80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hemen bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım

Bu sabah kahvaltımı hazırladığımda yahu bu tabakta birşey eksik, birşey eksik diye dakikalarca baktım ama ne olduğunu bulamayınca yedim Şimdi bir daha dikkatli baktım ve 5 dakika sonrada olsa jeton düştü Meğer Peynir eklemeyi unutmuşum ama inanın fark etmedim neyin eksik olduğunu

Akşam yemeğim anlatılmaz yaşanır kıvamdaydı bence
KuruFasülyem çok güzel olmuştu ve yanına normalde turşu gider biliyorum ama ben ödem yapmayayım diye özellikle kendime salatalık doğradım ve sade ev yoğurduyla dip sos misali yedim ve şu an inanılmaz tokum
Tükkan yarına kadar kapalı
Ahanda buda akşam yemeğim

hosbulduk canım ceco34 :)))

ben birkaç gündür giremiyorum hafta sonu köydeydim .. iki gündürde acayıp hastayım bogazlarım çok kötü sabah d.r gittim serüm taktılar yeni acıldı gözüm..

hosbulduk canım ceco34 :)))

ben birkaç gündür giremiyorum hafta sonu köydeydim .. iki gündürde acayıp hastayım bogazlarım çok kötü sabah d.r gittim serüm taktılar yeni acıldı gözüm..

bügünki menümü yazayım dicem ama hiç birşey yiyemedim desem yalan olmaz bol su ve sadece lemlebi oda ilaclarımı almak için yiyemiyorum canım bişey istemiyor..

Canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn

Menü bildirimi takma kafana toparlanınca yaparsın nasılsa düzenli bildirimler
Bol bol dinlenmeye çalış birde bol bol limonlu su iç bari C Vitamini bakımından
Bu ara zaten resmen salgın var Dikkatli olmak lazım

atla kuzum inan yararı oluyor ilk zamanlar kalça kısmıma çok etki yapıyordu bu aralar da basenlerde hissediyorum
yalnız benim problem göbekte bacaklarım vücut ağırlığıma göre çok ince basende yok erslikolmasın sonra ??
döndüm canım diyete de başladım 3. gün kazasız belasız atllattım sayılır :)
tamam canım iyi fikir atlarken dikaat edeyim sağ sol uyumu:)

Bugünki 100 kere ip atlama görevimde tamam

Elmammmmm Şekerimmmmmmmm sen ne alemdesin
bebişimmm şimdi tuvaleti temizliyomm ondan sonra atlayım söyleyecem inş. :))) ama varya gücümün son damlalarındayım kuzum :) ama durmak yok yola devammm

valla bilmiyom ki bebeğim ne desem yalan olur şimdi benim fazlalıklar orada ondan mı ki ayça kaya tüm vucudu çalıştırır demişti ama

kizlar bugunki kahvaktim 2 yumurta zeytin peynir domates salata kasar cok az tadimlik ara elma oglen corba biraz yogurt iki dilim ekmek aksam kanat ve salata yedim veeee bide sekerli bi nescafe ictim ypmamam lazimdi dimi ama yaptim valla

kizlar bugunki kahvaktim 2 yumurta zeytin peynir domates salata kasar cok az tadimlik ara elma oglen corba biraz yogurt iki dilim ekmek aksam kanat ve salata yedim veeee bide sekerli bi nescafe ictim ypmamam lazimdi dimi ama yaptim valla
yapmasan iii olurmuş ama olsun yapmışsın afiyet olsunn :)

sagl cnm ama su an vicdan azabi cekiyorum resmen

Canım ilk zamanlar biraz acı gelir ama alışınca inan çok daha lezzetli geliyor o kahve insana
Nescafeyi zaten şekersiz içiyorum ( hatta kışın annem Almanyadaki kahve makinesini getirecekmiş o zaman filitre kahveye döneceğim )
Türk kahvesini ille çok az da olsa şekerli içiyordum ama iki hafta evvel onuda şekersiz içmeye başladım ve inan çok daha güzel geliyor artık tadı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…