80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında öyle çok değil canımcım yani.. Gözüme çok geliyor bu kadar sağlıklı beslenmeden sonra

hakikaten cnm alışmışız bu beslenmeye en ufak kaçamak rahatsız ediyor nedense

afiyetolsun cnmmm sağlık olsun kuzum sıkma canını bayram bitti sayılır normal düzenimize döneriz zaten ne et ne yemek göresim var inan
yine de vermişsin kuzum az olsun öz olsun tbrkler

tekrar allah rahmet eylesin meleğim vay gidene yerine yerleşti bile

hakkınızda hayırlısı olsun cnm allah denk getirsin kv lere karşı sorumlu hissediyor enişte kendini

o yüzden uzağa gidemiyor vefalı evlat aynen gülüm her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler

cecom inş gönlünce gezer sağ salim gidip gelsinler inşş Gülayıma yakışır haketti
nerelerdesinizzzzz kızlarrr

haklısın cnm inan evden dışarı adım atamadım hiç ayaklarımı omzuma asasım var zonkluyor resmen allah eksik etmesin .Aminnnn

günaydın kızlarrr

bayramında son gününe geldik,dün hiç bir yere gitmedik,kimsede gelmede malum cenaze olunca tüm akrabalar cenazade evindeydi ..
bu gün büyüklere gidelim diye niyetlendik,çocuklarda heves ettiler doğal olarak.bayram diyegezme yapmadık doğru dürüst..

evde büyük olunca haliyle gelen gidende ona gre çok oluyor meleğim..allah güç kuvvet versin.i
sende marifetlisin maşallah ,kimbilir ne ikramlar yaptım misafirlere..

bayramın güzellğide burda zaten,ben babannemin yanında büyüdüğümden herkes ona toplanır hatta amcamlar halamlar 2 gün kalırlardı
halada halam kalır..gelen giden çoluk çocuk bir koşturma koca koca sofralarr,yorulurduk ama çokda güzel olurdu..yıllarda kv lerde o düzeni sürdürdüm ben..evin kv si oldum .illa yemekler yensin beraber olalım istedim..ama bu sene gelin olmaya karar verdim ,hiç bir şeye elimi sürmedim..gelgelelim bu durumdan pekde memnun değilim.bayramın bayram olduğunu anlayamadım..

slm kızlar ben geldimmmm kızlar yaa buralar çok karıştı ben çok korkuyorum doğuda olan başka arkadaşlarımız varmı bu durumu yaşıyorlar mı bilmiyorum ama dışarı savaş alanı gibi umarım ayyüzlümde kazasız belasız evine yetişirrr

Simdi esimi istanbula yolcu ettim cok zor geldi cokk şuan çok kotuyum

Allah kavuştursun canım zordur tabiki Kötü bişey yok değil mi? İş için falanmı?

Şimdi izledim haberlerde canım. Allah yardımcınız olsun. Zor vallahi pislikler yaa birbirlerini vursalarda kurtulsa türk milleti artık.

sorma canım yaaa tamam bi amaçları var boykot ama çok zarar verdiler ateşlerle yolları kapattılar avm camları yerlerde insanların arabalarını filan yakıyorlarmış çok üzülüyorummm buraların haline yaa ışid de açıklama yapmış d.bakırı bombalayacam diye benden haber alamazsanız sonum belli artık :)

Bak bunu soylemediler haberlerde zaten haberler yalan dolan basin baski.altinda. isid salaginin aciklamasini.vermediler. Allah korusun canim ya deme oyle. zaten ben onlardan korktugum kadar hic bi orgutten korkmadim. cehennemde gelmis seytan gibiler

İyi akşamlar fıstıklarr

bogün birazcık çıkabildik meleğim evet dediğin gibi bayramlar kalabalıkla güzel oluyor annemler 9 kardeş kuzum anneannem de bu sene ist da olduğu için buluşma noktası bizim ev oldu olsun tatlı yorgunluk bunlar evet cnm sen de alışıksın garibine gitmiştir ama yeter kuzum biraz kıymetini bilsinler

Simdi esimi istanbula yolcu ettim cok zor geldi cokk şuan çok kotuyum
allah kavuştursun cnm benimm

evtttttttt ben geldimmm sabahki kahvaltim her zamnki gibi 1 yumurta biraz peynir biraz zeytin domates oglen fasulye salata aksamda tavuk bu arada bayram dolayisi ile pek dikkat edemedim ve 5 gr almisim ne guzel dimi

afiyetolsun cnmmm bayram da olacak o kadar 500 gr telafi edersin hemen bitanem

slm şekercimmm allaha emanetsiniz çoğu şey net olmasa yansımıyor malesef tüme gezmeye gidenler sağ slaim dönerler inş ortalık hakikaten berbat allah sonumuzu hayır etsin
aminnn cnm birbirleirni yoketseler ne güzel olur

tövbe de kuzum allah korusun hepiniz allaha emanet olun inş

aman kuzum benım dıkkat et kendıne ıgdır falanda karısmıs arkadas var ordada o anlatıyor
sagol canım benım cok sukur kotu bısey yokta ben manısada okuyorum son senem esımde ıstanbulda calısıyor hal boyle oluncada ayrılık kacınılmaz oluyor

sagol canım benım amin inş moralmen cok kotuyum

inş bu seneyi de atlattınızmı bir daha hiç ayrılmasınız inş cnm benim

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]

[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]%1,20[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 100 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]118,3[/TD]
[TD]117[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]%1,10[/TD]
[TD]7,5[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]her gün x 100 kere ip atlama, 20 saniye Wall Sit[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
[TD]3. [/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]7,5[/TD]
[TD]%0,27[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%+0,38[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] gün aşırı 45 dak.yürüyüş 15 dak.bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrsahlarrrrrrr yoldan bildiriyorum :))))))
Öğleden sonra yola çıktık ve su anda eve varmamiza 1.5 saat kaldi tabi trafiğe bağlı

Kısacık Bayram Kaçamağı iyi geldi ama şu an cepten girince rahat yazamiyorum
Canim sikilinca bir bakayım desim ozledim hepinizi

Ellerine saglik canim 2.ci olmama cok sevindim ama bakalim haftaya ne olucak :))))) maalesef okadar israr vardi ki bugünki katatay yalan oldu ((( yarin Allahin izniyle telafi edecegim hatta kendime ceza verdim yarin 50 squat yapacagim 100 ip atlama haric

ellerine sağlık bitanemmmm yine döktürmüşsünnn listeye de yüksekte girmek acayip moral oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…