- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
görürsem bende alayım çeyizime koyarım :))) çerezlik olarak da güzel olur
Ay kızlar benim büyük kız kopardı beni deminden beri
Hanım internetten kendine İngilterede 80 Poundluk ve sadece Yurtdışında satılan kırmızı bir spor ayakkabısı beğenmiş
Tabi Türk Parasını hesapladığımızda 300 liraya yakın bir Fiyat çıkınca ben böyle oldum
Ulem ömrü hayatımda 100 liraya bile kendime ayakkabı almış insan değilim falanda dedim ama ayakkabılara resmen aşık oldum diye tutturdu
Pahalı olduğunun kendide farkında olduğundan oturup kendi kendine hesap yapmaya başladı acaba Bayramda okadar para toplarmı diye
Eee bu ay doğum günüde var ve onuda ille kutlamak istiyor ( özel pasta desen 100 liradan aşağı değildir sonuçta 20 kişi davet edecekmiş) Onun parasınıda Bayram Harçlıklarından kesme şartıyla tamam demiştik
Düşündü düşündü ve sonunda dur ben iyisimi Ananneme hal hatır sorayım dedi
Hesapta anannesine hal hatır sorduktan sonra Ananneciğim temizlik falan yapacaksan yardıma geleyim diye yalakalık yapacaktı ama daha telefon açtığı an annem direk kız hayırdır sen aramazdın yine ne istiyorsun dedi
Tabi ben resmen gülme krizine girdim o an
REsmen karnıma ağrılar girdi
Neyse anneme durumu izah ettim bak torunun haftada bir gün 10 lira karşılığında sana temizliğe gelecekmiş diyesebebini ve fiyatını öğrenince kızım yazık günah okadar paraya ayakkabı mı olur dedi haklı olarak ama bizimki hemen yeminle söz bu ayakkabıyı bana alın bir dahakine BİMden ayakkabı alacağız derseniz kabul edeceğim demezmi hadi ben yine krize girdim
Hadi onu kapattık babasını aradı hal hatır sormaya
Babacığım ne zaman geliceğin dediği an eşimde hayırdır kızım yine ne istiyorsun dedi
Ya babamı özleyemezmiyim dediysede yemedi adam
Onuda kapattıktan sonra birde Teyzemi arayayım dedi ( hani bayramda harçlığını bol tutar belki diye)
Onada nasılsın Teyzeciğim hal hatır sorayım dedim dediği an aynı tepkiyle karşılaştı ; ne istiyorsun kız yine diye
Sonrada oturdu bozuldu ulen kimi arasam aynı şeyi söylüyor sanki ben hep birşey isteyincemi hal hatır soruyorum diyededim kusura bakma ama senin çiğerini biliyor herkes, üstelik sen zaten normalde hal hatır sormazsın diye
Gece gece resmen böbreklerim ağrıdı onun o haline gülmekten
Canım bulursan kesin al gerçekten çok hoş görünüyor onlar
O tür ufak şeyler çok kullanılıyor üstelik düz beyaz olmasıda güzel her takıma uyar
Kıyamam prensese her çaldığı kapıda aynı cevapla karşılaşmış ama eminim anneannesi kıyamaz yine doğum günü hediyesii olarak kesin alır
Dediğin gibi annem dayanamaz ama acıkcası ben pek istemiyorum alınmasını ( kendide bayramlıklarınıda toplasa )
Çünkü bana göre 300 lira bir ayakkabıya çok çok fazla ( 3 sene ayakkabı istemem diyor ama ben onun ciğerini biliyorum en geç 1 sene sonra yine başlar)
Birde dinimizcede müsriflik günah
Sokaklarda aç dolaşan bir sürü insan varken benim kalkıp bir ayakkabıya okadar para vermem mantıksız ve vicdanende bana uymuyor
Ama cadıyı tanıyorsam ne yapar ne eder babacığını ikna eder
Olmazsa şartlı almayı düşünüyorum ; o ayakkabıları istiyorsa o zaman yaz tatilinde bir işe girip çalışacakPara kazanmanın ne kadar zor birşey olduğunu öğrensin belki o zaman birşey isterken iki kere düşünür
Sonuçta onun parasına çok şükür ihtiyacımız yok ama kuaför yanına da olsa sokup çalıştırmayı düşünüyorum
Annemi bile tembihliyeceğim ona sakın öylesine çıkartıp harçlık vermesin biriktirip alsın diye
Karşılığında mutlaka emek versin ki değerinide bilsin
Haklısın cecom hakikaten fiyat çok uçuk ama geçnken oluyor böyle ben liseye giderken adidas eşofmanlar yeni çıkmıştı ama fiyatlar uçuk hele ki beğendiğim bir model vardı sürekli vitrinin önünden geçerken bakardım ama malesef alamadım tabi ki çünkü bütçemiz o zaman müsait değildi bak hala hatırlıyorum demek ki gerçekten çok istemişimkırma bence cimcimeyi bu yaz çalışmıştı yanılmıyorsam az da olsa seneye de çalışır hem de doğumgnüymüş tabi ki son karar senin yine
ohh bugün gönül rahatlığıyla uyuyabilirim o zaman sağol birtanem seninde ellerine sağlık canımmm bizimde bugünlük bitti artık bi bayram gelsede bayram etsek cidden :)İyi akşamlar fıstıklar
anneciğine geçmiş olsun neslimmmcıslara dokunmadığın için tşk ederim
Aksilik olmuş meleğim sağlık olsun çıkmadan önce kontrol etseydin keşke
Sen bir dön aramıza yine vermeye başlarsın kuzumm yeter ki huzurun yerinde olsun
annemin göğsü alındı ya kuzumm sağ göğsü o yüzden sağ kolunu 2 ay daha kullanması yasak bitanem
o benim herşeyim meleğim bizim için çok şeyden vazgeçtiallah benim ömrümden alsın ona versin
o mutluysa ben de mutluyum benimki biraz aşırı sevgi sanırımAminnn bitanemm inş
şekercim peynirden korkma avucç için kadar ve avuçiçinin kalınlığında peynir yiyebilirsin sorun yok afiyetolsun kuzumm akşam da gayet güzellll
bugün birşey bulamadımellerinize sağlık cnmm ama iki gündür temizlik yapıyorsunuz günlük zaten yapıyoruz ben camların tozunu aldım perdeleri yıkadım o kadar gerçi 2 haftada bir yıkanıyor zaten
neyse ellerinize sağlık bitanemmm
aleyküm selam cecommm yarında kaytarmasın komşun arefe günü çok kalabalık olur çünkübayramlarda fiyatlara bindirmeleri normal cnmmm alışverişi 2 hafta önceden yapmak lazım minik prenses güle güle giysin cicisini bayramlar çocuklar için zaten
Afiyet leptin olsun cecom müthişsinnnyarını ben de merak ediyorum açıkçası
harika çıkmışsınız Edacımmm maşallahgirer girmez fotolarına atladım hemen rabbim yuvanızdan huzur sağlık ve mutluluğu bir ömür eksik etmesin inş
ama sende şimdi şartları çok zorluyon anneannesine gidip temizlik yapacak yaza çalışacak doğum günü hediyesine dahil olacak bide seneyeki doğum günü yazık kızaa beee dediğiniz gibi o dönemlerde oluyor genel de ama düşünüyom da benim olmamaış ya ben ergen olmadım mı ki :) o kadar pahalı hiç isteğim olmadı :)))) canım benim inş. kavuşur ayakkabısına kız nasıl bişey bizde görelim bu ayakkabıyı :)Ay kızlar benim büyük kız kopardı beni deminden beri
Hanım internetten kendine İngilterede 80 Poundluk ve sadece Yurtdışında satılan kırmızı bir spor ayakkabısı beğenmiş
Tabi Türk Parasını hesapladığımızda 300 liraya yakın bir Fiyat çıkınca ben böyle oldum
Ulem ömrü hayatımda 100 liraya bile kendime ayakkabı almış insan değilim falanda dedim ama ayakkabılara resmen aşık oldum diye tutturdu
Pahalı olduğunun kendide farkında olduğundan oturup kendi kendine hesap yapmaya başladı acaba Bayramda okadar para toplarmı diye
Eee bu ay doğum günüde var ve onuda ille kutlamak istiyor ( özel pasta desen 100 liradan aşağı değildir sonuçta 20 kişi davet edecekmiş) Onun parasınıda Bayram Harçlıklarından kesme şartıyla tamam demiştik
Düşündü düşündü ve sonunda dur ben iyisimi Ananneme hal hatır sorayım dedi
Hesapta anannesine hal hatır sorduktan sonra Ananneciğim temizlik falan yapacaksan yardıma geleyim diye yalakalık yapacaktı ama daha telefon açtığı an annem direk kız hayırdır sen aramazdın yine ne istiyorsun dedi
Tabi ben resmen gülme krizine girdim o an
REsmen karnıma ağrılar girdi
Neyse anneme durumu izah ettim bak torunun haftada bir gün 10 lira karşılığında sana temizliğe gelecekmiş diyesebebini ve fiyatını öğrenince kızım yazık günah okadar paraya ayakkabı mı olur dedi haklı olarak ama bizimki hemen yeminle söz bu ayakkabıyı bana alın bir dahakine BİMden ayakkabı alacağız derseniz kabul edeceğim demezmi hadi ben yine krize girdim
Hadi onu kapattık babasını aradı hal hatır sormaya
Babacığım ne zaman geliceğin dediği an eşimde hayırdır kızım yine ne istiyorsun dedi
Ya babamı özleyemezmiyim dediysede yemedi adam
Onuda kapattıktan sonra birde Teyzemi arayayım dedi ( hani bayramda harçlığını bol tutar belki diye)
Onada nasılsın Teyzeciğim hal hatır sorayım dedim dediği an aynı tepkiyle karşılaştı ; ne istiyorsun kız yine diye
Sonrada oturdu bozuldu ulen kimi arasam aynı şeyi söylüyor sanki ben hep birşey isteyincemi hal hatır soruyorum diyededim kusura bakma ama senin çiğerini biliyor herkes, üstelik sen zaten normalde hal hatır sormazsın diye
Gece gece resmen böbreklerim ağrıdı onun o haline gülmekten
Canım bulursan kesin al gerçekten çok hoş görünüyor onlar
O tür ufak şeyler çok kullanılıyor üstelik düz beyaz olmasıda güzel her takıma uyar
Valla benimde annem istiyo su zayiflatan yuruyus ayakkabisina takmis ille alacam diyo ve ben 4 sen giyerim napayim ayak onemli diyo sanirim oda kiyacak paraya alacakYok canım bu yaz hanım kıvırdıçalışamam ben çekinirim milletle konuşmaya diye ama şu anda hammallık yapacaksın desem kabul edecek kıvamda
Dediğin gibi gençken oluyor ama alıştırmakta istemiyorum, Annemin bir lafı vardı biz pahalı birşeyler istediğimizde; Varıda bilin yokuda bilinki kocaya gittiğinizde yoklukla karşılaşırsanız kanaat getirmeyi bilin derdi ve hep diyorum şükür ki bize öğretmiş ve devamlı bu cümleyi söylemiş
Sonuçta ben babamın evindeyken bir gün olsun para yok kelimesi duymamıştım ama kocaya gidince rahmetli KP hepiciğini fazla fazla yaşatmıştı bizi
Hep diyorum Annem bizi öyle yetiştirmeseydi ben 6 aya kalmaz boşanırdım diye
Tabi işin ucunda evlat olunca dayanamıyor insanEşim zaten kıyamaz ama büyük ihtimalle kabul edeceğiz dediğin gibi doğum günüde var bu ay ( ama bir sonraki doğum günü birşey istemeyeceksin şartıyla ki onuda kabul eder kesin )
Gule gule giy canim. Bende baktim goremedim fotonu sanirim arkadas degiliz ondancecom siyah pantalonu buldun hee :) bende bugün siyah bi pantolon ve Kap gibi bişey aldım biraz pahalı oldu ama yeni gelin olarak ilk gezmelerimizi yapıcaz
Lazımdı yani :)
Ve ayrıca ben albüme düğün fotolarımı koydum cecom belki bakmak istersin :)
ohh bugün gönül rahatlığıyla uyuyabilirim o zaman sağol birtanem seninde ellerine sağlık canımmm bizimde bugünlük bitti artık bi bayram gelsede bayram etsek cidden :)
ama sende şimdi şartları çok zorluyon anneannesine gidip temizlik yapacak yaza çalışacak doğum günü hediyesine dahil olacak bide seneyeki doğum günü yazık kızaa beee dediğiniz gibi o dönemlerde oluyor genel de ama düşünüyom da benim olmamaış ya ben ergen olmadım mı ki :) o kadar pahalı hiç isteğim olmadı :)))) canım benim inş. kavuşur ayakkabısına kız nasıl bişey bizde görelim bu ayakkabıyı :)
Valla benimde annem istiyo su zayiflatan yuruyus ayakkabisina takmis ille alacam diyo ve ben 4 sen giyerim napayim ayak onemli diyo sanirim oda kiyacak paraya alacak
artık görebilirsin canım :)Gule gule giy canim. Bende baktim goremedim fotonu sanirim arkadas degiliz ondan
cecom bence çok güzel tarz bi ayakkabı büyük kızını faceten biliyorum çokta yakışır yani :)Bak bu ayakkabı
Eki Görüntüle 1260988
Eşim pek beğenmedi hatta dedi parası önemli değil istersen aynı fiyata başka bir ayakkabı bak bu pek güzel değil bence dedi
Bakalım şimdilik hala bunu diyor ama tabi birde onu Londraya gidip bulması varmağazayı bulsa numarası varmı, numarası varsa ayakta nasıl falan var daha
O benim tahminim gidene kadar başka beğenirse vazgeçer
Valla canım yine siz bilirsiniz ama ben o zayıflama ayakkabılarından aldım hesapta
Hatta inan her dışarı çıktığımda giyiyordum uzun süredir ama karataya başlayana kadar hiç kilo vermedim giydiğim halde
hımmmmm havalııı güzelmişşş ama 300 cidden fazla gibi bunaaa daha hoşunu bulabilir o fiyata kanımca istanbulda bi bakınsınn ama aklına taktıysa da hep hatırlayacaktır bunuu allah yardımcınız olsunnn çocuk büyütmek çok zor çooooooookBak bu ayakkabı
Eki Görüntüle 1260988
Eşim pek beğenmedi hatta dedi parası önemli değil istersen aynı fiyata başka bir ayakkabı bak bu pek güzel değil bence dedi
Bakalım şimdilik hala bunu diyor ama tabi birde onu Londraya gidip bulması varmağazayı bulsa numarası varmı, numarası varsa ayakta nasıl falan var daha
Valla canım yine siz bilirsiniz ama ben o zayıflama ayakkabılarından aldım hesapta
Hatta inan her dışarı çıktığımda giyiyordum uzun süredir ama karataya başlayana kadar hiç kilo vermedim giydiğim halde
artık görebilirsin canım :)
cecom bence çok güzel tarz bi ayakkabı büyük kızını faceten biliyorum çokta yakışır yani :)
hımmmmm havalııı güzelmişşş ama 300 cidden fazla gibi bunaaa daha hoşunu bulabilir o fiyata kanımca istanbulda bi bakınsınn ama aklına taktıysa da hep hatırlayacaktır bunuu allah yardımcınız olsunnn çocuk büyütmek çok zor çooooooook
canım ya kırk numara bir ayakta çok kötü durur bu ayakkabı. hakikaten bebek mezarı gibi olur. başka modellere baksın bence deBak bu ayakkabı
Eki Görüntüle 1260988
bende seni göremiyoruuuuuuum. bu arada hayırlı olsun bebişimizartık görebilirsin canım :)
cecom bence çok güzel tarz bi ayakkabı büyük kızını faceten biliyorum çokta yakışır yani :)
umarım eşin ikna olurrr ki bence olur canımm merak etmeee olmadı haluğaa yaptıkları gibi diloşu verirsin onu severken ikna edersin :) bazen bende de öyle olur bi beden dar bi beden bol ayakkabıda da çok yaşarım o sıkıntıyı ne yazık kigünaydın kızlaaaar. hepinizin bildirimi eksili olsun inşallah. dün geldim geçmiş yaptım yaptım tam cvpları verecekken eşim aradı net sayfası kapandı sinir oldum girmedim bir daha ( telden girmiştim de)
ay dün canım çıktı. eşimin işleri çok diye bayram alış verişlerinin hepsini ben yaptım. oğlanla küçük cadıya lcw dan bişeler aldım da ortanca için ara ara kaç mağaza sonra anca bir elbise buldum. artık pantolon badi giydirmek istemedim şöyle elbiseyle salınsın dedim demez olaydım bu kadar mağaza gezeceğimi bilsem kesinlikle çıkarırdım bu düşünceyi aklımdankendime de bişeler bakim dedim. acımayacaktım bu sefer paraya. etiketlere bakmadan deneyeyim dedim. ağzını kırdığım kıyafetlerin bedenleri tutmadı. birtane pardesü beğendim. şimdiki giydiğim 48 bedendi ve malum kilo verdikten sonra çok bol oldu. 46 beden denedim o da bol durdu. 44 yoktu sinir oldum. bir tane tunik denedim 44 beden o da oturdu üstüme 46 baktım yoktu. ulen bu ne ben bişe almayayım diye sözleşti mi bu bedenler diye sinirlendim çıktım mağazadan. sabah eşime diyom ben pardesü giymek istemiyom şık bleyzır ceket etek tarzı giymek istiyom dedim (eşimin zorlamasıyla giymeye başlamıştım pardesüyü) iyi o zaman git başka pardesü al dedi ya ben pardesüyü değişmek istemiyom hepten bırakmak istiyom dedim. ben bilmem dedi. acaba evet mi demek istedi hayır mı neyse az daha zayıflayayım da ondan sonra giyim tarzıma karar vereyim bari. çok şükür az önce kırmızı kartı mı da gördüm. dün olsaydım keşke bayram zor geçecek şimdi heleki birde gezmeye gidersek daha kötü olacam.
oyyy maşallah cecomm7.5 kiloyu devirdin harikasın kuzummmmHemen günün ilk bildirimi benden sizlere gelsin
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.3 kg
Bu hafta; 117 kg
Giden; 1.3 kg
Toplam giden; 7.5 kg
Spor;
her gün x 100 kere ip atlama,
20 saniye Wall Sit ( bugün ilk kez denedim ama bacaklarım felaket titredialt bölge için birebir diyorlar bende her gün daha uzun yapmayı deneyeceğim )
Yılbaşına kadar 99u görürmüyüm bilmiyorum ama en geç doğum günümde göreceğime adım gibi eminim aynı hızda devam edersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?