- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
yok canım yok bu kaptanlık benden daha çok yakışmış sana senin bi işin olduğunda ben yaparım
üzülme sıkma canını kuzummm ben ayyüzlümün hamileliğini de hatırlıyorum sürekli veriyorduuu bizde şaşırıyorduk alman gerekirken veriyon diyooo demekki normal son aylarda alırmışsınnn sağlıklı olunda ikinizde kilo vermen sorun değil hani :)))hosbuldum canimmmm benim yok bulantilarimiz tam gaz devam ediyor ama okul dan dolayi annem yaninda kaliyor o zorla birşeyler yediriyor mesela her sabah zorla rafadan yumurtami mecbur yediriyor gecen hafta tahlillerim falan güzel cikti minigimin erkek olma ihtimalini öğrendim kalp atisini duydum ufaklik büyüyor ama ben hala kilo kaybindayim 7 ki rakamlari gordum
uzulmuyorum artik canm çok şükür iyi besleniyormus bebis hem de isime geliyor kilo vermek dogumdan sonra daha zayif olucam herhaldeüzülme sıkma canını kuzummm ben ayyüzlümün hamileliğini de hatırlıyorum sürekli veriyorduuu bizde şaşırıyorduk alman gerekirken veriyon diyooo demekki normal son aylarda alırmışsınnn sağlıklı olunda ikinizde kilo vermen sorun değil hani :)))
hosbuldum canimmmm benim yok bulantilarimiz tam gaz devam ediyor ama okul dan dolayi annem yaninda kaliyor o zorla birşeyler yediriyor mesela her sabah zorla rafadan yumurtami mecbur yediriyor gecen hafta tahlillerim falan güzel cikti minigimin erkek olma ihtimalini öğrendim kalp atisini duydum ufaklik büyüyor ama ben hala kilo kaybindayim 7 ki rakamlari gordum
senide haberlerde izliyormuşuz hamilelikde kilo verdi diye :)))uzulmuyorum artik canm çok şükür iyi besleniyormus bebis hem de isime geliyor kilo vermek dogumdan sonra daha zayif olucam herhalde
ama niye kimse kaptanlığımızı yapmak istemiyor kiii
valla onu bunu bilmem de ikinizin de hakkı büyük üstümüzde allah razı olsun ikinizde kaptanımız olarak harikasınız 2 kaptanımız olursada sıkıntı yok benim için :)istemem değil bitanemm fakat kaptanlık ağır bir mesuliyet zaten ben kaptanlık yapmıyordumki sadece listeleri yapıyordummmama elimdne geldiğince yine buralardaydım yine buralarda olacağım cnm benim
beyazcanım da gelmişşşşşş hoş geldin gülümmm
bende kaçayım artık yorucu bir gündüüü yarın bi dünya iş var yine görüşürüz kızlar allaha emanetsiniz
Sağol bitanem.Allah razı olsun.amin.Başın sağolsun bitanemm ne kadar zaman geçerse geçsin özellikle bayramlar çok etkiliyor rabbim mekanını cennet etsin cnm sevdiklerimizin acısını göstermesin hepimzinbayramda topic yine bize kalacak anlaşılan iyi tatiller cnmmm hadi inşşş neden olmasın hedef koymak çok etkili
ben ocea. plus 1200 mg olandan 2 tane alıyorum cnmm sayfada 4 tane alanda var ama o kadrı benim bütçemi aşıyor açıkçası
Canim dediklerinde haklı olabilirsin ama şunuda sormak isterim normal peynir ile light peynir arasında fark yoksa yağ bakımından fln niye normalini alayım.Hemde ben böyle alısmisken lightini alırım kendimi mutlu ederim yağsız yiyorum diyeBen de o light işine pek inanmıyorum açıkcası. Bi arkadaşım vardı bilinen bir markada çalışan onnunla konuşmuştuk da ya işte yok organik yok light yok bilmem ne cidden nasıl oluyor nasıl ayırıorsunuz nasıl üretiliyor demiştim de gülmüştü ayırıyoruz ama paketlerken demişti :)) yani bunu duymuş olma ama çok da itibar etme demişti... zaten bizim İstanbulda öyle çok yağlı peynirler sütler yoğurtlar bulma şansımız yok zaten yağı alınıp kullanılıyor başka ürünlere o nedenle light ürün almıyorum ben.
bugün misafir odasını döktük cam kapı dolap duvar koltuk derken bayağı yorulduk ama değdiii sizdede bittikden sonra sürekli gidip bakma isteği oluyo mu :)))
kızlar ben bu gün 80 kiloyu gördüm :) Çok mutluyum inşallah devamı 70lerin 60ların başına.. sizinlede paylaşayım istedim :) Geçen bayram 82 kilo halime gülenler bu bayram ağızları açık bakacak :)
Canım bende 5-6 sene öncesine kadar hep öyleydim hatta okadar psikolojim bozulmuştu ki artık ölsemde kurtulsam moduna girmiştim. Eşimle boşanmanın eşiğinden döndükdaha doğrusu ben ya çekip gideceğim yada boşanacağım diye düşünmeye başlayınca boşanmak istiyorum diye yırttım kendimi
Allahtan eşim benim halimi anladı ve ben seni asla bırakmam aşığım diye kalbimi kazanmak için günlerce dil döktü ( şimdi komik geliyor ikimizede ama o zamanlar tabi kötüydük ikimizde )
Boşanmaktan vazgeçmem için tüm şartlarımı kabul etti ve o gün eşimede dedim bundan sonra herşey çok farklı olucak diye. Gerçekten de o günden sonra herkese hak ettiği kadarını verdim
KV ve Görümceme halada diyorum ben Allaha havale ettim yapılan iyiliğide unutmam kötülüğüde diye ( artık dahada anlamıyorlarsa kendileri bilir)
KV benden başkasından hayır görmeyeceğini anlayınca eskiye nazaran daha iyi ( artık en azından laf soktuğunda anında cevabını saygılı bir şekilde verdiğimden laf sokmaktan vazgeçti)
Küçük görümceme bir tek fazlasıyla kızgınım ve eşimede diyorum hadi Annen seni doğurduğu için Allah korusun elden ayaktan düşse elimden geleni yaparım ama görümcem ölüyorum dese inan dönüp bakmam
Bir tek o düşüncemi değiştiremiyorum arada kendime kızsamda ama inan onun yüzünden bebeğimi kaybedecektim az daha ve o korkuyu Allah kimseye yaşatmasın
Aleyküm selam canım hoşgeldin sefalar getirdin
Bizde herkes çok şükür iyi inşallah sende fırsat buldukça aramıza katılırsan dahada iyi oluruz
bişey olmaz çok üzme kendini. çok sıkınca sonra patlama yaşanabiliyor bazen ama. hem vicdan yapman iyi birazcık bi daha dikkatli olursun.bu arada limonata içtim ben bikaç diyet bisküviyle menümün dışına çıktım pişmanım gerçekten pişmanım ama dayanamadımoldu bi kere napalım oldu...akşam yemeğinden biraz eksiltiriz bişeyler napalım
hoşbulduk canım sagolsunlar bende çok severim kendilerini :) sende hoşgeldin canım :) 3 aylık evli 6 haftalık hamileyim yaş 28 olunca hızlı olmak lazım dedim :)
bugün misafir odasını döktük cam kapı dolap duvar koltuk derken bayağı yorulduk ama değdiii sizdede bittikden sonra sürekli gidip bakma isteği oluyo mu :)))
ama yemek yoktuuu çok mu kötü bişey yaptım ben şimdibüütn gün çalıştım valla kuzum uyumadan atlayacam inş.
karatay meyveye düşman değil bitanemm sanırım yeterince incelememişsin bugünkü meyveler yıllar önceki meyveler değil malesef 1 meyve yıllar önceki elmaların 38 katına eşitt eski meyveler olsa tamam haklısın ayrıca kilo sorunu olmayanlar gayet rahat akşam olmamak kaydıyla yiyebiliyor
https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul
bu linki karatay yapman için vermiyorum sakın yanlış anlama ama her gün bir göz atmanı isterim
hosbuldum canimmmm benim yok bulantilarimiz tam gaz devam ediyor ama okul dan dolayi annem yaninda kaliyor o zorla birşeyler yediriyor mesela her sabah zorla rafadan yumurtami mecbur yediriyor gecen hafta tahlillerim falan güzel cikti minigimin erkek olma ihtimalini öğrendim kalp atisini duydum ufaklik büyüyor ama ben hala kilo kaybindayim 7 ki rakamlari gordum
Canim dediklerinde haklı olabilirsin ama şunuda sormak isterim normal peynir ile light peynir arasında fark yoksa yağ bakımından fln niye normalini alayım.Hemde ben böyle alısmisken lightini alırım kendimi mutlu ederim yağsız yiyorum diye
Sorma canim iniyorum bakalim annem geldiğinden beride güzel yiyorum ama canim hic bisey cekmiyormaşallah prensimizecnmm 7 li rakamlar mı hakikaten vermeye devam etmen çok ilginç cnmm neyse ki annen gelmiş destek olur sana
tamam bebeğim yokkk o kadar korkuyorum ki şimdi tartıya çıkmaya ya etkisi olduysa ya artıda olursam diyeee :) ensemde başımda tepemde her yer müsait kuzum :)))neyseki şartları düzeltmişsin ceco. Allah mutluluğunuzu daim etsin. önemli olan sizin evinizin içi gerisi kapıyı kapatınca kalır dışarda..
bişey olmaz çok üzme kendini. çok sıkınca sonra patlama yaşanabiliyor bazen ama. hem vicdan yapman iyi birazcık bi daha dikkatli olursun.
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. yaşınızda hiçbir şey yokmuş.
ama ilk bebek için beklemeyin derler :)
ewt özellikle banyoyu temizleyince orda yatasım geliyor şekerim.. ilginç fantazilerim var benim galiba
yemesen iyi olurmuş cnm. sıkı günlerdesin. düşünsene bedenini sorunca 1 beden aşağısını söylemenin zavkini. ip atlamana sevindim.... sana uzun süre nişastalı gıdalar yok :) ensendeyim
çabuk kilo verdirdiği için denemek istedim cnm. ama hiç bana göre değilmiş.
meyveyi sabah ye bi daha yeme diyor :)
ama ben yemezsem kaçamak yaparım tatlı zaafıma yenik düşerim.
sonra ekmek yeme diyor. onuda yemeyince doymuyorum.
sonra kuruyemiş öneriyor. onlarıda sevmiyorum. yani bana hiç uymadı. ewt esindi sanırım o da öyle dedi meyveler için. ama görüyorum ki yaşadığımız çevrede doğalı olan pek bir şey kalmadı. bizde kötünün iyisini yiyoruz işte . hiç yanlış anlamam cnm bilgilenirim hem..
ilk 15 haftaydı yanılmıyorsam bebeğin dışardan gelen gıdaya hiç ihtiyacı yok cnm. senden alıyor hepsini. sanırım o zamana kadar da geçer bulantıların. hem ne kadar az kilo alsan o kadar iyi oluyor doğum adına.
hayırlı uğurlu olsun bebeğin..
tabi önemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm ama bildiklerimizi paylaşıyoruz bizde. elbet bizde birçok şeyi yanlış yapıyoruz ama öğreniyoruz işte zamanla. light gıdalar daha çok işlemden geçiyor diye biliyordum ben. o yüzden ne kadar çok işlem o kadar sağlıksız ürün gibi geliyor bana.
canım minik te niyetli bayram sonu tekrar gelecek. bir iki kilo daha vereyim diyor. ama çok kilo verdiği için halsiz kalmış. en azından dr öyle söylemiş.hakikaten özledik kuzummm yürüyüşüne başlamana sevindim hem de diloşla minik nasıll neden uğramaz olmuş çekseydin kulaklarını herşey yolundadır umarım inş hava güzel olur ve gidersiniz cnmm
hadi artık bayramdan sonra bomba gibi bekliyoruz seniii o müthiş azminle
ayran içebilirsin bol bol. dışarda krize girince hemen ayran alıp içiyom benAynen bende okudum inatla geçmişi ama bir geçmiş kadarda yazdım sanırım
Bu arada kızlar malum öğlen Annemlerle Alışverişe gideceğim
Hani normalde sadece 2 öğün yapıyorum ama ilk kez karataya başladıktan sonra böyle uzun bir maratona niyetlendim
Acaba yanıma ufak bir kutuya bir kaç ceviz alsammı
Öğle yemeği zaten yemiyorum, ki Annemde cinstir simit haricinde dışarda birşey yemezama hani olurda bir sürü mağazaya girip çıkmaktan kendimi kötü hissedersem en azından minicik bir parça simit yemektense cevizmi yanımda götürüp yesem diye düşündüm
Hani imdat çekici gibi birşey olsun yanımda dedimAnnem kesin ille ufak bir parça da olsa simittende ye der ama direnmeyi deneyeceğim cevizle kendimi avuturum diye düşündüm
Birde bakalım bugün kaç adım atacağım adım sayarınlaArtık 10 000 adımı geçerim diye düşünüyorum çünkü Annem, kızkardeşim ve ben iş Alışveriş olunca rekor kırmış insanlarız
Büyük kızımı doğurduktan 5 gün sonra sabah 8de evden çıkıp akşam 7de eve girmişliğimiz vartabi 1.5 saat gidiş, 1.5 saatde dönüş yolunu saymazsak 8 saat mağaza gezmişliğimiz var
Tabi aralarda bir 10 dakikalık dinlenme molaları vermedik değil ama eşim o zaman Türkiyedeydi ve bana Almanyaya mesaj atıp duruyordu ulen halamı yeni doğmuş bebekle sokaktasın diye
Halada bazen laf açılınca gezmekten hep der benim karı gibisi yoktur diyeEskiden sırf Alışveriş rekorumuzu söylerdi artık doğumdan 10 saat sonra Anannesine çaya gittiğimizide anlatıyor
olurmu olur canim boyle kilolar gitmeye devam edersesenide haberlerde izliyormuşuz hamilelikde kilo verdi diye :)))
her zamanki gibi her ihtimale hazirsin cecom valla maşallah canim inşallah güzel ciciler bulursunuzSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam kuzuyla az oynadıktan sonra saat 11de erkenden yattım
Anam bir iyi geldi sormayın gitsinTabi eşim bu erken yatıp erken kalkmamdan ufak ufak rahatsız olmaya başladı tabi çocuklarda hacı yatmaz gibi olunca birbirimize vakit ayırma şansımız olmuyor
Hesapta ufaklığı uyutup kaçacaktım eşimin yanına ama maşallah cadı beni uyutmuş yine
Diğeride geç saate kadar derslerle uğraştı
Artık eşim çocuklara yeni lakap taktı; Doğum kontrol hapları
Sabahda yine 06:00da uyandım ve hemen bir güzel kahvaltımı edip birde akşamlık yemeğimi yaptım
Öğlende Annem, kızkardeşim ve kızlarımla Bayramlık bakmaya gideceğiz Bakırköye eee olurda gecikirsek de yemek yetişmezse saatim geçmesin diye hemen yapıverdim yemeğimi
Akşam yemeğinde kurufasülye var
Artık yanına çok az bulgur pilavı yaparım birde az birşey yoğurt ( turşu daha güzel gider ama benim yaptıklarım daha olmadı hazırda almak istemiyorum çok tuzlu olur diye )
İnşallah kendime güzel siyah bir pantalon bulurumEvde şu an totoma olan sadece iki tane kot var ki bir tanesi iyice ermeye başladı Biraz daha kilo versem sorun yok o zaman evde bir sürü kotta var kumaşta iyiki atmamış yada vermemişim onlarıda zayıfladıkça giyerim inşallah
Aynı şey bende de var canımMutfak bile olsa işim olmasa bile gider gelir bakarım odaya bakmaya
Birde kendi kendime heyt be süper oldu falan diye konuşur kendi kendimi tebrik ederim
Tebrikler canım darısı bizlerinde başına
İnşallah çok daha güzel rakamlar görür bizlere müjdelersin
Bakalım bu bayram ben farkı belli edebilecekmiyimDar giyineyim ki anlaşılsın
öyle diyorlar ama insan ilk zamanlarda endiseleniyordu ama simdi alistim artik doktor da saglikli dedikce içim rahatliyor yiyemiyorum diye suçluluk duyuyordumneyseki şartları düzeltmişsin ceco. Allah mutluluğunuzu daim etsin. önemli olan sizin evinizin içi gerisi kapıyı kapatınca kalır dışarda..
bişey olmaz çok üzme kendini. çok sıkınca sonra patlama yaşanabiliyor bazen ama. hem vicdan yapman iyi birazcık bi daha dikkatli olursun.
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. yaşınızda hiçbir şey yokmuş.
ama ilk bebek için beklemeyin derler :)
ewt özellikle banyoyu temizleyince orda yatasım geliyor şekerim.. ilginç fantazilerim var benim galiba
yemesen iyi olurmuş cnm. sıkı günlerdesin. düşünsene bedenini sorunca 1 beden aşağısını söylemenin zavkini. ip atlamana sevindim.... sana uzun süre nişastalı gıdalar yok :) ensendeyim
çabuk kilo verdirdiği için denemek istedim cnm. ama hiç bana göre değilmiş.
meyveyi sabah ye bi daha yeme diyor :)
ama ben yemezsem kaçamak yaparım tatlı zaafıma yenik düşerim.
sonra ekmek yeme diyor. onuda yemeyince doymuyorum.
sonra kuruyemiş öneriyor. onlarıda sevmiyorum. yani bana hiç uymadı. ewt esindi sanırım o da öyle dedi meyveler için. ama görüyorum ki yaşadığımız çevrede doğalı olan pek bir şey kalmadı. bizde kötünün iyisini yiyoruz işte . hiç yanlış anlamam cnm bilgilenirim hem..
ilk 15 haftaydı yanılmıyorsam bebeğin dışardan gelen gıdaya hiç ihtiyacı yok cnm. senden alıyor hepsini. sanırım o zamana kadar da geçer bulantıların. hem ne kadar az kilo alsan o kadar iyi oluyor doğum adına.
hayırlı uğurlu olsun bebeğin..
tabi önemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm ama bildiklerimizi paylaşıyoruz bizde. elbet bizde birçok şeyi yanlış yapıyoruz ama öğreniyoruz işte zamanla. light gıdalar daha çok işlemden geçiyor diye biliyordum ben. o yüzden ne kadar çok işlem o kadar sağlıksız ürün gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?