- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
tabiki başına darısı en kısa zamandaiyiki doğdunnn daisyishere iyiki doğdun daisyishere iyiki doğdunnnn iyiki doğdunnn mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa
beyazcanımmmmmmm hoş geldinnnnnn inşallah fark ederrr etsin diye bu çabam ama bakalım :))) sana da kolay gelsin gülüm allah yardımcın olsunnnnn keşke yardım edeek biri olsaymış, soba işi de dert allah tez zamanda kapını açsında kurtul o evden inş. , baklavayıda hiç uğraşma canım eşin filan sorun çıkarmıyorsaaa hazır al yappp, ben,m babam ısrarla yaptırıyor bide bizde illa bayram sabahı açma su böreği çörek olacak kaç gündür kavga ediyoruz babamla içinden birini seç diyetteyiz diye :)) oda tatlıyı seçti şimdilik mecbur açacaz neyse razı olsunda ona
şu show tv dekini diyosan evettt kocaman kocaman da yerr birazda yapmacık şekildeee kafasını sallaya sallaya yer ya ifrit olurum
ne büyük sevinç maşalllahhh canımmmm ben en son 2 yıl önce yaşamıştım o duyguyu darısı tez zamanda başımıza
içimi rahatlattın gülümmm nedense çok yemiş gibi hissediyordummm
benimde bu sabah anacım geldi köyden neler getirmiş neler.yarma,bulgur,sebze,konserve...Dün kayınvalidelere gitmiştik. Çok iyi oldu kışlık erzaklarımızı aldık
Yemeklerde salça kullanmıyordum ben malum yasak olduğundan. Hep domates koymuştum. Şimdi koyden ev yapımı salça geldi çok şükür
Bakliyatlar falan hep köyden geldi o yüzden içim rahat doğallıktan yana.
Domates konservelerimizi de aldık ohhh
Dünde orda kırmızı biberleri közledik buzluğa atmak için. Çok severim ben.
Tereyağım bitmişti onu da aldım. Oda köyde gelen tereyağı.
Doğal doğal beslenicez bu kış
beyazcım sen kaç kiloda kalmıştın ben unuttumgünaydım canım ,
görüşemiyoruz hiçç..nasılsn amaliyattan sonra .kilo verme durumları ne alemde arkadaşım..
yarın bi bildirim yap kilonu merak ettim. ben gülayla nura yı solladım bu arada :)yaa gülüm zaten aynısı yıllardır söylüyorum ama işlerine gelmiyor..benim okul dışında masrafım yok kira yok ev aidatı yok,ev desen ona göre,kendime bakıyorum yolup yığasım geliyor,milattan önce yıllardan kalmış gibiyim.kendime para harcamaya korkuyorum resmen sanki boşa gitmiş gibi geliyor..
o sevgili eltim elit bi semtte oturuyor,benim gibi köy kılıklı yerde değilki,oranın okulları özelle yarışır canım..
benim danaya çok dedim bak özel okula vereceemiz paraya iyi bi semtten ev alalım krediyle ,okula öder gibi ödeyelim hem çocuğumuziyi eğitim almış olur hemde biz ev sahibi oluruz..ama olurmu hiç anasıgile kim bakacak sonra biz burdan gidrrsek..şimdide sorun oluyor okul..aslında hiçç sorun olmamalı sevgili eltim yıllık 8 bin e kreşe vermiş çocuğunu..bizim koca kız 8. sınıfa 6 bine gidiyor onun 3 yaşında oğlan 8 bine kreşe..eee yırtılan deli bekirin yakası.neyine gerek nasılsa herşey ortadan niye hesaplasın hatun..ahhhhhhh ahhhhhhhh benim kocam akıllı olsa kimseye laf düşmez..
hoşbuldum canım,,seni görmekde öyle..
sanırım kilolar gitmiş baya,maşallah darısı başıma..şu kurban telaşı bitsin bende sil baştan başlıyorum kilo vermeye..
teşekkür ederim hep birlikte aynı dileklerle inşallah:))doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı zayıf yaşlaraaa
harikasın canımmmm hemen kaydediyorum bunları ve fırsat buldukca güne bunlarla başlıyorummmm çok çok tişk ederimmm
Çok teşekkür ederim canım
Merak etme o insan müsvetttesini Allaha havale ediyorum
Eşimede anlattım oda aynısını söyledi boşver sakın kendi canını sıkıpta motivasyonun düşmesin diye
Allahın izniyle herşey çok güzel olucak ve fıstık gibi olacağıma inanıyorum
Kesinlikle bu sene yeni yıla bile 2li hanelerde gireceğime eminim
menümüde vereyimmm sanki bugünde yanlış bişeyler var şiş hissediyorum yine bi bakın bakalım kızlar
sabah: 1 dlm ekmek, 2 dlm peynir( ufak dilim), domates, salatalık
öğle: yarım kase çorba, domates, salatalık, 3 4 kaşık yoğurt
akşam: 1 servis kaşığı ama bayağı doluydu sebzeli pilav bol domates ve salatalık
4 fincan yeşil çay içtim
ipimi henüz atlamadım
2 oda yı bütürdük bugün de benim odamla küçük oda ipimide atlayı yazarım
Hemen bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım
Bu sabah kahvaltımı hazırladığımda yahu bu tabakta birşey eksik, birşey eksik diye dakikalarca baktım ama ne olduğunu bulamayınca yedimŞimdi bir daha dikkatli baktım ve 5 dakika sonrada olsa jeton düştü Meğer Peynir eklemeyi unutmuşum ama inanın fark etmedim neyin eksik olduğunu
Eki Görüntüle 1259744
Akşam yemeğim anlatılmaz yaşanır kıvamdaydı bence
KuruFasülyem çok güzel olmuştu ve yanına normalde turşu gider biliyorum ama ben ödem yapmayayım diye özellikle kendime salatalık doğradım ve sade ev yoğurduyla dip sos misali yedim ve şu an inanılmaz tokum
Tükkan yarına kadar kapalı
Ahanda buda akşam yemeğim
Eki Görüntüle 1259746
aman tanrimmm ne diyosun ayykorktum bak simdi
cnm spor yapamiyorum ama en kisa zamanda baslicam tesekkur ederim bu arada beni motive ettigim icin
Bugünki 100 kere ip atlama görevimde tamam
Elmammmmm Şekerimmmmmmmm sen ne alemdesin
hosbulduk canım ceco34 :)))
ben birkaç gündür giremiyorum hafta sonu köydeydim .. iki gündürde acayıp hastayım bogazlarım çok kötü sabah d.r gittim serüm taktılar yeni acıldı gözüm..
yalnız benim problem göbekte bacaklarım vücut ağırlığıma göre çok ince basende yok erslikolmasın sonra ??
döndüm canım diyete de başladım 3. gün kazasız belasız atllattım sayılır :)
tamam canım iyi fikir atlarken dikaat edeyim sağ sol uyumu:)
menüm
sabah 12:00 suda yağsız yumurta haşalama peynir zeytin
domates salatalık 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam salata haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav
ara mate çayı
kizlar bugunki kahvaktim 2 yumurta zeytin peynir domates salata kasar cok az tadimlik ara elma oglen corba biraz yogurt iki dilim ekmek aksam kanat ve salata yedim veeee bide sekerli bi nescafe ictim ypmamam lazimdi dimi ama yaptim valla
Kızlar bana müsaade
Uzun zamandır küçük cadıyı biberondan vazgeçirmeye çalışıyorduk ( sadece gece içiyor yoksa uyumuyordu )
Bugün biberonlarını sakladım ve onları kuzenine verdiğimi söyledim
Kaç gündür sen büyüdün abla oldun onları zeynebe verelim işte o bebek falan diye hep empoze ettik hatta kendi iki gündür biberonlarımı neden hala zeynebe vermedin dedi ( dün gece bile sordu ben büyümedimmi hala vermediniz diye )
Hadi bu gece bende nasılsa kendi istiyor diye biberonu zeynebe yolladım dedim
Demez olaydım 10 dakikadır hüngür hüngür ağlıyor keşke vermeseydiniz ben daha büyümedim işte okula gidecek yaşa gelince ben bırakacaktım falan diye söylenip duruyor
Şimdide ben ortaya çıkartırsam bu sefer yalan söylediğimizi anlayıp bize her konuda güvenmeyecek üstelik biberondan vazgeçmeyecek
Bu gece zor bir gece olucak ama mümkün olduğunca direnmeye çalışıyorum
Bİraz gönlünü almaya çalışayımda unutsun şu biberonukoca eşşek yaşından çok büyük laflar eder ama şimdide ben daha bebeğim nasıl benim biberonumu verirsiniz diye ağıt yakıyor resmen
Size hoş sohbetler ve hayrılı geceler
Allaha emanet olun
merhabalar:))
bugün benim doğum günüm:)) anca fırsat bulabildim girmeye...günüm yoğun geçti.. akşam yemeğe çıktık yeni geldik hemen yazayım menümü..
sabah 1 domates 1 salatalı k1 dilim peynir 2 dilim kepek emeği
öğlen 1 kase çorba
ara 1 bardak süt 1 armut
akşam tavuk ızgra salata
1 bardak süt ve yatıyorum:)) herkese iyi geceler...
Bugün ki Menüm
Sabah : Kkk + Mandalina
Ara: Bir kaç adet badem ve bir paket probis
Akşam : 1,5 pide kıymalı( ev yapımı) , Ayran, 3 çatal pasta ( eşimin kardeşinin doğum günüydü bugün )
Çok kaçamaklı olmuş yahu
günaydın kızlarrr
kaç gündür gelip okuyorum ama katılamıyorum bir türlü aranıza,
cecooo nasılsın canım..
senin cimcimeyi yerim ben fıstık biberon işini işallah halledersin..bizim biberon camdı,geçen yıl kırıldı kurtulduk..
o bilgisiz adam diye adlandırdığımız varlığıda allaha havale et,allah onu bildiği gibi yapsın işallah.mubarek gün kimsenin kalbini kırmaya hakkı yok.. sen yi yapmışım hakedene hakkını vermişin cecom...
elmaşekerimm hamarat kızımızz,
ne güzel hem hareket hem temizlik aradan çıkıyor,söze kadar iyice fark edecek bence..işallah çok güzel olur herşey..
benim evdede iş kaynıyor..bahçeli olunca evin içi bitmeden dışarı çıkıyor.
yetişemiyorum doğrusu,evin ucu zor tutuluyor.birde kışlıklar çıktı araya,hava çokk soğuk burda remen donuyoruz,doğalgaz olsa hemen bi ısıtırdık evi,ama malesef kalorifer kömür kazanlı ve yakması çok zor olduğu için 2 yıldır yakmıyoruz sobaya geri döndük..şimdidende kara sobayı kurmak istemiyorum en azından şu bayram bi geçsi diye..
yatak odamda elektirikli ısıtıcı var orası sıcak tek..hatta küçük kızı ırda oturtuorum üşümesin diye tv de karşısınsa..
gerçi küçük cimcimem ana sınıfına başladı dün..ancak dün adamakıllı götürme fırsatı buldum,
anamm bir liste verdi öğretmen destan gibi..markette kafam karıştı resmen hangisi alınacaktı diye,geçen yılki kreşi mumla aradım resmen..
kreş pahalı gelyordu gözüme,8 saaat bakıyorlar eğitim veriyorlardı çocuğa,çokda güzeldi eğitimi ilgisi..
ayda 300 tl çok geliyordu ama zaten 3 öğün yemek veriyorlarve servis ücretide içindeydi,şimdi hesaplayınca sadece çocuğun yediği içtiğinin ve servisin parasını ödüyormuşuz..ne kırtasiye ne başka bi ücret istemiyorlardı hepsi onlara aitdi..
aslında yine gönlüm ordan yanaydı ama çocuğun kafası karışacak seneye harfleri öğrenirken ,okulda öğretmen e harfi dycek benimki inat edicek elif değil o sen bilmiyorsun diye..arapca türkce kafa karışacak iyice..
neyse gidiyimde mutfağı toplayım,günlük işler bitsin temizliğe devam sonra..
daha baklava yapıcam,şeytan diyorki ne uğraşıcan elde açmayla al hazır yufka yap baklavayı ,,bilmem şeytana uysammıı...
cnm boşver densiz insanları. bizler sanki bilmiyoruz kilomuzun fazla olduğunu. kendimde dahil olmak üzere tüm şişman insanlar adına üzülüyorum ve acıyorum bizlere. istediğimiz gibi yemek yiyemiyoruz, acıktım lafı bize yakışmıyor, kıyafet konusu tama muamma. 50 kilo olan kızların ayy zayıflamalıyım diye yanımızda bağırmaları iğrenç... bu liste uzar gider.
biz diyetimize dikkat edelim. onların söyledikleri de bizi kamçılasın ama yaralamasın. ben de çok duydum o gereksiz lafları.
teşekkür ederim cnm ne kadar güzel açıklamışsın. bu açıklamana layık olayım da en azından bir gün deneyim karatayı. ama bayramdan sonra denicem cnm. sana da o günümü anlatıcam söz..
ben fazlalık göremedim cnm hatta az bile yemişsin. adet falan mı göreceksin?? ya da bende 2 gündür çok gaz var hep göbek önde geziyorum ve sabahları 100 gr eksik kalkıyorum. artık metabolizmam yavaşlamış 100 gr 100 gr gidiyor. neyseki gidiyor ama :)
ewt cnm maalesef öyle. bir ara ben çok sıkmıştım kendimi tüm uyarılara rağmen kellik derecesinde saçımın önleri açıldı. normal dökülme değildi resmen kafam açıldı. sonra normal beslenmeye geçince çıktılar şükür. hatta ufak ufak oldukları için perçem gibi duruyordu önler. aman dikkat et. yoğurt, ayran, çorba, et, tavuk, yumurtayla hep destekle. tabi sebzelerde dahil cnm..
bu arada bende hep şekerli nescafe içerdim. çayı şekersiz içmeme karşın. bir alıştım kahvenin tadı çok daha lezzetli gelmeye başladı inan. yavaş yavaş kahvelerine şekersiz içmeye başlayabilirsin bence..
sıpaya bak sen nelerde biliyor. ayy benim oğlumda böyle boyundan büyük laflar eder mi acaba??
çok tatlı ya maşallah. bıcır bıcırdır şimdi o. öptüm kuzuyu..
doğum günün kutlu olsun cnm. sağlıkla tığ gibi nice seneler inş :)
çok sevindim eski pantolaonların ortaya çıkmasına. ne büyük haz değil mi?? hepsi bolalır inş :)
nefsini köreltmen iyi olmuş. yoksa patlama yaşayabilirdin cnm.. ben öyle yapıyorum bazen menüm değişiyor ama ufak kaçamak olduğu için göz önünde bulundurmuyorum :)
Ezgi kim beyazcanim yeyip yeyip kilo almiyosa zikkim yesin:)ben iyiyim cok sukur.yavas gidiyo ama gidiyo kioilar simdi 64 kiloyum.sen nedurumdasin hersey yoluna gircek insallah zamanla az toparlan sende devam et bak elmasekeri pisman oldu dondu basladi zayiflamaya iremde geldi
günaydın millet
Hadi bakalım gözün aydın bizimde gazamız mübarek olsun
Bak bayramda aman diyeyim sakın kaçamak yapma
Bayramdan hemen sonrada sıkı bir programla o kiloların en azından 3 kilosuna veda ederiz diye düşünüyorum
Ben bugünki ip atlamamı yaptım 100 kere ama akşam bir daha atlamayı düşünüyorum
Sende mutlaka günde iki kere yapmaya çalış canım
Bİrde Wall Sit diye birşey varmış onu yapmaya başlıyacağım bugün
Duvara yaslanarak havada sandalyede oturur gibi oturuyormuşsun ( artık kaç saniye dayanabilirsen )
Bİr kaç saniye sonra bacaklar başlıyormuş titremeye ve bütün alt bölgeyi çalıştıyormuş o basit görünen hareketGünde 3 kere yapmayı düşünüyorum ( zaten ilk zamanlar ancak 20 saniye falan dayanabiliyormuş insan )
Ne kadar uzun o şekilde kalabilirsen okadar çabuk karşılığını görüyormuşsun
Sende mutlaka yap canım en azından belden aşağıyı biraz daha sıkılaştırırsak bir beden kesin ufalmış oluruz ( bende gelin olacağım seninle beraber)
Cidden her gün yapacağım bende bunu ve ip atlamayıiyice alışıncada başka şeyler ufak ufak eklerim diye düşünüyorum hem bezmeden sporuda dahil etmiş olurum
Dün kayınvalidelere gitmiştik. Çok iyi oldu kışlık erzaklarımızı aldık
Yemeklerde salça kullanmıyordum ben malum yasak olduğundan. Hep domates koymuştum. Şimdi koyden ev yapımı salça geldi çok şükür
Bakliyatlar falan hep köyden geldi o yüzden içim rahat doğallıktan yana.
Domates konservelerimizi de aldık ohhh
Dünde orda kırmızı biberleri közledik buzluğa atmak için. Çok severim ben.
Tereyağım bitmişti onu da aldım. Oda köyde gelen tereyağı.
Doğal doğal beslenicez bu kış
arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.
hayırlı bayramlar inş. az yiyin e mi :)
benim mesai bitmek üzere. evde nete giremeyebilirim sıpa izin vermeyebilir :) 1 haftada iznim var. ama diyetimi salmayacağım Allah 'ın izniyle. kilo bildirimimi de ilk defa yapayım hadi bakalım.
başlangıç:67
bu hafta: 66.6
toplam giden: 400 gr
bu hafta giden:400 gr
size her gün 100 gr veriyorum demiştim:) yarınkini de ekledim :)
ayyyy kaç sayfa okudum bilemiyorum ne coşmuş muhabbet kızlar:))
ne güzel...
bugün eve gelince missssler gibi malum dün hem doğum günü hem temizlik günüydü:)) bi de yarın tatil ya.. oh be dedim:))
ıspanak pişiriyorum şimdi pirinç yerine azcık bulgur koydum:)
menümü yazayım unutmadan :)
sabah 1 domates 1 salatalık 1 dilim kepek ekmeği 2dilim peynir
arada bi bardak süt
öğlen 1çay badağı yoğurt 1 kepek ekmeği bi kase kadar mantar tavuk kalmıştı onu temizledim:))
arada bi elma bi çay bardağı süt
arada 1 dilim ekmek 1 dilim peynirim var bakalım yiyebilirsem:)
akşama da ıspanak yoğurt salata 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 meyve 1 bardak süt 1 grissini ile kapatırım günü...
tebrikler canım ne güzel gunde 100grarkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.
benim mesai bitmek üzere. evde nete giremeyebilirim sıpa izin vermeyebilir :) 1 haftada iznim var. ama diyetimi salmayacağım Allah 'ın izniyle. kilo bildirimimi de ilk defa yapayım hadi bakalım.
oh annem getirdi yaptığınız cevizli yağlılardan ama ben elimi sürmedim kuzen bu sabah.hosbulduk canım ceco34 :)))
ben birkaç gündür giremiyorum hafta sonu köydeydim .. iki gündürde acayıp hastayım bogazlarım çok kötü sabah d.r gittim serüm taktılar yeni acıldı gözüm..
annemde hastalanmış serum yemiş oralarda şimdi iyi ama salgından bizde nasıplendikbügünki menümü yazayım dicem ama hiç birşey yiyemedim desem yalan olmaz bol su ve sadece lemlebi oda ilaclarımı almak için yiyemiyorum canım bişey istemiyor..
kızlar da oğlanda büyük yat aşa baksınlar sana biraz kuzensağol canım:))
dinlenmeye calışıyorum malum 3 tane bebiş olunca:)))evet hastaneler acil dolu salgından:)
tabiki başına darısı en kısa zamanda
benimde bu sabah anacım geldi köyden neler getirmiş neler.yarma,bulgur,sebze,konserve...
salçamızda yapılmış dha ne isterim yuppiiii
annenin getirdiklerini afiyetle yiyin canım..ne güzel annecin sizi düşünmüş geirmiş..beyazcım sen kaç kiloda kalmıştın ben unuttum
maşallah dee,,işallah hedefe çabuk laşırsın ki çabuk ulaştın bence..yarın bi bildirim yap kilonu merak ettim. ben gülayla nura yı solladım bu arada :)
doğum günün kutlu olsun canım..nice güzel yaşların olsun işallah..teşekkür ederim hep birlikte aynı dileklerle inşallah:))
Tünaydın fıstıklarrrr
rica ederim cnmmmben çok faydasını gördümmm müsait bir zamanında teline kendi sesinle kaydet fırsat buldukça dinle böyle pratik oluyor
aynenn cnmmm allaha havale et en güzelii bence kasım 15 gibi bu istikrarla gidersen ikili rakamlar gelecek
menün gayet güzel şekercimmm akşam özellikle sebzeli pilavdan başka bir fazlalık göremedim bulgurlu bile olsa çok kuzum aslında 15 günümüz olmasa ona da mızmızlanmam dayeşilçayı 3 fincandan fazla içme bitanemm
afiyetolsun cecommm karatay kahvaltısında hakikaten çeşit çok oluyor o yüzden acaba ne eksik diyor insan dip sos güzel olmuş
korkma korkma
en azından yarım saat de olsa spor yapabilirsen zayıfladığında sarkmalarda olmamış olur kuzummm rica ederim bunun için burdayız
helallllll cecommmm
geçmiş olsun evrimcimmm acil şifalar cnmmsıcak içecekleirne karabiber eklersen çabuk toparlanırsın cnm bir de evde suyun içine vicks ekle ve kaynat mikroplar çabuk ölsün
iremcimm yürüyüş ip atlama ve spor tüm kasları çalıştırıyor ilk önce bacaklardaki yağlar gidiyor ama orda kalmayınca diğer bölgelerdekiler erimeye başlıyor beimde sorun üst bölgeydi düzenli sporla gidiyor için rahat olsun
kuzum yağsız yumurta yersen yumurtadaki vitaminleri alamazsın ki
itirafını severim seninnnnhatanın farkındasın kuzummm sağlık olsun
bak sen cimcimeye ne yardan ne serden geçiyor ama iyi olmuş vermemen cecom olan enişteye olmuş yalnız
doğum gününe rağmen süper menün daisycimmm afiyetolsun cnmm
Canan abla duymasın kuzummm bugün telafi edersin bitanemm
Hoşgeldin meleğimmmmm
est bitanemm tşk ederim 1 gün de çok şeyler değişebilirmerakla bekliyorum deneme sonucunu
ilahi eylül ne güldümmm
hakikaten zıkkım yesin ama ezgiyi hiç izlemedim ben
tünaydın kaptanımmmm
cecommm plank da deneyebilirsin ondada hareket yok sadece beton gibi duruyorsun 15 sn ile başlanıyor ama resmen titriyorum
ohhhh rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin inş kuzummmm ne güzel yapmışsınızzz
hepimiz kışa rahat edeceğiz
iyi tatiller iyi bayramlar bitanemmmm trbk ederimmm en sağlıklı kilo verme yöntemi az olsun öz olsun
evet daisycim muhabbet süper de yetişmek mümkün değilsabah başladım ara ara yazıyorum kalk otur anca bu saat oldu menü süper kuzummm akşam ıspanağın yanında yoğurdu yeme istersen cnmm ıspanaktaki demirin emilimini engeller yoğurt o ellerine sağlık cnmm
güya tatlı yapmayacaktım abim aradı ne yapacağımı sordu hiçbirşey dedim bir başladı yağ çekmeye kıyamadım verdi siparişlerini yufka yürek dayanmadı işte tamam yarın açarım dedim bir de kalbura bastı istedibunu duyan annem coştu ben de kuru yufka isterim dedi hazır satılıyor fakat tuzlu olduğu için yiyemiyor artık birazdan hem yapar hem pişiririm sağ elini kulllanamıyor hala ne yapalım sağlık olsun
yeterki gönlü olsun yarında diğerlerini yaparım artık
bu arada kendime yeşilçay hazırladım haydi birlikte içelim kim kaldıysa tabiii
arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.
menümmmü vereyim çok yoruldum ben yaaa o sabah bu akşam yeni yemek yerken oturdum varya şimdi yazıp tekrar devam offf offff
sabah: sabah iyice coştum hızımı alamayıp 3 dlm peynir yedim çok zararr verdim mi ki acaba ? 1 dlm ekmek, domates salatalık
kahvaltıyı geç yaptım bugün bi uyandım saat 10.30 olmuş annemde uykuda kalmış kahvaltıdan sonra kendimi görmedim zaten akşam acıktığımı hissedip yemek yedim artık :)
akşam : 2 bardak ayran 2 s.kaşığı barbunya sanırım buda çok oldu swetttimmm çok mu ki yine ay benim bu ayarsızlığım, 4 5 çatalda et döner
anladım cnm bazen olmuyor işte. yanında belki kur kayısı, incir, erik yesen şekerden daha iyidir. doğal hem. ama olmazsa da yapacak bir şey yok. arada bir keyif gerekli yani :)
beyazcanım sorma tutuştum ayın 18 indee nasıl gidecek bu kilolarrr 16 günüm kaldı neyse artık olduğu kadar kuzumm duanı eksik etme emiii
hımmm madem o kadar etkili bende başlayayım ama yarın başlarım bugün inşallah işimizin son günü fırsat bulamam ama yarın seninle yapacam cecom ipide yarından itibaren sabah akşam devam maşşalllah ne ara yaptın sen bravo vallahii
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün gerçekten baya yürüdüm hatta hala ayaklarımın altı ağrıyor
Kuaföre uğrayıp saçımıda boyatacaktım ama sağ olsun kuaför komşum ay ne olur yarın gel gidip kendime bayramlık bakacağım dedi ( ki o anda bir kaç kişide bekliyordu)
İyi hadi bakalım yarın hallederiz o zaman diyip hemen kendimi eve attım
Aslında iyikide atmışım yoksa benim yemek saati kesin 9u bulurdu mazallah
Yarın öğlende giderim olur biter nasılsa araya alacağına söz verdikaşımıda aldırırım çok kalabalık olursa kaşımıda anama aldırırım olmadı
Mağazalara girdik çıktık ama bu bayram maşallah baya bir fiyat bindirmişler
Küçük kuzuma ufak beyaz bir gömlek aldım çok güzel
Büyük kızada baktıkda hanım beğenmedi gitti en sonunda evde sadece bir kere giydiği pembe bir gömlek vardı onu giymeye razı oldu ( ki normalde pembe sevmez)
Saçımın boyasını falanda aldım hatta evde şampuanım bitmişti ondanda alayım derken annem hadi onlarıda ben ödeyeyim deditabi kızkardeşimde şampuan almıştı onuda üstlendi
Kasada öderken bende sağol anneciğim bizim bayram hediyemizde bunlar olsun dedimde kasadaki genç başladı gülmeye
Kendimede baktım ama çok pahalıydı sonrada aklıma geldi geçen bayram 3 - 4 tane birden almıştı annem banaonlardan birini giyerim olur biter
Nasılsa altına siyah pantalon aldım
Ayakkabı olarakda annemin bana getirdiği bir bot vardı onları giyeceğim ( içten gizli topuklu tabanı bir)
Şükür bu bayramda yırttık
Eşimede evden birşeyler ayarlarım olur biternasılsa ona kalsa giyinemyecek bile özel birşeyler
harika canım şurada bir kaç gün oldu ama yinede gitmiş
Bakalım ben ne bildirim yapacağım yarın
İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir bildirimin olur
Canım okadar enerji harcadın halada devam edeceksin üstelik ekmeksiz yediysen sorun olmaz
Yarın bakalım nasıl bir bildirim yapacaksıncidden çok merak ettim
Ha gayret kuzum o kilolar gidecek ve senin KV adayı geldiğinde sana bayılacakdüğünde zaten kaçarı yok Kuğu gibi olucaksın
ayy cecom sen konuştukça ben nasıl hevesleniyorum varyaaa nasıl aşka getiriyorsun :) inşallahh kuzumm seneye bu vakitlerrr incecik olup sadece yeni gelen arkadaşlarııza destek oluruz bide kilomuzu korumak için burda oluruzzz güle güle can sağlığıyla giyin ikinizde aldıklarınızı da kullanın menü yine şahaneee tbrk ederim canımmmm bu arada zeytin koyduğun kaseyede bayıldım çok güzelmiş maşallah diyim güle güle kullan onuda :)Aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1260727 Eki Görüntüle 1260728
Fazla söze gerek yok herşey ortada
Dibine kadar tokum ve artık sabaha kadar ancak su ve çay içerim, belkide bir tane sütlü kahve içerim
ayy cecom sen konuştukça ben nasıl hevesleniyorum varyaaa nasıl aşka getiriyorsun :) inşallahh kuzumm seneye bu vakitlerrr incecik olup sadece yeni gelen arkadaşlarııza destek oluruz bide kilomuzu korumak için burda oluruzzz güle güle can sağlığıyla giyin ikinizde aldıklarınızı da kullanın menü yine şahaneee tbrk ederim canımmmm bu arada zeytin koyduğun kaseyede bayıldım çok güzelmiş maşallah diyim güle güle kullan onuda :)
cecom siyah pantalonu buldun hee :) bende bugün siyah bi pantolon ve Kap gibi bişey aldım biraz pahalı oldu ama yeni gelin olarak ilk gezmelerimizi yapıcazSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Kuaföre uğrayıp saçımıda boyatacaktım ama sağ olsun kuaför komşum ay ne olur yarın gel gidip kendime bayramlık bakacağım dedi ( ki o anda bir kaç kişide bekliyordu)
Yarın öğlende giderim olur biter nasılsa araya alacağına söz verdikaşımıda aldırırım çok kalabalık olursa kaşımıda anama aldırırım olmadı
Büyük kızada baktıkda hanım beğenmedi gitti en sonunda evde sadece bir kere giydiği pembe bir gömlek vardı onu giymeye razı oldu ( ki normalde pembe sevmez)
Saçımın boyasını falanda aldım hatta evde şampuanım bitmişti ondanda alayım derken annem hadi onlarıda ben ödeyeyim deditabi kızkardeşimde şampuan almıştı onuda üstlendi
Kasada öderken bende sağol anneciğim bizim bayram hediyemizde bunlar olsun dedimde kasadaki genç başladı gülmeye
Kendimede baktım ama çok pahalıydı sonrada aklıma geldi geçen bayram 3 - 4 tane birden almıştı annem banaonlardan birini giyerim olur biter
Ayakkabı olarakda annemin bana getirdiği bir bot vardı onları giyeceğim ( içten gizli topuklu tabanı bir)
Eşimede evden birşeyler ayarlarım olur biternasılsa ona kalsa giyinemyecek bile özel birşeyler
Canım okadar enerji harcadın halada devam edeceksin üstelik ekmeksiz yediysen sorun olmaz
Ha gayret kuzum o kilolar gidecek ve senin KV adayı geldiğinde sana bayılacakdüğünde zaten kaçarı yok Kuğu gibi olucaksın
cecom siyah pantalonu buldun hee :) bende bugün siyah bi pantolon ve Kap gibi bişey aldım biraz pahalı oldu ama yeni gelin olarak ilk gezmelerimizi yapıcaz
Lazımdı yani :)
Ve ayrıca ben albüme düğün fotolarımı koydum cecom belki bakmak istersin :)
görürsem bende alayım çeyizime koyarım :))) çerezlik olarak da güzel olurÇok sağ ol canım
Geçen gün A101in reklamında görmüştüm bulamayınca kızkardeşim deng geldiği bir marketten almış sağ olsuntanesi 1 liraymış hatta ben onları resimde gördüğümde daha büyük sandım neyse artık zeytin ceviz falan koyarım dedim hatta anneme telefonda küçük olduğunu görünce hakikaten öyle oldu ama benim hoşuma gittiler ufakta olsalar kim bilir belki vardır hala bazılarında.
oh annem getirdi yaptığınız cevizli yağlılardan ama ben elimi sürmedim kuzen bu sabah.
yarın tartı günü sabah bildirim yapmayı unutma emi
annemde hastalanmış serum yemiş oralarda şimdi iyi ama salgından bizde nasıplendik
kızlar da oğlanda büyük yat aşa baksınlar sana biraz kuzen
iyi akşamlar kızlarr
çarşıyı turladım geldim..herife pantolon almıştım lcw nın net sitesinden.onun paçasını veriyim dedim ama ne mümkün öyle kalabalıkdıki mağazaya girmemle çıkmam bir oldu.kendisi yaptırsın bu seferde ..önceden ben yapardım paçasını falan ama aldıklarım evde yapılacak cins değil.
çarşıdan totoma baka baka geldim..yanıma az para almıştım.marketten bişeyler aldım kasaya vardım.kasadan geçti şu kadar para cüzanı açtım kredi krtıyla ödüycem güya yanımdaki parada dışardan alıcaklarıma ancak yeter..
kredi kartı yok,sağolsun benim jerif almış cüzdandan.allahdan yanımdaki para kuruşu kuruşuna yetti,hatta 1 lira bilekalmadı..
otobüse el kartım vardıda bindim..markette iade etmeyede utandım arkmda uzunn bir sıra vardı..neyseki çarşıda kalmadan evime geldim..ama alıcaklarım vardı alamadan geldim çok güzel taze kahve çekiyorlardı alıcaktım hep kaldı..artık market kahvesine kaldım.
annenin getirdiklerini afiyetle yiyin canım..ne güzel annecin sizi düşünmüş geirmiş..
ben kilo aldım malesef,gittiğimde 79 dum şimdi 80 ,81 oynuyor..
çokda iştahım açık sürekli acıkıyorum,allah sonımu hayretsin..
maşallah dee,,işallah hedefe çabuk laşırsın ki çabuk ulaştın bence..
doğum günün kutlu olsun canım..nice güzel yaşların olsun işallah..
meleğimm
annenin eline nolduu,,işallah önemli bi sorun değildir.
işallah seninde kendin gibi hayırlı çocukların olur,.allah razı olsun annenin gönlünü yapmak için elinden geleni yapıyorsun..
kocamannn öptüm seni..
menümmmü vereyim çok yoruldum ben yaaa o sabah bu akşam yeni yemek yerken oturdum varya şimdi yazıp tekrar devam offf offff
sabah: sabah iyice coştum hızımı alamayıp 3 dlm peynir yedim çok zararr verdim mi ki acaba ? 1 dlm ekmek, domates salatalık
kahvaltıyı geç yaptım bugün bi uyandım saat 10.30 olmuş annemde uykuda kalmış kahvaltıdan sonra kendimi görmedim zaten akşam acıktığımı hissedip yemek yedim artık :)
akşam : 2 bardak ayran 2 s.kaşığı barbunya sanırım buda çok oldu swetttimmm çok mu ki yine ay benim bu ayarsızlığım, 4 5 çatalda et döner
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1260727 Eki Görüntüle 1260728
Fazla söze gerek yok herşey ortada
Dibine kadar tokum ve artık sabaha kadar ancak su ve çay içerim, belkide bir tane sütlü kahve içerim
cecom siyah pantalonu buldun hee :) bende bugün siyah bi pantolon ve Kap gibi bişey aldım biraz pahalı oldu ama yeni gelin olarak ilk gezmelerimizi yapıcaz
Lazımdı yani :)
Ve ayrıca ben albüme düğün fotolarımı koydum cecom belki bakmak istersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?