- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
aman tanrimmm ne diyosun ayykorktum bak simdiöğlen ayran yoğurt salata ekleyebilirdin aslında cnm.
hem daha tok tutardı hem de sağlıklı zayıflama oluyor. çok kısınca saçın falan dökülür Allah korusun..
cnm spor yapamiyorum ama en kisa zamanda baslicam tesekkur ederim bu arada beni motive ettigim icinsüper gidiyorsun pofudukummm biraz da spor yapabilsen süper olacakkk
Evrim1478 canım hoşgeldin
Sen nasılsın bakalım görmeyeli
Cumaya kaldı iki gün bakalım ne kadar eksi çıkacağız hepimiz
Eskiden cuma bildirimlerinden kaçan ben şu anda iple çekiyorum
hosbulduk canım ceco34 :)))
ben birkaç gündür giremiyorum hafta sonu köydeydim .. iki gündürde acayıp hastayım bogazlarım çok kötü sabah d.r gittim serüm taktılar yeni acıldı gözüm..
bügünki menümü yazayım dicem ama hiç birşey yiyemedim desem yalan olmaz bol su ve sadece lemlebi oda ilaclarımı almak için yiyemiyorum canım bişey istemiyor..
Canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn
Menü bildirimi takma kafana toparlanınca yaparsın nasılsa düzenli bildirimler
Bol bol dinlenmeye çalış birde bol bol limonlu su iç bari C Vitamini bakımından
Bu ara zaten resmen salgın varDikkatli olmak lazım
yalnız benim problem göbekte bacaklarım vücut ağırlığıma göre çok ince basende yok erslikolmasın sonra ??atla kuzum inan yararı oluyor ilk zamanlar kalça kısmıma çok etki yapıyordu bu aralar da basenlerde hissediyorum
döndüm canım diyete de başladım 3. gün kazasız belasız atllattım sayılır :)Tünaydın fıstıklar...
Kaç gündür uğrayamadım, geçmiş te çok birikmiş bakamadım ne yazıkki. Çocuklar hasta, bayramüstü işyeri yoğun, birde 6.takıma yazınca buraya uğrayamadım. Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Edayı gördüm tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
İrem tamamen aramıza döndünmü canım.
Cecom yarım saat yürüsen gün içindeki adımlarla birlikte 10000 olur. Ben denedim ki masa başı işindeyim oluyor canım.
tamam canım iyi fikir atlarken dikaat edeyim sağ sol uyumu:)Slm fıstıklarrrröğlen uğrayacaktım fakat misafir geldi sonra pazara gittim mola esnasında takıma baktım şimdi çorbamı koydum ve geldimmm
Tatlım makul ulaşılabilir hedefler koyarsan mutlaka ulaşabilirsin 200 olsun 100 olsun önemli değil yeter ki her hafta gitsin ayrıca her 5 kilo da kendine minik bir hediye al kitap olur eşarp olur fincan olur çanta ayakkabı vs ne istersen bu minik hediyelere hedefine ulaştıktan sonra ilerde baktıkça kilo verme mücadeleni hatırlar ve sürekli temkinli olursun hem de güzel bir motivayon olur senin içincecomm varken topiğimiz her zaman güvenli ellerde şimdi kaptanımız da geldi şekercim geldi sizler varsınız
İremim ip almana gerek yok kuzum evde eski tel kablosu uydu kablosu filan varsa işini görür
bebişimmm şimdi tuvaleti temizliyomm ondan sonra atlayım söyleyecem inş. :))) ama varya gücümün son damlalarındayım kuzum :) ama durmak yok yola devammmBugünki 100 kere ip atlama görevimde tamam
Elmammmmm Şekerimmmmmmmm sen ne alemdesin
valla bilmiyom ki bebeğim ne desem yalan olur şimdi benim fazlalıklar orada ondan mı ki ayça kaya tüm vucudu çalıştırır demişti amayalnız benim problem göbekte bacaklarım vücut ağırlığıma göre çok ince basende yok erslikolmasın sonra ??
döndüm canım diyete de başladım 3. gün kazasız belasız atllattım sayılır :)
tamam canım iyi fikir atlarken dikaat edeyim sağ sol uyumu:)
yapmasan iii olurmuş ama olsun yapmışsın afiyet olsunn :)kizlar bugunki kahvaktim 2 yumurta zeytin peynir domates salata kasar cok az tadimlik ara elma oglen corba biraz yogurt iki dilim ekmek aksam kanat ve salata yedim veeee bide sekerli bi nescafe ictim ypmamam lazimdi dimi ama yaptim valla
sagl cnm ama su an vicdan azabi cekiyorum resmenyapmasan iii olurmuş ama olsun yapmışsın afiyet olsunn :)
sagl cnm ama su an vicdan azabi cekiyorum resmen
çekme çekme bazen ödül iyidir yeter ki yarın aynı şeyi yapma haftada bir güzeldir böyle ödüllersagl cnm ama su an vicdan azabi cekiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?