arkadaşlar hoşgeldin diyenlerinize çok teşekkürler
aranızda yeniyim.Nisan ayında düğünüm var ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi istiyorum.En az 10 kg. vermeliyim.Yoksa gelinliğin içinde çok kötü görüneceğim.Geçen gün nişanlım da gelinlik giyeceksin biraz dikkat etsen annende hiç uyarmıyor mu seni dedi.Nasıl moralim bozuldu anlatamam.Gözyaşlarıma engel olamadım.İşim gereği sabah 09:00 akşam 19:00 oturuyorum.Neler yapabilirim bana lütfen akıl verin.Kahvaltı da neler yiyeyim.Akşam eve gidince o deli gibi olan acıkmışlık hissime nasıl ket vurayım? Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgiler...
arkadaşlar hoşgeldin diyenlerinize çok teşekkürler
aranızda yeniyim.Nisan ayında düğünüm var ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi istiyorum.En az 10 kg. vermeliyim.Yoksa gelinliğin içinde çok kötü görüneceğim.Geçen gün nişanlım da gelinlik giyeceksin biraz dikkat etsen annende hiç uyarmıyor mu seni dedi.Nasıl moralim bozuldu anlatamam.Gözyaşlarıma engel olamadım.İşim gereği sabah 09:00 akşam 19:00 oturuyorum.Neler yapabilirim bana lütfen akıl verin.Kahvaltı da neler yiyeyim.Akşam eve gidince o deli gibi olan acıkmışlık hissime nasıl ket vurayım? Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgiler...
canım öncelikle aramıza hoş geldin merak etme nisan ayına kadar sen 60 a bile düşersin önemli olan 6 öğün yapman eğer imkanın varsa bir diyetisyene git ama yoksa mutlaka ara öğünlerini atlama çünkü metebolizma açken çalışmıyor ee ne oluyo aç duruyoruz birden yemeğe saldırınca ayarı tutturaamıyoruz malesef ama arlarda bir meyve yada süt ayran bişeyler tüketirsen ana öğünde yemeği ayarlarsın canım ve günde üç lt su kesinlikle iç ve yürüyüş 1 saat mutlaka yürü ben öyle verdim ama takıldım son 5 kg kaldı hayırlısı gider inş şimdilik bukadar sormak istediğin birşey varsa sor canım
çok teşekkür ederim canım dr gittim kas gevşetici ilaçlar ve kremler verdi onları kullanıyorum ve bol bol dinlen dedi 4 gün dinlendim bugün mecburen işbaşı yaptım
Canım ben hoşgeldin demişmiydim hatırlamıyorum öncelikle aramıza hg daha zamanın var verirsin sakın stres yapma burayı takip edersen biz hergün yediklerimizi yazıyoruz yaptığımız sporları falan burdan bilgi alabilirsin ilk önce şu gelinliğin içinde kötü duracağım düşüncesini aklından çıkar lütfen kiloluda olsa her genç kıza gelinlik yakışır bak ELİMPHİAcığımın profilinde gelinlik resimleri var yanlış hatırlamıyorsam sanırım 84 kg ne kadar güzel bir gelin olmuş nişanlının o şekilde konuşması benide üzdü canım tanımadığım bir insan hakkında yanlış yorum yapmak istemem ama sana şimdiden böyle davranırsa evlendiğinde kg konusunda sorun yaşarsınız gibi geliyor bana inş öyle olmaz kuzenim evlendi 56 kg la 1,5 yıl oldu birde doğum yaptı 76 kg falan sanırım şuan ve her sofrada sorun çıkıyormuş zayıflaması için çok üzerine geliyor eşi oda benim gibi hipotiroid hastası veremiyor lokmalarını sayıyor eşi o kaç kalori biliyormusun onu yeme bunu yeme zayıfla sürekli böyle psikolojisi bozulmuş durumda umarım sende aynı sorunu yaşamassın canım yeme alışkanlığını bilmiyorum nasıl beslendiğini yazmamışsın ?çalışıyorsun yemek işyerindemi çıkıyor dışardanmı yiyorsun?mesela ben yemeğimi evden getiriyorum sabah klasik peynir zeytin kepekli yada çavdarlı ekmek bana tuz yasak olduğu için herşeyi tuzsuz alıyorum bizim burdaki amacımız herşeyden yiyerek ama az yiyerek kilo vermek umarım yazdıklarım işine yarar merak ettiklerini sorarsan cevaplarız canım opuyorumnanaktan
selam yağmur gözlü nasılsın
Malesef begocum hayal oldu demeyelim de ertelendi
geçen pazar günü fena halde sırtım tutuldu ve iki gün hiç kalkmadan yattım hala da geçmiş değil üç gündür raporluydum bugün işe döndüm haftaya başlamayı düşünüyorum o zamana kadar toparlanırım inşallah
neden böyle konuştu anlayamıyorum bir yere oturduğumuzda da yeme falan demiyor olmaz ben yerken sen bakacakmısın diyor.ayrıca işyerimde yemek veriliyor.Elimphia'yı bende gördüm çok güzel olmuş gerçekten
sabah kaşarlı tost ve yeşil çay
arada malesef hiçbirşey
öğlen kahvaltı gelmişti şirkete ( börek,kerm çikolata,patates ve biber kızartma,peynir,zeytin,domates,salatalık) ben domates,salatalık,peynir ve 1 dilim kepek eğmeğini 1 bardak çayla yedim.
Ara öğünde ne yapacağımı bilmiyorum.
Akşama da 1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum.
sunshine geçmiş olsunnnn canım
Canım benim hep beraber başarıcaz kendine güven bugünden itibaren başla önce yediklerini yaz opuyorumnanaktan
teşekkür ederim yagmurgozlu,
güveniyorum evet başaracağım.Biraz öncede limonlu soda içtim.
Görüşmek üzere.
Sevgiler...
bende bugün yediklerimi yazayım
sabah.1 mandalina ve 1 fincan türk kahvesi
güne kahvesiz asla başlayamam
öğle:1 kase corn flakes meyvalı
saat 4 de :1 kase yayla çorbası 1 dilim kepek ekmeğiyle
akşamada taze fasulye kavurucam 1 tabak ondan yerim ve bu arada 1,5 litrede su içtim
eğer akşam fasulyeyle yatmayı başarırsam benim için bugün tarihi bir gün olacak:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?