80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canim iniyorum bakalim annem geldiğinden beride güzel yiyorum ama canim hic bisey cekmiyor
korkma kilo veriyom diye. oh ne güzel işte. bebeğin gelişiminde bi sıkıntı yoksa ki bizim kilolarda beslenmeyle alakalı pek bi sıkıntı olmaz. ben doğumdan sonra 2 kilo aldığımı gördüm ve malesef süt olsun diye yanlış beslenme sonrası doğum öncesi kiloma çıktım gerisen beslenmene dikkat et karbonhidrat ve şekerden uzak dur gerisini boş ver

günaydın kızlar
ceco sabah sabah güldürdün gene. bende saat 10-11 arası yatıyorum eşimi beklemeden doğal olarak doğum kontrol sağlanmış oluyor daha ne olsun :)
gülay selam cnm nasıl gidiyor çekişmeye devammı bu cuma sonuçlarımızı merakla bekliyorum

bu gün arkadaşa gidecez bir saatliğine. dış gebelik geçirdi ve ameliyat sırasında sol tüpünü de almak zorunda kalmışlar. çocukları öğlen okula bırakıp gidiverip gelecez. eşim de aksi gibi öğlen yemeğe gelecem dedi. bütün tavuk aldım fırına vermeyi düşünüyom. hem öğlen hem akşam yemeği aradan çıkmış olur. benim çocukların öğretmenleriyle başım dertte. ikiside hamile. kızın öğretmeni hadi neysede oğlan 3. sınıfta tam temelini oluşturacağı zaman. arada derslere giremiyor diye biliyordum bulantılar yüzünden dün eşinin bacağı kırılmış ameliyat olmuş ve bakacakkimsesi olmadığından kadın gelemiyo okula. benim ki de alsak mı ne yapsak sınıftan diyor. malum 2. dönem de izne ayrılacak kadın seneye de gelmez. offff offff çocuklar yüzünden kafamız bi rahat edemiyo ha

bu cuma da yokum. haftaya gelecem bildirim için. bu gün yarın adet olacam bomba gibi oldum. o yüzden yapmayacam bildirimi. sen naptın. kaç oldun

korkmuyorum artik canim verdiğim kadarki gitsin doğum sonraki çok fazlam olmaz diye seviniyorum ekmek bi sabahlari yiyorum onun dişinda karbonhidratli pek yemiyorum seker desen midemi bulandiriyor

kızlar başka kim hamiş neyi kaçırdım biri bana söylesin
eda hamileymis kuzum

günaydın arkadaşlar.
saat yedide kalktım.
kocayı çocukları gönderdim.
sıra kahvaltıda

Canım sana afiyet olsun
Şöyle sağlam bir kahvaltı yap keyifle

Canım Allah yardımcın olsun Gerçekten karar vermek zor ama sanırım sınıfı boş bırakmazlar yerine başka öğretmen gelir bence Yine biraz bekleyin olmadı daha sonra değiştirirsiniz sınıfını

yok yok hiç endişelenme. bana doktor 5 ayda 2 kilo yeterli gerisi sana kalır demişti. daha göbeğin büyüdükçe zorlanırsın genelde öyle oluyor. ama şimdiki verdiğin kilolar çok işine yara cnm.

bunu bol bol oku cnm motive edici baya :)
herşey nişan için

inşallah canim ya bakalim artik hayirlisi

doğru diyon arka plan mı yapma ne yapsam kuzum :)

bilgi
Öksürük için okaliptüs bitkisini nasıl kullanabiliriz?
Okaliptüs bitkisinin çiçek ve yaprakları kullanılır. Okaliptüsün boğaz yumuşatıcı ve öksürüğü kesici ve nefes darlığını giderici özellikleri vardır. Okaliptüs bitki çayını 1,5 su bardağı kaynamakta olan suya 2 tutam okaliptüs atıp 30 saniye kaynattıktan sonra 10 - 15 dakika demleyip içebilirsiniz. Çayın içerisine isteğe bağlı bal katabilirsiniz.

Okaliptüs çayının faydaları
- Boğazı yumuşatır.
- Grip ve nezleye iyi gelir.
- Nefes darlığına iyi gelir.

Nefes darlığı yaşayan kişiler günde 2 defa okaliptüs çayı içebilir. Nefes darlığı için okaliptüs yağını yarım çay bardağı suya 2 - 3 damla ekleyerek içebilirsiniz.
alıntı : http://www.uzmantv.com/oksuruk-icin-okaliptus-bitkisini-nasil-kullanabiliriz

Kizlar hamileliginiz boyu sürekli bas agrisi ve tansiyon düşüklüğü cekeniniz oldumu uyudum uykudan hic birşey anlamiyorum devamli her tarafim agriyor

benim 9 ay boyunca baş ağrısız bir günüm geçmedi cnm. anneminde öyleymiş alıştım öyle yaşamaya. hamileyken hayat enerjim gitmişti sanki.
tansiyonum da hep 9/6 dı. dr çok iyi düşük tansiyon iyidir. hiçbir şey olmaz. tansiyon yükselirse hamilelikte sıkıntı dedi.
parl vermişti. nasıl olsa baş ağrım hep var diye içmedim bende.

Bende büyük kızımda öyleydim hiç kafamı kaldıramazdım ama ikincide enerji içeceği içmişcesine ful enerjiyle 9 ayımı geçirdim şükür

Günaydın kızlar... Bol eksili olsun gününüz.

Canım light ürün almamalısın çünkü dedikleri gibi arkadaşların daha çok işlemden geçiyor ve sağlıklı yağları yerken kendini kısıtlamana gerek yok. Ben her gün tereyağ ve zeytinyağını, süt ürünlerinin bol yağlı olanlarını tercih ediyorum çokda güzel kilo veriyorum. Tüketmemen gereken tek yağ sıvıyağ ve kızarmış kavrulmuş işlem görmüş transyağlar.

çok sinir bozucu oluyor uyumadan önce agriyor kalkiyorum agriyor gün içerisindedir devam çok şiddetli olmasada insanin enerjisini alıyor

çok sinir bozucu oluyor uyumadan önce agriyor kalkiyorum agriyor gün içerisindedir devam çok şiddetli olmasada insanin enerjisini alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…