- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
canım doktorum ekmeği kesme 1.5 dilimdende az yeme dedi :) light peynir bildiğim kadarıyla normal peynirlerden daha sağlıklıymış kalsiyum miktarı fln çok yüksekmiş hem zaten alııştım light yemeye
çok doğru diyon fıstığım bir daha tekrarı olmayacak yani umarımmm :))) hemen paşa paşa gidip ipimi atlayıp sana haber verecem gülüm çooooooook tşk ederimmm ederimşekercimm aslında benden güzel biliyorsun hata olduğunu özellikle akşam yemek olmayabilir evde salata yapacak mutlaka birşey vardır bitanemmm patatesin g.i.si yüksek gerçi soğuyunca düşüyormuş ama bana yine de mantıklı gelmiyor bu birkaç hafta senin için çok önemli o yüzden didikliyorum ip atlarsan süper olur cnm
doğru diyon valla gülüm biz iki kişiydik öldük sizin tek bide çocuk oluyor yemeğiydi bakımıydı filan allah yardımcınız olsun kuzumOlmazmi sekerim insan baktikca emeguni goruyor.amasen annene yardim ediyon biz yalniz yapiyoruz
çoooooooook güzel bir haber canım tbrk ederimmmmkızlar ben bu gün 80 kiloyu gördüm :) Çok mutluyum inşallah devamı 70lerin 60ların başına.. sizinlede paylaşayım istedim :) Geçen bayram 82 kilo halime gülenler bu bayram ağızları açık bakacak :)
bende sevmezdim zaten bu 2.yemem ama sağlıklı olduğu için kendimi zorlamaya çalışıyorum :) diyetisyenimin verdiği diyeti uyguluyorum 3+3 sistemiyle :) kalori hesabı, dukan , karatay hiç bana göre değil zatenmenün güzel dengeli yemişsin.kapuskayı pek sevmem sana afiyet olsun:)belli bir diyet mi uyguluyorsun yoksa kalori hesabı ile mi yiyorsun
kızlar bugünkü menüm sabh domates, salatalık ,zeytın, peynir , 2 yumurta öğlen çorba 1 dilm kepek akşam pırasa ve yoğurt
kızlar ben bu gün 80 kiloyu gördüm :) Çok mutluyum inşallah devamı 70lerin 60ların başına.. sizinlede paylaşayım istedim :) Geçen bayram 82 kilo halime gülenler bu bayram ağızları açık bakacak :)
slm kızlar menümü paylaşıyım misafirim var giremiyorum nete
sabah saat 10:00 1 muzlu süt sırf midem yanıyo eşimi bekliyim die
12:00 yumurta salatalık
domates peynir zeytin
1 dilim ekmek
19:00 5 kaşık barbunya 2 kaşık makarna bol salata
mate çayı
150 kere ipimide atladımm küçük çaplı bir deprem yarattım resmen allahdan alt komşu evde değil :))
cnm herhangi bir diyet mi yapıyorsun bilemedim. karatay, dukan vs gibi..
ama öyle değilse klasik diyetlere göre aralar yok öğlen yok. metabolizma öyle zor çalışır gibi.
cnm ben buna çok inanmıyorum. karatay meyveye düşman. sabah kahvaltıda yiyin sadece diyor. ömür boyu yemicek miyiz?? hani meyve faydalıydı..
aslında ben hala faydalı olduğunu düşünüyorum. ben 5 ayda 23 kilo verdim ve hergün hatta akşam 1 meyve yedim.
kilomu aldım ama hamilelikten dolayı 7 kiloyu aldım. hatta 3 yılda ancak aldım ama hala meyve yerim olmazsa olmaz bence..
bence çok güzel olmuş menün çok beğendim cnm da sende mi karatay yapıyorsun??
aralar yok olunca öyle düşündüm..
cnm bu detoks sana çok iyi gelecek keşke 70li rakamları görsen bu hafta :)
bence sen erkenden kalk cnm gece yatamasan da. sporunu yap kahvaltını yap bir güzel. sonra ara öğünde yap. eşinle de atıştır o da öğlen yemeği gibi olur. sende tecrübelisin biliyorsun zaten metabolizmayı hızlandırmak gerek..
çok beğendim cnm ya.. buna yakın bir menüyle 5 ay da 23 kilo vermiştim :)
slm karabatak gulay geldi. nick i degistirsemmi acaba karabatak gulay olarak. ne halt ediyon kayboldun diyorsaniz. anam boguldum is guc cocuklar. diyet ne alem de diyosaniz. gecen hafta allah ne verdiyse saldim. tabi az cok getirisi oldu bu ozgurlugun. uc dort gunden beri. gunduz ne yersem yiyeyim tabiabartmamak kosuluyla aksam sekizden sonra agzima lokma girmiyor. henuz bise gitmedi kilo olarak hatta daha bir artidayim. ama vucutta odem cok az su iciyorum bu hatamin essek gibi de farkindayim. bide adetim yaklasti. kestiremiyom ne zaman olacagimi ama hissediyom cok yaklasti. son bes aydir o da kafayi yedi. once uc gun one geldi sonra dort sonra bes alti en son sekiz gun one geldi. bakalim bu sefer ne halt edecek. bari olacaksam hemen olayim da bayramda hava guzel olursa esim rize tarafina gezmeye goturecek bizi. minieksperle konustuk ta o da sansa samsuna gidecekmis. gorusemicez yani. hayirlisi. ben kendimi toplamaya calisiyorum. gunde en asagi bir saat yuruyus yapiyorum dilosla beraber. dua edinde bir an once toparlayip doneyim araniza
Kızlar bu arada omega-3 üm geldi. Teyzem paraya kıymış Gnc almış. Ama üzerinde epa dha su kadar içerir yazmıyo. İkis birlikte 300 mg yazıyo. Kaç adet almam lazım akşam yemeklerinde alıcam
hayır canım hayır nolur sen devam et ben bazen sıkıntıya giriyorum bir daha böyle sorumluluğum varken uzaklaşmak istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum hala buraya gelirken bile elim bi geri gidiyor üzlüyorumAfiyetolsun sevgili kaptancımmmm listeyi gönül rahatlığıyla devredebilirim artık değilmi
merhabalar arkadaşlar.
hem yoğunum hem hüzünlüyüm.
iki yıl oldu annemi kaybedeli.
ama hala küçük çocuk gibi üzgünüm bayramlarda.elimde değil.
az öncede amcamın kızı faceye topluluk halinde aile resmimizi koymuş.
annemde var resimde.daha doğrusu benim 21 yıl önceki söz resmim.
çok kötü oldum.baya bi ağladım.
şimdide arkadaşlarımla paylaşayım dedim.
bayramda düzceye gidicez nasip olursa.
abim ablam yeğenlerim var.
aile bağlarımız çok kuvvetli rabbime şükürler olsun.
rabbim onların acısını göstermesin inşallah.
bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
maşaallah hepinize.
banada yuuuh.bir tek ben artıdayım yaa.
gerçi 100 gr.cık ama olsun.
bugünde erken kalktım.
akşama menümü ve sporumu yazarım.
ilk defada hedef koyuyorum.
bayrama 78.5.inşallah.
hayır canım hayır nolur sen devam et ben bazen sıkıntıya giriyorum bir daha böyle sorumluluğum varken uzaklaşmak istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum hala buraya gelirken bile elim bi geri gidiyor üzlüyorum
İyi geceler kizlar bugün son evi tasidim ne zamandir sadece facebook paketim vardi hatta bugün cecomla bile konuştuk:)) ev sahibinin neti varmis hemen ortak ciktim tabi henüz geçmiş yapamarin@edahafiz canim hamileymissin çok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ne güzel topikte 3 hamis olduk inşallah senin hamileliğin bulantisiz gecerde rahat edersin kuzum
hosbuldum canimmmm benim yok bulantilarimiz tam gaz devam ediyor ama okul dan dolayi annem yaninda kaliyor o zorla birşeyler yediriyor mesela her sabah zorla rafadan yumurtami mecbur yediriyor gecen hafta tahlillerim falan güzel cikti minigimin erkek olma ihtimalini öğrendim kalp atisini duydum ufaklik büyüyor ama ben hala kilo kaybindayim 7 ki rakamlari gordumHoşgeldin mervişim yaşasın yeğenlerimiz çoğalıyor sen nasıl oldun geçti mi bulantıların net olayı süper olmuş
yok canım yok bu kaptanlık benden daha çok yakışmış sana senin bi işin olduğunda ben yaparımkuzummm ben daha çok motive olabilmen için söyledim işin olduğu zamanlar not bırakırsın ben yine yaparım ama bu topiğin kaptanı sensinnnben zaten buralardayım cnmcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?