni donem wvlenmisti oda hamile hizli gelinler sizi:)
hoş geldin fıstıkımmmmmmmmmmmm
Sagol canım benim..daha çok yeni ya moda giremedim henüz :) 30 dan önce anne olmak istiyorum :))
Yemeğimide yedim artık tükkan kapandı
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün sabah 07:00de uyandım ve kahvaltımı yaptım;
Eki Görüntüle 1258493
Akşam yemeğimin resmini çekemedim maalesef çünkü çok acıkmıştım ve eşimde tekrar dışarı çıkacağı için biraz acele ettiama onlarıda hemen sıralıyorum ;
1/2 tavuk göğüsü ( 1 tane ufak vardı yarısını ben yemişimdir )
5 - 6 adet marul yaprağı
4 adet çiğ köfte ( karatayda sınırlıda olsa izin var diye eşime aldırdım büyük kız bayadır istiyordu diye )
1 bardak ayran ( normalde yemekle içmiyordum ama bu seferlik içmek istedim )
Aslında bana göre fena değildi günüm ama daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum
Yarın için kuru fasülye ıslatacağım birazdanen azından sabah nasılsa erkenden uyanıyorum öğlene kadar akşamlık yemeğimide pişirmiş olursam geldiğimde ne pişireceğim derdi olmaz
ama yemek yoktuuu çok mu kötü bişey yaptım ben şimdişekercim akşam akşam patates de neyin nesi hemde 1 servis kaşığıezme yerine salata yapsaydın kuzum ip atlayamadınmı bugün
ama yemek yoktuuu çok mu kötü bişey yaptım ben şimdibüütn gün çalıştım valla kuzum uyumadan atlayacam inş.
Olmazmi sekerim insan baktikca emeguni goruyor.amasen annene yardim ediyon biz yalniz yapiyoruzbugün misafir odasını döktük cam kapı dolap duvar koltuk derken bayağı yorulduk ama değdiii sizdede bittikden sonra sürekli gidip bakma isteği oluyo mu :)))
en azından akşam dan sonra yapmamışsın dasycimmm telafi edersen sorun olmaz diyetisyeninin telini rica edeyim ispiyonlayayım senibu arada limonata içtim ben bikaç diyet bisküviyle menümün dışına çıktım pişmanım gerçekten pişmanım ama dayanamadımoldu bi kere napalım oldu...akşam yemeğinden biraz eksiltiriz bişeyler napalım
vicdan azabı kötü şey:) şekersiz limonata ve bikaç diyet bisküvi..ama oturdu işte mideme de içime de:)))) akşam meyvesini atlarım olur biter di mi:))en azından akşam dan sonra yapmamışsın dasycimmm telafi edersen sorun olmaz diyetisyeninin telini rica edeyim ispiyonlayayım seni
Hoşgeldiniz aramızaBugünkü menüm:
sabah:2.dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin, biraz peynir,boll salata,ıhlamur çayı
ara:2 mandalina
öğlen :türlü,1.5 dilim çavdar ekmeği,1 kase yoğurt,bol salata
ara:1 bardak süt,10 çiğ fındık
akşam:1 tavuk but ,1 kase mercimek çorbası,bol salata
ara:2 mandalina
Akşam yemeğini daha yemedim ama yazayım dedim. :)
vicdan azabı kötü şey:) şekersiz limonata ve bikaç diyet bisküvi..ama oturdu işte mideme de içime de:)))) akşam meyvesini atlarım olur biter di mi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?