- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
url ile başlayıp url ile biten kısmın tamamını kopyalayım imza ayarları kısmına yapıştırıyorsun canımtickeri nereye yapıltırdınız ben yapamadım
teşekkürler şekerimmm 4kilo mu gitti sendenurl ile başlayıp url ile biten kısmın tamamını kopyalayım imza ayarları kısmına yapıştırıyorsun canım
evet iremim çok şükür umarım bu hafta daha da güzel olacak hepimiz içinteşekkürler şekerimmm 4kilo mu gitti senden
süpersinnnnnn
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı zayıf yaşlaraaamerhabalar:))
bugün benim doğum günüm:)) anca fırsat bulabildim girmeye...günüm yoğun geçti.. akşam yemeğe çıktık yeni geldik hemen yazayım menümü..
sabah 1 domates 1 salatalı k1 dilim peynir 2 dilim kepek emeği
öğlen 1 kase çorba
ara 1 bardak süt 1 armut
akşam tavuk ızgra salata
1 bardak süt ve yatıyorum:)) herkese iyi geceler...
Ceco coj gec kalmisiiniz birmkmak icin bence iyi okmus alisir.super dadiyi izle oyle kolay biraktiriyolarjuKızlar bana müsaade
Uzun zamandır küçük cadıyı biberondan vazgeçirmeye çalışıyorduk ( sadece gece içiyor yoksa uyumuyordu )
Bugün biberonlarını sakladım ve onları kuzenine verdiğimi söyledim
Kaç gündür sen büyüdün abla oldun onları zeynebe verelim işte o bebek falan diye hep empoze ettik hatta kendi iki gündür biberonlarımı neden hala zeynebe vermedin dedi ( dün gece bile sordu ben büyümedimmi hala vermediniz diye )
Hadi bu gece bende nasılsa kendi istiyor diye biberonu zeynebe yolladım dedim
Demez olaydım 10 dakikadır hüngür hüngür ağlıyor keşke vermeseydiniz ben daha büyümedim işte okula gidecek yaşa gelince ben bırakacaktım falan diye söylenip duruyor
Şimdide ben ortaya çıkartırsam bu sefer yalan söylediğimizi anlayıp bize her konuda güvenmeyecek üstelik biberondan vazgeçmeyecek
Bu gece zor bir gece olucak ama mümkün olduğunca direnmeye çalışıyorum
Bİraz gönlünü almaya çalışayımda unutsun şu biberonukoca eşşek yaşından çok büyük laflar eder ama şimdide ben daha bebeğim nasıl benim biberonumu verirsiniz diye ağıt yakıyor resmen
Size hoş sohbetler ve hayrılı geceler
Allaha emanet olun
merhabalar:))
bugün benim doğum günüm:)) anca fırsat bulabildim girmeye...günüm yoğun geçti.. akşam yemeğe çıktık yeni geldik hemen yazayım menümü..
öğlen 1 kase çorba
ara 1 bardak süt 1 armut
akşam tavuk ızgra salata
Ceco coj gec kalmisiiniz birmkmak icin bence iyi okmus alisir.super dadiyi izle oyle kolay biraktiriyolarju
günaydım canım ,Ceco coj gec kalmisiiniz birmkmak icin bence iyi okmus alisir.super dadiyi izle oyle kolay biraktiriyolarju
günaydın kızlarrr
kaç gündür gelip okuyorum ama katılamıyorum bir türlü aranıza,
cecooo nasılsın canım..
senin cimcimeyi yerim ben fıstık biberon işini işallah halledersin..bizim biberon camdı,geçen yıl kırıldı kurtulduk..
o bilgisiz adam diye adlandırdığımız varlığıda allaha havale et,allah onu bildiği gibi yapsın işallah.mubarek gün kimsenin kalbini kırmaya hakkı yok.. sen yi yapmışım hakedene hakkını vermişin cecom...
elmaşekerimm hamarat kızımızz,
ne güzel hem hareket hem temizlik aradan çıkıyor,söze kadar iyice fark edecek bence..işallah çok güzel olur herşey..
benim evdede iş kaynıyor..bahçeli olunca evin içi bitmeden dışarı çıkıyor.
yetişemiyorum doğrusu,evin ucu zor tutuluyor.birde kışlıklar çıktı araya,hava çokk soğuk burda remen donuyoruz,doğalgaz olsa hemen bi ısıtırdık evi,ama malesef kalorifer kömür kazanlı ve yakması çok zor olduğu için 2 yıldır yakmıyoruz sobaya geri döndük..şimdidende kara sobayı kurmak istemiyorum en azından şu bayram bi geçsi diye..
yatak odamda elektirikli ısıtıcı var orası sıcak tek..hatta küçük kızı ırda oturtuorum üşümesin diye tv de karşısınsa..
gerçi küçük cimcimem ana sınıfına başladı dün..ancak dün adamakıllı götürme fırsatı buldum,
anamm bir liste verdi öğretmen destan gibi..markette kafam karıştı resmen hangisi alınacaktı diye,geçen yılki kreşi mumla aradım resmen..
kreş pahalı gelyordu gözüme,8 saaat bakıyorlar eğitim veriyorlardı çocuğa,çokda güzeldi eğitimi ilgisi..
ayda 300 tl çok geliyordu ama zaten 3 öğün yemek veriyorlarve servis ücretide içindeydi,şimdi hesaplayınca sadece çocuğun yediği içtiğinin ve servisin parasını ödüyormuşuz..ne kırtasiye ne başka bi ücret istemiyorlardı hepsi onlara aitdi..
aslında yine gönlüm ordan yanaydı ama çocuğun kafası karışacak seneye harfleri öğrenirken ,okulda öğretmen e harfi dycek benimki inat edicek elif değil o sen bilmiyorsun diye..arapca türkce kafa karışacak iyice..
neyse gidiyimde mutfağı toplayım,günlük işler bitsin temizliğe devam sonra..
daha baklava yapıcam,şeytan diyorki ne uğraşıcan elde açmayla al hazır yufka yap baklavayı ,,bilmem şeytana uysammıı...
cecomAllah yardımcın olsun canım ama kreş konusunda haklısın kafası karışırdı yoksa
Maalesef ana okulları insanı iliğine kadar kurutuyor
Kızkardeşim ikizleri verdiğinde hele herşeyi çift çift almak zorunda kaldı hatta kadına demiş hani boyaları falan tek alsam onlar yan yana oturur ortak kullanır diye kadın olmaz öyle şey iki tane isterim demiş
Hatta tuvalet kağıdına kadar onlar götürüyordu üstelik kadın marka belirtiyormuş neymiş ucuzu olmamış
Kızcağız maf oldu ki kendi yürüyerek götürüyordu birde servis ücreti eklenmesin diye ( çok uzak değildi Allahtan)
Bakalım biz ne yapacağız seneyeOkulun anaokuluna vereceğiz inşallah onlarda ayda 80 lira istiyorlarmış şimdilik ama herşeyini kendin alıyorsun üstelik kayıt yaptırırken bağışta ister şimdi o müdür bozuntusu ama öncesinde öğreneceğim yasal olarak bağış vermek zorundamıyım diye ona göre inatlaşmaya başlarım bu müdürlede Büyük kızımda müdür farklıydı adam ilk okul kaydı için 350 lira istemişti ve resmende tehdit ediyordu bağışı yapmayanın kaydını silerim yada eski masalara oturturum diye 55 kişilik sınıfta bir ben inat ettim vermedim adam beni her gördüğünde sinir oluyormuş gibi bakıyordu sonradan okuldan ayrıldı kurtulduk diye sevinirken beteri geldi
Allahtan okul benim sokağın başındada servis ücreti olmayacakAnnemde hemen okulun karşısında oturuyor nasılsa işim olursa o alır kuzuyu
Bu arada sana kolay gelsin canım
Valla ben bu bayramda yapmayacağım baklavahadi ben dayanırım ama eşimle çocuklar dayanamaz
Birde zaten gelirse ancak kuzenleri gelir onlarda pek bakalva sevmez
Yine daha iyi bilirsin sen ama hazırla aynı oluyorsa hiç uğraştığına deymezyap hazırla gitsin
Zaten oturupta KVne falanda yapacak değilsin
Kendinize kadar yap gitsin hem onlarda anlamış olur senin cidden eskisi gibi olmayacağını hemde sende daha az uğraşmış ve yemiş olursun
hoş geldin tatlım seni görmek ne güzelcecom
ana okulu tam işkence olucak gibi bu sene,8.30 götür 12.30 da getir..4 saatcik..
az uzun olsada bende işimi gücümü yapsam,zaten 1 saat beslenmeyle geçer sınıfda..o kadar masrafa hemen 4 saatcik..benimde okul evimin karşısında.yakın.
ama dün aldıklarımı zor götürdüm resmen,anamm okulun tuvalet kağıdı ve kağıt havlusunu banamı aldırdılar nee
benim büyük kız kudurdu,gidecem öğretmede diyecem bizim çocuğumuz o kadar wc ye gitmez( tabi bu kibarı)
diye..
anamm 100lerce kağıt bardak tabak sabun ..market arabası doldu..zaten boya cila cabası..hepsi kaliteli olcakmış..bende bimden almıştım önceden hepsi elimde kaldı..
öğretmenide sanki sert gibi benim yanımda bile çocukları başından savıştırıyordu sert bi dille..pek içime sinmedi yaaa neyse..kreş çok ilgiliydi çokkkkkkkkk..
dün çocuğu götürdüm ne bi tanıştırma ne bi hoşgeldin deme hiç bişey yok..
zaten bizim buranın okulu ahır gibi..
büyük kızı ana sınıfına ve 1. sınıfa burda verdik..1. sınıfda 1 öğretmene denk geldikki sorma..
kadın şırnakdan gelmiş,o zamanda terör hat safhada,kadının snirler zirve yapmış..
çock altını ıslatıp geldş kaç kere,bende sınıf annesiyim.kadının sesinden ben bile korkuyordum..br keresinde bir şey sordum,işte niye böyle falan diye..çocuğumu azarlayarak yanına çağırdı bi fırça kaydı çocuğa benim bile ödüm koptu.
.
müdüre ,milli eğitime bile gittim,ama başka şikayette blunan kişilerinde olması gerektiğini söylediler.başka sınıfada almadı müdür inatlaştı..
benim hayırsız kaynım o zaman bu çocuğun huyu suyu değişti burda olmaz dedi,özel okula verdiler
..hatta o zamanlar çok dedim bizim durumumuz özel okula vermeye müsit değil bu gün verir yarın alırsınız çocuğu oyuncak etmeyin,hem yarın öbür gün zengin sıpaları çocuğun psikolojisini bozar,ezik olur orda diye..ama dinlemediler,şimdide
dediğim gibi arkadaşlarının içinde benimki kendini kötü hissediyor,arkadaşı bile yok.hepsi kibirli burnu havada diyor..
gerçi çok ucuz bir okul bizimki,fiyatını duyanlar inanmıyor yıllık 6 bin veriyoruz sevisle yemekle beraber ,etütleri falanda oluyor..ammaa küçükde geldi oklul çağına onu bu okula versemmi diye düşünordum amaaa okun halini görünce ,büyük kızı iyikide burdan almışız dedim...okuull ahırrrrrrrr.
babasıda sonunda küçük kız bizden hesap sorar ablamı özele verdinizde beni bu ahıra niye verdiniz diye..haklı ama başka sorunlarda var..
benim sevgili kaynım ,hem çocuğu kendi elleriyle özel okula kaydettirdi ,şimdide çocuğun okulunu sorun yapıyorlar karısıyla..
geçenk, maceramızda okulun lafı olmuş,benim çocuğa verdiğim para onların eve yatırdıkları paranın beşte biri..okulla yarışa girmiş hanım..böl paramı ben hem çocuğumu okuturum hemde paramı biriktirim...
ayy laf döndü dalaştı yine iş ortaklığına geldiii..
cecom
ana okulu tam işkence olucak gibi bu sene,8.30 götür 12.30 da getir..4 saatcik..
az uzun olsada bende işimi gücümü yapsam,zaten 1 saat beslenmeyle geçer sınıfda..o kadar masrafa hemen 4 saatcik..benimde okul evimin karşısında.yakın.
ama dün aldıklarımı zor götürdüm resmen,anamm okulun tuvalet kağıdı ve kağıt havlusunu banamı aldırdılar nee
benim büyük kız kudurdu,gidecem öğretmede diyecem bizim çocuğumuz o kadar wc ye gitmez( tabi bu kibarı)
diye..
anamm 100lerce kağıt bardak tabak sabun ..market arabası doldu..zaten boya cila cabası..hepsi kaliteli olcakmış..bende bimden almıştım önceden hepsi elimde kaldı..
öğretmenide sanki sert gibi benim yanımda bile çocukları başından savıştırıyordu sert bi dille..pek içime sinmedi yaaa neyse..kreş çok ilgiliydi çokkkkkkkkk..
dün çocuğu götürdüm ne bi tanıştırma ne bi hoşgeldin deme hiç bişey yok..
zaten bizim buranın okulu ahır gibi..
büyük kızı ana sınıfına ve 1. sınıfa burda verdik..1. sınıfda 1 öğretmene denk geldikki sorma..
kadın şırnakdan gelmiş,o zamanda terör hat safhada,kadının snirler zirve yapmış..
çock altını ıslatıp geldş kaç kere,bende sınıf annesiyim.kadının sesinden ben bile korkuyordum..br keresinde bir şey sordum,işte niye böyle falan diye..çocuğumu azarlayarak yanına çağırdı bi fırça kaydı çocuğa benim bile ödüm koptu.
.
müdüre ,milli eğitime bile gittim,ama başka şikayette blunan kişilerinde olması gerektiğini söylediler.başka sınıfada almadı müdür inatlaştı..
benim hayırsız kaynım o zaman bu çocuğun huyu suyu değişti burda olmaz dedi,özel okula verdiler
..hatta o zamanlar çok dedim bizim durumumuz özel okula vermeye müsit değil bu gün verir yarın alırsınız çocuğu oyuncak etmeyin,hem yarın öbür gün zengin sıpaları çocuğun psikolojisini bozar,ezik olur orda diye..ama dinlemediler,şimdide
dediğim gibi arkadaşlarının içinde benimki kendini kötü hissediyor,arkadaşı bile yok.hepsi kibirli burnu havada diyor..
gerçi çok ucuz bir okul bizimki,fiyatını duyanlar inanmıyor yıllık 6 bin veriyoruz sevisle yemekle beraber ,etütleri falanda oluyor..ammaa küçükde geldi oklul çağına onu bu okula versemmi diye düşünordum amaaa okun halini görünce ,büyük kızı iyikide burdan almışız dedim...okuull ahırrrrrrrr.
babasıda sonunda küçük kız bizden hesap sorar ablamı özele verdinizde beni bu ahıra niye verdiniz diye..haklı ama başka sorunlarda var..
benim sevgili kaynım ,hem çocuğu kendi elleriyle özel okula kaydettirdi ,şimdide çocuğun okulunu sorun yapıyorlar karısıyla..
geçenk, maceramızda okulun lafı olmuş,benim çocuğa verdiğim para onların eve yatırdıkları paranın beşte biri..okulla yarışa girmiş hanım..böl paramı ben hem çocuğumu okuturum hemde paramı biriktirim...
ayy laf döndü dalaştı yine iş ortaklığına geldiii..
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Kızlar geldim ama tam bir hayal kırıklığı yaşayarak döndüm
Anam bir trafik bir trafik sinir geldibirde bu yetmiyormuş gibi koca Bakırköyde bir arabalık yer bulamazmı insan İsparklardan birine bırakayım dedim bir sürü yer gezdim bir araçlıkta olsa yer yok
Hadi büyük alışveriş Merkezinin altı aklımıza geldi orayada benim araçta tüp var diye almadılar beni
Sinirden kudurdum resmen
İnanın Bakırköyün yarısını gezdim yokara sokaklara dahi girip boş yer aradım ama nafile
Birde tam bir sokaktan geçerken adamın biri yanında karısıyla ( önlerinde çocuk arabası ) trafik tıkanık diye ilerleyemediğim bir anda yanımdan geçtiler ve şerefsiz resmen karısına bana bakarak oha karıya bak ne kadar şişman dedi
Tabi ben bir dellendim camımda açıktı senin ben ağzına diye başlayıp o.ç. dedim o sinirle
Sonra kendimede inanamadım ama inanılmaz sinirlendim hatta ağlamamak için kendimi zor tuttum
Annem boşver be güzelim o onun terbiyesizliği falan desede inanın sinirden elim ayağım titredi ve tabi benim için o anda Bakırköy bitti
Hadi bari bir pantalon al kendine dedi annem ve birlikte Forum istanbula gittik
Orada biraz dolandık ( sağ olsun kızkardeşim ay ben fena oldum diye diye beni ayrı sinir etti) ve sonunda kendime 60 liraya kot aldım Çok hoşuma gitti tabi ama biraz pahalı gibi geldi annem dahi ödemiş olsa
Neyse inşallah eşim biraz erken gelirde başka yere bakarız hem büyük kızıma birşeyler alırız bende dilediğim gibi yürümüş olurum o bahaneyle
Evet canım 5 km ediyor ama maalesef ben ancak yarsını yapabildim aksilikler olunca ama pes etmedim bu gece eşimi ikna edebilirsem bir posta daha çıkacağım
Yok canım yarım saatle benim 10 bin olmuyor ama inşallah bir posta daha çıkarsam bugün kesin tamamlarımşu anda kadar yarısı ancak oldu
teşekkür ederim cnm ne kadar güzel açıklamışsın. bu açıklamana layık olayım da en azından bir gün deneyim karatayı. ama bayramdan sonra denicem cnm. sana da o günümü anlatıcam söz..Slm fıstıklarrrröğlen uğrayacaktım fakat misafir geldi sonra pazara gittim mola esnasında takıma baktım şimdi çorbamı koydum ve geldimmm
Tatlım makul ulaşılabilir hedefler koyarsan mutlaka ulaşabilirsin 200 olsun 100 olsun önemli değil yeter ki her hafta gitsin ayrıca her 5 kilo da kendine minik bir hediye al kitap olur eşarp olur fincan olur çanta ayakkabı vs ne istersen bu minik hediyelere hedefine ulaştıktan sonra ilerde baktıkça kilo verme mücadeleni hatırlar ve sürekli temkinli olursun hem de güzel bir motivayon olur senin içincecomm varken topiğimiz her zaman güvenli ellerde şimdi kaptanımız da geldi şekercim geldi sizler varsınız
hiç içmemekten iyidir kuzumm gerisini de gıdalardan almaya çalışırız artık
cecommm öyle tatlısın ki ilahişirin doğum kontrol hapları hakikaten zevkle okuyorum yazılarını çok içten ve samimi yazıyorsun şu kitap işini tekrar düşün cecommmm
İyi alışverişler bitanemmm şimdilik 1 tane al yeter kuzummm nasılsa birkaç aya kadar mevcut kıyafetlerini kullanabileceksinnn yalnız bedenin küçüldükçe büyükleri evde tutmak yokhem feng shui ye göremiydi yanlış söylemeyeyim evdekiler gittikçe yenisi gelirmiş yani boş alan açmamız lazımmış öyle bir cümleydi sanırım
tatlım 3 sene önce duymuştum Canan Hocayı tv de tabii o zamanlar ben klasik diyetlerimi yapıyordum 1 k k peynir 1 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği vs ama inan öğün saati gelsin diye gözüm hep saatteydi
kilo vermiyormuydum elbette veriyordumm ama diyet bitince normal düzene geçince sinsi sinsi kilolar geri geliyordu herneyse Canan Hocayı ve önerdiği karatay kahvaltısını görünce yok artık dedimhakikaten
ben bunları yersem 3 katı olur şişerim
ama hakikaten öyle değilmişş ilk zamanlar 2,5 öğün yapıyordum ama şimdi alıştım resmen acıkma hissi kayboldu sabah en geç 10 da yiyorum akşam 7 veya 7,30 a dek acıkmıyorum şayet spor pacaksam sadece kefir veya meyveli kefir içiyorum öncesinde ama spor yapmayacaksam onuda yatarken içiyorum
sadece 1 gün dene 1 hafta demiyorumeksiksiz karatay kahvaltısını yap ve kaç saat sonra acıktığına bir bak sonra kararını kendin ver bitanemmm söz bir daha tek kelime etmeyeceğim
ayrıca sayfada sağlığımızla ilgili öyle güzel bilgiler var ki gerçekten çok faydasını göreceksin kuzum(karatay tarzı beslenmesen bile )
cecommm 25 sayfa geçmiş yaptığım günleri biliyorumduyum zamanında hızınıza yetişmek ne mümkündü kulakları çınlasınnn
Cecomm öncelikle çantanda her zaman 1 minik kilitli poşetlerde ceviz bulunsun hatta birkaç kuru kayısı veya kuru erikte olabilir baktın açlık hissediyorsun tedarikli olursun sabah eksiksiz yediysen acıkman mümkün değil fakat erken kahvaltı yapınca ki sen öyle yapıyorsun acıkman çok doğal ve ayrıca bir yere oturduğunuzda alırsın cevizini yanına ayran veya çay artık şekersiz ne seversen hem sohbet hem muhabbet zorlanmazsın kuzum haftasonları ünv arkadaşımla çıkıp oturuyoruz mesela o sitediğini yiyor ben de ona eşlik etmek için çıkarıyorum hazine kutumumisss geç çıkarsak zaten sorun yok kendime uygunları tüketiyorum
iyi alışverişler bitanemmm
kuzum hepimiz bir yerlerindeyizbirimizden kaçsa birimizden kaçmaz ona göre
hoşgeldinnn bitanemmm minikten haber almamız iyi oldu son olaydan sonra başına birşey mi geldi demiştim açıkçasıhedefine ulaştıysa bence gerek yok artık korusun yeterli üstelik halsiz de kalmış
kamile ve melankoli de dönse keşke
prensimiz sağlıklıysa mesele yok zaten Mervişimmm
Gez bitanem gez hakettinbence hemen sınıfını değiştirme yerine mutlaka gelir çünkü sınıf arkadaşlarına alışmıştır etkilenmesin öğretmeninin işi de zor hem hamile hem eşinin ayağı zor olacak allah yardım etsin
Gel artık kuzummmmbu gezmelerde uslu durmuyorsun gibime geliyor
hmmm arka plan demek ben süper arka planlar paylaşayım sana o zamanister dinle ister oku ister arad gözün takılsın bak kuzum
METABOLİZMAM DÜZGÜN ÇALIŞIYOR.
SAĞLIKLI, MUTLU VE HIZLI BİR ŞEKİLDE İNCELİYORUM.
İDEAL KİLOM ...........VE VÜCUDUM BU KİLOYA ULAŞANA KADAR FAZLA YAĞLARIMI YAKIYORUM.
İNCELİRKEN BÜTÜN VÜCUDUM VE CİLDİM SAĞLIKLA PORSELEN GİBİ SIKI VE IŞILDIYOR.
* Dahada sağlıklı olmak için hızla kilo veriyorum.
* Duygularımla barış halindeyim.
* Metabolizmamın düzgün çalışıyor.
* Yediğim herşey çok sağlıklı.
* İdeal kilom ( burada istediğiniz kiloyu söyleyin ) Vücudumun bu kiloya ulaşana kadar fazla yağlarımı yaktığını biliyorum.
* Mutlu, ince ve zinde, ideal bedenime sahip olmayı hak ediyorum.
* Düzenli olarak fitness egzersizlerimi yapıyorum.
* Mutlu, ince, zinde, sağlıklı , güzel bir bedenim var.
* Zihnimde ince olduğumu görüyorum.
* İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum. Herkesi affediyorum.
* Kendimi ve herkesi bağışlıyorum. Ben kendimi seviyorum.
* Sadece acıkınca yemek yerim.
* Aç olup olmadığımı bilirim.
* Kendime saygı duyuyorum.
* Hergün daha da güzelleşip sağlıklı ve zinde hale geldiğimi hissediyorum.
* Cildim muhteşem, canlı ve sağlıklı.
* Bedenimi seviyorum.
* İdeal bedenimi hak ediyorum ve şimdi buna izin veriyorum.
* Ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.
* Öncekinden daha uygun yiyorum.
* Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.
* Beslenmem çok dengeli, midem rahat.
* Bedenimin görünüşünü seviyorum.
* Bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor.
* Rahat dingin bir hızda yaşıyorum.
* Yediğim yemekler bana sağlık vererek ömrümü uzatıyor, hafızamı güçlendiriyor, beni dengeli tutuyor.
* Hücrelerim her geçen gün daha da güçleniyor.
* İnceyim ve dümdüz bir karnım var.
* Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım.
* Yemek için oturduğum her sefer, hedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım.
* Doğru beslenmekle istediğim kiloya ulaşıyorum.
* İster evde ister dışarıda yiyeyim, doğru miktarda yemekten gerçekten hoşlanıyorum.
* Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolu, tabağımda ve çatalımda yeterli miktardaki yiyecektir.
* Dışarıda yediğim zaman daha uygun ısmarlamakla, evde de kendime daha küçük porsiyonlar almakla her gün hedefime sadık kalıyorum.
* Tabağımda daha uygun miktar olması, göbeğimde kas olması demektir.
* Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır. Herkes başarımın farkına varıyor.
* Kendi hayatım, geleceğim ve kişisel mutluluğum için kilo verme hedefime ulaşıyorum.
* Ben güçlüyüm,hedefime ulaşmaya muktedirim ve bunu yapıyorum.!
* Önüme bir çok yiyeceğin konduğu durumlarla karşılaşmak benim için sorun değil. Her zaman sağlıklı ve uygun besinleri seçiyorum
* Yemeğe oturmaktan hoşlanırım. Her oturduğumda geçmişimi yenerim ve gözlerimin önünde daha güzel, daha mutlu ve daha kendine güvenli bir ben canlandırırım.
* Kilomu ve iştahımı kontrol etmek benim için kolay.
* Daha küçük porsiyonları, daha küçük lokmaları ve daha yavaş, daha sağlıklı, daha sakin bir şekilde yemeyi seviyorum.
* Hedefimi belirliyorum ve ona bağlı kalıyorum. Yemek zamanını "başarı zamanı"na dönüştürüyorum.
* Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana
kıldığın için sana şükürler olsun, çok teşekkür ederim.
MÜKEMMEL OLMAK YERİNE, KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE, ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM. KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.
MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:
Alıntıdır
Ne olur bu olumlamaları pcnize veya cep telinize kaydedin sabah kalkınca ve akşam yatarken birer kez okuyun hatta içinden bir cümle seçin ve gün içinde sürekli tekrarlayın yada cep telinize kendi sesinizle okuyarak kaydedin ve dinleyin
Farkında olmadan klişeleşmiş bir takım sözcükler seçiyoruz. Bu sözcüklerimiz ve cümlelerimiz gayri ciddi ve espri olsa bile bilinçaltları bunu bir emir olarak algılayıp realiteye dönüştürmek için çalışmaya başlıyor. Bilinçaltımızın bu mükemmel sadakatini maalesef olumsuz şeyleri hayatımıza çekmek için kullanıyoruz. Yani sorunları olduğu için mi söz ettiklerini, yoksa sorunlardan söz ettikleri için mi sorunların içinde olduklarını bilmeden.
Söz; bir enerji paketçiği ve düşüncenin somutlaşmış şekli olarak hayatımızda çok dikkat çekici etkiler yapar. Çevremizi ve hayatımızı değiştirebiliriz. Bunun en iyi yöntemi de bilinçli olumlamadır. Olumlamalar, rast gele hazırlanamaz. Kelimesi kelimesine özenle seçilmelidir. "Olacak, yapacak", "istiyorum", "Her şeye rağmen" gibi kelimeler kullanılmalıdır..
Olumlamalar şu şekilde dogru olmaz;
Se-sa eki yada şart koyma diyelim; Eğer çok Param olursa Mutlu olurum. Bu kalıp sizin hiç bir zaman mutlu olma becerisine sahip olamadığınızın ifadesidir. Çünkü mutluluğun sonucu bir şarta bağlıdır.
Meli-Malı eki; Güçlü Olmalıyım. Zorunluluk öğesidir. Şimdiki zamanda güçsüz olduğunuz gerçeğini bilinçaltınıza verirsiniz.
Ecek-Acak eki; Her şey çok güzel Olacak. Bu kalıp sizin isteğinizi hep geleceğe erteleyecektir.
Tersine Söylemler; Korkmuyorum "Güvendeyim" yerine "korkmuyorum" derseniz, korkuya odaklanırsınız ve bu çözüm değildir.
Belirsizlik cümleleri; İyi bir hayat istiyorum. Nasıl bir hayatın sizin için iyi olacağını belirtmediğiniz için belirsizlik ifadesi vardır.
Peki Olumlama Nasıl Yapılmalıdır?
- Olumlama yapmak için ilk önce geçmiş düşüncelerimiz ele alınmalıdır. Bilmeliyiz ki; geçmişteki anılarımızın oluşturduğu çekirdek inançlarımızı kırmadan ileriye gitmemiz çok yavaş ve zor olacaktır. Geçmişimizde bizi üzen insanlar, kötü anılar, maddi zorluklar hep blokaj oluşturacaktır. Bu Sebeble ilk önce affetme olumlamaları yapılmalıdır.. Hayatımız boyunca geçmişimizde bizi üzen ve küstüğümüz insanların hayatımızda blokaj oluşturduğunu biliyor musunuz ? Ne yaşarsanız yaşayın geçmişteki herkesi kalben affetmeniz gerekmektedir. Kabul bu çok zor olabilir. Ama 1 ay içinde Hayatınızdaki mucizelere hayret edeceksiniz
- Olumlamaların her ay 1 konu üzerinde ve aynı olumlama metni üzerinde yapılmalıdır. Çünkü bilinçli yaptığınız olumlamalar 21. gün sonunda bilinçaltınız tarafında kabul görür ve hayatınızda Gerçekleştirmek için çalışmalara başlar. Bir olumlamayı 3 gün yapıp bırakırsanız hiç bir fayda etmeyecektir. Ya da 2 farklı olumlama yaparsanız enerji kanalınızı dağıtırsınız.
- Olumlama sesli bir şekilde, yavaş tempoda, hissederek yapılmalıdır. Sabah ilk uyandığınızda ve gece yatmadan 2-3 er kere yapılan olumlamalar bilinçaltına daha fazla ulaşırlar. Kendinizle yaptığınız bu konuşmalar bir süre sonra içsel egonuzun size inandırdıklarını silecek ve yerine yenilerini koyacaktır. Bilinçaltına kodladığınız yeni söz ve düşünceler inançları yeniler ve çekim yasasını harekete geçirir.
- Olumlamaları Ses kaydı haline getirip gün içinde dinleyebilirsiniz. Yaptığınız ses kaydını uyurken, çalışırken, kitap okurken dinleyebilirsiniz. Ses rahatsız olmayacağınız seviyede normal düzeyde olabilir. Zaten dikkatiniz başka yerde olacağı için SUBLİMİNAL etkisi yapacak ve bilinç daha kolay kırılıp bilinçaltına ulaşacaktır. Sakın bilinçli olumlamaları bırakmayın. Sadece ses kaydı ve subliminal telkin dinlemek çekim yasasını dağınık çalıştıracaktır.
- Yine gün içinde belirli kalıpları tekrarlayabilirsiniz. Örneğin o ay içinde "Bolluk ve bereket" olumlaması yapmaktasınız. yaptığınız çalışmalarla beraber boş zamanlarınızda yada dışarıdayken sadece "bolluk, bereket, para" diyerek veya tekrar edilerek odaklanma sağlanabilir ve bu kesinlikle faydalıdır.
Bir süre sonra görmeye başlayacaksınız ki, çevrenizde size olumsuzluk veren kişiler gidecek, yerinde sizin düşüncelerinizi destekleyen insanlar gelecektir. Geçmişte istemeden yada isteyerek söylediğiniz olumsuz sözcükler yerini olumlu ve yapıcı sözcüklere bırakacaktır.
İnançlarınızı değiştirmek için bu 1 er aylık çalışmaları yapın. Sakın olumsuzluğa kapılmayın...
Alıntıdır
Çikolata Bağımlılığına Son Verin!
* Çikolata bağımlılığımı yeneceğim
* Aşırı çikolata yemeğe son vereceğim.
* Aşırı çikolata yeme sürecime son vereceğim.
* Çikolata yemeye son vermeyi gerçekten istiyorum.
* Çikolata yemeye son verebilirim.
* Çikolata tüketimimi kontrol edebilirim.
* Çikolata yemeye son vermek kolay.
* Bedenime iyi davranıyorum.
* Kendime iyi bakmak istiyorum.
* Zihnim ve bedenim tamamen kontrolüm altında.
* Ayartmalardan özgürüm.
* Arzular ve dürtülere karşı güçlü kalıyorum.
* Güçlü iradem var.
* Ayartmalara karşı güçlü kalıyorum.
* Sağlıklı yaşam tarzından zevk alıyorum.
* Her gün daha iyi hissediyorum.
* Çikolata bağımlılığımdan özgürüm.
* Çikolata yeme aşırılığına son verdim.
* Aşırı çikolata yemeye son verdim.
* Mutlu ve sağlıklı bir yaşam biçimine liderlik ediyorum.
* Yaşam tarzım sonsuza dek değişti.
* Kendimi eskisinden daha iyi ve daha mutlu hissediyorum.
Diyet İçin Motivasyon!
* Yeni, sağlıklı diyetime sadık olacağım.
* Yeni diyetimden zevk alıyorum.
* Diyetimin tamamlandığını göreceğim.
* Diyetimle başarıya ulaşacağıma dair motivasyonum tam.
* Yeni, sağlıklı yaşam tarzımı seviyorum.
* Sağlıklı diyetim için başarıya odaklandım
* Benim güçlü iradem var.
* Kararım kırılmaz(kesin).
* Sağlıklı gıdalar yemek benim için normal.
* Sağlıklı gıdalar yemekten keyif alıyorum.
Egzersiz İçin Motivasyon!
* Egzersiz için motiveyim.
* Egzersizi seviyorum.
* Her gün egzersiz yapıyorum.
* Egzersiz yapmak eğlenceli.
* Egzersiz hayatımın bir parçası.
* Egzersiz hayatımın büyük bir parçası.
* Egzersizi sabırsızlıkla bekliyorum.
* Spor salonuna gitmekten zevk alırım.
* Spor salonuna gitmeyi seviyorum.
* Spor yapmaktan zevk alıyorum.
* Egzersizde daima kendimi zorlarım.
* Daima sınırlarımı zorlayana kadar antrenman yaparım.
* Çalışmamı her zaman tamamlarım.
* Her gün daha fit oluyorum.
* Düzenli olarak egzersiz yapıyorum.
* Egzersiz yapmayı kolay buluyorum.
* Egzersiz için aşırı derecede motivasyonum var.
Kalıcı Kilo Verin!
* Kilo verebilirim
* Kilo veriyorum.
* Ben inceyim.
* Doğallıkla kilo veriyorum.
* Şu andan itibaren her zaman ince olacağım.
* Ben her zaman inceyim, ideal kilomdayım.ideal kilom.....
* Her gün daha da inceliyorum.
* Her gün kilo veriyorum.
* Her zaman sağlıklı besleniyorum.
* Sonsuza dek ince kalacağım.
* Sadece sağlıklı gıdalar yiyorum.
* Kilo vermek için iradem ve güçlü arzum var.
* Başarıyı amaçlıyorum.
* Kilo vermek için motivasyonum var.
* Kilo vermek kolay.
* Kilo verme sürecinden keyif alıyorum.
* Metabolizmam hızlanıyor.
* Kalorileri çabucak yakıyorum.
* Sağlıklı gıdalar yemekten keyif alıyorum
* Sağlıklı bir diyet yapıyorum.
* İncelmek kolay.
* İnsanlar ince bedenimi seviyor.
* Kilo vermeyi seviyorum.
* İnce bedenimi seviyorum.
* Bedenime dikkat ediyorum.
Metabolizmayı Hızlandırmak!
* Metabolizmam hızlanıyor.
* Metabolizmam her gün daha da hızlanıyor.
* Hızlı metabolizma değerlerim bana kilo vermemde yardımcı oluyor.
* Kalorileri çabucak yakıyorum.
* Kendimi hızlı yiyecek yakıcı olarak hissediyorum.
* Hızlı metabolizmam bana yağları yakmamda yardımcı oluyor.
* Yaşam tarzımı metabolizmamı geliştirecek şekilde seçiyorum.
* Düzenli yiyorum.
* Sağlıklı ve daha küçük porsiyon yemekler yiyorum.
* Sağlıklı yiyorum.
* Sadece yeteri kadar yiyorum.
* Sağlıklı gıdalar yiyorum.
* Yemeklerimi daha küçük porsiyonlarda yiyorum.
* Sağlıklı ve aktif yaşam biçiminden keyif alıyorum.
* Sağlıklı yaşam tarzımı sürdürecek motivasyona sahibim.
* Sağlıklı yemek için güçlü iradem var.
Sağlıklı Yeme Alışkanlığı!
* Her zaman sağlıklı yiyorum.
* Sadece sağlıklı yiyecekler yiyorum.
* Sağlıklı yiyecekler yemekten keyif alıyorum.
* Sebzeleri seviyorum.
* Salatayı seviyorum.
* Sebze ve salatayı bol yiyorum.
* Doğal gıdalar yiyorum.
* Dengeli bir diyet yapıyorum.
* Sadece benim için iyi olan gıdaları yiyorum.
* Düzenli zamanlarda yiyorum.
* Sadece açlığımı giderecek kadar yiyorum.
* Daha küçük porsiyonlar yiyorum.
* Yemek aralarında atıştırmadan devam edebilirim.
* Sağlıklı gıdalar yemek benim için normal.
* Her gün sağlıklı gıdalar yiyorum
Ben çok faydasını gördüm kızlar isterseniz bunları dinlerken veya okurken eft noktalarına da vurabilirsiniz umarım faydasını görürsünüz takımda paylaşmıştım şekercim arka plan diyince aklıma geldi
ne güzel bilgiler paylaşmışsınnn araştırmacı herbalistim benim tşk ederiz neslim
kuzum nane yağı sürsen miden bulanırmı acaba kokusundan
İremim ip almana gerek yok kuzum evde eski tel kablosu uydu kablosu filan varsa işini görür
neslim yavaş yavaş artır cnmm mesala 10 ar setlerle başla zamanla alışıp o sayıyı yükseltiyorsun cnmm
bir de ip atlarken iki ayağınızla birden atlamayın çabuk yorulursunuz hatta youtube da adriana limanın videosu vardı ağırlığını bir sağ ayağına bir sol ayağına veriyor atlarkeno zaman geç yorulup daha çok set yapılabiliyor aklınızda olsun
Geçmişi de bitirdimmşimdi biraz spor yapayım akşama görüşürüz nasipse
menümüde vereyimmm sanki bugünde yanlış bişeyler var şiş hissediyorum yine bi bakın bakalım kızlar
sabah: 1 dlm ekmek, 2 dlm peynir( ufak dilim), domates, salatalık
öğle: yarım kase çorba, domates, salatalık, 3 4 kaşık yoğurt
akşam: 1 servis kaşığı ama bayağı doluydu sebzeli pilav bol domates ve salatalık
4 fincan yeşil çay içtim
ipimi henüz atlamadım
2 oda yı bütürdük bugün de benim odamla küçük oda ipimide atlayı yazarım
aman tanrimmm ne diyosun ayykorktum bak simdi
sagl cnm ama su an vicdan azabi cekiyorum resmen
Kızlar bana müsaade
Uzun zamandır küçük cadıyı biberondan vazgeçirmeye çalışıyorduk ( sadece gece içiyor yoksa uyumuyordu )
Bugün biberonlarını sakladım ve onları kuzenine verdiğimi söyledim
Kaç gündür sen büyüdün abla oldun onları zeynebe verelim işte o bebek falan diye hep empoze ettik hatta kendi iki gündür biberonlarımı neden hala zeynebe vermedin dedi ( dün gece bile sordu ben büyümedimmi hala vermediniz diye )
Hadi bu gece bende nasılsa kendi istiyor diye biberonu zeynebe yolladım dedim
Demez olaydım 10 dakikadır hüngür hüngür ağlıyor keşke vermeseydiniz ben daha büyümedim işte okula gidecek yaşa gelince ben bırakacaktım falan diye söylenip duruyor
Şimdide ben ortaya çıkartırsam bu sefer yalan söylediğimizi anlayıp bize her konuda güvenmeyecek üstelik biberondan vazgeçmeyecek
Bu gece zor bir gece olucak ama mümkün olduğunca direnmeye çalışıyorum
Bİraz gönlünü almaya çalışayımda unutsun şu biberonukoca eşşek yaşından çok büyük laflar eder ama şimdide ben daha bebeğim nasıl benim biberonumu verirsiniz diye ağıt yakıyor resmen
Size hoş sohbetler ve hayrılı geceler
Allaha emanet olun
merhabalar:))
öğlen 1 kase çorba
ara 1 bardak süt 1 armut
akşam tavuk ızgra salata
Ginaydin kizlar n var ne yok
Dun aksam sacimi boyadim ugrayamadim gene malum erkende yatiyorum tavuk gibi.
Sabah 6 yillik pantolonumu giydim cuk oturdu aynada gordugim bedendeki benmiyim inanamiyorum cok mutluyum. Yaein da tarti gunu isallah az da olsa gitmistir kacamakta yaptim. Ama sabah annem geldi cevizli haşhaş li yağlı coreklerin yanina yaklasmasim bir lokma aldim ellesmedim aman dedim Yarın tarti gunu ama yarin kahvaltida yicem valla yicem yerini hazirladim simdiden
Ee cok gecmis birikmis bir bakayim ne kaynattiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?