80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah bildiği gibi yapsın o adamı kadın kurtulmuş inş. mekanı cennet olur allah rahmet eylesin ne kadar üzüldüm ya okurken tüyleirm kalktı resmen, haklısın tabiki çok şükür ki etrafında bunun farkında kocanda düzelecek inş.

menümü vereyim hazır boşken
sabah: kahvaltım sıkıydı bugün, 1 ymrt haş., 1 büyük dlm peynir, 3 ceviz, 1 dlm ekmek,domates,salatalık
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi yanında 1 minik lokum
sonra pikniğe gidelim dedik orada oyalanmaydı filan öğle kaçtı
akşam: patlıcan közü, domates,salatalık,1 p. bardak ayran, 1 p.bardak fanta , en fazla 1.5 şiş kkadar et
2 fincan adaçayı
2 fincan maydanozsapı ve yeşilçay karışımı
100 ip atladım 100 daha atlayacam şimdi

beyazcanim senin bu kaynin insan olamaz ama kocanda bi tuhaf buyumu yapti kaynin kocana acaba seni sigortadan cikarmis hala kocanin sesi cukmiyo.ceco hakli katiliyorum ama senin kocan mahkemwye yanasmaz kesin.o karisini doven adaminda elleri kirilsin insallah.kadina allah rahmet eylesin.senide o kaynindan kurtarsin bu mubarwk gunde insallah amin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün bütün günüm annemde geçti ve tabi geç geldik eve sonrada ufak tefek işlerim vardı onları hallettim
Amcamlar Bayramlık geldiler ve bol bol sohbet ettik
Allahın izniyle sabaha karşı Çoruma yolculuğumuz başlıyacak

Normalde eşim direksiyon başında hiç boş durmaz ille birşeyler atıştırmak ister bizde bu sefer önem almak adına sağlıklı atıştırmalıklar ayarlıyoruz
İşler bitince oturup yer fıstığı ayıklamaya başladım Kilitli poşete koyup yanımıza alacağız
Onlar bitince birde taze fındıklar var kırılacak ama yinede önce buraya bir yandan bakayım dedim
Cevizimde var
Ben büyük ihtimal atıştırmam sık sık sonuçta leptini bozmak istemem ama eşime iyi oldu en azından kraker, sakız, bisküvi tarzı katkılı şeylerden çok daha iyidir

Bu arada şükür bugünde bozmadım kendimi ama maalesef koşturmaktan su içemedim pek fazla
Neyse yarın artık telafi ederim sonuçta yolda sık sık mola veriyoruz

Bugünki menümüde birazdan yazarım önce şu fıstkları bir halledeyim

Canım başınız sağ olsun
Rabbim mekanını cennet etsin ...Aminnnn
Kocasıda dediğin gibi kına yapsın Aslına bakarsan kadın kurtulmuş o heriften. Artık kocası ileride Rabbime nasıl hesap vereceğini düşünsün

Bu arada kaynınıda Allah bildiği gibi yapsın
Onlar sizden kaçırdıkları parayla kesilen kurbanın kabul edildiğini mi sanıyorlar
Allah bildiği gibi yapsın ne diyelim
Boşver canım sen kesemedin ama eminim Rabbim o kesilen kurbanın sevabını sizlere yazmıştır sonuçta sizin emeğinizi har vurup harman savuryor o kaynın olucak herif
İnşallah eşinde eninde sonunda sizin hakkınızı savunmayı öğrenirde şu sıkıntılardan kurtulun
Sen o güzel yüreğini hiç bozma canım tabi eşinede ufak ufak gerekeni söyleki nasılsa hatun döndü diyip daha rahat davranmasın

iyi geceler kızlarr
annem dündeer beri çağırıyordu ,ille kavurma yedirecem diye,ama dün babannemlei kırmamak için oraya gimiştim akşam..bu akşamda hem bayram ziyati hemde kavurma yemenin cazibesiyle anamgile gittik..gittik ama aklımda hep ölen akrabamızda,kadına çok üzüldüm resmen kurban bayramında kurban gitti kadıncağaz..allah mekanın cennet eylesin çokda iyi bir insandı..

hayırlı yolculuklar cecommm..ekmi canım ,eğer imkan olursa mutlakaa görüşmek isterim
kızz kocaya bu kadar fındık fıstık verme bak sonu kötü olur yollarda..

sen salatalık havuç falan al bari yanına, ev azından başka etkileri yok onların

konya ya yolun düşecekmi canım benim,eğer imkan olursa mutlaka mutlakaa görüşmek isterim senle..

valla kurbanlık konusunda haklısın,bizden para kaçırıpda kestiği kurban kurban değil ancak et olur..allah herşeyi görüp biliyor..benim koca her yıl küçük bi dana alırdı,aile içine kesilirdi,kv ,kp ben kocam kaynım ,hepimizin niyetine keserdik içinize yabancıyı karıştırmazdık..öyle iyi oluyordu 4 tane koyun kesileceğine yada başkalarıyla hisseye gireceğimize kendi kendimize..ama elti hanım geldi ,işler değişti,1 yıl onlarla kestik ,geçen yıl bozgunculuk yaptılar bu yıl hepten dağıldık..zaten küs adamlada kurban olmaz zaten..

artık seneye benim koca başının çaresine baksın,kaynımın lafıyla hareket edersede diycek çok şey varda neyse..
aminin canımm ben eminim o adam tez zamanda belasını bulucak..

gider yeni bir hanım bulur evlenir,o hanımda o kadına yaptıkların bunun burnundan fitil fitil getirir..

elbette edenin yanına kalmıycak ettiği,kadıncağaz ayağında bir kara lastik ayakkabı,bahçede tarlada çalışa çalışa bi hal olurdu..kocasını adam ettide koca, kadını beğenmedi sonra ..allah büyük nasılsa verir cezasını..
ben em
İyi bayramlar kuzlar bayram yogunlugu ugrayamiyorum herkes yogun galuba pek ugrayan yok cecoyla elma sekerim bide beyazcanim demurbas onlar bos birakmiyolar topigi allahtan
iyi bayramlar anımmm

biz başı boş bırakırmıyız hiçç topiği,bak ben evi terk ettim topiği yine terk etmedim ,net buldukça buraya koştım..

benim koca nasıl bu kadar tepkisiz kalıyor inan hiç kimse anlamıyor bunu canım..
şeytan tüyü dedikleri şey benim kaynımda var,kv tirilyonluk mallarını sattı yedi zamanında kimse ses etmedi..halada o ne yapsa kimse ses etmez.bi garip durum..

Canım çok sağ ol
Emin ol Rabbim nasip ederse mutlaka Konyayada istiyorum hatta geçenlerde eşime resmende dedim bizim beyazcan orada ve eğer gidersek onunla mutlaka görüşmek isterim diye
Normalde ne gerek var falan der diye beklerken tamam aşkım inşallah konyayada gideriz o zaman görüşürsünüz Allah nasip kısmet ederse dedi

İnan çok sevindim ve artık resmen fırsat kolluyorum hani adamcağız biraz vakit geçince kurtlanıp yahu biryerlere gitsekmi derse kesin Konya diyeceğim Zaten Mevlanayı ziyaret etmeyide çok istiyordum hem senide görmüş olurum canım
Sonrada inşallah bir ara GAziAntep falan yaparız diyordu eşim o zamanda gerekirse yolu uzatıp Ayyüzlüme bile uğramak isterim

Anaaa bizim yan komşunun kızı yine sapıttı
Yahu kadınada acıkca soramam ki gördüğümde senin kızının bir sorunumu var diye
Bu saatte resmen etinden et koparmış gibi bağırıyor, ağlıyor ve bir Allahın kuluda kızım neyin var demiyor yada işte kızım az sessiz ol bu saatte demiyor
Hayır geçenlerde eşim tam asansöre binerken bir arkadaşına deng geldi ( gençliğinin geçtiği mahalleden tanıdığı daha doğrusu ) adam ben buraya yeni taşındım dedi ve şok şok şok yan komşumuz oymuş

Çocuğun bir sıkıntısımı var diye düşünmeden edemiyorum

Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar olsun, herşey gönlünüzce olsun inşallah :) yoğun geciyor malum bayram pek fırsat olmuyor girmeye.gorusmek üzere. ..

iyi geceler cecomm,gerçi gecenin sessizliğini komşu bozmuş ama..vardır mutlaka bi sıkıntı yoksa bayram gecesi heöde bu saatte bağırmaz herhalde..
apartman hayatı bu yüzden bana hiç cazip gelmiyor ..tık desen biri duyar ,biri kavga etse sen duyarsın.olur olmaz herşey duyulur görülür..
ben kocama evde ev diye bastırdığım günlerde bile düşünüyordum ,ülen ben alığığım saçım açık kısa kol kısa paça dolanmaya ,apartmanda balkona çıksan karşıdan biri görür ,müzik dinlesen başkası rahatsız olur diye..

şimdi bile netten arsa bakıyorum.hesaplı ve güzel bir arsa buldamda üstüne gönlüme göre ev yaptırsak diye..kocanım dediğine göre mütahitler çok para kazanıyormuş inşaat işinden,60 mal ettiği daireyi 130a satıyormuş..
dediğine göre 70 bine 150 m2 ev yapılabiliyormuş arsa olursa..yani daire parasına bahçeli ev daha cazip geliyor..
şöylee balkonunda yada bahçesinde bi kahvaltı keyfi o çok güzel olur..tabii temizği bakımıda ona göre zahmetli ve çok olur ama en azında kimse kapına çocuğun gürülü yaptı diye gelemez..
işallah allah öyle bahçeli bi ev kısmet ederde bende hayallerime kavuşurum..işallah herkes istediğine kavuşur..

işallah seninle oturup şöyle şekersiz bi çay içmek nasip olur cecomm..

allah yolunuzu açık etsinn karatay teyzeme sakın ihanet etme cecooo..

Rabbim inşallah gönlüne göre verir tez zamanda canım ....Aminnnn

Aaaa kız hiç ihanet edermiyim
Fıstık ayıkladım poşetledim hatta şu an fındık kırıyorum adamın boğazı durmaz bari sağlıklı şeyler yesin
İki gün fındık fıstıkla besliyeyim ki eve gelince bende etinden sütünden faydalanırım
Tübe tübe

Bu arada az daha yediklerimi paylaşmayı unutuyordum
Bugün resim çekmeye fırsatım olmadı ama fena değildi bence proteinin dibine vurdum diyebilirim

Sabah;
1 çay bardağı ceviz
4 YK kadar kavurma ( sabahın 6sında eşim istiyor diye ateşe koymuştum )
Biraz peynir
5 zeytin
domates, salatalık

Akşam; Annemlerde yemeğe kaldık
1 kase mercimek çorbası
2 YK taze fasülye
3 YK yoğurtlu biber
Çok az kavurma ( pilavda vardı ağzıma sürmedim tabiki )
BOl salata

Daha sonra sırf şekersiz çay içtim ( misafirlere revani ve baklava servisi yaptık ama tadına bile bakmadım )

İnşallah yarın gideceğimiz yerde de fazla israr olmazda çaktırmadan karataya sadık kalarak devam ederim

aşk olsunnn ayyüzlüme geçecen yol üstünde beni atlayacan küssem yeridirr

Slm fıstıklarrr cecomm maşallah sana tatlım ben bile kaçamak yaptım 1 ad te olsa kaçamak kaçamaktırhelall olsun sana

Meleğim allah o kaynını tez zamanda bildiği gibi yapsın bu nasıl bir vicdandır sizin hakkınızı yiyerek kurban kesiyor utanmadan kp maaşını da halletmiş üzme kendini rabbim büyyük o kaynına öyle bir tokat vuracak ki o zaman ben ne yaptım diyecek ama bunca şeye rağmen artık eniştenin de birşeyler yapması lazım sürekli iyi niyetinden kaybediyor cecomun önerilerini dikkate alsın bence inş gönlüne göre bir ev yaptırma şansın olur kuzum müstakil ev gibisi yok kesinlikle

ayrıca başınız sağolsun bu dünyada çok çekmiş mekanı cennet olsun inş ne çekmiş akrabanız çok üzüldüm okuyunca

Daisycimm inş bugün biraz daha iyisindir kuzumm

Esin çok mu kaçırdın tatlımmmm

Elmaşekerim seni de ayakta alkışlıyorum fanta dışında kendine hakim olabilmişsin cnmcım

pofudukum üzme kendini bu hafta toparlarsın cnmmm

eddoras tatlım son 3 haftadır hep geliyor buna bir dur diyelim artık bayram sonunda

mervişim iremim neslim tşkler fıstıklar iyi bayramlar sizlere de

Eylülcümmm yavaş yavaş toplanırız artık kuzumm

Bu arada bildirimler de az olmuş yarını da bekleyeyim yarın akşam yapayım listeyi belki yarın satrtılan olur bayram haftası biraz gecikmeli olsun liste ne dersiniz

Aslında öyle çok değil canımcım yani.. Gözüme çok geliyor bu kadar sağlıklı beslenmeden sonra

Dün ki Menüm

Sabah : Kkk + Çok az kırmızı et
Aralar : Minik bir dolma biber, 4-5 adet yaprak sarması, bir tane kemalpaşa tatlısı, çok az et ( Misafirlik kaçamakları )
Akşam : Kıymalı ıspanak, Kavurma, Bulgur pilavı, Salata, Bi tane şekerpare

Aslında çok kaçırmadım yani sadece leptin çalışmasını engellemiş oldum aşırı tatlı falan yemedim

Kilo Bildirimim

Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 74.9 kg
Bu haftaki kilo: 74.7 kg (06.10.2014)
Giden/Gelen: 200gr
Toplam verielen kilo: 7.5 kg
Hedef : 65

iyi günler kızlarrr

canım sıkılıyorr,hepimizin uykusu geldi..hepimizde kızlarla ben..
kocam cenazeyi almaya gitti akrabalarla beraber..bizde evde onları bekliyoz..

ceco işallah bol bol gezer eğlenir ,güllayı gördüm çok güzel yerlere gitmiş işallah çok güzel geçer tatilleri..

banumm sağol canım benimm..işallah allah gönlümüze göre verir..dün burda bi arsa baktık.

kv lere çok yakın ..aslında az uzak olsun istiyorum ama benim koca ille diplerinde olmak istiyor..bende aman keşke bişeyler yapsında varsın burdan olsun diyorum..elin iyisinden kendi kötüm iyidir hesabı..kocam tüm gece plan yapmış şöyle yaparım böyle ederim diye..bu kadar heveslenmesi bile yeter bana..

şekerimin sözü yaklaştı ,işallah kaçamak yapmamıştırr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…