80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım doktorum ekmeği kesme 1.5 dilimdende az yeme dedi :) light peynir bildiğim kadarıyla normal peynirlerden daha sağlıklıymış kalsiyum miktarı fln çok yüksekmiş hem zaten alııştım light yemeye

kızmaca yok ama light diyet vs türü ürünler bence gizliden bizlere kilo aldırmak için üretiliyor gibime geliyor

çok doğru diyon fıstığım bir daha tekrarı olmayacak yani umarımmm :))) hemen paşa paşa gidip ipimi atlayıp sana haber verecem gülüm çooooooook tşk ederimmm ederim

Olmazmi sekerim insan baktikca emeguni goruyor.amasen annene yardim ediyon biz yalniz yapiyoruz
doğru diyon valla gülüm biz iki kişiydik öldük sizin tek bide çocuk oluyor yemeğiydi bakımıydı filan allah yardımcınız olsun kuzum

çoooooooook güzel bir haber canım tbrk ederimmmm

menün güzel dengeli yemişsin.kapuskayı pek sevmem sana afiyet olsun:)belli bir diyet mi uyguluyorsun yoksa kalori hesabı ile mi yiyorsun
bende sevmezdim zaten bu 2.yemem ama sağlıklı olduğu için kendimi zorlamaya çalışıyorum :) diyetisyenimin verdiği diyeti uyguluyorum 3+3 sistemiyle :) kalori hesabı, dukan , karatay hiç bana göre değil zaten [/QUOTE]
önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilo vermek cnm benimmm hepimiz farklı yöntemlerden fayda görüyoruz başarılar cnmm

tbrk ederimmm cnmmmm sondan başa doğru gittiğim için geriden geliyorum biraz elbette devamı gelecek cnmmm hoşgeldiniz aramıza

Afiyetolsun sevgili kaptancımmmm listeyi gönül rahatlığıyla devredebilirim artık değilmi

karatay meyveye düşman değil bitanemm sanırım yeterince incelememişsin bugünkü meyveler yıllar önceki meyveler değil malesef 1 meyve yıllar önceki elmaların 38 katına eşitt eski meyveler olsa tamam haklısın ayrıca kilo sorunu olmayanlar gayet rahat akşam olmamak kaydıyla yiyebiliyor

https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul

bu linki karatay yapman için vermiyorum sakın yanlış anlama ama her gün bir göz atmanı isterim

hakikaten özledik kuzummm yürüyüşüne başlamana sevindim hem de diloşla minik nasıll neden uğramaz olmuş çekseydin kulaklarını herşey yolundadır umarım inş hava güzel olur ve gidersiniz cnmm
hadi artık bayramdan sonra bomba gibi bekliyoruz seniii o müthiş azminle

Kızlar bu arada omega-3 üm geldi. Teyzem paraya kıymış Gnc almış. Ama üzerinde epa dha su kadar içerir yazmıyo. İkis birlikte 300 mg yazıyo. Kaç adet almam lazım akşam yemeklerinde alıcam

ben ocea. plus 1200 mg olandan 2 tane alıyorum cnmm sayfada 4 tane alanda var ama o kadrı benim bütçemi aşıyor açıkçası

Afiyetolsun sevgili kaptancımmmm listeyi gönül rahatlığıyla devredebilirim artık değilmi
hayır canım hayır nolur sen devam et ben bazen sıkıntıya giriyorum bir daha böyle sorumluluğum varken uzaklaşmak istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum hala buraya gelirken bile elim bi geri gidiyor üzlüyorum

İyi geceler kizlar bugün son evi tasidim ne zamandir sadece facebook paketim vardi hatta bugün cecomla bile konuştuk:)) ev sahibinin neti varmis hemen ortak ciktim tabi henüz geçmiş yapamarin@edahafiz canim hamileymissin çok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ne güzel topikte 3 hamis olduk inşallah senin hamileliğin bulantisiz gecerde rahat edersin kuzum

Başın sağolsun bitanemm ne kadar zaman geçerse geçsin özellikle bayramlar çok etkiliyor rabbim mekanını cennet etsin cnm sevdiklerimizin acısını göstermesin hepimzin bayramda topic yine bize kalacak anlaşılan iyi tatiller cnmmm hadi inşşş neden olmasın hedef koymak çok etkili

kuzummm ben daha çok motive olabilmen için söyledim işin olduğu zamanlar not bırakırsın ben yine yaparım ama bu topiğin kaptanı sensinnn ben zaten buralardayım cnmcımm

Hoşgeldin mervişim yaşasın yeğenlerimiz çoğalıyor sen nasıl oldun geçti mi bulantıların net olayı süper olmuş

Hoşgeldin mervişim yaşasın yeğenlerimiz çoğalıyor sen nasıl oldun geçti mi bulantıların net olayı süper olmuş
hosbuldum canimmmm benim yok bulantilarimiz tam gaz devam ediyor ama okul dan dolayi annem yaninda kaliyor o zorla birşeyler yediriyor mesela her sabah zorla rafadan yumurtami mecbur yediriyor gecen hafta tahlillerim falan güzel cikti minigimin erkek olma ihtimalini öğrendim kalp atisini duydum ufaklik büyüyor ama ben hala kilo kaybindayim 7 ki rakamlari gordum

kuzummm ben daha çok motive olabilmen için söyledim işin olduğu zamanlar not bırakırsın ben yine yaparım ama bu topiğin kaptanı sensinnn ben zaten buralardayım cnmcımm
yok canım yok bu kaptanlık benden daha çok yakışmış sana senin bi işin olduğunda ben yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…