Ben yatıyorum baya sarildim battaniyememidem feci kizlar tum gun 1dlm peynir ekmek yiyebildim nane limon ictim hepsi bu menumu bildirdim yine:) herkese iyi bayramlar diliyorum kendime de acil şifalar:)
cecom. geldim ama canim çok sıkkın .
tüm gün elim ayagim ise güce gitmedi
yine sızlanıyorum gibi olluyor ama bu kaynım bayramıda burnumdan getirmeyi başardı şimdiden
benim kp aylığını hep o alır kafasına göre harcar kimsede nerde bu para demezdi yıllarca..geçen yıl bir şey sebep oldu elinden aldık bank kartını..adamın kendi parasını kendine harcıyorduk..bu dayanamadı zaten ikide bir babamın parsından verin der dururdu..gözünü allah doyursun ..
benim yokluğumu fırsat bilmiş ne ettiyse etmiş,geçen gün gittim kartı ankamatik yuttu..
kp götürdüm bankya maşını çekelim bayram önü lazım diye..adamcağız adını yazıp imza atamayaınca hiç bir işlem yapmadı banka.bu adamın akli melekeleri yerinde değil oğlu vekaletini alsın öyle gelin.ddiler..benim herifde kardeşlerim yanlış anlar dedi almadı vekalet felan..
meğer benim sevgili kaynım bu işi çokk önceden halletmiş..bu gün sabah erkenden kp alıp götürdü bankalar kapanmadan..maşını çekmiş ,belkide kredi çekti bilen yok.
.benim gittiğim günlede bu işlere el atacağını zaten adım gibi biliyordum ve tahmin doğru çıktı ..o değilde bir bahçe var kp üstünde onu felan satarda haberimiz olmaz diye korkuyorum..
öyle canım sıkkınki anlatam ,adamların parasına kadarmı kaldı ş.....z zaten alışkındı bu zamana kadar adamın emeklisi yemeye,biz elinden alınca çok zoruna gitti ağanın..
ben gittiğimde benim sigortadan çıkışımı yapmış kaynım benimkinin haberi yok... bizimkiler mecbur sigortalı çalışan göstermek zorunda 3,5 kişi..yabancıya gitmesin hesabı benle eltimi sigortalı çalışan gösteriyorlardı ,,
.tesadüfen ben kızın okulu için uğraşırken muhasebecideb öğrendim..o zamanda benim kocaya dedim bak bunu yapmış haberin yok,babanın maaşına br oyun edecek bu diye,benimkide yok yapamaz o kadarını dediydi..nasılda yapmış..
zaten anasına babasına bi hayrı yoktu şimdide paralarını alık evlerine bi poşet getirmeyecek..
bayram günü can sıkıntısı oldu bana sevgili kaynımın emriyle kurbanda kesmiyckmişiz bu yıl..oda ayrı bir ağrıma gitti.
yani bu bayram pekde güzel gelmedi ama işalah güzel geçer..
Ah be gülüm allah goruyor zalimleri zulumleri yanina kalmaz. Senin isin zor allah yardimcin olsun sabir versincecom. geldim ama canim çok sıkkın .
tüm gün elim ayagim ise güce gitmedi
yine sızlanıyorum gibi olluyor ama bu kaynım bayramıda burnumdan getirmeyi başardı şimdiden
benim kp aylığını hep o alır kafasına göre harcar kimsede nerde bu para demezdi yıllarca..geçen yıl bir şey sebep oldu elinden aldık bank kartını..adamın kendi parasını kendine harcıyorduk..bu dayanamadı zaten ikide bir babamın parsından verin der dururdu..gözünü allah doyursun ..
benim yokluğumu fırsat bilmiş ne ettiyse etmiş,geçen gün gittim kartı ankamatik yuttu..
kp götürdüm bankya maşını çekelim bayram önü lazım diye..adamcağız adını yazıp imza atamayaınca hiç bir işlem yapmadı banka.bu adamın akli melekeleri yerinde değil oğlu vekaletini alsın öyle gelin.ddiler..benim herifde kardeşlerim yanlış anlar dedi almadı vekalet felan..
meğer benim sevgili kaynım bu işi çokk önceden halletmiş..bu gün sabah erkenden kp alıp götürdü bankalar kapanmadan..maşını çekmiş ,belkide kredi çekti bilen yok.
.benim gittiğim günlede bu işlere el atacağını zaten adım gibi biliyordum ve tahmin doğru çıktı ..o değilde bir bahçe var kp üstünde onu felan satarda haberimiz olmaz diye korkuyorum..
öyle canım sıkkınki anlatam ,adamların parasına kadarmı kaldı ş.....z zaten alışkındı bu zamana kadar adamın emeklisi yemeye,biz elinden alınca çok zoruna gitti ağanın..
ben gittiğimde benim sigortadan çıkışımı yapmış kaynım benimkinin haberi yok... bizimkiler mecbur sigortalı çalışan göstermek zorunda 3,5 kişi..yabancıya gitmesin hesabı benle eltimi sigortalı çalışan gösteriyorlardı ,,
.tesadüfen ben kızın okulu için uğraşırken muhasebecideb öğrendim..o zamanda benim kocaya dedim bak bunu yapmış haberin yok,babanın maaşına br oyun edecek bu diye,benimkide yok yapamaz o kadarını dediydi..nasılda yapmış..
zaten anasına babasına bi hayrı yoktu şimdide paralarını alık evlerine bi poşet getirmeyecek..
bayram günü can sıkıntısı oldu bana sevgili kaynımın emriyle kurbanda kesmiyckmişiz bu yıl..oda ayrı bir ağrıma gitti.
yani bu bayram pekde güzel gelmedi ama işalah güzel geçer..
Hepinize iyi bayramlar kizlar
Rabbim onları bildiği gibi yapsın emi
Hiç Allah korkusu yok şu kaynında senin
Yine akıl vermiş gibi olmayayım ama eğer eşin isterse mahkemeye başvurup babasıyla ilgili vasiğ tahin edilmesini talep edebiliro zaman mahkeme kaynınıda vasiğ tahin etse ( ki kesin o hemen atlar ben olucağım diye ) hiç bir harçamayı bildirmeden yapamaz ve herşeyi kpne harcasa bile belgelemek zorunda kalır
Benim uyanık teyzemler annemlerden gizli rahmetli anannemi öyle notere götürüp vekalet almışlardı hatta tarlalardan birini birde evdeki hakkını kadının elinden almışlardı
Hemen anneme eşim yol gösterdide kadın avukat vasıtasıyla satış tedbiri koydurdu ve teyzem olucak hatunlar ne banka hesaplarına el sürebildiler nede başka mal üzerlerine yapabildiler
Mahkeme sağlık raporu talep ediyor ve gerçekten de yaşdan dolayı işlem yapamıyacak durumdaysa vasiğ tahin ediyor ve o vasiğde af edersin hesap vermeden tuvalete bile gidemiyor kıvama geliyor
Böyle durumlarda daha evvel malına el konulmuşsa geri dönük malı geri bile alabiliyormuşsun
Eminim eşin bunada yanaşmıyacaktır ama KVnide düşünmek zorundasınız sonuçta Allah korusun oda birşey olsa ceremesini sizinle birlikte çekecek
Bİrde eşine baskı yap senin sigortanı tekrar başlatsın en azından eninde sonunda bir emekli maaşın olur ilerde de sende biraz daha rahat edersinbak kadınlara af falan çıkınca erken bile emekli olabilirsin belki daha sonra
Hiç canını sıkma ama eşinle güzel güzel konuş bak bu geçen süreci boşuna yaşamadınız
Yazık günah değilmi sanada eşinede
O eltin olacak zillinin sigortası devam edecek ama sen herşeye kanaat getiren olduğun halde onu bile elinden alacaklarŞu mübarek günde bile adamı sinir ediyorlar
Hadi bu dünyada rahat etti diyelim öbür dünyada onun akibetini düşünmek dahi istemiyorum acıkcası
Herkes inşallah ektiğini bicecek güzelim sen o güzel yüreğini ferah tut
Ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Ben inanıyorum bu çektiğin sıkıntıların sonrası ferahlık olucak bu dünyada da öbür dünyada da yüreği güzel Arkadaşım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?