80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım yok bu kaptanlık benden daha çok yakışmış sana senin bi işin olduğunda ben yaparım

tşk ederim cnm benim ama ben 6. takımın kaptanlığını yaptığım için buraya sen dönene dek demiştim
o zaman şöyle yapalım bir hafta sen bir hafta ben ortada buluşalımmm

üzülme sıkma canını kuzummm ben ayyüzlümün hamileliğini de hatırlıyorum sürekli veriyorduuu bizde şaşırıyorduk alman gerekirken veriyon diyooo demekki normal son aylarda alırmışsınnn sağlıklı olunda ikinizde kilo vermen sorun değil hani :)))

uzulmuyorum artik canm çok şükür iyi besleniyormus bebis hem de isime geliyor kilo vermek dogumdan sonra daha zayif olucam herhalde

maşallah prensimize cnmm 7 li rakamlar mı hakikaten vermeye devam etmen çok ilginç cnmm neyse ki annen gelmiş destek olur sana

istemem değil bitanemm fakat kaptanlık ağır bir mesuliyet zaten ben kaptanlık yapmıyordumki sadece listeleri yapıyordummm ama elimdne geldiğince yine buralardaydım yine buralarda olacağım cnm benim
valla onu bunu bilmem de ikinizin de hakkı büyük üstümüzde allah razı olsun ikinizde kaptanımız olarak harikasınız 2 kaptanımız olursada sıkıntı yok benim için :)

beyazcanım da gelmişşşşşş hoş geldin gülümmm
bende kaçayım artık yorucu bir gündüüü yarın bi dünya iş var yine görüşürüz kızlar allaha emanetsiniz

canım sın tşk ederiz kuzummm 2 kaptan 1 oymak başı 1 dedektif süper olur bence iyi geceler cnm allah rahatlık versin ben de kaçtımmm iyi geceler fıstıklar

Sağol bitanem.Allah razı olsun.amin.
Hedef koydum ama ulaşabileceğimden pek emin değilim.hayırlısı bakalım.
Topiğimiz emin ellerde olcrek desene

ben ocea. plus 1200 mg olandan 2 tane alıyorum cnmm sayfada 4 tane alanda var ama o kadrı benim bütçemi aşıyor açıkçası

Canım vallahi benim de bütçeme ağır gelir o
Zaten bide çok büyük ilaçlar ben büyük ilaç alınca midem bulanıyo iki tane içmeyi denedim ama birini içtikten sonra midem bulanınca içemedim. Şİmdilik bi tane içiyorum.

Canim dediklerinde haklı olabilirsin ama şunuda sormak isterim normal peynir ile light peynir arasında fark yoksa yağ bakımından fln niye normalini alayım.Hemde ben böyle alısmisken lightini alırım kendimi mutlu ederim yağsız yiyorum diye

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşam kuzuyla az oynadıktan sonra saat 11de erkenden yattım
Anam bir iyi geldi sormayın gitsin Tabi eşim bu erken yatıp erken kalkmamdan ufak ufak rahatsız olmaya başladı tabi çocuklarda hacı yatmaz gibi olunca birbirimize vakit ayırma şansımız olmuyor
Hesapta ufaklığı uyutup kaçacaktım eşimin yanına ama maşallah cadı beni uyutmuş yine
Diğeride geç saate kadar derslerle uğraştı
Artık eşim çocuklara yeni lakap taktı; Doğum kontrol hapları

Sabahda yine 06:00da uyandım ve hemen bir güzel kahvaltımı edip birde akşamlık yemeğimi yaptım
Öğlende Annem, kızkardeşim ve kızlarımla Bayramlık bakmaya gideceğiz Bakırköye eee olurda gecikirsek de yemek yetişmezse saatim geçmesin diye hemen yapıverdim yemeğimi

Akşam yemeğinde kurufasülye var
Artık yanına çok az bulgur pilavı yaparım birde az birşey yoğurt ( turşu daha güzel gider ama benim yaptıklarım daha olmadı hazırda almak istemiyorum çok tuzlu olur diye )

İnşallah kendime güzel siyah bir pantalon bulurum Evde şu an totoma olan sadece iki tane kot var ki bir tanesi iyice ermeye başladı Biraz daha kilo versem sorun yok o zaman evde bir sürü kotta var kumaşta iyiki atmamış yada vermemişim onlarıda zayıfladıkça giyerim inşallah

bugün misafir odasını döktük cam kapı dolap duvar koltuk derken bayağı yorulduk ama değdiii sizdede bittikden sonra sürekli gidip bakma isteği oluyo mu :)))

Aynı şey bende de var canım Mutfak bile olsa işim olmasa bile gider gelir bakarım odaya bakmaya
Birde kendi kendime heyt be süper oldu falan diye konuşur kendi kendimi tebrik ederim

Tebrikler canım darısı bizlerinde başına
İnşallah çok daha güzel rakamlar görür bizlere müjdelersin
Bakalım bu bayram ben farkı belli edebilecekmiyim Dar giyineyim ki anlaşılsın

neyseki şartları düzeltmişsin ceco. Allah mutluluğunuzu daim etsin. önemli olan sizin evinizin içi gerisi kapıyı kapatınca kalır dışarda..

bişey olmaz çok üzme kendini. çok sıkınca sonra patlama yaşanabiliyor bazen ama. hem vicdan yapman iyi birazcık bi daha dikkatli olursun.

hoşbulduk canım sagolsunlar bende çok severim kendilerini :) sende hoşgeldin canım :) 3 aylık evli 6 haftalık hamileyim yaş 28 olunca hızlı olmak lazım dedim :)

hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. yaşınızda hiçbir şey yokmuş.
ama ilk bebek için beklemeyin derler :)

bugün misafir odasını döktük cam kapı dolap duvar koltuk derken bayağı yorulduk ama değdiii sizdede bittikden sonra sürekli gidip bakma isteği oluyo mu :)))

ewt özellikle banyoyu temizleyince orda yatasım geliyor şekerim.. ilginç fantazilerim var benim galiba

ama yemek yoktuuu çok mu kötü bişey yaptım ben şimdi büütn gün çalıştım valla kuzum uyumadan atlayacam inş.

yemesen iyi olurmuş cnm. sıkı günlerdesin. düşünsene bedenini sorunca 1 beden aşağısını söylemenin zavkini. ip atlamana sevindim.... sana uzun süre nişastalı gıdalar yok :) ensendeyim

çabuk kilo verdirdiği için denemek istedim cnm. ama hiç bana göre değilmiş.
meyveyi sabah ye bi daha yeme diyor :)
ama ben yemezsem kaçamak yaparım tatlı zaafıma yenik düşerim.
sonra ekmek yeme diyor. onuda yemeyince doymuyorum.
sonra kuruyemiş öneriyor. onlarıda sevmiyorum. yani bana hiç uymadı. ewt esindi sanırım o da öyle dedi meyveler için. ama görüyorum ki yaşadığımız çevrede doğalı olan pek bir şey kalmadı. bizde kötünün iyisini yiyoruz işte . hiç yanlış anlamam cnm bilgilenirim hem..

ilk 15 haftaydı yanılmıyorsam bebeğin dışardan gelen gıdaya hiç ihtiyacı yok cnm. senden alıyor hepsini. sanırım o zamana kadar da geçer bulantıların. hem ne kadar az kilo alsan o kadar iyi oluyor doğum adına.
hayırlı uğurlu olsun bebeğin..

tabi önemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm ama bildiklerimizi paylaşıyoruz bizde. elbet bizde birçok şeyi yanlış yapıyoruz ama öğreniyoruz işte zamanla. light gıdalar daha çok işlemden geçiyor diye biliyordum ben. o yüzden ne kadar çok işlem o kadar sağlıksız ürün gibi geliyor bana.

Aynen bende okudum inatla geçmişi ama bir geçmiş kadarda yazdım sanırım

Bu arada kızlar malum öğlen Annemlerle Alışverişe gideceğim
Hani normalde sadece 2 öğün yapıyorum ama ilk kez karataya başladıktan sonra böyle uzun bir maratona niyetlendim

Acaba yanıma ufak bir kutuya bir kaç ceviz alsammı

Öğle yemeği zaten yemiyorum, ki Annemde cinstir simit haricinde dışarda birşey yemez ama hani olurda bir sürü mağazaya girip çıkmaktan kendimi kötü hissedersem en azından minicik bir parça simit yemektense cevizmi yanımda götürüp yesem diye düşündüm
Hani imdat çekici gibi birşey olsun yanımda dedim Annem kesin ille ufak bir parça da olsa simittende ye der ama direnmeyi deneyeceğim cevizle kendimi avuturum diye düşündüm

Birde bakalım bugün kaç adım atacağım adım sayarınla Artık 10 000 adımı geçerim diye düşünüyorum çünkü Annem, kızkardeşim ve ben iş Alışveriş olunca rekor kırmış insanlarız
Büyük kızımı doğurduktan 5 gün sonra sabah 8de evden çıkıp akşam 7de eve girmişliğimiz var tabi 1.5 saat gidiş, 1.5 saatde dönüş yolunu saymazsak 8 saat mağaza gezmişliğimiz var
Tabi aralarda bir 10 dakikalık dinlenme molaları vermedik değil ama eşim o zaman Türkiyedeydi ve bana Almanyaya mesaj atıp duruyordu ulen halamı yeni doğmuş bebekle sokaktasın diye
Halada bazen laf açılınca gezmekten hep der benim karı gibisi yoktur diye Eskiden sırf Alışveriş rekorumuzu söylerdi artık doğumdan 10 saat sonra Anannesine çaya gittiğimizide anlatıyor

tamam bebeğim yokkk o kadar korkuyorum ki şimdi tartıya çıkmaya ya etkisi olduysa ya artıda olursam diyeee :) ensemde başımda tepemde her yer müsait kuzum :)))

günaydın canlarım. çocukları okula bıraktım biraz yürüdüm geldiiim. maşallah muhabbet güzel ilerlemiş.

canım minik te niyetli bayram sonu tekrar gelecek. bir iki kilo daha vereyim diyor. ama çok kilo verdiği için halsiz kalmış. en azından dr öyle söylemiş.
ayran içebilirsin bol bol. dışarda krize girince hemen ayran alıp içiyom ben

senide haberlerde izliyormuşuz hamilelikde kilo verdi diye :)))
olurmu olur canim boyle kilolar gitmeye devam ederse

her zamanki gibi her ihtimale hazirsin cecom valla maşallah canim inşallah güzel ciciler bulursunuz

öyle diyorlar ama insan ilk zamanlarda endiseleniyordu ama simdi alistim artik doktor da saglikli dedikce içim rahatliyor yiyemiyorum diye suçluluk duyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…