- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
anaaam yeni gelinlerden cifte mutluluk olacak hadi hayirlisi. allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinkorkmuyorum artik canim verdiğim kadarki gitsin doğum sonraki çok fazlam olmaz diye seviniyorum ekmek bi sabahlari yiyorum onun dişinda karbonhidratli pek yemiyorum seker desen midemi bulandiriyor
eda hamileymis kuzum
canim bos kalmiyor da surekli de.degisiyor. ben de.ilkokulda ayni problemi yasadim ve temelim zayif kaldi. her gelen hoca badka bisekilde anlatirdi. adepte olamadim. ayni seyi oglumun yasamadini da istemiyorum acikcasiCanım sana afiyet olsun
Şöyle sağlam bir kahvaltı yap keyifle
Canım Allah yardımcın olsunGerçekten karar vermek zor ama sanırım sınıfı boş bırakmazlar yerine başka öğretmen gelir bence Yine biraz bekleyin olmadı daha sonra değiştirirsiniz sınıfını
canim bende yasadim. eger oncesinde migrenin de varsa o bas agrilari dayanilmaz derecelere cikiyor. sukur bende migren yoktu da dayanabiliyodum. dusuk tansyonda sorun yok mus dr lar oyle soyluyo bol bol su icKizlar hamileliginiz boyu sürekli bas agrisi ve tansiyon düşüklüğü cekeniniz oldumu uyudum uykudan hic birşey anlamiyorum devamli her tarafim agriyor
bende gidip bi ip alma fikrindeyim ama sadece fikir :)bende öğle yemeğimi yiyeyim 1 saat sonra yuruyum bakalım biraz kızlar.
atla kuzum inan yararı oluyor ilk zamanlar kalça kısmıma çok etki yapıyordu bu aralar da basenlerde hissediyorumbende gidip bi ip alma fikrindeyim ama sadece fikir :)
dün bende kızınkiyle atlamaya çalıştım çok zor yahu nefesim kesildi 10 zor atladım :)atla kuzum inan yararı oluyor ilk zamanlar kalça kısmıma çok etki yapıyordu bu aralar da basenlerde hissediyorum
evettt benimde öyle oluyo hala tam alıştım desem yalan olur bide sigara kullanıyorsan eğer tam tıkıyo :)))dün bende kızınkiyle atlamaya çalıştım çok zor yahu nefesim kesildi 10 zor atladım :)
hmm demek senin ki bir prens :) masallah canım Allah saglıkla kucagina almayı nasip etsin..ben aksine çok yiyorum 77 den 79 a çıktım yine ama dikkat etmem lazımSorma canim iniyorum bakalim annem geldiğinden beride güzel yiyorum ama canim hic bisey cekmiyor
sağol canim Rabbim seninde gönlüne gore vermiş cnm bulantilarinin olmamasına çok sevindim bulantilar insani mahvediyorhmm demek senin ki bir prens :) masallah canım Allah saglıkla kucagina almayı nasip etsin..ben aksine çok yiyorum 77 den 79 a çıktım yine ama dikkat etmem lazım
ii gezmeler cecoooo
10.000 adım süper sanırım 5km ye denk geliyodu eşimle ölçmüştük bi ara
Tünaydın fıstıklar...
Kaç gündür uğrayamadım, geçmiş te çok birikmiş bakamadım ne yazıkki. Çocuklar hasta, bayramüstü işyeri yoğun, birde 6.takıma yazınca buraya uğrayamadım. Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Edayı gördüm tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
İrem tamamen aramıza döndünmü canım.
Cecom yarım saat yürüsen gün içindeki adımlarla birlikte 10000 olur. Ben denedim ki masa başı işindeyim oluyor canım.
Sağol bitanem.Allah razı olsun.amin.
Hedef koydum ama ulaşabileceğimden pek emin değilim.hayırlısı bakalım.
Topiğimiz emin ellerde olcrek desene
Canım vallahi benim de bütçeme ağır gelir o
Zaten bide çok büyük ilaçlar ben büyük ilaç alınca midem bulanıyo iki tane içmeyi denedim ama birini içtikten sonra midem bulanınca içemedim. Şİmdilik bi tane içiyorum.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam kuzuyla az oynadıktan sonra saat 11de erkenden yattım
Anam bir iyi geldi sormayın gitsinTabi eşim bu erken yatıp erken kalkmamdan ufak ufak rahatsız olmaya başladı tabi çocuklarda hacı yatmaz gibi olunca birbirimize vakit ayırma şansımız olmuyor
Hesapta ufaklığı uyutup kaçacaktım eşimin yanına ama maşallah cadı beni uyutmuş yine
Diğeride geç saate kadar derslerle uğraştı
Artık eşim çocuklara yeni lakap taktı; Doğum kontrol hapları
Sabahda yine 06:00da uyandım ve hemen bir güzel kahvaltımı edip birde akşamlık yemeğimi yaptım
Öğlende Annem, kızkardeşim ve kızlarımla Bayramlık bakmaya gideceğiz Bakırköye eee olurda gecikirsek de yemek yetişmezse saatim geçmesin diye hemen yapıverdim yemeğimi
Akşam yemeğinde kurufasülye var
Artık yanına çok az bulgur pilavı yaparım birde az birşey yoğurt ( turşu daha güzel gider ama benim yaptıklarım daha olmadı hazırda almak istemiyorum çok tuzlu olur diye )
İnşallah kendime güzel siyah bir pantalon bulurumEvde şu an totoma olan sadece iki tane kot var ki bir tanesi iyice ermeye başladı Biraz daha kilo versem sorun yok o zaman evde bir sürü kotta var kumaşta iyiki atmamış yada vermemişim onlarıda zayıfladıkça giyerim inşallah
Aynı şey bende de var canımMutfak bile olsa işim olmasa bile gider gelir bakarım odaya bakmaya
Birde kendi kendime heyt be süper oldu falan diye konuşur kendi kendimi tebrik ederim
Tebrikler canım darısı bizlerinde başına
İnşallah çok daha güzel rakamlar görür bizlere müjdelersin
Bakalım bu bayram ben farkı belli edebilecekmiyimDar giyineyim ki anlaşılsın
neyseki şartları düzeltmişsin ceco. Allah mutluluğunuzu daim etsin. önemli olan sizin evinizin içi gerisi kapıyı kapatınca kalır dışarda..
bişey olmaz çok üzme kendini. çok sıkınca sonra patlama yaşanabiliyor bazen ama. hem vicdan yapman iyi birazcık bi daha dikkatli olursun.
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. yaşınızda hiçbir şey yokmuş.
ama ilk bebek için beklemeyin derler :)
ewt özellikle banyoyu temizleyince orda yatasım geliyor şekerim.. ilginç fantazilerim var benim galiba
yemesen iyi olurmuş cnm. sıkı günlerdesin. düşünsene bedenini sorunca 1 beden aşağısını söylemenin zavkini. ip atlamana sevindim.... sana uzun süre nişastalı gıdalar yok :) ensendeyim
çabuk kilo verdirdiği için denemek istedim cnm. ama hiç bana göre değilmiş.
meyveyi sabah ye bi daha yeme diyor :)
ama ben yemezsem kaçamak yaparım tatlı zaafıma yenik düşerim.
sonra ekmek yeme diyor. onuda yemeyince doymuyorum.
sonra kuruyemiş öneriyor. onlarıda sevmiyorum. yani bana hiç uymadı. ewt esindi sanırım o da öyle dedi meyveler için. ama görüyorum ki yaşadığımız çevrede doğalı olan pek bir şey kalmadı. bizde kötünün iyisini yiyoruz işte . hiç yanlış anlamam cnm bilgilenirim hem..
ilk 15 haftaydı yanılmıyorsam bebeğin dışardan gelen gıdaya hiç ihtiyacı yok cnm. senden alıyor hepsini. sanırım o zamana kadar da geçer bulantıların. hem ne kadar az kilo alsan o kadar iyi oluyor doğum adına.
hayırlı uğurlu olsun bebeğin..
tabi önemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm ama bildiklerimizi paylaşıyoruz bizde. elbet bizde birçok şeyi yanlış yapıyoruz ama öğreniyoruz işte zamanla. light gıdalar daha çok işlemden geçiyor diye biliyordum ben. o yüzden ne kadar çok işlem o kadar sağlıksız ürün gibi geliyor bana.
Aynen bende okudum inatla geçmişi ama bir geçmiş kadarda yazdım sanırım
Bu arada kızlar malum öğlen Annemlerle Alışverişe gideceğim
Hani normalde sadece 2 öğün yapıyorum ama ilk kez karataya başladıktan sonra böyle uzun bir maratona niyetlendim
Acaba yanıma ufak bir kutuya bir kaç ceviz alsammı
Öğle yemeği zaten yemiyorum, ki Annemde cinstir simit haricinde dışarda birşey yemezama hani olurda bir sürü mağazaya girip çıkmaktan kendimi kötü hissedersem en azından minicik bir parça simit yemektense cevizmi yanımda götürüp yesem diye düşündüm
Hani imdat çekici gibi birşey olsun yanımda dedimAnnem kesin ille ufak bir parça da olsa simittende ye der ama direnmeyi deneyeceğim cevizle kendimi avuturum diye düşündüm
Birde bakalım bugün kaç adım atacağım adım sayarınlaArtık 10 000 adımı geçerim diye düşünüyorum çünkü Annem, kızkardeşim ve ben iş Alışveriş olunca rekor kırmış insanlarız
Büyük kızımı doğurduktan 5 gün sonra sabah 8de evden çıkıp akşam 7de eve girmişliğimiz vartabi 1.5 saat gidiş, 1.5 saatde dönüş yolunu saymazsak 8 saat mağaza gezmişliğimiz var
Tabi aralarda bir 10 dakikalık dinlenme molaları vermedik değil ama eşim o zaman Türkiyedeydi ve bana Almanyaya mesaj atıp duruyordu ulen halamı yeni doğmuş bebekle sokaktasın diye
Halada bazen laf açılınca gezmekten hep der benim karı gibisi yoktur diyeEskiden sırf Alışveriş rekorumuzu söylerdi artık doğumdan 10 saat sonra Anannesine çaya gittiğimizide anlatıyor
tamam bebeğim yokkk o kadar korkuyorum ki şimdi tartıya çıkmaya ya etkisi olduysa ya artıda olursam diyeee :) ensemde başımda tepemde her yer müsait kuzum :)))
günaydın canlarım. çocukları okula bıraktım biraz yürüdüm geldiiim. maşallah muhabbet güzel ilerlemiş.
canım minik te niyetli bayram sonu tekrar gelecek. bir iki kilo daha vereyim diyor. ama çok kilo verdiği için halsiz kalmış. en azından dr öyle söylemiş.
ayran içebilirsin bol bol. dışarda krize girince hemen ayran alıp içiyom ben
olurmu olur canim boyle kilolar gitmeye devam ederse
her zamanki gibi her ihtimale hazirsin cecom valla maşallah canim inşallah güzel ciciler bulursunuz
öyle diyorlar ama insan ilk zamanlarda endiseleniyordu ama simdi alistim artik doktor da saglikli dedikce içim rahatliyor yiyemiyorum diye suçluluk duyuyordum
bu gün arkadaşa gidecez bir saatliğine. dış gebelik geçirdi ve ameliyat sırasında sol tüpünü de almak zorunda kalmışlar. çocukları öğlen okula bırakıp gidiverip gelecez. eşim de aksi gibi öğlen yemeğe gelecem dedi. bütün tavuk aldım fırına vermeyi düşünüyom. hem öğlen hem akşam yemeği aradan çıkmış olur. benim çocukların öğretmenleriyle başım dertte. ikiside hamile. kızın öğretmeni hadi neysede oğlan 3. sınıfta tam temelini oluşturacağı zaman. arada derslere giremiyor diye biliyordum bulantılar yüzünden dün eşinin bacağı kırılmış ameliyat olmuş ve bakacakkimsesi olmadığından kadın gelemiyo okula. benim ki de alsak mı ne yapsak sınıftan diyor. malum 2. dönem de izne ayrılacak kadın seneye de gelmez. offff offff çocuklar yüzünden kafamız bi rahat edemiyo ha
Gel artık kuzummmmbu cuma da yokum. haftaya gelecem bildirim için. bu gün yarın adet olacam bomba gibi oldum. o yüzden yapmayacam bildirimi. sen naptın. kaç oldun
doğru diyon arka plan mı yapma ne yapsam kuzum :)
bilgi
Öksürük için okaliptüs bitkisini nasıl kullanabiliriz?
Okaliptüs bitkisinin çiçek ve yaprakları kullanılır. Okaliptüsün boğaz yumuşatıcı ve öksürüğü kesici ve nefes darlığını giderici özellikleri vardır. Okaliptüs bitki çayını 1,5 su bardağı kaynamakta olan suya 2 tutam okaliptüs atıp 30 saniye kaynattıktan sonra 10 - 15 dakika demleyip içebilirsiniz. Çayın içerisine isteğe bağlı bal katabilirsiniz.
Okaliptüs çayının faydaları
- Boğazı yumuşatır.
- Grip ve nezleye iyi gelir.
- Nefes darlığına iyi gelir.
Nefes darlığı yaşayan kişiler günde 2 defa okaliptüs çayı içebilir. Nefes darlığı için okaliptüs yağını yarım çay bardağı suya 2 - 3 damla ekleyerek içebilirsiniz.
alıntı : http://www.uzmantv.com/oksuruk-icin-okaliptus-bitkisini-nasil-kullanabiliriz
çok sinir bozucu oluyor uyumadan önce agriyor kalkiyorum agriyor gün içerisindedir devam çok şiddetli olmasada insanin enerjisini alıyor
bende gidip bi ip alma fikrindeyim ama sadece fikir :)
dün bende kızınkiyle atlamaya çalıştım çok zor yahu nefesim kesildi 10 zor atladım :)
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Kızlar geldim ama tam bir hayal kırıklığı yaşayarak döndüm
Anam bir trafik bir trafik sinir geldibirde bu yetmiyormuş gibi koca Bakırköyde bir arabalık yer bulamazmı insan İsparklardan birine bırakayım dedim bir sürü yer gezdim bir araçlıkta olsa yer yok
Hadi büyük alışveriş Merkezinin altı aklımıza geldi orayada benim araçta tüp var diye almadılar beni
Sinirden kudurdum resmen
İnanın Bakırköyün yarısını gezdim yokara sokaklara dahi girip boş yer aradım ama nafile
Birde tam bir sokaktan geçerken adamın biri yanında karısıyla ( önlerinde çocuk arabası ) trafik tıkanık diye ilerleyemediğim bir anda yanımdan geçtiler ve şerefsiz resmen karısına bana bakarak oha karıya bak ne kadar şişman dedi
Tabi ben bir dellendim camımda açıktı senin ben ağzına diye başlayıp o.ç. dedim o sinirle
Sonra kendimede inanamadım ama inanılmaz sinirlendim hatta ağlamamak için kendimi zor tuttum
Annem boşver be güzelim o onun terbiyesizliği falan desede inanın sinirden elim ayağım titredi ve tabi benim için o anda Bakırköy bitti
Hadi bari bir pantalon al kendine dedi annem ve birlikte Forum istanbula gittik
Orada biraz dolandık ( sağ olsun kızkardeşim ay ben fena oldum diye diye beni ayrı sinir etti) ve sonunda kendime 60 liraya kot aldım Çok hoşuma gitti tabi ama biraz pahalı gibi geldi annem dahi ödemiş olsa
Neyse inşallah eşim biraz erken gelirde başka yere bakarız hem büyük kızıma birşeyler alırız bende dilediğim gibi yürümüş olurum o bahaneyle
Evet canım 5 km ediyor ama maalesef ben ancak yarsını yapabildim aksilikler olunca ama pes etmedim bu gece eşimi ikna edebilirsem bir posta daha çıkacağım
Yok canım yarım saatle benim 10 bin olmuyor ama inşallah bir posta daha çıkarsam bugün kesin tamamlarımşu anda kadar yarısı ancak oldu
harikasın canımmmm hemen kaydediyorum bunları ve fırsat buldukca güne bunlarla başlıyorummmm çok çok tişk ederimmmSlm fıstıklarrrröğlen uğrayacaktım fakat misafir geldi sonra pazara gittim mola esnasında takıma baktım şimdi çorbamı koydum ve geldimmm
Tatlım makul ulaşılabilir hedefler koyarsan mutlaka ulaşabilirsin 200 olsun 100 olsun önemli değil yeter ki her hafta gitsin ayrıca her 5 kilo da kendine minik bir hediye al kitap olur eşarp olur fincan olur çanta ayakkabı vs ne istersen bu minik hediyelere hedefine ulaştıktan sonra ilerde baktıkça kilo verme mücadeleni hatırlar ve sürekli temkinli olursun hem de güzel bir motivayon olur senin içincecomm varken topiğimiz her zaman güvenli ellerde şimdi kaptanımız da geldi şekercim geldi sizler varsınız
hiç içmemekten iyidir kuzumm gerisini de gıdalardan almaya çalışırız artık
cecommm öyle tatlısın ki ilahişirin doğum kontrol hapları hakikaten zevkle okuyorum yazılarını çok içten ve samimi yazıyorsun şu kitap işini tekrar düşün cecommmm
İyi alışverişler bitanemmm şimdilik 1 tane al yeter kuzummm nasılsa birkaç aya kadar mevcut kıyafetlerini kullanabileceksinnn yalnız bedenin küçüldükçe büyükleri evde tutmak yokhem feng shui ye göremiydi yanlış söylemeyeyim evdekiler gittikçe yenisi gelirmiş yani boş alan açmamız lazımmış öyle bir cümleydi sanırım
tatlım 3 sene önce duymuştum Canan Hocayı tv de tabii o zamanlar ben klasik diyetlerimi yapıyordum 1 k k peynir 1 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği vs ama inan öğün saati gelsin diye gözüm hep saatteydi
kilo vermiyormuydum elbette veriyordumm ama diyet bitince normal düzene geçince sinsi sinsi kilolar geri geliyordu herneyse Canan Hocayı ve önerdiği karatay kahvaltısını görünce yok artık dedimhakikaten
ben bunları yersem 3 katı olur şişerim
ama hakikaten öyle değilmişş ilk zamanlar 2,5 öğün yapıyordum ama şimdi alıştım resmen acıkma hissi kayboldu sabah en geç 10 da yiyorum akşam 7 veya 7,30 a dek acıkmıyorum şayet spor pacaksam sadece kefir veya meyveli kefir içiyorum öncesinde ama spor yapmayacaksam onuda yatarken içiyorum
sadece 1 gün dene 1 hafta demiyorumeksiksiz karatay kahvaltısını yap ve kaç saat sonra acıktığına bir bak sonra kararını kendin ver bitanemmm söz bir daha tek kelime etmeyeceğim
ayrıca sayfada sağlığımızla ilgili öyle güzel bilgiler var ki gerçekten çok faydasını göreceksin kuzum(karatay tarzı beslenmesen bile )
cecommm 25 sayfa geçmiş yaptığım günleri biliyorumduyum zamanında hızınıza yetişmek ne mümkündü kulakları çınlasınnn
Cecomm öncelikle çantanda her zaman 1 minik kilitli poşetlerde ceviz bulunsun hatta birkaç kuru kayısı veya kuru erikte olabilir baktın açlık hissediyorsun tedarikli olursun sabah eksiksiz yediysen acıkman mümkün değil fakat erken kahvaltı yapınca ki sen öyle yapıyorsun acıkman çok doğal ve ayrıca bir yere oturduğunuzda alırsın cevizini yanına ayran veya çay artık şekersiz ne seversen hem sohbet hem muhabbet zorlanmazsın kuzum haftasonları ünv arkadaşımla çıkıp oturuyoruz mesela o sitediğini yiyor ben de ona eşlik etmek için çıkarıyorum hazine kutumumisss geç çıkarsak zaten sorun yok kendime uygunları tüketiyorum
iyi alışverişler bitanemmm
kuzum hepimiz bir yerlerindeyizbirimizden kaçsa birimizden kaçmaz ona göre
hoşgeldinnn bitanemmm minikten haber almamız iyi oldu son olaydan sonra başına birşey mi geldi demiştim açıkçasıhedefine ulaştıysa bence gerek yok artık korusun yeterli üstelik halsiz de kalmış
kamile ve melankoli de dönse keşke
prensimiz sağlıklıysa mesele yok zaten Mervişimmm
Gez bitanem gez hakettinbence hemen sınıfını değiştirme yerine mutlaka gelir çünkü sınıf arkadaşlarına alışmıştır etkilenmesin öğretmeninin işi de zor hem hamile hem eşinin ayağı zor olacak allah yardım etsin
Gel artık kuzummmmbu gezmelerde uslu durmuyorsun gibime geliyor
hmmm arka plan demek ben süper arka planlar paylaşayım sana o zamanister dinle ister oku ister arad gözün takılsın bak kuzum
METABOLİZMAM DÜZGÜN ÇALIŞIYOR.
SAĞLIKLI, MUTLU VE HIZLI BİR ŞEKİLDE İNCELİYORUM.
İDEAL KİLOM ...........VE VÜCUDUM BU KİLOYA ULAŞANA KADAR FAZLA YAĞLARIMI YAKIYORUM.
İNCELİRKEN BÜTÜN VÜCUDUM VE CİLDİM SAĞLIKLA PORSELEN GİBİ SIKI VE IŞILDIYOR.
* Dahada sağlıklı olmak için hızla kilo veriyorum.
* Duygularımla barış halindeyim.
* Metabolizmamın düzgün çalışıyor.
* Yediğim herşey çok sağlıklı.
* İdeal kilom ( burada istediğiniz kiloyu söyleyin ) Vücudumun bu kiloya ulaşana kadar fazla yağlarımı yaktığını biliyorum.
* Mutlu, ince ve zinde, ideal bedenime sahip olmayı hak ediyorum.
* Düzenli olarak fitness egzersizlerimi yapıyorum.
* Mutlu, ince, zinde, sağlıklı , güzel bir bedenim var.
* Zihnimde ince olduğumu görüyorum.
* İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum. Herkesi affediyorum.
* Kendimi ve herkesi bağışlıyorum. Ben kendimi seviyorum.
* Sadece acıkınca yemek yerim.
* Aç olup olmadığımı bilirim.
* Kendime saygı duyuyorum.
* Hergün daha da güzelleşip sağlıklı ve zinde hale geldiğimi hissediyorum.
* Cildim muhteşem, canlı ve sağlıklı.
* Bedenimi seviyorum.
* İdeal bedenimi hak ediyorum ve şimdi buna izin veriyorum.
* Ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.
* Öncekinden daha uygun yiyorum.
* Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.
* Beslenmem çok dengeli, midem rahat.
* Bedenimin görünüşünü seviyorum.
* Bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor.
* Rahat dingin bir hızda yaşıyorum.
* Yediğim yemekler bana sağlık vererek ömrümü uzatıyor, hafızamı güçlendiriyor, beni dengeli tutuyor.
* Hücrelerim her geçen gün daha da güçleniyor.
* İnceyim ve dümdüz bir karnım var.
* Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım.
* Yemek için oturduğum her sefer, hedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım.
* Doğru beslenmekle istediğim kiloya ulaşıyorum.
* İster evde ister dışarıda yiyeyim, doğru miktarda yemekten gerçekten hoşlanıyorum.
* Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolu, tabağımda ve çatalımda yeterli miktardaki yiyecektir.
* Dışarıda yediğim zaman daha uygun ısmarlamakla, evde de kendime daha küçük porsiyonlar almakla her gün hedefime sadık kalıyorum.
* Tabağımda daha uygun miktar olması, göbeğimde kas olması demektir.
* Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır. Herkes başarımın farkına varıyor.
* Kendi hayatım, geleceğim ve kişisel mutluluğum için kilo verme hedefime ulaşıyorum.
* Ben güçlüyüm,hedefime ulaşmaya muktedirim ve bunu yapıyorum.!
* Önüme bir çok yiyeceğin konduğu durumlarla karşılaşmak benim için sorun değil. Her zaman sağlıklı ve uygun besinleri seçiyorum
* Yemeğe oturmaktan hoşlanırım. Her oturduğumda geçmişimi yenerim ve gözlerimin önünde daha güzel, daha mutlu ve daha kendine güvenli bir ben canlandırırım.
* Kilomu ve iştahımı kontrol etmek benim için kolay.
* Daha küçük porsiyonları, daha küçük lokmaları ve daha yavaş, daha sağlıklı, daha sakin bir şekilde yemeyi seviyorum.
* Hedefimi belirliyorum ve ona bağlı kalıyorum. Yemek zamanını "başarı zamanı"na dönüştürüyorum.
* Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana
kıldığın için sana şükürler olsun, çok teşekkür ederim.
MÜKEMMEL OLMAK YERİNE, KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE, ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM. KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.
MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:
Alıntıdır
Ne olur bu olumlamaları pcnize veya cep telinize kaydedin sabah kalkınca ve akşam yatarken birer kez okuyun hatta içinden bir cümle seçin ve gün içinde sürekli tekrarlayın yada cep telinize kendi sesinizle okuyarak kaydedin ve dinleyin
Farkında olmadan klişeleşmiş bir takım sözcükler seçiyoruz. Bu sözcüklerimiz ve cümlelerimiz gayri ciddi ve espri olsa bile bilinçaltları bunu bir emir olarak algılayıp realiteye dönüştürmek için çalışmaya başlıyor. Bilinçaltımızın bu mükemmel sadakatini maalesef olumsuz şeyleri hayatımıza çekmek için kullanıyoruz. Yani sorunları olduğu için mi söz ettiklerini, yoksa sorunlardan söz ettikleri için mi sorunların içinde olduklarını bilmeden.
Söz; bir enerji paketçiği ve düşüncenin somutlaşmış şekli olarak hayatımızda çok dikkat çekici etkiler yapar. Çevremizi ve hayatımızı değiştirebiliriz. Bunun en iyi yöntemi de bilinçli olumlamadır. Olumlamalar, rast gele hazırlanamaz. Kelimesi kelimesine özenle seçilmelidir. "Olacak, yapacak", "istiyorum", "Her şeye rağmen" gibi kelimeler kullanılmalıdır..
Olumlamalar şu şekilde dogru olmaz;
Se-sa eki yada şart koyma diyelim; Eğer çok Param olursa Mutlu olurum. Bu kalıp sizin hiç bir zaman mutlu olma becerisine sahip olamadığınızın ifadesidir. Çünkü mutluluğun sonucu bir şarta bağlıdır.
Meli-Malı eki; Güçlü Olmalıyım. Zorunluluk öğesidir. Şimdiki zamanda güçsüz olduğunuz gerçeğini bilinçaltınıza verirsiniz.
Ecek-Acak eki; Her şey çok güzel Olacak. Bu kalıp sizin isteğinizi hep geleceğe erteleyecektir.
Tersine Söylemler; Korkmuyorum "Güvendeyim" yerine "korkmuyorum" derseniz, korkuya odaklanırsınız ve bu çözüm değildir.
Belirsizlik cümleleri; İyi bir hayat istiyorum. Nasıl bir hayatın sizin için iyi olacağını belirtmediğiniz için belirsizlik ifadesi vardır.
Peki Olumlama Nasıl Yapılmalıdır?
- Olumlama yapmak için ilk önce geçmiş düşüncelerimiz ele alınmalıdır. Bilmeliyiz ki; geçmişteki anılarımızın oluşturduğu çekirdek inançlarımızı kırmadan ileriye gitmemiz çok yavaş ve zor olacaktır. Geçmişimizde bizi üzen insanlar, kötü anılar, maddi zorluklar hep blokaj oluşturacaktır. Bu Sebeble ilk önce affetme olumlamaları yapılmalıdır.. Hayatımız boyunca geçmişimizde bizi üzen ve küstüğümüz insanların hayatımızda blokaj oluşturduğunu biliyor musunuz ? Ne yaşarsanız yaşayın geçmişteki herkesi kalben affetmeniz gerekmektedir. Kabul bu çok zor olabilir. Ama 1 ay içinde Hayatınızdaki mucizelere hayret edeceksiniz
- Olumlamaların her ay 1 konu üzerinde ve aynı olumlama metni üzerinde yapılmalıdır. Çünkü bilinçli yaptığınız olumlamalar 21. gün sonunda bilinçaltınız tarafında kabul görür ve hayatınızda Gerçekleştirmek için çalışmalara başlar. Bir olumlamayı 3 gün yapıp bırakırsanız hiç bir fayda etmeyecektir. Ya da 2 farklı olumlama yaparsanız enerji kanalınızı dağıtırsınız.
- Olumlama sesli bir şekilde, yavaş tempoda, hissederek yapılmalıdır. Sabah ilk uyandığınızda ve gece yatmadan 2-3 er kere yapılan olumlamalar bilinçaltına daha fazla ulaşırlar. Kendinizle yaptığınız bu konuşmalar bir süre sonra içsel egonuzun size inandırdıklarını silecek ve yerine yenilerini koyacaktır. Bilinçaltına kodladığınız yeni söz ve düşünceler inançları yeniler ve çekim yasasını harekete geçirir.
- Olumlamaları Ses kaydı haline getirip gün içinde dinleyebilirsiniz. Yaptığınız ses kaydını uyurken, çalışırken, kitap okurken dinleyebilirsiniz. Ses rahatsız olmayacağınız seviyede normal düzeyde olabilir. Zaten dikkatiniz başka yerde olacağı için SUBLİMİNAL etkisi yapacak ve bilinç daha kolay kırılıp bilinçaltına ulaşacaktır. Sakın bilinçli olumlamaları bırakmayın. Sadece ses kaydı ve subliminal telkin dinlemek çekim yasasını dağınık çalıştıracaktır.
- Yine gün içinde belirli kalıpları tekrarlayabilirsiniz. Örneğin o ay içinde "Bolluk ve bereket" olumlaması yapmaktasınız. yaptığınız çalışmalarla beraber boş zamanlarınızda yada dışarıdayken sadece "bolluk, bereket, para" diyerek veya tekrar edilerek odaklanma sağlanabilir ve bu kesinlikle faydalıdır.
Bir süre sonra görmeye başlayacaksınız ki, çevrenizde size olumsuzluk veren kişiler gidecek, yerinde sizin düşüncelerinizi destekleyen insanlar gelecektir. Geçmişte istemeden yada isteyerek söylediğiniz olumsuz sözcükler yerini olumlu ve yapıcı sözcüklere bırakacaktır.
İnançlarınızı değiştirmek için bu 1 er aylık çalışmaları yapın. Sakın olumsuzluğa kapılmayın...
Alıntıdır
Çikolata Bağımlılığına Son Verin!
* Çikolata bağımlılığımı yeneceğim
* Aşırı çikolata yemeğe son vereceğim.
* Aşırı çikolata yeme sürecime son vereceğim.
* Çikolata yemeye son vermeyi gerçekten istiyorum.
* Çikolata yemeye son verebilirim.
* Çikolata tüketimimi kontrol edebilirim.
* Çikolata yemeye son vermek kolay.
* Bedenime iyi davranıyorum.
* Kendime iyi bakmak istiyorum.
* Zihnim ve bedenim tamamen kontrolüm altında.
* Ayartmalardan özgürüm.
* Arzular ve dürtülere karşı güçlü kalıyorum.
* Güçlü iradem var.
* Ayartmalara karşı güçlü kalıyorum.
* Sağlıklı yaşam tarzından zevk alıyorum.
* Her gün daha iyi hissediyorum.
* Çikolata bağımlılığımdan özgürüm.
* Çikolata yeme aşırılığına son verdim.
* Aşırı çikolata yemeye son verdim.
* Mutlu ve sağlıklı bir yaşam biçimine liderlik ediyorum.
* Yaşam tarzım sonsuza dek değişti.
* Kendimi eskisinden daha iyi ve daha mutlu hissediyorum.
Diyet İçin Motivasyon!
* Yeni, sağlıklı diyetime sadık olacağım.
* Yeni diyetimden zevk alıyorum.
* Diyetimin tamamlandığını göreceğim.
* Diyetimle başarıya ulaşacağıma dair motivasyonum tam.
* Yeni, sağlıklı yaşam tarzımı seviyorum.
* Sağlıklı diyetim için başarıya odaklandım
* Benim güçlü iradem var.
* Kararım kırılmaz(kesin).
* Sağlıklı gıdalar yemek benim için normal.
* Sağlıklı gıdalar yemekten keyif alıyorum.
Egzersiz İçin Motivasyon!
* Egzersiz için motiveyim.
* Egzersizi seviyorum.
* Her gün egzersiz yapıyorum.
* Egzersiz yapmak eğlenceli.
* Egzersiz hayatımın bir parçası.
* Egzersiz hayatımın büyük bir parçası.
* Egzersizi sabırsızlıkla bekliyorum.
* Spor salonuna gitmekten zevk alırım.
* Spor salonuna gitmeyi seviyorum.
* Spor yapmaktan zevk alıyorum.
* Egzersizde daima kendimi zorlarım.
* Daima sınırlarımı zorlayana kadar antrenman yaparım.
* Çalışmamı her zaman tamamlarım.
* Her gün daha fit oluyorum.
* Düzenli olarak egzersiz yapıyorum.
* Egzersiz yapmayı kolay buluyorum.
* Egzersiz için aşırı derecede motivasyonum var.
Kalıcı Kilo Verin!
* Kilo verebilirim
* Kilo veriyorum.
* Ben inceyim.
* Doğallıkla kilo veriyorum.
* Şu andan itibaren her zaman ince olacağım.
* Ben her zaman inceyim, ideal kilomdayım.ideal kilom.....
* Her gün daha da inceliyorum.
* Her gün kilo veriyorum.
* Her zaman sağlıklı besleniyorum.
* Sonsuza dek ince kalacağım.
* Sadece sağlıklı gıdalar yiyorum.
* Kilo vermek için iradem ve güçlü arzum var.
* Başarıyı amaçlıyorum.
* Kilo vermek için motivasyonum var.
* Kilo vermek kolay.
* Kilo verme sürecinden keyif alıyorum.
* Metabolizmam hızlanıyor.
* Kalorileri çabucak yakıyorum.
* Sağlıklı gıdalar yemekten keyif alıyorum
* Sağlıklı bir diyet yapıyorum.
* İncelmek kolay.
* İnsanlar ince bedenimi seviyor.
* Kilo vermeyi seviyorum.
* İnce bedenimi seviyorum.
* Bedenime dikkat ediyorum.
Metabolizmayı Hızlandırmak!
* Metabolizmam hızlanıyor.
* Metabolizmam her gün daha da hızlanıyor.
* Hızlı metabolizma değerlerim bana kilo vermemde yardımcı oluyor.
* Kalorileri çabucak yakıyorum.
* Kendimi hızlı yiyecek yakıcı olarak hissediyorum.
* Hızlı metabolizmam bana yağları yakmamda yardımcı oluyor.
* Yaşam tarzımı metabolizmamı geliştirecek şekilde seçiyorum.
* Düzenli yiyorum.
* Sağlıklı ve daha küçük porsiyon yemekler yiyorum.
* Sağlıklı yiyorum.
* Sadece yeteri kadar yiyorum.
* Sağlıklı gıdalar yiyorum.
* Yemeklerimi daha küçük porsiyonlarda yiyorum.
* Sağlıklı ve aktif yaşam biçiminden keyif alıyorum.
* Sağlıklı yaşam tarzımı sürdürecek motivasyona sahibim.
* Sağlıklı yemek için güçlü iradem var.
Sağlıklı Yeme Alışkanlığı!
* Her zaman sağlıklı yiyorum.
* Sadece sağlıklı yiyecekler yiyorum.
* Sağlıklı yiyecekler yemekten keyif alıyorum.
* Sebzeleri seviyorum.
* Salatayı seviyorum.
* Sebze ve salatayı bol yiyorum.
* Doğal gıdalar yiyorum.
* Dengeli bir diyet yapıyorum.
* Sadece benim için iyi olan gıdaları yiyorum.
* Düzenli zamanlarda yiyorum.
* Sadece açlığımı giderecek kadar yiyorum.
* Daha küçük porsiyonlar yiyorum.
* Yemek aralarında atıştırmadan devam edebilirim.
* Sağlıklı gıdalar yemek benim için normal.
* Her gün sağlıklı gıdalar yiyorum
Ben çok faydasını gördüm kızlar isterseniz bunları dinlerken veya okurken eft noktalarına da vurabilirsiniz umarım faydasını görürsünüz takımda paylaşmıştım şekercim arka plan diyince aklıma geldi
ne güzel bilgiler paylaşmışsınnn araştırmacı herbalistim benim tşk ederiz neslim
kuzum nane yağı sürsen miden bulanırmı acaba kokusundan
İremim ip almana gerek yok kuzum evde eski tel kablosu uydu kablosu filan varsa işini görür
neslim yavaş yavaş artır cnmm mesala 10 ar setlerle başla zamanla alışıp o sayıyı yükseltiyorsun cnmm
bir de ip atlarken iki ayağınızla birden atlamayın çabuk yorulursunuz hatta youtube da adriana limanın videosu vardı ağırlığını bir sağ ayağına bir sol ayağına veriyor atlarkeno zaman geç yorulup daha çok set yapılabiliyor aklınızda olsun
Geçmişi de bitirdimmşimdi biraz spor yapayım akşama görüşürüz nasipse
Aleyküm selam cecom tam çıkıyordum sen geldin kuzumm park yeri hakikaten delirtiyor insanı beğendiysen mesele yok gülüm fiyatı da gayet iyi bence annen yine yapmış cömertliğinigüle güle giy cnm yeni kotunu akşama belki başka şeylerde bulabilirsin
bir de bompri. sonuna x gelecek interneten alışveriş yaparmısın bilmiyorum ama büyük beden çok güzel kıyafetler var bir göz at istersen tatlım
Çok sinir oldum şimdi o adamagerçi adam kelimesini haketmiyor terbiyesiz sakın kafana takma cecom kişiliği gelişmemiş ne yazık ki kimsenin senin moralini bozmasına izin verme iyi demişsin haketmiş zorla çileden çıkarıyorlar insanı
ben sporumu yapim kuzum yemekten sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?