- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
günaydın kızlaaaar. hepinizin bildirimi eksili olsun inşallah. dün geldim geçmiş yaptım yaptım tam cvpları verecekken eşim aradı net sayfası kapandı sinir oldum girmedim bir daha ( telden girmiştim de)
ay dün canım çıktı. eşimin işleri çok diye bayram alış verişlerinin hepsini ben yaptım. oğlanla küçük cadıya lcw dan bişeler aldım da ortanca için ara ara kaç mağaza sonra anca bir elbise buldum. artık pantolon badi giydirmek istemedim şöyle elbiseyle salınsın dedim demez olaydım bu kadar mağaza gezeceğimi bilsem kesinlikle çıkarırdım bu düşünceyi aklımdankendime de bişeler bakim dedim. acımayacaktım bu sefer paraya. etiketlere bakmadan deneyeyim dedim. ağzını kırdığım kıyafetlerin bedenleri tutmadı. birtane pardesü beğendim. şimdiki giydiğim 48 bedendi ve malum kilo verdikten sonra çok bol oldu. 46 beden denedim o da bol durdu. 44 yoktu sinir oldum. bir tane tunik denedim 44 beden o da oturdu üstüme 46 baktım yoktu. ulen bu ne ben bişe almayayım diye sözleşti mi bu bedenler diye sinirlendim çıktım mağazadan. sabah eşime diyom ben pardesü giymek istemiyom şık bleyzır ceket etek tarzı giymek istiyom dedim (eşimin zorlamasıyla giymeye başlamıştım pardesüyü) iyi o zaman git başka pardesü al dedi ya ben pardesüyü değişmek istemiyom hepten bırakmak istiyom dedim. ben bilmem dedi. acaba evet mi demek istedi hayır mı neyse az daha zayıflayayım da ondan sonra giyim tarzıma karar vereyim bari. çok şükür az önce kırmızı kartı mı da gördüm. dün olsaydım keşke bayram zor geçecek şimdi heleki birde gezmeye gidersek daha kötü olacam.
bende bildirimimi yapayım beklediğimin altında oldu benimki ama neyse üzülmedim desem yalan olur
başlangıç: 87
geçen hafta: 83
bu hafta: 82
giden: 1 kg
toplam giden 5 kg
spor: günlük 100 ip atlama
az değil tabiki kuzum da zaman daralıyor telaşlanıyorum bebem yaaa evet gideyim de yapayım o dediğinden 20 saniyede olsa işe yarıyor madem hoş ben durabilirmiyim bilmiyorum :) yapayımda söyleyeyşm sana gülümCanım çok geçmiş olsun
Gerçekten kötü zamana deng gelmiş regln ama inşallah ağrısız geçerde sende Bayramı rahat geçirirsin
Bu arada kuzuların cicilerinide güle güle giysinler
Zaten onlara bayram boşver güzelim biz incecik olunca ne kıyafetler alacağız kendimize
Aşk olsun canım niye üzülüyorsun sonuçta 1 kg az bir rakam değil üstelik ne kadar çabuk giderse okadar çabuk geri gelir unutma
Bak ben günde 2 ye çıkartıyorum ip atlamayı birde Wall Sit yapacağım günde 3 kere
Duvara yaslanıp havada oturuyormuş gibi yapıyorsun ya ondan işte abah öğle akşam yaparım )
Bu sabah ancak 20 saniye dayanabildim
Belden aşağısını inanılmaz çalıştıyormuş sanki ağır spor yapmış gibibari öylelikle biraz daha toparlanır popişimiz
Sende dene istersen hem kısacık bir süre hani atıyorum mutfakta kahve suyu kaynatırken bile yapılıabilir
Ben çaktırmadan bünyeye spor yaptırıyorumhem çok uzun sürmüyor hemde ufak ufak alışırım diye düşünüyorum
hadi görüşürüz canım fıstık olda gelKızlar ben kaçtım
Gidip şu saçlarımı boyatayımda öğlende eşim geldiğinde mezarlığa gideceğiz
Geldiğimde hepinizden eksi bildirimler bekliyorum
Allaha emanet olun
benimde bu sabah anacım geldi köyden neler getirmiş neler.yarma,bulgur,sebze,konserve...
salçamızda yapılmış dha ne isterim yuppiiii
Tünaydın fıstıklarrrr
rica ederim cnmmmben çok faydasını gördümmm müsait bir zamanında teline kendi sesinle kaydet fırsat buldukça dinle böyle pratik oluyor
aynenn cnmmm allaha havale et en güzelii bence kasım 15 gibi bu istikrarla gidersen ikili rakamlar gelecek
menün gayet güzel şekercimmm akşam özellikle sebzeli pilavdan başka bir fazlalık göremedim bulgurlu bile olsa çok kuzum aslında 15 günümüz olmasa ona da mızmızlanmam dayeşilçayı 3 fincandan fazla içme bitanemm
afiyetolsun cecommm karatay kahvaltısında hakikaten çeşit çok oluyor o yüzden acaba ne eksik diyor insan dip sos güzel olmuş
korkma korkma
en azından yarım saat de olsa spor yapabilirsen zayıfladığında sarkmalarda olmamış olur kuzummm rica ederim bunun için burdayız
helallllll cecommmm
geçmiş olsun evrimcimmm acil şifalar cnmmsıcak içecekleirne karabiber eklersen çabuk toparlanırsın cnm bir de evde suyun içine vicks ekle ve kaynat mikroplar çabuk ölsün
iremcimm yürüyüş ip atlama ve spor tüm kasları çalıştırıyor ilk önce bacaklardaki yağlar gidiyor ama orda kalmayınca diğer bölgelerdekiler erimeye başlıyor beimde sorun üst bölgeydi düzenli sporla gidiyor için rahat olsun
kuzum yağsız yumurta yersen yumurtadaki vitaminleri alamazsın ki
itirafını severim seninnnnhatanın farkındasın kuzummm sağlık olsun
bak sen cimcimeye ne yardan ne serden geçiyor ama iyi olmuş vermemen cecom olan enişteye olmuş yalnız
doğum gününe rağmen süper menün daisycimmm afiyetolsun cnmm
Canan abla duymasın kuzummm bugün telafi edersin bitanemm
Hoşgeldin meleğimmmmm
est bitanemm tşk ederim 1 gün de çok şeyler değişebilirmerakla bekliyorum deneme sonucunu
ilahi eylül ne güldümmm
hakikaten zıkkım yesin ama ezgiyi hiç izlemedim ben
tünaydın kaptanımmmm
cecommm plank da deneyebilirsin ondada hareket yok sadece beton gibi duruyorsun 15 sn ile başlanıyor ama resmen titriyorum
ohhhh rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin inş kuzummmm ne güzel yapmışsınızzz
hepimiz kışa rahat edeceğiz
iyi tatiller iyi bayramlar bitanemmmm trbk ederimmm en sağlıklı kilo verme yöntemi az olsun öz olsun
evet daisycim muhabbet süper de yetişmek mümkün değilsabah başladım ara ara yazıyorum kalk otur anca bu saat oldu menü süper kuzummm akşam ıspanağın yanında yoğurdu yeme istersen cnmm ıspanaktaki demirin emilimini engeller yoğurt o ellerine sağlık cnmm
güya tatlı yapmayacaktım abim aradı ne yapacağımı sordu hiçbirşey dedim bir başladı yağ çekmeye kıyamadım verdi siparişlerini yufka yürek dayanmadı işte tamam yarın açarım dedim bir de kalbura bastı istedibunu duyan annem coştu ben de kuru yufka isterim dedi hazır satılıyor fakat tuzlu olduğu için yiyemiyor artık birazdan hem yapar hem pişiririm sağ elini kulllanamıyor hala ne yapalım sağlık olsun
yeterki gönlü olsun yarında diğerlerini yaparım artık
bu arada kendime yeşilçay hazırladım haydi birlikte içelim kim kaldıysa tabiii
az once esime cok kizdim. sabah kahvaltiya beni bekleyin dedi cikti. saat on gibi gelemeyecem dedi. neyse kahvaltimizi yaptik dilanin zirlamalari esliginde islerimi bitirmeye calisiyorum. namaz saatinde geldi abdest aldi gidiyor. valizi de hazirladin mi diyo. he yardimcim var o isleri yaparken bende valiz topluyom dedim. aman rvin isini bos ver nadil olsa gidecez diyo. iyi hos guzelde sen gidene kadar kim bilir kac kisi gelirziyarete. erkeklerin bu hesapsiz dusuncesi verem ediyo beni. neyse namazdan donra gelir diyodum bir arkadadinin annesi vefat etmis tatvan a gitti. artik aksamdan once gelmez. allah bana kolaylik versin. sanciyla da hic cekilmiyor isler
merhaba kızlar..bugün bi keyifsiz uyandım her yerim dökülüyo... umarım yarına böyle olmam halim yok hiç..doğru düzgün bişe de yiyemedim hiç içim almadı
ayyuzlum gorusemiyoruz artik fazla yine kayinpederleremi gitceksiniz bayramda orayi kacirdim.insallah istedigin gibi pardesu bulursun.zayifladikca cok daha guzel parduselet bulucaksin sabret ufak bedenlerde daha guzel duruyo modeller 48 50 beden pardesu giymis biri olarak soyluyorum simdi 40 beden giyiyorum cok sukur.buyuzden parduseni cikartmayi dusunme bencegünaydın kızlaaaar. hepinizin bildirimi eksili olsun inşallah. dün geldim geçmiş yaptım yaptım ta cvpları verecekken eşim aradı net sayfası kapandı sinir oldum girmedim bir daha ( telden girmiştim de)
ay dün canım çıktı. eşimin işleri çok diye bayram alış verişlerinin hepsini ben yaptım. oğlanla küçük cadıya lcw dan bişeler aldım da ortanca için ara ara kaç mağaza sonra anca bir elbise buldum. artık pantolon badi giydirmek istemedim şöyle elbiseyle salınsın dedim demez olaydım bu kadar mağaza gezeceğimi bilsem kesinlikle çıkarırdım bu düşünceyi aklımdankendime de bişeler bakim dedim. acımayacaktım bu sefer paraya. etiketlere bakmadan deneyeyim dedim. ağzını kırdığım kıyafetlerin bedenleri tutmadı. birtane pardesü beğendim. şimdiki giydiğim 48 bedendi ve malum kilo verdikten sonra çok bol oldu. 46 beden denedim o da bol durdu. 44 yoktu sinir oldum. bir tane tunik denedim 44 beden o da oturdu üstüme 46 baktım yoktu. ulen bu ne ben bişe almayayım diye sözleşti mi bu bedenler diye sinirlendim çıktım mağazadan. sabah eşime diyom ben pardesü giymek istemiyom şık bleyzır ceket etek tarzı giymek istiyom dedim (eşimin zorlamasıyla giymeye başlamıştım pardesüyü) iyi o zaman git başka pardesü al dedi ya ben pardesüyü değişmek istemiyom hepten bırakmak istiyom dedim. ben bilmem dedi. acaba evet mi demek istedi hayır mı neyse az daha zayıflayayım da ondan sonra giyim tarzıma karar vereyim bari. çok şükür az önce kırmızı kartı mı da gördüm. dün olsaydım keşke bayram zor geçecek şimdi heleki birde gezmeye gidersek daha kötü olacam.
Madallah cecom super gidiyosun yilbasinda 2 lirakamlara gelebilirsin bence bu azimleHemen günün ilk bildirimi benden sizlere gelsin
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.3 kg
Bu hafta; 117 kg
Giden; 1.3 kg
Toplam giden; 7.5 kg
Spor;
her gün x 100 kere ip atlama,
20 saniye Wall Sit ( bugün ilk kez denedim ama bacaklarım felaket titredialt bölge için birebir diyorlar bende her gün daha uzun yapmayı deneyeceğim )
Yılbaşına kadar 99u görürmüyüm bilmiyorum ama en geç doğum günümde göreceğime adım gibi eminim aynı hızda devam edersem
Madallah cecom super gidiyosun yilbasinda 2 lirakamlara gelebilirsin bence bu azimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?