80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa gülüm zaten aynısı yıllardır söylüyorum ama işlerine gelmiyor..benim okul dışında masrafım yok kira yok ev aidatı yok,ev desen ona göre,kendime bakıyorum yolup yığasım geliyor,milattan önce yıllardan kalmış gibiyim.kendime para harcamaya korkuyorum resmen sanki boşa gitmiş gibi geliyor..

o sevgili eltim elit bi semtte oturuyor,benim gibi köy kılıklı yerde değilki,oranın okulları özelle yarışır canım..
benim danaya çok dedim bak özel okula vereceemiz paraya iyi bi semtten ev alalım krediyle ,okula öder gibi ödeyelim hem çocuğumuziyi eğitim almış olur hemde biz ev sahibi oluruz..ama olurmu hiç anasıgile kim bakacak sonra biz burdan gidrrsek..şimdide sorun oluyor okul..aslında hiçç sorun olmamalı sevgili eltim yıllık 8 bin e kreşe vermiş çocuğunu..bizim koca kız 8. sınıfa 6 bine gidiyor onun 3 yaşında oğlan 8 bine kreşe..eee yırtılan deli bekirin yakası.neyine gerek nasılsa herşey ortadan niye hesaplasın hatun..ahhhhhhh ahhhhhhhh benim kocam akıllı olsa kimseye laf düşmez..
hoş geldin tatlım seni görmek ne güzel

hoşbuldum canım,,seni görmekde öyle..
sanırım kilolar gitmiş baya,maşallah darısı başıma..şu kurban telaşı bitsin bende sil baştan başlıyorum kilo vermeye..

iyiki doğdunnn daisyishere iyiki doğdun daisyishere iyiki doğdunnnn iyiki doğdunnn mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa

beyazcanımmmmmmm hoş geldinnnnnn inşallah fark ederrr etsin diye bu çabam ama bakalım :))) sana da kolay gelsin gülüm allah yardımcın olsunnnnn keşke yardım edeek biri olsaymış, soba işi de dert allah tez zamanda kapını açsında kurtul o evden inş. , baklavayıda hiç uğraşma canım eşin filan sorun çıkarmıyorsaaa hazır al yappp, ben,m babam ısrarla yaptırıyor bide bizde illa bayram sabahı açma su böreği çörek olacak kaç gündür kavga ediyoruz babamla içinden birini seç diyetteyiz diye :)) oda tatlıyı seçti şimdilik mecbur açacaz neyse razı olsunda ona

şu show tv dekini diyosan evettt kocaman kocaman da yerr birazda yapmacık şekildeee kafasını sallaya sallaya yer ya ifrit olurum
ne büyük sevinç maşalllahhh canımmmm ben en son 2 yıl önce yaşamıştım o duyguyu darısı tez zamanda başımıza

içimi rahatlattın gülümmm nedense çok yemiş gibi hissediyordummm

günaydım canım ,
görüşemiyoruz hiçç..nasılsn amaliyattan sonra .kilo verme durumları ne alemde arkadaşım..
Ezgi kim beyazcanim yeyip yeyip kilo almiyosa zikkim yesin:)ben iyiyim cok sukur.yavas gidiyo ama gidiyo kioilar simdi 64 kiloyum.sen nedurumdasin hersey yoluna gircek insallah zamanla az toparlan sende devam et bak elmasekeri pisman oldu dondu basladi zayiflamaya iremde geldi

yok cnm o şişkinliğinden öyle gelmiştir sana. gayet iyi gidiyorsun maşallah. azmin daim olsun inş.

hani şu lezzet haritası diye bir program yapıyor ya o kadın. ne bulsa yiyor. birde iştahlı iştahlı. bende o kadının kilosunu takip ediyorum hep ama gayet iyi. demekki yakıyor kadın..

Canım Allah onu bildiği gibi yapsın
Ya madem öyle sende bari kendine biraz harça be güzelim
Bak bayramı bahane et çocuklara birşeyler aldır hatta kuaföre git kendini bir bakıma al
Nasılsa öylede sana koklatmıyorlar böylede bari kendini rahatlat hem eşinde senin biraz para harçamana alışırsa biraz daha farklı davranır O eltin olacak insan müsvettesi eminim kuaförden çıkmıyordur gencecik hatunsun sen niye hep fuzuli masrafmış gibi davranasın ki
Maalesef bu zamanda biraz çakal olacaksın hem ne demişler ağlamayana meme yok

Sorma canım o hatuna bende fit oluyorum
İnanılmaz yapmacık geliyor bana hatta deng gelirsem anında zıkkım ye diye kanalı değiştiriyorum

Bu arada sanada kolay gelsin canım
Ben bu bayram yırttım Normalde annem kesin yapardı baklava ve tabi yamak olarak beni çağırırdı yardıma ama bu bayram oda öğlende köye gidecek o yüzden boşver ne gerek var hem hepimiz dikkat etmek zorundayız yediklerimize dedimde vazgeçti
Annemlere zaten gelirse ancak amcamlar gelir bayramlık onlarda bu bayram baklava yemesinler çok isteyen gelirken 1 kg alıpda gelsin

Bugün tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum
Sabah bir niyetlendim son anda vazgeçtim banada süpriz olsun diye

Öğlende kardeşime kahva içmeye gidiceğim daha sonrada mağazaları bir gezeriz sanırım hem bana yürüyüş olmuş olur Belki yarına kadar bir 250 gr daha gider

hiçç dimi ama :))) getirip yesinlerrr evde oupda yememek çok zorrr olmazsa nasılsa yok deyip çekiliyorsunnn umarım bu bayramı rahat atlatırızzz bu arada tarihim belli oldu cecommm 18 de 16 günüm kaldııı

inşallahhhhhhhhhhhhhh ne gitse kar gülümmm

ayy

kk ya yazmaya başlayınca arkası geliyor,biraz iş biraz burası ilerliyorum..öğleden sonra çarşıya gidecem daha benim herifin angarya işleri beni buldu yine..kurye beyaz , kargoya malzeme verileekmiş onları götürecem işin gücün arasında..
kolay gelsin şekerim..
bayram diyince nedense baklava tatlı su böreği geliyor hep aklımıza..babanda alışkın olunca ille istiyor demekki..neyseki birine razı gelmiş..zaten kuban bayramı ilk gün kurban eti kavurma yenir böreğe yer kalmaz midede..

seninkiler bayramın kaçıncı günü geliyor şekerim..
işallah canım bende sil baştan başlıycam..ben ağırlaştığımı hissediyorum ve çok yiyorum şu aralar sinirden..
bayram sonu toparlanmam lazım..sen iyi gidiyorsun maşallahın var..
hani şu lezzet haritası diye bir program yapıyor ya o kadın. ne bulsa yiyor. birde iştahlı iştahlı. bende o kadının kilosunu takip ediyorum hep ama gayet iyi. demekki yakıyor kadın..
valla programın adını bilmiyorum ama kadın ağzını timsah gibi açıp yiyor koca koca ,onu biliyorm sadece..
[QUOTi
E="ceco34, post: 37166974, member: 280674"]Canım Allah onu bildiği gibi yapsın
Ya madem öyle sende bari kendine biraz harça be güzelim
Bak bayramı bahane et çocuklara birşeyler aldır hatta kuaföre git kendini bir bakıma al
Nasılsa öylede sana koklatmıyorlar böylede bari kendini rahatlat hem eşinde senin biraz para harçamana alışırsa biraz daha farklı davranır O eltin olacak insan müsvettesi eminim kuaförden çıkmıyordur gencecik hatunsun sen niye hep fuzuli masrafmış gibi davranasın ki
Maalesef bu zamanda biraz çakal olacaksın hem ne demişler ağlamayana meme yok

Sorma canım o hatuna bende fit oluyorum
İnanılmaz yapmacık geliyor bana hatta deng gelirsem anında zıkkım ye diye kanalı değiştiriyorum

Bu arada sanada kolay gelsin canım
Ben bu bayram yırttım Normalde annem kesin yapardı baklava ve tabi yamak olarak beni çağırırdı yardıma ama bu bayram oda öğlende köye gidecek o yüzden boşver ne gerek var hem hepimiz dikkat etmek zorundayız yediklerimize dedimde vazgeçti
Annemlere zaten gelirse ancak amcamlar gelir bayramlık onlarda bu bayram baklava yemesinler çok isteyen gelirken 1 kg alıpda gelsin [/QUOTE]

iyi demişşin annene canım,zaten yapılınca 1 lokmada olsa yenir..hiç yapılmasınki senin diyetinde bozulmasın..

zaten 1 yiyince arkası geliyor,en azından ben öyleyim..

ezgiye zıkkım ye denicek kadar var cecomm..nasıl iştahlı öylee,kesin nazarım değicek kadına boğazına durmasa bari yedikleri..ben hiç bir zaman öyle kocaman lokma yiyemem,birde yerken konuşuyor..kesin boğulur mefta olurdum..

amann ezgi dedimm dedim acıkdım bennnnnn..

Aa o kadinmi arada giruyirum ne pus bogazli kadin ne bulsa yiyo insan hicmi bisey sevmez bide yerken 40 gunlyk ac gibi yiyo

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama çıkmadan az iş yapıp duşumu alır hazırlanırım

Hesapta bayramlık temizlik yaptım şu an salon bomba patlamış gibi
Cadı yine bütün oyuncaklarını döktü ortaya
Az yapboz yapıp bıraktı, sonrada sulu boya diye tutturdu onları Allahtan saklamıştımda kuru boyaya ikna oldu
Her yer boya kitabı, yapboz ve kalem kaynıyor birde bu ara huy edindi bütün peluş oyuncakları koltuğa çıkartıp onlara arkadaş muamelesi yapıyor
Neymiş arkadaşlarıyla bir yandanda çizgi film izleyecekmiş

Geçen gün masaya onlar için tabak istedi resmen neymiş yemek yedirecekmiş ama hepsine tabak lazımmış Nasıl kükrediysem artık arkadaşları açıkmıyorlar

Size hoş sohbetler ve hayırlı günler
SAftirik ben salladım durdum bugün akşam üzere birde kuaförü araya sıkıştırayım diyorum
En azından kuaför boyasın ben evde durularım nasılsa Allahtan aynı sokaktada hemen poşete kafamı sarıp eve kaçarım

bende uzun yillardir seker kullanmiyorum cnm ama sade nescafe yide icemiyorum nedense

hiçç dimi ama :))) getirip yesinlerrr evde oupda yememek çok zorrr olmazsa nasılsa yok deyip çekiliyorsunnn umarım bu bayramı rahat atlatırızzz bu arada tarihim belli oldu cecommm 18 de 16 günüm kaldııı

Hadi bakalım gözün aydın bizimde gazamız mübarek olsun
Bak bayramda aman diyeyim sakın kaçamak yapma
Bayramdan hemen sonrada sıkı bir programla o kiloların en azından 3 kilosuna veda ederiz diye düşünüyorum
Ben bugünki ip atlamamı yaptım 100 kere ama akşam bir daha atlamayı düşünüyorum
Sende mutlaka günde iki kere yapmaya çalış canım

Bİrde Wall Sit diye birşey varmış onu yapmaya başlıyacağım bugün
Duvara yaslanarak havada sandalyede oturur gibi oturuyormuşsun ( artık kaç saniye dayanabilirsen )
Bİr kaç saniye sonra bacaklar başlıyormuş titremeye ve bütün alt bölgeyi çalıştıyormuş o basit görünen hareket Günde 3 kere yapmayı düşünüyorum ( zaten ilk zamanlar ancak 20 saniye falan dayanabiliyormuş insan )
Ne kadar uzun o şekilde kalabilirsen okadar çabuk karşılığını görüyormuşsun

Sende mutlaka yap canım en azından belden aşağıyı biraz daha sıkılaştırırsak bir beden kesin ufalmış oluruz ( bende gelin olacağım seninle beraber )
Cidden her gün yapacağım bende bunu ve ip atlamayı iyice alışıncada başka şeyler ufak ufak eklerim diye düşünüyorum hem bezmeden sporuda dahil etmiş olurum

iyi demişşin annene canım,zaten yapılınca 1 lokmada olsa yenir..hiç yapılmasınki senin diyetinde bozulmasın..

zaten 1 yiyince arkası geliyor,en azından ben öyleyim..

ezgiye zıkkım ye denicek kadar var cecomm..nasıl iştahlı öylee,kesin nazarım değicek kadına boğazına durmasa bari yedikleri..ben hiç bir zaman öyle kocaman lokma yiyemem,birde yerken konuşuyor..kesin boğulur mefta olurdum..

amann ezgi dedimm dedim acıkdım bennnnnn..[/QUOTE]beyazcanım sorma tutuştum ayın 18 indee nasıl gidecek bu kilolarrr 16 günüm kaldı neyse artık olduğu kadar kuzumm duanı eksik etme emiii

hımmm madem o kadar etkili bende başlayayım ama yarın başlarım bugün inşallah işimizin son günü fırsat bulamam ama yarın seninle yapacam cecom ipide yarından itibaren sabah akşam devam maşşalllah ne ara yaptın sen bravo vallahii

bende uzun yillardir seker kullanmiyorum cnm ama sade nescafe yide icemiyorum nedense

anladım cnm bazen olmuyor işte. yanında belki kur kayısı, incir, erik yesen şekerden daha iyidir. doğal hem. ama olmazsa da yapacak bir şey yok. arada bir keyif gerekli yani :)

beyazcanım sorma tutuştum ayın 18 indee nasıl gidecek bu kilolarrr 16 günüm kaldı neyse artık olduğu kadar kuzumm duanı eksik etme emiii

hımmm madem o kadar etkili bende başlayayım ama yarın başlarım bugün inşallah işimizin son günü fırsat bulamam ama yarın seninle yapacam cecom ipide yarından itibaren sabah akşam devam maşşalllah ne ara yaptın sen bravo vallahii[/QUOTE]

cnm çok güzel baya zaman var. valla bayramda salmazsan güzel kilolar verirsin. sonrasında da devam edersen kuğu gibi bir gelin olursun valla.. hadi hayırlısı cnm..

Dün kayınvalidelere gitmiştik. Çok iyi oldu kışlık erzaklarımızı aldık
Yemeklerde salça kullanmıyordum ben malum yasak olduğundan. Hep domates koymuştum. Şimdi koyden ev yapımı salça geldi çok şükür
Bakliyatlar falan hep köyden geldi o yüzden içim rahat doğallıktan yana.
Domates konservelerimizi de aldık ohhh
Dünde orda kırmızı biberleri közledik buzluğa atmak için. Çok severim ben.
Tereyağım bitmişti onu da aldım. Oda köyde gelen tereyağı.
Doğal doğal beslenicez bu kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…