- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
korkma kilo veriyom diye. oh ne güzel işte. bebeğin gelişiminde bi sıkıntı yoksa ki bizim kilolarda beslenmeyle alakalı pek bi sıkıntı olmaz. ben doğumdan sonra 2 kilo aldığımı gördüm ve malesef süt olsun diye yanlış beslenme sonrası doğum öncesi kiloma çıktım geriSorma canim iniyorum bakalim annem geldiğinden beride güzel yiyorum ama canim hic bisey cekmiyor
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam kuzuyla az oynadıktan sonra saat 11de erkenden yattım
Anam bir iyi geldi sormayın gitsinTabi eşim bu erken yatıp erken kalkmamdan ufak ufak rahatsız olmaya başladı tabi çocuklarda hacı yatmaz gibi olunca birbirimize vakit ayırma şansımız olmuyor
Hesapta ufaklığı uyutup kaçacaktım eşimin yanına ama maşallah cadı beni uyutmuş yine
Diğeride geç saate kadar derslerle uğraştı
Artık eşim çocuklara yeni lakap taktı; Doğum kontrol hapları
Sabahda yine 06:00da uyandım ve hemen bir güzel kahvaltımı edip birde akşamlık yemeğimi yaptım
Öğlende Annem, kızkardeşim ve kızlarımla Bayramlık bakmaya gideceğiz Bakırköye eee olurda gecikirsek de yemek yetişmezse saatim geçmesin diye hemen yapıverdim yemeğimi
Akşam yemeğinde kurufasülye var
Artık yanına çok az bulgur pilavı yaparım birde az birşey yoğurt ( turşu daha güzel gider ama benim yaptıklarım daha olmadı hazırda almak istemiyorum çok tuzlu olur diye )
İnşallah kendime güzel siyah bir pantalon bulurumEvde şu an totoma olan sadece iki tane kot var ki bir tanesi iyice ermeye başladı Biraz daha kilo versem sorun yok o zaman evde bir sürü kotta var kumaşta iyiki atmamış yada vermemişim onlarıda zayıfladıkça giyerim inşallah
Aynı şey bende de var canımMutfak bile olsa işim olmasa bile gider gelir bakarım odaya bakmaya
Birde kendi kendime heyt be süper oldu falan diye konuşur kendi kendimi tebrik ederim
Tebrikler canım darısı bizlerinde başına
İnşallah çok daha güzel rakamlar görür bizlere müjdelersin
Bakalım bu bayram ben farkı belli edebilecekmiyimDar giyineyim ki anlaşılsın
günaydın kızlargünaydın canlarım. çocukları okula bıraktım biraz yürüdüm geldiiim. maşallah muhabbet güzel ilerlemiş.
canım minik te niyetli bayram sonu tekrar gelecek. bir iki kilo daha vereyim diyor. ama çok kilo verdiği için halsiz kalmış. en azından dr öyle söylemiş.
ayran içebilirsin bol bol. dışarda krize girince hemen ayran alıp içiyom ben
bu cuma da yokum. haftaya gelecem bildirim için. bu gün yarın adet olacam bomba gibi oldum. o yüzden yapmayacam bildirimi. sen naptın. kaç oldungünaydın kızlar
ceco sabah sabah güldürdün gene. bende saat 10-11 arası yatıyorum eşimi beklemeden doğal olarak doğum kontrol sağlanmış oluyor daha ne olsun :)
gülay selam cnm nasıl gidiyor çekişmeye devammı bu cuma sonuçlarımızı merakla bekliyorum
korkmuyorum artik canim verdiğim kadarki gitsin doğum sonraki çok fazlam olmaz diye seviniyorum ekmek bi sabahlari yiyorum onun dişinda karbonhidratli pek yemiyorum seker desen midemi bulandiriyorkorkma kilo veriyom diye. oh ne güzel işte. bebeğin gelişiminde bi sıkıntı yoksa ki bizim kilolarda beslenmeyle alakalı pek bi sıkıntı olmaz. ben doğumdan sonra 2 kilo aldığımı gördüm ve malesef süt olsun diye yanlış beslenme sonrası doğum öncesi kiloma çıktım gerisen beslenmene dikkat et karbonhidrat ve şekerden uzak dur gerisini boş ver
eda hamileymis kuzumkızlar başka kim hamiş neyi kaçırdım biri bana söylesin
günaydın arkadaşlar.
saat yedide kalktım.
kocayı çocukları gönderdim.
sıra kahvaltıda
bu gün arkadaşa gidecez bir saatliğine. dış gebelik geçirdi ve ameliyat sırasında sol tüpünü de almak zorunda kalmışlar. çocukları öğlen okula bırakıp gidiverip gelecez. eşim de aksi gibi öğlen yemeğe gelecem dedi. bütün tavuk aldım fırına vermeyi düşünüyom. hem öğlen hem akşam yemeği aradan çıkmış olur. benim çocukların öğretmenleriyle başım dertte. ikiside hamile. kızın öğretmeni hadi neysede oğlan 3. sınıfta tam temelini oluşturacağı zaman. arada derslere giremiyor diye biliyordum bulantılar yüzünden dün eşinin bacağı kırılmış ameliyat olmuş ve bakacakkimsesi olmadığından kadın gelemiyo okula. benim ki de alsak mı ne yapsak sınıftan diyor. malum 2. dönem de izne ayrılacak kadın seneye de gelmez. offff offff çocuklar yüzünden kafamız bi rahat edemiyo ha
olurmu olur canim boyle kilolar gitmeye devam ederse
her zamanki gibi her ihtimale hazirsin cecom valla maşallah canim inşallah güzel ciciler bulursunuz
öyle diyorlar ama insan ilk zamanlarda endiseleniyordu ama simdi alistim artik doktor da saglikli dedikce içim rahatliyor yiyemiyorum diye suçluluk duyuyordum
Eki Görüntüle 1259005 günaydınnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canim ya bakalim artik hayirlisiyok yok hiç endişelenme. bana doktor 5 ayda 2 kilo yeterli gerisi sana kalır demişti. daha göbeğin büyüdükçe zorlanırsın genelde öyle oluyor. ama şimdiki verdiğin kilolar çok işine yara cnm.
bunu bol bol oku cnm motive edici baya :)
herşey nişan için
doğru diyon arka plan mı yapma ne yapsam kuzum :)yok yok hiç endişelenme. bana doktor 5 ayda 2 kilo yeterli gerisi sana kalır demişti. daha göbeğin büyüdükçe zorlanırsın genelde öyle oluyor. ama şimdiki verdiğin kilolar çok işine yara cnm.
bunu bol bol oku cnm motive edici baya :)
herşey nişan için
doğru diyon arka plan mı yapma ne yapsam kuzum :)
Kizlar hamileliginiz boyu sürekli bas agrisi ve tansiyon düşüklüğü cekeniniz oldumu uyudum uykudan hic birşey anlamiyorum devamli her tarafim agriyor
benim 9 ay boyunca baş ağrısız bir günüm geçmedi cnm. anneminde öyleymiş alıştım öyle yaşamaya. hamileyken hayat enerjim gitmişti sanki.
tansiyonum da hep 9/6 dı. dr çok iyi düşük tansiyon iyidir. hiçbir şey olmaz. tansiyon yükselirse hamilelikte sıkıntı dedi.
parl vermişti. nasıl olsa baş ağrım hep var diye içmedim bende.
Canim dediklerinde haklı olabilirsin ama şunuda sormak isterim normal peynir ile light peynir arasında fark yoksa yağ bakımından fln niye normalini alayım.Hemde ben böyle alısmisken lightini alırım kendimi mutlu ederim yağsız yiyorum diye
çok sinir bozucu oluyor uyumadan önce agriyor kalkiyorum agriyor gün içerisindedir devam çok şiddetli olmasada insanin enerjisini alıyorbenim 9 ay boyunca baş ağrısız bir günüm geçmedi cnm. anneminde öyleymiş alıştım öyle yaşamaya. hamileyken hayat enerjim gitmişti sanki.
tansiyonum da hep 9/6 dı. dr çok iyi düşük tansiyon iyidir. hiçbir şey olmaz. tansiyon yükselirse hamilelikte sıkıntı dedi.
çok sinir bozucu oluyor uyumadan önce agriyor kalkiyorum agriyor gün içerisindedir devam çok şiddetli olmasada insanin enerjisini alıyorbenim 9 ay boyunca baş ağrısız bir günüm geçmedi cnm. anneminde öyleymiş alıştım öyle yaşamaya. hamileyken hayat enerjim gitmişti sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?