80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok geçmiş olsun
Gerçekten kötü zamana deng gelmiş regln ama inşallah ağrısız geçerde sende Bayramı rahat geçirirsin

Bu arada kuzuların cicilerinide güle güle giysinler
Zaten onlara bayram boşver güzelim biz incecik olunca ne kıyafetler alacağız kendimize

bende bildirimimi yapayım beklediğimin altında oldu benimki ama neyse üzülmedim desem yalan olur

başlangıç: 87
geçen hafta: 83
bu hafta: 82
giden: 1 kg
toplam giden 5 kg
spor: günlük 100 ip atlama

Aşk olsun canım niye üzülüyorsun sonuçta 1 kg az bir rakam değil üstelik ne kadar çabuk giderse okadar çabuk geri gelir unutma
Bak ben günde 2 ye çıkartıyorum ip atlamayı birde Wall Sit yapacağım günde 3 kere
Duvara yaslanıp havada oturuyormuş gibi yapıyorsun ya ondan işte ( sabah öğle akşam yaparım )
Bu sabah ancak 20 saniye dayanabildim
Belden aşağısını inanılmaz çalıştıyormuş sanki ağır spor yapmış gibi bari öylelikle biraz daha toparlanır popişimiz
Sende dene istersen hem kısacık bir süre hani atıyorum mutfakta kahve suyu kaynatırken bile yapılıabilir

Ben çaktırmadan bünyeye spor yaptırıyorum hem çok uzun sürmüyor hemde ufak ufak alışırım diye düşünüyorum

az değil
az değil tabiki kuzum da zaman daralıyor telaşlanıyorum bebem yaaa evet gideyim de yapayım o dediğinden 20 saniyede olsa işe yarıyor madem hoş ben durabilirmiyim bilmiyorum :) yapayımda söyleyeyşm sana gülüm

az once esime cok kizdim. sabah kahvaltiya beni bekleyin dedi cikti. saat on gibi gelemeyecem dedi. neyse kahvaltimizi yaptik dilanin zirlamalari esliginde islerimi bitirmeye calisiyorum. namaz saatinde geldi abdest aldi gidiyor. valizi de hazirladin mi diyo. he yardimcim var o isleri yaparken bende valiz topluyom dedim. aman rvin isini bos ver nadil olsa gidecez diyo. iyi hos guzelde sen gidene kadar kim bilir kac kisi gelirziyarete. erkeklerin bu hesapsiz dusuncesi verem ediyo beni. neyse namazdan donra gelir diyodum bir arkadadinin annesi vefat etmis tatvan a gitti. artik aksamdan once gelmez. allah bana kolaylik versin. sanciyla da hic cekilmiyor isler

benimde bu sabah anacım geldi köyden neler getirmiş neler.yarma,bulgur,sebze,konserve...
salçamızda yapılmış dha ne isterim yuppiiii

Çok iyi oluyor vallahi. Köylerimiz, köylülerimiz olmazsa halimiz harap

Şşşş aramızda kalcak Canan ablam duyarsan vallahi pataklar beni bi güzel
Bi daha yapmadım zaten masumum

Selam kızlar herkesin cuması mübarek olsun... Şimdiden bayramınızı kutluyorum canlarım.
Çok yoğun oluyorum yazamam şimdiden kutlayayım. Çok şükür işlerim açıldı

Dünki menümü paylaşayım
Sabah : kkk
Akşam : Tarhana çorbası, Tavuk, bulgur pilavı, salata, ayran, közlenmiş biber yoğurtlu

merhaba kızlar..bugün bi keyifsiz uyandım her yerim dökülüyo... umarım yarına böyle olmam halim yok hiç..doğru düzgün bişe de yiyemedim hiç içim almadı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam hele şükür gelebildim eve
Kuaför dükkanında resmen zehir gibi soğuk vardı Allahtan annem hemen camdan seslendi kızı buraya getir orada boya kokularıyla zehirlenir diye
Aslında tek gidecektim ama cadı ille ben seni özlerim Anneciğim diye tutturunca yanıma aldım ama bayırı çıkarken bile anneciğim soğukmuş keşke gelmeseydim dedi tabi tekrar bayır aşağı inmek yemedi bende anneme götürdüm tabi oda öyle diyince

Saçımı boyattım birde hazır beni yakalamışken komşu ablam bir güzel yoldu beni kaşlarımı aldı birde bıyıkları ve yüzümü iyice temizledi dedim boşver görünmüyor zaten yok ille bayramlık yapalım diye çatır çatır iple aldı hepsini ama resmen gözümden yaş geldi uzun zamandır aldırmadığımdan

ARtık yarın inşallah bayramlık güzel güzel resim çekilirimde sizlerede gösteririm

Biraz dinleneyimde abdest alıp KPnin ve eşimin Babannesinin mezarına gidiceğiz ( aynı yerde yatıyorlar )
Akşam üzerede eşimin kuzeni uğrayacakmış bize

Bu arada ben kuafördeyken eşim eve geldi adamcağız büyük kızla bir güzel evi temizlemiş ben gelene kadar bir tek banyo kalmış oda senin ellerinden öper dediler dedim öpmiyeydi iyidi ama artık çıkmadan onuda hemen hallederim nasılsa bir yeri silinip banyo tuvalet ovalanacak

Çok şükür bitmez bitmez diye düşünmüştüm ( dün yine cadı oyuncaklarını pazar tezgahıymış gibi dökmüştü ortaya ) ama Allah razı olsun halletmişlerde ben yırttım

Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah çok geç kalmazda sizde bir an önce yola çıkarsınız
Erkeklerin çoğu öyle herhalde ( benimki hariç benimki safi panik anında hadi gidelim der )
Umarım çok güzel bir bayram geçirirsinde bu yorgunluğu unutursun

merhaba kızlar..bugün bi keyifsiz uyandım her yerim dökülüyo... umarım yarına böyle olmam halim yok hiç..doğru düzgün bişe de yiyemedim hiç içim almadı

Canım tekrar geçmiş olsun
Bugün en azından bütün gün yat dinlen sıcak suya bol limon sık birde ıhlamur kaynat kendine
İnşallah yarın en azından biraz daha iyi olursun

Beyazcanımmmmm hoşgeldin canım

Özlettin kendini
Bende banyoda çok az işim kaldı onları bitirmeye çalışıyordum ama arada aklım burada kalınca gelip bakıyorum
Eşim bitirde mezarlığa gidelim gelincede ancak yemek hazırlarsın nasılsa kuzende geliyor diyor az beklesin banane

ayyuzlum gorusemiyoruz artik fazla yine kayinpederleremi gitceksiniz bayramda orayi kacirdim.insallah istedigin gibi pardesu bulursun.zayifladikca cok daha guzel parduselet bulucaksin sabret ufak bedenlerde daha guzel duruyo modeller 48 50 beden pardesu giymis biri olarak soyluyorum simdi 40 beden giyiyorum cok sukur.buyuzden parduseni cikartmayi dusunme benceben cok uzuluyorum pardusesinden vazgecenlere.tabi fikir senin

Madallah cecom super gidiyosun yilbasinda 2 lirakamlara gelebilirsin bence bu azimle

Anam bugün öldüm yorgunluktan

Öğlene kadar kuaförden çıkamadım sonrada mezarlık ziyareti falan derken akşam 6 gibi eve girdik
Sonrada yemek faslı, çay faslı derken ancak vaktim oldu küçük cadıyı yıkamaya

Eşimin kuzeni bizde yine
Babası sağ olsun hiç bayram namazına gitmez oğluda doğal olarak kızıyor bari bayramdan bayrama bir namaz kıl, erken kalkta birlikte namaza gidelim diye. Hatta geçen sene sırf o yüzden babasıyla kavga etti
Genelde tam terzi olur babalar evlatlarını Camiye götüremez ama şükür bizim oğlan bir tane o konudada
Zaten hep diyorum benim evlatlık olmayan oğlum diye

Bu bayram sanırım aynı tartışmayı yaşamamak için kendini bize attı sabah dayımla namaza gideriz dedi
Eşim tabi çok memnun oldu sonuçta delikanlı ve elinden geldiğince birşeyler yapmaya doğru yaşamaya çabalıyor eşimide bir nevi baba yerine koyuyor ( eşimin halasıda hep diyor o dayısıyla ( aslında dayı oğlu ama dayı diyor eşime ) babasıyla yaşayamadığı şeyleri yaşamaya çalışıyor diye )

Allah razı olsun bizleri oda diğer kuzenide çok sevip sayarlar ve gerçekten benim kendi evlatlarımdan ayrı tutmam ikisinide

Madallah cecom super gidiyosun yilbasinda 2 lirakamlara gelebilirsin bence bu azimle

Çok teşekkür ederim canım
İnşallah o günleri hepbirlikte göreceğiz Bakalım ufak ufak spor namına da birşeyleri arttırmayı düşünüyorum yolumda biraz daha hızlı ilerleyebileyim diye
Hepimizin hedeflerine ulaştığını göreceğiz inşallah ...Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…