80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki başına darısı en kısa zamanda

benimde bu sabah anacım geldi köyden neler getirmiş neler.yarma,bulgur,sebze,konserve...
salçamızda yapılmış dha ne isterim yuppiiii

yarın bi bildirim yap kilonu merak ettim. ben gülayla nura yı solladım bu arada :)

arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.
hayırlı bayramlar inş. az yiyin e mi :)
benim mesai bitmek üzere. evde nete giremeyebilirim sıpa izin vermeyebilir :) 1 haftada iznim var. ama diyetimi salmayacağım Allah 'ın izniyle. kilo bildirimimi de ilk defa yapayım hadi bakalım.
başlangıç:67
bu hafta: 66.6
toplam giden: 400 gr
bu hafta giden:400 gr
size her gün 100 gr veriyorum demiştim:) yarınkini de ekledim :)

ayyyy kaç sayfa okudum bilemiyorum ne coşmuş muhabbet kızlar:))
ne güzel...
bugün eve gelince missssler gibi malum dün hem doğum günü hem temizlik günüydü:)) bi de yarın tatil ya.. oh be dedim:))
ıspanak pişiriyorum şimdi pirinç yerine azcık bulgur koydum:)

menümü yazayım unutmadan :)
sabah 1 domates 1 salatalık 1 dilim kepek ekmeği 2dilim peynir
arada bi bardak süt
öğlen 1çay badağı yoğurt 1 kepek ekmeği bi kase kadar mantar tavuk kalmıştı onu temizledim:))
arada bi elma bi çay bardağı süt
arada 1 dilim ekmek 1 dilim peynirim var bakalım yiyebilirsem:)
akşama da ıspanak yoğurt salata 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 meyve 1 bardak süt 1 grissini ile kapatırım günü...

Tünaydın fıstıklarrrr

harikasın canımmmm hemen kaydediyorum bunları ve fırsat buldukca güne bunlarla başlıyorummmm çok çok tişk ederimmm

rica ederim cnmmm ben çok faydasını gördümmm müsait bir zamanında teline kendi sesinle kaydet fırsat buldukça dinle böyle pratik oluyor

aynenn cnmmm allaha havale et en güzelii bence kasım 15 gibi bu istikrarla gidersen ikili rakamlar gelecek

menün gayet güzel şekercimmm akşam özellikle sebzeli pilavdan başka bir fazlalık göremedim bulgurlu bile olsa çok kuzum aslında 15 günümüz olmasa ona da mızmızlanmam da yeşilçayı 3 fincandan fazla içme bitanemm

afiyetolsun cecommm karatay kahvaltısında hakikaten çeşit çok oluyor o yüzden acaba ne eksik diyor insan dip sos güzel olmuş

aman tanrimmm ne diyosun ayykorktum bak simdi

korkma korkma

cnm spor yapamiyorum ama en kisa zamanda baslicam tesekkur ederim bu arada beni motive ettigim icin

en azından yarım saat de olsa spor yapabilirsen zayıfladığında sarkmalarda olmamış olur kuzummm rica ederim bunun için burdayız

Bugünki 100 kere ip atlama görevimde tamam
Elmammmmm Şekerimmmmmmmm sen ne alemdesin

helallllll cecommmm

hosbulduk canım ceco34 :)))

ben birkaç gündür giremiyorum hafta sonu köydeydim .. iki gündürde acayıp hastayım bogazlarım çok kötü sabah d.r gittim serüm taktılar yeni acıldı gözüm..

geçmiş olsun evrimcimmm acil şifalar cnmmsıcak içecekleirne karabiber eklersen çabuk toparlanırsın cnm bir de evde suyun içine vicks ekle ve kaynat mikroplar çabuk ölsün

iremcimm yürüyüş ip atlama ve spor tüm kasları çalıştırıyor ilk önce bacaklardaki yağlar gidiyor ama orda kalmayınca diğer bölgelerdekiler erimeye başlıyor beimde sorun üst bölgeydi düzenli sporla gidiyor için rahat olsun

menüm
sabah 12:00 suda yağsız yumurta haşalama peynir zeytin
domates salatalık 1 dilim ekmek

ara 1 elma

akşam salata haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav

ara mate çayı

kuzum yağsız yumurta yersen yumurtadaki vitaminleri alamazsın ki

kizlar bugunki kahvaktim 2 yumurta zeytin peynir domates salata kasar cok az tadimlik ara elma oglen corba biraz yogurt iki dilim ekmek aksam kanat ve salata yedim veeee bide sekerli bi nescafe ictim ypmamam lazimdi dimi ama yaptim valla

itirafını severim seninnnn hatanın farkındasın kuzummm sağlık olsun

bak sen cimcimeye ne yardan ne serden geçiyor ama iyi olmuş vermemen cecom olan enişteye olmuş yalnız

doğum gününe rağmen süper menün daisycimmm afiyetolsun cnmm

Canan abla duymasın kuzummm bugün telafi edersin bitanemm

Hoşgeldin meleğimmmmm

est bitanemm tşk ederim 1 gün de çok şeyler değişebilir merakla bekliyorum deneme sonucunu

ilahi eylül ne güldümmm
hakikaten zıkkım yesin ama ezgiyi hiç izlemedim ben

günaydın millet

tünaydın kaptanımmmm

cecommm plank da deneyebilirsin ondada hareket yok sadece beton gibi duruyorsun 15 sn ile başlanıyor ama resmen titriyorum

ohhhh rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin inş kuzummmm ne güzel yapmışsınızzz
hepimiz kışa rahat edeceğiz

iyi tatiller iyi bayramlar bitanemmmm trbk ederimmm en sağlıklı kilo verme yöntemi az olsun öz olsun

evet daisycim muhabbet süper de yetişmek mümkün değil sabah başladım ara ara yazıyorum kalk otur anca bu saat oldu menü süper kuzummm akşam ıspanağın yanında yoğurdu yeme istersen cnmm ıspanaktaki demirin emilimini engeller yoğurt o ellerine sağlık cnmm

güya tatlı yapmayacaktım abim aradı ne yapacağımı sordu hiçbirşey dedim bir başladı yağ çekmeye kıyamadım verdi siparişlerini yufka yürek dayanmadı işte tamam yarın açarım dedim bir de kalbura bastı istedi bunu duyan annem coştu ben de kuru yufka isterim dedi hazır satılıyor fakat tuzlu olduğu için yiyemiyor artık birazdan hem yapar hem pişiririm sağ elini kulllanamıyor hala ne yapalım sağlık olsun
yeterki gönlü olsun yarında diğerlerini yaparım artık

bu arada kendime yeşilçay hazırladım haydi birlikte içelim kim kaldıysa tabiii

tebrikler canım ne güzel gunde 100gr

hosbulduk canım ceco34 :)))

ben birkaç gündür giremiyorum hafta sonu köydeydim .. iki gündürde acayıp hastayım bogazlarım çok kötü sabah d.r gittim serüm taktılar yeni acıldı gözüm..
oh annem getirdi yaptığınız cevizli yağlılardan ama ben elimi sürmedim kuzen bu sabah.
yarın tartı günü sabah bildirim yapmayı unutma emi

bügünki menümü yazayım dicem ama hiç birşey yiyemedim desem yalan olmaz bol su ve sadece lemlebi oda ilaclarımı almak için yiyemiyorum canım bişey istemiyor..
annemde hastalanmış serum yemiş oralarda şimdi iyi ama salgından bizde nasıplendik
sağol canım:))

dinlenmeye calışıyorum malum 3 tane bebiş olunca:)))evet hastaneler acil dolu salgından:)
kızlar da oğlanda büyük yat aşa baksınlar sana biraz kuzen

iyi akşamlar kızlarr
çarşıyı turladım geldim..herife pantolon almıştım lcw nın net sitesinden.onun paçasını veriyim dedim ama ne mümkün öyle kalabalıkdıki mağazaya girmemle çıkmam bir oldu.kendisi yaptırsın bu seferde ..önceden ben yapardım paçasını falan ama aldıklarım evde yapılacak cins değil.

çarşıdan totoma baka baka geldim..yanıma az para almıştım.marketten bişeyler aldım kasaya vardım.kasadan geçti şu kadar para cüzanı açtım kredi krtıyla ödüycem güya yanımdaki parada dışardan alıcaklarıma ancak yeter..

kredi kartı yok,sağolsun benim jerif almış cüzdandan.allahdan yanımdaki para kuruşu kuruşuna yetti,hatta 1 lira bilekalmadı..

otobüse el kartım vardıda bindim..markette iade etmeyede utandım arkmda uzunn bir sıra vardı..neyseki çarşıda kalmadan evime geldim..ama alıcaklarım vardı alamadan geldim çok güzel taze kahve çekiyorlardı alıcaktım hep kaldı..artık market kahvesine kaldım.
tabiki başına darısı en kısa zamanda

benimde bu sabah anacım geldi köyden neler getirmiş neler.yarma,bulgur,sebze,konserve...
salçamızda yapılmış dha ne isterim yuppiiii

beyazcım sen kaç kiloda kalmıştın ben unuttum
annenin getirdiklerini afiyetle yiyin canım..ne güzel annecin sizi düşünmüş geirmiş..
ben kilo aldım malesef,gittiğimde 79 dum şimdi 80 ,81 oynuyor..
çokda iştahım açık sürekli acıkıyorum,allah sonımu hayretsin..
yarın bi bildirim yap kilonu merak ettim. ben gülayla nura yı solladım bu arada :)
maşallah dee,,işallah hedefe çabuk laşırsın ki çabuk ulaştın bence..
teşekkür ederim hep birlikte aynı dileklerle inşallah:))
doğum günün kutlu olsun canım..nice güzel yaşların olsun işallah..

meleğimm

annenin eline nolduu,,işallah önemli bi sorun değildir.
işallah seninde kendin gibi hayırlı çocukların olur,.allah razı olsun annenin gönlünü yapmak için elinden geleni yapıyorsun..

kocamannn öptüm seni..

menümmmü vereyim çok yoruldum ben yaaa o sabah bu akşam yeni yemek yerken oturdum varya şimdi yazıp tekrar devam offf offff
sabah: sabah iyice coştum hızımı alamayıp 3 dlm peynir yedim çok zararr verdim mi ki acaba ? 1 dlm ekmek, domates salatalık
kahvaltıyı geç yaptım bugün bi uyandım saat 10.30 olmuş annemde uykuda kalmış kahvaltıdan sonra kendimi görmedim zaten akşam acıktığımı hissedip yemek yedim artık :)
akşam : 2 bardak ayran 2 s.kaşığı barbunya sanırım buda çok oldu swetttimmm çok mu ki yine ay benim bu ayarsızlığım, 4 5 çatalda et döner

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Bugün gerçekten baya yürüdüm hatta hala ayaklarımın altı ağrıyor
Kuaföre uğrayıp saçımıda boyatacaktım ama sağ olsun kuaför komşum ay ne olur yarın gel gidip kendime bayramlık bakacağım dedi ( ki o anda bir kaç kişide bekliyordu )
İyi hadi bakalım yarın hallederiz o zaman diyip hemen kendimi eve attım
Aslında iyikide atmışım yoksa benim yemek saati kesin 9u bulurdu mazallah
Yarın öğlende giderim olur biter nasılsa araya alacağına söz verdi kaşımıda aldırırım çok kalabalık olursa kaşımıda anama aldırırım olmadı

Mağazalara girdik çıktık ama bu bayram maşallah baya bir fiyat bindirmişler
Küçük kuzuma ufak beyaz bir gömlek aldım çok güzel
Büyük kızada baktıkda hanım beğenmedi gitti en sonunda evde sadece bir kere giydiği pembe bir gömlek vardı onu giymeye razı oldu ( ki normalde pembe sevmez )
Saçımın boyasını falanda aldım hatta evde şampuanım bitmişti ondanda alayım derken annem hadi onlarıda ben ödeyeyim dedi tabi kızkardeşimde şampuan almıştı onuda üstlendi
Kasada öderken bende sağol anneciğim bizim bayram hediyemizde bunlar olsun dedimde kasadaki genç başladı gülmeye

Kendimede baktım ama çok pahalıydı sonrada aklıma geldi geçen bayram 3 - 4 tane birden almıştı annem bana onlardan birini giyerim olur biter
Nasılsa altına siyah pantalon aldım
Ayakkabı olarakda annemin bana getirdiği bir bot vardı onları giyeceğim ( içten gizli topuklu tabanı bir )

Şükür bu bayramda yırttık
Eşimede evden birşeyler ayarlarım olur biter nasılsa ona kalsa giyinemyecek bile özel birşeyler

harika canım şurada bir kaç gün oldu ama yinede gitmiş
Bakalım ben ne bildirim yapacağım yarın

İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir bildirimin olur

Canım okadar enerji harcadın halada devam edeceksin üstelik ekmeksiz yediysen sorun olmaz
Yarın bakalım nasıl bir bildirim yapacaksın cidden çok merak ettim
Ha gayret kuzum o kilolar gidecek ve senin KV adayı geldiğinde sana bayılacak düğünde zaten kaçarı yok Kuğu gibi olucaksın

cnm çok güzel baya zaman var. valla bayramda salmazsan güzel kilolar verirsin. sonrasında da devam edersen kuğu gibi bir gelin olursun valla.. hadi hayırlısı cnm..[/QUOTE]

ayy cecom sen konuştukça ben nasıl hevesleniyorum varyaaa nasıl aşka getiriyorsun :) inşallahh kuzumm seneye bu vakitlerrr incecik olup sadece yeni gelen arkadaşlarııza destek oluruz bide kilomuzu korumak için burda oluruzzz güle güle can sağlığıyla giyin ikinizde aldıklarınızı da kullanın menü yine şahaneee tbrk ederim canımmmm bu arada zeytin koyduğun kaseyede bayıldım çok güzelmiş maşallah diyim güle güle kullan onuda :)

Çok sağ ol canım
Geçen gün A101in reklamında görmüştüm bulamayınca kızkardeşim deng geldiği bir marketten almış sağ olsun tanesi 1 liraymış hatta ben onları resimde gördüğümde daha büyük sandım neyse artık zeytin ceviz falan koyarım dedim hatta anneme telefonda küçük olduğunu görünce hakikaten öyle oldu ama benim hoşuma gittiler ufakta olsalar kim bilir belki vardır hala bazılarında.

cecom siyah pantalonu buldun hee :) bende bugün siyah bi pantolon ve Kap gibi bişey aldım biraz pahalı oldu ama yeni gelin olarak ilk gezmelerimizi yapıcaz
Lazımdı yani :)
Ve ayrıca ben albüme düğün fotolarımı koydum cecom belki bakmak istersin :)

Canım şimdi baktım çok çok güzel çıkmışsınız
Rabbim nazarlardan saklasın ....Aminnnn

Yeni kıyafetlerinide güle güle giy

görürsem bende alayım çeyizime koyarım :))) çerezlik olarak da güzel olur

İyi akşamlar fıstıklar

anneciğine geçmiş olsun neslimmm cıslara dokunmadığın için tşk ederim

Aksilik olmuş meleğim sağlık olsun çıkmadan önce kontrol etseydin keşke

Sen bir dön aramıza yine vermeye başlarsın kuzumm yeter ki huzurun yerinde olsun

annemin göğsü alındı ya kuzumm sağ göğsü o yüzden sağ kolunu 2 ay daha kullanması yasak bitanem

o benim herşeyim meleğim bizim için çok şeyden vazgeçti allah benim ömrümden alsın ona versin
o mutluysa ben de mutluyum benimki biraz aşırı sevgi sanırım Aminnn bitanemm inş

şekercim peynirden korkma avucç için kadar ve avuçiçinin kalınlığında peynir yiyebilirsin sorun yok afiyetolsun kuzumm akşam da gayet güzellll

bugün birşey bulamadım ellerinize sağlık cnmm ama iki gündür temizlik yapıyorsunuz günlük zaten yapıyoruz ben camların tozunu aldım perdeleri yıkadım o kadar gerçi 2 haftada bir yıkanıyor zaten

neyse ellerinize sağlık bitanemmm

aleyküm selam cecommm yarında kaytarmasın komşun arefe günü çok kalabalık olur çünkü bayramlarda fiyatlara bindirmeleri normal cnmmm alışverişi 2 hafta önceden yapmak lazım minik prenses güle güle giysin cicisini bayramlar çocuklar için zaten

Afiyet leptin olsun cecom müthişsinnn yarını ben de merak ediyorum açıkçası

harika çıkmışsınız Edacımmm maşallah girer girmez fotolarına atladım hemen rabbim yuvanızdan huzur sağlık ve mutluluğu bir ömür eksik etmesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…